Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Το Τραγούδι της Ημέρας- ''Το Προσκύνημα'' Στ.Ξαρχάκος-Ιακ.Καμπανέλλης-Νικ.Δημητράτος.



              Το Μεγάλο Μας Τσίρκο



Θυμάμαι ακόμα  τον κ. Γιάννη και την κ. Μαρία, ένα νέο ζευγάρι, γείτονές μας, που εκείνη τη χρονιά πήγαιναν κάθε λίγο στο θέατρο αλλά πάντα  στο ίδιο έργο. Στο «Μεγάλο μας Τσίρκο». 
Κι εγώ απορούσα και συμπέραινα ότι στη Μαρία άρεσαν πολύ η Καρέζη και ο Καζάκος. Μιλούσαν με ενθουσιασμό για την παράσταση και για τα τραγούδια. Καλούσαν κι εμάς να πάμε μαζί. Μετά ήρθε το Πολυτεχνείο. Δεν πήγαμε, δεν προλάβαμε. Ούτε την επόμενη χρονιά με τη μεταπολίτευση, όταν το έργο ξανανέβηκε μέσα σε θρίαμβο. Τότε κυκλοφόρησε και σε δίσκο.

Εξωσωματική: Πώς επιλέγουμε γιατρό

   Το ζευγάρι που θα επιλέξει την εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει δικό του παιδί θα βιώσει μια πολύ έντονη και απαιτητική κατάσταση, η οποία απαιτεί απόλυτο επαγγελματισμό και φροντίδα από το κέντρο στο οποίο θα απευθυνθεί.

ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ.Ο βασιλιάς βάτραχος



Τα παλιά τα χρόνια, όταν η ευχές έπιαναν ακόμη τόπο, ζούσε ένας βασιλιάς που είχε πολλές όμορφες κόρες. Η μικρότερη όμως ήταν τόσο όμορφη, που ακόμη και ο ήλιος αναρωτιόταν κάθε φορά που της φώτιζε το πρόσωπο.

Κοντά στο παλάτι του βασιλιά ήταν ένα μεγάλο δάσος όπου υπήρχε ένα πηγάδι. Όποτε είχε πολύ ζέστη η μικρή βασιλοπούλα συνήθιζε να κάθεται δίπλα στο πηγάδι για να δροσιστεί. Συνήθιζε να παίζει με μία χρυσή σφαίρα την οποία πετούσε στον αέρα και την έπιανε. Από όλα της τα παιχνίδια αυτή τη σφαίρα την αγαπούσε πιο πολύ. 

Άλατα μπάνιου…

http://anorimoi.files.wordpress.com/2012/07/zombie_apocalypse_us_by_geodex.jpg
“Εντελώς ξαφνικά, οι νοσοκομειακές αίθουσες εκτάκτων περιστατικών γέμισαν ασθενείς με κρίσεις βίας και ψυχολογικές διαταραχές ενώ εγκλήματα πρωτοφανούς βίας συγκλονίζουν τον πλανήτη… Ισως πρόκειται για το ναρκωτικό με τις χειρότερες παρενέργειες λένε οι ειδικοί.

Φονικό όπλο στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες και μάλιστα έναντι πολύ χαμηλής τιμής χαρακτηρίζουν οι επιστήμονες το νέο ναρκωτικό που διακινείται στις ΗΠΑ και τείνει να εξελιχτεί στον χειρότερο εφιάλτη του αιώνα μας, μέχρι τώρα.

Τη νύχτα εκείνη...





Μας ξάφνιασε η νύχτα

Το πρωί διασχίζαμε τους δρόμους

με τα σχολικά μας βιβλία


Τη νύχτα συνεχίζαμε τη ζωή της ημέρας,

φυλάγοντας τον ήλιο. Οι φοιτήτριες

χόρευαν και τραγουδούσαν.

Η Πολύχρωμη Σκέψη του Οδυσσέα! Η Σιωπηλή Γνώση… της Πηνελόπης!


Oδυσσέας … ένας Άνθρωπος της ΓΝΩΣΗΣ.
Μιας Γνώσης, ολοκληρωμένης και πολύπλευρης,με σφαιρική άποψη για όλα τα θέματα που μπορούν να απασχολήσουν ένα ανθρώπινο μυαλό.Είναι η δεξιά πλευρά του ανθρώπου, η αρσενική λογική, που σαφώς έχει την κυριαρχία εξ’αιτίας της υλιστικότητας αυτού του κόσμου

Ο δρόμος του Μάγου 2ο Μάθημα..."Κοίταζε με αθωότητα και θα δίνεις ζωή".

 Για να επιστρέψει στη ζωή μας η μαγεία, πρέπει να επιστρέψει πρώτα η αθωότητα.

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του μάγου είναι η μεταμόρφωση.

Κάθε πρωί, ο μικρός Αρθούρος κατέβαινε σ' ένα ρυάκι μες στο δάσος για να πλυθεί. Όπως όλα τα αγόρια της ηλικίας του, δεν επιδείκνυε μεγάλη προθυμία στην εκτέλεση αυτού του καθήκοντος. Αποσπούσαν συνήθως την προσοχή του τα σκιουράκια, τα τιτιβίσματα των πουλιών ή οτιδήποτε άλλο έμοιαζε να 'χει περισσότερο ενδιαφέρον απ' το νερό και το σαπούνι.

Ο Μέρλιν δεν σκοτιζόταν πολύ για τη βρόμα και το χώμα που κάλυπτε σιγά-σιγά το νεαρό μαθητή του απ' την κορφή ως τα νύχια. Κάποια μέρα, όμως, ξέσπασε:

Ο Ντοστογιέφσκι στο απόσπασμα - ''Το όνειρο ενός γελοίου''


                            Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι

Το 1849 ο Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι ήταν ένας πολλά υποσχόμενος συγγραφέας. Σε ηλικία 28 ετών είχε εγκαταλείψει τη στρατιωτική καριέρα για να αφοσιωθεί στα γράμματα.
Στις 23 Απριλίου συνελήφθη από την τσαρική αστυνομία και φυλακίστηκε ως μέλος μιας ομάδας σοσιαλφιλέλευθερων διανοουμένων της Αγίας Πετρούπολης, γνωστής ως «Κύκλος του Πετρασέφσκι».

Karla Turner: η αρνητική φύση της εξωγήινης παρέμβασης



από την Δρ. Karla Turner
(Η Δρ Κάρλα Τέρνερ, συγγραφέας και ερευνήτρια των απαγωγών από τους εξωγήινους,
πέθανε από μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου στις 10 Ιανουαρίου 1996, ενώ είχε
επανειλημμένα απειληθεί εξαιτίας των ερευνών της. Ήταν μόλις 48 ετών.)

Είναι η φύση των εξωγήινων αρνητική από την δική μας σκοπιά;

Ο ΦΟΒΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο φόβος…
Αυτός ο μέγας… ο μικρός… ο δόλιος… ο άγνωστος…
ο εχθρός… ο αντίπαλος…
Το εργαλείο των εχθρών του φωτός…

Ο φόβος είναι μια πληγή της ψυχής…
και όπως όλες οι πληγές μπορούν να θεραπευτούν, έτσι και αυτή…

Θέλει θάρρος και γνώση…

Μην κλείνεται τα μάτια και μην τον αποφεύγετε…

3 ημέρες ολοκληρωτικό σκοτάδι....!!!




Παρακαλείστε να διαβάσετε όλα τα μηνύματα που διοχετεύονται με προσοχή, δεδομένου ότι μπορούν όλοι να παρεμποδιστούν από ...
κανάλια ή από χαμηλότερες οντότητες

Όταν η Γη κινείται στη φωτεινή ζώνη (όπως στη φωτογραφία) Θα βιώσουμε 3 ημέρες σκοτάδι! Εισερχόμαστε σε μια πύλη ή σκουληκότρυπα, ή πύλη των άστρων (Stargate) … με τον τρόπο αυτό θα περάσουμε την ζώνη φωτονίων ! με ασφάλεια!.... κατά την έξοδο από τις 3 ημέρες! και τη ζώνη φωτονίου ! θα παρατηρήσετε οποιεσδήποτε αξιόλογες ή αισθητές αλλαγές φυσικές, πνευματικές ή νοητικές στους εαυτούς σας και την μητέρα Γη.

Οι Φοβίες Σας Είναι Ο Μοναδικός Πραγματικός Εχθρός Σας.....


Εισαγωγή από το βιβλίο ‘’Η φυσική της ψυχής’’

Η φυσική της ψυχής

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, όλοι μας βιώνουμε εμπειρίες πότε επιτυχίας και πότε αποτυχίας, εμπειρίες πότε χαράς και πότε πόνου’ είναι ελάχιστοι εκείνοι που κατορθώνουν να συνειδητοποιήσουν την επιτυχία και ευτυχία τους. Οι περισσότεροι είναι πεπεισμένοι ότι η ζωή τους επιφυλάσσει μόνο αποτυχίες. Σχεδόν όλοι πιστεύουν στην τύχη και στην ατυχία ακριβώς επειδή τόσο οι όμορφες όσο και οι άσχημες εμπειρίες μοιάζουν τυχαία φαινόμενα, αλλά μόνο επειδή η αληθινή μας φύση φαντάζει ακατάληπτη.
Μία σειρά από επιτυχίες και αποτυχίες για κάποιο διάστημα με έκαναν κι εμένα να πιστέψω στην τύχη και στην ατυχία, αν και διατηρούσα πολλές επιφυλάξεις σχετικά με το θέμα αυτό. Πλέον, μπορώ να υποστηρίξω με απόλυτη βεβαιότητα πως δεν υπάρχει ούτε τύχη ούτε ατυχία και πώς ό,τι μας συμβαίνει, και κάθε εμπειρία που βιώνουμε, απλά συνιστούν μέρος ενός

Αποκαλυπτικές «προφητείες» για το τέλος του κόσμου


Εκτός συναγωνισμού η προφητεία των Μάγιας, καθώς η δικαίωσή της… εκκρεμεί!

Ο ευαγγελιστής Harold Camping που αναστάτωσε με τα «προφητικά» του λόγια το 2011 δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα. Το τέλος του κόσμου που θα συνέβαινε στις 21 Μαΐου 2011 έκανε πολλούς ανθρώπους να ανησυχήσουν, ενώ άλλους τόσους να πάρουν μέτρα για το σκηνικό καταστροφής που σκιαγραφούσε ο Camping.

Πού και πώς ανακυκλώνουμε σωστά τους ηλεκτρικούς λαμπτήρες



lampaΔεν μπορεί να δώσει άλλο φως, αλλά μπορεί να 
προσφέρει πολλά ακόμα, παρότι είναι μια άχρηστη 
λάμπα ή λαμπτήρας. Πώς; Μέσω της 
ανακύκλωσης, που αναπτύσσεται πια και στον 
τομέα των φωτιστικών, των λαμπτήρων, των 
λαμπών.
Πάνω από 90 τόνοι λαμπτήρων και φωτιστικών στηλών συγκεντρώθηκαν στην Ελλάδα το 
2011 σε περίπου 2.400 σημεία συλλογής και πήραν το δρόμο της ανακύκλωσης.Ισως θα 
έχετε δει σε πολλά καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, σούπερ μάρκετ, εμπορικά ειδών 
φωτός, τους ειδικούς κάδους για τη συλλογή και ανακύκλωση των λαμπτήρων και των 

Μυστήριο: Εκατό φωτεινές σφαίρες στα σύνορα Κίνας-Ινδίας


Μπροστά σε ένα γρίφο βρίσκονται οι αξιωματούχοι της Ινδίας, καθώς το διάστημα Αυγούστου – Οκτωβρίου εμφανίστηκαν εκατό φωτεινές σφαίρες στον
ουρανό, στα σύνορα με την Κίνα.

«Κιτρινωπές σφαίρες απογειώνονταν στον ορίζοντα από την κινεζική πλευρά των συνόρων και αργά ανέβαιναν στον ουρανό, για τρεις με πέντε ώρες, μέχρι να εξαφανιστούν», έγραψε η ινδική εφημερίδα «The Times of India».

O IΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Λ

ΛΑΜΔΑ - Tο έβδομο σύμφωνο στο Ελληνικό αλφάβητο και χαρακτηρίζεται υγρό ημίφωνο. Αν λοιπόν είναι ιερός αριθμός το επτά (σεπτά) τότε είναι πολύ πιθανό και το γράμμα να έχει μια κρυμμένη ιερότητα στην δομή του.
Σχηματικά το Λ μοιάζει να απεικονίζει, την εκπομπή από ένα συγκεκριμένο σημείο, που καταλήγει σε μία συγκεκριμένη και ορισμένη περιοχή.
Ετυμολογικά η ονομασία ΛΑ+Μ+ΔΑ, αν αναλυθεί οδηγεί σε ένα απλό συμπέρασμα, το οποίο όπως όλα τα απλά πράγματα πιθανόν να κρύβει μια μεγάλη αλήθεια.
Η συλλαβή ΛΑ σημαίνει ουράνια προέλευση, το γράμμα Μ την μίξη, και το ΔΑ την Γή και μεταφορικά το γήινο. Νοηματικά λοιπόν με απλά λόγια σημαίνει την ουράνια παρέμβαση στα γήινα.

Ο δρόμος του Μάγου 1ο μάθημα ..Ο μάγος βρίσκεται μέσα σας και ζητά ένα μόνο πράγμα: να γεννηθεί.

Υπάρχει μια διδασκαλία που ονομάζεται ο δρόμος του μάγου", είπε ο Μέρλιν. "Έχεις ακούσει ποτέ γι' αυτήν;"

Ο μικρός Αρθούρος σήκωσε το κεφάλι του. Εδώ και ώρα προσπαθούσε να ανάψει φωτιά, μα δεν τα κατάφερνε. Εκείνα τα υγρά ανοιξιάτικα πρωινά στη Δυτική Χώρα δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση το άναμμα της φωτιάς.


"Όχι, ποτέ", αποκρίθηκε ο Αρθούρος, αφού το σκέφτηκε για μια στιγμή. "Θες να πεις ότι οι μάγοι ακολουθούν άλλο δρόμο από εμάς;

ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ (VIDEO)


Στην αυγή του 21ου αιώνα, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε πως είμαστε κάτοχοι του μεγαλύτερου γνωστικού κεφαλαίου που είχε ποτέ συγκεντρωθεί στην ανθρώπινη ιστορία.

Ενώ όμως η επιστήμη μας απάλλαξε από τα σκοτάδια της αμάθειας και της δεισιδαιμονίας, η τεχνολογία χρησιμοποιείται για μια πολυτελή και άπληστη ζωή, την στιγμή που καταναλώνονται τεράστιοι φυσικοί πόροι εξαντλώντας την γη, δημιουργώντας συσσωρευτικά, μεγαλύτερα προβλήματα από όσα οφέλη.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ

 γράφει η Χρύσα Ευαγγέλου

Πάντα πίστευα οτι το θέμα της επιτυχημένης σχέσης έχει κάποια μυστικά αλλά δεν είχα καταφέρει να τα βάλω σε λόγια. Με την βοήθεια του Λέο Μπουσκάλια και το βιβλίο του “Ν’ αγαπάμε ο ένας τον άλλον”, νομίζω οτι είμαι σε θέση να εκφράσω μερικά μυστικά για την μαγική αυτή συνταγή που λέγεται “σχέση αγάπης”.

» Να μου λες συχνά οτι μ’ αγαπάς  με τα λόγια σου, τις πράξεις σου, τις χειρονομίες σου. Μην υποθέτεις ότι το ξέρω.  Μπορεί να δείχνω σημάδια ενόχλησης και να τ’ αρνούμαι. Εσύ μην πιστεύεις,

Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


-Ξέρεις η ύπαρξη,η ζωή,είναι γένους θηλυκού,είναι γυναίκα,κι αν η γυναίκα ξέρει ότι την πλησιάζεις γι'αυτό που έχει σου κλείνει την πόρτα κατάμουτρα.

Αν όμως την θελήσεις γι'αυτό που είναι,αν την ποθήσεις τρελλά,αν το μόνο που θέλεις είναι το φιλί & το χάδι της,αν μιά βραδια μαζί της,

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ




Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος που απαιτεί την ελεύθερη επιλογή σου ώστε να προκύψουν απαντήσεις. Το έργο είναι, ενόσω διαβάζεις, να μπορέσεις ν’ αφυπνίσεις την πνευματικότητά σου σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ξεφλουδίσεις τον τοίχο που σε χωρίζει από το Θεό

Η Αγάπη Είναι Πόλεμος.Βιβλίο

 
Η αγάπη είναι πόλεμος. Πόλεμος με το σύντροφό σου, πόλεμος με τους κόσμους σου και τους ανθρώπους σου και –κυρίως- πόλεμος με τον εαυτό σου, με όλους τους εαυτούς σου…

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ποιος είναι o αριθμός του πεπρωμένου σου


 
 Η ημερομηνία γεννήσεως μπορεί να μας αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητά μας, για το πεπρωμένο μας αλλά και για το μάθημα που έχουμε έρθει για να πάρουμε σε αυτή τη ζωή..
δηλαδή το κάρμα μας! Οι αρχές της αριθμολογίας, που οι ρίζες τους ξεκινούν από τον αρχαίο φιλόσοφο και μαθηματικό Πυθαγόρα, μας φανερώνουν καλά κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα μας και μας βοηθά να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας. Βρες λοιπόν τον αριθμό πεπρωμένου σου και διάβασε την πλήρη ερμηνεία του.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΑ.Φεγγαρόπετρα Η ΛίθοςΤων Ονείρων


Οφείλει το όνομά της στο μυστήριο λαμπύρισμα, το οποίο φαίνεται διαφορετικό ανάλογα με το πώς πέφτει πάνω της το φως. Η Ταϊλάνδη είναι η κύρια χώρα παραγωγής της. Έρχεται κυρίως από τη Βιρμανία, Κεϋλάνη, Μαδαγασκάρη, Βραζιλία και σε μια μικρότερη έκταση από Νορβηγία και Ελβετία. Έχει μία ελαφριά γαλάζια απόχρωση σε ένα σχεδόν διάφανο φόντο. 

Οι άγνωστες πτυχές της μάχης του Μαραθώνα

marathona


Παράδοξα γεγονότα, ανεξήγητα φαινόμενα και καταστάσεις όπου η απόδοση ερμηνειών και εξηγήσεων φαντάζει πολλές φορές αδύνατη. Δεν έκαναν την εμφάνιση τους τα τελευταία χρόνια, ούτε και η αναφορά σε αυτά είναι σημείο των καιρών και μόδα. 

Είναι συνώνυμα της ζωής και συμβαίνουν προφανώς από τότε που παρατηρείται ζωή σε αυτόν τον πλανήτη. Αφετέρου αναγράφονται και καταγράφονται από τότε που ο άνθρωπος είναι σε θέση να κάνει κάτι τέτοιο (σπηλαιογραφίες, τοιχογραφίες κ.λ.π.).

Ο Βυθός της Ρόδου (ΒΙΝΤΕΟ)

                           


ΡΟΔΟΣ
Στα πλαίσια της διαφύλαξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής παρήγαγε 9 ντοκιμαντέρ με τις χαρακτηριστικές ιδιαιτερότητες του Αιγαίου στον εξαιρετικό βυθό του. 

Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ


-Ο πιο παράταιρος απο τους θεούς σε σχέση με το Ελληνικό μέτρο ήταν ο Διόνυσος(από το Δίας και Νύσα,το όνομα του βουνού όπου οι Νύμφες ανέθρεψαν τον Θεό κρυφά από την Ήρα).
-Χωρίς αρχικά να ανήκει στο Δωδεκάθεο,προστάτευε την μέθη,την έκσταση και την ευλάβεια μέσω της μη χαλιναγώγησης των παθών.

-Ο Διόνυσος,γιός του Δία και της Σεμέλης,ήταν ο Θεός του κρασιού αλλά και της Ιερής Τέχνης της Τραγωδίας.Περιφέρθηκε σε όλη την Ασία,συνοδευόμενος από μια ομάδα σατύρων και μαινάδων και αναμείχθηκε σε πολλά αξιοπερίεργα περιστατικά.


Τίποτα χωρίς χαρά δεν έχει αξία. Είναι η ώρα να μεθύσετε!



Μην αναζητάτε τον Θεό αλλά την χαρά σας! Βρέστε την χαρά σας! Ό, τι και να κάνετε χωρίς χαρά δεν ενδιαφέρει τον Θεό! Ο Θεός δίνει σε αυτούς που έχουν! Από εκείνους που δεν έχουν αφαιρεί και ό,τι έχουν… Λείπει στους περισσότερους ανθρώπους το γονίδιο της ευτυχίας! Μπορείς όμως να το δημιουργήσεις εκπαιδεύοντας τον εγκέφαλο στην χαρά! Αν ξυπνάς χωρίς χαρά τα πρώτα λεπτά της ημέρας, όλη η μέρα σου είναι χωρίς χαρά… Να βγαίνεις το πρωί στο φως, να χορεύεις, να τραγουδάς,

Να μην ξεχάσω, σήμερα …χρεοκοπούμε

1 (5)



Στην πορεία της ιστορίας και ανά την υφήλιο εμφανίζονται διάφοροι τύποι που τρομοκρατούν τους πολίτες για τον ερχομό της συντέλειας του κόσμου και τη «Δευτέρα Παρουσία». Κάθε φορά διαψεύδονται, αφού δεν διστάζουν να δώσουν συγκεκριμένες, κοντινές ημερομηνίες, αλλά η αποτυχία τους, δεν πτοεί άλλους να ακολουθήσουν το έργο τους και να διατυπώνουν προβλέψεις για το τέλος του κόσμου.

Αρθρο - βόμβα του Stern: Η Κίνα, ασπίδα προστασίας για την Ελλάδα! Ευθεία απειλή του "Δράκου" στην Μέρκελ!

Ενα άρθρο - βόμβα του σοβαρότερου Γερμανικού περιοδικού καταρρίπτει τις αιτιάσεις περί αλλαγής στάσης της Μέρκελ και αποκαλύπτει την καθοριστική παρέμβαση της Κίνας. Εδώ φαίνεται η δικαίωση της στρατηγικής συμμαχίας με την Κίνα που κάποια ανδρείκελα πολέμησαν λυσσαλέα, αλλά και η πάγια θέση του "Ολυμπία" για την στάση της Υπερδύναμης έναντι της Ελλάδας.

Οι καλύτερες συμβουλές για να δίνεις συμβουλές

Αν δώσεις λάθος συμβουλή, ενδέχεται να την «λουστείς»!

Οι συμβουλάτορες στην χώρα αυτή περισσεύουν! Όλοι ξέρουμε πως θα κάναμε πιο καλά κάτι στο οποίο οι άλλοι δεν τα κατάφεραν! Κι όμως, όταν έρχεται η ώρα να δώσεις τη συμβουλή σου σε κάποιον που τη χρειάζεται, το κάνεις σωστά το χρέος σου; Ποιές είναι οι καλύτερες συμβουλές για να δίνεις συμβουλές χωρίς να παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου;

Χριστουγενιάτικα Μπισκότα Βουτύρου

Αυτό είναι το νόημα αυτών των υπέροχων και χαριτωμένων μπισκότων
Να αποτυπώσουν  την μυρωδιά τους στον εγκέφαλο σας.


Στράτος Παγιουμτζής (1904 – 16 Νοε 1971)


                              
                        

Εμβληματικός τραγουδιστής της κλασσικής εποχής του ρεμπέτικου. Είπαν χαρακτηριστικά γι' αυτόν ότι «στο λαιμό του είχε φωλιές από αηδόνια».

Γεννήθηκε στο Αϊβαλί της Μικράς Ασίας το 1904. Ήλθε στην Ελλάδα πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή και εγκαταστάθηκε στον Πειραιά. Από παιδί μπήκε στο μεροκάματο, αλλά το μεγάλο πάθος του ήταν το τραγούδι. Γρήγορα γνωρίστηκε με την πειραιώτικη παρέα του ρεμπέτικου. Μαζί με τους Μάρκο Βαμβακάρη, Ανέστη Δελιά και Γιώργο Μπάτη έφτιαξαν την πρώτη αμιγώς μπουζουξίδικη λαϊκή ορχήστρα. Ήταν γνωστή ως «Τετράς του Πειραιώς», στην καθαρευουσιάνικη εκδοχή του Μπάτη.

17 τρόποι για να αποτύχεις.

Είναι λυπηρό να προσπαθείς να πετύχεις ένα στόχο και να αποτυχαίνεις . Διάβασε την παρακάτω λίστα , έλεγξε τον εαυτό σου σημείο προς σημείο προκειμένου να ανακαλύψεις πόσες από αυτές τις αιτίες αποτυχίας παρεμβάλλονται ανάμεσα σε εσένα και την επιτυχία.

1.Έλλειψη καθορισμένου σκοπού

ARKAIM (Aρκάιμ) - Tο μυστήριο του «ρωσικού Στόουνχεντζ»(ΒΙΝΤΕΟ)

Mια προϊστορική πόλη, που εμφανίζεται κυριολεκτικά από το πουθενά. Oι αρχαιολόγοι τη χαρακτήρισαν «Πόλη της Σβάστικα» και ... λίκνο του πρώιμου πολιτισμού της Άριας Φυλής.
 Oι κάτοικοι της περιοχής τη θεωρούν στοιχειωμένη. H θρυλική πόλη Aρκάιμ παραμένει εδώ και χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της παγκόσμιας Aρχαιολογίας – και όχι μόνο...

Η διατροφή που μας ζεσταίνει τις...κρύες νυχτες!

Ποιες είναι οι καλύτερες τροφές και η πιο κατάλληλη διατροφή για τις κρύες μέρες που έρχονται; Ανακαλύψτε το και ζεσταθείτε τρώγοντας...

Όταν έχει κρύο δεν πρέπει να λείπουν από τον οργανισμό μας οι υδατάνθρακες, ενώ η διατροφή μας πρέπει να είναι όσο το δυνατό πιο ισορροπημένη, ώστε να παρέχει στο σώμα μας την ενέργεια που έχει ανάγκη για να διατηρήσει τη θερμοκρασία του.

Η εμπειρία της επαφής με τον φύλακα άγγελό σας, θα αλλάξει τη ζωή σας.

 Άγγελε του Θεού, φύλακά μου φώτιζε, προστάτευε, στήριζε και συμβούλευέ με, γιατί η ουράνια αγάπη σ’ έστειλε στο πλευρό μου, Αμήν. 

Η Μέρκελ στη Μόσχα σε κλίμα έντασης


Η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ μεταβαίνει στη Μόσχα, για να συναντήσει τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια επίσκεψη κορυφής, με πολλά ανοιχτά ζητήματα να απασχολούν τις δύο χώρες.

Στούς Δρόμους Των Αγγέλων

 Για πρώτη  φορά στη ζωή μου, αντιλαμβανόμουν τη σφαιρικότητα της γης όχι σαν διανοητική σύλληψη, αλλά σαν μια πραγματική αίσθηση.
Σε κάποιο επίπεδο αυτή η συνειδητοποίηση με ενθουσίασε, σε ένα άλλο, όμως, μου φάνηκε εντελώς συνηθισμένη και φυσιολογική. 

Προ των πυλών ανασχηματισμός και ... Κώστας Καραμανλής - Οι πιθανότητες επιστροφής του


Ραγδαίες θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις τις αμέσως επόμενες ημέρες με την κυβέρνηση να αλλάζει σύνθεση και ποιότητα και το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Άνοιξε η εφαρμογή για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας !!!

Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας.

Mέσω του link του υπουργείου Μεταφορών oι ιδιοκτήτες ΙΧ μπορούν πληκτρολογώντας τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους, να εκτυπώσουν..
το ειδοποιητήριο, με το οποίο στη συνέχεια θα εξοφλούν το τέλος στις τράπεζες (και μέσω web banking) ή τα ΕΛΤΑ. 


Τελική προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας είναι η 31η Δεκεμβρίου 2012. 

Δεδομένου ότι από φέτος καταργείται το ειδικό αυτοκόλλητο, οι οδηγοί θα πρέπει να φυλάσσουν στο όχημα το ειδοποιητήριο μαζί με την απόδειξη πληρωμής, προκειμένου να αποδεικνύουν σε τυχόν έλεγχο ότι έχουν καταβάλει το τέλος.

Tina Turner.Simply The Best.(ΒΙΝΤΕΟ)

tinaturner_4



                Μερικές φορές τα λόγια περιττεύουν για κάποιες φωνές όπως της Tina Turner.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



                                                     1.Μην υποθέτεις τίποτα

                                          2.Δες τον εαυτό σου σαν μέρος του χάους
                                          3.Μην φοβάσαι να μπείς σ'αυτό
                                          4.Εμπιστέψου το πρώτο σου ένστικτο
                                          5.Πρέπει να υπάρχει δράση από μέρους σου
                                          6.Ανάμενε την συγχρονικότητα!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

TA KOMMATIA TOY ΚΥΚΛΟΥ



Κάθε φορά  που νιώθετε ότι κάνετε κάτι λάθος  μείνετε εκεί.

Παρακολουθείστε τι είχε προηγηθεί μέχρι να καταλήξετε
στο σημείο που κάνατε την παύση.

Μετά επιλέξτε όλα τα στοιχεία τα οποία πιστεύετε ότι οδήγησαν στο λάθος αυτό.

ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ!!!

Νομοθεσία Εμβολιασμών 
(Είναι υποχρεωτικά τα Εμβόλια;) 

Σημείωση: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟ ΙΔΙΩΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΝ΄ΚΑΙΡΩ). Είμαι ο συντάκτης του άρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. 

-Ξεκίνησε η καινούργια σχολική χρονιά και όλα τα σχολεία ζητάνε για τα παιδιά του σχολείου το βιβλιάριο εμβολιασμών και φωνάζουν οι διευθυντές των σχολείων (έχοντας άγνοια των κινδύνων) σε όσους γονείς δεν έχουν κάνει τα εμβόλια. Όλοι επικαλούνται τον <<Νόμο>>, αλλά είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λένε; 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα