Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η 11η Πύλη


Θα μπορούσε να είναι σενάριο, για ταινία επιστημονικής φαντασίας και 

απόκρυφου μυστηρίου, ωστόσο είναι μονάχα μια προσπάθεια συνδυασμού 

και κατανόησης σκόρπιων στοιχείων με τη μέθοδο του Σέρλοκ Χολμς. Γιατί 

όπως έγραψε ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ «Η αλληλεπίδραση των ιδεών και η 

ανορθόδοξη χρήση των γνώσεων έχουν συχνά εξαιρετικό ενδιαφέρον…»
Οι ιδέες
Ντάαθ / Quantum fluctuations / Πύλος / NESTOR PROJECT & Νετρίνο / 

Υπερβαρύτητα & Θεωρία Μ  / Αντιβαρύτητα / Θόλοι / Φλόγα / Π-ύλη / 

Frame-Dragging / Παράμετρος γάμα / Gravity Probe-B /

Ωμέγα → ∞ / …….

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Παναγιωτίδης Σπύρος



Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, με τόση ιστορία που την ακολουθεί, γράφεται ακόμη μια σελίδα, η οποία στο μέλλον θα αποτελέσει μάθημα μεταγενέστερων γενεών, όχι μόνο των Ελλήνων αλλά ολόκληρου του κόσμου!

Πρόκειται για μια εξαπάτηση εις βάρος ενός λαού, με σκοπό την εξαθλίωσή του, τον διασυρμό

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ..Ο HERCOLUBUS ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ........


Σήµερα εκ νέου,  πλησιάζουµε σε  µια άλλη γιγάντια καταστροφή.  Εγώ,  όπως ο Manu Vayvasvata,
προειδοποιώ όπως εκείνο τον καιρό εκείνος προειδοποιούσε τους άτλαντες.  Η τελική ώρα πλησιάζει,  ήδη έρχεται αυτός ο τερατώδης γιγάντιος πλανήτης που πρέπει να καταπιεί τον κόσµο. Μιλώντας έτσι, ξέρετε ότι πολλοί από εσάς προβάλλουν αντίσταση, ότι στα κρυφά γελάνε, είναι γραµµένο ότι αυτός που γελάει µε αυτό που δεν γνωρίζει βρίσκεται στο µονοπάτι του να είναι ηλίθιος.

Θέλω να αναφερθώ µε εµφατικό τρόπο στο έτος 1962. ηµεροµηνία 4 Φεβρουαρίου. Ώρα µεταξύ 2 µε 3
το απόγευµα.

Συνέβηκε ένα ασυνήθιστο γεγονός,  υπήρχε τότε ένα ουράνιο κυκλοφοριακό  µποτιλιάρισµα στον
θαυµαστό αστερισµό του Υδροχόου.  Αυτό που επιβεβαιώνουµε εδώ,  δεν είναι κάτι a priori,  χωρίς καµιά αµφιβολία αυτό που λέω ήταν ορατό από όλους τους αστρονόµους του κόσµου. Από όλα τα παρατηρητήρια της γης  µπορούσε να επαληθευτεί  µια ολική έκλειψη

Τα εμπόδια στο μονοπάτι της Θέλησης για Ελευθερία


Τον παλιό καιρό ήταν σημαντικό να μάθει ο ζηλωτής καλύτερα να ε ί ν α ι παρά να έχει: να τρώει, νακαταναλώνει λίγα, αλλά να αφομοιώνει τέλεια. Οι διδάσκαλοι συνήθιζαν να τους δοκιμάζουν πολύ προσεκτικά, να τους δοκιμάζουν φυσικά, συναισθηματικά και νοητικά για να ανακαλύψουν τα αδύνατα σημεία και να τα εξαλείψουν πριν ο ζηλωτής εισέλθει στην πύλη των μυστηρίων.
Όταν ο άνθρωπος γίνει μια προσωπικότητα, το πρώτο σημάδι που παρατηρείται είναι μια ισχυρή έκφραση θέλησης για ελευθερία, ελευθερία στο φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, μια στάση ανεξαρτησίας. Αυτό δημιουργεί μεγάλες εντάσεις γύρω του, στην οικογένειά του, στο κοινωνικό περιβάλλον, στην ομάδα του, ακόμα και στο έθνος, αν είναι σε σημαντική θέση.

Οι Βρυξέλλες αποφάσισαν: Το νερό ανήκει στους λίγους και θα πωλείται ακριβά



Η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλάζει την πολιτική διαχείρισης των υδάτινων πόρων και την μέχρι σήμερα τιμολογιακή πολιτική. Η είδηση αυτή δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, αφού είχαν ήδη γίνει οι κινήσεις προετοιμασίας (εκ μέρους των κρατών – μελών) της συγκεκριμένης απόφασης. 

Παραμύθια.Τα τρία Αδερφια

 http://img507.imageshack.us/img507/9254/footknight.gifhttp://img850.imageshack.us/img850/1362/orc.gifhttp://img3.imageshack.us/img3/993/ithilienranger.gif
Μια φορά κι έναν καιρό, σ έναν τόπο πολύ μακριά από δω, ήταν ένας γέρος βασιλιάς. Ένας βασιλιάς που για πολλά χρόνια κυβερνούσε με σύνεση και σοφία το βασίλειό του
Αυτός ο βασιλιάς, είχε τρεις γιους. Τους κάλεσε λοιπόν μια μέρα και τους είπε

Κατάληψη της Συρίας με 75.000 Αμερικανούς στρατιώτες σχεδιάζει το Πεντάγωνο



Σε κατάληψη της Συρίας –στα πρότυπα του Ιράκ και Αφγανιστάν- οδηγείται ο Λευκός Οίκος σύφωνα με «διαρροή» αναφοράς του Πενταγώνου αναφορικά με την αμερικανική στρατιωτική δύναμη που θα απαιτηθεί για τον έλεγχο του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο σε αναφορά του προς το Λευκό Οίκο έκανε γνωστό πως οποιαδήποτε προσπάθεια εκ μέρους του Στρατού των ΗΠΑ να καταλάβει το χημικό οπλοστάσιο του Bashar Al Assad διασφαλίζοντας ότι αυτό δεν θα πέσει στα χέρια οργανώσεων όπως αυτή της Hezbollah θα απαιτήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 75.000 άνδρες!

Μυστικά για μικρά προβλήματα υγείας!


Έχετε βαρεθεί να παίρνετε φάρμακα με το παραμικρό και να υποφέρετε απο δυσλειτουργίες και διάφορα άλλα θέματα, τα οποία μπορεί να μην είναι σοβαρά αλλά είναι αρκετά για να σας καταστρέψουν την ημέρα; Παρακάτω σας έχουμε κάποια tips που θα σας απαλλάξουν από μικρά, ή και μεγαλύτερα καθημερινά προβλήματα, εύκολα και γρήγορα...

Ένα διαχρονικό μήνυμα αντίδοτο στην κρίση


« Η ύψιστη μορφή αγάπης είναι αυτή που υπερβαίνει το εγώ και επικεντρώνεται στις ανάγκες των άλλων και του κόσμου στον οποίο ζούμε. Το παράδοξο είναι ότι ξεχνώντας τον εαυτό μας, τον βλέπουμε πιο καθαρά. Από το δόσιμο του εαυτού έχουμε το μεγαλύτερο όφελος».
Λέο Μπουσκάλια
(1924-1998)
 
Η οικονομική κρίση και οι αρνητικές επιπτώσεις της στον τρόπο ζωής μας δημιουργούν μια πιο σύνθετη, πολύπλοκη και δύσκολη καθημερινότητα, οδηγώντας μας σε πολλαπλά αδιέξοδα.

Υπάρχει το άλλο μας μισό; Aν ναι, πως προσδιορίζεται;



Τόσο η μεταφυσική, όσο και οι επιστήμες της ανθρώπινης συμπεριφοράς, της ανθρώπινης εξέλιξης, της ανθρώπινης επικοινωνίας συγκλίνουν στο ίδιο σημείο. ‘Οτι η ζωή μας, η ζωή του κάθε ανθρώπου, χαρακτηρίζεται από μιά συνεχή αναζήτηση ενός ατόμου που να ταιριάζει σχεδόν απόλυτα μαζί μας. Στην αναζήτηση μιας ψυχής που να δένει απόλυτα με τη δική μας ψυχή. Σαν το μισό κομμάτι μας που λείπει και που περιμένουμε μέσα στο πέρασμα του χρόνου, να φανεί για να ολοκληρωθεί η ψυχή μας, να ολοκληρωθεί η ζωή μας. 

WSJ: "Η Ελλάδα αξίζει γεωπολιτικά πολύ περισσότερο από την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία"


"H Ελλάδα μπορεί να είναι μια μικρή ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά, όπως αποδεικνύει και η ιστορία, η γεωπολιτική σημασία της είναι μεγαλύτερη από εκείνη της Ιρλανδίας ή της Πορτογαλίας. Όμως η εντονη συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας δημιουργεί κινδύνους ανατροπής του πολιτεύματος από εξτρεμιστικά πολιτικά ή στρατιωτικά κινήματα, με απροσδιόριστες συνέπειες".

Η Άγγλο-Σαξονική Αποστολή Α" - Αυτό που μπορεί να σχεδιάστηκε προσεκτικά σε παγκόσμιο και μυστικό επίπεδο, τις τελευταίες γενιές, δεν είναι τίποτε άλλο από μια απόφαση για το ποιος θα κληρονομήσει τη Γη.Πρόκειται για ένα σχέδιο τόσο κακόβουλο, τόσο ρατσιστικό, τόσο διαβολικό, τόσο τεράστιο, που σχεδόν αψηφά τη λογική

  Το Τέταρτο Ράιχ ζει και βασιλεύει!!
 
Οι ιστορικοί λένε ότι η “Άγγλο-Σαξονική Αποστολή” αναφέρεται στην επέκταση της Χριστιανοσύνης τον 8ο αιώνα. Όμως πάνω από χίλια χρόνια αργότερα, η φράση αυτή αποκτά ένα ακόμα, πολύ πιο δυσοίωνο νόημα.

 Πρόσφατα λάβαμε 11 σελίδες με πληροφορίες από ένα καταμηνυτή που ήταν ο ίδιος παρών σε μια συνάντηση Υψηλόβαθμων Τεκτόνων στο Σίτυ του Λονδίνου το 2005. Αυτά που συζητήθηκαν θα σας ανατριχιάσουν μέχρι το κόκαλο.

''Το Τέλος των Εποχών'' με τον Ντρούνβαλο Μελχιζεδέκ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΕΙΡΑ... ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ??
ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
ΑΠΛΑ...ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!


Η Γέννηση της Νέας Ανθρωπότητας!
με τον Ντρούνβαλο Μελχίζεδέκ.



" Μήνυμα:
Ξέρουμε ότι οι Μάγιας, οι Χόπι, οι Κόγκι και οι Αρχουάκο λένε όλοι τους ότι είναι απόγονοι της χαμένης ηπείρου της Ατλαντίδας. Αν και πριν από 200 χρόνια ο Πλάτωνας είχε μιλήσει για αυτήν την ήπειρο, ο κόσμος δεν ξέρει τι να σκεφτεί για αυτήν από την στιγμή που δεν έχει βρεθεί καμμιά απόδειξη ότι κάποτε υπήρξε.

Τώρα που καταλαβαίνουμε τις σοβαρές αλλαγές που θα υποστούμε το 2012, περίοδος που οι Μάγιας ονομάζουν Το Τέλος των Εποχών, θα πρέπει να παρουσιάσω κάποιες πληροφορίες που τις γνωρίζουν μόνο πολύ λίγοι, λέει ο Ντρούνβαλο Μελχιζεδέκ.

Στη διάρκεια της επόμενης αναμετάδωσης θα εισέρθουμε στην αρχαία ήπειρο της Ατλαντίδας,

Αλάτι Ιμαλαΐων ή Αλίτης ή Ορυκτό Αλάτι

Το αλάτι είναι απαραίτητο συστατικό κάθε ζωντανού οργανισμού και παίζει σπουδαίο ρόλο στα βιολογικά φαινόμενα. Ο ρόλος του αλατιού στην κυτταρική ισορροπία των μεμβρανών των ζωντανών οργανισμών είναι πολύ σημαντικός.

Ο Δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος...




Yπάρχει ένας Δρόμος…
ένας Δρόμος που είναι ο λιγότερο ταξιδεμένος από τους ανθρώπους, που δεν περιέχει προσευχές
από ανάγκη, φιλοδοξίες, μνησικακίες, συγκρίσεις, εγωισμούς, φρούδες ελπίδες, θεούς, αγίους, αμαρτίες, ενοχές, ασθένειες, νικητές και χαμένους. 
Ένας Δρόμος, που για να τον πάρει κανείς, χρειάζεται να έχει μπροστά του το Όραμα του Θεού και του Ανθρώπου και να γνωρίζει Ποιός Είναι Νικητής…

Το Μέλλον Ξεκίνησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

                           


Ένα μικρού μήκους ρώσικο ντοκιμαντέρ, για το πιθανό μέλλον της ανθρωπότητας, τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων μας.

Το Τραγούδι της Ημέρας- ''Το Χατζηκυριάκειο'' Δημ.Γκόγκος ''Μπαγιαντέρας''

                               
                                Δημήτρης Γκόγκος



Δημήτρης Γκόγκος (1903 –18 Νοε 1985)


Σπουδαίος ρεμπέτης, γνωστός και ως «Μπαγιαντέρας». Γεννήθηκε το 1903 στο Χατζηκυριάκειο, στον Πειραιά, και ήταν το τελευταίο από τα 22 παιδιά του Γιάννη Γκόγκου, υπαξιωματικού του Βασιλικού Ναυτικού από τον Πόρο, και της Αγγελικής από την Ύδρα.

Από μικρός ακολούθησε το δρόμο των γραμμάτων και σπούδασε ηλεκτρολόγος. Δεν άσκησε, όμως, ποτέ το επάγγελμα, λόγω του ατίθασου χαρακτήρα του και της ενασχόλησής του με την ελευθέρα πάλη.

Με τη μουσική καταπιάστηκε από μικρός.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ!!!


ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 384 ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

 ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ 6 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 135 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΑΚΟΜΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 0,0075 ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΛΛΑ 13.

Μελαγχολία είναι η αξόδευτη αγάπη…


Αν στέρηση είναι να μην έχεις αυτό που επιθυμείς, ανικανοποίητο είναι να έχεις μεν αυτό που επιθυμείς, αλλά να μη σου προσφέρει τη γεύση που περίμενες να σου προσφέρει. Η απόκτησή του να αποδεικνύεται απογοητευτική. O άνθρωπος σήμερα μαραίνεται μέσα στην εποχή του

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ... (ΒΙΝΤΕΟ)




Προυποθέσεις δεν υπάρχουν

σε αυτούς που ακούν και γράφουν.

Ολα είναι μιά ιστορία

που ο καθένας την λέει με την δική του λατρεία

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΑΙΑ-ΑΝΘΡΩΠΩΝ



ΚΑΛΗ-ΜΕΡΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΑΙΑ-ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΓΑΙΑ.

Α.[ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ] Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ-ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ,ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΣΗΖΗΤΟΥΝ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΗ

ΜΕΡΙΚΝΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ-ΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ

Πως Εξελίχθηκε Η Ζωή Στην Γη

Η ύλη εξελίχθηκε από το στοιχείο του υδρογόνου, την απλούστερη δόνηση της ενέργειας, μέχρι τον άνθρακα ο οποίος δονείται σε μια εξαιρετικά υψηλή συχνότητα. 

Λοιπόν, μέχρι τότε όλοι θα έχουμε επιβιώσει ένα πυρηνικό και βιολογικό πόλεμο. Ο πληθυσμός της Γης, αν συμβούν αυτά, θα μειωθεί δραστικά. Και όταν αυτό το γεωφυσικό γεγονός θα λάβει μέρος, τότε από αυτούς που θα απομείνουν θα επιζήσουν οι μισοί. Και αυτοί που θα επιβιώσουν αυτό, θα καθορίσει ποιος θα οδηγήσει το πλανήτη και τον επιζώντα πληθυσμό στην επόμενη εποχή. Η Αγγλο-Σαξονική Αποστολή Β" : Κείμενο συνέντευξης και βιντεο!



Μπιλ Ραιαν (ΜΡ):  Θέλω να σε ευχαριστήσω που εμφανίστηκες με κάτι που έγινε ολοφάνερο για μένα, από τη στιγμή που διάβασα τη γραπτή σου ερώτηση για συμβουλές, ότι έχεις μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να ακουστούν.

Θέλω πολύ να πάψω να αισθάνομαι τα αρνητικά συναισθήματα




«Η πρακτική του Ευθέος Δρόμου», αποτελείται από συνεχή ανταλλαγή των ανεπιθύμητων από εσένα συναισθημάτων, με τα επιθυμητά. Για να γίνει αυτό, πρέπει να νοιώθεις χαρούμενη επιθυμία, δηλαδή επιθυμία συνοδευόμενη από προσμονή, τέτοιας ανταλλαγής των συναισθημάτων, και να την καλλιεργείς επίμονα και αποφασιστικά, ωσότου η νεόπλαστη συνήθεια  υπερισχύσει της παλιάς, αποκτημένης κάποτε μηχανικά. Για την πραγματοποίηση αυτής της ανταλλαγής, απαιτείται

Τα 5 πράγματα για τα οποία μετανιώνουν οι ετοιμοθάνατοι


H Bronnie Ware εργάστηκε για χρόνια στηνπαρηγορητική φροντίδα ασθενών και κυρίως σε αυτούς που γυρνούσαν στα σπίτια τους για να πεθάνουν. Μιλούσε με ανθρώπους επί σειρά ετών με ανθρώπους ετοιμοθάνατους που δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν το πρόβλημά της ασθένειάς τους και κρατούσε σημειώσεις απ’όσα έλεγαν λίγο πριν πεθάνουν. Έπειτα από καιρό κυκλοφόρησε το βιβλίο που έγραψε από αυτές τις εμπειρίες με την ονομασία  «The Top Five Regrets of the Dying». Το βιβλίο αυτό  ανέφερε μαρτυρίες μελοθανάτων για τα όσα έιχαν μετανιώσει που δεν έκανα στην ζωή τους.

Κοιτάει άλλες; Άφησέ τον, κανει καλο!

 


Άφησέ τον να κοιτάζει άλλες γυναίκες, λένε οι επιστήμονες, αποφεύγεις την απιστία και μόνο καλό κάνει στη σχέση σας!
Αντιστάσου στην τάση να αποτρέψεις το περιπλανώμενο βλέμμα του προς άλλες γυναίκες...

Το Γκί


Μήνας γιορτών ο Δεκέμβρης και τα κλαδιά ελάτου και γκι έκαναν την εμφάνισή τους στα σπίτια μας. Ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στεφάνι από γκι, στολισμένο με κόκκινη κορδέλα από κεντημένο τούλι καλωσορίζει τους επισκέπτες στην εξώπορτα με τον πιο ζεστό τρόπο αυτές τις ημέρες. Ένα στεφάνι που θα έχει ξεχωριστή αξία αν το φτιάξουμε μόνοι μας, αγοράζοντας κλαδιά γκι από τις υπαίθριες αγορές

ΜΑΛΛΙΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ!! ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ




Η ενασχοληση μου με την ζωη των Αμερικανων ιθαγενων Ινδιανων με οδηγησε στο να <<πεταξω>> τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, και το μονο που να επιτρεπω, μια φορα το χρονο, ειναι το κοψιμο ων ακρων! Τώρα είμαι έξι εβδομάδες χωρίς  πλύσιμο των μαλλιών μου. 

Λένε ότι οι τρεις πρώτοι μήνες είναι οι χειρότεροι, καθώς

Mick Hucknall, ο τραγουδιστής και συνθέτης των Simply Red

Μουσικές-βιογραφίες:-Mick-Hucknall,-ο-τραγουδιστής-και-συνθέτης-των-Simply-Red
Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Mick Hucknall (Michael James Hucknall) γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1960, στο Denton του Lancashire. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα Simply Red, με τους οποίους στην 25χρονη πορεία τους πούλησαν πάνω από 50 εκατομμύρια άλμπουμ 

Ελιά, το ευλογημένο δέντρο… Πως φτιάχνω και συντηρώ σπιτικές ελιές;


 Ο μεγάλος Οδυσσέας Ελύτης σε ένα ποίημά του λέει χαρακτηριστικά  « Αν αποσυνδέσεις την Ελλάδα , θα βρεις ότι αποτελείται από μια ελιά ένα αμπέλι και ένα καράβι, που σημαίνει, Ότι με αυτά τα τρία μπορείς να την ξαναφτιάξεις.»
Από αρχαιοτάτων χρόνων η ελιά θεωρείται ευλογημένο δέντρο. Στη μυθολογία, ο Ηρακλής μετά τους 12 άθλους, μετέφερε και φύτεψε μία ελιά στην Αρχαία Ολυμπία. Επίσης, στον γνωστό πελασγικό μύθο, αναφέρεται ότι η ελιά ήταν, το δώρο της θεάς Αθηνάς στον “αγώνα” της με τον Ποσειδώνα για την προστασία και ονοματοδοσία της  σημερινής πόλης των Αθηνών.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΝΟΗΜΑ




Της Ευστρατίας Σουραβλά.
Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην Βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.

ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".
Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ………


 

Του  Βασίλη  Κουτουζή
                                        Δημοσιογράφου-ερευνητή

      Οι ακτινοβολίες του σύ­μπαντος και κυρίως των κοντινών πλανητών είναι εκείνες που δίνουν στον άνθρω­πο τις διάφορες ιδέες για τις ε­φευρέσεις. Γιατί αυτές οι εφευρέσεις, αν το καλοσκεφτεί κα­νείς, είναι αντιγραφή των όσων υπάρχουν στο Σύμπαν. Καθένας λαμβάνει αυτές τις επιδράσεις και τις υλοποιεί ανάλογα  με τα πιστεύω  του και τις ασχολίες του.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


"...ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ....ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ... ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ...Η ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ¨ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!"

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ







Photo
Ενωσέ το !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα