Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος μας το δίδαξε στα σχολεία και στα πανεπιστήμια;



                             Δημήτρης Λιαντίνης / Dimitris Liantinis
                                 Ποιος μας το δίδαξε στα σχολεία και στα πανεπιστήμια;

_______________________________
«Λένε πως κάποτε έγινε ένας αγώνας* ανάμεσα στον Όμηρο και στον Ησίοδο για το πρωτείο. Να κριθεί, τέλος πάντων, στους έλληνες, ποιος από τους δύο μεγαλύτερους είναι ο πιο μεγάλος.
Η επιτροπή κρίσης, εκεί κάπου στην Αυλίδα ή στις Θήβες, κάθισε με σεβασμό τους δύο σοφούς στο θρονί τους, και άρχισε να τους ερωτά. Ήθελαν να μετρήσουν, ποιος θα δώσει τις πιο φρόνιμες αποκρίσεις στα ζητήματα.

ΣΥΝΟΨΗ.....ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ.... ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


∆εν υπάρχει λάθος, αυτό δεν είναι µιά σύµπτωση διάρκειας 16,4 δισεκατοµµυρίων
χρόνων.


Τα ιερά βιβλία των Μάγιας για αστρονοµία και προφητεία έχουν βαµένες τις σελίδες
τους από κατεργασµένο φλοιό του δέντρου Αµάτι. Πολλές χιλιάδες από αυτά τα βιβλία
που αποκαλούνται κώδικες, κάηκαν στη διάρκεια των αρχών του 15ου αιώνα από
Καθολικούς παπάδες. Πολύ γνώση χάθηκε, το οποίο ήταν το πρώτο βήµα στη
πολιτιστική εκµηδένιση. Οι Μάγια ιερείς διώχτηκαν µακριά και κρύφτηκαν.
Μπορούσαν να εξασκήσουν τη παράδοσή τους  και τα έθιµά τους µόνο στις ποιό
αποµακρυσµένες περιοχές της Κεντρικής Αµερικής. Αυτοί που πιάστηκαν
δολοφονήθηκαν.
Αυτή η πρακτική συνεχίστηκε µέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Οι Μάγια ήξεραν ότι αυτή η χρονική περίοδος των 500+ χρόνων τρόµου και ερήµωσης
θα ερχόταν.

Ήταν γραµµένο στη προφητεία τους πάνω από 2000 χρόνια νωρίτερα... 

϶ϵ Ελλήνων Σοφία ϶ϵ

϶ϵ Ελλήνων Σοφία ϶ϵ - αλήθεια, Αρετή, αρχαία Ελλάδα, Αυτοέλεγχος, Δικαιοσύνη, ηθική, Ησίοδος, Ισοκράτης, Πλούταρχος, ρήσεις

ΑΡΕΤΗ - ΗΘΙΚΗ
Μπροστά στην αρετή, οι αθάνατοι θεοί έβαλαν τον ιδρώτα. Ο δε δρόμος προς αυτήν είναι μακρύς και ανηφορικός και στην αρχή κακοτράχαλος. Όταν πλησιάζεις όμως προς το τέλος, από κει πια γίνεται εύκολος

Ησίοδος ( Έργα και Ημ. 289-292)

Αφαίρεσε την αρετή από κάποιον, και τότε σε όλα του θα είναι ασήμαντος. Στα δώρα από ιδιοτέλεια, στους κόπους από μαλθακότητα, στους θεούς από δεισιδαιμονία, στους αρίστους από φθόνο, στους άνδρες από φόβο, στις γυναίκες από φιληδονία.

Σύντηξη στο σπίτι!


Μια συσκευή που θα παρέχει ανεξάντλητη ενέργεια με μηδαμινό κόστος είναι το ενεργειακό όνειρο του πλανήτη
Σύντηξη στο σπίτι!
Ενα μοριακό παιχνίδι δέσμευσης ηλεκτρονίων του υδρογόνου και πόλωσης των κρυστάλλων του νικελίου έφερε τους έλληνες ερευνητές στην πρωτοπορία της ενεργειακής επανάστασηΗ Ελλάδα της κρίσης μοιάζει απελπιστικά με το κουτί της Πανδώρας: μύρια κακά και μόνο ένα καλό – η ελπίδα – ήρθαν στο φως. Η έσχατη τραγωδία μας είναι πως ακόμη και αυτή την ελπίδα αποδεικνυόμαστε ανίκανοι να την κρατήσουμε στα χέρια μας και τη διώχνουμε στα πέρατα της Γης. Για τι πράγμα μιλάμε; Για το καυτότερο μυστικό του πλανήτη, την πηγή αστείρευτης ενέργειας.

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ


Τεχνολογίες Τέσλα για τον Έλεγχο του Κλίματος

 
Γράφει ο Γιώργος Στάμκος (stamkos@post.com)

“Το κλειδί για το γεωφυσικό πόλεμο είναι η αναγνώριση των περιβαλλοντικών ασταθειών στις οποίες η προσθήκη μικρής ποσότητας ενέργειας θα απελευθέρωνε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες ενέργειας”.
Γκόρντον Μακντόναλντ, γεωφυσικός, ειδικός σε θέματα πολέμου

Μήπως Τελικά μας Ετοιμάζουν για την Επαφή;

Γιώργος Ιωαννίδης 
14 Μαρτίου: Παρακολουθώντας τις νεώτερες ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με το εξωγήινο ζήτημα, δεν γίνεται για ακόμη μια φορά να μην θυμηθώ το περίφημο σενάριο που θέλει πως πίσω από όλα κρύβεται ένα καλά σχεδιασμένο (μακροχρόνιο) πρόγραμμα προετοιμασίας του πληθυσμού για μια επικείμενη (επίσημη αυτή την φορά) Επαφή. Κατά πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο όμως;

Power Prophecy - Η δύναμη της προφητείας



Πόσο ψεύτικος είναι ο κόσμος μας;

Και μήπως αντιδρούμε; Αλήθεια μπορούμε; Μήπως συνειδητοποιώντας την αλήθεια, σε όλες της τις διαστάσεις αλλάζαμε το τρόπο που σκεφτόμαστε; Συνεπώς και το τρόπο που βιώνουμε τις καταστάσεις; Έχετε αναρωτηθεί αν αυτά που διδασκόμαστε είναι η αλήθεια;

Η εξαφάνιση των μελισσών και η προφητεία


Το πρωτοφανές φαινόμενο που παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ το περασμένο φθινόπωρο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αλλά και την έντονη ανησυχία των επιστημόνων.

Σε πολλές χώρες του πλανήτη, μεγάλοι πληθυσμοί μελισσών εξαφανίζονται μυστηριωδώς.

Οι μέλισσες φεύγουν από τα μελίσσια τους και δεν επιστρέφουν ποτέ!

Η Ατζέντα των Illuminati

minΠαρακάτω ακολουθούν οι 25 στόχοι του εωσφόρου Σαμαέλ μέσω των απόκρυφων Illuminati της λευκής αδελφότητας που χρησιμοποιούν για να μετατρέψουν τον κόσμο σε μια άθλια κατάσταση ανοίγοντας το δρόμο για τον αντίχριστο (που αναφέρεται ως «ενορχηστρωτής» σε αυτή την παρουσίαση). Οι στόχοι του ιδρυτή των illuminati Adam Wishaupt είναι:

"Έτσι θα ξέρετε πάντα που είναι τα παιδιά"

rfid2LΥπόσχεται πως θα είναι το «άγρυπνο µάτι» των εργαζόµενων γονέων. Ένα τσιπ που κατασκεύασαν επιστήµονες στο Πανεπιστήµιο Τσουκούµπα της Οσάκα θα δίνει τη δυνατότητα στους µεγάλους να ελέγχουν τα µικρά τους.
Έτσι, το πείραµα Big Mother, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιαπωνία, επιτρέπει στους «full time» εργαζόµενους γονείς να καταγράφουν κάθε κίνηση του παιδιού τους. Μέσω της συσκευής τσιπ που θα βάζουν στα παιδιά, τους δίνεται η δυνατότητα να µάθουν όχι µόνο την ακριβή περιοχή στην οποία βρίσκονται αλλά µέσω µιας κάµερας µπορούν να δουν κιόλα όσα αντικρύζουν.

Ποια μέρη θα επιβιώσουν από το τέλος του κόσμου στις 21/12;



Το ημερολόγιό σου δείχνει 21 Νοεμβρίου του 2012. Αν οι καταστροφολόγοι επαληθευτούν, σε έναν ακριβώς μήνα από τώρα ο πλανήτης μας θα αποτελεί παρελθόν. Kάποια μέρη όμως (λέγεται ότι) θα μείνουν ανέπαφα.Τι κι αν η ΝΑSA έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση που διαψεύδει τις θεωρίες των Μάγια για το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012;

Αντίστροφη μέτρηση στο Μεξικό για το «τέλος του κόσμου»


Την ώρα που όλο και περισσότεροι τουρίστες κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία στη Ριβιέρα Μάγια του Μεξικού και στη Γουατεμάλα ενόψει της λεγόμενης Ημέρας της Αποκάλυψης που αρκετοί εκτιμούν ότι πρόκειται να έλθει τον επόμενο μήνα, οι ειδικοί προσπαθούν να αποσαφηνίσουν τον μύθο κι εξηγούν ότι οι Μάγια δεν θεωρούν την 21η Δεκεμβρίου 2012 ως ημέρα της συντέλειας του κόσμου.

Αποκάλυψη 2012! Πως να την σταματήσουμε...



Αναφορικά με την τρομακτική υποψία ότι το τέλος του πολιτισμού μας θα έρθει το 2012, οι άνθρωποι συνήθως στρέφονται στους οπαδούς των μυστικών προφητειών των Μάγιας. Όχι στους επιστήμονες. Αλλά μια ομάδα ερευνητών της NASA σε αναφορά τους που δημοσιεύτηκε στις αρχές του χρόνου (2009) επισήμαναν τους κινδύνους που σχετίζονται με το καταστροφικό ενδεχόμενο των ηλιακών καταιγίδων.

Η γλώσσα του σώματος



Η επιστήμη που μελετά τη γλώσσα του σώματος(της επικοινωνίας χωρίς ομιλία, δηλαδή) βρίσκεται ακόμη σε εμβρυϊκό στάδιο. Υπάρχουν 40.000 επικοινωνιακά σήματα στην αγγλική γλώσσα, απ’ τα οποία 4.000 είναι τα πιο συνηθισμένα.

Η πλειονότητα των ανθρώπων είναι σε θέση να ελέγξει όσα λένε οι περισσότεροι. Στη γλώσσα του σώματος υπάρχουν 700.000 επικοινωνιακά σήματα, τα 15.000 μόνο στην περιοχή του προσώπου μας. 

Η Φρίκη στα Πρωτοσέλιδα


Οι παλαιότεροι εξ υμών θα θυμούνται μια εποχή που φρικαλέες και αποτρόπαιες φωτογραφίες φιγούραραν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (τότε είτε δεν υπήρχε τηλεόραση, είτε ήταν κρατική, δικάναλη και ασπρόμαυρη).
Οι νεότεροι εξ υμών δεν την θυμούνται καθόλου αυτή την εποχή επειδή δεν την έζησαν.
Όμως με αυτά που θα δείτε προχωρώντας την ανάγνωση αυτού του άρθρου, θα ανατριχιάσετε.
Όχι, δεν θα διατυπώσω εδώ το τρομολαγνικό και άκρως ελκυστικό «προειδοποιητήριο» των υπευθύνων των ΜΜΕ που κόπτονται για την ψυχική μας ισορροπία (χα-χα!) ότι «οι σκηνές που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σοκαριστικές».
Βεβαίως και τα αποκόμματα που θα δείτε είναι σοκαριστικά.
Γι αυτό άλλωστε τα παραθέτω.
Έθνος 14.6.1962

Το Τραγούδι της Ημέρας-Love Theme-The Godfather -Nino Rota

                          Νίνο Ρότα (Nino Rota)


Ιταλός συνθέτης, γνωστός για τη μακροχρόνια συνεργασία του με τον συμπατριώτη του σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελίνι. Γόνος μουσικής οικογένειας, o Νίνο Ρότα (Nino Rota) ήρθε στη ζωή στις 3 Δεκεμβρίου του 1911, στο Μιλάνο.

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ



"...Οι γονείς είναι τόσο ελαφρόμυαλοι! Αντί να θηλάζει η ίδια το παιδί της μία μητέρα, θα το δώσει σε οποιαδήποτε παραμάνα με άφθονη προμήθεια γάλακτος, χωρίς ούτε καν να σκεφτεί για τις αρρώστιες ή τα ελαττώματα που θα μπορούσε να μεταδώσει στο μωρό  μαζί με το γάλα της.Ένα μωρό απορροφά κάτι από τον χαρακτήρα της γυναίκας που το θηλάζει. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό οι γυναίκες να θηλάζουν οι ίδιες τα παιδιά τους, διότι κατά τη διάρκεια του θηλασμού, μπορούν επίσης να τους δώσουν συνειδητά πολλή αγάπη. Εάν το κάνουν αυτό τα παιδιά τους δεν θα τις εγκαταλείψουν ούτε θα τις κάνουν να υποφέρουν, διότι απορροφώντας το γάλα της μητέρας τους θα απορροφήσουν επίσης πολλή αγάπη.

  
Και τώρα συλλογιστείτε και αυτό: πριν γεννηθεί το μωρό της μια μητέρα το θρέφει με το αίμα της και μόλις γεννηθεί το θρέφει με το γάλα της.

Αναλύοντας την “σκοτεινή” ιστορία των καλικατζάρων


Τι είναι οι καλικάντζαροι και πότε εμφανίζονται;
Οι καλικάντζαροι είναι μια ελληνική δοξασία που έχει καταβολές από τα αρχαία χρόνια. Σύμφωνα με αυτήν, οι καλικάντζαροι βγαίνουν στην επιφάνεια της Γης για να πειράξουν τους ανθρώπους κατά το Δωδεκαήμερο ή Δωδεκάμερο όπως το λένε [ 25 Δεκεμβρίου ( Χριστούγεννα) – 6 Ιανουαρίου ( Ημέρα των Φώτων) ]. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Χριστός είναι αβάφτιστος ακόμα, επομένως και τα νερά θεωρούνται αβάφτιστα.
Ποια είναι η ιστορία τους;

Οι σημαντικότεροι κίνδυνοι της ακτινοβολίας και των υλικών των πηγών φωτός στο σπίτι μας


The Right Light: Matching Technologies to Needs and Applications
Ας απαριθμήσουμε συνοπτικά τους σημαντικότερους κινδύνους που κρύβονται πίσω από την κακή χρήση ή λάθος επιλογή πηγών φωτός / λαμπτήρων στο σπίτι μας αλλά και στον δρόμο. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στην βιβλιογραφική πηγή.                                                       
  • Το μπλε φως (460 - 480 nm) έχει τη δυνατότητα σε κάποια επίπεδα φωτεινότητας να μειώσει τα επίπεδα μελατονίνης προκαλώντας διαταραχές στον κιρκάδιο ρυθμό και τον ύπνο μας με σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία μας (ακόμα και αυξημένα ποσοστά καρκίνων).

Ανθίσανε! Βοήθησέ τα να μεγαλώσουν


Θες να πάρεις μέρος σε μια δράση της Greenpeace;

Ανθίσανε! Βοήθησέ τα να μεγαλώσουν

Πριν δύο εβδομάδες εκατοντάδες καταναλωτές ξεκίνησαν να φυτεύουν τη λύση στα μεταλλαγμένα!
Μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, μάζεψαν τα απαραίτητα χρήματα για να σπείρουμε ένα χωράφι με κτηνοτροφικά κουκιά που θα γίνουν ελληνική ζωοτροφή

Τα Δεκεμβριανά (1944)

                                         


Με την ονομασία αυτή είναι γνωστή η ένοπλη σύγκρουση, που έλαβε χώρα στην Αθήνα, μεταξύ του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ από τη μία πλευρά και των κυβερνητικών και βρετανικών δυνάμεων από την άλλη. Ξεκίνησε στις 3 Δεκεμβρίου 1944 με την αιματηρή κατάληξη του συλλαλητηρίου της Πλατείας Συντάγματος και τελείωσε τυπικά με την υπογραφή της Συμφωνίας της Βάρκιζας στις 12 Φεβρουαρίου 1945. Ήταν το προανάκρουσμα του Εμφυλίου Πολέμου (1946 - 1949).

Νεάντερταλ και Χόμο Σάπιενς έζησαν μαζί στη Μάνη Διαβάστε περισσότερα Ἔρρωσο: Νεάντερταλ και Χόμο Σάπιενς έζησαν μαζί στη Μάνη

                                      
Τη  ζωή ανθρώπων του  Νεάντερταλ και των  πρώτων  Χόμο  Σάπιενς  φέρνει στο  φως ο ανασκαφέας  δύο σπηλαίων της  Μάνης  στην περιοχή  του  Οίτυλου  ο δρ. Ανδρέας Ντάρλας,  προϊστάμενος της Εφορείας Σπηλαιολογίας- Παλαιοανθρωπολογίας Νοτίου Ελλάδος. 


Το περιβάλλον στο  οποίο  ζούσαν,  οι  συνθήκες, οι  συνήθειες, τα εργαλεία, οι «κοινωνίες»  που  σχημάτιζαν και  κάτι ιδιαίτερο,  δηλαδή  η  συγκατοίκηση των  δύο αυτών ειδών  εξετάζονται από την  ανασκαφική  ομάδα  και  τα πρώτα συμπεράσματα εξάγονται ήδη.

Προφήτης Ενώχ(Απόκρυφο βιβλίο)


   
Ο Ενώχ θεωρείται ότι είναι ο έβδομος μετά τον Αδάμ Πατριάρχης των εβραίων που έζησε στα χρόνια πριν από τον Κατακλυσμό. Πατέρας του Μαθουσάλα, παππούς του Λάμεχ και πρόπαππος του Νώε, θεωρείται από τη χριστιανική παράδοση ως ένας από τους δύο προφήτες ( ο άλλος είναι ο Ηλίας), οι οποίοι δεν πέθαναν αλλά ανελήφθησαν ζωντανοί στους ουρανούς. Πιστεύεται ότι και οι δύο θα επιστρέψουν στη Γη στα χρόνια του Αντίχριστου, όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και θα είναι οι τελευταίοι μάρτυρες της Πίστης πριν από τη Δευτέρα Παρουσία. (Αποκ. Ια' 1 12).

Τιτανομαχία, Χριστιανισμός και ένα παραμύθι


Παιδιά παιδιά ελάτε έχω παραμύθι να σας πω …
Δώσε κλότσο να γυρίσει παραμύθι να αρχινήσει….
Μια φορά και έναν καιρό …
ήταν ένα βασιλιάς που το πραγματικό του όνομα το αγνοούμε αλλά ήταν τόσο σπουδαίος που οι άνθρωποι τον μυθολόγησαν με το όνομα Ουρανό. Κατά την βασιλεία του έκανε σπουδαία έργα και κυριολεκτικά όλοι ήταν ευτυχισμένοι. Αλλά αγάπησε τόσο πολύ την εξουσία που δεν ήθελε να την χάσει με κανέναν τρόπο.
Το πάθος της ψυχής του ήταν τόσο μεγάλο που στράφηκε εναντίων των ίδιων των συμμάχων του και βασιλιάδων των γύρω χωρών γιατί ήταν ανδρείοι και η εξουσία της περιοχής θα περνούσε σε αυτούς. Οι γειτονικοί βασιλιάδες της περιοχής πέρασαν στην μυθολογία ως οι Κύκλωπες.

Ο χρόνος τους είναι συγκεκριμένος από την φωτεινή Ιεραρχία.



Οι πύλες στον ουρανό είναι στις μέρες μας ένα πολύ συχνό φαινόμενο.
Μέσα από αυτές εισέρχονται οχήματα τα οποία ενοποιούν την δική μας διάσταση με την Πέμπτη.
Οι δυνάστες Νεφελίμ μάχονται για να διατηρήσουν την θέση τους επιτίθενται στις πύλες δημιουργώντας έντονα καιρικά και ψυχολογικά φαινόμενα στους φοβισμένους ανθρώπους. 
Η βασιλεία τους τελειώνει, όπως και τα συμβόλαια που είχαν κάν
ει να κρατούν την Γη σε χαμηλή συνειδητότητα.
Πολλοί καταλαβαίνουν τα τελευταία τους τεχνάσματα.
Η γη αποδεσμεύεται διαλύοντας την τρίτη διάσταση της φυλακής.
Όταν διαχωρίσει πλήρως

ΗΣΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΓΕΝΟΣ !!! ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.


Μετά το χρυσό γένος ήρθε το αργυρό, έπειτα το χάλκινο, το ηρωικό
και φτάνουμε στο σιδερένιο και τελευταίο  γένος.
Ο Ησίοδος κάνει μια πολύ δύσκολη για αυτόν περιγραφή,
διότι περιγράφει με μαύρη καρδιά αυτά που βλέπει τριγύρω του
και που δεν του είναι καθόλου ευχάριστα.  Όλα τα κακά που ξέφυγαν από το πιθάρι της Πανδώρας εγκατασταθήκαν, ελευθέρα πια, στους ανθρώπους τους οποίους οδήγησαν σε μια ηθική και πνευματική κατάπτωση, στην ανομία και στην διάλυση της κοινωνικής
δομής.
Αχ! Μακάρι να μην γεννιόμουνα τώρα εγώ,

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ....ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ..ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


Φανταστική απεικόνιση του Αγάλματος του Ολυμπίου Διός

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ
"Ο χρυσός θρόνος του Αυτοκράτορα μας Δία δεν ήταν χρυσός αλλά κατασκευασμένος από υλικό άγνωστο στην Γαία, όπως και οι θρόνοι όλων αυτών που εσείς αποκαλούσατε θεούς. Ήταν ατομικές πτητικές συσκευές με δική σας ορολογία που χρησιμοποιούσαν για μετάβαση στους κοντινούς πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
Δημιουργούσε γύρω του, ισχυρά ενεργειακά πεδία και πυκνότατο στρώμα οργόνης για προστασία από ακτινοβολίες στη διάρκεια του ταξιδιού και θερμοκρασιακές μεταβολές. Χρησιμοποιείτο και για καταστάσεις συμπύκνωσης. Μετέφερε ότι ήταν απαραίτητο για την εκπλήρωση της αποστολής του (Κεραυνός του Δία, Σκήπτρο).

ΘΑ ΕΥΧΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ??? ΤΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Firing on all cylinders <i>(Image: Ingram Publishing/Getty Images)</i>



Θα ευχοσασταν ποτε να  μπορούσατε να κάνετε καλύτερες επιλογές;

 Αυτό θα μπορούσε μια μέρα να είναι δυνατο χάρη σε ένα ηλεκτρονικό εμφύτευμα στον εγκέφαλο που μπορεί να ενισχύσει τη βραχυπρόθεσμη μνήμη και τη λήψη αποφάσεων στα πρωτεύοντα θηλαστικά. Το εμφύτευμα μπορεί να αποκαταστήσει επίσης αυτές τις λειτουργίες σε ένα ζωικό μοντέλο της νόσου του Alzheimer και άλλες μορφές  βλαβων του εγκεφαλου, προετοιμάζοντας τον δρόμο για την ανάπτυξη νέων θεραπειών για άτομα με αυτές τις παθήσεις.

Περί της φύσης του νου … και ο νοών νοείτω



Σε ποιες πλεκτάνες έχεις μπλέξει αναγνώστη και δεν βρίσκεις την αλήθεια που σου αρμόζει, αναρωτιέμαι. Ποιοι είναι αυτοί που σου στερούν την απόλυτη γνώση άραγε.

Το καραβάνι τρέχει μες στη σκόνη
και την τρελή σου κυνηγάει σκιά
πώς να ημερέψει ο νους μ' ένα σεντόνι
πώς να δεθεί η Μεσόγειος με σχοινιά

Έλεγε ένα ωραίο ποίημα του Αλκαίου που μετά έκανε άσμα ο Θάνος.

Αρκεί ένα σεντόνι για να ημερέψει ο νους; Και γιατί να ημερέψει ο νους;Ο Αριστοτέλης έλεγε πως ο νους είναι εντός της ψυχής.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ...ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

 

"Εμείς είμαστε οι Ολύμπιοι, δεν είμαστε θεοί, θεούς εσείς μας ονομάσετε. Αρχηγός όλων των στρατευμάτων ο Ιερός Άρχοντας Φωτός ο Ζευς. Ανώτατη δύναμη δημιουργίας το ΟΛΟΝ ΦΩΣ. Ερχόμαστε από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, από την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των "Ε" Σμήνους 13 Γαλαξιών"


"Αληθινή ιστορία" του Λουκιανού από την Σαμοσάτα

"Περιγράφει την Αργοναυτική εκστρατεία και τις ουράνιες συγκρούσεις των Αργοναυτών. Περιήλθαν σε γνώση του Λουκιανού αρχαιότατα κείμενα, που φυλασσόταν στον ναό της Αρτέμιδος στην Γόριτσα Βόλου. Τα κείμενα αυτά σήμερα βρίσκονται κρυμμένα σε σπήλαιο του Πηλίου".

2. Ο πόλεμος των ψυχών ενάντια στο θερμικό θάνατο του σύμπαντος


(Reloaded: Morphogenesis,morphic resonance, sound, energy, memory, collective soul, collective subconscious, living matrix, anima mundi, Logos, Adam Kadmon)

Εν αρχή το Χάος έγραψε ο Ησίοδος ενώ ο Ιωάννης έβαλε στην αρχή το Λόγο εννοώντας το θεό της Καινής Διαθήκης. Ο Λόγος ως Κοσμικός Χριστός είναι η ίδια η anima mundi, παγκόσμια ψυχή που στους νεοπλατωνικούς απαντάται και ως το σύνολο των άστρωνΤο μορφογονικό υποκβαντικό υπόβαθρο –ησιόδειο χάος- από το οποίο αναδύθηκε ο Αιγυπτιακός Άτουμ, πλήρης, «το όλον» - universum με του οποίου την αναφορά ξεκινήσαμε το πρώτο κομμάτι αυτού του άρθρου ξέρετε πως αναφέρεται? Το «πρώτο ψυχρούν».

1. Ο πόλεμος των ψυχών ενάντια στο θερμικό θάνατο του σύμπαντος


(Chaos,unevenness,anadiplosis,time,genesis,cosmos,order,entropy,heat death)

Οι ιερείς της Ηλιούπολης δίδασκαν ότι στο μέσο του άμορφου αρχέγονου ωκεανού (Νουν) βρισκόταν βυθισμένος ο Ατούμ που το όνομα του σημαίνει «το όλον», το πλήρες. Με την δύναμη της θελήσεως του ανέσυρε τον εαυτό του από την ανυπαρξία και εκδηλώθηκε σαν θεός ήλιος. Το όλον είναι στα λατινικά «Universum» εκ του uni-vertere από την οποία ρίζα προέρχεται και το universe-σύμπαν. O ήλιος συμβολικά δηλώνει την ουράνια τάξη και έρχεται σε κυριολεκτική και όχι μόνο αντίφαση με το σκοτάδι και την αταξία. Από το σκοτεινό Χάος της ησιόδιας θεογονίας ξεπρόβαλε η γη και ο ουρανός. Στο έπος των Μάγιας, “Popol Vuh”, περιγράφει την ανάδυση του σύμπαντος από το σκοτάδι : «Ότιδήποτε κι αν υπάρξει απλώς δεν υπάρχει: είναι μόνον ψίθυροι, μουρμουρίσματα μέσα στο σκοτάδι,  στη νύχτα.».

Το κβαντικό άλμα της συνείδησης και το φαινόμενο του 100ου πιθήκου


(Quantum leap of consciousness, the hundredth monkey phenomenon)


Τι σχέση μπορεί να έχει το polar ή axial shift της γης, το μαγνητικό πεδίο της, η μουσική των σφαιρών του Πυθαγόρα, η κοσμική ακτινοβολία του σύμπαντος, οι ηλιακές καταιγίδες και οι Αλχημιστές με την εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης;  

Που αναφέρεται το κβαντικό άλμα της (υπερ?)συνείδησης;

Η πανδημία του φόβου

                                                     


Σε μια εποχή που υπάρχει ελεύθερη και άφθονη πληροφόρηση, είναι δυνατόν να μιλάμε για προπαγάνδα, για παραπληροφόρηση, για άγνοια; Είμαστε όντως αναγκασμένοι να υποτασσόμαστε; Υπάρχει έλλειψη πληροφόρησης; Μπορεί η πληροφόρηση να προσφέρει τη γνώση που όλοι αναζητούμε; Γιατί δεν το κάνει;

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ


 Το 2006 αφανίζονται στην Αμερική 2.300.000 μέλισσες.

Από τότε, έχουν πεθάνει δισεκατο΅΅ύρια ΅έλισσες σε όλον τον κόσ΅ο και οι ειδικοί προσπαθούν να αναζητήσουν τα αίτια κρούοντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου: η ΅εγάλη ΅είωση του πληθυσ΅ού τους θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες στις καλλιέργειες. Εκτι΅άται ότι το ένα τρίτο των τροφί΅ων που καταναλώνου΅ε εξαρτάται ά΅εσα από την επικονίαση.
"ΟΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ" Αϊνστάιν

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 5

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Πλησιάζουμε στην περίφημη ημερομηνία της 21ης Δεκεμβρίου 2012,που τόσα και τόσα έχουν ειπωθεί ,γραφεί,προβληθεί με ταινίες,βίντεο, κλπ.Λίγες μέρες απομένουν για να μας λυθούν οι απορίες άν θα καταστραφεί ο κόσμος,άν έρθουν οι εξωγήινοι,αν θα μας πάρουν στα σκάφη τους, κλπ,κλπ.Η παραφυλολογία δίνει και παίρνει και κάποιοι πλούτισαν από αυτή.

Οι Μάγιας που μίλησαν γι'αυτήν την ημερομηνία,δεν είπαν ότι θα είναι το "τέλος του κόσμου μας",αλλά το "τέλος της εποχής"σύμφωνα με τα ημερολόγια τους.Τελειώνει λοιπόν ο κατά του Μάγιας χρόνος των 13 "Μπακτούν" δηλαδή 25920 ετών που χρειάζεται το ηλιακό μας σύστημα για να κάνει μία περιστροφή γύρω από το άστρο-ήλιο της Αλκυώνης του αστρικού σμήνους των Πλειάδων.Συγχρόνως το ηλιακό μας σύστημα έχει περάσει και από τους δώδεκα αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου.Ο μέγας Έλληνας φιλόσοφος Πλάτων είχε ονομάσει αυτό το διάστημα των 25920 ετών,"Μεγάλο Ενιαυτό".

Άνθρωποι, αθανασία και επεμβάσεις στο DNA



Μήπως κάποιοι, πραγματικά είχαν κατάφεραν να κερδίσουν την σωματική  αθανασία και να ζουν για πάντα στους κύκλους του χρόνου; Αν «κοιτάξουμε» προσεκτικά τα αρχαία αλλά και νεώτερα κείμενα και αναφορές που έφτασαν ως τις μέρες μας αποκαλύπτονται μπρος στα μάτια μας, μια πληθώρα θρύλων, μύθων, παραδόσεων και πληροφοριών που έχουν σχέση με θεούς, ημίθεους, αθάνατους ανθρώπους με μυστηριώδης υπέρ-δυνάμεις  και άλλα πολλά που μας εκπλήσσουν και μας οδηγούν σε μια εποχή που όλα ήταν προσιτά για την ανθρωπότητα.   

Πώς να βελτιώσουμε την επικοινωνία με τους γύρω μας


Η επικοινωνία είναι μία από τις σπουδαιότερες διαδικασίες στην οποία οι άνθρωποι αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους. Με τη στενή έννοια του όρου, η επικοινωνία είναι η διαδικασία κατά την οποία ένας πομπός Α (άνθρωπος, ομάδα) μεταβιβάζει πληροφορίες, σκέψεις, ιδέες, συναισθήματα και ενέργεια σε ένα δέκτη Β (άνθρωπο, ομάδα), με στόχο να ενεργήσει πάνω του με τρόπο ώστε να προκαλέσει σ’ αυτόν την εμφάνιση ιδεών, πράξεων, συναισθημάτων, ενέργειας και σε τελική ανάλυση να επηρεάσει την κατάσταση και τη συμπεριφορά του. Επομένως, δεν είναι μια απλή μεταβίβαση πληροφοριών ή νοημάτων αλλά πολύ περισσότερο μια διαδικασία επαφής, αλληλοκατανόησης και αλληλοεπηρεασμού μεταξύ ανθρώπων ή ομάδων.
 epikoinonia_original1

Χαρίζεται το χάρισμα;


Δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε τους χαρισματικούς ανθρώπους γύρω μας
Χαρίζεται το χάρισμα;
Ο Μπαράκ Ομπάμα διαθέτει σίγουρα το χάρισμα και αυτό επιβεβαιώθηκε από το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών.

Ο Νέλσον Μαντέλα το 'χει. Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον το 'χει. Η Αούνγκ Σαν Σούου Κίιτο 'χει, με τον δικό της, ήσυχο τρόπο. Ο Στιβ Τζομπς το είχε, αν και χρησιμοποιούσε κόλπα για να το ενισχύει. Ο Μπαράκ Ομπάμα το έχει επίσης - και προφανώς το διατηρεί. Το χάρισμα αποτελεί μια από τις πλέον περιζήτητες ιδιότητες μιας προσωπικότητας. Αλλά τι ακριβώς είναι; Γεννιόμαστε με αυτό ή μπορούμε να το καλλιεργήσουμε; Γιατί υποκύπτουμε τόσο εύκολα στη δύναμή του; Και, ακόμη πιο σημαντικό, μπορούμε να το χάσουμε;

Γίγαντες του Σύμπαντος


Τα μεγέθη των κοσμικών αντικειμένων είναι τέτοια που ούτως ή άλλως κόβουν την ανάσα
Γίγαντες του Σύμπαντος
Καλλιτεχνική απεικόνιση του άστρου R136a1, το οποίο, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι 300 φορές μεγαλύτερο από τον Ηλιο.

Την περασμένη Τετάρτη εντοπίστηκε μια κολοσσιαία μαύρη τρύπα, πιθανώς η μεγαλύτερη που έχει εντοπιστεί ως σήμερα. Εχει μάζα 17 δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από εκείνη του Ηλιου! Ποιοι είναι όμως οι υπόλοιποι «γίγαντες» του Σύμπαντος; Δείτε ορισμένα από τα μεγαλύτερα αντικείμενα που υπάρχουν στο Σύμπαν.

Το 2013 προβλέπεται να είναι το "Έτος των Κομητών".


O κομήτης Hartley 2 ή Comet 103P/Hartley-Credit:NASAhartley2close_epoxi.jpgcometgarradd_polzl_960.jpgΟ κομήτης Garradd-Photo:Rober Polzl
Βαδίζουμε προς το τέλος ενός αστρονομικού έτους με εξαιρετικό ενδιαφέρον, από τους καλύτερους χρόνους ιστορικά, με μερικές εκλείψεις, αλλά και μία ολική έκλειψη Ηλίου για κερασάκι στην τούρτα. Ωστόσο, το μεγάλο γεγονός ήταν η διάβαση της Αφροδίτης μπροστά στο δίσκο του Ήλιου, που θα επαναληφθεί το 2117.

Η χλωρίωση του νερού καταστρέφει την πρωτεϊνη των κυττάρων


...καρκίνος του αίµατος, του στοµάχου, του συκωτιού, του πρωκτού και του εντέρου, καρδιακές παθήσεις, αρτηριοσκλήρωση, αναιµία, υψηλή πίεση και αλλεργικές αντιδράσεις. Το χλώριο καταστρέφει την πρωτεΐνη κάποιων κυττάρων...


Αυτό που έσωσε την ανθρωπότητα από παλιότερες ασθένειες, όπως η χολέρα, ο τύφος, η γαστρεντερίτιδα κ.λ.π., έρχεται σήµερα να µας καταδικάσει σε πολύ µεγαλύτερες ασθένειες όπως: καρκίνο, νεφρικές παθήσεις και σε πολλές άλλες εκφυλιστικές ασθένειες. 

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



Δεν  είναι μόνο θαυμαστή  αλλά και αινιγματική η ιδιότητα του νερού να διαστέλλεται  ψυχόμενο  κάτω από τους  4οC, αντί να συνεχίσει  να συστέλλεται, κρατώντας ζωντανή τη Γη, και δίνοντας στο νερό μια μεγάλη ιδιαιτερότητα.
Ο  κ. Masaru  Emoto είναι  ένας  Ιάπωνας από τη Γιοκοχάμα, σήμερα  στα 58 του χρόνια, που σπούδασε αρχικά Διεθνείς Σχέσεις, και αφού εργάστηκε σε διάφορες  επιχειρήσεις, ίδρυσε το 1986 την εταιρία Ι.Η.Μ. Co, ενώ αργότερα  ασχολήθηκε με την Εναλλακτική Ιατρική. Στο βιβλίο του Το Μυστικό Μήνυμα Του  Νερού (Εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ) έχει να μας πει πολλά συγκλονιστικά πράγματα για το νερό.

Διαίσθηση..




Πολλά έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί για την ικανότητα της διαίσθησης .
Φυσικά πολύ λίγα είναι αυτά που ο αναλυτικότατος, αλλά παράλληλα  και  κοινός νους μας μπορεί να αναφέρει .
Λέγεται ότι παλαιότερα ,πίσω στο παρελθόν, ο άνθρωπος κατείχε αυτήν την ικανότητα της διαίσθησης, μάλιστα εκείνες τις εποχές  δεν ήταν ικανότητα, αλλά μια << φυσική αίσθηση>>, όπως έχουμε εμείς σήμερα τις φυσικές μας αισθήσεις [όραση ,ακοή ,όσφρηση ,γεύση και αφή ] .
Τότε …..στο μακρινό παρελθόν ο άνθρωπος κατείχε και άλλες αισθήσεις που σήμερα θεωρούνται υπέρ-αισθήσεις  όπως η διόραση ,η τηλεπάθεια ,η διακοή κλπ .

Πατρότητα και τεστοστερόνη δεν πάνε μαζί

Η πατρότητα προκαλεί μείωση στα επίπεδα της τεστοστερόνης, επιβεβαίωσαν Αμερικανοί ερευνητές, ώστε να καθίσταται ευκολότερο να συμμετέχουν και οι άνδρες στην ανατροφή των παιδιών. Τα υψηλά επίπεδα της ορμόνης ενισχύουν την ερωτική διάθεση των ανδρών με αποτέλεσμα αυτό να μπορεί να οδηγήσει στη λήψη παρακινδυνευμένων αποφάσεων αυξάνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για κοινωνική κυριαρχία - λένε οι επιστήμονες. 


Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να μην επιβαρύνουν τη σχέση ενός άνδρα με την σύντροφό του, όμως είναι επιβαρυντικοί ως προς την ανατροφή ενός παιδιού, κάτι που απαιτεί συνεργασία των δύο γονέων. 

'Αντι-ντόπινγκ' στον εγκέφαλο των φοιτητών

Στο μέλλον οι φοιτητές μπορεί να υποχρεωθούν να περνάνε από ένα είδος ελέγχου «αντι-ντόπινγκ», προτού δώσουν εξετάσεις, προκειμένου να φανεί αν έχουν "ντοπάρει" τον εγκέφαλό τους με τα ειδικά χάπια που τονώνουν τις νοητικές ικανότητές τους. 





Το ζήτημα αναδεικνύει μια νέα βαρυσήμαντη επιστημονική έκθεση -με τίτλο «Ανθρώπινη βελτίωση και το μέλλον της εργασίας»- που παρουσίασαν από κοινού τέσσερις κορυφαίοι επιστημονικοί φορείς της Βρετανίας, η Βασιλική Εταιρία (Επιστημών), η Βασιλική Ακαδημία Ιατρικών Επιστημών, η Βρετανική Ακαδημία και η Βασιλική Ακαδημία Μηχανικών.

ΗΛΙΟΦΩΤΗ ΑΓΑΠΗ....

                                           

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗ ΖΩΗ ... ( Το τρίτο μάτι και το έκτο ενεργειακό κέντρο)



Στην σημερινή κατάσταση έως τώρα οι σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να μας επηρεάσουν με διάφορους τρόπους όπως: ψεκασμούς, εμβόλια, μικροτσίπς, ηλεκτρονικό φακέλωμα, μέσα μαζικής ενημέρωσης (προπαγάνδα) , παιχνίδια (games), κινηματογράφος, ελεγχόμενα τρόφιμα, νερό με μπόλικο φθόριο, τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, κλπ, να μας δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα, μία ανησυχία, έναν φόβο και μία ανασφάλεια με σκοπό να μας χαμηλώσουν τους κραδασμούς.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Μ.Μ.Ε ΤΗΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ? (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ)



ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΤΡΙΑ (3) ΝΕΑ Α.Τ.Ι.Α.
ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!



***ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΘΕΑΘΗΚΑΝ
ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ
ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ
ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙ
ΣΕ 4 (Τέσσερα)***

ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ


Αγαπητοί μου Φίλοι σας χαιρετώ. 

Επειδή οι άσπονδοι φίλοι μου διαδίδουν, ότι είμαι βαρειά άρρωστος και άλλοι με έχουν πεθάνει για να ακυρωθεί το ραντεβού μας που είχαμε κλείσει πριν τέσσερα χρόνια για τους Δελφούς με το βιβλίο μου «2012- Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΟΣ» σας ενημερώνω ότι την 21-12-2012 θα βρίσκομαι στους Δελφούς υγιής και με ακμαιότατο ηθικό.

Από κοσμική νομοτέλεια βρισκόμαστε στην αφετηρία μιας αναμενόμενης πνευματικής και βιολογικής αλλαγής, και από τον καθένα μας εξαρτάται αν θα ξεκινήσει τη ζωή του στο νέο κόσμο και στη νέα εποχή ή θα παραμείνει να ζήσει στην αθλιότητα και το ψέμα της σημερινής. 

Η 21-12-2012 είναι η πρώτη ημέρα του πρώτου έτους του «Νέου Μεγάλου Ενιαυτού» των 25.920 ετών, είναι η πρώτη ημέρα από τα 9.467.077 ημέρες που θα ακολουθήσουν. Είναι η πρώτη ημέρα της «Κοσμικής Αναγέννησης» του ηλιακού μας συστήματος.

Είναι επίσης:

Προειδοποίηση - σοκ της NASA για το ημερολόγιο των Μάγια

Τις οικογένειες όλου του κόσμου επιχειρεί να προειδοποιήσει αλλά και να ενημερώσει η NASA, ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου... 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα