Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Γενετική-χειραγώγηση



Είμαστε στη μέση μιας παρασιτικής επίθεσης με ολόκληρο τον πλανήτη μας να αλλάξει κυριολεκτικά το θεμελιώδη λειτουργικό σύστημα του. Γενετική και άλλες ταυτόχρονες χημικές, βιολογικές και ηλεκτρομαγνητικές αλλαγές στον εαυτό μας και των βιοτόπων είναι τα 
όπλα αυτής της επιλογής.

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ



Στην αγκαλιά του θα ριχτώ κι ένα συρτό,αργό χορό
μαζί του θα χορέψω

Που βρισκόμαστε στο Γαλαξία; ( Milky Way)


milky-way-map
Αν είχατε πάντα την απορία που βρισκόσαστε στο ηλιακό σύστημα ή ακόμα παραπέρα στο γαλαξία, νομίζω ήρθε η ώρα να δείτε μια οπτική απάντηση. Ο γαλαξίας μας έχει μια μορφή σπιράλ και το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται αρκετά εξωτερικά όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική φωτογραφία!

Και τι δεν ήταν - ''Μιλώντας για το Δεκέμβρη του 2008'' (ΒΙΝΤΕΟ}

                              epeteios_

Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, και την κοινωνική εξέγερση που ακολούθησε, η σκηνοθετική ομάδα "Χάι Λάιφ" (http://highlifemovies.wordpress.com/) αναζητά απαντήσεις στο ερώτημα 
"τι ήταν τελικά ο Δεκέμβρης του 2008".
 Μια παραγωγή του Pathfinder.gr.

Εγκεφαλικό chatting!


“Το φαινόμενο της ”έκτης αίσθησης” υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων” υποστηρίζει μια νευροεπιστήμονας στο Σίδνεϊ.

Η μετατόπιση των πόλων και οι καταστροφικές της συνέπειες...Ενα άρθρο με συνταρακτικά στοιχεία που σοκάρει!!



Θα μπορούσε η άνιση κατανομή των πάγων στην Ανταρκτική να πυροδοτήσει μια μετατόπιση των πόλων του πλανήτη, με καταστροφικές συνέπειες για την ζωή όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα;

Σημείωση Ελεύθερης ΕπιστήμηςΣυνδέστε το άρθρο αυτό με τοπροηγούμενο άρθρο μας που αναφέρει ανάμεσα σε άλλα το γεγονός οτι οι πάγοι στην Ανταρκτική αυξάνονται ενώ στον Βόρειο Πόλο μειώνονται...

ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

                  ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ  -  ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ -  ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ


           
          Η  Γη είναι  ρευστή, διάπυρη. Αρχίζει  να γυρίζει με μεγάλη ταχύτητα. Πιθανότατα από τη μια  πλευρά της- του Ειρηνικού Ωκεανού- φεύγει ένα τεράστιο κομμάτι,  που δημιουργεί  τη  ΣΕΛΗΝΗ. Δημιουργούνται λοιπόν  ο ΑΔΑΜγήϊνος  και από την πλευρά του η ΕΥΑ = ΣΕΛΗΝΗ όπως τους "θέλει" η Παλαιά Διαθήκη (Ημέρα Δεύτερη).
           Ημέρα τέταρτη: 2,4  δισεκ. χρόνια  πριν:   Ο ήλιος  λειτουργεί  σαν αντιδραστήρας   αρμονικότερα τώρα και γύρω του κινούνται  τα πρωτόγονα ουράνια σώματα του πλανητικού μας συστήματος.
             Η Γη αρχίζει  να γυρίζει  πιο αργά. Είναι πια διακριτή η  ημέρα  από τη νύχτα. Από το ρυθμικό πλέον, φωτισμό, ευνοείται η ζωή.

Οδηγώ


Bluetooth

                                   
Επιτρέπεται λέει να μιλάς στο κινητό αν διαθέτεις συσκευή Bluetooth. Ασύρματο μικρόφωνο – ακουστικό δηλαδή για το τηλέφωνο. Το πρόβλημα δηλαδή εντοπίστηκε στο ότι απασχολούνται τα χέρια κατά τη διάρκεια της οδήγησης και δεν μπορείς να έχεις το τηλέφωνο στο αυτί και ταυτόχρονα να οδηγείς. Εγώ διαφωνώ.

Κοιμηθείτε με λουλούδια

                                             

Κοιμηθείτε με λουλούδια στο υπνοδωμάτιο, αν θέλετε να δείτε γλυκά όνειρα. Αυτό προκύπτει από νέα έρευνα Γερμανών επιστημόνων.Όταν η μυρωδιά των τριαντάφυλλων ψεκάστηκε κάτω από τη μύτη των εθελοντών, ανέφεραν ευχάριστα συναισθήματα στα όνειρά τους.
Μυρωδιά χαλασμένων αυγών είχε το αντίθετο αποτέλεσμα σε 15 γυναίκες που κοιμόντουσαν, αναφέρουν οι Γερμανοί ερευνητές.

Μάγιας και Μινωίτες ...



Επιμέλεια: Γιώργος Εχέδωρος

Διαβάζοντας το άρθρο του Jοην Νoble Wilford – που μου έστειλε ο Βισάλτης μαζί με το φωτογραφικό υλικό-  για την εξερεύνηση και τη χαρτογράφηση της μεγαλύτερης πόλης των Μάγιας στην Κεντρική Αμερική, εκτός από την εντυπωσιακή τρισδιάστατη εικόνα του αρχαιολογικού χώρου της πόλης Καρακόλ, στο Μελίζε, με τη μέθοδο  των κατευθυνόμενων παλμών λέϊζερ, εντύπωση μου έκαναν οι εικόνες που ήταν ζωγραφισμένες στο πήλινο αγγείο των Μάγιας.


Πριν, όμως φθάσουμε εκεί, ας δούμε πως περιγράφει ο αρθρογράφος την εξερεύνηση στην μεγάλη πόλη των Μάγιας.

«Να μ’ αγαπάς»: Μία ιστορία για τον «Πρίγκιπα» Παύλο Σιδηρόπουλο (BINTEO-TAINIA)

                                            

Η ταινία «Να μ’ αγαπάς» είναι μία κινηματογραφική παρουσίαση της σχέσης του Ανδρεά Θωμόπουλου και του Παύλου Σιδηρόπουλου.
Πρόκειται για την υποκειμενική ματιά του σκηνοθέτη για τον «Πρίγκιπα», μία αποκάλυψη της προσωπικότητας του Παύλου Σιδηρόπουλου, όπως την γνώρισε ο ίδιος ο Θωμόπουλος.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ (αφιερωμένο στούς νέους,,,)


Ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα του σύγχρονου ανθρώπου και βεβαίως, της φάρας μας, μοιάζει να είναι η αδυναμία προσδιορισμού των συγκεκριμένων καταστάσεων και διαδικασιών που, εξελισσόμενες, οδηγούν μακροχρόνια σε νέες, ανατρεπτικές πραγματικότητες.
Αυτή η πασιφανής έλλειψη διορατικότητας, αναιρεί τη δυνατότητα να παρέμβουμε την κατάλληλη χρονική στιγμή. Κατ’ επέκταση παρασυρόμαστε, απλά, από τα δρώμενα.

Στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Δεκέμβρης 2008, η εξέγερση των παιδιών μας με τη ματιά των ποιητών…


                     

                                                       «Θα βρίσκομαι αόρατος παντού…
               Όπου υπάρχει ένας μπάτσος που χτυπάει κάποιον άνθρωπο- θα είμαι εκεί.
                                 Θα είμαι και εγώ μέσα στη φωνή των οργισμένων ανθρώπων»
                                                    (Τζων Στάινμπεκ, Τα σταφύλια της οργής)

ΕΠΙΛΗΨΙΑ: ΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΕΠΙΛΗΠΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ;

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.




Συχνά, όμως, παραμελούν και περισσότερες των δυο ή τριών κρίσεων, περιμένοντας να εμφανιστούν στοιχεία, τα οποία θα πάψουν να τους κάνουν να θεωρούν την κατάσταση θολή. 

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ


ΈΝΑΣ ΦΟΒΙΚΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ.



Δυνατό είναι όμως να μπορεί να διαχειριστεί το φόβο του. 

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΑΜΟΣ


  Ένα από τα πολλά μονοπάτια που οδηγούν στη κοσμική πραγμάτωση και ανθρώπινη ολοκλήρωση είναι ο δρόμος του Τέλειου Γάμου.
  Ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο μεγάλος ανθρωπιστής μυημένος, είπε τα εξής :


Ο Άνδρας και η Γυναίκα.
Βίκτωρ Ουγκώ.
«Ο άνδρας είναι το πιο εξυψωμένο των πλασμάτων. Η γυναίκα είναι το ύψιστο των ιδανικών.

Ο Θεός έκανε για τον άνδρα έναν θρόνο, για τη γυναίκα έναν βωμό. Ο θρόνος εκθειάζει, ο βωμός αγιάζει.

Ο άνδρας είναι ο εγκέφαλος, η γυναίκα η καρδιά. Ο εγκέφαλος κατασκευάζει το φως, η καρδιά παράγει την αγάπη. Το φως γονιμοποιεί, η αγάπη ανασταίνει.

 Ο άνδρας είναι δυνατός με την λογική. Η γυναίκα είναι ανίκητη με τα δάκρυα. Η λογική πείθει, τα δάκρυα συγκινούν.

Ο άνδρας είναι ικανός για όλους τους ηρωισμούς, η γυναίκα για όλα τα μαρτύρια.
Ο ηρωισμός εξευγενίζει, το μαρτύριο ανυψώνει.

ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ: Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ


ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 80% ΜΕ 85% ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ , ΈΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ˙ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ.


Όλα ξεκινάνε από μια πηγή λοιμώξεως που μπορεί να είναι τοπική ή αιματογενής, δηλαδή, να περιφέρεται με το αίμα και να προκαλεί μια μικρή απόφραξη αγγείων ή επιφανειακές θρομβοφλεβίτιδες κοντά στο εγκεφαλικό παρέγχυμα μέσα από το κρανίο. 

ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΑΠΑΘΕΙΑ, ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ Ή ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΌΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΙΑΙΟ ΛΟΒΟ.



Χαρακτηριστικά, τα δυο αυτά συμπτώματα μαζί με την απώλεια της μνήμης, τα βρίσκουμε στην αρχή της νόσου του Alzheimer και ιδιαίτερα αυτής της μορφής του κροταφομετωπικού τύπου.

Κατακόρυφη πτώση της ανδρικής γονιμότητας παγκοσμίως!


Μεγάλη μελέτη δείχνει ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων έχει μειωθεί κατά 1/3 τις τελευταίες δύο δεκαετίες
Κατακόρυφη πτώση της ανδρικής γονιμότητας παγκοσμίως!
Τα σπερματοζωάρια των σύγχρονων ανδρών θα αποτελούν σε λίγο... είδος σε έλλειψη, σύμφωνα με μια νέα ανησυχητική μελέτη

Λονδίνο 
Η αναπαραγωγική υγεία των ανδρών βρίσκεται σε κατακόρυφη «πτώση» , όπως δείχνει η μεγαλύτερη μελέτη που έχει διεξαχθεί ως σήμερα σχετικά με την ποιότητα και τη συγκέντρωση των σπερματοζωαρίων.

Το μαγνητικό πεδίο της Γης «κελαηδά»


Οι δορυφόροι Van Allen κατέγραψαν τους ήχους των παγιδευμένων σωματίδιων
Το μαγνητικό πεδίο της Γης «κελαηδά»
Οι δορυφόροι Βαν Αλλεν άκουσαν το μαγνητικό πεδίο να...κελαηδά

«Θρύψαλα» ο φλοιός της Σελήνης


Εντυπωσιακά ευρήματα από τους δορυφόρους GRAIL
«Θρύψαλα» ο φλοιός της Σελήνης
Μια από τις εικόνες που δημοσιεύει η NASA από τις πρόσφατες παρατηρήσεις των δορυφόρων GRAIL. Σε αυτή καταγράφονται οι διαφοροποιήσεις στο μαγνητικό πεδίο της Σελήνης. Τα κόκκινα σημεία αντιστοιχούν σε περιοχές της επιφάνειας της Σελήνης όπου υπάρχει μεγαλύτερης πυκνότητας μάζα και τα μπλε σε πέριοχές μικρότερης πυκνότητας.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Photo
Συμβίωση,συμπαράσταση,φροντίδα,φιλία,δεσμός;;;...ΑΓΑΠΗ!!! το αυτονόητο.....

Παύλος Σιδηρόπουλος ''Ο Απροσάρμοστος Πρίγκηπας''

                         
Σαν σήμερα, πριν από 22 χρόνια ένας «πρίγκιπας» έφυγε από τη ζωή. 
Ο Παύλος Σιδηρόπουλος, έβαλε τη δική του σφραγίδα στην εξέλιξη της ροκ σκηνής της Ελλάδας αλλά την εγκατέλειψε σύντομα. Μόλις 41 χρονών, ο «τύπος των Εξαρχείων», 
στις 6 Δεκεμβρίου του 1990, αφήνει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς λόγω υπερβολικής δόσης ηρωίνης...

Earthing (γείωση)


985387771_6375675e591
Earthing (γείωση): Άλλη μία απόδειξη πόσο έχουμε αποκοπεί από τη φύση και έχουμε ξεχάσει ότι είμαστε κομμάτια της, είτε φορώντας πλαστικές σόλες, είτε ασφαλτοστρώνοντας και τσιμεντοποιώντας τα πάντα ή με το να ζούμε και να εργαζόμαστε καθημερινά δεκάδες μέτρα από το έδαφος. Οι Τολτέκοι μάγοι έλεγαν πως ο σύγχρονος άνθρωπος έχει την συνείδηση της πατούσας του, εννοώντας πως μόνο με την πατούσα του έχει σύνδεση με την Γη και είναι η πατούσα, από το μόνο σημείο που οι Βολαδόρες δεν μπορούν να ρουφήξουν την ενέργεια του.  Λέγοντας το αυτό, τον καιρό που οι άνθρωποι περπατούσαν πολύ ώρα την ημέρα ξυπόλυτοι και ζούσαν πάνω στο έδαφος. Σήμερα… !!!

Γείωση-Earthing: Για δωρεάν.... θεραπεία από φλεγμονές και χρόνιους πόνους!






Αν πάσχετε από φλεγμονές και χρόνιους πόνους. Βγείτε έξω και πατήστε ξυπόλητοι πάνω στη γη (χώμα, χόρτο) μόλις για μία ώρα. Αρχικά νιώστε την ενέργεια που αρχίζει να κυκλοφορεί από τη γή στο σώμα σας μέσα από τα πόδια. Μετά από μόλις μια ώρα θα αρχίσετε να αισθάνεστε σημαντική μείωση στους πόνους στο σώμα σας. Μπορεί να εκπλαγείτε!!!
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η απάντηση σε πολλούς απο τους χρόνιους πόνους της σημερινής εποχής, είναι το ξυπόλητο περπάτημα και η επαφή με τη γη.
Η γείωση-earthing είναι μια πρόσφατη ανακάλυψη που αναδεικνύει την ανάγκη της επαφής με τη γή για εξασφάλιση καλής υγείας.

Ο Μυστηριώδης ΄Ηλιος Της Μύησης



Από την εποχή του Αριστοτέλη ήδη τα μεγάλα Μυστήρια είχαν χάσει το αρχικό μεγαλείο και τη σοβαρότητα τους. Οι τελετές τους είχαν αχρηστευτεί και ως ένα μεγάλο βαθμό είχαν υποβαθμιστεί σε απλά ιερατικά θεάματα ή είχαν γίνει θρησκευτικές μιμήσεις. Είναι περιττό να αναφέρουμε πότε εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αφού υπάρχει μια αξεδιάλυτη χρονολογική σύγχυση, τουλάχιστον μέχρι την εποχή του Αριστοτέλη.

ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


                           

Στο Ommen της Ολλανδίας ,στις 2 Αυγούστου του 1929,μπροστά στην Α.Βesant και πάνω από 3.000 αντιπροσώπους του Τάγματος του Αστέρα, και πολλές χιλιάδες Ολλανδών που τον άκουγαν μέσω ραδιοφώνου ο Κρισναμούρτι εκφώνησε λόγο με τον οποίο διέλυε το Τάγμα:
<< ...Διακηρύσσω ότι η Αλήθεια είναι μια χώρα χωρίς δρόμους και δεν μπορείς να την πλησιάσεις με οποιοδήποτε μονοπάτι, με μια θρησκεία, με μια αίρεση.

Το Βλέμμα



Η αντικειμενική σκέψη είναι το βλέμμα από Ψηλά. Ένα βλέμμα ελεύθερο,Εκείνος που βλέπει. Χωρίς αυτό το βλέμμα που προσηλώνεται πάνω μου και με βλέπει, η ζωή μου είναι η ζωή ενός τυφλού, που πάει όπου τον σπρώχνει η παρόρμηση, χωρίς να γνωρίζει ούτε το γιατί, ούτε το πώς. Χωρίς αυτό το βλέμμα το προσηλωμένο επάνω μου, δεν μπορώ να γνωρίζω ότι Υπάρχω. 

Eίμαι ένας Θιβετανός Λάμα

Eίμαι ένας Θιβετανός Λάμα που ήρθε στο Δυτικό κόσμο ακολουθώντας το πεπρωμένο του, που ήρθε στη Δύση και υπέφερε πολλές δοκιμασίες, όπως του προφήτεψαν.
Δυστυχώς οι άνθρωποι της Δύσης μ' έβλεπαν σαν κάποια παραδοξότητα, σαν κάποιο σπάνιο είδος ανθρώπου, που έπρεπε να μπει σ' ένα κλουβί κι από εκεί να δείχνεται στο κοινό, σαν τέρας από έναν άγνωστο κόσμο.

Το Ακασικό Αρχείο

Το Ακασικό Αρχείο είναι μία μορφή δόνησης, όχι απαραίτητα δόνησης φωτός, γιατί περιλαμβάνει και ήχο. Είναι μια μορφή δόνησης, που πάνω στη ΓΗ δεν υπάρχει όρος με τον οποίο να μπορούμε να την περιγράψουμε. Βρίσκεται κανείς πιο κοντά σ' αυτό, αν το παρομοιάσουμε με ερτζιανά κύματα. ΄Εχουμε όλες τις ώρες γύρω μας ερτζιανά κύματα, που εκπέμπονται απ' όλα τα μέρη του κόσμου. Το καθένα μεταφέρει και ένα διαφορετικό πρόγραμμα, διαφορετικής γλώσσας, διαφορετικής μουσικής και διαφορετικού χρόνου.

Η ανάγνωση της αύρας θα σώσει ζωές

΄Οταν ήμουν πολύ νέος ακόμα, μου έκαναν μια εγχείρηση που ονομαζόταν το άνοιγμα του Τρίτου Ματιού. Στη διάρκεια αυτής της εγχείρησης, τοποθέτησαν στο κέντρο του μετώπου μου μια ίνα σκληρού ξύλου, διαποτισμένη με ειδικά βότανα, έτσι ώστε να διεγερθεί ένα κατάλληλο νεύρο που θα μου έδινε ασυνήθιστες διορατικές δυνάμεις. Καθώς μάλιστα είχα γεννηθεί με ανάλογες δυνάμεις, μετά την εγχείρηση οι ικανότητές μου είχαν ενταθεί σε τέτοιο βαθμό, που μπορούσα να βλέπω τους ανθρώπους με την αύρα τους, σαν να ήταν τυλιγμένοι στις φλόγες κάποιας πολύχρωμης φωτιάς. Από τα χρώματα της αύρας τουςμπορούσα να μαντεύω τις σκέψεις τους, τα προβλήματά τους, τους φόβους και τις ελπίδες τους.

Η Τέχνη της αναπνοής

Ο πιο εύκολος τρόπος ν' αποκτήσουμε ηρεμία είναι ανασαίνοντας με κανονικό ρυθμό. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι ανασαίνουν γρήγορα, θαρρείς και λαχανιάζουν, αποστερώντας τον εγκέφαλο από το οξυγόνο. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι ο αέρας είναι σιτηρέσιο και πρέπει να τον κατεβάσουν κάτω και να τον βγάλουν ύστερα. Νομίζουν ότι ο αέρας που παίρνουν είναι ζεστός ή κάτι που ανυπομονούν να το ξεφορτωθούν, για να δεχτούν το νέο φορτίο.

Μαίανδρος, η λαβή των θεομάχων

"δεν πρόκειται για διακοσμητικό σύμβολο που απεικονίζει αόριστα τις συστροφές κάποιου ποταμού, αλλά για «λαβή μαχητών»"

«Μαίανδρος, η λαβή των θεομάχων»
Του Μ. Καλόπουλου
Κάποτε στο φως του φεγγαριού ο βασιλιάς της Φθίας ο Πηλέας. είδε μια πανώρια θεά να χορεύει μαζί με τις κόρες των νερών. Ήταν η θεά Θέτιδα, που η προφητεία του Προμηθέα την ανάγκαζε να παντρευτεί θνητό, ώστε να μη γεννηθεί αυτός, που θα ανέτρεπε τον παντοδύναμο Δία!

Οι ψυχολογικές αντιδράσεις στα γεγονότα της καθημερινής ζωής


Οι σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας καταλήγουν να ….γίνονται πράξεις ,και συνήθειες…και είναι τελικά, οι μηχανικές αντιδράσεις μας  μπροστά στις χιλιάδες εντυπώσεις της καθημερινής μας ζωής.

Το Τραγούδι της Ημέρας-''Καίκι μου Αη Νικόλα''- Μαρίκα Νίνου-Βασίλης Τσιτσάνης

                                


Λέγεται ότι η Νίνου είναι η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε όρθια στο πάλκο γύρω στο 1951, παρότι σύμφωνα με άλλες πηγές η Λίτσα Χάρμα τραγούδαγε μόνο όρθια από το 1948 μαζί με τον άντρα της Τόλη Χάρμα.

Η Standard & Poor's υποβάθμισε την Ελλάδα σε καθεστώς χρεοκοπίας




Στις 23.13' ώρα Ελλάδας, η S&P υποβάθμισε την Ελλάδα σε καθεστώς SD
Σε κίνηση σοκ προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's, ανακοινώνοντας την υποβάθμιση της αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας (Selective Default), από CCC προηγουμένως. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα