Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο δρόμος προς την ΑΓΑΠΗ και την ΕΝΟΤΗΤΑ ANOIΞE!! - Κινούμαστε εντός του Φωτός!




Διαβάστε το μέχρι τέλους - αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός για την Ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή. Πριν από αρκετά χρόνια είχα δημοσιεύσει ένα εκτενέστατο άρθρο σχετικά με τις ηλεκτρομαγνητικές μεταβολές που υφίσταται η Γη και πως αυτό επηρεάζει το ανθρώπινο γονιδίωμα, βασισμένο σε βιβλίο των Grazyna Fosar και Franz Bludorf. 

Joe Cell. Kάψτε Αέρα Κοπανιστό Αντί Για Βενζίνη !


Όλα ξεκίνησαν με τον Joe. Ένας άνδρας ονομαζόμενος Joe, από την Αυστραλία, πειραματιζόταν με το αυτοκίνητο του το 1992 προσπαθώντας να το κάνει να κινείται με ατμό. Χρησιμοποιούσε υψηλή τάση για να δημιουργήσει τον ατμό και ανακάλυψε ότι αφού το νερό είχε φορτισθεί με ηλεκτρισμό, αποσυνδέοντας τα ηλεκτρόδια ο κινητήρας εξακολουθούσε να δουλεύει.
  • Ανακάλυψε ότι συνέβαινε μια πολύ ειδική διαδικασία όπου το νερό επηρεαζόταν από το ηλεκτρικό φορτίο και διατηρούσε αυτό το φορτίο κάνοντας το αυτοκίνητο να λειτουργεί μόνο με το νερό.

Σου έκλεψαν το κινητό; Μπλόκαρέ τους το τώρα!



merkel62-425x287Πώς θα αχρηστευτεί στα χέρια τους το κινητό που σου έκλεψαν;
Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα, το θύμα της κλοπής, να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό... να καταναλώνει...

Ηφαίστειο στη Ρωσία «ξύπνησε» μετά από 40 χρόνια!


a4f0fa042d9840f2db8eee4e0885e93a XLΗφαίστειο εξερράγη στην χερσόνησο της Καμτσάτκα στην Ανατολική Ρωσία, το οποίο «κοιμόταν» για 40 περίπου χρόνια.
Οι ηφαιστειολόγοι ανέφεραν ότι στην πλαγιά του ηφαιστείου προκλήθηκε ρήγμα μήκους 5 χιλιομέτρων.
Οι «ποταμοί» λάβας «έπνιξαν» παρακείμενη κοιλάδα, καταστρέφοντας μία βάση ηφαιστειακών ερευνών καθώς και ένα τουριστικό χώρο κατασκήνωσης.

Η δήλωση Μεντβέντεφ ότι "ζουν ανάμεσά μας"



medvedev 2409541bΔείτε το βίντεο του Ρώσου Πρωθυπουργού, που μιλάει για περίεργα όντα που ζουν ανάμεσά μας. Σε λίγο θα πουν ότι ο Λιακόπουλος  λάδωσε και τον Μενβέντεφ.

«Σκευωρία» η δολοφονία του φαραώ Ραμσή Γ΄


Ο φαραώ Ραμσής Γ΄, ο θάνατος του οποίου αποτελούσε γρίφο για τους ιστορικούς επί αιώνες, δολοφονήθηκε στο πλαίσιο μιας σκευωρίας για τη διαδοχή του και οι δράστες του έκοψαν το λαιμό, όπως αποκάλυψε μια νέα ανάλυση της μούμιας του.
Οι αξονικές τομογραφίες αποκάλυψαν μια βαθιά και πλατιά τομή κρυμμένη από τους επιδέσμους που κάλυπταν το λαιμό του μουμιοποιημένου φαραώ. Οι επίδεσμοι δεν ήταν δυνατόν να αφαιρεθούν γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα κινδύνευε η ακεραιότητα της μούμιας.
«Τελικά, με την έρευνα αυτή, λύσαμε ένα σημαντικό μυστήριο στην ιστορία της αρχαίας Αιγύπτου», δήλωσε ο Άμπερτ Ζινκ, παλαιοπαθολόγος στο Ινστιτούτο των Βαλσαμωμένων Πτωμάτων και του Ανθρώπου των Πάγων, στην Ιταλία.

Μικρός μετεωρίτης έπεσε στο Παλέρμο!


asteroid-italy-banner
Ένας μικρού μεγέθους μετεωρίτης έπεσε στο Παλέρμο της Ιταλίας, ευτυχώς όμως χωρίς συνέπειες. Λέτε να είναι μόνο η αρχή, όμως;
Συγκεκριμένα, η “ουρά” κατά την πτώση του έγινε ιδιαίτερα εμφανής παρά τις μικρές του διαστάσεις, έτσι πολλοί κάτοικοι ανέφεραν τις εμπειρίες τους. Μάλιστα μια οικογένεια προσπάθησε να περισυλλέξει το ουράνιο κομμάτι (τόσο μικρό ήταν) με μια εφημερίδα.

Όταν αφήνεσαι, όλα ξεκαθαρίζονται


Κάπως έτσι λειτουργεί η πίστη: όταν πλέον εμπιστεύεσαι, με κάποιο σχεδόν μαγικό τρόπο, όλα ξεκαθαρίζουν. Αλλά έχουμε παρεξηγήσει τις έννοιες και έχουμε παρερμηνεύσει τις λέξεις που χρησιμοποιούμε αλόγιστα στην καθημερινότητα μας.
Προσπαθούμε να ελέγξουμε τη ζωή, θέλουμε οι άλλοι να αλλάξουν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας, πολεμάμε συνεχώς ενάντια στο ρέμα της ζωής, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη ότι όλα αυτά που σχεδιάζουμε και προσπαθούμε μας κρατάνε μακριά από την πραγματικότητα που συμβαίνει εν τω μεταξύ και δεν αντιλαμβανόμαστε.

Η γυναικεία φύση


Πολλές φορές σκέφτομαι, πόσο διαφορετικός είναι αλήθεια αυτός ο κόσμος μέσα από τα μάτια μας γυναίκας και ενός άνδρα! Κάτι που ένας άνδρας θεωρεί απόλυτα απλό και φυσιολογικό, όπως το να ξαπλώνει μόνος σε μια παραλία και να κοιμάται, ή να περπατάει ανέμελα στο δρόμο, για μια γυναίκα είναι σχεδόν αδιανόητο και πολλές φορές επικίνδυνο. Φαντάζομαι ότι αυτή η διαφορά οπτικής είναι τεράστια, βλέπουμε διαφορετικούς κόσμους και δεν έχουμε καταφέρει να δούμε ο ένας με τη ματιά του άλλου.

1. Περί Κομβολογίου το Ανάγνωσμα


«Φτωχό κομπολογάκι μου, εσύ ‘σαι το μεράκι μου», αναστενάζει το χιλιοτραγουδημένο άσμα του Μητσάκη, το οποίο μαζί με πολλά άλλα, τοποθετεί το κομπολόι εμμέσως πλην σαφώς στη θέση που του αρμόζει: είναι ο σύντροφος της καθημερινής ζωής του λαού μας εδώ και δυο σχεδόν αιώνες, το ιδανικό αγχολυτικό, ο εξομολογητής του, η παρηγοριά του. 
Κάθε χάντρα που πέφτει κι ένας καημός, κάθε γύρισμά του και μια σκέψη, κάθε κροτάλισμα κι ένα πάθος, κάθε χάιδεμα της φούντας κι ένα μεράκι. Στα χέρια των κατόχων του έχει συνοδεύσει μουσική, κρασοκατανύξεις και προσευχές, έχει υπάρξει αντικείμενο θαυμασμού και κοινωνικού στιγματισμού, έχει καταξιώσει το μάγκα που το κρατά, έχει διακοσμήσει το σαλόνι του μερακλή, έχει στολίσει τη βιτρίνα του συλλέκτη. 

2. Περί Κομβολογίου το Ανάγνωσμα


Τα κομποσκοίνια ή πατερημά, τα «δεητικά στεφάνια της Παναγιάς», αποτελούν την Ορθόδοξη εκδοχή των προσευχηταριών και κάνουν την εμφάνισή τους γύρω στο 320 μ.Χ. Σύμφωνα με την παράδοση, όπως την καταγράφει ο Άρης Ευαγγελινός, «ο Αρχάγγελος Γαβριήλ επισκέφθηκε τον Όσιο Παχώμιο (ιδρυτή του πρώτου μοναστηριού στη Θηβαΐδα της Αιγύπτου) στον ύπνο του και του υπέδειξε λύση στο πρόβλημα της αυτοσυγκέντρωσης κατά τη διάρκεια των προσευχών, όπως και στην αρίθμηση των δεήσεων και των ευχών που η κάθε προσευχή έπρεπε να περιέχει. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είχε μαζί του ένα μεταξωτό σχοινί και άρχισε να πλέκει το σχοινί αυτό σε κόμπους, τον έναν κοντά στον άλλο, με περισσή δεξιοτεχνία και σύμφωνα με κάποιο σχέδιο περίτεχνο που εκείνος γνώριζε. Τον κάθε κόμπο αποτελούσαν εννέα πλεγμένοι Σταυροί για να θυμίζουν τα εννέα Τάγματα των Αγγέλων. Έδεσε λοιπόν 33 κόμπους και με τον τελευταίο ένωσε τις δύο άκρες του νήματος σε κύκλο. Σ’ αυτό το σημείο, έπλεξε ένα σταυρό από κόμπους που έφτιαξε ακολουθώντας την ίδια τεχνική και παρέδωσε το εργόχειρο στον Παχώμιο»

3. Περί Κομβολογίου το Ανάγνωσμα




Κάνοντας ένα γρήγορο πέρασμα από τη μουσική ανθολογία, μπορεί κανείς να βρει αρκετά τραγούδια όπου γίνεται άμεση ή έμμεση αναφορά στο κομπολόι. Χάριν παραδείγματος και μόνο, παρατίθενται μερικοί γνωστοί τίτλοι τραγουδιών που άδουν για το κομπολόι ή το μπεγλέρι.

Το Τραγούδι της Ημέρας- ''Δόξα Δεκέμβρη μήνα'' Παντελής Θαλασσινός-Ηλίας Κατσούλης

                             

                                            «Καλαντάρι» μουσικών αποχρώσεων


«Το Καλαντάρι» είναι ο τίτλος του δίσκου-αφιέρωμα  του Παντελή Θαλασσινού,, σε στίχους του Ηλία Κατσούλη. Γαλήνια, τρυφερά, σχεδόν παραμυθένια. Το εξώφυλλο του cd (που απεικονίζει το Δεκέμβρη), καθώς και οι ζωγραφιές των υπόλοιπων μηνών που υπάρχουν στο ένθετο είναι έργα της ζωγράφου Γιούλας Ροζάκου. «ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ» κυκλοφόρησε σε δύο εκδόσεις. Σε απλό cd και σε ειδική έκδοση με cd και dvd με πλάνα από την πορεία της ηχογράφησης και συνεντεύξεις των συντελεστών. Εικονογραφημένο επίσης με τα έργα της Ροζάκου, το λεύκωμα «Καλεντάρι» (Εκδ. Ιανός) περιέχει τους στίχους του Ηλία Κατσούλη και τις παρτιτούρες του Παντελή.

Η μαία – ένα αρχαίο επάγγελμα


Μπορεί ο πρώτος Πανελλήνιος Σύλλογος Μαιών να δημιουργήθηκε το 1934 και ο επιστημονικός Σύλλογος Μαιών το 1955, μπορεί το πρώτο τμήμα μαιευτικής στο ΤΕΙ Αθηνών να λειτούργησε το 1983, αλλά η προσφορά της μαιευτικής στη βελτίωση του επιπέδου υγείας των ανθρώπων ξεκινά από την ελληνική μυθολογία, διαπερνά όλες τις μετέπειτα εποχές και κυνηγιέται ανηλεώς από την Ιερά Εξέταση.          Στην ελληνική μυθολογία, η θεότητα του τοκετού, η Ειλείθυια, κρητικής καταγωγής, συνεπικουρούμενη από τις Τρεις Μοίρες, βοηθούσε στην ομαλή εξέλιξη του τοκετού.

Φάρσα το βίντεο με τον αετό που αρπάζει ένα μωρό


Φάρσα αποδείχτηκε το βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου, στο οποίο φαίνεται ένα μωρό να αρπάζεται από έναν τεράστιο αετό. Το βίντεο τελικά αποτελεί τον συνδυασμό φαντασίας και δεξιοτεχνίας τεσσάρων φοιτητών ενός κολεγίου 3D τεχνολογίας στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Είστε έτοιμοι για το τέλος του κόσμου;


21/12/2012, ώρα 12:00 έρχεται το τέλος του κόσμου. Το έχουν προβλέψει οι Μάγιας, λένε κάποιοι. Άλλοι πάλι, γελάνε και πιστεύουν ότι οι Μάγιας άλλο ήθελαν να πουν.
Το σίγουρο είναι πως όλοι περιμένουμε με αγωνία να έρθει η αυριανή μέρα και να δείξουν τα ρολόγια 12:00 ακριβώς. Να δούμε, θα καταστραφεί ή όχι ο κόσμος; «Αν οι Μάγιας μπορούσαν να προβλέψουν το τέλος του κόσμου, θα υπήρξαν ακόμα και δε θα είχαν εξαφανιστεί», είναι ένα από τα τελευταία... πετυχημένα που «κυκλοφορούν» στο internet.

Μυστικά για βιταμίνες στο φουλ



Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από βιταμίνες, όμως συχνά δεν παίρνουμε τη μέγιστη δυνατή ποσότητα από το φαγητό μας καθώς μεγάλο μέρος των βιταμινών χάνεται, είτε στο μαγείρεμα, είτε καταστρέφεται εξαιτίας κάποιων συνηθειών μας, όπως το κάπνισμα. Μάθετε απλούς τρόπους για να παίρνετε όλες τις βιταμίνες από το φαγητό σας, αλλά και ποιες συνήθειες μπορούν να τις καταστρέψουν.

Πόνος; Ενισχύστε τα φυσικά σας παυσίπονα


Ο πόνος είναι γνωστό ότι αποτελεί έναν από τους χρησιμότερους μηχανισμούς του ανθρώπινου οργανισμού καθώς χωρίς αυτόν δεν θα αντιλαμβανόμασταν ότι υπάρχει πρόβλημα σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή του σώματός μας που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Πολύ συχνά όμως ο πόνος γίνεται ενοχλητικός και μας εμποδίζει στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ο οργανισμός μας έχει τα δικά του όπλα για να τον αντιμετωπίσει και αυτά είναι τα φυσικά μας παυσίπονα. Πρόκειται για τις ορμόνες. Διαβάστε πως θα ενισχύσετε, λοιπόν, τα φυσικά σας παυσίπονα για να αντιμετωπίσετε τον πόνο.

Κι όμως, η 21η Δεκεμβρίου αλλάζει τις ζωές μας!


21-12-2012
Δεν περιμέναμε, βέβαια, από τη NASA να μας πει αν θα έρθει το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου… Ούτε από τον Πάπα, ούτε από τον πρωθυπουργό της Ρωσίας. Έχουν πει, άλλωστε, όλοι τους τόσα ψέματα κατά καιρούς, που και «καλημέρα» να μας πουν πρέπει να κοιτάξουμε από το παράθυρο να δούμε αν λάμπει ο Ήλιος! Όμως, οφείλουμε να συμφωνήσουμε στη διαβεβαίωσή τους ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού δεν υπάρχουν ενδείξεις. Κι όμως, η 21η Δεκεμβρίου είναι μια σημαδιακή ημερομηνία για την ανθρωπότητα!

Είναι Αλήθεια πως Τρέχει ο Χρόνος πιο Γρήγορα καθώς Πλησιάζουμε το 2012;



10 Μαίου: Πρόσφατα παραβρέθηκα καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή της ΤV Μακεδονίας Απόρρητα Σενάρια που ήταν αφιερωμένη στο Φ2012. Εκεί, με έκπληξη ο παρουσιαστής με άκουσε να του εξιστορώ τον παγκόσμιο πυρετό που έχει καταλάβει όλους για την κατασκευή υπόγειων καταφυγίων, το μεγάλο project της Ρωσίας (βλ. mystery 70) και άλλα πολλά που αφορούν τα μυστήρια του 2012.

120 Χρόνια Παραψυχολογία: Τι Έχει Αποδειχθεί;


Αρχικός Τίτλος:
1889-2009: 120 Χρόνια Παραψυχολογία
Τι Έχει Αποδειχθεί Μέχρι Σήμερα;
Τηλεπάθεια, Εξω-Αισθητήρια Αντίληψη, Πρόγνωση, Τηλεκίνηση



«Μιλάς σοβαρά τώρα Νίκο;» με ρώτησε ένας κατά τ' άλλα μορφωμένος συνομιλητής μου, καθώς προσπαθούσα να του εξηγήσω τι ακριβώς έχει αποδειχθεί επιστημονικά ως προς τα παραφυσικά φαινόμενα και τι πλέον θεωρείται αντικειμενική πραγματικότητα.
«Η πραγματικότητα διαφέρει πολύ από τις χολιγουντιανές ταινίες» του ανέφερα μεταξύ άλλων, «παραμένει όμως άκρως συναρπαστική και ανατρεπτική ως προς τη συμβατική επιστήμη». Ακόμα όμως και η παραμικρή αποδοχή της ύπαρξης τέτοιων φαινόμενων έμοιαζε αδύνατη μέσα στο μυαλό του.

Τελικά πότε θα γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος;


Στη σειρά αυτή των μηνιαίων άρθρων αναφέρομαι συχνά στον περίφημο Ορίζοντα Συμβάντων και στη διεύρυνσή του. Αναφέρομαι ακόμα και στην περίφημη Συλλογική Αμνησία. Αυτά τα δυο είναι άμεσα αλληλοσυνδεδεμένα.


Εδώ και χρόνια έχω επισημάνει πως ο «ορίζοντας συμβάντων» του ανθρώπου συρρικνώνεται ολοένα. Υπάρχουν διάφορα ανησυχητικά φαινόμενα σε ποικίλες σφαίρες της ανθρώπινης δραστηριότητας –από την πολιτική μέχρι τα ΜΜΕ, κι από την οικονομία μέχρι την ψυχαγωγία. Αυτό παρατηρείται σε συλλογικό επίπεδο –αλλά οτιδήποτε ισχύει σε συλλογικό επίπεδο, ισχύει και σε ατομικό, παρά τις τραγικές αυταπάτες που έχουμε για την «παντοδύναμη ελεύθερη βούληση» και άλλα τέτοια φούμαρα.
Όχι πως αυτό είναι περίεργο. Η Συλλογική Αμνησία δεν είναι ευθέως ανάλογη με την χρονική απόσταση που χωρίζει το παρόν από το παρελθόν. Κάθε άλλο μάλιστα…

Χρονοταξιδιώτες, Φαντάσματα, Μετενσαρκώσεις ή Επικυρίαρχοι;


           
Το συγκεκριμένο άρθρο είναι ένα άρθρο το οποίο για να το προσεγγίσει κάποιος θέλει λεπτό χειρισμό και κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις. Πολλά έχουν ειπωθεί για τους χρονοταξιδιώτες αλλά και πολύ λίγα έως καθόλου για τα λεγόμενα Χρονίρ!! Ας τα πιάσουμε ένα ένα με την σειρά γιατί όπως είπα είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα το οποίο θέλει ιδιαίτερο χειρισμό για το τι θα γράψει ο κάθε ερευνητής!!

Χρονοταξιδιώτες, Φαντάσματα, Μετενσαρκώσεις ή Επικυρίαρχοι;

A

Σας αρέσουν οι ταινίες του Holy-wood  …να τις χαίρεστε, μιας και τις πληρώνετε και όχι μόνο με χρήματα. Δεν σας φτάνει το ότι ζείτε μέσα στην πολύ ωραία ψευδαίσθηση, μέσα σε μια ψευδή ψευδαίσθηση στην καθημερινή ζωή σαν καλές μπαταρίες αυτών που κατέχουν τα φυτώρια ψυχών μέχρι να απορροφήσουν την επίγνωση σας κατά τον θάνατο. Διαβάστε αν δεν το γνωρίζετε ήδη.
Σας έχουν δώσει κάμποσα παιχνίδια για να είστε απασχολημένοι να μην μπλέκετε στα πόδια τους και να γελάνε μαζί σας, το “χόρτο του θεούλη” την πολιτική, τις θρησκείες, το ποδόσφαιρο, το πολύ συχνό ανελέητο σεξ,

Ο αργαλειός της κυρά Δέσποινας στην Κρητηνία και η ιστορία του


Ο Αργαλειός ως οικιακό εργαλείο κάνει την εμφάνιση του παντού. Από την αρχαιότητα ως και σήμερα, στους μύθους, στις παραδόσεις αλλά και στην ιστορία.Ο αργαλειός  δε θα μπορούσε να μη μετέχει στη μακραίωνη παράδοση του τόπου μας. 
Ο αργαλειός αναφέρεται αρχικά από τον Όμηρο, όπου η Πηνελόπη ύφαινε όλη μέρα και ξεύφαινε όλη νύχτα, προσμένοντας τον άντρα της. Επίσης αναφέρεται και στα Μινωικά χρόνια όπου ύφαιναν διάφορα υφαντά, κάθε χρήσης με δεκάδες χρώματα και παραστάσεις.

Δε Δημιουργώ Ψυχικά Απόβλητα!!



Σε όλους αυτούς που λένε πως οι Έλληνες έχουν αντιεθελοντική και αντιομαδική στάση τα τελευταία χρόνια, 
ας κοιτάξουν λίγο προσεκτικά γύρω τους. 
Υπάρχουν και οι άλλοι Έλληνες! 
Αυτοί που πιστεύουν σε αξίες και κάνουν δράση!

Κίνα: Κατακτώντας την πρωτιά στην οικονομία


Βασίλης Γιαννακόπουλος, γεωστρατηγικός αναλυτής και συγγραφέας του βιβλίου «Αραβική Άνοιξη» 



Πριν από την έναρξη των οικονοµικών της µεταρρυθµίσεων και την απελευθέρωση του 
εµπορίου της, η Κίνα εφάρµοζε οικονοµικές πολιτικές που είχαν ως αποτέλεσµα µια οικονοµία 
στάσιµη, κεντρικά ελεγχόµενη, αναποτελεσµατική και  σχετικά αποµονωµένη από την 
παγκόσµια οικονοµία. Περίπου πριν 33 χρόνια (1979), όταν αποφάσισε να επενδύσει στην 
ελεύθερη αγορά εφαρµόζοντας τις δέουσες οικονοµικές µεταρρυθµίσεις, κατέστη µια από τις 
ταχύτερα αναπτυσσόµενες οικονοµίες σε παγκόσµιο επίπεδο, µε µέσο ετήσιο ρυθµό 
ανάπτυξης σχεδόν 10% έως το 2011.  

Γενετική Μνήμη


Αν έχεις μάθει να παίζεις καταπληκτική κιθάρα, ακόμη κι αν έχεις αφοσιωθεί τόσο πολύ ώστε να ματώνεις κάθε μέρα τα χέρια σου στις χορδές της, το παιδί που θα κάνεις αργότερα δεν θα έχει ιδέα για το παίξιμο της κιθάρας.
Καμιά από τις μουσικές γνώσεις σου δεν θα μεταφερθεί στον απόγονό σου.Αν σε όλη σου τη ζωή είσαι επαναστάτης και έχεις μάθει να μη σκύβεις ποτέ το κεφάλι σου, το παιδί που θα γεννήσεις αύριο δεν θα έχει καμιά προδιάθεση για να συνεχίσει την επανάστασή σου.

ΑΙΘΗΡ - ΠΑΣΙΝ ΖΩΟΙΣΙΝ ΕΝΑΥΣΜΑ

                                   

Αιθήρ = Αεί θέρειν = Αιωνίως θερμαίνειν
Ως Έλληνες χρειάζεται να αποβάλλουμε την υλιστική νοοτροπία που εγκλωβίζει τη συνείδηση και το πνεύμα μας. Το νόημα της όλης ύπαρξής μας, παρ' όλο που βρίσκεται εκτεθειμένο εκεί έξω, συνεχίζουμε να μην μπορούμε καν να το αγγίξουμε... Άκρατος Αετός
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα