Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Πώς βοηθούν στην πνευματική ανάπτυξη ο άνδρας τη γυναίκα και η γυναίκα τον άνδρα



Οι άνδρες είναι απαραίτητοι για την ανάπτυξη της γυναίκας και οι γυναίκες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη του άνδρα. Ένας άνδρας βοηθάει τη γυναίκα του να προοδεύσει συγχωνευόμενος μαζί της φυσικά, αιθερικά, συναισθηματικά και νοητικά. Η επικοινωνία μαζί της σε όλα αυτά τα επίπεδα επιφέρει ολοκλήρωση σ’ αυτήν επειδή το αρσενικό στοιχείο ή δύναμη είναι αναγκαία για να κάνει τα κέντρα της να ανθίσουν. Όπως η γύρη του αρσενικού και του θηλυκού δέντρου πρέπει να ενωθούν για να δώσουν καρπό τα δέντρα, έτσι η γυναίκα δεν μπορεί να δώσει τον καρπό των κέντρων της χωρίς τη “γονιμοποίηση” από τα αρσενικά στοιχεία.

Όταν η γυναίκα συλλαμβάνει και γεννάει ένα φυσικό παιδί, μπορεί να έχει περισσότερες ευκαιρίες για να αναπτύξει τα κέντρα της και να προχωρήσει στην πνευματική της εξέλιξη. Τη στιγμή της σύλληψης τα ανώτερα κέντρα της γυναίκας θα ανοίξουν για να δεχθούν την εισερχόμενη ψυχή. Κατά τη γέννηση του παιδιού ενεργοποιούνται τα κέντρα της σπονδυλικής στήλης. Την περίοδο του θηλασμού τα κέντρα του στήθους μπορεί να αναπτυχθούν πιο γρήγορα ή πιο εύκολα.



Πρέπει να αναφέρουμε ότι μια γυναίκα μπορεί επίσης να αναπτύξει όλα τα κέντρα της μέσω της θυσιαστικής υπηρεσίας και της ενατένισης.

Οι γυναίκες βοηθούν στην εξέλιξη των ανδρών παρέχοντας τα ψυχικά στοιχεία τα οποία χρειάζονται οι άνδρες για να ξεδιπλώσουν τα ανώτερα κέντρα τους. Η αγάπη μιας γυναίκας, ο θαυμασμός, ο σεβασμός και η κατανόησή της είναι μερικά από τα ψυχικά στοιχεία τα οποία χρειάζεται ο άνδρας προκειμένου να αναπτυχθεί. Επίσης, τη στιγμή της σύλληψης του παιδιού ο άνδρας δέχεται πνευματική ουσία, η οποία κυλάει στη φύση του από τα ανώτερα κέντρα της γυναίκας.

Οι γυναίκες και οι άνδρες αλληλοσυμπληρώνονται φτιάχνοντας γέφυρες μεταξύ τους ώστε να ανυψωθούν σε ανώτερο επίπεδο. Οι άνδρες πηγαίνουν από την εστίαση στο φυσικό σώμα στην εστίαση στον νου, αλλά δεν μπορούν να πάνε στο ενορατικό επίπεδο παρά μόνο μέσω μιας ενορατικής γυναίκας που δρα σαν γέφυρα γι’ αυτούς. Οι άνδρες έχουν πρόσβαση στην ενόραση μέσω των γυναικών. Όταν ένας άνδρας έχει ενεργοποιήσει την ενόραση μέσα του, μπορεί να περάσει στο ατμικό επίπεδο της συνείδησης. Αλλά μια γυναίκα που είναι ενορατική δεν έχει άμεση πρόσβαση στο ατμικό επίπεδο, παρά μόνο μέσω ενός άνδρα που έχει επαφή με αυτό. Αυτός φτιάχνει τη γέφυρα για τη γυναίκα, ώστε να έλθει σε επαφή με το ατμικό επίπεδο. Από το ατμικό επίπεδο η γυναίκα έχει άμεση πρόσβαση στο μοναδικό επίπεδο. Η γυναίκα που έχει μοναδική επαφή δρα σαν μια γέφυρα για τον άνδρα. Και οι δυο, άνδρας και γυναίκα, ενώνονται στο Θείο Πεδίο, το Πεδίο του Θείου Ερμαφρόδιτου.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα