Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ILLUMINATI...Θύτες ή θύματα;




ILLUMINATI, το πλέον διάσημο από όλα τα μυστικά τάγματα, το τάγμα που σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους ευθύνεται για όλα τα δεινά του πλανήτη, οιΙlluminati κρύβονται πίσω από την  οικονομική κρίση,αυτοί είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε σκευωρία εναντίον της ανθρωπότητας,είναι υπαίτιοι ακόμα και για μυστικές επαφές με εξωγήινους πολιτισμούς και μυστικές συμφωνίες μαζί τους για την  εδραίωση ενός εξωγήινου πολιτισμού στην γη,κρύβονται πίσω από μυστικά σχέδια για τον έλεγχο όλων των ανθρώπων,ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις,εκβιάζουν προέδρους και δεν διστάζουν να βγάλουν από την μέση όποιον μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια τους,για όλα αυτά και άλλα πολλά είναι υπαίτιοι οι Ιlluminati,ή ελληνικά οι Πεφωτισμένοι,ένα τάγμα που ιδρύθηκε το 1776 από τον  Άνταμ Βαισχάουπτ και το οποίο διαλύθηκε λίγα μόλις χρόνια μετά την ίδρυση του,για τους απανταχού συνωμοσιολόγους όμως αυτοί φταίνε για όλα.

Η Φιλική εταιρεία...μια Μασονική εταιρεία;




Από την ιστορία της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος των Αρχαίων Ελεύθερων και Αποδεδεγμένων Τεκτόνων διαβάζουμε μεταξύ άλλων...πηγη

Ιστορική αποβαίνει η Στοά "Ένωσις" της Λευκάδας, γιατί εκεί μυήθηκε ο Εμμανουήλ Ξάνθος και εκεί οραματίστηκε την ιδέα για την ίδρυση της "Φιλικής Εταιρείας", πάνω σε καθαρά τεκτονικές βάσεις. Τέκτονες που πρωτοστάτησαν στην Επανάσταση του 1821 ήταν, μεταξύ άλλων, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο Οικουμενικός Πατριάρχης και Εθνομάρτυρας Γρηγόριος Ε', ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης,ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, ο Νικόλαος Υψηλάντης, ο Αλέξανδρος Μουρούζης ο Ιωάννης Καποδίστριας κ.ά.

Το σήμα της Ειρήνης. Ένα όχι και τόσο αθώο σύμβολο

                                             


Τα σύμβολα είναι απλά σύμβολα και καμία δύναμη δεν έχουν από μόνα τους, κάποια είναι φορτισμένα θετικά και κάποια αρνητικά αναλόγως τους σκοπούς που εξυπηρετούν....τι γίνεται όμως όταν παίρνεις σύμβολα φορτισμένα με αρνητική ενέργεια και τα χρησιμοποιείς σαν σύμβολα καλοπροαίρετα; 

Απλά, ή δεν έχεις ιδέα του τι σημαίνει το σύμβολο που υπηρετείς η γνωρίζεις τι σημαίνει και απλά εξυπηρετείς διάφορους σκοπούς,πόσους θανάσιμους  τραυματισμούς έχουμε κάθε φορά που μια ειρηνική κατά τα άλλα διαδήλωση λαμβάνει χώρα; Κατά την γνώμη μου επικίνδυνοι δεν είναι αυτοί που γνωρίζουν,αλλά αυτοί που δεν γνωρίζουν και δεν ρωτάνε για να μάθουν την έννοια των συμβόλων που υπηρετούν.

ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ

                       

Η ψυχή ΑΔΕΛΦΙΑ.....δεν έχει φύλο. ΨΥΧΗ=1708=>7....και βγάζει 7 όσα είναι τα ενεργειακά μας κέντρα...κι επίσης 7 γιατί ακριβώς ....όταν είμαστε ως αναπτυσσόμενα έμβρυα...κάθε μας όργανο αναπτύσσεται βάση του σεπτού ιερού αριθμού 7. Με λίγα λόγια...το ανθρώπινο ΟΝ είναι γεωμετρικώς ένα ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΝ/ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟΝ  ΑΣΤΕΡΙ....με θείο σπινθήρα Διός....ως αριθμός 6 (ς) ...αριθμός ΨΥΧΗΣ....και εξελισσόμενοι όπως ο αριθμό 7....ο οποίος μας δίνει τα φωτοχρώματα της Ίριδας. Ο αριθμός 8....μας δείχνει το άπειρον....και ο αριθμός 9 μας δείχνει τη θέαση.....των θείων ΌΝΤΩΝ....ως κομμάτι τους. Για να γίνει μία ενσάρκωσις.....χρεάζεται ανάμνησις και η μνήμη Ψυχής:

Σεισμός στην Τουρκία: Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών δηλώνει ότι δεν είναι Τούρκος αλλά ...Αλβανός!!!

Φωτογραφία για Σεισμός στην Τουρκία: Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών δηλώνει ότι δεν είναι Τούρκος αλλά ...Αλβανός!!!

Χακάν Σιουκιούρ "Ο Βασιλιάς", όπως τον αποκαλούσαν οι Τούρκοι φίλαθλοι. Τώρα έβαλε φωτιά στον τουρκικό εθνικισμό, δηλώνοντας ότι δεν είναι Τούρκος, αλλά Αλβανός!

Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών της νεώτερης Τουρκίας, ο Χακάν Σιουκιούρ (Hakan Şükür), που εκλέχτηκε βουλευτής με το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), έκανε μια δήλωση που έπεσε σαν πυρηνική βόμβα στην τουρκική κοινή γνώμη.

Η πραγματική κρίση ίσως τώρα αρχίζει


            
Δεν είμαι οικονομολόγος, μάλλον σκράπας, θα έλεγα είμαι,  σε οικονομικά ζητήματα. Όμως...
Όμως, όταν ανακοινώνεται το:
«Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, τον Ιανουάριο επιτεύχθηκε πρωτογενές πλεόνασμα 415 εκατ. ευρώ αντί πρόβλεψης ελλείμματος 413 εκατ. ευρώ, λόγω της συγκράτησης των δαπανών, καθώς τα έσοδα προ επιστροφών ήταν λιγότερα κατά 239 εκατ. ευρώ από το στόχο». 
Θα έπρεπε ό λ α  τα  υ π ό λ ο ι π α  να μπαίνουν σε παρένθεση, ακόμα και σε ανακοινώσεις όπως η προαναφερόμενη.
Μέσω παρένθεσης θα έπρεπε να ανακοινωθεί ότι:

Φαντασία.....DR. WAYNE W. DYER


Τι θα γινόταν αν κοιμόσουν;
Και τι θα γινόταν αν στον ύπνο σου ονειρευόσουν;
Και τι θα γινόταν αν στ' όνειρο σου πήγαινες στον παράδεισο και 'κει έκοβες ένα παράξενο και πανέμορφο λουλούδι;
Και τι θα γινόταν αν, όταν ξυπνούσες, είχες ακόμα το λουλούδι στο χέρι σου;
Σάμιουελ Τέιλορ Κόλριτζ (1772 -1834)

Εσύ, πιστεύεις ότι είναι δυνατό να ξυπνήσεις και να κρατάς στο χέρι σου το λουλούδι που έκοψες στο περιβόλι των ονείρων σου; Εγώ το ξέρω ότι είναι δυνατόν, και το ίδιο και ο Σάμιουελ Τέιλορ Κόλριτζ, ο ποιητής της φαντασίας.

Υπερκινητικότητα των παιδιών




Μεγάλο τμήμα  της υπερκινητικότητας των παιδιών της παρούσας γενιάς είναι στην πράξη αντίδραση στο υπερβολικά ανθυγιεινό περιβάλλον στο οποίο ζουν. Ένεκα του τεχνητού τρόπου ζωής, τον οποίο δημιουργήσατε και ζείτε, τα πολύτιμα παιδιά σας είναι αναγκασμένα να βιώνουν συνεχείς και αφύσικες υπερδιεγέρσεις των ενδοκρινών αδένων της υπόφυσης και της επίφυσης, όπως επίσης και των αισθήσεών τους.

David Icke..... Ανθρώπινη Φυλή.... Γονάτισε!!!!



Απόσπασμα από αυτή την  καταπληκτική συνέντευξη του David Icke...
(Τα σχόλια μέσα στην παρένθεση είναι αυτού που έκανε την μετάφραση).

Λέει λοιπόν ότι σιγά –σιγά ανακάλυψε, βάζοντας κομμάτια του πάζλ στη θέση τους, ότι όλα όσα έβλεπε άρχισαν να αποκτούν νέο νόημα για αυτόν καθώς πίσω από τα φαινομενικά γεγονότα άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι υπήρχε κι άλλη μια πραγματικότητα κρυμμένων αιτίων, κινήτρων,  προθέσεων  και συνειδητών σχεδιασμών που στην ουσία αφορούσαν τον ΕΛΕΓΧΟ των πάντων από μια μικρή ελίτ οικογενειών που ελέγχουν τον τραπεζικό σύστημα, το πολιτικό σύστημα… Έτσι μπορείς να ψηφίζεις έναν που είναι –πχ στην Αμερική- ρεπουμπλικανός ή για κάποιον που είναι δημοκράτης στην πραγματικότητα ψηφίζεις το ίδιο πράγμα γιατί είναι μια η δύναμη που ελέγχει και τους δύο. 

Αλλαγή στη Γη και στην Συνειδητότητα των Ανθρώπων.... ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!




Οι ήχοι είναι συχνότητες!!!!!!!
Κάθε συχνότητα διεγείρει, ενεργοποιεί, θεραπεύει, συντονίζει και εξαγνίζει κυτταρικές τοξικές μνήμες γύρω από τα επτά τσάρκας.

Ο πλανήτης ανεβάζει καθημερινά τις δονήσεις του, και ήδη έχει μπει στα 13 hertzπαλμών. Αυτή η επιτάχυνση ξεκίνησε το 1996. Τότε η γη άνοιξε την φυλακή της στο κάλεσμα των γαλαξιακών γεννητόρων της.

Με την επιτάχυνση του άξονα της άρχισε να αποβάλει τις άχρηστες δεσμεύσεις της. Βάση αυτής της αυξανόμενης συχνότητας μεταβάλει την συνείδηση και το πνεύμα της Γης Έτσι είναι φυσικό αυτές οι συχνότητες να πιέζουν και να αλλάζουν την συνειδητότητα και την σκέψη των ανθρώπων.

Σεξουαλικότητα..... και Αλλαγές στην Δονητική Συχνότητα!!!!


Για να λάβετε τα πλήρη στοιχεία του δικτύου της ταυτότητάς σας, αφήστε τις 12 έλικες να «ταιριάξουν» στο σώμα σας κι επιτρέψτε στα νήματα κωδικών φωτός, να κάνουν ανακατάταξη.

Η σεξουαλικότητα μπορεί να σας μπερδεύει αυτή την εποχή, διότι ανεβάζετε και μελετάτε τις συχνότητές σας. Όταν ενώνετε τα σώματά σας, ακόμα κι όταν αγκαλιάζεστε, ανταλλάσσετε συχνότητα. Στην σεξουαλική εμπειρία, γίνεται ορμονική απελευθέρωση μέσα στο σώμα. Οι ορμόνες ξυπνούν κάποιες ενέργειες μέσα στα κύτταρα, και η ουσία του ενός, μεταβιβάζεται στον άλλον.

Γι’ αυτό όταν έχετε σεξουαλικές εμπειρίες με κάποιον, μερικές φορές δεν μπορείτε να βγάλετε την ενέργειά τους από μέσα σας. Ακόμα κι αν δε θέλετε να είστε με το άτομο, σας μένει η σεξουαλική εμπειρία, διότι είχατε μια ηλεκτρομαγνητική ανταλλαγή. Αν η σεξουαλική έκφραση ενθάρρυνε την ανάπτυξή σας. δημιουργείτε αυτόματα αυτή την εμπειρία για τον εαυτό σας, διότι είστε έτοιμοι γι’ αυτήν.

Το κομμάτι που λείπει συναντά το μεγάλο...Ο

                                                  Η ιστορία μιλά για τη μοναξιά και την ανάγκη να ανήκεις. Την ανάγκη να βρεις αυτό που σε συμπληρώνει, ώστε να "κυλήσεις" στη ζωή μαζί του. 



Μιλά για την εναγώνια αναζήτηση αυτού του άλλου, που θα έρθει ως «από μηχανής θεός», να κλείσει το μέσα μας κενό, να δώσει νόημα στη ζωή μας. 

Αυτό το άλλο, που πιστεύουμε, ότι θα μας αναγνωρίσει και θα το αναγνωρίσουμε "μαγικά".

Στη διάρκεια αυτής της αναζήτησης θα κάνουμε πολλά: θα μασκαρευτούμε, θα τρομάξουμε, θα μπερδευτούμε, θα γελοιοποιηθούμε, θα ελπίσουμε... 

Διατροφική ασπίδα κατά της λευχαιμίας το σέλινο και ο μαϊντανός

                                 


Τα λαχανικά όπως το σέλινο και ο μαϊντανός που περιέχουν απιγενίνη, ένα φυσικό φλαβονοειδές, μπορεί να βοηθούν στην πρόληψη της λευχαιμίας. 


Δοκιμές που έγιναν έδειξαν ότι η απιγενίνη, ένα συνηθισμένο συστατικό των φρούτων και των λαχανικών, μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη δύο ειδών κυττάρων στη λευχαιμία και να μειώσει τις πιθανότητες επιβίωσής τους, σύμφωνα με τον δρα Μάικελ Πεπέλενμπος του Πανεπιστημίου του Γκρόνινγκεν, στην Ολλανδία. 

9 τρόποι ενδυνάμωσης για να αντέξεις κάθε δυσκολία

                                                


Όταν έρχονται τα δύσκολα πολλές φορές απελπιζόμαστε, χάνουμε τον προσνατολισμό μας και κινδυνεύουμε να δράσουμε παράλογα ή απλώς να βυθιστούμε στην αδράνεια και στο σκοτάδι. Παρακάτω είναι 9 τρόποι ενδυνάμωσης του εαυτού ώστε να μπορέσεις με ψυχραιμία να σκεφτείς και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τις δυσκολίες σου ή θα σε κάνουν να τις παρατηρήσεις με μια άλλη ματιά. Πρόκειται για 9 διαφορετικές διάσημες τεχνικές που ευελπιστούμε να αποτελέσουν μια άγκυρα στις δύσκολες στιγμές σου.

Αμύγδαλα κατά των άσπρων μαλλιών!


                                         

Η διατροφή είναι γνωστό πως παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην υγεία του ανθρώπου. Μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή που καλύπτει πολλά είδη φυτών και βοτάνων δίνει τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός. Ακόμα και τα γεράματα ή τα πρόωρα γεράματα είναι από έλλειψη βιταμινών και μετάλλων, όπου ο οργανισμός πιο δύσκολα απορροφάει τα συστατικά. Αλλά που να φανταστούμε ότι το πρόωρο άσπρισμα των μαλλιών μας, πιθανόν να σταματήσει αν τρώμε πολλούς ξηρούς καρπούς??! Οι ξηροί καρποί, όπως τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και Β, σε Ασβέστιο, Χαλκό,  Μαγνήσιο, Φώσφορο, θείο, Σίδηρο. Το μυστικό των υγειών μαλλιών κρύβεται στον Χαλκό και στην Β3 ή Νιασίνη, που βρίσκονται σε μεγάλη ποσότητα στα αμύγδαλα! 

Στοματική υγιεινή: Οδοντική σκόνη με φασκόμηλο και γλυκάνισο!

Από: Μαρία Σαρίδου 


                                             stomatikh_ugieinh1
Πρόσφατα έφτιαξα αυτή την οδοντική σκόνη και ομολογώ πως είναι ότι καλύτερο έχω φτιάξει για τη στοματική υγιεινή!

Δεν περιέχει αλάτι ή σόδα μαγειρική που καταστρέφουν το σμάλτο των δοντιών και έχουν άσχημη γεύση.

Είναι πανεύκολη για να τη φτιάξουμε γιατί περιέχει υλικά τα οποία βρίσκονται εύκολα στην φύση!

Η Τέλεια Καταιγίδα. Πλησιάζει το Τέλος του κόσμου?

 Πρώτα ήρθαν οι μετεωρίτες που απείλησαν τη Ρωσία. Στη συνέχεια μια πρωτοφανής καταιγίδα η οποία συνεχίζεται έχει βυθίσει στο σκοτάδι την Αθήνα. Τα σημάδια της Αποκάλυψης πυκνώνουν. Η οργή των λαών από τα Μνημόνια της λιτότητας προκαλεί την αντίδραση της ανώτερης δύναμης η οποία μετά από επικοινωνία με.....
την Χριστίνα Σούζη αποφασίζει να καταστρέψει τη γη. Το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Τουλάχιστο τραβήξτε video με το iPhone ώστε να το δουν τα επόμενα ανθρωποειδή που θα αναδειχθούν από τη στάχτη και θα είναι πανέμορφα σαν τον Άδωνη.

Οι Αλλαγές της Γης: Πού εξαφανίζεται το νερό των ωκεανών;

Ένα πολύ επίκαιρο άρθρο του 2011

                                


Παράξενες αναφορές για ακραία καιρικά φαινόμενα εξακολουθούν να έρχονται
απ 'όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει κανείς να πεί στο κοινό γιατί βλέπουμε τέτοια βίαιη αλλαγή του κλίματος.
Οι επίσημοι χτυπούν και πάλι τό παγκόσμιο καμπανάκι για το φαινόμενο του θερμοκηπίου , αλλά πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει και γιατί. Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήτουν τους ανθρώπινους πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο με κανένα ίχνος επιβράδυνσης.
«Το έτος 2010 ήταν ένα από τα χειρότερα έτη στην ιστορία του κόσμου όσον αφορά τις πλημμύρες. Αλλά μόλις τρεις εβδομάδες από την έναρξη του νέου έτους, το 2011 είχε ήδη να δείξει έναν αξιόλογο αριθμό μέγα-πλημμυρών »
- αναφέρει ο Μετεωρολόγος Jeff Masters.

SARS & Vitamin C

Είναι παράξενο κάθε φορά η Παγκόσμια κοινότητα να θορυβείται για κάθε νέα έκφραση ενός νέου ιού. Τελευταία πληθαίνουν οι ειδήσεις για τον νέο κορονοϊό NCoV  συγγενής του SARS που είχε θορυβήσει τον κόσμο δέκα χρόνια πριν  Και δώστου ανακοινώσεις ο ΠΟΥ για προσοχή στον νέο ιό.Ας θυμηθούμε όμως την ανοικτή επιστολή του Δρ Ματίας Ραθ , συνεχιστή της εργασίας του μεγάλου (δις) Νομπελίστα  Δρ Linus Pauling.


Βιταμίνη C κατά του SARS
Τι ο καθένας μας  πρέπει να ξέρει - αλλά ο ΠΟΥ δεν θα σας πεί - για τη φυσική προστασία από τη νέα επιδημία

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ


Το αλφάβητο, γέννημα θρέμμα των Ελλήνων!

«Οι Φοίνικες που ήρθαν με τον Κάδμο (…) εισήγαγαν τέχνες στους Έλληνες και μάλιστα και γράμματα που δεν ήταν γνωστά πριν στους Έλληνες, όπως εμένα μου φαίνεται, πρώτα αυτήν την γραφή, την οποία και όλοι οι Φοίνικες μεταχειρίζονται, έπειτα με την πάροδο του χρονου, μαζί με την γλώσσα, μετέβαλαν (οι Φοίνικες) και το είδος των γραμμάτων (τους) (…)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα