Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ……ΑΔΡΑΞΕ…..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (Μέρος Τρίτο).

Συνέχεια... 
ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ
Στην Τρίτη διάσταση που βιώνουμε εδώ στον πλανήτη γη, έχουμε «εγκλωβιστεί» ως είδος αρκετό διάστημα και υπήρχε έως τώρα περιορισμός στο τι μπορούσαμε να βιώσουμε.....ώστε να αντιληφθούμε την εικονική «πραγματικότητα» που μας λανσάρουν εδώ και χρόνια.
Ηλεκτρομαγνητικά ελεγχόμαστε με τέτοιο τρόποόμως ώστε δημιουργούμε ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ σ’ ένα συγκεκριμένο φάσμα πραγματικότητας. 
Όμως με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ο καθένας μας δημιουργεί κινητική πραγματικότητα.
Η ΣΚΕΨΗ μας προηγείται από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μας.
Απλά σκεφτείτε να κάνετε κάτι ΩΦΕΛΙΜΟ γύρω σας, στο περιβάλλον σας. Στοχοποιήστε και ρίξτε το βέλος σας. Κατόπιν θα βιώσετε την ΕΜΠΕΙΡΙΑ που είναι καθρέπτισμα του τι σκέπτεστε.
Οι ΣΚΕΨΕΙΣ μας δημιουργούν τον κόσμο μας...κάθε στιγμή...κάθε λεπτό.
Η ΣΚΕΨΗ δημιουργεί την ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Μην πάλλεστε ανάμεσα στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. 

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ


Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων γίνεται στις 25-2-2013, ώρα 22.25, στην 7ο αυτού του άξονα.



Ο Ωροσκόπος του ωροσκοπίου που καταστρώνουμε για την Πανσέληνο είναι στην 29ο Ζυγού, σε αναιρετική μοίρα. Ο Ερμής και ο Άρης σε στενή σύνοδο, στη 19ο και 18ο αντίστοιχα των Ιχθύων σε ακριβέστατη εμπλοκή με τους Δεσμούς της Σελήνης της Ελλάδας, ακριβώς πάνω στο Νότιο Δεσμό, κάτι που σίγουρα είναι αξιοπρόσεκτο. Η Αφροδίτη στην 29ο του Υδροχόου (κι αυτή σε αναιρετική μοίρα!) είναι ακριβώς πάνω στον Ερμή της Ελλάδας, ενώ η Πανσέληνος είναι σε ακριβέστατη εμπλοκή με το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/ Χείρωνα και σε ακριβέστατη πάλι εμπλοκή με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας (σκληρό ημιτετράγωνο) και με τον άξονα ξαφνικου περιορισμου της ημέρας (Κρόνου/Ουρανου), που είναι στις 23ο Αιγόκερω (άρα πάνω στον Ποσειδώνα της Ελλάδας και ακριβέστατη 45ο και 135ο με την Πανσέληνο).

Η θεία αποκάλυψη

trismegistos

Εδάφ. 1. ΕΡΜΗΣ, απολογούμενος:
Καθώς συλλογιζόμουν μια μέρα το θέμα της δημιουργίας των όντων, με τις δυνάμεις μου μετέωρες σα να είχα πάθει βαρύ ύπνο ή σωματικό κάματο, με τις αισθήσεις μου παράλυτες, άκουσα ένα υπερμέγεθες απεριόριστο ον να με καλεί ονομαστικά λέγοντάς μου:
- Τι θέλεις να ιδείς, να μάθεις και να γνωρίσεις Ερμή;
- Συ ποίος είσαι; του είπα,
Εδάφ. 2. - ο Ποιμάνδρης, ο αυθεντικός νους. Ξέρω αυτό που θέλεις να μάθεις, και θα σου το διδάξω θα σου συμπαρασταθώ παντού για να σε βοηθήσω. Μου απάντησε.
Εδάφ. 3. ΕΡΜΗΣ στον Ποιμάνδρη.
- Θέλω να μάθω για τα όντα , να εννοήσω τη Φύση, να γνωρίσω το Θεό.
ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ στον Ερμή:
- Το ξέρω ότι αυτό θέλεις να μάθεις και θα σε διδάξω.

ΕΛΛΑΣ: Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ»

Μελέτη Δ. Μαντές

                              


Τελευταία γίνεται πολύς λόγος για κάποια χωρία της «Αγίας Γραφής» που αναφέρονται στους Έλληνες.
Υπάρχει πολύς σάλος και η κάθε πλευρά θέλει να οικειοποιηθεί τη σημασία των χωρίων αυτών προς ίδιον όφελος.
Η κάθε πλευρά;
Ναι!
Υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι όπως:

Ελευθέριος Βενιζέλος


                                                     
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν ο μεγαλύτερος πολιτικός της νεότερης Ελλάδας μετά τον Βασίλη Λεβέντη και πήρε το όνομά του από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος". Διακρίθηκε επίσης για την επαναστατική του δράση αφού είχε ενεργό συμμετοχή στην Κριτική Επανάσταση, στην Επανάσταση του Θέρισου, στην Επανάσταση του Γουδιού, στην Οκτωβριανή Επανάσταση, στην Επανάσταση της Εθνικής Άμυνας και στην επανάσταση του 1922. Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι συμμετείχε ενεργά και στην Επανάσταση των Matrix είναι ανεπιβεβαίωτες.
Ο Βενιζέλος γεννήθηκε το 1864 στην Κρήτη, κάτω από μια μουριάγεγονός που τον σημάδεψε για όλη του την ζωή. Η ακριβής ημερομηνία θανάτου του δεν μας είναι γνωστή γιατί ο Βενιζέλος παρίστανε συχνά τον νεκρό σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις για να βγάλει το ψωμί του.

Χρήσιμες συμβουλές για όλους!

Perierga.gr - Συμβουλές για όλους!

Τα κουνούπια έχουν ένα πρόβλημα: σιχαίνονται τα αγγούρια. Αφήστε τη φλούδα τους κοντά στα μέρη που συχνάζουν! Εγγυημένη επιτυχία…
Το Detthol είναι εξίσου αποτελεσματικό!!!

Για να έχετε καθαρό και αγνό πάγο : βράστε το νερό πριν το καταψύξετε…
Για να λάμψει ο καθρέφτης σας: χρησιμοποιείστε Λευκό Οινόπνευμα
Για να λάμψουν τα μαλλιά σας: βάλτε μια κουταλιά του γλυκού ξύδι στα μαλλιά σας και μετά λούστε τα!

Η Λογική δε στερείται αποστολής…

3


«Παίρνεις αυτό που επιθυμείς και ποτέ δεν επιθυμείς αυτό που μπορείς να πάρεις». Διάνοια, σημαίνει το να παίρνουμε τα πράγματα όπως είναι και να κάνουμε συνδυασμούς που σκοπό έχουν να διευκολύνουν το χειρισμό τους. Η διάνοια ανήκει στην υπηρεσία της βιολογικής επιβίωσης. Η λογική, από το άλλο μέρος αποσκοπεί στην κατανόηση, επιδιώκει να ανακαλύψει τι βρίσκεται πίσω από την επιφάνεια, να αναγνωρίσει τον πυρήνα, την ουσία της πραγματικότητας που μας περιβάλλει.

υπαρ…Ομηρική λέξη σημαίνει όραμα… Η ουσία της ύπαρξης… Τα τέσσερα πρώτα γράμματα… του υπάρχω..



Η ιστορία τη μόνη ερὠτηση που δεν κάνει είναι “αν…
Κι αυτό γιατί δεν έχει απάντηση..
Δεν υπάρχει απάντηση στο… αν δεν γινόταν αυτή η κίνηση τότε ο ρους θα ήταν διαφορετικός..
Δεν κινήθηκε δηλαδή, ποτέ υποθετικά..
Γι αυτό και το παρόν ,το εκάστοτε παρόν είναι ακωδικοποίητο…
Αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Καποδίστριας….
Και ας αφήσουμε τους Μαυρομιχαλαίους που απλά ήταν το χέρι του γαλλικού παρακράτους..

«Μάχου υπέρ πίστεως και Πατρίδος»...

 

Σαν σήμερα, 24/02/1821, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης κυκλοφορεί την επαναστατική προκήρυξη «Μάχου υπέρ πίστεως και Πατρίδος»...

«Η ώρα ήλθεν, ω Άνδρες Έλληνες! Πρό πολλού οι λαοί της Ευρώπης, πολεμούντες υπέρ των ιδίων Δικαιωμάτων και ελευθερίας αυτών, μας επροσκάλουν εις μίμησιν, αυτοί, καίτοι οπωσούν ελεύθεροι, επροσπάθησαν όλαις δυνάμεσι να αυξήσωσι την ελευθερίαν, και δι’ αυτής πάσαν αυτών την Ευδαιμονίαν.

Οι αδελφοί μας και φίλοι είναι πανταχού έτοιμοι, οι Σέρβοι, οι Σουλιώται, και όλη η Ηπειρος, οπλοφορούντες μας περιμένωσιν· ας ενωθώμεν λοιπόν με Ενθουσιασμόν! η Πατρίς μάς προσκαλεί!

Έρχεται ο Άψινθος; Έκτακτη σύνοδος ΟΗΕ: "Θα αντιμετωπίσουμε αστεροειδείς άνω του χιλιομέτρου"!






Ανήσυχος φαίνεται
ο ΟΗΕ για το ενδεχόμενο πιθανής πρόσκρουσης της Γης με κάποιον αστεροειδή διαμέτρου ανω του ενός χιλιομέτρου, στο εγγύς μέλλον αλλά και για την αδυναμία αντιμετώπισης ενός τέτοιου περιστατικού, με τα υπάρχοντα δεδομένα.
Μια πρόσκρουση τέτοιας ισχύος θα μπορούσε να καταστρέψει άμεσα μια ήπειρο σαν την Ευρώπη, και θα δημιουργούσε στον πλανήτη έναν "πυρηνικό" χειμώνα διάρκειας δεκαετιών (λόγω της σκόνης που θα σηκώνονταν στην ατμόσφαιρα, και δεν θα άφηνε τις ακτίνες του ήλιου να φτάσουν στη γη) και η έλλειψη τροφής ως αποτέλεσμα των παγετών θα προκαλούσε την εξόντωση του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.....




Πολύς λόγος έγινε σχετικά με τις έρευνες που πραγματοποίησε η Ρωσία σε συνεργασία με την Αμερική στη λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική....
Πολλα ειπώθηκαν και γράφτηκαν χωρίς ωστόσο να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και να ενημερωθούν οι άνθρωποι για αυτό που πραγματικά βιώνουμε....

Οι έρευνες στην Ανταρκτική ίσως είναι η απάντηση γιά την ανθρωπότητα και το μέλλον της!!!..


 
Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, η παγωμένη λίμνη Βοστόκ στο Νότιο Πόλο έχει γίνει κατά καιρούς αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών. Πολλοί λένε ότι την λίμνη είχαν επισκεφθεί οι Ναζί, οι οποίοι είχαν αναπτύξει υψηλή τεχνολογία, της οποίας οι πληροφορίες μοιράστηκαν μεταξύ Η.Π.Α. και Ρωσίας μετά την κατάληψη της Γερμανίας. Ο Χίτλερ είχε επιλέξει την απομονωμένη Ανταρκτική, προκειμένου να δοκιμαστούν εκεί γερμανικά υπερόπλα.

Πόσο μεσογειακή είναι η διατροφή των Κρητών;


Η μεσογειακή διατροφή βασίζεται στην πυραμίδα (σύμφωνα με την έρευνα των Επτά Χωρών του καθηγητή Ανσελ Κις) που προτείνει πολλά χορταρικά και όσπρια, ψάρια και θαλασσινά, πολύ ελαιόλαδο και λίγο κρέας.
Στην παραδοσιακή κρητική κουζίνα όμως υπάρχει μόνο μία συνταγή με ψάρι (ροφός με μπάμιες). Οι Κρητικοί δεν έτρωγαν ψάρια. Η κουζίνα τους όπως και σε όλα τα νησιά ήταν κυρίως βουκολική.

Ο φετινός χειμώνας θα είναι «ο πιο σκοτεινός που έχει καταγραφεί στη Γερμανία


Photo: DPA


Μπορεί να φαίνεται σαν η Γερμανία να έχει κολλήσει κάτω από μια κρύα, σκοτεινή, υγρή κουβέρτα κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών και τώρα οι μετεωρολόγοι έρχονται να το  επιβεβαιώσουν , καθώς ο χειμώνας θεωρείται ως ο πιο σκοτεινός από την ημέρα τήρησης αρχείων όσον αφορά τις ώρες ηλιοφάνειας. 

Έρως ανίκατε μάχαν

                  

Έρως ανίκατε μάχαν, Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις, ός εν μαλακαίς παρειαίς νέάνιδος εννυχεύεις, φοιτάς δ’ υπερπόντιος εν τ’αγρονόμοις αυλαίς, καί σ’ούτ’ αθανάτων φύξιμος ουδείς ούθ’αμερίων σέ γ’ανθρώπων. Ο δ’έχω μέμηνεν. Αντιγόνη, Σοφοκλέους.

«Μόλις ειν’ έτσι δυνατός ο Έρωτας και Χάρος.
Μ’ άδραχνεν όλη την ψυχή, και να ΄μπει δεν ημπόρει» Δ. Σολωμός, Κρητικός

Τέρατα και μυθικά πλάσματα στην ελληνική μυθολογία -Γίγαντας Ανταίος



Ο μύθος του γίγαντα είναι λίγο ως πολύ γνωστός. Ο Ανταίος, γιος του Ποσειδώνα και της Γης, βασιλιάς της Λιβύης, προκαλούσε σε πάλη κάθε περαστικό που περνούσε από τη χώρα του, και εφόσον ο ίδιος αντλούσε τη δύναμη του από τη μητέρα του Γη, κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να τον νικήσει. Ωστόσο, όταν κάποτε προκάλεσε τον Ηρακλή, ο τελευταίος, με τη βοήθεια της θεάς Αθηνάς, κατάλαβε το μυστικό του, τον απομάκρυνε από την πηγή της ενέργειάς του και σηκώνοντάς τον στους ώμους του, του έσπασε τα πλευρά και τον σκότωσε. 

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΤΕΜΠΕΛΙΑ


crowd
Υπάρχει μια παλαιά Θιβετανή ιστορία με τίτλο "Ο πατέρας του Διάσημου όσο και το Φεγγάρι" (του Σεληνόφημου). Ένας πολύ φτωχός άνθρωπος μετά από σκληρή εργασία  κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ολόκληρο σακί στάρι. Αισθανόταν περήφανος κι όταν έφτασε σπίτι  κρέμασε το σακί από ένα δοκάρι της οροφής για να το προστατέψει από ποντίκια και κλέφτες. Το άφησε να κρέμεται εκεί και για πρόσθετη σιγουριά κάθισε κάτω από το σακί. Καθισμένος εκεί, άρχισε να σκέφτεται: "Αν πουλήσω το στάρι σε μικρές ποσότητες θα κερδίσω περισσότερα.  Έτσι θα αγοράσω σπόρους και μετά θα μαζέψω πιο πολύ στάρι και ξανά πάλι από την αρχή. Σιγά - σιγά θα γίνω πλούσιος και επιφανής στην κοινότητα. Τα κορίτσια θα με θέλουν.  Θα παντρευτώ μια όμορφη και σύντομα θα αποκτήσω παιδί… αγόρι θέλω… τι όνομα να του έδινα;" Κοιτάζοντας ολόγυρα στο δωμάτιο το βλέμμα του έπεσε στο μικρό παράθυρο από όπου είδε το φεγγάρι που ανέβαινε.

Το βιβλίο των αλλαγών

pandora


 Η ιδέα που θα επιχειρήσουμε να σχολιάσουμε είναι αν το βιβλίο των αλλαγών, το Ι ΤΣΙΝΓΚ, είναι το ίδιο με το επτασφράγιστο βιβλίο της ζωής, της αποκάλυψης του Ιωάννη...Οι μαρτυρίες των μυημένων ομιλούν για ένα "ζωντανό βιβλίο" στου οποίου τις σελίδες τα πρόσωπα που ενοικούν ζωντανεύουν και σου επιτίθενται! Οι σελίδες βεβαίως είναι οι παρελθούσες ενσαρκώσεις και αυτός που αποπειράται να τις διαβάσει έχει επίγνωση της προειδοποίησης ...για το κουτί της Πανδώρας, καθώς επιχειρεί να κρίνει τα πάθη των παλαιών του προσωπικοτήτων.

Η επιβίωση χαρακτηριστικών εκφράσεων της αρχαίας Ελληνικής στη Νέα Ελληνική Γλώσσα


Στον καθημερινό λόγο, προφορικό και γραπτό, χρησιμοποιούμε συχνά εκφράσεις προερχόμενες από την αρχαία Ελληνική και την κοινή Ελληνιστική, τη γλώσσα της Αγίας Γραφής. Καθώς είναι διάσπαρτες, σπαράγματα ,δίνουν στο λόγο σφρίγος και ζωντάνια, ενώ η άγνοιά τους δημιουργεί μερικές φορές αμηχανία. Με αυτές ερχόμαστε σ΄ επαφή με παλαιότερες μορφές της γλώσσας μας, σε μικρή ηλικία με φυσικό και αβίαστο τρόπο έτσι ώστε η γνώση της σημασίας , της χρήσης και προέλευσής τους να αποτελεί ένα καλό πνευματικό και γλωσσικό εφόδιο για το μαθητή.

- Αιδώς Αργείοι : Ντροπή σας, δεν ντρέπεστε καθόλου;
Όλα όσα είπατε στην αγόρευσή σας ήταν ψέματα. Γιατί τόση υποκρισία; Αιδώς Αργείοι. Φράση που φώναξε ο Στέντορας στην προσπάθειά του να παρακινήσει τους Αργείους να δείξουν θάρρος στον αγώνα εναντίον των Τρώων, μετά την αποχώρηση του Αχιλλέα από τη μάχη.
Ιλιάδα,Ε,787

Ο Ηλιος κατά τους δημώδεις μύθους

vergina sun

Αποσπάσματα από το βιβλίο του μεγάλου λαογράφου Νικολάου Πολίτη (1852 - 1921)



Μεταφορικά ο ήλιος λέγεται μάτι του Θεού. Αυτή δε τη μεταφορά, όχι μόνο οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν ("Διός οφθαλμός", Ησιόδου, Εργ. Ημ. 267), αλλά κι όλοι σχεδόν οι λαοί, αυτοί ακόμη κι οι άγριοι...

Ο Σμαράγδινος Πίνακας

                                               Σμαράγδινος Πίνακας



(Απόδοση στα Ελληνικά)




Α. Είναι αληθέστατο, βεβαιότατο, και αδιάψευστο:
Β. Αυτό που βρίσκεται κάτω είναι όμοιο με το πάνω, κι αυτό που βρίσκεται πάνω είναι όμοιο με το κάτω, για την επιτέλεση των θαυμαστών του Ενός και Μόνου Πράγματος.
Γ. Και όπως τα πάντα προήλθαν από το Ένα, από τη σκέψη του Ενός, έτσι τα πάντα γεννήθηκαν από το Μοναδικό Πράγμα Όν- με προσαρμογή.

Ο πιο ...σκοτεινός χειμώνας στην Γερμανία



http://www.thelocal.de/national/20130218-48041.html#.USeB8JCTuUl

Έχουν τον πιο σκοτεινό χειμώνα από τότε που άρχισαν να μετράνε πριν 60 χρόνια. Και τα φωτοβολταϊκά;  Εεεε... μέχρι το καλοκαίρι, έχουν καιρό να σώσουν τον Πλανήτη. Και τα αιολικά, έτσι είναι... Και σίγουρα στους καύσωνες του καλοκαιριού...  Στις άπνοιες του χειμώνα...

Με τους σημερινούς ρυθμούς αύξησης των πάγων της Ανταρκτικής, σε 1.000 χρόνια θα έχουν σκεπάσει όλη την Γη!



Και αυτός που το έγραψε, σαφώς και κάνει πλάκα, τονίζοντας την χυδαιότητα και ηλιθιότητα των επιχειρημάτων που διάφοροι πονηροί σας τρομοκρατούν με ιστορίες φωτιάς και λάβρας επί 20 χρόνια! Σοβαροί άνθρωποι σήμερα 30 και 40 ετών μεγάλωσαν ακούγοντας ότι θα ψηθούμε και θα καούμε και θα βουλιάξουμε και δεν θα ξαναδούμε χιόνια. Και μπορεί να συμβούν όλα αυτά, αλλά δεν προκύπτει ούτε από δεδομένα, ούτε από τσεκαρισμένες και αποδεκτές θεωρίες. Σας λένε ότι είναι αποδεκτές, αλλά δεν είναι, και η επανάληψη από τον Σκάϊ και 1-2 Αστεροσκόπους (ο ένας και εντελώς άσχετος) και λοιπούς περιφερόμενους καραγκιόζηδες δεν το κάνει και αλήθεια.

Η ιστορία των δυο Internet



ή πώς οι πλούσιοι βλέπουν ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κόσμο απ’ ό,τι οι φτωχοί.


Φανταστείτε ένα Internet, όπου κάποια αόρατα χέρια διαμορφώνουν τις εμπειρίες σας, όπου κάποια τρίτα χέρια προαποφασίζουν τις ειδήσεις, τα προϊόντα, τις τιμές, ακόμα και τους ανθρώπους που συναντάτε. Έναν κόσμο, όπου έχετε την εντύπωση ότι εσείς οι ίδιοι κανονίζετε τις επιλογές σας, ενώ στην πραγματικότητα αυτές περιορίζονται και φιλτράρονται τόσο ώστε να νομίζετε ότι όλα βρίσκονται υπό τον δικό σας έλεγχο.

Το εξαγώγιμο βουλγαρικό μοντέλο διοίκησης


Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στη Βουλγαρία είναι λίγο πολύ γνωστά. Με αφορμή  τις υπέρογκες αυξήσεις ρεύματος, αλλά κατ’ ουσίαν εξοντωμένοι από τη σκληρή λιτότητα, την ανέχεια, και την εκτεταμένη διαφθορά, δεκάδες χιλιάδες εξαγριωμένοι πολίτες, όλων των ηλικιών ξεχύνονται στους δρόμους 20 διαφορετικών πόλεων της χώρας, απαιτώντας ανάμεσα στα άλλα, παραίτηση της κυβέρνησης και επανεθνικοποίηση της ενέργειας. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν τρεις ιδιωτικές εταιρίες ηλεκτρικής ενέργειας, δυο τσέχικες και μια αυστριακή, στην πραγματικότητα δρουν ως μονοπώλια καθ’ ότι κάθε πάροχος δραστηριοποιείται και σε μια διαφορετική περιοχή.

Οι διαδρομές της αγάπης


Τι έχω πάθει τελευταία και μιλάω όλο για την αγάπη; Πριν από λίγο μόλις καιρό, ήμουν ο πιο πιστός αντίμαχός της, πολεμώντας την όπου και όπως μπορούσα για την ξύλινη, κενή, επαναλαμβανόμενη γλώσσα της, που έμαθε ο νους να μιμείται.
Όμως πάντα αναζητούσα την αλήθεια και αναπόφευκτα τα βήματά μου με οδηγούσαν πάντα σε αυτήν: την Αγάπη. Και το εύρος, το νόημα, η αλήθεια μα και το περιεχόμενό της, δεν χωράνε σε λέξεις, σε κανένα κείμενο, σε κανένα βιβλίο.

Ακούσατε, Ακούσατε! Οι επιστήμονες δημιουργούν ανθρώπινα αυτιά με 3D εκτύπωση!!

Larry ΒοηαδδαΓ, Cornell Αναπληρωτής Καθηγητής Μηχανολόγων Μηχανικών.  (AFP PHOTO / Lyndsay Γαλλία)

Η τελευταία καινοτομία σε 3D εκτύπωση , τεχνητών αυτιών , που αισθάνονται, δείχνουν και συμπεριφέρονται πανομοιότυπα με εκείνα του ανθρώπου. Το νέο προϊόν που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ θα μπορούσε να βοηθήσει  ασθενείς που τους λείπουν όλα ή μόνο ένα μέρος του αυτιού τους με  επανορθωτική χειρουργική.
Οι επιστήμονες  βιοϊατρικής τεχνολογίας του Cornell και  οι γιατροί του Weill Cornell  Medical College δημοσιοποίησαν την  μελέτη τους   σε απευθείας σύνδεση στο περιοδικό PLoS One, την Τετάρτη.

Το «δεν ξέρω ποιος Είμαι», δεν μπορεί να είναι πια δικαιολογία για να ανεχόμαστε αυτούς που μας λένε πόσο μικροί και αμαρτωλοί είμαστε…




O Θεός ανοίγει πάντα την αγκαλιά του, πάντα όμως!
Και μας δίνει εκείνο που χρειαζόμαστε πάντα, πάντα όμως!

Οι αποδείξεις μέσα στην Ζωή μας...

Το Βασίλειο του Θεού δεν υπάρχει μέσα μας ή έξω μας, πάνω ή κάτω...
Υπάρχει και μέσα μας και έξω μας, και πάνω και κάτω...

Άνθρωποι και ανθρωποειδή.



Ο Θεός είναι ενέργεια . Ενέργεια είναι όμως και οι ψυχές. Οι ψυχές τρέφονται από την ενέργεια του Θεού, του Δημιουργού μας. Κάποτε… κάποιες μεγάλες ομάδες ψυχών αποσκίρτησαν από τον Θεό (πολλές θρησκείες έχουν τους εκπεσοντες αγγέλους) και αποφάσισαν να γίνουν αυτόνομες. Δεν μπορούσαν όμως να συντηρηθούν πια από τον Δημιουργό και το πρώτο τους μέλημα ήταν να βρουν τρόπους για τραφούν και για να επιβιώσουν…

Έτσι, ξεχύθηκαν στο Σύμπαν και άρχισαν ψάχνουν τόπους για τροφή…
Μέσα, λοιπόν, σε αυτή την αναζήτηση… συνάντησαν και τη γη…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα