Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πάπας,Η Βασίλισσα και ο πρωθυπουργός του Καναδά βρέθηκαν ένοχοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και καταδικάστηκαν σε είκοσι πέντε χρόνια φυλακή!!!


 

Τελική ετυμηγορία εκδόθηκε στην πρώτη δίκη κοινού δικαίου ενάντια στο Βατικανό και στον Καναδά για γενοκτονία!
Ο Πάπας, η Βασίλισσα και ο πρωθυπουργός του Καναδά βρέθηκαν ένοχοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και καταδικάστηκαν σε είκοσι πέντε χρόνια φυλακή.
Το Δικαστήριο ΔΙΕΤΑΞΕ να παραδοθούν μέχρι τις 4 Μαρτίου του αλλιώς θα συλληφθούν.

Βρυξέλλες:
Ο Πάπας Βενέδικτος θα πάει στη φυλακή για είκοσι πέντε χρόνια για το ρόλο του σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με ταυτόχρονη κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Βατικανού, σύμφωνα με την ιστορική ετυμηγορία  σήμερα από το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ:ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ



Η παχυσαρκία,αναγνωρίστηκε ως πάθηση από τους αρχαίους Έλληνες.Ο Ιπποκρά-
της αναφέρει ότι,ο αιφνίδιος θάνατος συμβαίνει συχνότερα στους παχύσαρκους παρά
στους αδύνατους ανθρώπους.Αναφέρει,επίσης,ότι οι παχύσαρκες γυναίκες παρουσιά-
ζουν διαταραχές στην έμμηνο ρύση συχνότερα από τις αδύνατες.


     Για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας ο Ιπποκράτης συνιστούσε,μεταξύ των άλλων:

Η πιο επικίνδυνη γυναίκα της Αμερικής ή "Πως να φτιάξετε ένα παγωμένο cocktail molotov"




(Επαναστατική κουζίνα)

Η Έμμα Γκόλντμαν ήταν αναρχικιά.
Ήταν μάλιστα τόσο ριζοσπαστική που ούτε ο «πρίγκιπας των αναρχικών», o γερο-Κροπότκιν, δεν την άντεχε. Ήταν τόσο προοδευτική που οι σύντροφοι της δεν της επέτρεψαν να μιλήσει στην Αναρχική Συνέλευση στο Παρίσι, το 1900.

Την είχαν χαρακτηρίσει ως την πιο επικίνδυνη γυναίκα της Αμερικής, αλλά όταν απελάθηκε (ήταν Ρωσίδα) το 1919, κάποιος είπε: «Με τον ερχομό της ποτοαπαγόρευσης και την αποχώρηση της κόκκινης Έμμα αυτή η χώρα θα γίνει πιο βαρετή από ποτέ.»

Νίκος Κοεμτζής - Η παραγγελιά και το «μακρύ ζεϊμπέκικο» του θανάτου



ΉΤΑΝ ΑΠΟΚΡΙΈΣ, ΞΗΜΕΡΏΜΑΤΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ ΤΟΥ 1973, ΌΤΑΝ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΚΈΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΆΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΏΝ, «ΝΕΡΆΙΔΑ», Η ΚΡΑΥΓΉ «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΆ ΡΕΕΕ!» ΈΣΧΙΖΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΌ ΆΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΊΑ ΕΝΌΣ ΜΑΧΑΙΡΙΟΎ Η ΝΎΧΤΑ ΕΚΕΊΝΗ ΠΟΤΊΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΊΜΑ.

 

Λίγες ώρες πριν, ο 35χρονος Νίκος Κοεμτζής, μαζί με τον μικρότερο 27χρονο αδερφό του Δημοσθένη, έναν φίλο τους, τον 31χρονο Θωμά Καραμάνη και με την συνοδεία δύο γυναικών, τις Σοφία Χαρατζή και Γιάννα Χρηστάκη, επισκέπτονται το κέντρο όπου τραγουδούσε ο Κώστας Καρουσάκης, αφού προηγουμένως είχαν διασκεδάσει στην ντισκοτέκ «2001».

Πως να φτιάξετε μόνοι σας και πανεύκολα σπιτική Μερέντα!

                                  


Νόστιμη, θρεπτική κι ότι πρέπει για το πρωινό. Είναι πανεύκολο να την κάνετε μόνη στο σπίτι. Για να την φτιάξουμε λοιπόν χρειαζόμαστε:
80 γρ. Κακάο
180 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. βιτάμ
1 ζαχαρούχο γάλα
τριμμένο φουντούκι (προαιρετικά)

Δεν ζούμε…



Η ζωή είναι γέφυρα – μη χτίζεις επάνω της. Η ζωή είναι διαδικασία ροής και όποιος αρπάζεται από την όποια μορφή, οσοδήποτε περίλαμπρη κι αν είναι, θα υποφέρει τελικά, έχοντας φέρει προσκόμματα στο ομαλό της πέρασμα.”

Travers Christmas Humphreys

Δεν ζούμεΝομίζουμε πως αυτό που βιώνουμε είναι η ζωή. Αλλά ζωή δεν είναι. Η πραγματική ζωή ξετυλίγεται σ’ ένα βάθος κάτω από το μονωτικό στρώμα της μοναξιάς μας. Κάτω από την παγωμένη επιφάνεια της μη πληρότητας. Πώς να αισθανθεί κανείς πληρότητα και ευδαιμονία όταν διαρκώς περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του; Πώς να επικοινωνήσει, πώς να αγαπήσει, πώς να ζήσει, όταν ζητά να αγκιστρωθεί σε οτιδήποτε εξωτερικό και να εκμεταλλευτεί σε κάθε ευκαιρία τον συνάνθρωπό του;

Το μυστικό του θερινού ηλιοστασίου

Της Ιουλίας Πιτσούλη

                              
Ποιο μυστικό κρύβεται στις Ισημερίες και τα Ηλιοστάσια και πως συνδέεται με του αρχαίους ναούς αλλά και το ανθρώπινο πεπρωμένο;

Υπάρχουν 4 ημέρες μέσα στο χρόνο εντελώς ιδιαίτερες. 4 μέρες που σηματοδοτούν τις εποχές και την πάλη του φωτός ενάντια στο σκοτάδι γι αυτό και όλοι οι λαοί τους απέδωσαν ιδιαίτερη μυστικιστική σημασία. Οι περισσότεροι τις γνωρίζουμε ως Ισημερίες και Ηλιοστάσια και στην ουσία σηματοδοτούν την πορεία τις κινήσεις του πλανήτη μας μέσα στο ηλιακό σύστημα. Η ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου είναι η μεγαλύτερη του χρόνου.

Λευκαντικό για τα δόντια εξαφανίζει τους λεκέδες

                           

Θέλετε κάτασπρα δόντια στη στιγμή; Έχετε λεκέδες στα δόντια που δεν λένε να φύγουν; Ακολουθήστε τον παρακάτω τρόπο που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας γρήγορα και εύκολα από το σπίτι:

Τα παράξενα και αποκρουστικά γκαργκόιλ


Στην αρχιτεκτονική, τα γκαργκόιλ είναι περίεργα, αποκρουστικά ή και απλά άσχημα αγάλματα -συνήθως από γρανίτη- που διαθέτουν στόμιο και είναι σχεδιασμένα για να μεταφέρουν το νερό από την οροφή για να μην διαβρώνεται η τοιχοποιία.



Πολλά γκαργκόιλ έχουν μορφή ζώων και δεν είναι τυχαία η επιλογή τους. Η λέξη "Gargouille" προέρχεται από τα γαλλικά -η οποία προέρχεται από τα λατινικά- και κάποτε σήμαινε "λαιμός".

Οι Γάλλοι έχουν ένα μύθο γύρω από έναν από τους Αγίους τους, τον Romain. Τον 7ο αιώνα έγινε Επίσκοπος της Ρουέν και πάλεψε με ένα πλάσμα ονόματι Gargouille. Ήταν ένα πλάσμα σαν δράκος, με φτερά, μακρύ λαιμό και μπορούσε να αναπνέει φωτιά. Όταν ο Romain νίκησε τον δράκο δεν μπορούσε να καταστρέψει το κεφάλι του, εξαιτίας της αναπνοής του. Έτσι, το τοποθέτησε στους τοίχους του καθεδρικού ναού της Ρουέν για να τρομάζει το κακό.

H ενότητα ουρανού και γης



Από τους πιο αρχαίους χρόνους, ο άνθρωπος είχε πιστέψει σε ένα σύμπαν κομμένο στα δυο, όπου ο ουράνιος κόσμος, αποκλειστικότητα των θεών και των θεϊκών αντικειμένων, ήταν εκ φύσεως καθ’ όλα διαφορετικός από τον κόσμο των ανθρώπων.


Με τον Νεύτωνα (1642-1727), η υπερχιλιετής αυτή αναπαράσταση, που είχε ήδη κλονιστεί συθέμελα από τις εργασίες του Κοπέρνικου, του Κέπλερ και του Γαλιλαίου, εξαφανίζεται οριστικά: ο Νεύτωνας ενώνει τους δυο κόσμους, τον ουράνιο και τον γήινο, θέτοντας ως αρχή την καθολικότητα της βαρυτικής έλξης. H ενότητα αυτή έχει δυο θεμελιώδεις συνέπειες: καθιστά φανερό ότι οι νόμοι που διέπουν τα της Γης, όπως ο νόμος της πτώσης των σωμάτων, ισχύουν, επίσης, για τον ουρανό, καθιστά, ωσαύτως, φανερό, και συμφωνώντας με τον Γαλιλαίο και τον Καρτέσιο, ότι τα μαθηματικά, γλώσσα των θεών και προοριζόμενη ως τότε αποκλειστικά στη μελέτη του ουρανού, είναι χρησιμοποιήσιμα και για την περιγραφή των γήινων φαινομένων.

Benjamin Fulford - Πρόκειται Ο Μάρτιος Να Είναι Ο Μήνας Του Τελικού Ρήγματος;

                                           benjamin_fulford_3

Υψηλού επιπέδου γεωπολιτική διαπραγμάτευση  συμβαίνει παντού και όπως  φαίνεται οδηγούμαστε  προς ιστορικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος διοικείται και οι οποίες θα γίνουν ορατές το Μάρτιο. Οι μεγάλες διπλωματικές κινήσεις έχουν παρατηρηθεί από την Ιαπωνία, τη Ρωσία, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Αφρική και τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, αν και με λίγες δημόσιες ανακοινώσεις. Οι συνομιλίες αυτές είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις μεγάλες κινήσεις  που αναμένονται μετά από την  εκλογή νέου Πάπα και νέας κινεζικής κυβέρνησης, που θα  λάβει επίσημα τα ηνία της εξουσίας τον Μάρτιο.

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας καταστροφής.



Στις 28 Ιανουαρίου του 1986 όλοι μίλησαν για το τέλος ''της εποχής της αθωότητας'' στα διαστημικά επανδρωμένα προγράμματα,όταν η καταστροφή του Τσάλεντζερ σήμανε την αρχή της αμφιβολίας για το αν ακόμα και η πλέον προηγμένη τεχνολογία μπορεί να προβλέπει και να διορθώνει τα ανθρώπινα λάθη.Μια επιχείρηση εκτόξευσης δεν χωράει ούτε ένα λάθος και όμως στη προκειμένη περίπτωση έγινε μια σειρά λαθών που μπορούν να χαρακτηριστούν από παιδαριώδη ως και εσκεμμένα(;) και οδήγησαν το Τσάλεντζερ στη καταστροφή καταδικάζοντας το 7μελές πλήρωμα σε θάνατο,που ίσως να μην ήταν και τόσο ακαριαίος απ΄ότι αρχικά ειπώθηκε.

Αγάπη με όρους και Αγάπη χωρίς όρους.



ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ της εμπειρίας κάθε ανθρώπου, υπάρχει μια διαισθητική αίσθηση της αξίας της χωρίς όρους αγάπης.
Ανακαλύπτουμε τη μεγαλύτερη χαρά στην αγάπη όταν μπορούμε να συγκρατήσουμε τις κρίσεις και αξιολογήσεις μας, και ν” ανοιχτούμε ολοκληρωτικά στη ζωντανή πραγματικότητα του Είναι κάποιου άλλου ανθρώπου. Και συνήθως νιώθουμε ότι μας αγαπούν περισσότερο, όταν οι άλλοι μας αναγνωρίζουν και ανταποκρίνονται σε μας μ” όλη τους την καρδιά. Η χωρίς όρους αγάπη έχει εξαιρετικά μεγάλη δύναμη και δραστηριοποιεί μια δυνατή και δυναμική ενέργεια που μας συνδέει με όλο το τεράστιο πλάτος και βάθος της ανθρώπινης εμπειρίας. Αυτή είναι η ενέργεια της καρδιάς.

Ο Δρόμος του Μάγου – 16ο Μάθημα

                           


Εκτός από την εγρήγορση, το όνειρο και τον ύπνο, υπάρχουν αμέτρητες σφαίρες συνειδητότητας.
Ο μάγος ζει ταυτόχρονα σε όλες τις σφαίρες.
Ο μάγος αντιλαμβάνεται απεριόριστες εκδοχές του κάθε γεγονότος.
Οι ευθείες του χρόνου είναι στην πραγματικότητα νήματα ενός πλέγματος που εκτείνεται στο άπειρο.

Ξεπερνώντας τους φόβους μας


Στην εποχή που ζούμε υπάρχει μία φυλακή για δισεκατομμύρια κόσμο στον πλανήτη. Μια φυλακή που δεν έχει τοίχους, συρματοπλέγματα, δεσμοφύλακες και φυσικά εμπόδια. Αλλά είναι η πιο αποτελεσματική φυλακή σε όλο τον κόσμο. Λίγοι είναι αυτοί που δραπετεύουν από αυτήν αλλά αυτοί  που το κάνουν, ανακαλύπτουν αληθινή και μόνιμη ελευθερία.
Η φυλακή αυτή βρίσκεται στο μυαλό μας. Είναι μια φυλακή που μας συγκρατεί από πρωτοβουλίες, εμποδίζει το ταλέντο να εξελιχθεί και την δυνατότητα της έκφρασης, και περιορίζει την ανάδειξη όλης της δυνατότητας μας σαν ανθρώπινα όντα.
Αυτή η φυλακή είναι ο φόβος.

ΘΑΛΑΜΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ



Η Επίφυση, διεγείρεται μέσω του οραματισμού, της προσευχής και του διαλογισμού. 
Την διέγερσή της, την προκαλεί η Φαντασία μέσω του Θαλάμου του εγκεφάλου και αναλόγως αντίστροφα μέσα στον Θάλαμο η Επίφυση προβάλει τις συμπαντικές πληροφορίες που είναι γνώσεις της ψυχής.
Υπάρχει κάτι μέσα μας πού μας ενώνει με τά Θεία πεδία. Είναι μια θαυματουργική δύναμη πού κινητοποιείται από την Επίφυση.
 Ας ρίξουμε μια ματιά που βρίσκεται και πως λειτουργεί αυτή η δύναμη μέσα στον εγκέφαλο μας.

Ο αιθερικός κόσμος των ιδεών



Ο Εμπεδοκλής το χαρακτηρίζει ως Κοσμογονικό στοιχείο, ενώ οι Ορφικοί το θεωρούν Ψυχή του Κόσμου .
Υμνήθηκε από τον Ορφέα ώς αυτό που φέρει την ζωή.
« Ω εσύ που έχεις το υψηλό κράτος του Διός που είναι πάντοτε ακατανίκητο και έχεις και μέρος των άστρων , του ήλιου και της σελήνης , που δαμάζεις τα πάντα και φυσάς φωτιά και είσαι ο σπινθήρας της ζωής εις όλα τα ζωντανά πλάσματα . 
Αιθήρ που φαίνεσαι από υψηλά και είσαι το άριστο στοιχείο του κόσμου ω λαμπρό βλαστάρι , που φέρεις το φως και φέγγεις με τα άστρα, εσέ παρακαλώ και σε παρακαλώ να είσαι ήπιος και γαλήνιος εις εμάς».

ΕΠΙΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΦΗΣ

                               

Αυτό πού μπορεί να σε κάνει να έχεις άμεση σύνδεση με μια και μόνο νοερή σκέψη προς το φως της δημιουργίας , είναι ή Επίφυση. 
Ο κεντρικός αδένας του εγκεφάλου μας είναι αυτός πού μας ανοίγει την πύλη για την υλοποίηση κάθε ιδέας πού βρίσκει την πραγμάτωσή της στον μορφικό κόσμο.
Στο βάθος του εγκεφάλου μας υπάρχει ένας αδένας που ονομάζεται Επίφυση. 
Η επιστήμη της ιατρικής λέει πώς αυτός απενεργοποιείται μετά το 7ο χρόνο της ανθρώπινης ηλικίας και θεωρείτο μέχρι πρότινος μή σημαντικός . 
Το 7ο έτος είναι πολύ σημαντικός χρόνος και συνδέεται με την μυέλωση του εγκεφάλου.

Κανόνες Σιγής


dessertsun
  Να σιγείς κάθε φορά που αφήνεσαι να σε καταλάβει η οργή και ο θυμός. Εντός της σιγής να συλλέξεις τότε τα κομμάτια της καρδιάς σου, που επέτρεψες να θρυμματιστούν, και ν' ακούσεις τον λόγο της κατανόησης. Η οργή και ο θυμός σου μοιάζουν σαν σκυλιά, που ο φόβος τα ωθεί να ουρλιάζουν τρέχοντας εδώ κι εκεί.
Να σιγείς μπροστά σ' αυτούς που θέλουν να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους θο­ρυβώντας. Εντός της σιγής πρόσφερε τότε στον πόθο του θορύβου ένα κομμάτι της καρδιάς σου, προκειμένου ν' αναπαυθεί μέσα στη γαλήνη της. Ο θόρυβος της κενότητας μοιάζει σαν τον ήχο του κεραυνού: περιμένει την σιγή της αστραπής, για να μπορέσει να ξεσπάσει.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Μια ματιά στον Κόσμο, στους λαούς, στους ανθρώπους όλους...



Μια ματιά στον Κόσμο, στους λαούς, στους ανθρώπους όλους...

Είναι όμορφο να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σου και ότι απλώνονται χέρια για να σε βοηθήσουν...Είναι πραγματικά ανθρώπινο...
Όλο αυτό είναι μια "εκπαίδευση" των ανθρώπων στην ενότητα και την αλληλεγγύη, και βλέπω την θετικότητα των μηνυμάτων της εποχής, αλλά θαρρώ δεν φτάνει πια...
Σίγουρα δεν φτάνει πια...Δεν πρέπει να γελαστούμε πάλι…

Γ.Παπανδρέου στο Columbia τα έκανα μαντάρα στην Ελλάδα (Βίντεο)




Παραδέχθηκε τις ευθύνες του για την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και ότι τα έκανε... μαντάρα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας σε ερώτηση Έλληνα φοιτητή του πανεπιστήμιου Columbia! Κι όχι μόνο αυτό αλλά αναγκάσθηκε και να ζητήσει συγγνώμη, παρότι μέχρι τώρα μόνο που δεν ζητούσε να του πουν «μπράβο» Έλληνες και ξένοι για τις γνωστές επιλογές του με τα γνωστά αποτελέσματα...

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης που έδινε στο Columbia, ο Γιώργος Παπανδρέου, δέχθηκε την «επιθετική» ερώτηση του Έλληνα φοιτητή, ο οποίος του ζήτησε να πει έστω ένα mea culpa. 

Ρώτησε συγκεκριμένα τον Γ. Παπανδρέου ο συμπατριώτης μας φοιτητής: 

Η ζωή με το πληγωμένο μέσα μας παιδί...Μέρος Ι


Τα δυσάρεστα συναισθηματικά βιώματα έχουν παγιωθεί κι έτσι το άτομο δεν μπορεί να εκτονωθεί με τρόπο υγιή και εκφράζεται μέσω δυσλειτουργικών συμπεριφορών.
Από τη Δικαία Ροδίτη, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας -Κοινωνιολόγο
Σύμφωνα με τον Harvey Jackins, «Το άτομο.. αιχμάλωτο ενός παλιού πόνου λέει πράγματα που δεν έχουν σχέση, κάνει πράγματα που δεν έχουν  αποτέλεσμα, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μία κατάσταση, και υπομένει τρομερά αισθήματα που δεν έχουν σχέση με το παρόν».
Αρκετοί από εμάς έχουμε έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μας αντιμέτωποι με μικρότερα ή μεγαλύτερα συναισθηματικά ξεσπάσματα, που μας κάνουν να αισθανόμαστε όπως όταν ήμαστε παιδιά. Πρόκειται για συναισθηματικές εκρήξεις που μοιάζουν καθόλα άκαιρες, μας κάνουν να αισθανόμαστε μοναξιά ή/και ντροπή. Τι μπορεί να μας συμβαίνει, όμως, ώστε να μεταπηδάμε ξαφνικά σε μια τόσο διαφορετική συναισθηματική κατάσταση;

Ανακαλύφθηκε χαμένη αρχαία ήπειρος στον Ινδικό Ωκεανό


                                      Τοποθεσία της χώρας στον κόσμο

Στο βυθό του Ινδικού Ωκεανού μεταξύ των νησιών Ρεουνιόν και Μαυρικίου, δημοφιλών τουριστικών προορισμών στα ανατολικά της Μαδαγασκάρης, κρύβεται μία μικρο-ήπειρος. Το ηπειρωτικό "θραύσμα" με την ονομασία Mauritia αποκόπηκε πριν από περίπου 60 εκατομμύρια χρόνια, κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσης της Μαδαγασκάρης από την Ινδική χερσόνησο, και καλύφθηκε από τεράστιες ποσότητες λάβας.

Το ενδιαφέρον πείραμα της Ιταλίας



Και δεν εννοώ την επιτυχία της κεντροδεξιάς και την επάνοδο  Μπερλουσκόνι. Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, παρά το κράξιμο που είχε φάει από τα εξαγριωμένα πλήθη, λίγο πριν εκδιωχθεί κλοτσηδόν από την πρωθυπουργία. Άλλωστε, τα αμήχανα  εκλογικά σώματα της υπόλοιπης ευρωζώνης, μπορεί να ήταν δυσαρεστημένα από τις πολιτικές που τούς είχαν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά όταν έρχονταν οι εκλογές, θαρρείς και πάθαιναν αγκύλωση, μη τολμώντας να ξεκολλήσουν από τους γνώριμους πόλους του δικομματισμού, και να μετακινηθούν με πραγματική διάθεση αλλαγής για κάπου αλλού. Όπως λένε,ο παλιός είναι αλλιώς! Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω! 

Οι αστρονόμοι Υπολογίζουν τροχιά και προέλευση της ρωσικής βολίδας

Ανακατασκευασμένες τροχιές για το μετέωρο Chelyabinsk.  Credit: Jorge Zuluaga και Ignacio Ferrin, Πανεπιστήμιο του Antioquia σε Μεντελίν, Κολομβία



Μόλις μια εβδομάδα μετά από την πτώση της τεράστιας βολίδας  κατά μήκος του ουρανού της περιοχής Chelyabinsk της Ρωσίας, οι αστρονόμοι δημοσίευσαν ένα έγγραφο που αναπλάθει την τροχιά και καθορίζει την προέλευση του διαστημικού βράχου που εξερράγη περίπου 20-14 χιλιόμετρα (12-15 μίλια) πάνω από την επιφάνεια της Γης , δημιουργώντας ένα κρουστικό κύμα που κατέστρεψε κτίρια και έσπασε  παράθυρα.

Κώστας Γκουσγκούνης

                                                   

Ο Κώστας Γκουσγκούνης είναι ένα μεγάλο φαινόμενο του 20ου αιώνα που απασχόλησε πλήθος ανθρώπων, κυρίως τις βραδινές ώρες. Ο Γκουσγκούνης δημιούργησε πολλά ερωτηματικά γύρω από τηζωή και τη δράση του. Όμως δεν έδωσε συνεντεύξεις στα απανταχού παρόντα ΜΜΕ. Παρ' όλα αυτά, με βάση έγκυρες βιβλιογραφίες (PenthousePlayboyΆμυνα και Διπλωματία κτλ.) συλλέξαμε ορισμένες πληροφορίες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα