Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Λογισμικό Πρόβλεψης Εγκλήματος!!

Σιάτλ αστυνομία θα χρησιμοποιεί πλέον την τεχνολογία πρόβλεψης του εγκλήματος

Σιάτλ

Ο δήμαρχος Σιάτλ Mike McGinn και ο αρχηγός της αστυνομίας John Diaz αποφάσισαν την χρησιμοποίηση λογισμικού  πρόβλεψης του εγκλήματος  και ανακοίνωσαν ότι δύο τεμένη στα νοτιοδυτικά και  Ανατολικά  θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν το λογισμικό που είναι γνωστό ως PREDPOL ,  η  "έξυπνη αστυνόμευση».

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ!!!

                           

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ ....
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ.Η ΘΕΙΑ (ΘΕ'Ι'ΚΗ) ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΟΙΑΧΤΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΑΣ...


ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 144.000, ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΘΕΛΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ "ΚΙΝΗΣΕΙ" ΒΟΥΝΑ...

Τι σημαίνει η λέξη ‘μπάτσος’;

                               


Η μαγεία της ελληνικής γλώσσας δεν κρύβεται μόνο στη γλώσσα της Διανόησης
αλλά και στη γλώσσα των απλών ανθρώπων (αλλά μεγάλων ποιητών), όπως
καταγράφονται στη λαϊκή τραγουδοποιία, είτε είναι ανώνυμη (δημοτικά
τραγούδια), είτε επώνυμη (λαϊκά τραγούδια)
Μελετώντας το ρεμπέτικα τραγούδια της δεκαετίας του 1930 θα ακούσετε
σπάνια τη λέξη μπάτσος.

Φυσικά εντομοκτόνα από φυτά

Αλλά φυσικά σκευάσματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε:

 
Αυτά μαζεύονται το φθινόπωρο από τις καρυδιές και βράζονται επί ένα τέταρτο της ώρας σε νερό και σε αναλογία 15 οκάδες νερού και μίας φύλλων. Είναι καλό για την μελίγκρα και για μερικές κάμπιες λαχανικών.

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ!!!!

                                   η βασίλισσα

Το Δικαστήριο έκρινε, με την υπ αριθμόν  διαταγή  022513-001, ότι

"Οι κατηγορούμενοι είναι υποχρεωμένοι να παραδοθούν οικειοθελώς στους Αξιωματικούς και εκπρόσωπους της Ειρήνης που έχουν εξουσιοδοτηθεί  από το Πρωτοδικείο, αφού κρίθηκαν ένοχοι.

"Οι κατηγορούμενοι έχουν επτά ημέρες από την έκδοση της παρούσας απόφασης, μέχρι 4, Μαρτίου 2103, για να συμμορφωθούν. Μετά από τις 4 Μάρτη 2013,  διεθνές ένταλμα σύλληψης θα εκδοθεί εις βάρος αυτών των κατηγορουμένων».

ΗΠΑ Ναυτικό Ερευνητικό Εργαστήριο Επιβεβαιώνει Τη Δυνατότητα Του HAARP να Χειρίζεται Την Ατμόσφαιρα

                                 

Brandon Turbeville ακτιβιστής  


Λίγα ερευνητικά προγράμματα της κυβέρνησης έχουν προκαλέσει τόσες ερωτήσεις όσο και κερδοσκοπία, όπως το High-Frequency Active Auroral Research Program (HAARP). Από τη δυνατότητα του HAARP να διαταράξει τον έλεγχο των επικοινωνιών όσο και για την δυνατότητα του ελέγχου του καιρού και τη δημιουργία φυσικών καταστροφών, η πολυπλοκότητα του HAARP και ο βαθμός στον οποίο χρησιμοποιείται είναι  αντικείμενο μεγάλης συζήτησης. 

Ο σωτήρας!!!

                        

Ο σωτήρας!!! Πολύ σύγχρονος…
Πάμε να τον ερευνήσουμε λίγο...
Να δούμε κι αυτού τις ανάγκες...

Ο «σωτήρας» είναι ιδιοτελής...Ότι κάνει, το κάνει για τον εαυτό του και για κανέναν άλλον...

ΤΙ ΚΛΑΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;


Γιατί θα μαζευτείτε σήμερα βρε ηλίθιοι να ανάψετε ρεσώ στη μνήμη των παιδιών που πέθαναν στη Λάρισα; τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε; τι ακριβώς καταλάβατε εσείς οι συμφοιτητές τους, εσείς οι πατεράδες, εσείς οι μανάδες, εσείς οι παππούδες όλων των παιδιών;
  ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕ, ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!

Με ποιό τρόπο οι Τράπεζες γνωρίζουν ότι θα χωρίσεις σε ένα χρόνο από σήμερα;


                    

 Εξαιρετικό ρεπορτάζ του Bill Weir από το ABC News και το Yahoo News για το πως "αξιοποιούνται" τα BIG DATA (Μεγάλων Δεδομένα ή Υπερ Δεδομένα) δηλ. τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα που αφήνουμε στο διαδίκτυο και σε ιδιωτικά δίκτυα, από πάσης φύσεως κρυφούς και φανερούς "αξιοποιητές". Το εμφανές και προφανές είναι το οικονομικό κέρδος. Πολλοί όμως θεωρούν ότι μέσω της καταγραφής, της ανάλυσης και της επεξεργασίας τους, τελικός σκοπός είναι η κατανόηση της συμπεριφοράς μας προκειμένου να σχεδιαστούν οι κατάλληλες μέθοδοι και τεχνικές χειραγώγησης των μαζών.

Πως ο Νάθαν Ρότσιλντ με μια απάτη απέκτησε τον έλεγχο της ίδιας της τράπεζας της Αγγλίας!




1815:Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΕΡΛΟ KAI OI ROTSILD - O Ναπολέων αποδρά από την εξορία του και επιστρέφει στο Παρίσι. Γαλλικά στρατεύματα εστάλησαν να τον συλλάβουν, αλλά είχε τέτοιο χάρισμα που οι στρατιώτες συγκεντρώθηκαν γύρω από τον παλαιό τους αρχηγό και τον ανακήρυξαν Αυτοκράτορα για άλλη μια φορά. Ο Ναπολέων επέστρεψε στο Παρίσι σαν ήρωας.

Ο βασιλιάς Λουδοβίκος έφυγε τρέχοντας στην εξορία και ο Ναπολέων ξανακάθισε στο Γαλλικό Θρόνο. Αυτήν τη φορά χωρίς να ριχθεί ούτε ένας πυροβολισμός. Το Μάρτιο του 1815 ο Ναπολέων εξόπλισε ένα στράτευμα, το οποίο ο Δούκας του Ουέλινγκτον(με την χρηματοδότηση του Ρόσιλντ) νίκησε τρεις μήνες αργότερα στο Βατερλό.

Προστάτης, βιταμίνες, βότανα, διατροφή.


Είναι πλέον γνωστό και μετά από αρκετές έρευνες που έχουν γίνει, ότι η διατροφή επηρεάζει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, άσχετα από τη μορφή του. Αν γνωρίζουμε λοιπόν τις ευεργετικές και επιβλαβείς τροφές, θα τις προτιμούμε ή θα τις αποφεύγουμε αντίστοιχα, ώστε να προστατεύουμε την υγεία μας.
Δεδομένου ότι ο καρκίνος του προστάτη είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου στους άντρες και η δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου από καρκίνο (μετά τον καρκίνο του πνεύμονα), σας παρουσιάζουμε μια λίστα με μερικές τροφές που αποτελούν ασπίδα κατά του καρκίνου του προστάτη.
Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
timthumb

Νόμισαν



Νόμισαν πως θα μπορούσαν να πάρουν εύκολα την Ελλάδα στα χέρια τους.
Νόμισαν πως οι Έλληνες θα διατηρούσαν για πάντα στην εξουσία αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία.
Νόμισαν πως οι Έλληνες δεν δίνουν δεκάρα για τη Δικαιοσύνη.

Νόμισαν πως θα μπορούσαν να διχάσουν τους Έλληνες.

Η Ελεύθερη Σκέψη δομείται στην Δημιουργική Σκέψη


Ο Καρλ Γιουνγκ παρατήρησε σχετικά μ’ αυτό ότι «δεν υπάρχει ηθική χωρίς ελευθερία». Ηθική είναι η οριοθέτησή μας μέσα στα πλαίσια της ανθρώπινης αλυσίδας και από την οποία πηγάζει ο αυτοσεβασμός και η εκτίμηση προς τους άλλους και προς το κάθε τι γύρω μας. Όταν δεν έχουμε ως σημείο αναφοράς το Είναι μας, με τον όγκο των συναισθημάτων του, το βάθος των γνώσεών του και το ύψος της αυτοεκτίμησής του, τότε βαδίζουμε στο δρόμο της ελευθεριότητας που οδηγεί στην έλλειψη της αυτονομίας και την κατάργηση της ανεξαρτησίας.

Εκκλησία.Το μεγαλύτερο συνωμοτικό τάγμα της ιστορίας.




Έχω αναφερθεί σε όλα σχεδόν τα μυστικά τάγματα που κατά καιρούς έδρασαν μέσα στη ιστορία,πως θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο μεγαλύτερο όλων,την Εκκλησία...
Ας εξηγήσω το γιατί είναι η εκκλησία ένα από τα μεγαλύτερα συνωμοτικά τάγματα όλων των εποχών,κατάφερε να πείσει τον κόσμο για την μία και μοναδική αλήθεια του Θεού,ομολογουμένως όμως όχι και με τόσο θεάρεστο τρόπο,διωγμοί και εκτελέσεις περίμεναν όσους δεν συμμορφώνονταν με τις επιταγές της,κατηγορούσε σαν όργανα του Σατανά όσους πήγαιναν κόντρα στην κυριαρχία τους   και τα οικονομικά τους συμφέροντα,ας θυμηθούμε τους Ναίτες με τους οποίους η εκκλησία συνεργάστηκε αρχικά,αλλά όταν είδε ότι κινδυνεύει η εξουσία της,εξαπέλυσε εναντίον τους ένα τρομερό διωγμό,τον πλούτο που είχαν οι Ναίτες τον καρπώθηκε η εκκλησία...

Δυτικότερα της Βουλγαρίας...




Θες οι απανωτές συγκρίσεις με τους μισθούς, που, ελέω κρίσης, όλο και πληθαίνουν, θες τα ωραία κορίτσια που ήρθαν και ζωντάνεψαν τις μουντές και άνευρες γωνιές της Βόρειας Ελλάδας, θες οι ψημένες απ' τη δουλειά, γυναίκες που ανέλαβαν τη φροντίδα των παππούδων και γιαγιάδων μας, η Βουλγαρία εδώ και δυο δεκαετίες έγινε με τον ένα ή άλλο τρόπο μέρος της καθημερινότητάς μας. Μιας καθημερινότητας, όμως, που όσο πάει και πλησιάζει προς αυτήν από την οποία τα ωραία κορίτσια και οι ψημένες γυναίκες πάσχισαν να ξεφύγουν.

Σε προηγούμενο ποστ για "Το εξαγώγιμο βουλγαρικό μοντέλο διοίκησης", είδαμε πως παρά τις συνταγές που για χρόνια ακολούθησε, συνταγές που επιβάλλονται τώρα και σε μας σαν σωτήριες, η γειτονική χώρα δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την ευημερία των κατοίκων της, κυρίως δε να τους κρατήσει εντός των συνόρων της. Σήμερα θα πάμε στα δυτικά, σε μια άλλη χώρα, όπου οι πολύχρονες διαμάχες για το όνομα, αφ’ ενός την άφησαν αβάφτιστη για δυο και πλέον δεκαετίες, αφ’ ετέρου δεν άφησαν τα μάτια μας να διεισδύσουν όσο έπρεπε στη δική της κοινωνική πραγματικότητα.

Ο Χρόνος είναι Ενέργεια του Σύμπαντος


4
             

Σε κάποιες Πνευματικές κοινωνίες ο Χρόνος είναι Ενέργεια του Σύμπαντος,
Ένα ποτάμι που πρέπει να διαβούμε πλέοντας.

Ενώ στις σκληρές μεταβιομηχανικές κοινωνίες ο χρόνος είναι απρόσωπος,
εξωτερικός, ξέχωρος από την πνευματικότητα.

Ναόμι Κλάιν: "Σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι"




Η Ναόμι Κλάιν μιλάει με μια τόσο απαλή φωνή που δεν μπορείς να φανταστείς ότι κρύβει μέσα της τόσο δυναμισμό. Και επίσης, ούτε ότι αυτή η 40χρονη Καναδέζα θεωρείται από πολλούς μία από τις πιο μαχητικές δημοσιογράφους της εποχής μας, με τέτοια απήχηση στην αμερικανική Αριστερά που πολλοί να τη θεωρούν ακόμη και διάδοχο του Νόαμ Τσόμσκι.
Οταν λοιπόν τη ρωτήσαμε ποια είναι η άποψή της για την εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην Ελλάδα, υπήρξε καταπέλτης: «Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η ευρωζώνη. Και για να γίνει, σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Εχουν ήδη διαγνώσει ότι είστε άρρωστοι».

Οι πέντε Ισραηλινοί που ‘χόρευαν’ και γιόρταζαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001...

Σχ. ΚΟ: Η ιστορία με τους πέντε μυστηριώδεις Ισραηλινούς που ‘γιόρταζαν’ χορεύοντας την πτώση των Διδύμων Πύργων στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, είναι, θα λέγαμε, μία κλασσική ‘ιστορία συνομωσίας’. Η παρακάτω ανάλυση είναι από την ιστοσελίδα WhatReally Happened. Μία αντίκρουση μπορείτε να δείτε εδώ.

Για να ασκείς την τέχνη της γαλήνης

                                           

Ηρέμησε το πνεύμα σου και γύρισε πίσω στην πηγή. 
Καθάρισε το σώμα και την ψυχή αποβάλλοντας κάθε κακία, εγωισμό και επιθυμία. 

Να είσαι ευγνώμων για τα δώρα του σύμπαντος, την οικογένεια τη φύση, τους συνανθρώπους σου! ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα