Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Φυσικές, απλές συνταγές περιποίησης & ομορφιάς

~ από τα μέλη του φόρουμ μας και... τις γιαγιάδες μας! ~
                                                

Για το πρόσωπο και το στόμα:

~ Ο πολτός από αβοκάντο με μια κουταλιά μέλι μπορεί να γίνει πολύ καλή ενυδατική μάσκα προσώπου κάνοντας το δέρμα λείο και λαμπερό.

~ Μάσκα προσώπου για λάμψη: 1/2 τριμμένο μήλο, 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

~ Επίσης για λάμψη: Βράζουμε 2 κουταλιές της σούπας ρύζι σε 1/4 του λίτρου νερό. Το αφήνουμε να κρυώσει και το απλώνουμε στο πρόσωπο 

Θεός και Άνθρωπος (look ma, no hands!)


~ Γράφει ο Γιάννης Κωνσταντακόπουλος ~



A choir boy is buried on the moors
Where we used to go dreaming when we were bored
Some kids are best left to fend for themselves
And others were born to stack shelves
And I may just waste away from doing nothing
But I'm a martyr to even less 


Ο Θεός μού δημιουργεί όλο και περισσότερα αδιέξοδα. Είναι ο μεγαλύτερος φορέας κακού που έχω γνωρίσει. Στο όνομά του έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας και όσο και αν προσπαθώ να βρω κάποιες σταγόνες ανακούφισης ο Θεός σας είναι άνυδρος.
Δε γράφω για να προκαλέσω την πίστη κανενός ούτε τη μήνι του, γιατί δεν τον φοβάμαι. Γράφω γιατί σε ένα κόσμο με κουτάβια με μισόκλειστα μάτια, θέλω να πιστεύω ότι, αν υπάρχει αυτός ο Θεός, μας θέλει λιγότερο τυφλούς. 

Γυναικείος εγκέφαλος: Μικρός (μόνο) στο μάτι



Οι επιστήμονες έχουν βρει στοιχεία που επιβεβαιώνουν αυτό που πολλές γυναίκες ήδη γνωρίζουν: Ο γυναικείος εγκέφαλός είναι πιο αποτελεσματικός από ό,τι ο εγκέφαλος των ανδρών.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι στις γυναίκες ο ιππόκαμπος, μια περιοχή του εγκεφάλου που διαδραματίζει βασικό ρόλο στη μνήμη, τη νοημοσύνη και το συναίσθημα, καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και χρησιμοποιεί λιγότερα εγκεφαλικά κύτταρα σε σχέση με τον ιππόκαμπο των ανδρών για να φέρει εις πέρας το ίδιο «έργο».

Η πιο απολαυστική θεραπεία για τον πονοκέφαλο



Αν υποφέρετε από πονοκέφαλο η παραμονή στο κρεβάτι ίσως είναι η καλύτερη λύση με την προϋπόθεση όμως ότι δεν θα κοιμηθείτε...
Το σεξ σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί να μειώσει τον πόνο και ίσως φανεί ακόμη και πιο αποτελεσματικό από τις ιατρικές λύσεις αντιμετώπισης του πονοκεφάλου, όπως π.χ. τα παυσίπονα. 

Όλη η αλήθεια για το ΓΑΛΑ


Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πειστεί ότι πρέπει να πίνουν γάλα γιατί είναι η «τέλεια τροφή», προκειμένου να είναι υγιείς.


Η ανθρωπότητα έχει μετατρέψει τις αγελάδες σε ένα μοντέρνο εργοστάσιο, μία αέναη μηχανή γάλακτος. Πριν από 3.000 χρόνια, μία αγελάδα μπορούσε
 να δώσει 90 κιλά γάλα σε ένα χρόνο. Σήμερα, κατά μέσο όρο μία
 αγελάδα δίνει 6.750 κιλά,δηλαδή 75 φορές περισσότερο!

Δεν μπορείς να λύσεις έναν κόμπο αν δεν ξέρεις ότι υπάρχει.


                            1 (3)

Το πρώτο πράγμα, το οποίο πρέπει να εξετάσουμε σε σχέση με την επιστήμη που αναζητούμε, είναι το ποια θέματα πρέπει πρώτα απ’ όλα να συζητήσουμε. Αυτά είναι αφενός οι διαφορετικές γνώμες που άλλοι υποστήριξαν για τις πρώτες αρχές και αφετέρου ο,τι τυχόν έχει παραβλεφθεί. Γι’ αυτούς που θέλουν να ξεκαθαρίσουν τις απορίες τους χρήσιμο είναι να θέτουν σωστά τις απορίες, καθότι η μετέπειτα απρόσκοπτη πορεία της σκέψης εξαρτάται από τη λύση των προηγούμενων αποριών.

Λύθηκε το μυστήριο του "Χίντενμπουργκ"

HindeburgFotiaL

Μετά από 76 χρόνια το τρομερό δυστύχημα του αερόπλοιου "Χίντενμπουργκ" το 1937 φαίνεται ότι λύθηκε: Το στιγμή που επιχειρούσε να προσεδαφιστεί το Λέικχαρστ στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ το αερόπλοιο, καμάρι της Γερμανίας και της νέας ναζιστικής κυβέρνησης, τυλίχθηκε στις φλόγες παρασύροντας 137 ανθρώπους στο θάνατο.
Το αερόπλοιο Χίντενμπουργκ, μπορούσε να διασχίσει τον Ατλαντικό Ωκεανό και να φθάσει στις ΗΠΑ, μέσα σε τρείς μέρες. Στις αρχές της δεκαετίας του 1930, η τάσηστις αερομεταφορές ήταν τα αερόπλοια: Γρήγορα, ασφαλή (έτσι νόμιζαν) και οικονομικά, αλλά το όνειρο έσβησε με την τραγωδία του "Χίντεμπουργκ".

ΤΑ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ


«Αυτό που κατάφεραν οι σοφοί του παρελθόντος που είναι ανθρώπινα μεγάλο, ήταν να μας εφοδιάσουν με τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό έτσι ώστε το ταξίδι μας να είναι όχι λιγότερο οδυνηρό, αλλά περισσότερο οικείο και αγαπητό. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να γίνουμε αντάξιοί τους και να αξιοποιήσουμε ότι μας προσέφεραν.»
.
Στο παρόν άρθρο θα αναφερθούμε σε υπερατλαντικά ταξίδια τα οποία φαίνεται πως πραγματοποίησαν τόσο οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήδη από το 3000 π.χ, όσο και οι Αρχαίοι Έλληνες. Σχετικές αναφορές είχα κάνει ήδη από το 2003 τόσο στο διαδύκτιο, όσο και στην μελέτη μου : «Η χαμένη κιβωτός της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας και των μυστηρίων» .

Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες έβαζαν νερό στο κρασί τους?



krasi arhaiotita

Όπως είναι γνωστό, το κατ’ εξοχήν ποτό των αρχαίων Ελλήνων ήταν ο «θείος οίνος». Άνδρες, γυναίκες και παιδιά γεύονταν το ένθεο αυτό ποτό και ιδιαίτερα οι πρώτοι, που συνομιλούσαν και φλυαρούσαν ατέλειωτες ώρες κάθε μέρα στους ανδρώνες πίνοντας κρασί. Οι συμμετέχοντες στις κρασοκατανύξεις αυτές συνήθως δεν έχαναν τη διαύγεια του νου τους επειδή το κρασί που κατανάλωναν ήταν νερωμένο. Σπάνια, και για πολύ συγκεκριμένους σκοπούς, οι αρχαίοι Έλληνες έπιναν ανέρωτο κρασί, «άκρατον οίνον».

Η σχέση του ανθρώπου με την φύση

Όλη η ιστορία του ανθρώπου και η σχέση του με την φύση σε 4 λεπτά...


Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αυτή η λογική είναι τρέλα, πως τούτη η σχιζοφρενική ανάγκη για δόξα και χρήμα είναι ασθένεια και χρήζει ιατρικής περίθαλψης.





Η κρίση των ψυχών

Αποφάσισα να διατυπώσω με αυτό τον τρόπο τις σκέψεις μου διότι ειλικρινά από παιδί μου φαίνονταν παράλογη η λογική σας και δυστυχώς ή ευτυχώς το ίδιο παράλογη την θεωρώ και σήμερα.

Ο άνθρωπος λοιπόν, όπως λέγεται από την στιγμή που έρχεται στον κόσμο κουβαλά εκτός από το σώμα του και τα ανθρώπινα δικαιώματα του τα οποία είναι το δικαίωμα στην ζωή και στην ελευθερία, το δικαίωμα στην ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης , την ισότητα ενώπιον του νόμου. Στα ανθρώπινα δικαιώματα περιλαμβάνονται, επίσης, κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα της συμμετοχής στον πολιτισμό, το δικαίωμα στην τροφή, την εργασία και την εκπαίδευση.

O ΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ



Σύμφωνα με την ορφική διδασκαλία, ο Έρωτας προήλθε από το «κοσμικό αυγό» που άφησε η Νύχτα 
στους κόλπους του Ερέβους. Υπέρ μιας κοσμογονικής καταγωγής του τίθεται και ο Ησίοδος στη 
Θεογονία, καθώς αναφέρει πως ο Έρωτας προήλθε από το Χάος μαζί με τη Γαία, στοιχεία επίσης 
χωρίς γεννήτορες.
Στη μεταομηρική μυθολογία παρουσιάζονται και άλλοι γεννήτορες του Έρωτα, ενώ συχνά σχετίζεται 
με τη θεά Αφροδίτη. Σύμφωνα με τη Σαπφώ είναι γιος της Αφροδίτης και του Ουρανού, ενώ σύμφωνα 
με τον Σιμωνίδη τον Κείο είναι γιος της Αφροδίτης και του Άρη. Αναφέρεται και ως υπηρέτης και 
συνοδός της Αφροδίτης. Ο Αλκαίος αναφέρει ότι ο Έρωτας ήταν γιος της Ίριδαςκαι του Ζέφυρου
Σε άλλες πηγές, πατέρας του Έρωτα θεωρείται ο Ήφαιστος.

Αρχαίες ελληνικές κατάρες

                       

Πινακίδες και πάπυροι, μαγγανείες και μάγια στον σκοτεινό κόσμο της ελληνικής αρχαιότητας 


Γράφει η Τζίνα Καλυβιώτου: 


Για τη διερεύνηση του σκοτεινού κόσμου της ελληνικής αρχαιότητας, τα μοναδικά μέσα, στα οποία ουσιαστικά μπορεί να βασιστεί κάποιος είναι οι μαγικοί πάπυροι, οι πινακίδες και τα φυλαχτά. Μαγικοί ονομάστηκαν από τους επιστήμονες όλοι εκείνοι οι πάπυροι που περιέχουν μαγγανείες, μαγικές ρήσεις, ύμνους και τελετουργίες και προέρχονται από την ελληνική ή τη ρωμαϊκή Αίγυπτο.

ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ....ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ 300 ΕΥΡΩ!!!



Όσο εσύ θα αγοράζεις τα προϊόντα τους και δεν τους μποϋκοτάρεις να βάλουν μυαλό, αυτοί θα εισπράττουν μισθούς πάνω από 10.000 ευρώ το μήνα και για σένα θα ζητούν να σου δώσουν 300 ευρώ.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ


Τα Ηλύσια Πεδία βρίσκονται σε πεδία ανθρακούχων πλανητών υπερουρανίων κρυστάλλων ή πολυτίμων λίθων, στην περιοχή του αστρικού δαχτυλίου Nebula M-57, μεταξύ των άστρων β` και γ` του Αστερισμού της Λύρας.
Καλύπτονται από έναν γιγαντιαίο στρόβιλο διαυγούς κρυσταλλικής ενέργειας, η οποία βοηθά τις ψυχές να μεταφέρονται από το ένα επίπεδο στο άλλο, ή στην αλλαγή της κατάστασης στο εσωτερικό των Ηλυσίων Πεδίων. Η διαφάνεια και η καθαρότητα των κρυστάλλων αλλά και η εναλλαγή των χρωμάτων, δημιουργούν στις ψυχές συνθήκες ευδαιμονίας.

Μωρό που γεννήθηκε με τον ιό που προκαλεί το AIDS φαίνεται να έχει θεραπευτεί!!


ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - Ένα μωρό που γεννήθηκε με τον ιό που προκαλεί το AIDS φαίνεται να έχει θεραπευτεί, ανακοίνωσαν οι επιστήμονες  την Κυριακή, περιγράφοντας την περίπτωση ενός παιδιού από το Μισισιπή που είναι τώρα 2 1/2 και έχει σταματήσει το φάρμακο για περίπου ένα χρόνο χωρίς σημεία λοίμωξης .
Δεν υπάρχει καμία εγγύηση, ότι το παιδί θα παραμείνει υγιές, αν και εξελιγμένες δοκιμές αποκάλυψαν μόνο τα ίχνη του γενετικού υλικού του ιού να εξακολουθούν να πλανώνται. Αν ναι, αυτό θα σηματοδοτήσει την θεραπεία της λοίμωξης.

Τι θα συμβεί αν καταρρεύσει το Internet.


H Γη αντιμέτωπη με το απόλυτο χάος.


Τι θα συμβεί αν καταρρεύσει το Internet.


Δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε, αλλά μπορεί να έρθει η μέρα που το internet θα καταρρεύσει. Ναι, το παγκόσμιο web δεν είναι άτρωτο. Μία μεγάλη φυσική καταστροφή, όπως ένας καταστροφικός σεισμός και μία μεγάλη ηλιακή καταιγίδα, μπορεί να το «ισοπεδώσει» και να προκαλέσει το απόλυτο χάος σε όλο τον κόσμο. Μια άλλη απειλή είναι η πτώση του δικτύου εξαιτίας υπερφόρτωσης.

Η αξιοπρέπεια που ξεχάσαμε

                        

Όπως έγινε γνωστό στα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο ακύρωσε συνάντηση με τον σοσιαλδημοκράτη υποψήφιο για την καγκελαρία της Γερμανίας Πέερ Στάινμπρουκ. Οι δύο άντρες θα γευμάτιζαν, αλλά ο κ. Ναπολιτάνο έδειξε έμπρακτα τη δυσφορία του όταν ο Γερμανός πολιτικός δήλωσε ότι ένιωσε «φρίκη» επειδή «δύο κλόουν» κέρδισαν τις εκλογές της Ιταλίας.

Ο ηλικιωμένος πρόεδρος με ευγένεια μεν αλλά αγέρωχο ύφος δε, δήλωσε: 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ αυτες ειναι οι 11πολυεθνικες που ζητησαν μισθο 250-300 ευρώ για τους νέους ανέργους για να επενδύσουν στη χωρα ...




1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
2.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla He...llas.  .....

3.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas. .
4.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.

ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ...ΚΑΙ ΘΝΗΤΟΙ


                                            

Ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ και ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ
Αδέλφια….οι ιδιότητες των (θεών) , για να έχουν φυσική διείσδυση στην ΨΥΧΗ μας, πρέπει να μεταβληθούν σε ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΟΡΘΑ από τον ΟΥΡΑΝΙΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΟΝΤΩΝ. Αυτή η μεταφορά γίνεται ….με την ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ. Η Ενδοσκόπηση είναι η καθολική θέαση της κάθε εξεταζόμενης ΕΝΝΟΙΑΣ, η οποία φυσικά έπεται του ΣΥΝ+ΔΙΑ+ΛΟΓΙΣΜΟΥ. Στην ουσία η Ενδοσκόπηση φέρει την ΔΙΑΝΟΙΑΝ σε κατάσταση ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ από τα υπόλοιπα στοιχεία, τα οποία διακοσμούν την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, για να μπορέσει να εστιάσει η ΨΥΧΗ στο πρωτεύοντα ισχυρό ΕΡΓΑΛΕΙΟ, το οποίο διαθέτει και το οποίο λειαίνει το έργο της ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ ….κι αυτό είναι ο ΝΟΥΣ. (Ν+ΟΥΣ).

ΙΣΟΣΚΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


                             

ΙΣΟΣΚΕΛΗΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ

Αν πήγατε στον ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.....θα παρατηρήσατε ότι καθώς ανεβαίνουμε στα δεξιά μας ...υπάρχει ο ΙΣΟΣΚΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.
Είναι ένα πανάρχαιο Ελληνικό σύμβολο ο ΙΣΟΣΚΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ...ο δικός μας Ελληνικός σταυρός...γιατί οι άλλοι...τον αντιγράψανε στη συνέχεια....που συμβολίζει όπως θα δείτε παρακάτω ....τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, την ισορροπία και αρμονία του σύμπαντος, την διττότητα.
Την λέξη ΣΤΑΥΡΟΣ την  συναντούμε στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ (στην  Ιλιάδα Ω 453) και (στην Οδύσσεια λ 11).

ΑΣΤΕΡΑΣ



                        

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Άνθρωπος γεννιέται με κάποια συγκεκριμένη δομή....κι αυτή γεωμετρικά δείχνει ότι είναι ένα ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΝ/ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟΝ ΑΣΤΕΡΙ, γι’ αυτό και έχει 5 δάχτυλα στα πόδια / χέρια και απαρτίζεται από 5 σημεία του σώματος (κορυφές πεντάκτινου αστέρος)...ήτοι : κεφαλή-αριστερό χέρι-δεξί χέρι-αριστερό πόδι-δεξί πόδι.
Επίσης διαπιστώνουμε ότι η διάρκεια της ζωής μέσα στην μήτρα της κάθε εγκύου μητέρας ...κυριαρχεί ο αριθμός 7...(Επτά-Σεπτά-Ιερά).....αφού η ανάπτυξη του εμβρύου έχει αυξητική δυναμική σημασία και πρόοδο ....μιας κι αυτό εξακολουθεί να συνεχίζεται κι όταν το έμβρυο...έρθει στη νέα ζωή...στο Φως.....κι έτσι καθώς μεγαλώνει στην εδώ ένσαρκο ζωή και κάθε 7 χρόνια  δηλαδή στα (7-14-21-28-35-42-49....κλπ) ...έχουμε μία μεταβολή στη σωματική και πνευματική πρόοδο....έως το γήρας της ηλικίας...και έως τον θάνατο του.

ΚΩΔΙΚΑΣ 4 (συνέχεια....)


ΚΩΔΙΞ ΕΝΝΕΑ



4.) Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΙΣ  ΤΟΥ   ΚΩΔΙΚΑ   ΕΝ-ΝΕ-Α (1-1-1)

(Είχατε λάβει ΓΝΩΣΙΝ....όταν δια πρώτη φορά σας ανακοίνωσα για την ΕΛΙΞς=111=ΠΑΙΔΕΙΑ, η οποία οφείλομεν πλέον ΟΛΟΙ να γνωρίζομεν....διότι η  ΕΛΙΞς….  ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ τους  ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η κάθε προσπάθεια μας....οφείλει να γίνεται μέσω της ΠΑΙΔΕΙΑΣ…..η οποία ανακαλύπτεται… κατόπιν ερεύνης, και αναζήτησης....ήτοι: ΕΡΕΥΝΑ=>  
Ε=ελευθέρα
Ρ=ρ(οή) είς την
ΕΥ=ορθήν, μη προκατειλημμένην, αδογμάτιστην, ανιδιοτελή, μη συμφεροντολογικώς προσανατολιζομένην ανακάλυψιν...του
Ν=ν(ού)
Α=α(ρχήν) έχουσα την επιθυμίαν δια ανακάλυψιν και αποκάλυψιν.

Η φώτιση είναι σαν το φεγγάρι που καθρεφτίζεται στο νερό.


Υπάρχουν πολυάριθμα κοάν, όλα με το στόχο να βοηθήσουν, ένα μαθητή να φτάσει στη φώτιση και να μπερδέψουν την ροή των σκέψεων, σταματώντας τον ξέφρενο χορό τους. Η σχολή του Yuan-wu-Lin-chi πήγε ένα βήμα παραπέρα. Σε αυτή τη σχολή ένα μονάχα κοάν ήταν αρκετό ώστε να αφυπνίσει το μαθητή, καθώς όλη η διδασκαλία του Ζεν, μπορούσε να βρεθεί μέσα στο δυναμικό διαλογισμό. Ο Ta-Hui το προχώρησε ακόμα περισσότερο. Εισήγαγε την έννοια του διαλογισμού k’an-hua, στον οποίο όλο το κοάν δεν είναι σημαντικό, αντιθέτως είναι το hua-t’ou (φράση κλειδί στο κοάν), που αξίζει την εστίαση του διαλογισμού.

Τσόμσκι: «Η τρόικα θέλει να σας καταστρέψει»




Τον έχουν χαρακτηρίσει «Αϊνστάιν της γλωσσολογίας», «Δαρβίνο της εποχής μας» και «κορυφαίο διανοούμενο του κόσμου». Είναι ένας από τους σημαντικότερους ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάτι που του έδωσε και τον χαρακτηρισμό «ο αντιαμερικανός εξτρεμιστής», τον οποίο χρησιμοποιούν κυρίως οι Αμερικανοί. Η θεμελιώδης πλέον «Ιεραρχία Τσόμσκι», την οποία περιέγραψε το 1956, τον έχει καθιερώσει και ως έναν από τους σημαντικότερους γλωσσολόγους όλων των εποχών. Και όμως, παρ’ ότι έχεις όλα αυτά στο μυαλό σου όταν πηγαίνεις να τον συναντήσεις, ο 83χρονος Νόαμ Τσόμσκι είναι τελικά ακόμη πιο επιβλητικός και εντυπωσιακός από τη φήμη του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα