Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Εναλλακτικές χρήσεις της οδοντόκρεμας



Μπορεί να δώσει τη λύση σε διάφορα προβλήματα.

Εκτός από το να καθαρίζει τα δόντια και να τα προστατεύει από την τερηδόνα, η οδοντόκρεμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιπτώσεις, δίνοντάς λύσεις εκεί που δεν το περιμέναμε.

Διαβάστε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λευκή κλασική οδοντόπαστα εναλλακτικά...

ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ Έγκλημα από το ΥΠΕΞ: Aναγνώρισαν το Κόσοβο και τα τετελεσμένα του 1999 κατά Σερβίας



Σε πλήρη αρμονία με την γραμμή της Ουάσιγκτον, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και η Ελλάδα κατ'επέκταση προχώρησε στην έμμεση αναγνώριση του Κοσόβου επιτρέποντας την ίδρυση Γραφείου Εμπορικών Υποθέσεων.  Πρακτικά αναγνωρίζει ότι είναι θεμιτή η βίαιη αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια αναγνωρίζοντας τα αποτελέσματα του πολέμου του 1999 και τον ακρωτηριασμό της Σερβίας από το ΝΑΤΟ και βέβαια ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου και για άλλες περιπτώσεις: Αν δεχθούμε ότι μία θρησκευτική ή εθνική μειονότητα έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και της απόσχισης της περιοχής στην οποία έχει πληθυσμιακή πλειοψηφία!  Μήπως μας θυμίζει κάτι στα καθ'ημάς η συγκεκριμένη περίπτωση; Αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν αποτελεί πλέον ερώτημα ή πρόβλημα για το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών που τα τελευταία 15 χρόνια δείχνει να διοικείται κατ'ευθείαν από την Ουάσιγκτον με εξαίρεση το χρονικό διάστημα που πολιτικός του προϊστάμενος ήταν ο Πέτρος Μολυβιάτης.

Το φυτό που δεν πεθαίνει ποτέ !!


                                      
Θα έχετε παρατηρήσει σε ντοκιμαντέρ ή αν έχετε βρεθεί ποτέ σε κάποια έρημο, κάτι ξερές μπάλες που περιπλανώνται μόνες τους με τη βοήθεια του αέρα. Αυτές οι ξερές μπάλες, όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, είναι φυτό, το οποίο σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορεί να ζήσει για πάρα μα πάρα πολλά χρόνια.

Γερμανικές αποζημιώσεις: Αναμένεται το πόρισμα του ΓΛΚ


ΚΑΤΟΧΗ

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία που είχε δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών, για την παράδοση της έρευνας που έγινε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αναφορικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Ἄρτεμις


                           

Η Ἀρτεμις εἶναι θυγατέρα τοῦ Διός καί τῆς Λητοῦς, ἀδελφή δέ τού Ἀπόλλωνος. Δύναμις πού ἐξαιρετικώς τιμήθηκε στήν Ἑλληνικήν Μυθολογίαν καί ὄνομα ἱερόν πού μᾶς φανερώνει τόν Νόμον τόν φυσικόν.
Μία ἐνδιαφέρουσα μέθοδος ἀνιχνεύσεως τῶν νοημάτων μιᾶς λέξεως, εἶναι αὐτή τοῦ Κώδικος τοῦ Ἕλληνος Λόγου, διά τοῦ ὁποίου ἀνασύρουμε ὅλα τά ἐμπεριεχόμενα νοήματα. Ἄν τό ὄνομα εἶναι ἀληθές, τό ταξείδι μας στίς κωδικές γραμματικές ἔννοιες θά μᾶς ἱκανοποιήση ἀρκούντως.

Η Συνωμοσία της Nasa Αποκαλύφθηκε!!!



Παρακολουθήστε τα δύο βίντεο που ακολουθούν.... 

Στον ΗΛΙΟ γίνονται σημεία και τέρατα !!!

Επιβεβαιώνεται ο θρύλος της ηλιόπετρας των Βίκινγκ



ένας κρύσταλλος που γινόταν φωτεινός ή σκοτεινός ανάλογα με τη θέση του Ήλιου

Πώς κατάφεραν οι Βίκινγκ να φτάσουν στην Αμερική, δεδομένου ότι δεν γνώριζαν τη χρήση της πυξίδας, και δεν έβλεπαν καν τα άστρα στο διαρκές φως του αρκτικού καλοκαιριού;

Ίσως τους βοήθησε η θρυλική «ηλιόπετρα», ένας κρύσταλλος που γινόταν φωτεινός ή σκοτεινός ανάλογα με τη θέση του Ήλιου και την κατεύθυνση του πολωμένου φωτός.

Ανθρώπινα εγκεφαλικά κύτταρα χάρισαν εξυπνάδα σε ποντίκια



Μεγαλύτερη εξυπνάδα κατάφεραν να «χαρίσουν» σε ορισμένα ποντίκια, επιστήμονες σε εργαστήριο. Ο τρόπος με τον οποίο το πέτυχαν ήταν η εμφύτευση ανθρώπινων εγκεφαλικών κυττάρων. Τη μέθοδο εφάρμοσαν ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή νευροβιολογίας Στίβεν Γκόλντμαν του Ιατρικού Κέντρου του πανεπιστημίου Ρότσεστερ της Ν.Υόρκης. Οι επιστήμονες εισήγαν στα νεογέννητα ποντίκια ανθρώπινα αστροκύτταρα, μια μορφή βοηθητικών εγκεφαλικών κυττάρων. Στη συνέχεια, με μια σειρά από πειράματα έδειξαν πως τα συγκεκριμένα ζώα ήταν στη συνέχεια πιο γρήγορα και πιο ικανά από τα υπόλοιπα ποντίκια να θυμούνται, να μαθαίνουν και να λύνουν προβλήματα, όπως να βρίσκουν την έξοδο από ένα λαβύρινθο.

Επίθεση από ακρίδες υφίσταται το Ισραήλ!



Αντιμέτωποι με σμήνη ακρίδων "μεσαίου μεγέθους", που εισέβαλλαν από τα νότια της χώρας και σκίασαν τον ουρανό, βρίσκονται οι Ισραηλινοί από το βράδυ της Τρίτης πετώντας στις νότιες επαρχίες της χώρας μέσω της χερσονήσου του Σινά.

Σύμφωνα με το Reuters, τα έντομα κατέλαβαν μία έκταση 800 εκταρίων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι Ισραηλινοί κατόρθωσαν να αντιμετωπίσουν το πρώτο κύμα ακρίδων επιτυχώς χάρη στους μαζικούς ψεκασμούς με χημικά εντομοκτόνα. 

Γιατί η νοσοκόμα της βασίλισσας Ελισάβετ φοράει ζώνη με μασονικά σύμβολα;




Κάθε φορά που μια ιστορία περιλαμβάνει την βρετανική βασιλική οικογένεια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι γρήγορα στο να καταγράψουν κάθε λεπτομέρειά της. Όταν η βασίλισσα Ελισάβετέφυγε από το Νοσοκομείο King Edward VII στις 3 Μαρτίου, δημοσιογράφοι κάλυψαν την εκδήλωση σε μεγάλο βαθμό, περιγράφοντας ακόμα και τι φορούσε, το μαργαριταρένιο κολιέ της και την καρφίτσα της.

Υπάρχει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αγνόησαν εντελώς. Κοιτάξτε την πόρπη της ζώνης της νοσοκόμας.

Γιατί γιγαντιαίες τρύπες εμφανίζονται σε όλη την Αμερική; Συμβαίνει κάτι στο φλοιό της Γης;




Από πού προέρχονται όλες αυτές οι γιγαντιαίες τρύπες - καταβόθρες; Φυσικά πάντα υπήρχαν καταβόθρες, αλλά τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι τόσο η σοβαρότητα όσο και ο αριθμός των γιγαντιαίων καταβόθρων έχει αυξηθεί δραματικά. Γιατί λοιπόν τόσες πολλές γιγάντιες καταβόθρες εμφανίζονται σε όλη την Αμερική ξαφνικά; Είναι κάτι που συμβαίνει στο φλοιό της γης, ή υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση; Οι «ειδικοί» ισχυρίζονται ότι η «επιδημία των καταβόθρων» οφείλεται σε πράγματα όπως χαλαρό χώμα, όξινα υπόγεια ύδατα, νέες κατασκευές, τρύπιες σωλήνες νερού, ανθρακωρυχεία, μακρές περίοδοι ξηρασίας που ακολουθούνται από βροχή, και εξάντληση των υπόγειων υδροφορέων, αλλά είναι ενήμεροι πραγματικά για το τι συμβαίνει;

Η «σκοτεινή» Τράπεζα του Βατικανού.


 ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ «ΣΚΙΕΣ» ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις δραστηριότητες της περίφημης Τράπεζας του Βατικανού, του κατά κόσμον Ινστιτούτου για τα Έργα της Θρησκείας (Istituto per le Opere di Religione - ΙΟR), αφού διαθέτει μία τεράστια περιουσία εντός και εκτός του παπικού κράτους, με τον διάδοχο του πάπα Βενέδικτου να αναμένεται να έχει πολλή δουλειά, για να καθαρίσει τη θαμπή εικόνα της.

ΦΛΟΡΙΝΤΑ:ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!!


Σύμφωνα με αυτή την ιστορία  το πρωί της περασμένης Τρίτης, μια γυναίκα  παγιδεύτηκε στο σπίτι της, όταν   ξαφνικά δημιουργήθηκε μία καταβόθρα. Μετά τον θάνατο ενός ανθρώπου που τον είχε καταπιεί μία καταβόθρα μόλις λίγες ημέρες πριν, αυτό είναι το 2ο παράξενο συμβάν . Τι στον κόσμο συμβαίνει εκεί κάτω; 

Το αλάτι «πυροδοτεί» ένα τμήμα του ανοσοποιητικού συστήματος



Η αυξημένη ποσότητα αλατιού στα φαγητά που καταναλώνει κανείς, μπορεί να «σπρώχνει» το ανοσοποιητικό σύστημα να στρέφεται εναντίον του, με συνέπεια να εμφανίζονται ή να επιδεινώνονται διάφορες αυτοάνοσες παθήσεις, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, ο διαβήτης τύπου 1, η ψωρίαση και η ρευματοειδής αρθρίτιδα, σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα τριών νέων αμερικανικών επιστημονικών ερευνών.

Αυξημένος κίνδυνος πρόωρου θανάτου από επεξεργασμένο κρέας

Οι ερευνητές θεωρούν ότι ημερήσια κατανάλωση πρέπει να περιορίζεται στα 20 γραμμάτια, λιγότερο από μια μέση φέτα μπέικον  



Οι ερευνητές θεωρούν ότι ημερήσια 
κατανάλωση πρέπει να περιορίζεται στα 20 
γραμμάτια, λιγότερο από μια μέση φέτα μπέικον  
Η υψηλή κατανάλωση λουκάνικων, μπέικον και άλλων προϊόντων επεξεργασμένου κρέατος σχετίζεται με μέτρια αύξηση στον κίνδυνο πρόωρου θανάτου, δείχνει μελέτη που εξέτασε σχεδόν μισό εκατομμύριο Ευρωπαίους. Η αύξηση αυτή δεν παρατηρήθηκε στους εθελοντές που κατανάλωναν μη επεξεργασμένο κόκκινο κρέας, είναι επομένως πιθανό να οφείλεται στο επιπλέον αλάτι και τα πρόσθετα των αλλαντικών.

Αγκινάρα. Πολύτιμο φάρμακο για το συκώτι και τη χολή.

Η αγκινάρα, πέρα από ένα εξαιρετικό λαχανικό, αποτελεί κι ένα πολύτιμο φάρμακο. Ωμή ή μαγειρεμένη θεωρείται σπουδαία διαιτητική και υγιεινή τροφή. Περιέχει βιταμίνες Α, C και του συμπλέγματος Β, ασβέστιο, φώσφορο. Καθαρίζει το αίμα και μειώνει τη χοληστερίνη, τονώνει την καρδιά, ωφελεί τα νεφρά, το συκώτι και βοηθά στην αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρυνσης, των ρευματισμών και της παχυσαρκίας. 

Το επιστημονικό της όνομα είναι «κινάρα η σκόλυμος» (Cynara scolymus) και ευδοκιμεί σε πολλά μέρη της Μεσογείου και στη χώρα μας. Αυτό το φυτό το οποίο έχει σήμερα μία κυρίαρχη θέση τόσο στη μαγειρική όσο και στη θεραπευτική ιατρική, είναι στην πραγματικότητα μία ποικιλία της αγριοαγκινάρας της Μεσογείου, και οφείλει τη θεραπευτική της εφαρμογή στις χωνευτικές ιδιότητες των φύλλων της. 

Το τρίο της Εθνικής Προδοσίας τώρα ξεπουλά και τις θάλασσές μας ! Σαμαράς: Σε ιδιώτες η εκμετάλλευση του αιγιαλού!!

Ελληνάρες προσέξτε μη χάσατε τον ύπνο σας συνεχίστε έτσι για άλλα 400 χρόνια αιχμαλωσίας! Νεοέλληνες χάπατα, φοβητσιάρηδες χέστες! ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Σε ιδιώτες η εκμετάλλευση του αιγιαλού Σε ιδιωτες παραχωρειται, μεσω των ΟΤΑ, η εκμεταλλευση του αιγιαλου, καθως και της παραλιας, όχθης και παροχθιας ζωνης μεγαλων λιμνων και πλευσιμων ποταμων της χωρας.


Αυτό προβλέπεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη και Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, για την απευθείας παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών στους
ΟΤΑ Α΄ βαθμού, δυνάμει των προβλέψεων του ν.2971/2001 για τον αιγιαλό και την παραλία. Όμως, με την απόφαση αυτή καθορίζονται, παράλληλα, οι όροι περαιτέρω παραχώρησης του δικαιώματος από τους ΟΤΑ σε τρίτους ενδιαφερόμενους και εγκρίνονται εκ των προτέρων οι συμβάσεις που θα συναφθούν υπό τους όρους αυτούς.

ΜΕ ΟΠΛΑ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΕ ΧΩΡΙΟ!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ
ΜΟΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ  ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΙΟΥ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ
ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ

Το τραγούδι της γιαγιάς, Ιερισσός 07/03/13




Αυτά που κρατάνε τα ΕΚΑΜ είναι επιθετικά τυφέκια Μ16Α4.

Προφανώς στις Σκουριές αντιμετώπισαν την Αλ-Κάιντα.

ΠΗΓΗ
                                                    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Χαλκιδική έχεις μήνυμα από τη Φινλανδία

Ακούμε συχνά ότι το το ορυχείο εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική μπορεί να είναι εξαιρετικά ασφαλές, αρκεί να εφαρμοστούν και να τηρηθούν οι πιο αυστηρές προδιαγραφές για την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με τις ίδιες φωνές, εφόσον μία τέτοια δραστηριότητα αναπτύσσεται στην περιβαλλοντικά προηγμένη Φινλανδία, τότε γιατί όχι και στην Ελλάδα. Είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα;

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ

Ο κόσμος μας, όσο παράξενο καί να ακούγεται, αποτελείται από δύο είδη ανθρώπων.

Αυτούς πού προέρχονται από το γήϊνο στοιχείο, την ενέργεια της γής, τους πιθηκοειδής μεταλλαγμένους , και από αυτούς πού προέρχονται από τά θεϊκά όντα-ιόντα, τά παιδιά του Ήλιου, τους ανθρώπους .


Τους γήινους τους μετάλλαξαν οί Άτλαντες επεμβαίνοντας στο DNA τους , και τους έδωσαν την δυνατότητα του λόγου και της σκέψης.

Οί δεύτεροι προήρθαν από το σπέρμα των θεών από τον Σείριο.

Οί άνθρωποι του θεϊκού σπέρματος , φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την σωτηρία και εξέλιξη του πλανήτη.

Οί άλλοι, έχουν ανάγκη καθοδήγησης.

“Η έννοια του Τολτέκου πολεμιστή”

                    

“Η έννοια του Τολτέκου πολεμιστή είναι μια βαθιά όσο και ριζοσπαστική έννοια. 
Στο άρθρο μου θα ασχοληθώ με την έννοια του πολεμιστή μέσα απο την αντίληψη των αρχαίων τολτέκων και με οδηγό τον αινιγματικό Κάρλος καστανέντα και τον ναγκουάλ Δον χουάν θα εξερευνήσουμε τον μαγικό κόσμο των τολτέκων πολεμιστών και τα μυστήρια τους. 
Στο παρόν άρθρο θα εξετάσω επιγραμματικά μερικά λεπτά σημεία της έννοιας του τολτέκου πολεμιστή και κάποια στιγμή θα ακολουθήσει και γενικότερη ανάλυση του θέματος… Τα πάντα είναι ενέργεια 

Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ!!ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ..



ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ : Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ  ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ!!!
Στην Οδύσσεια, το σύμβολο της ψυχής είναι η Πηνελόπη. Αν δούμε τα δύο έργα συγκριτικά, μπορούμε να πούμε ότι η αθάνατη ψυχή του ανθρώπου, αυτή που δε χρειάζεται να εξελιχθεί γιατί είναι τέλεια, αυτή που μένει σταθερή στο κέντρο της είναι η Πηνελόπη. Και ο άνθρωπος-Οδυσσέας, που ήδη είναι παντρεμένος μαζί της, μετά από μακροχρόνιο αποχωρισμό, τείνει να ταυτιστεί μ' αυτήν. Επιστρέφει μετά από πολλές μετενσαρκώσεις, δοκιμασίες κι εμπειρίες στην πηγή προέλευσής του, στην αθάνατη ψυχή του, στην Πηνελόπη.

life coaching

1. Αγωνίσου για ότι πιστεύεις ότι αξίζει. 
2. Πηγαίνοντας στο άγνωστο, είναι ο τρόπος να διευρίνεις το γνωστό. 
3. Διάβασε περισσότερο. 
4. Να θυμάσαι τις συμβουλές των γονέων σου. 
5. Ψάξε για πράγματα και ιδέες που σε εμπνέουν κι ακολούθησε τα! 
6. Μάθε μια καινούργια γλώσσα.
 7. Να μοιράζεσαι.. 

Δεν φοβάμαι...




Δεν φοβάμαι την απουσία σου πια... ...αυτή η παρουσία σου είναι που με τρομάζει, που μου θυμίζει πόσο ανάγκη την έχω... Δεν φοβάμαι τις νύχτες που δεν είσαι εδώ... αυτό έγινε κιόλας συνήθεια...

Υπάρχουν άνθρωποι...

 

Υπάρχουν άνθρωποι λιμάνια...Πάντα εκεί, πάντα πρόθυμοι να σε ζεστάνουν με την ματιά τους , τα λόγια τους, την αγκαλιά τους...Όσο κι αν έλειψες, όπου κι αν χανόσουν...
Υπάρχουν άνθρωποι θηρία....Που περιπλανώνται μέσα στις ζούγκλες του μυαλού και της ματαιοδοξίας τους, που είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν οτιδήποτε εμποδίζει τα σχέδια και τις ακόρεστες επιθυμίες τους, να αρπάξουν και να λιποτακτήσουν από οτιδήποτε όμορφο κι αληθινό κάνεις το λάθος να τους χαρίσεις...

Υπάρχουν άνθρωποι ποτάμια αθόρυβα....Μπαίνουν στην ζωή σου σιγανά, μυστικά, απρόσμενα με κίνητρα οχυρωμένα από τις κεραίες της ψυχής σου,που ζωγραφίζουν ανεξίτηλα τους πόθους στην καρδιά σου μα όταν βρουν τον στόχο τους, σε μαχαιρώνουν πισώπλατα και βγαίνουν από την ζωή σου και πάλι αθόρυβα...

ΣΚΟΥΡΙΕΣ Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ 11 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ

Τι παίρνεις µε 11 εκατ. ευρώ; Στις 28 Ιανουαρίου 2004 δηµοσιεύεται στο ΦΕΚ ο νόµος 3220/2004, µε τον οποίο κυρώνεται η σύµβαση µεταβίβασης των ορυχείων Χαλκιδικής από το ελληνικό δηµόσιο στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός». Μεταξύ άλλων στην εταιρεία (όπου µέτοχος είναι ο Γιώργος Μπόµπολας) το ελληνικό δηµόσιο µεταβίβασε:

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ




Το πολίτευμα της Αθήνας όπως διαμορφώθηκε μετά τις ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις του Περικλή του Σόλωνα και του Κλεισθένη ήταν η άμεση δημοκρατία.
Βουλευτές και άρχοντες εκλέγονταν με κλήρωση από όλους τους πολίτες πλούσιους ή φτωχούς. Οι 500 βουλευτές  έπαιρναν μια ελάχιστη αποζημίωση 3 οβολών την ημέρα ενώ σήμερα η βουλευτική αποζημίωση είναι σκανδαλώδης όπως σκανδαλώδες είναι το γεγονός ότι δεν φορολογείται παρά μόνον μερικώς.  Μεγάλη πρόκληση βεβαίως αποτελούν στη σύγχρονη Ελλάδα και τα γνωστά  βουλευτικά προνόμια.
Την  κυβέρνηση της Αθηναϊκής Δημοκρατίας αποτελούσε η Πρυτανεία με 50 μέλη που κληρώνονταν από τους 500 βουλευτές.

Η Ρωμαϊκή Συνομωσία για την Εφεύρεση του Ιησού

Ποιος ήταν ο Ιησούς; Γιατί δεν υπάρχει καμία ιστορική και αρχαιολογική απόδειξη της ύπαρξής του; Ποιος έγραψε τα Ευαγγέλια; Γιατί γράφθηκαν στα Ελληνικά και όχι στα Εβραϊκά ή στα Αραμαϊκά; Πώς κι έγινε η Ρώμη το κέντρο της χριστιανικής θρησκείας; Γιατί οι πρώτοι χριστιανοί Πάπες και οι πρώτοι άγιοι ήταν όλοι μέλη της αυτοκρατορικής Ρωμαϊκής οικογένειας των Φλαβίων;   

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ

                           


Ποτέ δε μού άρεσε ιδιαίτερα ο όρος "Ανώτερος Εαυτός". Θεωρούσα ότι προσθέτει ακόμη περισσότερη σύγχυση στο ερώτημα "ποιος είσαι;" Ενώ η απάντηση είναι εξωφρενικά απλή - είσαι εσύ, φυσικά...

Η σύγχυση πρέπει να προέρχεται από την προσπάθεια εντοπισμού του εαυτού μας στο χώρο - σ' ένα χώρο στον οποίο ούτε βρισκόμαστε στ' αλήθεια, ούτε ανήκουμε (ούτε και υπάρχει, αν θέλουμε να ακριβολογούμε).

Ο χρυσός σας φέρνει τα ΜΑΤ πιο κοντά

Μεταλλεία Ιερισσός: Παραμένει έκρυθμη η κατάσταση
Η χτεσινή επιχείρηση της ακροδεξιάς κυβέρνησης Κουβέλη-Σαμαρά-Βενιζέλου στην Ιερισσό είναι το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας. «Νόμος και τάξη» για να μην κινδυνεύσουν οι ολιγάρχες που έχουν τον δικό τους νόμο. ΜΑΤ, ΕΚΑΜ και ασφαλίτες κατέκλυσαν την Ιερισσό, ώστε να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Μπόμπολα.
Βέβαια, δήμαρχος Αριστοτέλη είναι ο Χρήστος Πάχτας, ο οποίος είναι υπέρ της επένδυσης της Eldorado Gold. Δηλαδή, οι κάτοικοι της περιοχής πήγαν το 2010 και ψήφισαν τον Πάχτα. Τον Πάχτα! Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο.

ΜΕ ΤΟ "Σ'ΑΓΑΠΩ" ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.




"-Το «σ' αγαπώ» το έχετε πει;

-Το 'χω πει μια-δυο φορές. Και τι έγινε; Είναι βλακεία.

-Γιατί είναι βλακεία;...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα