Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΕΛΟΣ...Η NASA Ανακαλύπτει Κρυμμένες Πύλες Στο Μαγνητικό Πεδίο Της Γης!!

                               NASA ανακαλύπτει κρυμμένα Πύλες στο μαγνητικό πεδίο της Γης

Ο πλανήτης μας έχει διανύσει πολύ δρόμο  επιστημονικών ανακαλύψεων και  αποκαλύψεων. Η μη συμβατική επιστήμη έχει αρχίσει να ανακαλύπτει νέες έννοιες της πραγματικότητας που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την αντίληψή μας για τον πλανήτη μας και το εξωγήινο περιβάλλον που το περιβάλλει για πάντα.

Αστροπύλες, σκουληκότρυπες, και πύλες έχουν αποτελέσει το αντικείμενο των θεωριών συνωμοσίας και θεωρητικής φυσικής επί δεκαετίες, αλλά αυτό φτάνει στο τέλος , καθώς συνεχίζουμε να αυξάνουμε την κατανόηση μας για την αληθινή φύση της πραγματικότητας μας. 

Σεισμός μεγέθους 5,1 συγκλόνισε ευρεία περιοχή της Νότιας Καλιφόρνιας.


                          

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - Ένας σεισμός  μεγέθους  5,1 συγκλόνισε  ευρεία περιοχή της Νότιας Καλιφόρνιας.
Το Αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης της αμερικανικής Γεωλογικής Επισκόπησης  τοποθετεί το επίκεντρο κοντά στην έρημο  Anza, περίπου 100 μίλια νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες.

Η Ουγγαρία καταστρέφει όλα τα χωράφια καλαμποκιού της Monsanto


                           
Η Ουγγαρία  έλαβε μια τολμηρή στάση έναντι του βιοτεχνολογικού γίγαντα Monsanto  και  της γενετικής τροποποίηση με την καταστροφή  1000 στρεμμάτων καλαμποκιού που βρέθηκαν να έχουν καλλιεργηθεί με γενετικά τροποποιημένους σπόρους, σύμφωνα με τον  αναπληρωτή υφυπουργό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης της  Ουγγαρία Lajos Μπόγκναρ. Σε αντίθεση με πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ουγγαρία είναι μια χώρα όπου απαγορεύονται οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι. Σε μια παρόμοια στάση απέναντι στα γενετικώς τροποποιημένα συστατικά, το Περού έχει περάσει επίσης μία 10ετη απαγόρευση για τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα.

Αλβέρτος αρχαιότερος του... Αδάμ!


Ενας σύγχρονος Aμερικανός απεκαλύφθη ότι ήταν «αρχαιότερος» του θεωρούμενου ως κοινού προγόνου όλων των ανδρών, του λεγόμενου Αδάμ. Ο ίδιος πρόσφατα πέθανε αλλά το DNA του μίλησε!

Αλβέρτος αρχαιότερος του... Αδάμ!
Το χρωμόσωμα Υ του Αλμπερτ Πέρι διαφέρει από εκείνο όλων των σύγχρονων ανδρών, υποδηλώνοντας ότι τουλάχιστον η πατρική καταγωγή του ήταν πολύ αρχαιότερη από αυτή των σύγχρονων ανθρώπων

Ο Αλμπερτ Πέρι είχε ένα μυστικό φυλαγμένο στο DNA του: ένα χρωμόσωμα Υ τόσο ξεχωριστό ώστε να αποκαλύπτει νέες πληροφορίες σχετικά με την καταγωγή του είδους μας. Δείχνει ότι ο τελευταίος κοινός αρσενικός πρόγονος στην πατρική γραμμή του σύγχρονου ανθρώπου είναι τουλάχιστον δύο φορές αρχαιότερος από ό,τι πιστεύαμε.

Χρήσιμες συμβουλές για τα επεισόδια πανικού

                                 

Τα επεισόδια πανικού μπορεί να προκαλούνται από πολλούς παράγοντες. Μια περίοδος σημαντικών πιέσεων, μια συγκέντρωση αγχογόνων καταστάσεων, σωματική ασθένεια, γρίπη ή κάποιος ιός, η γέννηση ενός παιδιού, το χασίς ή κάποια άλλη ουσία κ.λπ...

Σας έχει εξηγήσει ο γιατρός ακριβώς τι σας συμβαίνει όταν έχετε ένα επεισόδιο πανικού; Καταλαβαίνετε την «λειτουργία» τους την "δυναμική" τους; Εάν όχι,
χρειάζεται να μιλήσετε με το γιατρό σας το συντομότερο δυνατόν και να του ζητήσετε να σας ενημερώσει για τα επεισόδια πανικού που εσείς αντιμετωπίζετε.

Απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται…

                                           

Αν λίγο παρατηρήσουμε πιο προσεχτικά….

Απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται…


Αν λίγο παρατηρήσουμε πιο προσεχτικά, οι συμπεριφορές του καθενός μας είναι ίδιες με τις συμπεριφορές των παππούδων μας, των πατεράδων μας και των μανάδων μας…
Ο καθένας από εμάς, επαναλαμβάνει την ίδια ιστορία μέσα στην οικογένειά του, και πολλές οικογένειες μαζί, επαναλαμβάνουν την ιστορία της ανθρωπότητας…

Πώς Θα Ενισχύσουμε Τον Μεταβολισμό Μας;





Δείτε, με ποιο τρόπο, ο μεταβολισμός σας θα τρέχει σαν σφαίρα.

Όλοι θέλουμε να χάσουμε τα περιττά μας κιλά και να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Όμως οι περισσότεροι από μας κάνουμε σοβαρά λάθη πάνω στην προσπάθεια μας. Η ασιτία ή ο δραματικός περιορισμός των θερμίδων που προσλαμβάνουμε και η απουσία άσκησης και άλλων δραστηριοτήτων δεν είναι η σωστή απάντηση στην προσπάθεια που κάνουμε για μακροπρόθεσμη απώλεια σωματικού βάρους.

ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΙΟ HIV!

                             .

Ελπίδες ακόμα και για την εξάλειψη του AIDS δημιουργεί η νέα αυτή ανακάλυψη!

Μία ουσία που εντοπίστηκε στο δηλητήριο της μέλισσας, η μελιτίνη, καταστρέφει τον ιό HIV, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

                           

Συνοπτικός κατάλογος ελληνικών ονομάτων

ΑΡΙΑΔΝΗ - Κόρη του βασιλιά ΜΙΝΩΑ και της ΠΑΣΙΦΑΗΣ, ερωτεύτηκε τον ΘΗΣΕΑ που 
τον βοήθησε να βγει από τον λαβύρινθο .

ΑΡΜΟΝΙΑ - Κόρη του ΑΡΗ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, σύζυγος του ΚΑΔΜΟΥ, μητέρα της ΣΕΜΕΛΗΣ.

ΑΙΘΡΑ - Κόρη το βασιλιά ΠΥΘΕΑ και μητέρα του ΘΗΣΕΑ από τον ΑΙΓΕΑ.

ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ - Μητέρα του Οδυσσέα.

" Α Ν Θ Ε Μ Ι Ο Ν "

                                              

ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (ΓΝΩΘΙ Σ' ΑΥΤΟΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ.
ΟΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ ΣΠΥΡΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

 ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΟΥΣ ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ (ΑΡΣΕΝΙΚΟ - ΘΗΛΥΚΟ). 

Ο αστερισμός του Δράκοντα

                           

Ο Δράκοντας ήταν μια διαρκής απειλή για τους υπηκόους του Κηφέα και της Κασσιόπης. Μετά από θυσίες στον Ποσειδώνα και παρακλήσεις στις Νηρηίδες, αυτές δέχτηκαν, μετά το χρησμό και του Άμμωνα, να αποσυρθεί ο Δράκοντας, αν ο Κηφέας και η Κασσιόπη θυσίαζαν σ' αυτόν ό,τι πολυτιμότερο είχαν στον κόσμο: τη μονάκριβη θυγατέρα τους, την Ανδρομέδα. Έτσι, λοιπόν, προσφέρθηκε θυσία στο Δράκοντα, αλλά της έσωσε τη ζωή, ο Περσέας, που σκότωσε το τέρας.
Υπάρχουν βέβαια και άλλες μυθολογικές εκδοχές που σχετίζονται με τον αστερισμό του Δράκοντα. 

ΛΥΚΟΣΟΥΡΑ....Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ....ΤΙΣ ...ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ....!!!!!!!!!!!

                            

Η προϊστορία είναι ιστορία, είπε πριν λίγα χρόνια ο Φερνάρντ Μπροντέλ, ο θεωρούμενος μεγαλύτερος σύγχρονος ιστορικός. Κοινώς, πιστεύει πως δεν υπάρχει προϊστορία, ό,τι ανήκει σε αυτήν είναι ένα αχνό ιστορικό κομμάτι. Και ο Μπροντέλ, στο σημαντικό βιβλίο του οι «Μνήμες της Μεσογείου», προάγει πολύ διακριτικά την αρχή της ιστορίας του ανθρώπου (και της προϊστορίας του) στη Μεσόγειο.

Η Μεσόγειος, θεωρητικά δεν αποκλείεται να υπήρξε το ενδιάμεσο της ενιαίας γης (Πανγαία - Παγγαία) και τόπος διάνοιξής της προς Λαυρασία και Γκοντβάνα που η δεύτερη δημιούργησε την Αφρική, υποτιθέμενο τόπο καταγωγής του πρώτου ανθρώπου. Και αν αυτός έχει ηλικία έως 3,5 εκατομ. χρόνια, όπως ισχυρίζονται κάποιοι ή μικρότερη, όπως και νάχει το πράγμα, το πλαίσιο της προϊστορίας του αρχίζει σε φάση υποχώρησης της πρόσφατης εποχής των παγετώνων (η οποία ως φαίνεται δεν τελείωσε ακόμα).

NASA: «Κάτι παράξενο συμβαίνει με τον ήλιο»

«Κάτι παράξενο» συμβαίνει στον Ήλιο, προειδοποίησε η NASA, καθώς, παρόλο που φέτος έπρεπε να είναι η χρονιά που η ηλιακή δραστηριότητα έπρεπε να είναι...
στο «μέγιστο», μία νέα φωτογραφία του ήλιου αποκαλύπτει ότι η δραστηριότητά του είναι σχετικά χαμηλή.

NASA: «Κάτι παράξενο συμβαίνει με τον ήλιο»



Ένας τρόπος ζωής που ξεπερνά κατά πολύ τα μικροαστικά σημερινά ιδανικά και οδηγεί τον Άνθρωπο στο να ελέγχει τον εαυτό του και να ξεπερνά κατά πολύ τα φαινομενικά του όρια, καλλιεργώντας έναν Ηρωικό τρόπο ζωής.
Η εκπαίδευση άρχιζε από την παιδική ηλικία και αφορούσε τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια. Ο στόχος ήταν τα κορίτσια να γίνουν «καλές μητέρες πολεμιστών» και τα αγόρια να γίνουν «αήττητοι πολεμιστές». Σε ηλικία 7 ετών αναλάμβανε την εκπαίδευση των παιδιών το κράτος και ειδικοί παιδαγωγοί (Παιδοτρίβες) καλλιεργούσαν στο νεαρό Σπαρτιάτη πρώτα ένα Ηρωικό πνεύμα, μια ενάρετη ψυχή που είχε ως αποτέλεσμα ένα δυνατό και υγιές σώμα που θα μπορούσε να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε έχουν ΟΛΟΙ τις ασπίδες γυρισμένες ανάποδα . Αυτό είναι τυχαίο γεγονός ? Μήπως ....


τι έχουμε εδώ ?
Η φωτογραφία ανέβηκε στο twitter.
Είναι από τους άνδρες των ΜΑΤ που έχουν πάρει θέση μπροστά από τη Βουλή, απέναντι από τους Αγανακτισμένους!

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε έχουν ΟΛΟΙ τις ασπίδες γυρισμένες ανάποδα .

H Ρόδος έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί...Ένα μαγευτικό ΒΙΝΤΕΟ


                 Κουνήθηκε και η Ρόδος

Οι ομορφιές της Ρόδου πολλές, η λάμψη της και η μοναδικότητα της γνωστή σε όλο το κόσμο.

Ο Γιώργος Τσιτσούλας με ένα μαγευτικό video μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε τον τόπο στον οποίο πολλοί θα ήθελαν να έχουν μεγαλώσει και να έχουν ζήσει.

Αξίζει όλοι να δούμε αυτό το video.Nα καταλάβουμε όλοι πλέον που ζούμε και να σταματήσουμε τις όποιες κακιές παρενθέσεις που προβάλλουν αρνητικά τη Ρόδο μας.

Η ενθύμηση του εαυτού...



Η ενθύμηση του εαυτού.... είναι μια έμπρακτη και συνεχής  δήλωση αποδοχής του πνεύματος  
που είμαστε.
Και παράλληλα, μια συνεχής και έμπρακτη αποδοχή και  όλων όσων έχουμε δημιουργήσει  και  
είμαστε επίσης .

 Είναι μια έμπρακτη και συνεχής  δήλωση συν χώρεσης προς τον εαυτό μας ,αλλά και των
 συνανθρώπων μας, διότι εκεί υπάρχει  κατανόηση.

Ν α _ ε ί μ α σ τ ε !!…..[Ένας διαφορετικός τρόπος να αισθανόμαστε τον εαυτό μας ]…

                            


Οποιαδήποτε συνειδητή δράση κάνουμε, όσο ασήμαντη και αν νομίζουμε ότι είναι, έστω μια απλή αναπνοή , έχοντας όμως επίγνωση του εαυτού μας, τότε  την φέρουμε πάντα μαζί μας,  σαν συνειδητή εμπειρία .
Η συνειδητή εμπειρία , δεν είναι μια μηχανική εμπειρία η οποία καταγράφετε στο νου [ στην μνήμη ]  σαν παρελθούσα εμπειρία μέσα σε ένα υποθετικό γραμμικό χρόνο.
Αλλά υπάρχει σαν  μια ενεργητική στιγμή, καταγεγραμμένη στο αιώνιο τώρα .

Αν υπάρχει κάτι πραγματικό στην ζωή, τότε αυτό είναι …  να είμαστε, και να το κάνουμε όλο  ξύπνοι !! 

Κακοσμία; 4 τρόποι για να μη σας πάρουν... μυρωδιά



Υπάρχουν κάποιες οσμές που σας φέρνουν σε αμηχανία; Μην επιτρέψετε στη δυσάρεστη αναπνοή, την κακοσμία των ποδιών ή τη μυρωδιά του ιδρώτα να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Υπάρχουν άμεσες λύσεις για όλες τις περιπτώσεις.

Στοπ στην κακοσμία των ποδιών

Χιλιάδες νεκροί χοίροι σε ποταμό της Σαγκάης



Περισσότεροι από 2.200 χοίροι βρέθηκαν νεκροί να επιπλέουν σε ποταμό της Σαγκάης, ο οποίος χρησιμοποιείται, μαζί με άλλες πηγές, για παροχή πόσιμου νερού στους κατοίκους, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, γεγονός που προκάλεσε την λαϊκή οργή λόγω της έντονης ανησυχίας στην Κίνα για την ασφάλεια των τροφίμων και την περιβαλλοντική μόλυνση.

Πείραμα κλωνοποίησης συνεχίζεται εδώ και 26 γενιές

Αθάνατο πειραματόζωο

                          Η κλωνοποίηση των κλώνων φαίνεται ότι μπορεί πλέον να συνεχίζεται επ\' αόριστον (Φωτογραφία: Associated Press)

Η κλωνοποίηση των κλώνων φαίνεται ότι μπορεί πλέον να συνεχίζεται επ' αόριστον (Φωτογραφία: Associated Press)    

                      Ιάπωνες ερευνητές υποστηρίζουν ότι τελειοποίησαν τη μέθοδο που είχε χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του προβάτου Ντόλι, έτσι ώστε να μπορούν να κλωνοποιούν τους κλώνους επ΄αόριστον και να δημιουργούν έτσι μια αθάνατη σειρά πειραματόζωων.

Φάρμες Ανθρώπων


Ας φανταστούμε για λίγο ο καθένας τον εαυτό του, ότι είναι φύλαρχος σε κάποιο μέρος (τα παλιά εκείνα χρόνια), σε μια ομάδα ανθρώπων, για παράδειγμα περίπου χιλίων.

Για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την ομάδα σύμφωνα με τις επιθυμίες μας και δίχως να έχουμε αντιρρήσεις, ανακαλύπτουμε ότι ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να χωρίσουμε τους ανθρώπους σε μικρές ομάδες

«Συνέχισέ το»


Θά ‘θελα νὰ σᾶς μεταφέρω μία ἱστορία κάπως διαφορετική, ἴσως οὐτοπικὴ μὰ δυνατὴ καὶ μὲ νόημα μεγάλο. Κάτι ποὺ ἔχουμε ἀνάγκη πιά, σὲ ὅτι συμβαίνει δίπλα μας τοῦτες τὶς μέρες…
                             giving-recieving1
Πρὶν ἀπὸ χρόνια ἕνας σπουδαῖος γιατρὸς ταξίδευε μὲ τὴν οἰκογένειά του στὴν ἔρημο μὲ ἕνα τροχόσπιτο. Ξαφνικά, μετὰ ἀπὸ ἕνα ἀπότομο τράνταγμα, τὸ αὐτοκίνητο στρίβει δεξιὰ στὸ πλάι τοῦ δρόμου. Λάστιχο στὸν μπροστινὸ δεξὶ τροχό. Τὰ δίδυμα ἔχουν τρομάξει, ἡ γυναίκα του προσπαθεῖ νὰ τὰ ἠρεμήσει. «Μὴν ἀνησυχεῖτε», τοὺς λέει, «θὰ βάλω τὴν ρεζέρβα καὶ θὰ συνεχίσουμε». Πράγματι, ἀλλάζει τὸ λάστιχο μὲ μεγάλο κόπο. Εἶχε 40 βαθμοὺς θερμοκρασία.

Κουρήτες και Ιδαίοι Δάκτυλοι

                             

Οι Κουρήτες και οι Ιδαίοι Δάκτυλοι, αγαθά μυθικά όντα της Κρήτης, ταυτίζονται μεταξύ τους και καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου. Πολλές παραλλαγές και συγκεχυμένες πληροφορίες δεν μας επιτρέπουν να έχουμε μια πλήρη εικόνα τους. Παρ’ όλα αυτά ξεχωρίζουν κάποιοι μύθοι που επικρατούν και μας τους περιγράφουν.

Εισαγωγή στην Αληθινή Μαγεία του Νεκρονομικόν



Αν θέλαμε να περιορίσουμε σε δυο λέξεις-κλειδιά τα μυστικά της μαγείας, τότε ασφαλώς αυτές θα πρέπει να ήταν η θέληση και η φαντασία. Φαντασία είναι η λειτουργία των ενσυνείδητων οργανισμών να οραματίζονται πράγματα, ιδέες και καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Θέληση είναι η ενέργεια βούλησης ενός ατόμου. Όταν αυτά τα δυο συνδυαστούν, τότε το άτομο μπορεί να κατευθύνει την προσοχή του σε κάτι που, αν τι μια στιγμή δεν υφίσταται, μπορεί την αμέσως επόμενη να γίνει απτό – αρχικά στην οθόνη της φαντασίας του μυαλού, αργότερα στις ίδιες τις πράξεις του.
Τι θα γινόταν, όμως, αν το άτομο που στρέφει όλη τη θέλησή του σε μια φανταστική πραγματικότητα ενδυθεί πλήρως και ενεργειακά το όραμα που χτίζει; Μήπως τότε θα γινόταν ο ίδιος η ιδέα που μέχρι πριν σκιαγραφούσε στο μυαλό του μόνο; Ή μήπως θα γινόταν φάρος για την προσοχή δυνάμεων έξω και πέρα από το άτομο αυτό, ίσως ακόμη και δυνάμεων υπερφυσικών;

Ήταν ο Χ.Φ. Λάβκραφτ Αληθινός Μάγος;



Το κείμενο που ακολουθεί είναι μέρος των προσωπικών μου σημειώσεων για την ομιλία μου Ο Λάβκραφτ και η Σχέση του με τον Αποκρυφισμό που έδωσα στα πλαίσια της εκδήλωσης Επιστροφή στο Ίνσμουθ: Η Επιρροή του Χ. Φ. Λάβκραφτ στη Σύγχρονη Λογοτεχνία που διοργάνωσε τον Μάρτιο του 2013, οι εκδόσεις Ars Nocturna (βλ. εδώ) όπου και παρουσίασα το μυθιστόρημα της Ε. Μαντά Το Δαιμόνιο της Γραφής που φιλοξενεί αντί προλόγου, κείμενο μου για τον Ψυχογεωγράφο Λάβκραφτ.
Το μυθιστόρημα της Ειρήνης Μαντά Το Δαιμόνιο της Γραφής, μας παρουσιάζει ένα Λάβκραφτ όπως ίσως έχουμε φανταστεί όλοι μας, ένα δημιουργό που ζει από πρώτο χέρι τις περιπέτειες που εξιστορεί.
Αν κάνει κανείς τον κόπο όμως, και διαβάσει την βιογραφία του Χάουαρντ, θα ανακαλύψει με μια κάποια απογοήτευση ίσως, πως ο ίδιος ήταν ένας φανατικός ματεριαλιστής, άθεος και εντελώς ανίδεος όσον αφορά τα ζητήματα του αποκρυφισμού!

Άρθρο κόλαφος! ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΤΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ


Τα μεταλλεία της Κασσάνδρας Χαλκιδικής έχουν βρεθεί επί μία δεκαετία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εγχώριων και ξένων ‘επενδυτών’. Η εκμετάλλευση του κοιτάσματος χρυσού τελικά παραχωρήθηκε από το Δημόσιο στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.

Η απόφαση ελήφθη το Δεκέμβριο του 2011, επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, με Πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου, Υπουργό Οικονομικών τον Ευάγγελο Βενιζέλο και Υπουργό Περιβάλλοντος τον πρώην ‘Τσάρο της Οικονομίας’ Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Αδιαφορώντας για την ενημέρωση της κοινής γνώμης και.....

Όταν σου πάρουν τη γη και το νερό, παύεις να υπάρχεις σαν Έθνος.



Το έγκλημα που επιτελείται στην Χαλκιδική είναι πολλαπλό. 
Καταστρέφεται το περιβάλλον και γίνεται τοξικό.

Ραντίζονται τα παιδιά με καπνογόνα, πολύ επικίνδυνα για τη ζωή τους

Καταστρατηγούνται οι νόμοι με τις αυθαίρετες έρευνες στα σπίτια και συλλήψεις κατοίκων και παιδιών της Χαλκιδικής

Το μόνο καλό σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι τα λαμόγια σιγά – σιγά αποκαλύπτονται, και το ‘μαζί τα φάγαμε’
του Πάγκαλου ή ‘ο Ελληνικός Λαός είναι διεφθαρμένος’ των  ΓΑΠ - Παπακωνσταντίνου, αφορά   αυτούς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. 

Βουλή Άβουλη (ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ)

                                                                  
                                             ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα