Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Διπλωματική νίκη της Ελλάδας: η ελληνική ΑΟΖ είναι και ευρωπαϊκή αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


eurokoinovoulio1 420 420Μια σπουδαία, για την Ελλάδα, απόφαση πήρε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αναγνωρίζοντας πως η ελληνική ΑΟΖ είναι και ευρωπαϊκή. Μετά από έντονο παρασκήνιο και αντιδράσεις για την καταψήφιση των δυο άρθρων που αφορούσαν τις ελληνικές θέσεις, τελικά το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «πέρασε» την έκθεση για την ελληνική ΑΟΖ με ψήφους 505 υπέρ και 91 κατά.

Πως ξεκίνησε η μανία με τους ερπετοειδείς.

Βρισκόμαστε στην δεκαετία του 1990,όταν και το ίντερνετ στην Ελλάδα ήταν σε νηπιακά βήματα,όπου παρουσιάζεται ένας ''Μεσσίας'',ίσως ο μεγαλύτερος συνωμοσιολόγος όλων των εποχών,ο David Icke,ο οποίος εκτός της ιδιότητας του αυτής,ήταν και τερματοφύλακας καθώς και ρεπόρτερ του BBC.Ο David Icke διατυπώνει την θεωρία του,ότι υπάρχουν άνθρωποι-σαύρες που πίνουν αίμα για να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους,εμπλέκει τους πάντες,από προέδρους μέχρι και την βασιλική οικογένεια καθώς και τους Rothchild και Rockfeller αλλά και το Βατικανό και τους πάπες,τους Illuminatti σαν πιόνια των ερπετοειδών που τους βοηθάνε να πετύχουν τα σχέδια τους μέσω των ΜΜΕ,των εταιριών τους και διάφορων μυστικών οργανώσεων ..όλα σε ένα...Όχι βέβαια ότι όλοι αυτοί  είναι τα καλύτερα παιδιά και οι προθέσεις του είναι αγνές.....

ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ!!

                                 

Εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι «Οι Elite / Κυρίαρχοι« προσπαθούν να μας πουν με κάθε δυνατό τρόπο ότι βρίσκονται πίσω από όλα  και χρησιμοποιούν πολλούς τρόπους για να το καταφέρουν: (μερικά παραδείγματα): 

Τάγμα Ιησουϊτών: Οι "Μουτζαχεντίν" του Βατικανού.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ!!!!

                                   

Συγκεκριμένα είναι  450 χρόνια από το θάνατο τού ιδρυτή τού τάγματος Ιγνατίου Λογιόλα (πέθανε στις 31 Ιουλίου τού 1556 στη Ρώμη) και τα 500 από τη γέννηση τού Φρανσουά Ξαβιέ (γεννήθηκε την 7η Απριλίου στη Ναβάρα) και τού Πιέρ Φάβρ (γεννήθηκε την 13η Ιουλίου 1506 στη Σαβοΐα). Οι Ιησουίτες είναι το τάγμα που από όλα τ' άλλα ίσως επέδειξε τη μεγαλύτερη δραστηριότητα υπέρ της παποσύνης και κατά των προτεσταντών και των ορθοδόξων. Ήσαν οι αρχιτέκτονες της αντι-μεταρρύθμισης και της Ουνίας, για την προστασία της παποσύνης με την πρώτη από το κύμα των διαμαρτυρομένων και για τη διείσδυση στους ορθοδόξους με τη δεύτερη. Και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποίησαν μέσα εντελώς κοσμικά, μεταξύ τών οποίων και τη βία, και προκάλεσαν και αυτοί αντιδράσεις και πολυετείς αιματηρούς πολέμους.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ....





Αγαπημένοι φιλοι και όλοι εσείς που ησυχάσατε ότι δεν βγήκε ο Μαύρος Πάπας της προφητείας γνωρίζετε οτι ο πρώτος Ιησουίτης πάπας προέρχεται από το Τάγμα των Ιησουϊτών ή αλλιώς τάγμα του "Μαύρου Πάπα" ?

Η Προφητεία Του Αγ. Μαλαχία... Είστε Σίγουροι Ότι Δεν Εκπληρώθηκε;

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ! Φαίνεται ότι η προφητεία σχετικά με τον τελευταίο Πάπα  από τον Άγιο Μαλαχία έχει εκπληρωθεί από την ονομασία του νέου Πάπα FRANCIS, και εξηγώ πώς. 

                                

 Ο Άγιος Μαλαχίας προέβλεψε ότι ο τελευταίος ΠΑΠΑΣ - 112ος στον αριθμό, θα είναι ο "Petrus Romanus" ή "Peter the Roman".  Πώς συνδέεται αυτό με τον Πάπα Fracis; 

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ



Κείμενο κόλαφος της Ε.Ε. για ελληνική ΑΟΖ - Βλέπει ως και πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας
03/14/2013 -


Ελληνοτουρκική κρίση στο Αιγαίο για τους υδρογονάνθρακες της ελληνικής ΑΟΖ βλέπει το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο και λαμβάνει αποστάσεις από τη στήριξη της χώρας μας στην ανακήρυξη της ΑΟΖ. Κάτι που συνιστά άδειασμα της πολιτικής της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά και ευνοεί σαφώς -αν δεν αποτελεί ταύτιση- τις θέσεις της Άγκυρας που αμφισβητεί την ελληνική υφαλοκρηπίδα και απειλεί με πόλεμο σε περίπτωση που δεν υπάρξει συνεκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων των περιοχών του Αιγαίου και της ανατολικής Μεσογείου. 

Τι Είναι Αυτό Που Πετάει Πάνω Από Τον Άρη; Γιγαντιαίο Διαστημόπλοιο Δίπλα Στον Ήλιο Δείχνει Νοημοσύνη!!

 Ο Scott C Waring συγγραφέας του  UFO Sightings Daily  αναφέρει ότι ένα UFO κοντά στον Ήλιο δείχνει σημάδια ελέγχου από νοήμονα όντα. Η παρατήρηση έγινε στις 12 Μαρτίου 2013. Στο 2:24 στο βίντεο τα πράγματα γίνονται πραγματικά ενδιαφέροντα. Κανένας κομήτης  ή μετεωρίτης θα μπορούσε να αλλάξει κατεύθυνση, έτσι ξαφνικά, και αυτό το στοιχείο δείχνει ότι ελέγχεται από νοήμονα όντα, λέει ο Waring.   

 

Το Σύνταγμα της Hδονής


                                15

Mη ομιλείτε περί ενοχής, μη ομιλείτε περί ευθύνης. Όταν περνά το Σύνταγμα της Hδονής με μουσικήν και σημαίας· όταν ριγούν και τρέμουν αι αισθήσεις, άφρων και ασεβής είναι όστις μένει μακράν, όστις δεν ορμά εις την καλήν εκστρατείαν, την βαίνουσαν επί την κατάκτησιν των απολαύσεων και των παθών.
Όλοι οι νόμοι της ηθικής –κακώς νοημένοι, κακώς εφαρμοζόμενοι– είναι μηδέν και δεν ημπορούν να σταθούν ουδέ στιγμήν, όταν περνά το Σύνταγμα της Hδονής με μουσικήν και σημαίας.

Πόσο διαρκεί το «τώρα»;

                                                  


Μια συνηθισμένη αγκαλιά διαρκεί περίπου τρία δευτερόλεπτα, σύμφωνα με έρευνα Βρετανών ψυχολόγων, που βασίστηκε στην μελέτη των εναγκαλισμών που ανταλλάσσουν οι αθλητές στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Η τυπική αγκαλιά κρατά όσο περίπου και μια σειρά από πολλές άλλες ανθρώπινες δραστηριότητες και φυσιολογικές νευρολογικές διαδικασίες (από το κούνημα του χεριού όταν λέμε αντίο, μέχρι τη διάρκεια της χαλαρής αναπνοής), πράγμα που ενισχύει την επιστημονική θεωρία ότι περνάμε τη ζωή μας, χωρίς φυσικά να το συνειδητοποιούμε, αντιλαμβανόμενοι το παρόν (το «τώρα») σε διαδοχικά διαστήματα των τριών δευτερολέπτων.

Υπνοθεραπεία και Συγχώρεση

                                         

Η συγχώρεση βρίσκεται στην καρδιά αυτού που τη δίνει. Είναι το μοναδικό πράγμα που σε απελευθερώνει από το θυμό, τη δυσφορία και τη πρόκληση του πόνου. Αυτές οι άλυτες αναμνήσεις προξενούν χημικές αντιδράσεις στο σώμα, στέλνουν προς τα κύτταρα (αγγελιαφόρους) διαβιβαστές και προκαλούν πίεση, φόβο, πανικό, φυσικές αδιαθεσίες (ψυχοσωματικές), χρόνιους πόνους και καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Έχει ανακαλυφθεί ότι αυτά τα άλυτα γεγονότα (δεν απομακρύνονται από τα όρια του τι να κάνουν, στη φυσιολογία του σώματος), υπάρχουν και επηρεάζουν σε φυσικό επίπεδο τον οργανισμό για όσο υπάρχει. Μια ασθενής 60 ετών με καρκίνο θα έχει την εμπειρία μιας ξαφνικής ανόδου στους ανοσοποιητικούς παράγοντες και θα λυτρωθεί από κάθε πόνο που την έκανε να υποφέρει από την ηλικία των 3 ετών.

Αν το Σύμπαν είναι μία ζωντανή υπερ-οντότητα ...

                                        


Αν το Σύμπαν είναι μία ζωντανή υπερ-οντότητα, και εμείς είμαστε στοιχεία της ζωής της, άραγε πώς θα αναγνωρίζαμε ένα άλλο στοιχείο, ξένης και τελείως διαφορετικής μορφής από εμάς; Με ποιους παράξενους τρόπους διαπλέκονται τα στοιχεία του υπερ-οργανισμού του Σύμπαντος για να παράγουν ξεχωριστές πραγματικότητες; Και ποια είναι η θέση μας και η εξελικτική πορεία μας μέσα σε ένα τέτοιο πλέγμα σχέσεων και πραγματικοτήτων;

Το απόκρυφο ευαγγέλιο του Ιακώβου





Άλλο ένα απόκρυφο ευαγγέλιο,άλλο ένα βιβλίο που μένει κρυφό,άλλο ένα κείμενο που η εκκλησία δεν το παραδέχεται....αφού έχει επιλέξει μόνο τα 4 γνωστά ευαγγέλια,τα οποία την συμφέρουν..Ας δούμε λίγα πράγματα για το ευαγγέλιο του Ιακώβου...στο οποίο αναφέρθηκαν σε αυτό ο Ωριγένης και ο Κλήμεντος Αλεξανδρέως..

“Η Διδασκαλία της Αφυπνίσεως” Julius Evola


                             

O Ιούλιος Έβολα υπήρξε ακέραιος στοχαστής και φιλόσοφος μιας πνευματικής παρακαταθήκης και ενός ηρωικού τρόπου ζωής στα πρότυπα των αρχαίων ευγενών πολεμιστών. Μιας ασκητικής διδασκαλίας, διαχωρισμένης με τον πλέον αυτάρκη τρόπο, από το μη – αυθύπαρκτο και αδρανές υλιστικό πνεύμα της σύγχρονης μαζικοποίησης, στρεφόμενης καθαρά προς ένα υπερβατικό κέντρο έξω και πέρα από την αιτιότητα και την αναγκαιότητα της εξαρτημένης δημιουργίας και καταστροφής. Το πνεύμα ενός Ολύμπιου, αξονικού νου ο οποίος ατάραχος και γαλήνιος φωτίζει σαν ήλιος τις πλάνες και τις ψευδαισθήσεις των απέραντων δημιουργιών και του κύκλου της ζωής.

... Το Τραγικότερο απ όλα είναι το ότι ο άνθρωπος αυτοκτονεί χωρίς να το θέλει ...



..Όταν Ασχολείσαι με τα Πίτουρα , σε Τρώνε οι κότες...
...Όταν Αναμοχλεύεις-Αναπαράγεις την Κακή-Αρνητική πληροφορία , παίζεις τοΠαιχνίδι του Σκότους...
...Η Εργασία που ήρθες Εδώ να κάνεις είναι να Διαλύσεις το Σκότος και όχι ναΕνσωματωθείς-Συμμαχήσεις με Αυτό...
...Ο Τρόπος Παρουσίασης στους ανθρώπους και κατ`επέκταση στο Σύμπαν της σκέψης σου-επιθυμίας σου-ενέργειας σου , σε καθιστά τον Κύριο Αποδέκτη Αυτού του οποίου Εκ-πέμπεις...

ΟΜΑΔΑ ΩΜΕΓΑ | Ο ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ 780





Είναι ήδη εκεί και το βράδυ της 
2 7 του Απρίλη του 13,  έτοιμος για όλα θα εμφανιστεί... 
Είναι ήδη εκεί στα όρη της  Κάλλικουμ, στη Ποτοκερασιά, ετοιμάζετε κυρίως σε πεδία πνευματικά, για τον πνευματικό τον πόλεμο, με τα γένη τα Ρυπαρά. 
Εχθροί του όλοι οι  Κρονιοι, και τα Νεφελιμ, στόχος... 
του η ανθρωπότητα να Ελευθερωθεί.

2 7 | 4 | 2 0 1 3 Ημέρα Μηδέν





Η ημέρα Μηδέν, το σημείο οπού όλα θα αλλάξουν είναι κοντα, και η νύχτα
 αυτή είναι κοντά. 
Η  Μεταλλικη λειτούργία θα είναι ...
για λίγους και αληθινούς.  

2 7 | 4 | 2 0 1 3 
Η ημέρα της Μεταλλικής Λειτουργίας. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα