Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

" Εξωγήινοι... είμαστε μέρος τους...; Μηνύματα μέσω Ονείρων "

Άρθρο του Εμμανουήλ Μποτσάκη

Γράμμα από έναν μικρό Ερευνητή....,
Θα ασχοληθούμε με ένα θέμα, το οποίο έχει προεκτάσεις ονειρικές - βιωματικές - εμπειρικές, που για πολλούς και πολλές φαντάζει ένα πούφ στο ξημέρωμα...γραφικό και πολυσυζητημένο...εκείνου του φαινομένου των Εξωγήινων. Όμως θα ασχοληθούμε με την πιθανότητα κάποιοι και κάποιες να είναι μέρος - κομμάτι τους και να μην το γνωρίζουν, εκτός εάν και εφόσον αποκαλυφθούν πράγματα τα οποία εκ πρώτης όψεως δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα παρά μονάχα
ερωτηματικά.

Ένα όνειρο των Ναζί εκπληρώνεται..από τις Η.Π.Α.… (Ο μυστικός πόλεμος των άστρων)

Ο.Ε.Α.Φ.

Την στρατικοποίηση του διαστήματος επιδιώκουν οι Η.Π.Α.  Ένα όνειρο της Ναζιστικής Γερμανίας θα εκπληρωθεί ή (έχει  ήδη εκπληρωθεί…).
Οι  Η.Π.Α. αναπτύσσουν την διαστημική τεχνολογία  με μεγάλα κονδύλια από εταιρίες και οργανισμούς για την κάλυψη αντιπυραυλικής άμυνας από το διάστημα,   κτίζοντας τα θεμέλια για τον ¨τρίτο¨  και ¨τέταρτο¨  παγκόσμιο πόλεμο, για την παγκοσμιοποίηση…
Δορυφόροι πλέον μπορούν να παρακολουθούν κάθε κίνηση του ¨εχθρού¨  μέσα και έξω από κάθε κρησφύγετο ακόμα και υπογείως…

Ξεκίνησε ο πόλεμος των άστρων; STAR WARS...

Τι μπορεί να κάνει ένα ασύλληπτου μεγέθους και ταχύτητας ιπτάμενο αντικείμενο να συντριβεί; Απάντηση: μια βλάβη, ένα σφάλμα του χειριστή ή μια επιθετική ενέργεια. 
Αν, φυσικά, μιλάμε για ανθρώπινη κατασκευή. Γιατί, αν προέρχεται από άλλους κόσμους, δύσκολα θα πίστευε κάποιος τις δυο πρώτες εκδοχές… Τι συνέβη, λοιπόν, στο Αιγαίο την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 20:55 το βράδυ; Και πώς συνδέονται με αυτό το γεγονός η WikiLeaks και ο ιδρυτής της Julian Assange, η Ανταρκτική, η Κίνα και ένας… βετεράνος του

Η κακή διατροφή προκαλεί υπογονιμότητα


                                 

Η κακή διατροφή προκαλεί υπογονιμότητα
Τόσο ο τρόπος ζωής μας όσο και ο τρόπος διατροφής μας πιθανότατα να ευθύνονται για προβλήματα υπογονιμότητας. Παρακάτω παρουσιάζονται οι κυριότεροι ...παράγοντες που σχετίζονται με την υπογονιμότητα.
Πολύ χαμηλό ή πολύ υψηλό σωματικό βάρος και λίπος. Το σωματικό λίπος επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ικανότητά του ανθρώπου να τεκνοποιήσει. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες με πολύ χαμηλό και πολύ υψηλό βάρος συχνά παρουσιάζουν διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και προβλήματα σύλληψης. Στους άνδρες το αυξημένο σωματικό βάρος συχνά προκαλεί χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης με αποτέλεσμα προβλήματα υπογονιμότητας. Συστήνεται ένα υγιές σωματικό βάρος με Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) από 20 έως 24. (ΔΜΣ = Βάρος / Ύψος2)

Η Αρχαιοελληνική Αντίληψη Περί Πατρίδας


                                 46

Η Αρχαιοελληνική Αντίληψη Περί Πατρίδας και ο Σημερινός Ευτελισμός της: H περί πατρίδας πολιτική αντίληψη των κλασικών ελλήνων και η νεώτερη προπαγανδιστική διαστροφή της σε “πατριωτισμό”, “εθνική ενότητα” και “εθνική ομοψυχία”
Οι έλληνες δεν μάχονταν για «ιδέες», «ιδανικά» και άλλες ιδεολογικοποιημένες (αυτ)απάτες, αλλά για απόλυτα καθορισμένες και χειροπιαστές σημασίες, όπως  η πόλη – πατρίδα. Η τελευταία σε πλήρη αντίθεση με τον σημερινό συσκοτισμό της (βλ. «έθνος – κράτος») δεν ήταν μια ιδεολογική αφαίρεση· ήταν πρωταρχικά μια αυτοκυβερνώμενη ανθρώπινη κοινότητα, η οποία αυτοπροσδιοριζόταν  βιολογικά (κοινός γεννήτορας και πρόγονοι), χρονικά (κοινή ιστορική διαδρομή), συνειδησιακά (κοινά έθιμα, θεσμοί, σημασίες  κ.λπ.) και,  μόνο δευτερευόντως, γεωγραφικά.

Ξέρεις να ακούς ;


Έχουμε ανάγκη από ψυχοθεραπεία !
Κάποιοι φίλοι του blog δήλωσαν ήδη τρελοί αλλά αυτοί είναι μια χαρά. Εξάλλου ποιος τρελός έχει επίγνωση της τρέλας του ; Είναι αδύνατον, γιατί αποκτώντας αυτή την επίγνωση θα γινόταν αμέσως καλά ! Όλοι οι υπόλοιποι στα όρια είμαστε. Ούτε στα άσπρα ούτε στα μαύρα (πλήκτρα του πιάνου). Στη χαραμάδα ! – όπως θα έλεγε κι ο Ζαμπέτας.

Ποια είναι η βασική ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου ;

Λεφτά είπες ;

Τρελός είσαι ; Που να τα βρεις τα λεφτά με τέτοια οικονομική κρισάρα που μας δέρνει.

Ξέχασε το !

Το απαιτητικό έμβρυο



Ξαφνικά κατάλαβα ότι η εσωτερική πορεία ακολουθεί ακριβώς τους ίδιους νόμους που διέπουν τη σύλληψη και τη γέννηση. Από τη στιγμή της σύλληψης, όταν νιώσεις ότι κάτι το ασυνήθιστο έχει συμβεί εσωτερικά, ότι μια ορισμένη ένωση ή συγχώνευση έχει γίνει, περνάς στη μεγάλη και βασανιστική περίοδο της κύησης, της εγκυμοσύνης.

Μπορεί ο νους να αποκαλύψει μια ποιότητα αθωότητας;


       



Όσο ο νους είναι γεμάτος με γνώσεις, εμπειρίες και μνήμες δεν είναι αληθινά αθώος και απλός. Για να έχει κανείς άμεση επίγνωση, η λεκτικοποίηση σε όποια μορφή και κάθε συνταύτιση με τη λέξη και με τη μνήμη, πρέπει ολοκληρωτικά να σταματήσει .

Αισθανόμαστε ποτέ κάτι άμεσα; 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ


                                  

Να περνάς ήσυχα μέσα απ' το θόρυβο και τη βιασύνη, και να θυμάσαι πόση ειρήνη μπορεί να υπάρχει στη Σιωπή.
Όσο μπορείς, χωρίς να ταπεινώνεσαι, να έχεις καλές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους.
Να λες την αλήθεια με ηρεμία και καθαρότητα. Να ακούς τους άλλους, ακόμα και τους βαρετούς και τους αδαείς, γιατί κι αυτοί έχουν μια ιστορία να διηγηθούν.
Να αποφεύγεις τα χυδαία και επιθετικά άτομα, γιατί εμποδίζουν το πνεύμα να αναπτυχθεί.

Tα Χαρακτηριστικά του Πνευματικού ανθρώπου

                                  images.bvjpg.jpg


Πνευματικός είναι ο άνθρωπος που δε ζει σαν αυτόματο, δεν εξαρτάται από το παρελθόν, τα δόγματα, τις κουλτούρες.
Ζει σαν άτομο, όχι σαν γρανάζι μιας μηχανής. Η ζωή του δεν αποφασίζεται από τους άλλους, αλλά από τη δική του συνείδηση.
Ουσιαστικό άρωμα της ζωής του είναι η Ελευθερία. Είναι ένας άνθρωπος που ζει ελεύθερα, επιτρέποντας σε όλους να ζουν ελεύθερα.

Ο αραβόσιτος ήταν το κλειδί της αρχής του πολιτισμού των Άνδεων




Μάρτιος 16, 2013.

Νέα αποδεικτικά στοιχεία ενισχύουν την άποψη ότι ο αραβόσιτος έπαιξε σημαντικό ρόλο στον αρχαίο πολιτισμό του Περού, πριν από 5.000 χρόνια.

Τα δείγματα που ελήφθησαν από καταγεγραμμένα υπολείμματα σε λίθινα εργαλεία και απολιθωμένα κόπρανα, υποδηλώνουν ότι υπήρχε δραστήρια καλλιέργεια τροφίμων, επεξεργασία και τροφής, δίνοντας υπόβαθρο στη θεωρία ότι η κοινωνία των αρχαίων Άνδεων ήταν γεωργική.

Ζητιανεύοντας την επιτυχία στο τραγούδι

Από τον Κώστα Ζουγρή


Λίγο-πολύ όλοι έχουμε καταλάβει ότι η σημερινή οικονομική χρήση δεν έχει προηγούμενο σε σχέση με αυτά που συνέβησαν στη χώρα μας τα τελευταία 50 χρόνια, ίσως και παλαιότερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι από τη δεκαετία του '50 υπήρχε αρκετή φτώχεια στην Ελλάδα, όπως και αργότερα.
Η διαφορά, σε σχέση με το σήμερα, είναι όμως ότι τότε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού βελτίωνε αργά, αλλά σταθερά το βιοτικό του επίπεδο. Ετσι υπήρχε μια αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο, που συνήθως ερχόταν για πολλούς από τους κατοίκους της χώρας μας, σε αντίθεση με τη σημερινή κατάσταση που συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και κάθε μέρα οδηγεί όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού σε πιο δύσκολες μέρες.

Στο σώμα δεν υπάρχει τίποτα που να χρειάζεται "λύση"

                                                             Καθρέφτες


Αν κάποιος αρρωστήσει από έρωτα, προβάλλει τασυναισθήματά του σε κάτι άυλο, δηλαδή στον έρωτα, ενώ ένας ασθενής με πονόλαιμο προβάλλει τα συναισθήματά του στον λαιμό - κι οι δύο υποφέρουν, αλλά μονάχα στην ψυχήτους.
Η ύλη - κι επομένως το σώμα - χρησιμεύει μόνον ως επιφάνειαπροβολής, αλλά δεν αποτελεί τον τόπο γέννεσης κάποιου προβλήματος, και ούτε τον τόπο όπου θα επιλυθεί κάποιο πρόβλημα. Ως επιφάνεια προβολής, το σώμα είναι ιδανικό βοηθητικό μέσο για μια καλύτερη γνώση, αλλά λύσεις μπορεί να βρει μόνον η συνείδηση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα