Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

«Το δέντρο του Άραϋ» - Το Είδαμε...Μας Άρεσε...Σας Το Παρουσιάζουμε!!!



Τι συμβαίνει μετά τον Θάνατο; Αυτό το αιώνιο μυστήριο που απαρχής τριβελίζει το μυαλό του ανθρώπου και που για χάρη του κατασκευάστηκαν ένας σωρός θρησκείες;
The-tree-of-aray.blogspot.com
www.facebook.com/to.dentro.tou.aray

Διδάσκαλος

 
Ἀναζητῶντας τήν σημασίαν τῆς λέξεως ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ στά λεξικά τῆς Γλώσσης μας, ἡ αὐτονόητος ἔννοια εἶναι:
“ὁ διδάσκων”.

Μέ ὀλίγην βέβαια σκέψιν καί μέ περισσοτέραν ἐπιμέλειαν, θά ἀναζητήσωμε τίς ἐπί μέρους ἔννοιες, πού ἐμπεριέχονται καί ἐκφράζονται, μέσω τῆς πολυσυλλάβου λέξεως Διδάσκαλος.
Ἡ προσεκτική μελέτη, ὅμως, τῶν ἐμπεριεχομένων λέξεων θά ἀναδείξη καί τά ἰδιαίτερα χαρίσματα τοῦ ἀληθινοῦ καί ἀξίου Διδασκάλου.

Ὁ Διδά-σκαλος, λοιπόν, μέ τό πρῶτον ἄκουσμα, ἔτσι ὅπως ἐγώ τό συλλαμβάνω, εἶναι ὁ δίδων σκάλα.

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΧΑΠΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

                             

Αμερικανοί αρχαιοβοτανολόγοι μπόρεσαν για πρώτη φορά να μελετήσουν και να αναλύσουν το περιεχόμενο χαπιών που έφτιαχναν οι γιατροί στην αρχαία Ελλάδα και τα οποία ανακαλύφθηκαν προ 20ετίας, σε ένα ναυάγιο ελληνικού πλοίου στα ανοιχτά της Τοσκάνης.

Το πλοίο από ξύλο καρυδιάς, το οποίο ναυάγησε το 130 π.Χ., μετέφερε γυαλικά από τη Συρία και φάρμακα, που τα περισσότερα δεν είχαν καθόλου μουσκέψει από το νερό. Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το ναυάγιο το 1989, αλλά μόλις τώρα κατέστη δυνατό να ανακοινωθεί η μελέτη των φαρμακευτικών σκευασμάτων που αυτό περιείχε.

Πρωτεϊνικό πρωινό για λεπτή σιλουέτα

Η κατανάλωση αβγού ή άπαχου κρέατος το πρωί «φρενάρει» τα βραδινά τσιμπολογήματα
 
Πρωτεϊνικό πρωινό για λεπτή σιλουέτα
 
Την παρόρμηση για βραδινά παχυντικά σνακ κόβει ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη, υποστηρίζουν οι αμερικανοί επιστήμονες
 
 

Ουάσινγκτον 
Ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη π.χ. αβγού ή κρέατος, θα μπορούσε να βοηθήσει όσους προσπαθούν να χάσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους να κρατηθούν μακριά από τα «ένοχα» βραδινά σνακ, υποστηρίζει νέα αμερικανική μελέτη.

Ο Χίτλερ και τα Ιμαλάια. Η αποστολή των SS στο Θιβέτ 1938-39


Από τις πιο εξωτικές ιδέες που είχε ποτέ σχεδιάσει η Δύση στο Θιβέτ, αυτή της εκστρατείας των Ναζί, και οι αναζητήσεις για τα αγνά κατάλοιπα της Άριας φυλής, αποτελεί την πιο εκκεντρική.

Στις 19 Ιανουαρίου του 1939, πέντε μέλη των Waffen-SS, τα στρατεύματα Ναζί του Heinrich Himmler, πέρασαν μέσω της αρχαίας, τοξωτής πύλης που οδηγούσε στην ιερή πόλη της Lhasa. Όπως πολλοί Ευρωπαίοι, είχαν εξιδανικευμένες και φανταστικές όψεις για το Θιβέτ, όπως αναφέρει ο Orville Schell στο βιβλίο του Virtual Tibet, "ένα κουβάρι γεμάτο φαντασία γύρω από αυτή την απομακρυσμένη και άγνωστη γη.

Ahnenerbe: Η οργάνωση μυστικιστικών ερευνών των Ναζί


Από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και μετά, το Τρίτο Ράιχ έχει περιτυλιχθεί με μία ομίχλη φήμης, αποτροπιασμού και ως ένα βαθμό μυστηρίου, καθώς, πέρα από τις γνωστές τους δραστηριότητες, οι Ναζί «κυνήγησαν» και πολλούς μη συμβατικούς τομείς, σημειώνοντας επιτεύγματα σε χώρους όπου τα υπόλοιπα έθνη βρίσκονταν πίσω. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι πυραυλικές/αεριωθούμενες τεχνολογίες και ο χώρος των υποβρυχίων. Όμως υπάρχουν και ιστορίες που συνδέουν κάποιους από τους υποτελείς του Χίτλερ με μεταφυσικές αναζητήσεις και εξερευνητικά ταξίδια με αινιγματικούς σκοπούς. Που σταματά η αλήθεια και που ξεκινά ο μύθος;

Μαύρη Μαγεία Vs Χίτλερ


Πλήρης Τίτλος: Μαύρη Μαγεία Vs Χίτλερ, Πώς Ομάδες Μάγων Πολέμησαν το Γ΄ Ράιχ
Η εμπλοκή του Χίτλερ στη μαγεία -έστω και έμμεσα- αποτελεί σήμερα γνωστό ιστορικό γεγονός. Αυτό που δεν είναι και τόσο γνωστό όμως αφορά τις προσπάθειες ορισμένων ομάδων που την αυγή του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου επιχείρησαν με μαγικά μέσα και μαύρα ξόρκια θανάτου να πολεμήσουν τον Φύρερ μεταδίδοντάς του αρνητική ενέργεια,. Το αποτέλεσμα ήταν αντίθετο από τις επιδιώξεις τους…
Πυραμίδα της Δύναμης Εναντίον Χίτλερ

Externsteine: Οι "μετεωρίτες" του Lippe



Λίγα χιλιόμετρα από την βορειοδυτική Γερμανική πόλη του Dermold στην περιοχή Lippe της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, υπάρχει ένας παράξενος βραχώδης σχηματισμός. Σε μια περιοχή που δεν έχει καθόλου βράχια, οι βράχοι Externsteine προεξέχουν ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο τοπίο.

Ναζισμός και αποκρυφισμός



Μια εφιαλτική κατάδυση στα άδυτα της «άριας κοσμοθεωρίας», που βρίσκει ακόμη ευήκοα ώτα

Tο 1909, στον αριθμό 22 της Felberstrasse στη Βιέννη, έμενε ένας νεαρός που φιλοδοξούσε να σταδιοδρομήσει ως ζωγράφος στην πρωτεύουσα της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας. Δύο τετράγωνα πιο πέρα υπήρχε ένα καπνοπωλείο από όπου προμηθευόταν το ρατσιστικό και αποκρυφιστικό περιοδικό «Ostara». Εκδότης του ήταν κάποιος Λαντς φον Λίμπενφελς, τον οποίο μια μέρα ο νεαρός εκείνος επισκέφθηκε στο γραφείο του και του ζήτησε να αγοράσει παλαιότερα τεύχη που έλειπαν από τη συλλογή του. Ο εκδότης, διαπιστώνοντας από την εμφάνισή του την άθλια οικονομική του κατάσταση, όχι μόνο του χάρισε τα τεύχη, αλλά και του έδωσε και χρήματα να πάρει το τραμ της επιστροφής για το σπίτι του. Δεν φανταζόταν ότι αυτός που βρισκόταν μπροστά του θα συγκλόνιζε τον κόσμο τρεις δεκαετίες αργότερα. Το όνομά του: Αδόλφος Χίτλερ.

Τάφοι!

Οι πιο περίεργοι τάφοι του κόσμου

H φυσική φθορά που οδηγεί στον θάνατο είναι από τα πράγματα που κανείς μας δεν μπορεί να αποφύγει.
Είναι άραγε η θνητή μας φύση που μας κάνει να βρίσκουμε μακάβρια θέματα ελκυστικά, αφήνοντας παρακαταθήκη μια σειρά από μετά θάνατον εξαλλοσύνες;
Όπως κι αν έχει το πράγμα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν φεύγουν έτσι «απλά»!
Θέλουν το κάτι διαφορετικό με τον θάνατό τους, στοιχειώνοντας τον κόσμο των ζωντανών ή αναζητώντας απλώς έναν διαφορετικό τρόπο αναπαμού της ψυχής τους.
Ας δούμε μια σειρά από ασυνήθιστα ταφικά μνημεία που υπάρχουν διάσπαρτα στον πλανήτη…

Το Φυσικό Φαινόμενο της Αντιβαρύτητας (CSE)

 Οι αντιβαρυτικές επιδράσεις στη χιτίνη των κυττάρων συγκεκριμένων εντόμων πίσω το 1998. Όμως, ταυτόχρονα εντυπωσιακό ήταν το φαινόμενο που ανακαλύφθηκε την ίδια στιγμή, αυτό της ολικής ή μερικής μη ορατότητας, ή της διαστρεβλωμένης αντίληψης των υλικών αντικειμένων τα οποία εισέρχονται στη ζώνη της αντισταθμισμένης βαρύτητας.
Iu. N. Cherednichenko, Ανώτερος Ερευνητής στο Εργαστήριο Βιοφυσικής του Ινστιτούτου της Ανθρώπινης Παθολογίας και Οικολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας των Ιατρικών Επιστημών. Ο Viktor Stepanovich Grebennikov είναι ένας φυσιοδίφης, επαγγελματίας εντομολόγος, ή με απλά λόγια ένας καλλιτέχνης, ένας διανοούμενος με πάρα πολλά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις. Είναι γνωστός σε πολλούς σαν αυτός που ανακάλυψε το Cavernous Structures Effect (CSE) [Το Φαινόμενο της «Κενής Δομής»]. Παρόλο αυτά, ελάχιστοι γνωρίζουν την ανακάλυψή του, μία ανακάλυψη που αποκαλύπτει πολλά για τη Φύση και τα πιο απόκρυφα μυστικά της.

Η ΑΛΛΑΓΗ...ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.....ΖΕΙΣΤΕ ΤΗΝ.....!

                               



H ολιστική ιατρική μέθοδος απέδειξε ότι μέσω των εργαστηριακών αναλύσεων του αίματος υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια ανάπτυξη νέων ελίκων στο DNA των ανθρώπων. Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, τροποποιήσεις αλλά και μεταλλάξεις που σύμφωνα με τα λεγόμενα των γενετιστών.....όπου έχουν αρχίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό να πραγματοποιούνται.... ΑΔΕΛΦΙΑ...να ζούμε μια τέτοια επαναστατική αλλαγή.....που παρόλα αυτά....δεν γνωρίζουμε επακριβώς.....σε τι πραγματικά αλλάζουμε.

Κανείς δεν Μασάει όπως Εσύ.


                                 chew
Είναι γνωστό πως υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν τον καθένα από εμάς διαφορετικό–τα αποτυπώματά μας, η φωνή μας, ο τρόπος που περπατάμε και όπως δείχνουν τα νέα δεδομένα ακόμα και ο τρόπος που μασάμε. Το νέο βιβλίο της Mary Roach, Gulp: Adventures on the Alimentary Canal, ταξιδεύει τον αναγνώστη μέσα στον ίδιο δρόμο που ακολουθεί και η τροφή μας για να καταλήξει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας μας μασάει την τροφή του είναι μοναδικός. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ο χρυσός είναι η αιτία της κυπριακής καταστροφής»


                       republican_gold_rect
Τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι «Ο χρυσός είναι η αιτία της κυπριακής καταστροφής» Σύμφωνα με τα μεγάλα ρωσικά ειδησεογραφικά δίκτυα, από την αντιπολιτευόμενη στην κυβέρνηση Β.Πούτιν  «Φωνή της Ρωσίας»  (Voice of Russia – Πηγή RUVR ) μέχρι το Russia 24 η εξήγηση γύρω από αυτή την εμμονή έτσι ώστε η Κύπρος να αναγκαστεί να «γονατίσει» ενώπιον των δανειστών της είναι ο κυπριακός χρυσός.

ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ




Η ύπαρξη γυναικείων αγώνων στην αρχαία Ολυμπία είναι ένα από τα
καλύτερα κρυμμένα μυστικά της ιστορίας! Κι όμως, η ύπαρξή τους είναι
τεκμηριωμένη πέρα από κάθε αμφιβολία. Άλλωστε, ο γυναικείος αθλητισμός
ήταν διαδεδομένος σε πολλά μέρη της αρχαίας Ελλάδας: στη «μινωική»
Κρήτη, στη Σπάρτη, στους Δελφούς, στη Χίο, ακόμη και στην Αττική.
Παράλληλα, οι Ολυμπιακοί αγώνες νεανίδων ήταν, όπως και οι αντίστοιχοι
ανδρικοί, ένα γεγονός θρησκευτικό, αφού τελούνταν προς τιμήν της θεάς
Ήρας. Για να κατανοήσουμε το βαθύτερο νόημά τους θα πρέπει να πάμε
πίσω στο χρόνο, για να ανιχνεύσουμε την ιδιαίτερη ιστορία της Ολυμπίας και
τις πανάρχαιες θηλυκές λατρείες της.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ - ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ



Σε μας σήμερα το αίμα φαίνεται συχνά σαν κάτι αηδιαστικό ή ακόμη και
τρομαχτικό. Κάποτε όμως είχε τελείως διαφορετική σημασία: ήταν σύμβολο
της ζωής, της γέννησης και της γονιμότητας. Πέρασε έτσι μέσα στις παραδόσεις των λαών σε ολόκληρο τον κόσμο, θεωρήθηκε ιερό και άρχισε να παίζει σημαντικό ρόλο μέσα σε διάφορες θρησκείες. Για να ανιχνεύσουμε από πού προήλθε η ιδιαίτερη σημασία του, θα κάνουμε ένα ταξίδι για να γνωρίσουμε τους μύθους και τα έθιμα ποικίλων κοινωνιών.
 

ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ!!


                   

Υποχρεωση και δικη μας μα και ολων να στειλουμε ενα χαιρετισμο στην ΑΘΑΝΑΤΗ κυρα της ΡΩ μα και να ανεβασουμε μαζι με τη φωτο της και ολη την ιστορια της για οσους δεν τη γνωριζουν...
"Τα ξερονήσια του Καστελόριζου και της Ρω τα αγαπώ. Έμεινα μόνη μου το 1943 στο Καστελόριζο με την τυφλή μου μάνα, όταν έφευγαν όλοι οι κάτοικοι του νησιού στη Μέση Ανατολή και στην Κύπρο".Τα λόγια αυτά ανήκουν στην μεγάλη Κυρά του Αιγαίου.Στην Κυρά της Ρω όπως είναι γνωστή η Δέσποινα Αχλαδιώτη.

Γιατί η ζάχαρη είναι βλαπτική για την υγεία του παιδιού





Εδώ και καιρό η ζάχαρη θεωρείται ο κακός σύμβουλος στη διατροφή και αυτό γιατί είναι ο πιο αγνός επεξεργασμένος υδατάνθρακας, πράγμα που σημαίνει ότι έχει τον υψηλότερο γλυκαιμικό δείκτη (100) από όλα τα τρόφιμα. Αυτό συνεπάγεται ραγδαία αύξηση στο σάκχαρο του αίματος μετά την κατανάλωσή της, ενισχύοντας την πείνα του παιδιού και οδηγώντας στη λαιμαργία. Συνεπώς, η ζάχαρη θα πρέπει αν όχι να αποκλείεται τελείως από τη διατροφή των παιδιών, τουλάχιστον να περιορίζεται στο ελάχιστο δυνατό.

Πυθαγόρας και Illuminati.




Illuminati,η υπέρτατη πηγή του κακού σύμφωνα με τους σύγχρονους συνωμοσιολόγους, η πιο πρόσφατη ιστορία τους δείχνει ότι ξεκίνησαν στην Βαυαρία από τον Άνταμ Βαισχάουπτ,ο οποίος στα χρόνια του στο πανεπιστήμιο αρνήθηκε να μπει στο τάγμα των Ιησουιτών και έτσι ίδρυσε το τάγμα των Illuminati,η αλλιώς των Πεφωτισμένων,λίγο πολύ η ιστορία τους είναι γνωστή,οι αντιπαραθέσεις τους με την καθολική εκκλησία, μυθικές, το τάγμα στην αυθεντική του μορφή διαλύθηκε λίγα χρόνια μετά την ίδρυση του,τώρα κατηγορούνται ότι επανεμφανίστηκαν και σαν στόχο έχουν την επικράτηση τους επάνω στον πλανήτη,οι θεωρίες και οι μύθοι που τους ακολουθούν πολλοί και γνωστοί.

Η Τέχνη του να Είμαι Καλά




του  Dr. Drauzio Varella

 

Αν δεν θέλεις να είσαι άρρωστος…

 

…Εξέφραζε τα Συναισθήματά σου
Συναισθήματα και αισθήσεις που είναι κρυμμένα, καταπιεσμένα, καταλήγουν σε ασθένειες όπως :  γαστρίτιδα, έλκος, οσφυϊκούς πόνους, νωτιαίους. Με το πέρασμα του χρόνου, η καταπίεση των συναισθημάτων εκφυλίζεται σε καρκίνο. Τότε, πάμε σε έναν έμπιστο φίλο ή φίλη, να μοιραστούμε με οικειότητα το «μυστικό» μας, τα λάθη μας!  Ο διάλογος, η ομιλία, οι λέξεις, είναι μία δυναμική και εξαιρετική θεραπεία!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα