Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πως να δημιουργήσουμε το φως μέσα μας..Μερος Τριτο (ΒΙΒΛΙΟ)



Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΛΥΑΡΙΑ
Για αυτόν τον σκοπό, πρέπει επίσης να προσέξουμε την Εσωτερική Φλυαρία, γιατί υπάρχουν πολλές εσωτερικές φλυαρίες αρνητικές, παράλογες, ενδόμυχες συζητήσεις που ποτέ δεν εξωτερικεύονται, και φυσικά, είναι αναγκαίο να διορθώσουμε αυτήν την Εσωτερική Φλυαρία, να μάθουμε να κρατάμε σιωπή,…
• Να ξέρουμε να μιλάμε όταν πρέπει να μιλήσουμε.
• Να ξέρουμε να σωπαίνουμε όταν πρέπει να σιωπήσουμε. Αυτό είναι νόμος, όχι μόνο για τον φυσικό κόσμο, τον εξωτερικό κόσμο, αλλά και για τον εσωτερικό κόσμο επίσης.

Πως να δημιουργήσουμε το φως μέσα μας..Μερος Δευτερο (ΒΙΒΛΙΟ)



ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
Το να ξέρει κανείς ότι είναι καθισμένος σε μια καρέκλα, είναι μια προσοχή μη κατευθυνόμενη, μια παθητική προσοχή. Όμως, αν παρατηρήσει την καρέκλα, θα είναι μια κατευθυνόμενη προσοχή.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΟΥ
Έτσι επίσης, εμείς μπορούμε να σκεφτούμε πολύ για τον εαυτό μας, αλλά αυτό δεν θέλει να πει ότι παρατηρούμε τις δικές μας σκέψεις. Η παρατήρησή τους είναι διαφορετική, είναι αλλιώτικη …
Ζούμε σε έναν κόσμο κατωτέρων συγκινήσεων, οποιοδήποτε πράγμα μας δημιουργεί συγκινήσεις κατωτέρου είδους, και ξέρουμε ότι τις έχουμε, αλλά ένα πράγμα είναι να ξέρει κανείς ότι βρίσκεται

Πως να δημιουργήσουμε το φως μέσα μας..Μερος Πρωτο (ΒΙΒΛΙΟ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Αναμφισβήτητα, το λάθος πολλών συγχρόνων ψευδο-εσωτεριστών και ψευδο-αποκρυφιστών έχει την ρίζα του στην αυτο-αγάπη. Αγαπούν πολύ τον εαυτό τους, επιθυμούν την εξέλιξη της μιζέριας που κουβαλούν μέσα τους, επιθυμούν να συνεχίσουν, ποθούν την τελειότητα αυτού που με κανένα τρόπο δεν αξίζει τελειότητα ούτε συνέχιση.
Αυτοί οι άνθρωποι με υποκειμενικό ψυχισμό νομίζουν τον εαυτό τους πλούσιο, ισχυρό και φωτισμένο, και εποφθαλμιούν επιπλέον, μια υπέροχη θέση στο «πιο πέρα». Όμως στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τίποτα γύρω από τον εαυτό τους, αγνοούν δυστυχώς την αδυναμία τους, την μηδαμινότητά τους, την ξεδιαντροπιά τους, την δυστυχία τους και την ψυχολογική γύμνια τους.

ΠΩΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ «ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ» ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!!!


*Εμπνεόταν από την Αρχαία Ελλάδα, αλλά ρήμαξε την σύγχρονη Ελλάδα όταν την κατέκτησε.

*Θαύμαζε την αρχαία Ελλάδα, αλλά
κατέστρεψε την Ελλάδα της εποχής του

Γράφει ο Απόστολος Τσομπάνης- Νότιος

          «[…] δ) Μόνο ένας γνήσιος Γερμανός μπορεί να έχει το δικαίωμα της υπηκοότητας. Γνήσιος Γερμανός μπορεί να θεωρηθεί κάποιος που έχει γερμανική καταγωγή, ανεξαρτήτως θρησκείας. Συνεπώς, κανένας Εβραίος δε μπορεί να θεωρηθεί γνήσιος Γερμανός, ε) Όσοι δεν έχουν δικαίωμα υπηκοότητας μπορούν να θεωρούνται μόνο φιλοξενούμενοι στη Γερμανία και πρέπει να υπάγονται στους νόμους περί αλλοδαπών, στ) Μόνο οι πολίτες πρέπει να έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν για την ηγεσία και τους νόμους του κράτους. Έτσι, απαιτούμε μόνο όσοι έχουν δικαίωμα υπηκοότητας να πρέπει να έχουν πρόσβαση στην εργασία σε οποιαδήποτε δημόσια θέση, είτε σε εθνικό είτε τοπικό επίπεδο – είμαστε αντίθετοι στο διεφθαρμένο κοινοβουλευτικό σύστημα στο οποίο οι άνθρωποι εργάζονται με βάση το κόμμα στο οποίο ανήκουν και όχι σύμφωνα με τον χαρακτήρα και την ικανότητά τους […]».

Ποιο χάπι μπορεί να αλλάξει μυαλά στις γυναίκες;

Ποιο χάπι αλλάζει μυαλά στις γυναίκες;
Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν πολλοί, οι αρρενωποί άνδρες με θεληματικό πιγούνι, δεν είναι αυτό που θέλουν οι περισσότερες γυναίκες...Σύμφωνα με νέα έρευνα οι γυναίκες που επιλέγουν τα αντισυλληπτικά χάπια ως μέθοδο αντισύλληψης, προτιμούν άνδρες με πιο θηλυκά χαρακτηριστικά. Οι άνδρες με αυτά τα χαρακτηριστικά σύμφωνα με άλλες έρευνες είναι συνήθως πιο πιστοί και πιο σταθεροί στη σχέση.

Γι Αυτό Βουλιάζουμε Αύτανδροι



Ο ελληνιστής Ρόμπερτ Νοξ έγραψε κάποτε πως μέχρι τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο οι κλασικές σπουδές στην Αγγλία ήταν το διαβατήριο όσων ήθελαν να σταδιοδρομήσουν στη δημόσια διοίκηση. Στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα, η κατάσταση άλλαξε σταδιακά, με αποτέλεσμα σήμερα η μελέτη του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού, όταν δεν αποτελεί καταφύγιο κάποιων εκκεντρικών μυαλών, να χαράζει κάτι δύσβατα μονοπάτια.
Η Μαργκερίτ Γιουρσενάρ εντόπισε το ίδιο ακριβώς φαινόμενο με διαφορετικά λόγια. Είπε πως ώς το δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα ο κλασικός πολιτισμός άγγιζε τη συλλογική ευαισθησία των Ευρωπαίων. Μετά, έγινε μια υπόθεση που αφορά μόνον ειδικούς μελετητές.

Ροχαλίζεις; Πιες μια γουλιά λάδι

Το ροχαλητό είναι ένα ενοχλητικό σύμπτωμα, που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα – τόσο υγείας όσο και… συναισθηματικά. Αν υποφέρεις κι εσύ, υπάρχει ένας φυσικός τρόπος να το μειώσεις ή ακόμα και να το εξαλείψεις (εφόσον η αιτία που το προκαλεί δεν είναι σοβαρή): Δοκίμασε λοιπόν λίγο πριν πέσεις για ύπνο να πεις μια γουλιά ελαιόλαδο. Αυτό ενδέχεται να σε σώσει, όπως εξηγούν οι ειδικοί, καθώς το ελαιόλαδο βοηθάει τους μαλακούς ιστούς στο εσωτερικό του λαιμού να παραμείνουν ελαστικοί όλο το βράδυ (και τον αέρα να κυκλοφορεί πιο αθόρυβα ανάμεσά τους) μειώνοντας το ροχαλητό.*

Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος...Το μέλλον της Γερμανίας...Το μέλλον της Ρωσίας...ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Σύμφωνα με τις αστρολογικές ενδείξεις, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια οι παγκόσμιες ισορροπίες θα αλλάξουν δραματικά.

Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος    

Οι εχθροπραξίες έχουν ήδη ξεκινήσει και πρόκειται κατά βάση για έναν Οικονομικό πόλεμο. Θα μου πείτε- και με το δίκιο σας- ότι όλοι οι πόλεμοι, ανεξάρτητα από το τι προβάλλεται ως αιτία τους, έχουν οικονομικά αίτια. Σωστά αλλά στην εποχή μας η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι ότι έχουμε βάσιμες πιθανότητες να γλιτώσουμε το παγκόσμιο «μπαμ» και έναν ενδεχόμενο «Αρμαγγεδδώνα», χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να νοιώθουμε ευτυχείς, αφού η πείνα και η δυστυχία έχουν... πολλά ποδάρια.

Τα αντικαταθλιπτικά της φύσης, Το βάλσαμο της ψυχής, Το φυτό της χαράς



Tα κρούσματα της κατάθλιψης αναμένεται να αυξηθούν με ιλιγγιώδη ρυθμό όσο βαθαίνει η οικονομική κρίση, όσο η ανασφάλεια αυξάνεται και οι σχέσεις των ανθρώπων ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί. Την επόμενη 20ετία εκτιμάται ότι η κατάθλιψη θα είναι η σοβαρότερη νόσος στο δυτικό κόσμο. Οι περισσότεροι ειδικοί, αλλά και οι έρευνες, συνηγορούν στο ότι για τα σοβαρά περιστατικά, τα αντικαταθλιπτικά -είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό με την ψυχοθεραπεία- μπορούν να βοηθήσουν τους πάσχοντες να αναδυθούν από την άβυσσο της κατάθλιψης. Για την ήπια μορφή της νόσου όμως -δηλαδή για τις περιπτώσεις που είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε, έστω και με κάποια δυσκολία, στις καθημερινές μας δραστηριότητες-, ενδέχεται να φανούν χρήσιμα τα γιατροσόφια της φύσης.

Προβλήματα με τον ύπνο; Αυτές οι τροφές θα σας λυτρώσουν!


Προβλήματα με τον ύπνο. Μεγάλο ποσοστό Ελλήνων  ταλαιπωρείται από αϋπνίες. Θέλετε το άγχος, οι δύσκολοι καιροί που  βιώνουμε, οι υποχρεώσεις μας; Όλα λίγο πολύ συμβάλλουν στο να χάνουμε τον ύπνο  μας.
Υπάρχουν όμως τροφές οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να  απολαμβάνετε τον ύπνο σας ήρεμες. Ποιες είναι αυτές; Ερευνητές καταλήγουν στις  εξής τροφές:

ΟΙ ¨ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ¨ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…


 
 ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑ-ΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΜΥΗΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΛΕΙΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Θεός.Φαντασία η πραγματικότητα; Δοκιμάστε την προσευχή.





Προσευχή...μια ιδιότητα που φανερώνεται μέσα στις γραφές και που δίνεται σαν υπόσχεση στο κόσμο...ακόμα και ο Ιησούς αναφέρεται και δίνει υποσχέσεις...''ζητάτε και θα σας δοθεί'' ''ψάξτε και θα βρείτε'' Καθένας που ζητάει παίρνει και αυτός που ψάχνει βρίσκει,πιστεύετε και τα βουνά μετακινούνται...Αλήθεια,τι πιο ωραίο,τι πιο αγνό....

Ας δούμε τι γίνεται όμως στον πραγματικό κόσμο....

ΟΜΑΔΑ << Ε >>!!!! ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!


AGGEIOGRAFIA OMAS E 1
Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Κούρο, η φιλολογία των Έψιλον ξεκίνησε τη δεκαετία του ’70. Το 1976 ο Ανέστης Κεραμιδάς έκανε σχετική δημοσίευση στο Μακεδονικό Μήνυμα.[1]
Η Ομάδα Έψιλον αναφέρθηκε αρχικά από τον Ιωάννη Φουράκη. Αργότερα ασχολήθηκαν με το ζήτημα της Έψιλον συγγραφείς και αρθρογράφοι όπως Ανέστης Κεραμιδάς, Κλεάνθης Γιαλλουράκης, Κώστας Διαμαντής και άλλοι.
Οι παραπάνω αναφέρουν μέσα από τα κείμενά τους για την ύπαρξη της Ομάδας Έψιλον και να καταδείξουν το ρόλο που διαδραματίζει στην εξέλιξη των γεγονότων παγκοσμίως, υπέρ του Ελληνισμού και της Ανθρωπότητας.

Οι αρχαίοι Έλληνες ΔΕΝ έτρωγαν πρωινό


Οι αρχαίοι Έλληνες ΔΕΝ έτρωγαν πρωινό

Είναι ξεδιάντροπη πράξη η ζωή, ώστε να περνούμε όλοι απαρατήρητοι;


Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ



ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: "ΕΙ ΚΑΛΩΣ ΕΙΡΗΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ"
2. Τούτο ας το αφήσουμε. Το ίδιο το απόφθεγμα δεν είναι όμως εκ του πονηρού; «Να περνάς απαρατήρητος» — σαν να είσαι τυμβωρύχος; Άραγε είναι ξεδιάντροπη πράξη η ζωή, ώστε να περνούμε όλοι απαρατήρητοι; Εγώ προσωπικά θα έλεγα: «Να μην περνάς απαρατήρητος ούτε όταν ζεις άσχημη ζωή, αλλά ας γίνει γνωστή, ας σωφρονιστείς, ας μετανοήσεις. Αν έχεις αρετές, ας μη μείνεις άχρηστος, αν έχεις κακίες, ας μη μείνεις αθεράπευτος». Καλύτερα είναι να διακρίνεις και να προσδιορίσεις σε ποιον απευθύνεις τη σύσταση σου.

O "EΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ..



 
Αγγελος χωρίς φτερά αλλά με τα αέρινα πέπλα που έχουν φουσκώσει κατά την προσγείωσή του επί γης. Ανάμεσα σε αυτή τη φιγούρα και στην απέναντι καθιστή μορφή διακρίνεται κάτι σαν κρίνος.

Η 32η μετόπη του Παρθενώνα είναι η μόνη που δεν καταστράφηκε από τους χριστιανούς. Πότε και γιατί αυτό συνέβη, θα είναι το αντικείμενο ερευνητικού προγράμματος Ετσι, έχουμε τη γνωστή μας από τις θρησκευτικές απεικονίσεις εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΡΙΣΑ...Μια αποτίμηση της διεθνούς σκηνής .

                                 
 Βλέπω  εσχάτως   πολλά   φιλμάκια  στο  YOUTUBE   με  θέμα   "Σ'  ευχαριστούμε  Ελλάδα  γι'  αυτά  που  πρόσφερες  στην  ανθρωπότητα"  .
Κάποιοι  δικοί  μας  ενθουσιάζονται  με  αυτά  και  θέλουν  να  τα  διασπείρουν  ακόμη  περισσότερο .

Στην  διεθνή  διπλωματική  σκηνή   η  γλώσσα  που  χρησιμοποιείται    είναι   ο  ΚΥΝΙΣΜΟΣ .  Σε  κυνική  γλώσσα  λοιπόν  θα   ξαναπώ  αυτά  που  μας  λένε , εμμέσως  πλήν  σαφώς ,  οι  ξένοι  ( αλλά  εμείς  ίσως  δεν  τα  καταλαβαίνουμε): 

Αμερικη: Υψηλό Ρεκόρ Οι 50 Εκατομμύρια Σιτιζόμενοι Με Κουπόνια Τροφίμων!

                091020-food-bank-hmed-10a.grid-6x2


Νέα στοιχεία δείχνουν ότι η φτώχεια βρίσκεται σε άνοδο στις ΗΠΑ, καθώς ο αριθμός των ατόμων που λαμβάνουν κουπόνια τροφίμων έχει εκτοξευθεί σε επίπεδα ρεκόρ , σχεδόν 50 εκατομμύρια Αμερικανοί.
Ο αριθμός των Αμερικανών που είναι εγγεγραμμένοι στο Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Βοήθειας Διατροφής (SNAP) έχει αυξηθεί κατά 70 τοις εκατό από το 2.008 με 47.800.000 από τον Δεκέμβριο του 2012, σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία από την Wall Street Journal.
Αυτό σημαίνει ότι ένα εντυπωσιακό 15 τοις εκατό του αμερικανικού πληθυσμού λαμβάνει κουπόνια τροφίμων, το οποίο είναι σχεδόν διπλάσιο από το ποσοστό του 1975.

Μαρούλι - θρεπτική αξία!

                                    

Eνα λαχανικό που ίσως έχει τη μεγαλύτερη ιστορία σε πολλά μέρη της γης. Έχει βρεθεί σε αιγυπτιακούς τάφους που χρονολογούνται από το 4500 π.Χ., ενώ οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι το είχαν σε ιδιαίτερη εκτίμηση για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Στην Κίνα αντιπροσωπεύει ακόμη και σήμερα την καλή τύχη και προσφέρεται την Πρωτοχρονιά, σε γενέθλια και σημαντικές επετείους. Επίσης, λέγεται ότι την καλλιέργεια του μαρουλιού μετέφερε στη Βόρεια Αμερική ο Χριστόφορος Κολόμβος.

Όταν η Βουλή αλώθηκε σε πέντε λεπτά! Η κατάληψη του κτιρίου από τον Ιωάννη Γενήσαρλη


Ιωάννης Γενήσαρλης.
Ιωάννης Γενήσαρλης.
Γράφει ο Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς
Στις τρεις τα ξημερώματα της 9ης Δεκεμβρίου 1902 ένας σιδεράς και ο βοηθός του, φορτωμένοι με τα απαραίτητα εργαλεία, ανέβαιναν τη λυόμενη πυροσβεστική σκάλα για να διαρρήξουν το Ελληνικό Kοινοβούλιο. Παντού επικρατούσε σκοτάδι που δεν μπορούσαν να διαλύσουν τα φανάρια του φωταερίου που τρεμόσβηναν. Από κάτω δύο εισαγγελείς και περισσότεροι από πέντε κυβερνητικοί βουλευτές παρακολουθούσαν την επιχείρηση, η οποία είχε αποφασιστεί λίγο νωρίτερα στο σπίτι του Πρωθυπουργού όπου συνεδρίασε προχείρως το Υπουργικό Συμβούλιο. Η απόφαση ήταν ολιγόλογη: «Δι’ οιουδήποτε τρόπου να καταληφθή η Βουλή αποβαλλομένου παντός όστις ήθελεν ευρεθή εν αυτή»!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ


Αναλογιστήκατε ποτέ πόσο βαρύνει στους ώμους του Έλληνα ο απροσμέτρητος πλούτος της αρχαίας κληρονομιάς;
Στο κείμενο που ακολουθεί επιδιώκεται μια πρώτη προσέγγιση του τεράστιου θέματος η οποία άπτεται σίγουρα κάποιων εξαιρετικά ευαίσθητων χορδών του ψυχισμού μας.

Γεννήθηκα ‘Ελληνας. Τι σημαίνει αυτό; Έλληνας σημαίνει βέβαια πολλά, αλλά εδώ θα εξετάσουμε την έννοια από την οπτική του φυσικού αποδέκτη μιας γιγάντιας κληρονομιάς. Της σημαντικότερης πολιτισμικής κληρονομιάς της παγκόσμιας ιστορίας.
Με αυτή την έννοια εγώ ο Έλληνας και όλοι οι συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μου, Ελληνίδες και Έλληνες, είμαστε όλοι συγκληρονόμοι του απροσμέτρητου πλούτου τον οποίο μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα