Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Πεντανόστιμος χυμός που εξαφανίζει το λίπος της κοιλιάς




Ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μίλα» και προτείνει έναν εύκολο στην παρασκευή χυμό με τον οποίο μπορείς να κάψεις το λίπος στην κοιλιά.

EKAB. Ενα ασθενοφόρο για 75.000 κατοίκους!

ekab
«Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Μ’ αυτές δεν παίζουμε. Δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι στα ΕΚΑΒ, είναι οι άνθρωποι που βοηθάμε σε καθημερινή βάση»

Η τελετή συγχώρεσης των Ινδιάνων Ναβάχο, η οποία μας προστατεύει από τον ''εθισμό'' στα τραύματα.

 

Οι Ναβάχο, ενώ αναγνωρίζουν την ανάγκη των ανθρώπων να εξομολογούνται σε άλλους τα τραύματά τους, κατανόησαν πως αυτή η συμπεριφορά τα ενίσχυε, ειδικά όταν η εξομολόγηση γινόταν κατ' επανάληψη.
Γι' αυτό αν ένα άτομο ήθελε να μοιραστεί ένα τραύμα ή συναισθηματικό πόνο, η φυλή συγκεντρωνόταν και το άκουγε. Το άτομο μπορούσε να μιλήσει τρεις φορές, ενώ όλοι άκουγαν με κατανόηση. Την τέταρτη φορά, όμως, όταν το άτομο έμπαινε στη μέση του κύκλου, όλοι γύριζαν τις πλάτες τους.

Ασθένειες και λάθος διατροφή




Πόσο πλήθος κόσμου παραμένει στην άγνοια ότι η εξασθένηση του οργανισμού εξαρτάται από τα συνηθισμένα λάθη στη διατροφή. Πόσο πολλά είναι τα πρόσωπα που τους βλάπτει λιγότερο το επάγγελμά τους, παρά ο άσκοπος τρόπος της διατροφής τους.
Μαξ Ρούμπνερ – Γερμανός Φυσιολόγος και Υγιεινολόγος

Οι κάτοικοι της χώρας των αιωνόβιων κατοίκων της Αμπχαζίας έχουν ένα γνωμικό - «Αν είσαι άρρωστος – σε τρώνε τα σκουλήκια (βλ. παράσιτα)»

Τι είναι πάλι αυτό;

 Ημερομηνία της ανακάλυψης: Απρίλιος, 2013
Τοποθεσία παρατήρηση: Τροχιά Γης

Πηγή NASA : http://eol.jsc.nasa.gov/sseop/images/IS ... 367-11.JPG
 Image


Προσέξτε το καφέ UFO στο κάτω μέρος της φωτογραφίας της NASA. Κοιτάξτε προσεκτικά και θα παρατηρήσετε ότι έχει σχήμα που μοιάζει με πουλί.

Ο Αφθαρτος ΄΄ Συμπαντικός Νους ''‏


Η επιστήμη της φυσικής και δη της κβαντικής, διαμέσου των σύγχρονων τεχνολογιών και των ανώτερων μαθηματικών έχει εισάγει έννοιες όπως  η πλάνη των αισθήσεων  ,  η ανυπαρξία της ύλης και του χρόνου  ,  η συλλογική συνειδητότητα  ,  η ολότητα των πάντων  και πολλές άλλες που ο μέσος άνθρωπος είναι σχεδόν αδύνατο να κατανοήσει, πόσο μάλλον να τις αφομοιώσει στον τόσο σκληρά δομημένο τρόπο σκέψης του. Κι όμως, για τους επιστήμονες, αυτές οι έννοιες φαίνονται τόσο αληθινές….

Ο Συμπαντικός Νόμος των Δονήσεων




Ο νόμος των δονήσεων μας λέει ότι τα πάντα στο σύμπαν βρίσκονται σε μία συνεχή κατάσταση δόνησης. Τα πάντα είτε είναι στερεά, υγρά ή αέρια είναι δημιουργημένα από ενέργεια και όλες οι μορφές της ενέργειας συνεχώς κινούνται και δονούνται. Ένας βράχος, ένας άνθρωπος ή ένα αυτοκίνητο μπορεί να φαίνεται ότι είναι ακίνητο, αλλά στην πραγματικότητα δονείται αργά στο υπο - ατομικό επίπεδο.

Οι Συμπαντικοί Νόμοι

 Επιλέχθηκε απο τον Δημήτρη Χωματά

1 Ο νόμος της Θεϊκής Ενότητας.
Ο νόμος της Θείας ενότητας μας βοηθά να κατανοήσουμε ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου όλα είναι συνδεδεμένα με οτιδήποτε άλλο. Καθετί που κάνουμε, λέμε και πιστεύουμε  επηρεάζει τους άλλους και τον κόσμο γύρω μας …

2 Ο νόμος της δόνησης
Αυτός ο Συμπαντικός Νόμος ορίζει ότι τα πάντα στο Σύμπαν κινούνται, δονούνται και ταξιδεύουν σε κυκλικά σχέδια .Οι ίδιες αρχές της δόνησης στο φυσικό κόσμο εφαρμόζονται  στις σκέψεις, τα συναισθήματα μας, τις επιθυμίες, και τη βούληση  στον αιθερικό κόσμο.Κάθε ήχος, πράγμα , ακόμα και η σκέψη έχει τη δική του συχνότητα δόνησης της, από μόνη της μοναδική …..

Το ΞΕΡΕΙΣ ότι ο λόγος σου είναι νόμος;

   

Η δύναμη της επιβεβαίωσης
Το ΞΕΡΕΙΣ ότι ο λόγος σου είναι νόμος;

6 Πλεονεκτήματα Του Να Είσαι Εσωστρεφής


«Μ’εναν απαλό τρόπο, μπορείς να ταρακουνήσεις τον κόσμο» Μαχάτμα Γκάντι


Η εσωστρέφεια και η εξωστρέφεια είναι όροι που περιγράφουν πτυχές της προσωπικότητας ενός ατόμου. Θεωρούνται ως μέρη του ίδιου συνεχούς, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι για να είσαι περισσότερο εξωστρεφής , θα πρέπει να είσαι λιγότερο εσωστρεφής και το αντίστροφο.

Στανίση με Αρνί και Μάνα του Τζάμπα … ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

 6,1

Κάποτε καμαρώναμε μια νέα και μοντέρνα γενιά διαφημιστών για τις δημιουργίες της. Διαφημίσεις εμπνευσμένες, ευχάριστες, με ωραίες ιστορίες, άκρως αυτοσαρκαστικές, αναδείκνυαν τις ιδιαιτερότητες του λαού μας με έναν τρόπο που δεν ενοχλούσε αλλά και δεν ένιωθες να τις κολακεύει. Από το γλέντι καβάλα στον ελέφαντα με υπόκρουση την απόκοσμη φωνή της Yma Sumac, στον «Put the kot down slowly» αστυνομικό, απ’ τον καμάκια με τα ψιψιψίνια και τα κοκοψόψα, και το υπέροχο «…το χάσαμε το κορμί πατριώτη» στον Έλληνα Κροίσο με νησί με 9 γράμματα, μέχρι το «Στη μάνα σου το ‘πες;» και τον ξεχασμένο Σάββα στην Πορτογαλία του Euro 2004, απολαμβάναμε ταλέντο κι ευρηματικότητα.

Αφοπλίστε την τηλεόραση !!!

 


Γράφει ο Βασίλης Μουλόπουλος

Ζούμε μια εθνική σχιζοφρένεια. Ζούμε σε μια Ελλάδα που βυθίζεται όλο και περισσότερο στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, στην απελπισία, στην ταπείνωση. Και σε μια Ελλάδα τηλεοπτικού σουρεαλισμού, όπου τίποτε από αυτά δεν υπάρχει. Όπου η εικονική πραγματικότητα κυριαρχεί σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής, από τους οίκους της πολιτικής έως τις οικίες των πολιτών, παραμορφώνοντας την «πραγματική πραγματικότητα».

Γιούτα: Μια γιγαντιαία κατολίσθηση σαρώνει δρόμους κτίρια και κατασκευές

 

 Το μεγαλύτερο ορυχείο χαλκού - το οποίο κατέχει το ρεκόρ για την μεγαλύτερη τεχνητή τρύπα στον κόσμο - έχει κατακλυσθεί από μια τεράστια κατολίσθηση, 600 μέτρων πλάτους και ιδίου μήκους, που έθαψε τα κτίρια, τους δρόμους και τις υποδομές.

Ο μήνας γέννησης συνδέεται με την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος

Η ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος στα νεογέννητα και τα επίπεδα βιταμίνης D φαίνεται πως ποικίλουν ανάλογα με το μήνα γέννησης, όπως έδειξε νέα έρευνα.
Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό JAMA Neurology και την οποία διεξήγαγαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης δίνει μία πιθανή βιολογική απάντηση στο ερώτημα πώς μπορεί ο μήνας γέννησης να επηρεάζει τον κίνδυνο εμφάνισης πολλαπλής σκλήρυνσης, γνωστής και ως σκλήρυνσης κατά πλάκας. Επιπροσθέτως, υποστηρίζει την ανάγκη για περαιτέρω έρευνα γύρω από τα πιθανά οφέλη της λήψης συμπληρωμάτων βιταμίνης D κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Μια ομοιότητα που τρομάζει ! Τρελάθηκε ξανά το μαγνητικό πεδίο της Γης ....η ?

 
  Στις 13 και 14 Φεβρουαρίου και ειδικότερα τη νύχτα της 14ης το μαγνητόμετρο που βρίσκεται στο  Lofoten  της Νορβηγίας είχε κυριολεκτικά τρελαθεί ! 
 Που όμως είναι η σύμπτωση ? Και τι είχε συμβεί τότε και τι συμβαίνει σήμερα ? 

Ποιός είναι ο ελεύθερος άνθρωπος;

 

Θυμάστε το ωραίο τραγούδι του Jean Ferrat που λέει: "Όταν σε παίρνω στην αγκαλιά μου, είναι πάντα η πρώτη φορά"; Μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά όχι από ρομαντισμό. Αν και ήμουν ένας νέος ερωτευμένος - με τα όντα, με τα πράματα, με τα γεγονότα, αισθανόμουν ότι υπήρχε κάτι άλλο στο βάθος αυτού του τραγουδιού. Το κατάλαβα πολύ αργότερα, όταν αναζητούσα έναν απλό ορισμό της ελευθερίας. Σαν γέροντας σήμερα, επίσης, είμαι πάντα ερωτευμένος. Είμαι ερωτευμένος με το βιβλιαράκι μου, με τον εγγονό μου, με σας σαν αναγνώστες. Συχνά, όταν οι άνθρωποι μου δηλώνουν την αγάπη τους, επειδή τους νιώθω να είναι σε αμηχανία, απαντώ ότι είναι πολύ φυσικό, γιατί μόνο από αγάπη μπορούμε να επικοινωνήσουμε, μπορούμε να ζήσουμε την ενότητα και την ταυτότητα με κάτι έξω από τον εαυτό μας. Η μάθηση είναι υπόθεση αγάπης.

Οι νόμοι του Μέρφι περί έρωτα!

funny-love-nice-pop-Favim.com-429821 


  • Όλοι οι καλοί είναι πιασμένοι
  • Αν κάποιος δεν είναι πιασμένος, υπάρχει λόγος!
  • Όσο πιο καλός είναι κάποιος, τόσο πιο απρόσιτος είναι.
  • Το μέγεθος της αγάπης που νιώθει κάποιος για σένα είναι αντιστρόφως ανάλογο της αγάπης που νιώθεις εσύ για αυτόν
  • Τα λεφτά δεν αγοράζουν τον έρωτα και την αγάπη, αλλά σίγουρα σε φέρνουν σε μια καλή διαπραγματευτική θέση!

Aπό πού βγήκε η γνωστή φράση «Μάλλιασε η Γλώσσα μου» !!!

                               

Στη βυζαντινή εποχή υπήρχαν διάφορες τιμωρίες, ανάλογες, βέβαια, με το παράπτωμα…Όταν π.χ. ένας έλεγε πολλά, δηλαδή έλεγε λόγια που δεν έπρεπε να ειπωθούν, τότε τον τιμωρούσαν με έναν τρομερό τρόπο.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Προετοιμάζει Τις Η.Π.Α Για Στρατιωτικό Νόμο!!

 https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Finfo.publicintelligence.net%2FDoD-CivilianLawEnforcement.pdf&docid=d7d0e51aadbe33b27b5aac450224af9a&a=bi&pagenumber=1&w=488

Το Υπουργείο Άμυνας έχει εκδώσει μια οδηγία που αποσαφηνίζει τους κανόνες όσον αφορά τη συμμετοχή στρατιωτικών δυνάμεων στην πολιτική της επιβολής του νόμου. Η οδηγία θεσπίζει ως "πολιτική του Υπουργείου Άμυνας, να αποδίδει ευθύνες, και  να παρέχει διαδικασίες για την υποστήριξη του Υπουργείου Άμυνας για τις ομοσπονδιακές, κρατικές, φυλετικές, πολιτικές και τοπικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανομένων των απαντήσεων σε πολιτικές ταραχές εντός των Ηνωμένων Πολιτειών."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα