Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

EKTAKTO-ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Eπαθε «στραπάτσο» το φιλοτουρκικό λόμπι στο Ευρωκοινοβούλιο

Με το τελικό κείμενο που εγκρίθηκε στο ευρωκοινοβούλιο ζητείται αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από τα Κατεχόμενα, επιστροφή της κλειστής πόλης των Βαρωσίων,
 διακοπή της ροής του παράνομου εποικισμού στην κατεχόμενη Κύπρο και εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Αγκυρας, δηλαδή αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία. 

Μεγάλο «στραπάτσο» για το φιλοτουρκικό λόμπι, που επιχείρησε να επιβάλει την παρουσία Τουρκοκύπριων παρατηρητών στις εργασίες του Ευρωκοινοβουλίου και το άνοιγμα του απ' ευθείας εμπορίου της Ε.Ε. με τα Κατεχόμενα, χαρακτηρίστηκε το τελικό αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας για την έκθεση ενταξιακής προόδου της Τουρκίας το 2012. 

Σπιτική Οδοντόκρεμα







Τι περιέχεται αλήθεια σε μια οδοντόκρεμα;




Μπορούμε να αναγνωρίσουμε όλες τις ουσίες που αναγράφονται στα συστατικά τους; Έστω κι αν μπορούμε (που αμφιβάλω, εδώ δε μπορούμε να τις προφέρουμε καλά καλά..) ξέρουμε τις ιδιότητες αυτών των συστατικών;
Ποια είναι η κύρια αποστολή μιας οδοντόκρεμας;

ΝΑ ΚΑΔΡΩΘΕΙ , ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΑΝ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΓΙΑΤΊ ΣΕ ΚΆΠΟΙΕΣ ΧΏΡΕΣ ΤΟ ΤΙΜΌΝΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΕΞΙΆ ΠΛΕΥΡΆ;


Όλοι μας έχουμε συνηθίσει το τιμόνι από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου και μας φαίνεται παράξενο όταν σε ορισμένες χώρες το έχουνε από δεξιά.
Γιατί όμως γίνεται αυτό; Πού έχει τις ρίζες της αυτή η...
παραξενιά;

Σε μερικές χώρες, όπως για παράδειγμα στην Κύπρο και την Αγγλία, οδηγούν στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και το τιμόνι βρίσκεται στα δεξιά του αυτοκινήτου.

Μαθαίνουν και καλλιεργούν την οδηγική αντίληψη με γνώμονα αυτήν την κατάσταση. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν μαθαίνατε πως το όλο θέμα έχει τις ρίζες του πολύ πριν δημιουργηθεί ακόμα και η ιδέα της μηχανής εσωτερικής καύσεως;

Η φιλοσοφία του Έρωτα


Ο ΕΡΩΤΑΣ αποτελεί ένα από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ που μας απασχολεί στην καθημερινή μας ζωή

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Η φιλοσοφία του Έρωτα    
Ο ΕΡΩΤΑΣ αποτελεί ένα από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ που μας απασχολεί στην καθημερινή μας ζωή, σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα ακόμα και κατά την διάρκεια ολόκληρης της ζωής μας!
Παρόλα αυτά, γι αυτό το ΚΥΡΙΑΡΧΟ και ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ θέμα που αφορά όλους μας, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι στην πραγματικότητα γνωρίζουμε ελάχιστα, αφού σχεδόν ποτέ δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τα ΕΡΩΤΙΚΕΣ μας ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

Η νόσος της αυθαιρεσίας

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου
Οταν το σύνδρομο της αυθαιρεσίας έχει εγκατασταθεί ανάμεσά μας όχι απλώς ως σύνδρομο επιβίωσης, αλλά και ως πρόκριμα κοινωνικής αριστείας, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τους κανόνες από τις εξαιρέσεις τους.
Είναι εξαίρεση ο πρόκριτος της Νέας Μανωλάδας που ζήτησε από τους επιστάτες του να συνετίσουν τους εργάτες που ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους; Ή μήπως ακολούθησε την πεπατημένη, απλώς αυτός είχε την «τόλμη» να κάνει ό,τι οι συνάδελφοί του δεν τόλμησαν να κάνουν: να τελειώνει μια και καλή με δαύτους. Και αν είναι εξαίρεση, τότε πώς όλοι οι υπόλοιποι που ακολουθούσαν τον κανόνα δεν τον αντιμετώπισαν ως εξαίρεση; Γιατί δεν προσπάθησαν να τον συνετίσουν στο καφενείο, όπου τσακώνονται παρακολουθώντας τις αγαπημένες τους ομάδες; Και αν δεν συνετίστηκε, παρά τις καλοπροαίρετες νουθεσίες τους, τότε γιατί δεν τον κατήγγειλαν στις Αρχές;

Τέξας: 12 οι νεκροί, πάνω από 200 οι τραυματίες [βίντεο+φωτο]


texas1Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη της Τετάρτης, σε εργοστάσιο λιπασμάτων στην πόλη Γουέστ...
ενώ πάνω από 200 είναι οι τραυματίες.
Ο κυβερνήτης του Τέξας, Ρικ Πέρι, χαρακτήρισε το συμβάν «πραγματικά ένα εφιαλτικό σενάριο για την κοινότητα» και πρόσθεσε: «Είμαστε ευλογημένοι σε αυτή την κατάσταση να έχουμε την καλύτερη ομάδα διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στη χώρα και σίγουρα ήταν η καλύτερη χθες το βράδυ, μαζί με τους πολίτες".

Αυτόπτης μάρτυρας στο Waco επιβεβαιώνει στρατιωτική άσκηση και παρουσία πριν την έκρηξη (Φωτογραφίες / Βίντεο)


                mattewshort4

Ο ρεπόρτερ του  Intellihub Matthew Short παρατήρησε μια αύξηση των μέτρων έκτακτης ανάγκης και  στρατιωτική παρουσία στο Waco του Τέξας στις 16 Απριλίου,  μετά την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση, και  κρυφά μαζί με έναν φίλο του πήρε φωτογραφίες και βίντεο  των τεθωρακισμένων οχημάτων. 

Προτείνουμε τις 15 καλύτερες επεκτάσεις για τον Chrome!



1.Adblock:H επέκταση αυτή μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις που υπάρχουν σε διάφορες ιστοσελίδες, η επέκταση αυτή αριθμοί πάνω από 10.000.000 εκατομμύρια χρήστες.

2.Google Translate: Αυτή η επέκταση μεταφράζει οποιαδήποτε ιστοσελίδα θέλετε απλά κάνοντας κλικ στο κουμπί που θα σας εμφανίσει στην γραμμή του προγράμματος στην περιήγηση σας.

3.IE tab: Η συγκεκριμένη επέκταση μπορεί να εμφανίσει τον Internet Explorer μέσα απ τον Chrome αυτό σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε στοιχεία έλεγχου ActiveX,Sharepoint,ICBC,alipay.

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!!!



Συγκεντρώσαμε όλες τις τελευταίες θεάσεις αγνώστων αντικειμένων αλλά και αγνώστων πλασμάτων που έχουν λάβει μέρος το τελευταίο διάστημα στον πλανήτη μας και σας τις παρουσιάζουμε.
Πράγματι είναι πολύ εντυπωσιακές!!

«Ζωντανό απολίθωμα» εξηγεί πώς τα ψάρια έβγαλαν πόδια

dna-koilakanthos-98886


Το DNA του  κοιλάκανθουαποκωδικοποίησε διεθνής ομάδα επιστημόνων, με επικεφαλής τη Δρ.  Kerstin Lindblad-Toh από το Ινστιτούτο γενετικής Broad, στο Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης.
Ο αφρικανικός κοιλάκανθος θεωρείται ότι συγγενεύει με τα προϊστορικά ψάρια που εξελίχθηκαν σημαντικά και άρχισαν να ζουν στη στεριά.

Είναι Ραδιενεργά Τα Τσιγάρα;



Ο καπνός του τσιγάρου περιέχει πάνω από 50 διαφορετικές χημικές ενώσεις που είναι καρκινογόνες.
Επίσης ο καπνός περιέχει και ραδιενεργά σωματίδια που μπορούν να εγκατασταθούν στους πνεύμονες και να προξενήσουν καρκίνο. Τα φύλλα του καπνού καλύπτονται από μικρές κολλώδεις τρίχες, πάνω στις οποίες μπορούν να κολλήσουν ραδιενεργές ουσίες από την ατμόσφαιρα.

Γιατί τα ζώα βλέπουν καλύτερα στο σκοτάδι (;)



Η οπτική ικανότητα των ζώων εξαρτάται από το αν είναι δραστήρια την ημέρα ή τη νύχτα. Γι’ αυτό ορισμένα ζώα βλέπουν καλύτερα την ημέρα, ενώ άλλα βλέπουν καλύτερα τη νύχτα.

Πυροβολισμοί, εκρήξεις, 1 σύλληψη στη Watertown συνδέεται με τους βομβαρδισμούς της Βοστώνης


Οι αστυνομικοί (δεν απεικονίζεται) κρατήσει έναν άνδρα στο έδαφος Watertown, Μασαχουσέτη 19η Απριλίου 2013 μετά τον πυροβολισμό ενός αστυνομικού στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT).  (Reuters / Brian Snyder)




Πυροβολισμοί, εκρήξεις και ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του αστυνομικού στο MIT συνεχίζονται στο Watertown. Η κατάσταση παραμένει τεταμένη, με τους κατοίκους της περιοχής να προειδοποιούνται να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, καθώς και μία πολύ ενεργό παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή.

Γέννηση


gena

Γέννηση
Η Παρουσία ποτέ δεν μοιάζει τόσο απούσα όσο μέσα στον χρόνο επώασης που συντελείται μέσα στο σκοτάδι εκείνο που κυοφορεί το Φως.
Οι λανθάνοντες πόνοι του ευδαιμονισμού είναι πάντα ύπουλοι και αόρατοι γιατί ζουν ναρκωμένοι από την μεθυστική του παρουσία. Αν τους ακραγγίζαμε,  το σύννεφο της άγνοιας θα εξατμιζόταν, αφήνοντάς μας μέσα στο σκοτάδι που ζει το φως μέχρι να γεννηθεί.

Η Εμπειρία Της Ησυχίας - Κανόνες Σιγής


mountreflection
Η εμπειρία της ησυχίας

Σ'ένα μοναχικό ερημίτη έφτασαν μια μέρα κάποιοι επισκέπτες. Τον ρώτησαν:

Τι νόημα έχει η ζωή σου στην ησυχία; Ο μοναχός εκείνη τη στιγμή μόλις έβγαζε νερό από ένα βαθύ πηγάδι. Είπε: Κοιτάξτε στο πηγάδι! Τι βλέπετε; Εκείνοι κοίταξαν: Τίποτα.

Μετά από λίγο ο μοναχός τούς είπε ξανά: Κοιτάξτε στο πηγάδι! Τι βλέπετε;

Ο Κίνδυνος του Τρομοκράτη – Μοναχικού Λύκου




Συνέντευξη του Jeffrey D.Simon στον Mark Thompsonκαι στο Time U.S.
 
 
O Jeffrey DSimon είναι συγγραφέας του βιβλίου «Η τρομοκρατία του Μοναχικού Λύκου: καταννοώντας την ανερχόμενη απειλή»..

Ο Mark Thompson είναι κάτοχος του Pulitzer και έχει καλύψει τον τομέα της Εθνικής Ασφάλειας στην Washington από το 1979 και για το Time από το 1994.

Η ασθένεια ώς θετικός παράγων εξέλιξης



                                  
Το κείμενο αυτό προέρχεται από μακροχρόνιο  φιλοσοφικό αλλά και πρακτικό  προβληματισμό κατά την προσωπική μου πορεία, διά μέσου των δοκιμασιών τις οποίες δίνει η ζωή σε όλους μας. Δεν υπάρχουν «επιστημονικές» τεκμηριώσεις, και όσα λέγονται είναι αποτέλεσμα προσωπικής έμπνευσης. Ο λόγος της συγγραφής και δημοσίευσής του είναι ότι πιστεύω πως πρέπει να μοιραστώ αυτήν την έμπνευση με όσους είναι ανοιχτοί σε τέτοιου είδους προσεγγίσεις.

Η συνομωσία της μετριότητας

Greece

Η νέα τάξη πραγμάτων έχει αποφασίσει και μεθοδεύει την καταστροφή της Ελλάδας, σκοτεινοί κύκλοι αποκρύπτουν την ύπαρξη γιγαντιαίων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στο Αιγαίο, ξένα κέντρα επιδιώκουν την εξαφάνιση της Ορθοδοξίας και του Έθνους. Εβραίοι, Μασόνοι, Αμερικανοί, Γερμανοί και εξωγήινοι έχουν σχεδιάσει και υλοποιούν την εξαφάνιση της Ελλάδας και του Ελληνισμού από τον παγκόσμιο χάρτη.

Η διαδικασία επίσκεψης στο Άγιο Όρος και ο Γέροντας Παίσιος.


Το να επισκεφτεί κανείς το Άγιο Όρος δεν είναι μια εύκολη υπόθεση,όπως πολλοί νομίζουν,υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί..ποια είναι αυτή;;Μα φυσικά το διαμονητήριο,τι είναι αυτό θα αναρωτηθούν πολλοί και με το δίκιο τους βέβαια καθώς μπορεί και να μην έχουν ψάξει την διαδικασία που χρειάζεται για την επίσκεψη στο Άγιο Όρος..Ας δούμε όμως τι είναι το διαμονητήριο..

Κανιβαλισμός: ο απαγορευμένος καρπός



Στις 22 Ιουλίου του 1991, έπειτα από έφοδο της αστυνομίας σ’ ένα διαμέρισμα μιας λαϊκής συνοικίας του Μιλγουόκι, συνελήφθη ο χειρότερος κανίβαλος στην εγκληματολογική ιστορία των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γειτόνων του ο Τζέφρι Ντάμερ «ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος». Το γεγονός αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να παρασύρει και να δολοφονήσει «ήσυχα» τουλάχιστον 14 ανθρώπους. Τη στιγμή της σύλληψης του, στο διαμέρισμα του υπήρχαν 11 διαμελισμένα πτώματα και τρία βρασμένα ανθρώπινα κεφάλια! Το θέαμα ήταν φρικιαστικό. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα ο Ντάμερ βασάνιζε τα θύματα του, τα τεμάχιζε και στη συνέχεια έτρωγε τμήματα τους. Η περίπτωση του δυστυχώς δεν είναι και η μοναδική στην ιστορία του ανθρώπινου είδους.
Οι σπηλαιόβιοι πρόγονοί μας δεν έχαναν την ευκαιρία να κατασπαράζουν ο ένας τον άλλο. Την παλαιολιθική εποχή οι άνθρωποι του Νεάντερταλ συνήθιζαν ν’ αλληλοτρώγονται κατά τη διάρκεια των συγκρούσεών τους.  Οι Homo Sapiens δεν εγκατέλειψαν ολοκληρωτικά αυτή την πρακτική. Από τη στιγμή ωστόσο που οι άνθρωποι παράτησαν το κυνήγι και τη νομαδική ζωή κι ασχολήθηκαν με την καλλιέργεια της γης και ιδιαίτερα μόλις δημιουργήθηκαν τα πρώτα οργανωμένα κράτη, ο πατροπαράδοτος κανιβαλισμός πέρασε στην «παρανομία», έγινε ταμπού κι απωθήθηκε από το συλλογικό ασυνείδητο. Και ο λόγος είναι προφανής: οι αιχμάλωτοι πολέμου, που θεωρούνταν ως τότε «δίποδη τροφή», απέκτησαν μεγαλύτερη αξία ως δούλοι, που καλλιεργούσαν τη Γη και πληρωτές φόρων, παρά ως μεσημεριανό γεύμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα