Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Υπάρχει "τσουνάμι" σεισμών;

yparxei-tsounami-seismwnΜία μεγάλης έντασης δόνηση είναι πιθανό να προκαλέσει κάποια άλλη ακόμη και σε πολύ μακρινή απόσταση, αναφέρει νέα έρευνα
Είναι ένα από τα μεγάλα αναπάντητα μυστήρια της γεωλογίας. Μπορεί ένας μεγάλος σεισμός να προκαλέσει έναν νέο σεισμό σε αρκετά μεγάλη απόσταση; Μια νέα μελέτη αναφέρει ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατόν να συμβεί σε ποσοστό τουλάχιστον 9% των περιπτώσεων.
Το ερώτημα σχετικά με το αν υπάρχει κάποιος μηχανισμός που ενεργοποιείται

Αχιλλαία. Ένα βότανο που κλείνει πληγές.

Για να κλείσετε τις πληγές! Αν και όχι ιδιαίτερα γνωστή, η αχιλλαία θεωρείται ένα από τα πιο δραστικά βότανα, αφού ρίχνει τον πυρετό, επουλώνει τις πληγές και καταπολεµά την τριχόπτωση! Που την βρίσκουμε Η αχιλλαία ή χιλιόφυλλο ανθίζει στα λιβάδια από το Μάιο µέχρι τον Οκτώβριο. Σε αυτό το διάστηµα µπορούµε να την µαζέψουµε, να την ξεράνουµε στη σκιά και να την φυλάξουµε σε γυάλινο βάζο, αν και µπορούµε εύκολα να την βρούµε και σε καταστήµατα µε βότανα.

Ο ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ


Την πιθανότητα θανάτου από καρκίνο του μαστού σε μεγαλύτερες ηλικίες περιορίζει σημαντικά η συχνή κατανάλωση λιναρόσπορου. Σύμφωνα με γερμανούς ειδικούς μάλιστα, η προστατευτική του δράση φτάνει το 40%.
Ως γνωστόν, τροφές όπως οι σπόροι, το σιτάρι και τα λαχανικά είναι πλούσια σε φυτοοιστρογόνα ή γνωστά και ως «διατροφικά οιστρογόνα». Από αυτά, πιο σημαντικά θεωρούνται οι λιγνάνες καθώς σύμφωνα με τους επιστήμονες έχουν έντονη

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ


plaka_sokaki
Σιχαμένα, μακελεμένα, σάπια μυαλά, βρωμάνε χρήμα και δόξα. Με βουλωμένες όλες τις ελικοειδείς αποφύσεις χαχανίζουν ανέμελοι,πίνουν καφέ καπουτσίνο, σε αναπαυτικές πολυθρόνες από σώματα αστέγων.Πότε πότε το χουζούρι χαλνά από την βρώμα του νεκρού που έχει σκουληκιάσει στα αζήτητα.

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ BUSHIDO ΚΑΙ Η ΑΤΡΑΠΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Μία από τις χαρακτηριστικότερες μορφές στο χώρο της Ανατολής υπήρξε ο Σαμουράι. Ο άνθρωπος που ποτέ δεν τραβούσε το σπαθί από τη θήκη χωρίς λόγο και ποτέ δεν το επέστρεφε σ' αυτή χωρίς τιμή. Ο ιππότης πολεμιστής που είτε μαχόταν μέχρι θανάτου για τον άρχοντά του, είτε ως ρονίν (Σαμουράι χωρίς άρχοντα) περιπλανιόταν στη χώρα, πολεμώντας για το αγαθό και το δίκαιο.
Εχοντας ως αρχή έναν κώδικα που δεν του έδινε τίποτα και του πρόσφερε τα πάντα, έκανε τρόπο ζωής την αφιερωμένη δράση, αδιαφορώντας για το θάνατο, το μόνο σύντροφο που τον ακολουθούσε παντού.

Περί προνοίας*


  


Απ' όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο είναι εύκολο για τον άνθρωπο να βρει την ευκαιρία να εγκωμιάσει την πρόνοια, αν έχει μέσα του αυτές τις δύο ιδιότητες: την ικανότητα να αντικρίζει συνορατικά το κάθε γεγονός, και την αίσθηση της ευγνωμοσύνης. Αλλιώς, ο ένας δε θα μπορεί να δει την χρησιμότητα αυτού που έγινε, και ο άλλος, ακόμα και αν την βλέπει, δεν θα είναι ευγνώμων γι' αυτό.

Αν δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου τι νόημα έχει να είσαι οποιοσδήποτε άλλος;





Οι περισσότεροι από μας θα συμφωνούσαν, είναι όμως δυσκολότερο από όσο ακούγεται. Υπάρχουν τόσες μάσκες που απαιτούν οι άλλοι να φορέσουμε για να καλύψουμε το αληθινό μας πρόσωπο, ώστε ορισμένοι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν πάντα τον εαυτό τους όταν τον βλέπουν γυμνό στον καθρέφτη. Και παρά πολλοί, δεν βρίσκουν ποτέ τον εαυτό τους για να τον αγαπήσουν.

Ο φόβος γεννάει την ελπίδα





Η σκέψη είναι υπεύθυνη για το φόβο. Επίσης η σκέψη είναι υπεύθυνη για την ευχαρίστηση. Κάποιος είχε μια ευτυχισμένη εμπειρία. Η σκέψη τη σκέφτεται και θέλει να διαιωνιστεί. Όταν αυτό δεν είναι δυνατό υπάρχει μια αντίσταση, θυμός, απελπισία και φόβος.  Έτσι η σκέψη είναι υπεύθυνη για το φόβο καθώς και για την ευχαρίστηση.

Αν οι 300 Σπαρτιάτες ήταν από Θεσσαλονίκη!



1. Η μάχη δεν θα είχε διεξαχθεί αρχές Σεπτέμβρη γιατί θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ.

2. Επίσημο ρόφημα των πολεμιστών θα ήταν ο φραπές.

3. Το μολών λαβέ θα είχε αντικατασταθεί από το χαλαράαααααα.

Η σημασία του σεξ για τον άνδρα και την γυναίκα




Ένας άνδρας ταξιδεύει από το φυσικό στο νοητικό και ύστερα στο ατομικό (θέληση-δύναμη) επίπεδο. Το φυσικό σεξ είναι πάντα σημαντικό γι' αυτόν. Η σεξουαλική επιθυμία ελέγχεται όταν ο άνθρωπος φθάνει στα ανώτερα πεδία, αλλά πάντα αποτελεί ένα φυσικό κίνητρο μέσα του.

Πώς βοηθούν στην πνευματική ανάπτυξη ο άνδρας τη γυναίκα και η γυναίκα τον άνδρα



Οι άνδρες είναι απαραίτητοι για την ανάπτυξη της γυναίκας και οι γυναίκες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη του άνδρα. Ένας άνδρας βοηθάει τη γυναίκα του να προοδεύσει συγχωνευόμενος μαζί της φυσικά, αιθερικά, συναισθηματικά και νοητικά. Η επικοινωνία μαζί της σε όλα αυτά τα επίπεδα επιφέρει ολοκλήρωση σ’ αυτήν επειδή το αρσενικό στοιχείο ή δύναμη είναι αναγκαία για να κάνει τα κέντρα της να ανθίσουν. Όπως η γύρη του αρσενικού και του θηλυκού δέντρου πρέπει να ενωθούν για να δώσουν καρπό τα δέντρα, έτσι η γυναίκα δεν μπορεί να δώσει τον καρπό των κέντρων της χωρίς τη “γονιμοποίηση” από τα αρσενικά στοιχεία.

Ο ιδανικός γάμος



Η Αρχαία Σοφία μας λέει ότι ο γάμος είναι πολύ ιερός. Σχηματίζεται μέσω των μεγάλων νόμων της Φύσης. Για να κάνουμε έναν πετυχημένο γάμο πρέπει να βρούμε αυτές τις αρχές και τις οδηγίες της Φύσης.

Υπάρχει ένας μυστικός δεσμός που ελκύει τους ανθρώπους κοντά. Ορισμένοι άνθρωποι αγαπούν κάποιους ανθρώπους και μόλις αγαπήσουν κολλούν μεταξύ τους. Ακόμη και αν τους τριγυρίζουν άτομα που είναι πιο όμορφα, πιο εμφανίσιμα, πιο σημαντικά, πιο ενδιαφέροντα, επιλέγουν να είναι μόνο με εκείνο το συγκεκριμένο άτομο. Υπάρχει ένας μυστηριώδης δεσμός ανάμεσά τους που εξηγείται μόνο από μια αρχή της Φύσης.

Τι ενέργειες δίνει ο άνδρας στη γυναίκα και η γυναίκα στον άνδρα

Στην ορθή φυσική επαφή ο άνδρας και η γυναίκα δίνουν ο ένας στον άλλον τις ακόλουθες ενέργειες για να ισορροπήσουν τη φύση τους:



1. Ο άνδρας δίνει αιθερικό ηλεκτρισμό ή μαγνητισμό στη γυναίκα. Γι’ αυτό η γυναίκα χρειάζεται τον άνδρα. Η σχέση ενός άνδρα και μιας γυναίκας είναι η διευθέτηση του επιπέδου του ενεργειακού πεδίου γύρω τους. Αν ο άνδρας έχει πολύ αιθερικό ηλεκτρισμό, πρέπει να μιλήσει με μια γυναίκα και να αγγίξει μια γυναίκα, προκειμένου να ισορροπήσει. Η γυναίκα μπορεί να απορροφήσει αυτόν τον ηλεκτρισμό από τον άνδρα μέσω του αγγίγματος και της ομιλίας, ακόμη και χωρίς σεξουαλική επαφή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα