Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Θεϊκή πατέντα για να μην παίρνετε ποτέ κλήση ! (Βίντεο)



Για να μην αγχωθείτε ποτέ ξανά για το αν θα ''φάτε'' κλήση από παράνομο παρκάρισμα!

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΒΙΝΤΕΟ



Τραγουδώντας τον ύμνο της «Επανάστασης των Γαρυφάλλων» (GrandolaVila Morena) Πορτογάλοι απόστρατοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, μαζί με άλλους πολίτες
και συνταξιούχους άλλων κλάδων, εισέβαλλαν στην Βουλή της χώρας και αποδοκίμασαν τους βουλευτές της κυβέρνησης που συζητά και ετοιμάζεται να ψηφίσει νέα μέτρα εξόντωσής τους!

Οι Διδασκαλίες του Δον Χουάν



1. Ο εγωισμός είναι το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα του πολεμιστή, γιατί καταναλώνει πολύ ενέργεια. 

2. Μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στη ζωή του πολεμιστή, είναι ο φόβος γιατί τον σπρώχνει στη μάθηση. 

3. Οι άψογοι πολεμιστές μπορούν να δουν τρομαχτικούς κόσμους κι όμως την άλλη στιγμή λένε ένα αστείο γελώντας με τους φίλους τους, ή με ξένους. 

Μεγαλοφυές Ψάρεμα!!! (Βίντεο)


Η Χριστική Αρχή



Η λατρεία του νεκρού γράμματος στη Βίβλο δεν είναι παρά μία ακόμη μορφή ειδωλολατρείας, τίποτε καλύτερο. Ένα θεμελιώδες δόγμα πίστεως δε μπορεί να υφίσταται κάτω από τη μορφή ενός διπρόσωπου Ιανού. Επομένως, η Βίβλος δεν είναι ο "Λόγος του Θεού" αλλά στην καλύτερη περίπτωση περιέχει λόγια ατελών διδασκάλων και ανθρώπων, που μπορεί να σφάλλουν. Παρόλα αυτά, αν διαβαστεί εσωτερικά, πράγματι περιέχει, αν όχι όλη την αλήθεια, πάντως "τίποτε άλλο παρά την αλήθεια", κάτω από οποιοδήποτε αλληγορικό ένδυμα. 

Αλλά: Quot homines tot sententiae  
(Όσοι οι άνθρωποι, τόσες και οι γνώμες).

Τουρκία το επόμενο θύμα της οικονομικής κρίσης



Αργά το καλοκαίρι καραδοκεί η κρίση, σύμφωνα με τους ειδικούς και αυτή η χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτή τη φορά, όμως, πέντε χώρες αναμένεται να χτυπηθούν από αυτή τους καλοκαιρινούς μήνες, σύμφωνα με τον διάσημο οικονομολόγο Μάθιου Λιν του Bloomberg και του Ινστιτούτου Strategy Economics.
Σε κείμενό του στο Market Watch της Wall Street Journal, ανέφερε πως οι επόμενες χώρες που θα πληγούν θα είναι η Γερμανία, η Ιταλία, η Σλοβενία, η Τουρκία και η Συρία.

«Μπορούμε να συζητήσουμε για ατελείωτες ώρες γιατί η αγορά πέφτει το καλοκαίρι. Ίσως ο καιρός παίρνει τα μυαλά των ανθρώπων. Ίσως πρόκειται για σύμπτωση. Όποιος και να είναι ο λόγος, θα ήταν ανόητο να αγνοήσουμε την πιθανότητα να σημειωθεί απότομη πτώση τώρα που ο ήλιος έχει αρχίσει και πάλι να λάμπει», αναφέρει με διάθεση ρομαντισμού ο Λιν.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

"Αυτός ο φανταχτερός και γελοίος πολιτισμός σας έφθασε πια στο χείλος του γκρεμού : 
 Στο πλανήτη θα συμβούν σε γενικές γραμμές σειρά γεωφυσικών αναταραχών. Μεγάλες περιοχές θα βυθιστούν, ενώ άλλες θα ανυψωθούν, προκαλώντας σεισμούς.

 Βέβαια, αυτό ήδη έχει αρχίσει και διαφαίνεται αν και οι επικυρίαρχοι προσπαθούν να το ελέγξουν τεχνολογικά. Αλλά δεν θα μπορέσουν, γιατί στο  μεταξύ η διαμαχή :  Αμερικής, Κίνας και  Ρωσίας θα προκαλέσει περαιτέρω καταστροφή.

Πρώτο Γενετικά Τροποποιημένο Κρέας Σολομού Εγκρίνεται Για Το Καλοκαίρι Του 2013!!! Είναι Ήδη Πάρα Πολύ Αργά!!!

gm σολομό


Επιστήμονες από το  Ινστιτούτο του Πανεπιστήμιου του Εδιμβούργου Ρόσλιν  ενθαρρύνουν την κυβέρνηση να στηρίξει την εξάπλωση του γενετικά τροποποιημένου σολομού καθώς και την στήριξη της Γενετικής Μηχανικής στα εκτρεφόμενα ζώα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να εγκρίνουν τον γενετικά τροποποιημένο σολομό εντός της επόμενης εβδομάδας. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων σχετικά με το αν θα επιτρέψει την εμπορική παραγωγή γενετικά τροποποιημένου κρέατος και ψαριών.

Ο άνδρας του σπιτιού ροχαλίζει; Βρείτε την... ησυχία σας!



Αν ο άνδρας του σπιτιού ροχαλίζει σαν τρένο κρατώντας όλη την οικογένεια ξύπνια κάθε βράδυ, δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές και βρείτε την... ησυχία σας.

Μη βάζετε τη μπουγάδα να στεγνώσει μέσα στο σπίτι


Με την έλευση του χειμώνα, πολλές νοικοκυρές βάζουν τις απλώστρες με τα ρούχα στο εσωτερικό του σπιτιού, για να στεγνώνουν πιο γρήγορα.
Μία νέα μελέτη, όμως, αποκαλύπτει ότι αυτή η πρακτική είναι επικίνδυνη, ιδίως όταν στο σπίτι κατοικούν πάσχοντες από άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα ή άλλες αλλεργίες.
Όπως έδειξε η μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Αρχιτεκτονικής Mackintosh, στη Γλασκόβη, και την οποία δημοσιεύουν τα Νέα, σε πολλά σπίτια είναι ιδιαιτέρως αυξημένη η υγρασία – και σε ποσοστό έως 30% αυτό οφείλεται στις μπουγάδες που στεγνώνουν στο σαλόνι.

Αλλαγή σκηνικού στην Ισλανδία




Η Ισλανδία είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα, αν και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ευρωζώνης, η οποία χειρίστηκε την οικονομική κρίση του 2008 με το δικό της, διαφορετικό, και εν τέλει περισσότερο επιτυχημένο τρόπο. Εν συντομία, αντί να υποστεί τις συνέπειες ενός κολοσσιαίου δανεισμού όπως έκανε η Ιρλανδία και η Ελλάδα, άφησε τις τέσσερις μεγαλύτερες ιδιωτικές της τράπεζες να καταρρεύσουν, τις κρατικοποίησε για ένα διάστημα μέχρι να τις ξαναπουλήσει σε ιδιώτες, και μετά από δυο επιτυχημένα δημοψηφίσματα αρνήθηκε να εγγυηθεί τα δάνεια των τραπεζών και τις καταθέσεις των αλλοδαπών καταθετών.

Πως κάνουμε ένα στυλό που στέγνωσε & δεν γράφει, να γράψει!

στυλό δεν γράφει



Έχετε ένα στυλό το οποίο στέγνωσε το μελάνι του και δεν γράφει; Δείτε τι να κάνετε για να μπορέσετε να κάνετε το στυλό σας να ξαναγράψει!

Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αν το στυλό με το μελάνι του έχουν στεγνώσει και δεν γράφει

Κοράνι: οι 150 (πιο) "θανάσιμες" σελίδες! Μετά απ' αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες...(Μέρος Α’ – Εισαγωγή)


 
Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

     Τελικά το Ισλάμ είναι αντίπαλος της Δύσης ή όχι;
      Είναι αντίπαλος όλης της μη – ισλαμικής ανθρωπότητας, ή όχι;
     Και αν ναι, πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι τελικά;
     Και αν είναι το Ισλάμ επικίνδυνος αντίπαλος, το Κοράνι έχει κάποια σχέση με αυτό ή είναι τελείως άσχετο με αυτή την πολεμική ιστορική εξέλιξη του Ισλάμ;
      Λοιπόν, το Κοράνι δεν είναι καθόλου αμέτοχο σε αυτή την ιστορική εξέλιξη. Για την ακρίβεια, το Κοράνι είναι η Γενεσιουργός Αιτία της δημιουργίας αυτής της «πολεμοχαρούς καταστρεπτικής ιστορικοφιλοσοφικής τάσης». Κι «αυτό» που – κατά βάση – τη συντηρεί. Ακόμη. Και αδιάλειπτα στο πέρασμα των αιώνων.

ΗΠΑ – Συρία: η «κόκκινη γραμμή» των χημικών όπλων «δεν έπιασε». Τι έχει σειρά;




 γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ επιθυμεί, για γεωστρατηγικούς λόγους, επέμβαση στη Συρία. Η Αμερικανική Κοινή Γνώμη όχι. Η «κόκκινη γραμμή» που τέθηκε από τις ΗΠΑ -  των Συριακών χημικών όπλων – δείχνει πως «δεν πιάνει». Τι έχει άραγε σειρά να χρησιμοποιηθεί ως «επικοινωνιακό όπλο» που θα πείσει τους Αμερικανούς Πολίτες να στηρίξουν μια επέμβαση στη Συρία – και κατ’ επέκταση στο Ιράν και στη Μέση Ανατολή;

Ο έρωτας κι ο θάνατος ίδια σπαθιά βαστούνε


swords


Του Γιάννη Μακριδάκη. Μεγάλη Παρασκευή ώρα 8.30 το πρωί και επέστρεψα από την καθιερωμένη πρωινή μου δίωρη συναναστροφή με τα φυτά.
Φεύγοντας από το σπίτι κατά τις 6.15, (όπως και τώρα που επέστρεφα αλλά και όποια ώρα κι αν περάσω), έπεσα πάλι πάνω στο γεγονός που συμβαίνει εδώ και μια βδομάδα και με συγχύζει. Σε ένα από τα σπίτια που βρίσκονται στην διαδρομή μου, το οποίο κατέχουν κάποιοι που ζουν στην πρωτεύουσα και έρχονται για διακοπές κάθε Πάσχα και καλοκαίρι ή δίνουν τα κλειδιά σε φίλους τους για να μείνουν εδώ, ανάβει όλη μέρα κι όλη νύχτα το φως πάνω από την εξώπορτα. Εδώ και μια βδομάδα το φως είναι αναμμένο. Μέρα νύχτα. Κι αναρωτιέμαι, δεν το βλέπουν; Το βλέπουν. Γιατί δεν το σβήνουν; Διότι δεν τους ενδιαφέρει.

Η ηρεμία πριν από την καταιγίδα



Οπως γράψαμε, ο τοποτηρητής της Ανγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, ο πολύς Χορστ Ράιχενμπαχ, εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι οι Ελληνες δεν διαδηλώνουν κατά της λιτότητας στη χώρα. Του είχε φανεί αξιοπερίεργο -και εξαιρετικά βολικό- το γεγονός ότι η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έξω από την ελληνική Βουλή είχε μικρή προσέλευση. Ο κ. Ράιχενμπαχ, επισημαίνοντας τις δυναμικές κινητοποιήσεις των γερμανικών συνδικάτων, που κατάφεραν να πάρουν 6% σε αυξήσεις σε μισθούς, σε αντιδιαστολή με την «απραξία» των Ελλήνων που έχασαν το 50% των εισοδημάτων τους, εμμέσως μας χαρακτηρίζει ασπόνδυλους, δουλοπρεπείς, αναξιοπρεπείς.

Με αφορμή… Πάσχα είναι, θα περάσει!



«Ανάσταση» λέει, και τρέχει στις εκκλησιές μια ή δυο φορές το χρόνο. Τι σημασία έχει αν κάνει νηστείες, αν τρώει ή όχι οβελία, αν βρίσκει την ευκαιρία να συναντήσει ξεχασμένα οικογενειακά πρόσωπα ή ακόμα και τα μέλη της οικογένειάς του που τα είχε ξεχασμένα, μέσα στη «φούρια της καθημερινότητας». Το ζήτημα είναι ότι δεν ξέρει ούτε τι θα πει ανάσταση, ούτε οικογένεια, ούτε συνεύρεση, ούτε οτιδήποτε άλλο πέφτει έξω από τις κοινωνικές αντιλήψεις και συνήθειες που ακολουθεί τυφλά κάθε χρόνο.

Κομποσκοίνι

Σύμφωνα με την παράδοση, ο όσιος Παχώμιος το 320 μ.Χ., ίδρυσε με την βοήθεια του Αγίου Αντωνίου το πρώτο μοναστήρι στην Θηβαϊδα της Αιγύπτου. Αρχισε να αναζητεί τρόπο που θα βοηθούσε τους μοναχούς στην αυτοσυγκέντρωση της προσευχής και στην αρίθμηση των ευχών. Σκέφθηκε να κάνει κόμπους σ' ένα σκοινί και να το χρησιμοποιεί στον καθημερινό κανόνα της προσευχής του. Ο διάβολος όμως έλυνε τους κόμπους από το σκοινί και ματαίωνε με αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειες του μοναχού.

Η γυναίκα που ταράζει την Εκκλησία των ανδρών


της Μαρίας Αντωνιάδου



Στα Μάγδαλα, σ’ εκείνη την εμπορική πόλη της δυτικής ακτής της Γαλιλαίας, λέγεται ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε η πανέμορφη Μαρία που στο διάβα των αιώνων χαρακτηρίστηκε πόρνη. Η Μαρία η αφοσιωμένη μαθήτρια του Χριστού. Η Μαρία που δεν κρύφτηκε μετά τη Σταύρωση του Κυρίου της, όπως οι άρρενες μαθητές του. Η Μαρία η πρώτη από τις γυναίκες μαθήτριές του. Η Μαρία η Μαγδαληνή, η δραστήρια, ικανή, εύπορη γυναίκα που τον ρόλο της αποσιώπησε ένας Ευαγγελιστής, νόθευσε ένας Πάπας, αδίκησε η Ιστορία, δήθεν αναγνωρίζοντάς την σε ευφάνταστα σενάρια ερωτισμού. Και όμως, ο ίδιος ο διδάσκαλός της την ανέδειξε σε μαθήτριά του ισότιμη με τους άνδρες που τον περιέβαλλαν και η Εκκλησία σε Ισαπόστολο. Οι περισσότεροι ακαδημαϊκοί θεολόγοι, όπως ο καθηγητής Πέτρος Βασιλειάδης, σήμερα μιλάνε για μια παρεξηγημένη προσωπικότητα, θύμα της ανδροκρατούμενης κοινωνίας.

Οι δύο όψεις της Μαρίας Μαγδαληνής: - ως προκλητικής γυναίκας σε άγνωστο έως πρόσφατα πίνακα 
του 1515 που αποδίδεται στον Λεονάρντο ντα Βίντσι και στο εργαστήριό του και ως αγίας στην ορθόδοξη εικονογραφία.

Το Άγιο Δισκοπότηρο Γίνεται Πραγματικότητα...Πάπυρος Αναφέρει Τον Ιησού Και Την Μαρία Μαγδαληνή Ως Συζύγους!!




ΒΟΣΤΟΝΗ: Φαίνεται ότι αυτό που διαβάσαμε από το θρίλερ συνωμοσίας του Νταν Μπράουν δεν ήταν απλώς αποκυήματα της φαντασίας του .Μία  καθηγήτρια από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ παρουσίασε  την Τρίτη  ένα κείμενο πάνω σε ένα  κομμάτι  παπύρου του τέταρτου αιώνα στο οποίο,το μόνο υπάρχον αρχαίο κείμενο,  αναφέρεται ρητά ότι ο  Ιησούς  είχε σύζυγο. 

Η Karen King, ένας εμπειρογνώμονας της ιστορίας του Χριστιανισμού, είπε ότι το κείμενο περιέχει έναν διάλογο στον οποίο ο Ιησούς αναφέρει  "η γυναίκα μου", απευθυνόμενος σε αυτήν που  χαρακτηρίζεται ως Μαρία.

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!

                               
Ένα νέο  Αιγυπτιακό  κείμενο που πρόσφατα αποκρυπτογραφήθηκε και που χρονολογείται ότι γράφτηκε σχεδόν 1.200 χρόνια πριν, λέει  μέρος της απόκρυφης ιστορίας της σταύρωσης του Ιησού ανατρέποντας  ότι θεωρούσαμε δεδομένο.
Γραμμένο στην Κοπτική γλώσσα , το αρχαίο κείμενο λέει ότι ο Πόντιος Πιλάτος , ο δικαστής ο οποίος επέτρεψε  την σταύρωση του Ιησού », πήρε  δείπνο με τον Ιησού πριν από τη σταύρωσή του και προσφέρθηκε  να θυσιάσει το γιο του στη θέση του Ιησού. Εξηγεί, επίσης, γιατί ο Ιούδας χρησιμοποίησε ένα φιλί, για να προδώσει τον Ιησού - επειδή ο Ιησούς είχε την ικανότητα να αλλάζει σχήμα, σύμφωνα με το κείμενο - και θέτει την ημέρα της σύλληψης του Ιησού την Τρίτη το βράδυ και όχι την Πέμπτη το βράδυ, κάτι που αντιβαίνει το χρονοδιάγραμμα του Πάσχα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα