Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ηνωμένες Πολιτείες: γιατρός μπορεί να αναστήσει νεκρούς

Ηνωμένες Πολιτείες: ο γιατρός μπορεί να αναστήσει τους νεκρούς


Υπάρχει ένας γιατρός στη Νέα Υόρκη, ο Δρ Sam Parnia, ο οποίος ορίζεται από τη γερμανικήεφημερίδα Die Welt ως "ο άνθρωπος που πρόκειται να ξαναγράψει την ιστορία της ιατρικής, λόγω της επιμονής του για σωστή ενημέρωση και CPR  (καρδιοαναπνευστική αναζωογόννηση) τεχνικές» και από την The New York Post  ως "επαναστατικός, όπως εκείνοι που ανακάλυψαν τη φωτιά, την ηλεκτρική ενέργεια, το αεροπλάνο, την ατομική βόμβα και το Διαδίκτυο."

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛOΙΩΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΜΕΡΟΣ 5



ΤΟΥ JAN WICHERINΚ
ΚΕΦ 4:ΠΕΔΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ (ΠΜΣ) 

ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΠΕΔΙΟ

ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ «ΘΑΛΑΣΣΑΣ» ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. Ο Δρ. H.PUTHOFF TOY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 00 ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΚΕΛΒΙΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ –2730 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ,ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΕΥΤΩΝΑ, ΟΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο PUTHOFF ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ «ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ» (ΕΜΣ). Ο PUTHOFF ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΛΛΑ «ΓΕΜΑΤΟΣ» ΧΩΡΟΣ.

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛOΙΩΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΜΕΡΟΣ 4


ΤΟΥ JAN WICHERINΚ

ΚΕΦ 3:ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 

Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ EDGAR MITCHELL KATA ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΝΑ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΕΝΤΟΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΚΒΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο DAVID BOHM ΟΠΟΥ Ο Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ. ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ.

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛOΙΩΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΜΕΡΟΣ 3



ΤΟΥ JAN WICHERINΚ

ΚΕΦ. 2: ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΛΟΝΙΖΟΝΤΑΙ 

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ 2 ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ.ΤΟΝ ΑΙΤΙΩΔΗ ΝΤΙΤΕΡΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΙΤΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ «ΘΕΪΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ» ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ (ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΟΥ).ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ(ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ) ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ(ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ) ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ.

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΙΩΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΜΕΡΟΣ 2



ΤΟΥ JAN WICHERINK

ΚΕΦ. 1: Η ΓΗ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΤΑ 6 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ(2006) ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 10 ΔΙΣ ΤΟ 2030 ΚΑΙ 20 ΔΙΣ ΤΟ 2070 ΑΝ ΔΕΝ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ.ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ.ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 21ου ,ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΘΑ ΛΥΩΣΟΥΝ ,ΟΙ ΩΚΕΑΝΟΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ,ΤΑ ΔΑΣΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛOIΩΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΜΕΡΟΣ 1


ΤΟΥ JAN WICHERINΚ

ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ο DESCARTES ΔΙΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΔΙΑ.ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ.Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΤΕ ΟΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ - ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ - Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!

TearsOFGold

Ένα δάκρυ χαράς θα είναι το μόνο που χρειάζεται για να μπορείτε να δείτε. Το δάκρυ που μπορεί να είναι τα πάντα. Ύδατα, ωκεανοί, ποτάμια, λίμνες, βροχή, πάγος, τροφή, ατμός, σύννεφα ακόμη και χρυσό. Θα πρέπει να επικεντρωθήτε στην ευρύτερη εικόνα σας και να διερευνήσετε το Είναι σας. 

Νέα νομοθεσία για Σπόρους και Τοπικές Ποικιλίες Προωθεί η Ε.Ε.


seed  (12)

Σπόρους και Τοπικές Ποικιλίες Προωθεί η Ε.Ε: Εντός του 2013 αναμένεται η αναθεώρηση τoυ Ευρωπαϊκού κανονισμού για την εμπορία σπόρων και το νομικό πλαίσιο για τις τοπικές ποικιλίες. Καθώς τους τελευταίους μήνες η δημοσιοποίηση προσχεδίων έχει δώσει μια πρώτη γεύση των γραμμών που θα διέπουν την νομοθεσία, οι οργανώσεις και τα δίκτυα διατήρησης σπόρων επισημαίνουν τον εμφανή κίνδυνο για τη Βιοποικιλότητα και Διατροφική Ασφάλεια, μέσω των περιορισμών που θα εντείνονται από γραφειοκρατικές και οικονομικές αγκυλώσεις, ως προσαρμογή στις απαιτήσεις της βιομηχανίας σπόρων. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η θέση της Ελληνικής πλευράς για την διαμόρφωση των Ευρωπαϊκών αποφάσεων.

Στεγνώνει το στόμα σας;



Όταν αισθάνεστε το στόμα σας να στεγνώνει τότε αυτό ονομάζεται ξηροστομία. Στην ουσία, ξηροστομία χαρακτηρίζεται ως η απουσία ικανοποιητικής ποσότητας σάλιου, η οποία προκαλεί την ξηρότητα του στόματος. Τα συμπτώματα της ξηροστομίας ποικίλουν μια και άλλοτε είναι ήπια και άλλοτε πιο έντονα. Μάθετε πιο κάτω τους παράγοντες εμφάνισης της ξηροστομίας, τα συμπτώματα της και τους τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να την αντιμετωπίσετε.

ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ



Ερώτηση 1: Σε τι ακριβώς αναφέρεται ο όρος Ι.Α.Σ;

Απάντηση: Ο όρος αναφέρεται σε καθαρώς σωματικά συμπτώματα που παρουσιάζουν ασθενείς και τα οποία δεν μπορούν να εξηγηθούν με βάση κάποια συγκεκριμένη σωματική νόσο. Η ένταση των συμπτωμάτων αυτών και η χρονική διάρκειά τους συνήθως μπορεί να ποικίλει. Μερικές φορές είναι παροδικά και μέτριας βαρύτητας και λύονται χωρίς καμιά συγκεκριμένη παρέμβαση. Άλλες φορές η απλή ερμηνεία τους και η επιβεβαίωση εκ μέρους του γιατρού για τη μη σοβαρότητά τους, βασισμένη βεβαίως στην προσεκτική κλινική και παρακλινική εξέταση, αρκεί για να μειώσει την έντασή τους. Άλλες πάλι φορές η σοβαρότητά τους και η εμμονή τους οδηγεί τον θεράποντα γιατρό σε εξονυχιστικές διαγνωστικές παρεμβάσεις που όμως δεν κατορθώνουν να αποκαλύψουν την πιθανολογούμενη πηγή τους. Αυτά ωστόσο επιμένουν παρότι δεν φαίνεται να υπάρχει μια σαφής σωματική αιτιολογία.

Η Κατάθλιψη ως Κοινωνικό Φαινόμενο: Αλλοτρίωση και Απάθεια



ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΣ

Η κατάθλιψη μπορεί να μελετηθεί από διάφορες οπτικές. Η παρούσα παρουσίαση προσεγγίζει την
κατανόηση της κατάθλιψης ως κοινωνικό φαινόμενο και όχι ως ατομική κατάσταση. Παραδοσιακά, η Κοινωνιολογία αναφέρεται σε σχετικά θέματα μέσα από την εξέταση του φαινομένου την αλλοτρίωσης.
Μία συνέπεια της αλλοτρίωσης είναι και η απάθεια. Έτσι, προτείνεται η χρησιμοποίηση της απάθειας προς τα κοινά ως το μετρήσιμο μέγεθος που αντιπροσωπεύει την κατάθλιψη από κοινωνικής απόψεως. Η παρουσίαση ξεκινά με μία ανασκόπηση της χρήσης αυτών των εννοιών καθώς και αναφορά στο κοινωνικό πλαίσιο που τις καθορίζει. Ακολούθως γίνεται μιά τοποθέτηση που συνδέει την έννοια της απάθειας προς τα κοινά και της αλλοτρίωσης. Συμπερασματικά, η αύξηση της απάθειας προς τα κοινά σηματοδοτεί μεγαλύτερο επίπεδο αλλοτρίωσης και συνεπώς, κατάθλιψης. Η παρουσίαση κλείνει με προτάσεις γιά ποσοτικοποίηση αυτών των επιχειρημάτων.

ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΙΔΈΑ


Δυστυχώς βλέπουμε τα τελευταία χρονιά τους αεροψεκασμους να αυξάνονται σημαντικά σε πυκνότητα και ποσότητα χημικών που γεμίζουν ολόκληρη την γη ..
Προσωπική μου άποψή είναι ότι γίνεται ένα μεγάλο πείραμα άλλα συνάμα και μια μελέτη των ενεργειών της ιονόσφαιρας και θα το πω απλά με το σχετικό απόσπασμα από το διήγημα μου Οκουνικουα η Θυσία εκεί που γράφω το εξής << Ο Πλάτωνας πίστευε ότι τα πολύεδρα είναι οι θεμέλιοι λίθοι, τα πλέον βασικά και σημαντικά δομικά στοιχεία στην δημιουργία του Σύμπαντος , περιγράφει στον Τιμαίο, την πνευματική ουσία του σύμπαντος, το κοσμικό σώμα ή σώμα του σύμπαντος το οποίο ο Θεός το δημιούργησε με βάση την γεωμετρία και τα μαθηματικά που εκφράζονται μέσω των μεγάλων κοσμικών νόμων.

ΞΑΝΑΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ



Μερικες ψυχες ειναι καταδιακασμενες στο "ονειρεμα Φαντασματος " μια κατασταση στην οποια το ατομο σαν υποσταση και ψυχη μπορει να γυρισει "πισω" ως προς την εποχη του σε χρονους παρελθοντικους και απο εκει να παρει μαθηματα που δεν πηρε οταν επρεπε .....
Οταν γυρνας πισω δεν μπορεις να αλλαξεις αυτο που περασε αλλα μπορεις εσυ να μεταμορφωσεις το "ειναι" σου τοτε με την σειρα τους αλλαζει και ο χωρο χρονος στον οποιο αλληλεπιδρας ...

Ένας νεκρός και 20 τραυματίες από το σεισμό 6,2 R στο Ιράν


Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και είκοσι τραυματίστηκαν από τον ισχυρό σεισμό 6,2 βαθμών που σημειώθηκε στο νότιο Ιράν, ανακοίνωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 85 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Μινάμπ, σε βάθος 36,44 χιλιομέτρων, διευκρίνισε σε ανακοίνωσή του το Αμερικανικό Κέντρο Γεωφυσικής.
Ο επικεφαλής των συνεργείων διάσωσης της Ερυθράς Ημισελήνου στο Ιράν Μαχμούντ Μοζαφάρ δήλωσε στο πρακτορείο Isna πως από τον σεισμό τραυματίστηκαν 20 άνθρωποι, οι δύο από αυτούς σοβαρά.

Απίστευτος καβγάς Σηφουνάκη – Γαληνού !!! – "Σου διόρισα τη γυναίκα ρε γελοίε…" (βίντεο)




Σας είχαμε υποσχεθεί ότι την Λαμπροτετάρτη, θα σας παρουσιάζαμε τη συνέχεια από το σήριαλ «ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ …ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ !!!»,  με πρωταγωνιστές εκπροσώπους από τις  θεατρικές ομάδες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ…
Προσπαθούμε να δούμε τα γεγονότα με χιούμορ, γιατί αν τα δούμε ρεαλιστικά, ίσως να χάσουμε το μέτρο.
Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει ένα
 αποκλειστικό ρεπορτάζ που μιλούσε για διαπλοκή Σηφουνάκη – Γαληνού.
Ήταν μία έκπληξη για μας όταν είδαμε το βίντεο αυτό, που σήμερα σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά.

Tα τικ στα παιδιά


Τα τικ εμφανίζονται συνήθως στην ηλικία των 5 έως 14 ετών και συχνότερα στα αγόρια ενώ μειώνονται όταν το παιδί εμπλέκεται σε απορροφητικές δραστηριότητες...
Οσο το παιδί μεγαλώνει, μπορεί να αρχίσει να ενσωματώνει τα τικ σε άλλες καθημερινές σκόπιμες κινήσεις και τελετουργίες προκειμένου να...
μπορεί να τα συγκαλύπτει.
Συχνά τα τικ είναι μια ιδιοπαθής κατάσταση και αν δεν συνοδεύονται από άλλα συμπτώματα, δεν προκαλούν σοβαρό πρόβλημα στο παιδί.

Η διαφορά της πονηριάς από την εξυπνάδα, ή «Γιατί ο Σίσυφος δεν μπορεί να στερεώσει τον βράχο».



Τελικά πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να διαχωριστεί το αυτονόητο. Ίσως γιατί έχουμε μάθει να μπερδεύουμε την ύψιστη μορφή βλακείας κατά τον Λεμπέση με την νοημοσύνη. Ένα στοιχείο που πάντα παραβλέπουμε είναι ότι ο απατεώνας είναι ουσιαστικά αυτός που διαπράττει το έγκλημα του όχι λόγο εξυπνάδας αλλά λόγω ανοχής των θυμάτων του. Και φίλοι μου η ανοχή είναι παράγωγο της αδυναμίας. Της πνευματικής, σωματικής ή οικονομικής. Αυτό σε μια κοινωνίας που αποδομείται είναι πασιφανές, αν και τα πρώτα θύματα συνήθως δέχονται τον χλευασμό των υπολοίπων (βέβαια και οι υπόλοιποι μετά δέχονται τον χλευασμό των πρώτων θυμάτων). Τώρα ίσως να προλογίζω την ιστορία λίγο περίεργα αλλά ο σκοπός είναι να μην μπω σε αρνητική κριτική με γνώμονα την κακία αλλά την συμπόνια, πράγμα που δεν είναι εύκολο πάντα...

Η ηγεσία είναι χάρισμα ή τέχνη που αναπτύσσεται;

igetis



Η ηγεσία είναι χάρισμα ή τέχνη που αναπτύσσεται;  Ο Robert Terry, διευθυντής του Reflective Leadership Center και καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα, ασχολείται επαγγελματικά με το θέμα της ηγέτη και της ηγεσίας, ενώ θεωρείται παγκόσμια αυθεντία πάνω σε αυτό το θέμα.
Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ηθική, οραματισμό, δύναμη και πνευματικότητα, ως μέσα κριτικής στα θέματα ηγεσίας, που αφορούν τα ανώτατα στελέχη, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα. Γι’ αυτόν η άσκηση ηγεσίας είναι εξουσιοδοτημένη ενέργεια που σκοπό έχει την από κοινού επίτευξη ενός στόχου. Πρέπει, δε, απαραίτητα να υπάρχει στόχος, γιατί όπως λέει: «Όταν δεν ξέρεις που πάς, τότε οποιοδήποτε σχέδιο μπορεί να σε πάρει εκεί»!

10 Ανεξήγητες Ανακαλύψεις

Υπάρχουν ομολογουμένως πάρα πολλά ανεξήγητα σημεία του πλανήτη, αλλά και ανακαλύψεις εφευρέσεις και ευρήματα που πυροδοτούν την ανθρώπινη φαντασία και «γεννούν» θεωρίες συνωμοσίας, αλλά αποτελούν και σημαντικά αινίγματα για τους ερευνητές και επιστήμονες.

Βίντεο: 10 ανεξήγητες ανακαλύψεις

Τα παρακάτω είναι μόλις μερικά από τα άλυτα μυστήρια και ορισμένα από αυτά είναι από τα λιγότερο διαφημισμένα.

Παγκόσμιος χάρτης απεικόνισης σεισμών 2012-2013


Παγκόσμιος Οπτικοποιημένος  Χάρτης Σεισμών δείχνει  τη σεισμική δραστηριότητα από τον Ιανουάριο 2012 μέχρι Μάιο του 2013.

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ





 Όταν ο Τίτος πολιορκούσε την Ιερουσαλήμ, έγινε μεγάλος λιμός ώστε οι αποκλεισμένοι Ιουδαίοι αναγκαζόταν να φάνε οτιδήποτε έβρισκαν. Ο ιστορικός του Ιουδαϊκού πολέμου Ιώσηπος αναφέρει ένα απίστευτο γεγονός. «Εδώ πρόκειται να περιγράψω μια πράξη που δεν έχει επαναληφθεί στην ιστορία όχι των Ελλήνων αλλά ούτε και των βαρβάρων, μια πράξη τόσο φρικτή στην εξιστόρηση και απίστευτη στο άκουσμα. Από την πλευρά μου, από φόβο μήπως οι απόγονοι μου με υποπτευτούν για τρομερό ψεύτη, με χαρά θα παρέλειπα τούτη την τραγωδία, αλλά είχα απειράριθμους μάρτυρες μεταξύ των συγχρόνων μου.

Κολλιτσίδα, ἕνα ἀπὸ τὰ δέκα πιὸ ἰσχυρὰ βότανα τοῦ κόσμου!



Κολλιτσίδα ένα ισχυρότατο αντικαρκινικό,διουρητικό και αποτοξινωτικό βότανο. 
Eνα από τα 10 ισχυρότερα  βότανα στον κόσμο.


Arctium lappa Burdock root  αrctium minus  λάππα  πλατανομαντηλίδα 
αρκουδοβότανο 

η κολλιτσίδα έχει μιά μακρά ιστορία ...
μέσα στο διάβα των αιώνων και  κατέχει τη φήμη ενός από τα θρεπτικότερα και ισχυρότερα τονωτικά βότανα του ήπατος -μαζί με το γαϊδουράγκαθο – το οποίο
βοηθά στην αποτοξίνωση και στον καθαρισμό του αίματος…
 είναι ένα από τα ισχυρότερα διουρητικά βότανα το οποίο
βοηθά στην αποβολή των άχρηστων συσσωρευμένων υλικών του οργανισμού
και ένα
από τα ισχυρότερα εφιδρωτικά βότανα…

19 έξυπνες χρήσεις της ζάχαρης...εκτός κουζίνας


Αφού την καταναλώσαμε (και με το παραπάνω αυτές τις μέρες) έφτασε η ώρα να μάθουμε, πού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη ζάχαρη εκτός από το να …γλυκαθούμε. Από την καταπολέμηση των λεκέδων μέχρι τη θεραπεία μιας πληγής, η ζάχαρη φαίνεται πως είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος σε καθημερινή βάση.


Από την αρχαία Κίνα ως τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική, η ζάχαρη κατέχει επάξια τον τίτλο του «λευκού χρυσού», όπως την αποκαλούσαν οι Βρετανοί άποικοι.
Και μπορεί εμείς να έχουμε συνηθίσει να τη χρησιμοποιούμε καθημερινά στον καφέ μας και όχι μόνο, ωστόσο οι λευκοί αυτοί γευστικοί κόκκοι έχουν απίστευτες εφαρμογές.
Θέματα υγείας, ομορφιάς, για τον κήπο ή την καθαριότητα, το ευέλικτο και πάμφθηνο αυτό υλικό μπορεί να είναι ένας ακόμη οικιακός θησαυρός.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα