Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Τουρκία,ιστορία,προφητολαγνεία.





Ζούμε ιστορικές στιγμές,Ρεπούση εναντίον ιστορίας,αντιρατσιστικά νομοσχέδια με εκατομμύρια λαθρομετανάστες εντός των τειχών,συνταξιούχοι που καλούνται στα γεράματα να γίνουν χάκερ για να αποκτήσουν τον κλειδάριθμο,η ΑΕΚ στη Γ΄Εθνική,χαμός στη Τουρκία,μα καλά δεν βλέπετε τα σημεία των καιρών;Η μέρα της αποκάλυψης έρχεται,θα βγουν αληθινές οι προφητείες,ποιος το περίμενε,μα καλά, η ΑΕΚ στη Γ Εθνική; Ίσως να ήταν και το συμβάν που πυροδότησε την αρχή των γεγονότων της αποκάλυψης..

Ζωή σαν ..Παραμύθι - Βασίλης Πέρρος


Έρχεται πολύ σύντομα το νέο μυθιστόρημα του Βασίλη Πέρρου, με τίτλο "ΖΩΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ"...

αυτό το βιβλίο υπόσχεται να μας ταξιδέψει και θα το κάνει!!!
η επίσημη παρουσίαση του την Παρασκευή 14 Ιουνίου 8:30μμ στο JK cafe στο κολωνακι!!

Εύχομαι καλή επιτυχία !!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ






Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.

Η ΑΓΑΠΗ,Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

Δημιουργείστε την μέρα που εσείς επιθυμείτε

Ξυπνώντας το πρωί μπορείτε συνειδητά να δημιουργήσετε την μέρα που εσείς θέλετε και το πως επιθυμείτε αυτή να κυλήσει. Το μυαλό σας πάντα θα αναλύει τα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε αυτό και ίσως σας πάρει κάποιο χρόνο για να δημιουργήσετε την μέρα που εσείς θέλετε με σκοπό.

 Αυτό πάντως που έιναι σίγουρο ότι ξεκινώντας με αυτήν την πρόθεση και παρατηρώντας τον εαυτό σας και τα πράγματα γύρω σας θα δείτε ότι θα αρχίσουν να ξεπηδούν μικρά πράγματα από το πουθενά τα οποία είναι ανεξήγητα και τα οποία είναι αποτέλεσμα της δημιουργίας σας. Και όσο πιο πολύ λειτουργείτε με αυτόν τον τρόπο, τόσο περισσότερο δημιουργείτε νευρικές συνδέσεις στον εγκέφαλο που σας κάνει να περιμένετε μιά νέα πραγματικότητα όπως εσείς θέλετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ DNA ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

DNA Δότης
απομαγνητοφωνήσεις απο ομιλίες του Gregg Braden



Όταν ακούμε για πειράματα όπως αυτό, σκεφτόμαστε μια ενέργεια που μεταδίδεται από το σημείο Α στο σημείο Β. Αν η ενέργεια πρέπει να ταξιδέψει από το ένα μέρος στο άλλο, θα περίμενες να δεις ένα χρονικό κενό, -ένα μικρό διάστημα μεταξύ του πότε το συναίσθημα δημιουργείται και του πότε το DNA ανταποκρίνεται. ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ! Αυτό που συνέβη σ' αυτό το πείραμα - που είναι το κλειδί για εκεί που πηγαίνουμε, δηλαδή, να μιλήσουμε για τη δύναμη της Προσευχής -, αυτό που συνέβη λοιπόν, ήταν ότι τα φαινόμενα ήταν ταυτόχρονα. Τη στιγμή που ο δότης είχε το συναίσθημα, το DNA του αντιδρούσε και δεν μεσολαβούσε καθόλου χρόνος σ' αυτά που γίνονταν.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ



«Τα πιο πολύτιμα υπάρχοντα και οι μεγαλύτερες δυνάμεις σας είναι αόρατες και ασαφείς. Κανείς δεν μπορεί να τα πάρει. Μόνο εσείς μπορείτε να τα δώσετε. Θα λάβετε αφθονία για τη προσφορά σας».

Κλέμεντ Στόουν


Τα Κλειδιά για τη Δύναμη είναι οι δραστικότεροι τρόποι για να κι­νητοποιήσετε τη δύναμη της αγάπης και να λάβετε τη ζωή που σας αξί­ζει. Είναι τόσο απλά και εύκολα, «παιχνιδάκι» ακόμα και για ένα παιδί. Κάθε κλειδί θα ξεκλειδώσει την τεράστια δύναμη μέσα σας.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ


Υπάρχει μια αόρατη δύναμη που διαχειρίζεται την ανθρώπινη βούληση. Μια δύναμη που ελέγχεται εύκολα κι αυτό είναι επικίνδυνο επειδή δεν ελέγχεται μόνο απ’ τον άνθρωπο που την κατέχει αλλά και από όλους τους άλλους.

Τι είναι Ερωτας?



Ερωτας είναι βότσαλο 
Στο πάτο του βυθού
Στης θάλασσας την ομορφιά

και δεν ταιριάζει αλλού.

3 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Φίλοι μου, σήμερα θα αναλύσουμε τρεις τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας συνειδητή πραγματικότητα ,  πάντα κάτω από την κβαντική αντίληψη της  συνείδησης που μας διαπερνά κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσης που βιώνει η ανθρωπότητα. Είχαμε μιλήσει και σε άλλες αναρτήσεις για τη δύναμη του να ζεις στο τώρα, να ζεις στον ενθουσιασμό σου , να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου.

Αφήστε τον εαυτό σας να καταλάβει οτι,
βλέπουμε αυτό που πιστεύουμε και όχι  πιστεύουμε ότι βλέπουμε.
Εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε το είδωλο στο καθρέφτη που ονομάζουμε φυσική πραγματικότητα.

Ότι εμείς πιστεύουμε είναι αυτό που βλέπουμε, αυτό που ζούμε στο 3 ντι κόσμο του ολογραφικού σύμπαντος.
Οι σκέψεις τα συναισθήματα και τα πιστεύω
είναι αυτά τα μέρη που σχηματίζουν το εγώ, τη προσωπικότητα μας. Η προσωπικότητα είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που διαμορφώνουμε από τα 7 περίπου χρόνια μας και μετά και αλλάζει συνεχώς λίγο η πολύ. Δημιουργείται από όλα τα δεδομένα, όλες τις συχνότητες, όλα τα πιστεύω που έχουμε από παλιότερες και τωρινές ενσαρκώσεις. Είναι το πρίσμα μέσω του οποίου δεχόμαστε όλες τις πληροφορίες για να τις υλοποιήσουμε και βιώσουμε το όνειρο στο φυσικό πεδίο.

Ας αναλύσουμε λίγο τα μέρη της προσωπικότητας.

Θα μείνω εδώ και θα υπάρχω όπως μπορώ…

Image

Ξεκινάω να γράφω αυτό το κείμενο χωρίς να ξέρω που θα με βγάλει στο τέλος
Απλά έχω την αρχή και όλα τα άλλα ας βγουν και ας φανερωθούν μόνα τους.
Τον τελευταίο καιρό βιώνοντας όλη αυτήν την τρελή κατάσταση νοσταλγώ τα παιδικά μου χρόνια τα οποία δεν ήταν εύκολα αλλά ήταν ανθρώπινα…..

Θυμάμαι τον εαυτό μου στα τέλη της χούντας να έρχομαι μαζί με τους γονείς μου από την Γερμανία για καλοκαίρι αλλά να φεύγουν αυτοί μόνοι τους και γω να πρέπει να συνεχίσω την ζωή μου μαζί με τον παππού και την γιαγιά μου. Μπορεί ο πόνος να ήταν μεγάλος που ένιωθα και δεν καταλάβαινα και πολλά αλλά τώρα έχω την εμπειρία να ξέρω ότι τότε ήρθα σε επαφή με την ανθρώπινη φύση μου. Σταμάτησα να ζω μέσα στα κλουβιά της Γερμανίας και ενώθηκα με την φύση του χωριού

Συνείδηση, Πνεύμα, Τρίτο Μάτι και Κωνάριο του Ντεκάρτ; Mήπως μιλάμε απλά για τη Νήσο του Reil;

του Γιάννη Βελίκη




Ένα μεγάλο μέρος της δυτικής φιλοσοφίας, της ανατολικής σοφίας, και γενικότερα της ανθρώπινης σκέψης, ασχολείται με τα ερωτήματα της ουσίας της συνείδησης, του ανθρώπινου πνεύματος, της ψυχής, και της βούλησης. Είναι εγκεφαλικές λειτουργίες, ανθρώπινες, ή έρχονται από ένα μακρινό «πνεύμα», και τις καταλαβαίνουμε στο κωνάριο του εγκεφάλου μας όπως πίστευε ο Ντεκάρτ; Το «τρίτο μάτι», που διδάσκουν οι ανατολικές θρησκείες ότι «ανοίγει» μετά από διαλογισμό, και έκτοτε ο «μύστης» αντιλαμβάνεται δεδομένα που οι περισσότεροι δεν κατανοούν, ενδέχεται να αντιστοιχεί σε εγκεφαλική δομή, ή είναι απλά «φαντασίες» κάποιων παλιών «σοφών»;

Για αυτό πρέπει να είσαι κακός. Εκ συνειδήσεως κακός. Πρέπει να εκπαιδεύεις τον εαυτό σου να είσαι σκατόψυχος. Τουλάχιστον έτσι θα έχεις ψυχή.Περι σχιζοφρενειας.

Από τον Ανένταχτο
Πριν από λίγες μέρες που ήμουν με κάτι φιλαράκια μου, ήρθε μια συζήτηση για μια κοινή μας γνωστή, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε «περάσει στην άλλη μεριά» (πνευματικά).
Όλοι συμφωνήσαμε…κρίμα.
 

Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν ξέρει τι θα του συμβεί στο μέλλον. Ποιος θα μας επηρεάσει και γιατί. Τι λάθη θα κάνουμε και γιατί θα τα κάνουμε.
 

Το μυαλό είναι ένα άτιμο εργαλείο,

Ο ‘’θάνατος΄΄ είναι μια μορφή σκέψης..



Μέχρι τώρα, όπως λέει το ρητό, τα μόνα πράγματα από τα οποία δεν μπορούσες να γλυτώσεις ήταν ο θάνατος και η εφορία. Οι άνθρωποι, όμως, σήμερα, αμφισβητούν και τα δυο.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, τώρα, αρχίζουν να αφυπνίζονται και να συνειδητοποιούν, «δεν είμαι υποχρεωμένος να γεράσω και να πεθάνω». Τώρα και η ιατρική μας παρέχει ενδείξεις μέσω της γενετικής. Οι γιατροί μας λένε, «δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για ποιο λόγο ο άνθρωπος γερνά και πεθαίνει».

Ο θάνατος είναι μια ανοησία.

Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ BONSAI.


Στην Κίνα ο συμβολισμός του Βουνού είναι εξαιρετικής σημασίας. Το βουνό θεωρείται ότι είναι η ενεργειακή αποθήκη του Σύμπαντος και η κορυφή της δύναμης και της εξουσίας όπου κατοικούν οι θεοί, συγκεκριμένα οι λεγόμενοι 8 Αθάνατοι. Να λείπει το βουνό σ' έναν καθώς πρέπει κινέζικο κήπο ήταν κάτι το αδιανόητο.

Αυτός ο σεβασμός στο βουνό οδήγησε στη λατρεία των βράχων, που έφτασε στο αποκορύφωμά της κατά τη δυναστεία Τανγκ (600-900 μ.Χ.). 

Σημαντικός ρόλος σ' αυτή τη θρησκευτική αντίληψη για την ιερότητα του βουνού έπαιξε ο Ταοϊσμός. Τα βουνά ξυπνούν μία αίσθηση για το μακρινό, το αιώνιο, το σταθερό και αμετακίνητο, για το παντοδύναμο. Και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Ταοϊστές έβλεπαν τη σχέση του Ανθρώπου με το Σύμπαν.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ


ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ


ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗΣ


Louise Hay

Στην απεραντοσύνη της ζωής που βρίσκομαι, όλα είναι τέλεια, ακέραια και πλήρη.

*Είμαστε υπεύθυνοι για όλες τις εμπειρίες μας.


*Κάθε σκέψη μας αποτελεί ένα βήμα στη δημιουργία του μέλλοντός μας.


*Η δύναμη βρίσκεται πάντοτε στη παρούσα στιγμή.


*Όλοι μας υποφέρουμε από

Η ΠΥΛΗ




Διαβάζοντας τα υπέροχα λόγια του καθηγητή Λιαντίνη, βρήκα έναυσμα να εκφράσω τις Σκέψεις που περνώντας από τον Νου, έρχονται σ'αυτόν τον Χώρο που ζούμε ή νομίζουμε πως ζούμε.

Σας παραθέτω το συγκεκριμένο αποσπασματικό κείμενο και συνεχίζω με τις Σκέψεις.

Η ιστορία του Ιησού - Δημήτρης Λιαντίνης

 Ο Ιησούς, έξω από τη χρήση που του κάμανε οι άνθρωποι, έζησε αυθεντικά το ταξίδι του στον Άδη. Έζησε δηλαδή την ουσία του θανάτου του όχι στο σταυρό αλλά στο νου του. Όπως περίπου και ο Οδυσσέας.

Ο Ιησούς, δεν επέθανε την Παρασκευή στο λόφο του Γολγοθά, αλλά την Τετάρτη στο Όρος των Ελαίων. Ερη­μίτης, από τους άλλους παραμελημένος, και παράμερα. Ήτανε τότε που ίδρωνε αίμα, και ψιθύριζε ένδακρυς «περίλυπός έστιν ή ψυχή μου έως θανάτου».

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.

ΤΟ «ΕΓΩ» ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ «ΕΓΩ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ».
ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ...ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΕΓΩ»....
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ «ΕΓΩ» ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΠΟΤΕ...ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

9 Νέες Αλήθειες για την Ζωή και τον Θεό


1. Ο Θεός δεν σταμάτησε ποτέ να επικοινωνεί απευθείας με κάθε άνθρωπο. Ο Θεός επικοινωνεί 'με' τους ανθρώπους και 'μέσω' των ανθρώπων από την αρχή του χρόνου έως σήμερα.
2. Κάθε άνθρωπος είναι το ίδιο σημαντικός με οποιονδήποτε άλλον υπήρξε, υπάρχει, ή θα υπάρξει. Είμαστε όλοι αγγελιοφόροι. Φέρνουμε ένα μήνυμα στην ζωή για την ζωή κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.
3. Κανένας δρόμος προς τον Θεό δεν είναι πιο κοντινός από κανένα άλλο. Καμία Θρησκεία δεν είναι η μόνη αληθινή, κανένας λαός περιούσιος, και κανένας Προφήτης ο μεγαλύτερος Προφήτης.

Οι κύκλοι ανάπτυξης

Η ανάπτυξη του φυσικού σώματος του ανθρώπου σε σχέση με την ψυχή του, χωρίζεται σε 7ετείς κύκλους. Ο κάθε κύκλος ασχολείται με τα συναισθηματικά ζητήματα που σχετίζονται με το αντίστοιχο τσάκρα.

Τα πρώτα επτά χρόνια της ζωής μιας ανθρώπινης ύπαρξης εκτυλίσσονται γύρω από την επιβίωση και την προσαρμογή στην εμπειρία της φυσικής ζωής σε γήινο επίπεδο. Σ' αυτά τα χρόνια

ΤΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ



Ενα κεφάλι έχει δύο μάτια,μία μύτη,ένα στόμα,
δύο αυτιά.

 Αυτά που έχει επί δύο είναι αυτά που πρέπει
να χρησιμοποιεί περισσότερο.

 Τα αυτιά μέσω της ακοής δημιουργούν συναίσθημα.

 Τα μάτια μέσω της όρασης δημιουργούν συναίσθημα.

Η μύτη και το στόμα δημιουργούν
αίσθηση.

Εάν θέλεις να ακολουθείς τη ροή της ζωής, δεν είναι δυνατόν να αγωνίζεσαι ταυτόχρονα εναντίον της.



 Η σύγχρονη ζωή είναι γεμάτη πιέσεις που μας σπρώχνουν από δω κι από κει και οι περισσότεροι αντιδρούμε προσπαθώντας να επιβάλλουμε κάποια τάξη.



Ως αποτέλεσμα, η κοινωνία μας με τις χαοτικές δυνάμεις είναι μια κοινωνία ατέλειωτων νόμων και κανονισμών.

 Αυτό δεν μας προκαλεί έκπληξη, γιατί η τάξη μάς θρέφει και η αταξία μάς φοβίζει.

H αταξία είναι  απρόβλεπτη και βρίσκεται έξω από τα όρια του ελέγχου μας επομένως, μας κάνει να νιώθουμε εξουθενωμένοι.

Σκέψου κάποιες φορές που η αταξία και το απρόβλεπτο τρύπωσαν ξαφνικά στη ζωή σου: το αεροπλάνο που έχασες, το αυτοκίνητο σου που χάλασε στη μέση του δρόμου, ένα

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ -Άϊβανχωφ-




Έχουμε ένα φυσικό σώμα που αποτελείται από όργανα. Αυτό το ξέρουν ακόμη και τα μωρά: ρωτήστε τα πού είναι τα μάτια τους, θα σας τα δείξουν και το στόμα τους, τ' αυτιά τους, η μύτη τους, οι μικρές τους γάμπες, θα σας τα δείξουν επίσης. Αργότερα, στο σχολείο, μαθαίνουν ότι ο άνθρωπος έχει πέντε αισθήσεις (την όραση, την όσφρηση, την ακοή, τη γεύση και την αφή), κι ότι η καθεμιά έχει καθορισμένες λειτουργίες: η λειτουργία και τα αισθήματα της αφής, δεν είναι τα ίδια όπως της γεύσης και της όρασης, κτλ.

Όλες οι σχέσεις του ανθρώπου με τον κόσμο βασίζονται πάνω στις πέντε αισθήσεις, γι' αυτό ζητάει να επωφεληθεί όσο περισσότερο γίνεται από τις δυνατότητές τους, και προπαντός να πολλαπλασιάσει τα αισθήματα που του παρέχουν τα μάτια του, τ' αυτιά του, το δέρμα του κτλ... Μεταξύ των αισθημάτων, μερικά είναι περισσότερο ή λιγότερο αναγκαία και περισσότερο ή λιγότερο έντονα. Ας πάρουμε τη γεύση:

Aπό πού βγήκε η γνωστή φράση ''ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝΕ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ'



Ο Τριπολιτσιώτης Αγγελάκης Νικηταράς, παράγγειλε κάποτε του Κολοκοτρώνη -που ήταν στενός του φίλος- να κατέβει στο χωριό, για να βαφτίσει το μωρό του. Ο Νικηταράς τού παράγγειλε ότι το παιδί επρόκειτο να το βγάλουν Γιάννη, αλλά για να τον τιμήσουν, αποφάσισαν να του δώσουν τ’ όνομά του, δηλαδή Θεόδωρο.
Ο θρυλικός Γέρος του Μοριά απάντησε τότε, πως ευχαρίστως θα πήγαινε μόλις θα «έκλεβε λίγον καιρό», γιατί τις μέρες εκείνες έδινε μάχες. Έτσι θα πέρασε ένας ολόκληρος μήνας σχεδόν κι ο Κολοκοτρώνης δεν κατόρθωσε να πραγματοποιήσει την υπόσχεση που είχε δώσει. 

....και εσύ γράφεις ακόμη Greeklish !!


Η καταστροφική μόδα των ημερών η οποία καθόλου αθώα δεν είναι καθώς στα επόμενα χρόνια θα έχει σίγουρα καταστρέψει μεγάλο μέρος του μοναδικού πολιτισμού μας. Δυστυχώς η πλειοψηφία θεωρεί το θέμα μη επικίνδυνο και συνεχίζει να το στηρίζει εφόσον δεν καταλαβαίνει την σημαντικότητα του.

Τι είναι ο «καρκίνος του σεξ» από τον οποίο νόσησε ο Μάικλ Ντάγκλας-Ποια είναι τα συμπτώματα



Ενας τύπος καρκίνου που λίγοι γνωρίζαμε είναι αυτός τον οποίο οι γιατροί περιγράφουν ως τον «νέο καρκίνο του σεx»....
Αυτό τον όρο χρησιμοποιούσαν οι ειδικοί για να περιγράψουν τον καρκίνο του φάρυγγα από τον οποίο πάσχει ο Αμερικανός ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας, πολύ προτού εκείνος αποφασίσει να μιλήσει με λεπτομέρειες για τη νόσο του και προσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο μολύνθηκε η στοματική και φαρυγγική κοιλότητά του με τον ιό HPV ή ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων.

Ο διάσημος ηθοποιός σύμφωνα με δηλώσεις του έχει τον ογκογόνο παράγοντα HPV 16, έναν από τους περίπου 100 τύπους του ιού καθώς κι έναν από τους δύο ογκογόνους τύπους, ο άλλος είναι ο 38.

← ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ: Επίτομος Ιστορία των Σπαρτιατών | Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΧΕΙΡΩΝΑ


ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ.jpgΜια περίεργη αναφορά του Απολλόδωρου στη "ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ" του!!!

85[Εκείθεν δε προς Χείρωνα συνέφυγον,ός εξελαθείς υπό Λαπιθών όρους Πηλίου παρά Μαλέαν κατώκησε.Τούτω περιπεπτωκότας τους Κενταύρους τοξεύων ίησι βέλος ο Ηρακλής,το δε ενεχθέν Ελάτου δια του βραχίονος τώ γόνατι του Χείρωνος εμπήγνυται.Ανιαθείς δε Ηρακλής προσδραμών τό τε βέλος εξείλκυσε,και δόντος Χείρωνος φάρμακον επέθηκεν.Ανίατον δε έχων το έλκος εις το σπήλαιον απαλλάσσεται.Κακεί τελευτήσαι βουλόμενος,και μη δυνάμενος επείπερ αθάνατος ήν,αντιδόντος Διί Προμηθέως αυτόν αντ' αυτού γενησόμενον αθάνατον,ούτως απέθανεν.] 

Η ΕΚΔΊΚΗΣΗ ΤΟΥ ΆΣΣΑΝΤ Ή ΚΆΠΟΙΑΣ ΆΛΛΗΣ ΔΎΝΑΜΗΣ;

 Η εκδίκηση του Άσσαντ ή κάποιας άλλης δύναμης;
Γράφει ο Νίκος Τοπούζης*
Τις τελευταίες ημέρες, πρωτοφανείς εκδηλώσεις οργής έχουν… κατακλύσει τους δρόμους των μεγάλων πόλεων της γειτονικής Τουρκίας. Μεγαλειώδεις διαδηλώσεις, βίαιες και καταστροφικές! Και η αφορμή για όλη αυτή τη βία και καταστροφή; Ένα πάρκο και κάτι δέντρα που προορίζονται για απαλλοτρίωση και μετατροπή σε εμπορικό κέντρο!
Είναι προφανές πως κάτι πολύ βαθύτερο κρύβεται πίσω από όλη αυτή την οργή. Στην προσπάθεια πολλών αναλυτών να βρουν τι κρύβεται και μια μερίδα πολιτών εξεγέρθηκαν εναντίον του πολύ δημοφιλούς κ.Ερντογάν, διαβάσαμε πάρα πολλά άρθρα και επεξηγήσεις για τους λόγους της «εξέγερσης» αυτής. Πολλοί μίλησαν για υποστηρικτές της αντιπολίτευσης, των Κεμαλιστών δηλαδή, που δεν επιθυμούν τη μετατροπή της Τουρκίας σε Ισλαμική Δημοκρατία. Είναι η ειλικρινής αγωνία πολλών εκατομμυρίων πολιτών της γείτονος να μην απολέσει η χώρα τους τα κοσμικά χαρακτηριστικά που τόσο πολύ μόχθησαν να αποκτήσουν τα τελευταία, κυρίως, τριάντα χρόνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα