Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Για να μην κάνετε ρυτίδες...κοιμηθείτε ανάσκελα!


Οι δερματολόγοι υποστηρίζουν ότι, ο ύπνος ανάσκελα βοηθά στην αποφυγή ρυτίδων. Αυτή είναι μια θεωρία που έχει πρακτική εφαρμογή με αποτελέσματα και την έχουν πλέον υποστηρίξει και έμπειροι δερματολόγοι.

Κρυφή Κάμερα Αποδεικνύει Ότι Το Γέλιο Είναι Μεταδοτικό!!!



Γελάστε και ο κόσμος θα γελάσει μαζί σας. Ακόμα κι αν είναι άγνωστοι που τυχαίνει να στέκονται στην ίδια πλατφόρμα του τραμ, όπως εσείς...

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!!!''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ'' Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!!!![ΒΙΝΤΕΟ]





Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Το ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό ξένη κατοχή είναι γεγονός!
Όπως είναι γεγονός ότι  οι παλιάτσοι Αντώνης Σαμαράς,Ευάγγελος Βενιζέλος και 
 Φώτης Κουβέλης, την παρέδωσαν άνευ όρων καθώς και την Εθνική μας Κυριαρχία!
Ο Υπερπρωθυπουργός Χόρστ Ραίνχενμπαχ  ο οποίος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο 
πλέον στην Κυβέρνηση της Ελλάδος και αυτός αποφασίζει ποιός θα ζήσει και ποιός θα 
πεθάνει στην δική μας Πατρίδα βλέπει ότι η κατάσταση με την Τρικομματική Κυβέρνηση 
οδηγεί σε χάος και δεν θέλει να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων!

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Δεν σβήνει η φωτιά της εξέγερσης !!

Διαδηλωτές στην Αγκυρα προσπαθούν να προστατευθούν από επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων με αντλίες νερού


Οσο κι αν η τουρκική κυβέρνηση και οι δυνάμεις ασφαλείας προσπάθησαν να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις με χημικά και αντλίες νερού και να ηρεμήσουν τα πνεύματα με συναντήσεις με εκπροσώπους των διαδηλωτών εν όψει της επιστροφής Ερντογάν από την περιοδεία του στο Μαγκρέμπ, αυτές συνεχίστηκαν για 6η μέρα χθες σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας και δεν φαίνονται να υποχωρούν.

Διαδηλωτές στην Αγκυρα προσπαθούν να προστατευθούν από επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων με αντλίες νερού
Παρά τις 25 συλλήψεις στη Σμύρνη για αναρτήσεις στο Twitter με την κατηγορία της «προπαγανδιστικής πληροφόρησης» και τις φήμες περί αντισυγκεντρώσεων των οπαδών του Ερντογάν με αφορμή τη μουσουλμανική γιορτή του Μιράτς αλλά και τις εξαγγελίες για τελετή υποδοχής στο αεροδρόμιο της Αγκυρας για την υποδοχή του Τούρκου πρωθυπουργού, οι δρόμοι και οι πλατείες των μεγαλύτερων πόλεων της Τουρκίας ήταν και χθες γεμάτες, πλέον και με εργαζομένους, αφού τα συνδικάτα KESK, DISK και BES κήρυξαν απεργία και κάλεσαν σε συγκεντρώσεις και πορείες. Στην κοινή τους ανακοίνωση τα συνδικάτα ανέφεραν: «Θα δείξουμε ότι Το κυβερνών κόμμα προσπαθεί να τρομάξει μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας για να υλοποιήσει τα όνειρά του για ακόμη μεγαλύτερη εξουσία, περιορίζοντας δικαιώματα και ελευθερίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΠΟΤ! ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

"Δεν Έχω Δει Ποτέ Κάτι Τέτοιο" στον ουρανό πριν!! ( Βίντεο)

Ο  J7409 ,  παρατηρητής του ουρανού, λέει, "Ποτέ δεν έχω δει στον ουρανό μου , 
κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχετε καμία ιδέα τι είναι; Ήταν στο δυτικό τμήμα του ουρανού. "

Αγριόχορτα; Πώς να τα αντιμετωπίσετε χωρίς την χρήση χημικών.

Και όμως, υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπίσετε τα αγριόχορτα χωρίς την χρήση χημικών. Tα ονομάζουμε «ζιζάνια» και ραντίζουμε με τοξικά για να τα καταστρέψουμε. Πολλά λάθη με μια κίνηση. Πρώτον γιατί τα αγριόχορτα προσφέρουν πολλά τόσο στη Φύση όσο και στην υγεία μας. Δεύτερον, γιατί αν θέλουμε να τα διώξουμε μπορούμε να το κάνουμε με οικολογικό τρόπο, χωρίς να δηλητηριάσουμε τον κήπο και τη ζωή μας.

Τα αγριόχορτα είναι χρήσιμα
Καθώς προετοιμάζεστε να πολεμήσετε τα ζιζάνια, σκεφθείτε τα
εξής:

Τα 12 πιο παράξενα αλλά επιτυχημένα γιατροσόφια


Τα κλασικά γιατροσόφια των παλιών μπορεί να φαντάζουν ανίσχυρα μπροστά στα επιτεύγματα της ιατρικής, αλλά η αλήθεια είναι, ότι πολλές φορές έχουν αποδειχτεί σωτήρια για διάφορες παθήσεις.

Σύμφωνα με το prevention.com, ο καθένας στο σπίτι του έχει μία πληθώρα από υλικά, που αρκετές φορές αν γνωρίζει πώς και πότε να τα χρησιμοποιήσει, μπορεί να θεραπεύσει διάφορες ασθένειες. Βέβαια, σε καμία περίπτωση, οι «θεραπείες» που ακολουθούν δε μπορούν να αντικαταστήσουν τις φαρμακευτικές αγωγές και τις συμβουλές του γιατρού σας.

Stratfor: H Tουρκία, οι ταραχές και το κουρδικό ζήτημα

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε άνοιγμα προς τους Κούρδους με διπλό στόχο. 
Οι διαδηλώσεις και ο κίνδυνος για την ειρηνευτική διαδικασία. Η ανατροπή των δεδομένων και οι βλέψεις για προεδρία με στήριξη των Κούρδων. 

Stratfor: H Tουρκία, οι ταραχές και το κουρδικό ζήτημαΤην ώρα που οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας τραβούν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, το καζάνι βράζει στα νοτιοανατολικά της χώρας όπου κατοικούν οι Κούρδοι. Το ΡΚΚ έβαλε κατά τουρκικής στρατιωτικής βάσης κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ. Η παραβίαση της εκεχειρίας εγείρει ερωτήματα ως προς το ποια επίπτωση θα έχει η λαϊκή αμφισβήτηση του κυβερνώντος κόμματος στη βραδύτατα κινούμενη, ευαίσθητη ειρηνευτική διαδικασία που πραγματοποιείται μεταξύ της κυβέρνησης και του PKK.

Το μυστήριο του άγνωστου στη ζωή μας


«Η ζωή δεν είναι ένα πρόβλημα για να το λύσεις, αλλά ένα μυστήριο για να το ζήσεις»

«Ένα μυστήριο η ζωή, γεμάτη από εκπλήξεις, αυτά που ονειρεύεσαι δεν ξέρεις αν θα ζήσεις» 


«Η αγάπη είναι μυστήριο γεννιέται μ' ένα βλέμμα, γερνά μ' ένα χαμόγελο πεθαίνει μ' ένα ψέμα» 

Οι κίνδυνοι του διαλογισμού χωρίς σπερματική σκέψη




Πρέπει να είναι κανείς σε θέση να εισέρχεται στο Ενορατικό Πεδίο, προτού μπορέσει να διαλογισθεί χωρίς σπερματική σκέψη. Αν δεν είναι σε θέση να εισέρχεται στο Ενορατικό Πεδίο και προσπαθήσει να διαλογισθεί χωρίς μια σπερματική σκέψη, δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στο νου του, που μπορεί να γεμίσει σχεδόν με οτιδήποτε. Τελικά αυτό τον οδηγεί σε μεγάλη σύγχυση, στην οποία χάνει όλα τα στάνταρ πάνω στα οποία βασίζεται η ζωή του.

Ο Δρόμος του μυστικιστή, δεν είναι παρά ο Δρόμος της ανοιχτής Καρδιάς…

Όταν παρατηρείς ένα βρέφος, ενώ γνωρίζεις ότι είναι ένα ατελές Ον, νιώθεις συγχρόνως και την Πληρότητά του...
Μέσα του ο Θεός δεν αναπαύεται, δρα συνεχώς...

Αντίθετα αν παρατηρείς έναν άνθρωπο, ενώ γνωρίζεις ότι είναι ένα τέλειο Ον, νιώθεις συγχρόνως και την έλλειψή του...
Μέσα του ο Θεός αναπαύεται, δεν δρα...

πως λειτουργεί η θετική σκέψη

Πως λειτουργεί η θετική σκέψη

Η θετική σκέψη είναι μια έννοια ευρέως χρησιμοποιούμενη, που όπως όλες οι έννοιες έχει…
κάποια ιδιαίτερη έννοια για τον καθένα μας.
Μερικοί πιστεύουν ότι είναι συνώνυμο της υπεραισιοδοξίας, άλλοι της αισιοδοξίας, άλλοι της πίστης, άλλοι της αυτοπεποίθησης, άλλοι της ουτοπίας, άλλοι της δύναμης κτλ.
Οι περισσότεροι όμως συμφωνούν ότι έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στην ζωή μας.

Τοξικά Απόβλητα


Κάποιοι άνθρωποι είναι πραγματική οικολογική απειλή για το περιβάλλον τους. Η αρνητικότητα που σπέρνουν γύρω τους είναι χειρότερη από επικίνδυνα τοξικά απόβλητα  παράνομου εργοστασίου.

Σίγουρα θα γνωρίζετε κάποιον που η κύρια δράση στη ζωή του είναι να κάνει τον εαυτό του και τους άλλους δυστυχισμένους· να σκορπάει αρνητικότητα γύρω του. Μη τον αφήνετε να σας ταράξει. Είναι κι αυτός μέρος της αφύπνισης της ανθρωπότητας. Ο ρόλος που παίζει δεν είναι άλλος από το να μας παρουσιάσει τον εφιάλτη της εγωικής συνειδητότητας. Αυτό δε σημαίνει ότι είστε υποχρεωμένοι να απορροφήσετε τους ρύπους του.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.Η τραγωδία με τον 20χρονο στρατιώτη.


Την είδηση την γνωρίζετε..Ένας στρατιώτης 20 χρονών έχασε τη ζωή του από ανατροπή τεθωρακισμένου (ο Θεός να το κάνει) οχήματος μεταφοράς προσωπικού Μ113,στο διαδίκτυο τα σχόλια δίνουν και παίρνουν,δεν θα αναλωθώ σε αυτά καθώς τυχαίνει να έχω πείρα από τεθωρακισμένα οχήματα και από ερπύστριες αφού υπηρέτησα σε αυτά και μάλιστα την νύχτα των Ιμίων βρισκόμουν και σε μια μονάδα από τις τόσες που άφησαν τα στρατόπεδα και παρατάχθηκαν σε θέσεις μάχης..δε συνεχίζω τη περιγραφή,θα χαλαστούμε..

Αν σου αρέσει η άβυσσος, πρέπει να έχεις φτερά (νιτσε)



τι περίεργα πλάσματα που είμαστε εμείς οι άνθρωποι!!!
μια άβυσσος που χανόμαστε μέσα της!!

Δε ξέρω απο που να ξεκινήσω και πως να αναλύσω αυτή την άβυσσο... δε ξέρω αν αξίζει ο  κόπος να την αναλύσω ...

το μόνο που ξέρω είναι οτι κουράστηκα να χάνομαι μέσα σε αυτές και να ψάχνω να βρω μια έξοδο!!

Η συγνώμη δεν είναι λέξη είναι πράξη!!



Συγνώμη: μια λέξη που στην εποχή μας έχει χάσει το           
νόημα της! 

Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη, έχουμε πει κουβέντες άσχημες, έχουμε παρεξηγηθεί με ανθρώπους γύρω μας.. με φίλους.. γνωστούς.... σχέσεις...

Όλοι μας αναρωτιομαστε ποιος θα ζητήσει συγνώμη πρώτος... ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει και γιατί ... αν εμείς '' πρέπει '' να ζητήσουμε συγνώμη ή όχι!!

Ανδρεία! Μια αρετή συνυφασμένη με τη φύση του άνδρα!

Άγγελος Τσιώνας
2013-06-06

Στην πορεία της ζωής μου καθώς μεγάλωνα, ως άνδρας που έψαχνε να βρει την ταυτότητά του, δεν άκουσα ποτέ για αξίες, αρετές και ιδανικά. Ίσως γιατί η εποχή μας δεν ασχολείται, πλέον, με αυτά. Από την άλλη βρήκα αρκετά πρότυπα που έλεγαν πώς πρέπει να είναι ένας άνδρας ανάλογα το ρόλο που καλείται να παίξει: εραστής, σύζυγος, φίλος, επαγγελματίας κλπ. Και φυσικά ποιος είναι ο πετυχημένος άνδρας σύμφωνα με τα ορισμένα πρότυπα.

Μάθετε πως να δένετε την γραβάτα σας, βήμα-βήμα


Το σωστό δέσιμο της γραβάτας, αποτελεί για τους άντρες, μια από τις πιο δύσκολες προκλήσεις, ειδικά εάν πρέπει να την δέσουμε μόνοι μας. 
Ευτυχώς, την λύση έρχεται να δώσει το gentlemanjoe, ένα site που στην ουσία πουλάει γραβάτες, άλλα σας δίνει και αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα, για να μπορέσετε να δέσετε την γραβάτα σας, επιλέγοντας τον κατάλληλο κόμπο αναλόγως την περίσταση, από διαφορετικούς κόμπους:

10 Συγκλονιστικά Γεγονότα Σχετικά Με Το Facebook (Βίντεο)

images
Μη χάνετε χρόνο στο Facebook, εξαντλείστε τον μαθαίνοντας αυτά τα 10 συγκλονιστικά στοιχεία για το Facebook.

Η Μεσόγειος εκπέμπει SOS -Κάθε 10 μέρες ξένα είδη από άλλες θάλασσες εισβάλουν στα νερά της



Η Μεσόγειος είναι μια κλειστή θάλασσα, που χρειάζεται περισσότερο από 100 χρόνια για να ανανεωθεί. Η ανανέωση αυτή έχει επιβραδυνθεί, καθώς το 1960 - 2000 οι ποσότητες φρέσκου νερού που καταλήγει στη Μεσόγειο (από ποτάμια) έχει μειωθεί κατά 20%.

Γελοιογραφίες με… νόημα!


Σκίτσα που σατυρίζουν την καθημερινότητάμας και προκαλούν μερικά χαμόγελα...
αλλά πολύ περισσότερο προβληματισμό με τις αλήθειες που μας παρουσιάζουν.

Κάποτε ήμασταν άνθρωποι…

people



Πώς καταντήσαμε έτσι σαν άνθρωποι. Άχρωμοι, άοσμοι και άγευστοι. Καμιά φορά αναρωτιέμαι σε τι διαφέρουμε από τα κρέατα που βρίσκονται στη σειρά στο τσιγκέλι ενός χασάπη.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΠέρα από το ότι αναπνέουμε, τίποτε άλλο.
Αναίσθητοι.

Η Monsanto χάνει στην Ευρώπη!!!



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ: Η Monsanto θα σταματήσει την παραγωγή του Γενετικά Τροποποιημένου καλαμποκιού σε όλη την Ευρώπη με εξαίρεση την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Τσεχική Δημοκρατία. 


Η αγροχημική (agrichemical)  πολυεθνική δηλώνει ότι δεν θα δαπανήσει περισσότερα χρήματα για μελέτες, την ανάπτυξη, το μάρκετινγκ, τις δικαστικές υποθέσεις ή οτιδήποτε άλλο για να κάνει το γενετικά τροποποιημένο  καλαμπόκι αποδεκτό στην Ευρώπη. 

Τα 10 πιο διαδεδομένα είδη μούτζας


1. Η αεριωθούμενη:
Φσσσσσσς... Μπόινγκ! Τόσο γρήγορη που δεν την πιάνει η κάμερα. 

2. Η χιαστί:
Όταν τα δύο χέρια σχηματίζουν ένα "Χ"! 

Κατάλογος Μη Γενετικά Τροποποιημένων Προιόντων Και Εταιρειών!!!


Κατάλογος Γενετικά Τροποποιημένων Προιόντων Και Εταιρειών !!! 'Ολος Ο Καλός Ο Κόσμος Μέσα!!!


Baby Food ~ Genetically Engineered Ingredients


Nabisco (Phillip Morris)
-Arrowroot Teething Biscuits
-Infant formula Carnation Infant Formulas(Nestle)
-AlSoy
-Good Start
-Follow-Up
-Follow-Up Soy

Γονιδιακή μετάλλαξη ενοχοποιείται για την πρώιμη εφηβεία

Ο ρόλος του MKRN3





Νέα Υόρκη
Όταν ένα παιδί μπαίνει στην εφηβεία νωρίτερα από το αναμενόμενο, οι γιατροί αποτυγχάνουν συχνά να δώσουν μια τεκμηριωμένη απάντηση στο ερώτημα γιατί συνέβη αυτό. Αλλά βραζιλιάνοι ερευνητές ανακάλυψαν μια γενετική μετάλλαξη που μπορεί να προκαλεί ορισμένες περιπτώσεις πρώιμης εφηβείας. 

Νέα υποσχόμενη θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας



Ο επαναπρογραμματισμός του ανοσοποιητικού συστήματος φάνηκε ασφαλής σε μικρή κλινική δοκιμή σε ασθενείς...
Στην πολλαπλή σκλήρυνση το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται λανθασμένα στα νευρικά κύτταρα καταστρέφοντας το προστατευτικό περίβλημα μυελίνης τους

Έως και δέκα χρόνια προσθέτει στην εμφάνιση ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής

106597d93b6030c47dd5b1f24da7b66f_XL



Τουλάχιστον δέκα χρόνια μεγαλύτερη μπορεί να δείχνει μια γυναίκα εξαιτίας του ανθυγιεινού τρόπου ζωής, αναφέρει νέα διεθνής έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Βρετανία, Κίνα και Ισπανία.
Οι επιστήμονες μελέτησαν τις επιδράσεις που έχουν στο γυναικείο δέρμα διάφορες κακές συνήθειες που επιταχύνουν τη γήρανση όπως το κάπνισμα, η χρήση μηχανημάτων τεχνητού μαυρίσματος, η κακή διατροφή και η αφυδάτωση.

Ο αρχαιότερος όγκος

Τον είχε ένας Νεάντερταλ που ζούσε πριν από 120 χιλιάδες έτη
Ο αρχαιότερος όγκος
Ενας Νεάντερταλ που ζούσε σε σπηλιά στην Κροατία είχε όγκο στα οστά

Κάνσας 
Τον αρχαιότερο όγκο που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα εντόπισαν ερευνητές σε έναν Νεάντερταλ. Ο Νεάντερταλ ζούσε πριν από περίπου εκατό χιλιάδες έτη στη σημερινή βόρεια Κροατία και αμερικανοί ειδικοί εντόπισαν τον όγκο σε ένα οστό των πλευρών του. Τα αρχαιότερα ευρήματα όγκων σε οστά μέχρι σήμερα ήταν σε αιγυπτιακές μούμιες ηλικίας 4 χιλιάδων ετών. 

ΕΛΛΗΝΑ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!




Στάσου εδώ.... άκουσέ με, διάβασέ με.... και μην με προσπεράσεις... ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ, ΕΛΛΗΝΑ!

Υπάρχει ένας τόπος στην καρδιά μου... η πρώτη ανάσα που πήρα...η πρώτη εικόνα... τα πρώτα μου λόγια.... η πρώτη και τελευταία μου αγάπη.... μια αγάπη, γεμάτη φως και χρώματα... από το βαθύ γαλάζιο ως το θαλασσί, κι ανάμεσά τους κόκκινο του πάθους χρώμα, πορτοκαλιά και μαβιά να παίζουν με το φως το λαμπερό....

Σύμμαχος της μνήμης η φράουλα



Τα οφέλη της κατανάλωσης των φρούτων που ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία των μούρων είναι αναμφισβήτητα ποικίλα.
Σε αυτά έρχεται να προστεθεί η θετική επίδραση της κατανάλωσης φράουλας και μύρτιλλων στην καθυστέρηση της προοδευτικής απώλειας μνήμης και της έκπτωσης της εγκεφαλικής λειτουργίας, που παρατηρείται κατά την είσοδο των ατόμων στην τρίτη ηλικία.

Αγάπη και φόβος.....!!!



Αγάπη λοιπόν ή Φόβος. Γιατί το αντίθετο της Αγάπης είναι ο Φόβος και όχι το μίσος. Ολοι οι άνθρωποι βιώνουν αυτά τα δύο στάδια στην ζωή τους και βρίσκονται ή στο ένα ή στο άλλο με τις ποικίλες εκδοχές τους. 

Τι είναι όμως αγάπη και για ποιά αγάπη μιλάμε. Μήπως η αγάπη τελικά που οι περισσότεροι από εμάς μιλάμε και ζούμε δεν είναι η πραγματική αγάπη αλλά φόβος;

Και από την άλλη μήπως τελικά ο φόβος είναι η άλλη πτυχή της αγάπης;

Πως καταρρίπτουμε τα επιχειρήματα των Vegans!


Δε πήγα ποτέ πάνω από το πιάτο κανενός για να του υποδείξω τι θα τρώει. Απαιτώ τον ίδιο σεβασμό και από τους άλλους.
Βαρέθηκα να χαρακτηρίζομαι με επίθετα όπως ανήθικος, κανίβαλος, στυγνός δολοφόνος, ανάλγητος βασανιστής, καταστροφέας του περιβάλλοντος, σαδιστής και γενοκτόνος και τα υπόλοιπα συναφή από όλους αυτούς που προσπαθούν, στο όνομα του σεβασμού για το περιβάλλον, να μου δημιουργήσουν τύψεις για τις διατροφικές μου επιλογές.

Τι λέει ο τρόπος που περπατάτε για την ερωτική σας ζωή!

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Τι λέει ο τρόπος που περπατάτε για την ερωτική σας ζωή!


Από το αν πάσχουμε από οστεοαρθρίτιδα μέχρι το πόσο εύκολα φτάνουμε σε οργασμό, πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν αντιληπτά από το περπάτημά μας.
Διαβάζετε συνεχώς για τα οφέλη που έχει το περπάτημα στην υγεία του σώματος και του μυαλού. Αλλά, μάλλον, δεν ξέρατε ότι ο τρόπος που περπατάτε μπορεί να είναι μία ένδειξη για έλλειψη βιταμινών ή για υποβόσκουσες παθήσεις όπως ο διαβήτης και η αρθρίτιδα. Ας δούμε τι λένε οι ειδικοί γύρω από το θέμα. Εσείς, αλήθεια, πως περπατάτε;

5 άγνωστα οφέλη του καπνίσματος στην υγεία!



Αν και οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι το..
κάπνισμα είναι «θανατηφόρο», προκαλώντας καρκίνο, καρδιακές παθήσεις, πνευμονικές διαταραχές και άλλα παρόμοια, υπάρχουν 5 άγνωστα οφέλη από αυτό που ούτε καν τα ξέρουμε, όπως αποδεικνύεται από ιατρικές έρευνες και επιστημονικές μελέτες.

Εναλλακτικά, λοιπόν, στους «κατάμαυρους πνεύμονες» και στη δύσπνοια, το κάπνισμα κάνει και μερικά… καλά!

Ο Πρόεδρος Kennedy Σκοτώθηκε Από Τον Οδηγό Του (συγκλονιστικό βίντεο)!!!


Αυτό είναι σοκαριστικό, αλλά ολοφάνερο! Τι μπορείτε να δείτε; Ποιος τον πυροβόλησε;

Κινδυνεύει να καταποντιστεί η ιστορική πόλη της Δρέσδης

Κινδυνεύει να καταποντιστεί η Δρέσδη
Να πνιγεί κυριολεκτικά κινδυνεύει η ιστορική πόλη της Δρέσδης στη Γερμανία που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται αντιμέτωπη με τις πλημμύρες. Παρά τη σχετική βελτίωση του καιρού, η στάθμη των νερών του ποταμού Έλβα βρίσκεται στα 8 μέτρα με το φυσιολογικό όριο να μην ξεπερνά τα 2 μέτρα. Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν τα σωστικά συνεργεία τα οποία συνεπικουρεί ο στρατός.

ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ!!!!!




Επάνω στον φάκελο αναγράφεται ο τίτλος: αυστηρά εμπιστευτικό. Στο εσωτερικό πάλι υπάρχει μία έκθεση του ΔΝΤ στην οποία το Ταμείο όχι απλά παραδέχεται τα σημαντικά λάθη που έκανε τα τελευταία τρία χρόνια στη διαχείριση του προγράμματος της Ελλάδας, αλλά και όλες τις σκοπιμότητες που στόχο είχαν να θυσιάσουν τη χώρα μας για να σωθούν άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η σημαντική αυτή έκθεση έφτασε στα χέρια της αμερικανικής εφημερίδας «Wall Street Journal».

Η Κίνα Αγοράζει Την Κόστα Ρίκα για 1,5 δισ. $

Κίνα αγοράζει Κόστα Ρίκα 1


Κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης του Κινέζου προέδρου Xi Jinping, οι δύο χώρες υπέγραψαν εννέα συμφωνίες συνεργασίας, συνολικού ύψους 1.500.000.000 δολαρίων που θα διατεθούν για τη βελτίωση των δρόμων της Κόστα Ρίκα και δημόσιων στόλων διαμετακόμισης, την αγορά ηλιακών συλλεκτών και την οικοδόμηση μιας νέας σχολής της αστυνομίας.

Πλημμύρες: Καιρός Armageddon Βουλιάζει Την Ευρώπη!!



 Πλημμύρες που προκλήθηκαν από σφοδρές βροχοπτώσεις εξακολουθούν να προκαλούν προβλήματα στην κεντρική Ευρώπη.  "Κορυφώνονται στην Πράγα αυτή τη στιγμή και από το βράδυ το κύμα θα φτάσει στο Usti και Labem," περίπου 30 χιλιόμετρα μέχρι τον ποταμό Έλβα από τα γερμανικά σύνορα, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Τσεχικού Hydrometeorogical Institute,  στο Γαλλικό Πρακτορείο. 

Η Όμορφη γυναίκα είναι τροχοπέδη στην παραγωγή


Μια ιδιαίτερη έρευνα δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Πειραματικής και Κοινωνικής Ψυχολογίας και αφορά τις επιδράσεις που μπορεί να έχει μια ελκυστική εργαζόμενη στους άντρες συναδέρφους της! Αν στον ίδιο επαγγελματικό χώρο εργάζεται μια όμορφη γυναίκα είναι πιο πιθανόν οι άντρες να παραμελούν τα καθήκοντά τους, να αργοπορούν την ολοκλήρωση υποχρεώσεων και να γίνονται αντιπαραγωγικοί. Μια όμορφη γυναίκα είναι τροχοπέδη στην παραγωγικότητα. 

Πώς επιδρούν τα γένια στην υγεία


Έρευνα του Πανεπιστημίου του Νίτου Κουίνσλαντ, μαρτυρά πως τα γένια συμβάλλουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην προστασία του δέρματος και την καλή υγεία του οργανισμού.

Δείτε τις θετικές ιδιότητές τους

Οταν έσπαγαν πιάτα στην (αρχαία) ταβέρνα


Πηγάδι στην αρχαία αγορά γεμάτο από θραύσματα μαγειρικών σκευών, αγγείων φαγητού και ποτού, αλλά και υπολείμματα ψαριών, αποκαλύπτει τη λειτουργία ενός καπηλειού της κλασικής εποχής. Όταν ο Αριστοφάνης βάζει στο στόμα του δούλου Παφλαγόνα την αλαζονική φράση «Μόλις φάω ζεστές παλαμιδοφέτες και πιω από πάνω σκέτο κρασί,θα κάμω λιώμα εγώ τους στρατηγούς της Πύλου» κι όταν ο ρήτορας Υπερείδης σημειώνει πως «οι Αρεοπαγίτες απαγόρευαν σε οποιονδήποτε είχε γευματίσει σε καπηλείο να επισκεφθεί τον Αρειο Πάγο», μιλούν, εκτός των άλλων, για έναν λαϊκό θεσμό της αρχαίας Αθήνας ευρύτατα διαδεδομένο και δημοφιλή.
Γιατί αν η αριστοκρατία διασκέδαζε στα συμπόσια τρώγοντας και κυρίως πίνοντας, το αντίστοιχο για τους απλούς ανθρώπους ήταν οι ταβέρνες και τα καπηλειά, στα οποία ήταν ελεύθερη η είσοδος για όλους.

Ο ήλιος καίει για τους gay.


Αφορμή του άρθρου η παρέλαση των gay,αλήθεια ρωτήθηκαν οι πολίτες αν δέχονται να γίνει μια τέτοιου είδους ''διαφήμιση'' στην πόλη;;Όλοι έχουμε δει φωτογραφίες και εικόνες από τέτοιες παρελάσεις,μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό και ύστερα απορούν γιατί δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά..Ρωτήθηκαν αν θέλουν να δουν παρόμοιες εικόνες στην πόλη τους;

Οι θεραπευτικές, αντιδιαβητικές, αντικαρκινικές και άλλες ιδιότητες του δεντρολίβανου

http://newsn.files.wordpress.com/2012/01/rosmarinusofficinalis-flowers.jpg?w=219&h=292
Δενδρολίβανο-Rosmarinus officinalis
Επιστημονική ονομασία: Rosmarinus officinalis-Ροσμαρίνος ο φαρμακευτικός.
Οικογένεια: Χειλανθή (Labiatae).
Άλλα ονόματα: δεντρολίβανο, λιβανόδενδρο, διοσμαρίνι, λασμαρί, αρισμαρί, δουσμαρίνι, λεσμαρί, λιβανωτίς
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Πολυετές αειθαλής θάμνος που φθάνει, μέχρι το ενάμισυ μέτρο ύψος. Τα φύλλα του είναι βελονοειδή στενά σκουροπράσινα και τα άνθη του μικρά ελαφρώς γαλάζια-μωβ.

ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ''ΑΡΧΟΝΤΩΝ''.


Μετά από αρκετές ραδιοφωνικές εκπομπές σχετικά με το δίκτυο των ''Αρχόντων'' πολλοί ρωτούν «πώς μπορώ να απελευθερωθώ;»


Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε ποιοί είναι οι ''Άρχοντες'' και το πρόγραμμά τους για να το σπάσουμε ώστε να απελευθερωθούμε. Οι ''Άρχοντες'' είναι ένα αρχαίο συλλογικό απο άυλα πνεύματα, δαίμονες, αναγεννημένους εξωγήινους μερικούς γκρίζους ερπετοειδείς και οφιοειδή όντα που τρέφονται από την αρνητικότητα και δε νοιάζονται ούτε στο ελάχιστο για την ανθρωπότητα και τη Γη. Το πρόγραμμά τους είναι για να μας κρατήσει σκλαβωμένους μέσα στο ίδιο το μυαλό μας και να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο διαχωρισμό, πόνο και ταλαιπωρία.

Ιταλία: Αντισυνταγματική κρίθηκε η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης που επιβλήθηκε στους συνταξιούχους



Η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης που επιβλήθηκε στους Ιταλούς πολίτες οι οποίοι λαμβάνουν υψηλές συντάξεις κρίθηκε από τον Άρειο Πάγο της χώρας αντισυνταγματική.
Η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της Ρώμης αφορά την υποχρέωση που είχε επιβληθεί στους συνταξιούχους δημόσιων και ιδιωτικών ασφαλιστικών οργανισμών με μεικτές αποδοχές από 90.000 μέχρι 150.000 ευρώ ετησίως -για το διάστημα από τον Αύγουστο του 2011 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014- να καταβάλουν το 5% των απολαβών τους στα κρατικά ταμεία. Το ποσοστό της «εισφοράς αλληλεγγύης» ανέρχεται στο 10% για τους συνταξιούχους των μεγαλύτερων ταμείων κοινωνικής ασφάλισης της Ιταλίας με ετήσιες μεικτές απολαβές πάνω από 150.000 ευρώ.

ΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ: O Φρουρός και ο Εφιάλτης της Αθηναικής Δημοκρατίας


(αναδημοσίευση άρθρου του Γ.Χατζόπουλου τ.Λυκειάρχη στην εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ)

  Ο Αριστοτέλης στα "Πολιτικά" του γράφει ότι στην Αθήνα δε θεωρούσαν τον οστρακισμό ως ποινή,αλλά ως μέσο περιοριστικό της δύναμης ατόμων,κάθε φορά που υπήρχε ο φόβος ότι κάποιος από τους πολίτες είχε αποκτήσει τόση δύναμη,ώστε να θέσει σε κίνδυνο την ελευθερία του λαού,δηλαδή να καταλύσει το πολίτευμα και να επιβάλει τυραννία (δικτατορία). 
  Το θεσμό αυτό της προστασίας της δημοκρατίας καθιέρωσε για πρώτη φορά στην Αθήνα ο σπουδαίος πολιτικός και δημοκράτης Κλεισθένης συμπληρώνοντας την προοδευτική πολιτική,που είχε χαράξει ο μεγάλος νομοθέτης Σόλων.Η κίνηση αυτή του Κλεισθένη δικαιωματικά του χάρισε τον τίτλο του ιδρυτή της αθηναϊκής δημοκρατίας,η οποία έφτασε στην κορύφωσή της τον 5ο π.Χ. αιώνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα