Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τεράστια 'Εκρηξη Συγκλόνισε Το Μανχάταν!!!

[Image: BM2AwJ2CAAE6ejY.jpg]

Μια τεράστια έκρηξη συγκλόνισε το Μανχάταν, λίγα τετράγωνα μακριά από την έδρα του ΟΗΕ. Αστυνομικοί και πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο.

Συναισθηματική Υπερφαγία..!!

Φαντάζομαι ότι πολλοί έχετε αναρωτηθεί …
- Γιατί ξεκινάμε δίαιτες που πάντα σταματούν την επόμενη 

  μέρα;

- Γιατί καταφεύγουμε στο φαγητό μετά από μια κακή μέρα;

- Γιατί μας πιάνουν κρίσεις κ τρώμε αλμυρά - γλυκά 
  ταυτόχρονα;

Τι μας συμβαίνει; 

Οι εξελίξεις στην Τουρκία και ο "προφητικός" Παναγιώτης Κονδύλης

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία μας αφορούν, προφανώς, άμεσα. Ως η βασικότερη στρατηγική απειλή εναντίον της χώρας, η Τουρκία υποτίθεται ότι αποτελεί αντικείμενο ενδελεχούς μελέτης και ανάλυσης εκ μέρους της χώρας μας, ιδιαίτερα καθώς αποτελεί ιστορικό της και όχι συγκυριακό αντίπαλο.
Αφήνοντας κατά μέρος τις αριστερών προελεύσεως αντιδράσεις – που αντανακλαστικά τάσσονται υπέρ του οποιουδήποτε αντιμετωπίζει την οποιαδήποτε αστυνομική αρχή – η  γενική πεποίθηση που φαίνεται να σχηματίζεται στην κοινή γνώμη είναι πως τα επεισόδια θα αποδυναμώσουν το τουρκικό κράτος, τόσο οικονομικά όσο και γεωπολιτικά, κι ενδεχομένως να θέσουν σε κίνηση μηχανισμούς διαλύσεώς του.

Συχνά ξεχνάμε ότι έχουμε ένα σώμα!

1 (12)



Το σώμα ως φορέας της Αλήθειας: Συχνά ξεχνάμε ότι έχουμε ένα σώμα! Ή για να το πω καλύτερα ότι είμαστε κι ένα σώμα. Και το «ξεχνάω» σημαίνει λήθη. Πώς λοιπόν να περηφανευτώ ότι βρίσκομαι σε κάποιον δρόμο α-λήθειας, όταν ένα τόσο σημαντικό μέρος του εαυτού μου, της ύπαρξής μου κι η σχέση μου μαζί του, είναι βυθισμένα στη λήθη;
Το σώμα το θεωρούμε οι περισσότεροι από εμάς ως δεδομένο. Και το θυμόμαστε, όταν το ίδιο μας υποχρεώνει να το θυμηθούμε, με μια αρρώστια συνήθως ή -σπανιότερα- με κάποια ιδιαίτερη ευεξία. Αλλά και στη περίπτωση της ασθένειας, στην κατάσταση δηλαδή εκείνη που δεν νοιώθουμε σθένος, δύναμη, το μόνο που θέλουμε είναι να επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση, όπου το σώμα δεν μας απασχολούσε με τα τυχόν συμπτώματά του και να συνεχίσουμε τη ζωή απ’ εκεί που την αφήσαμε, συνήθως και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Mέγα-Σεισμός Προβλέπεται Να Χτυπήσει Την Βρετανική Columbia Του Καναδά

Ιαπωνία Σεισμός Megathrust

Φωτογραφία: Reuters ... Natori, Miyagi Prefecture στη βόρεια Ιαπωνία μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2011 . Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι παρόμοιος σεισμός θα χτυπήσει την ακτή του Ειρηνικού.


Ένας ιστορικά μεγάλος σεισμός αναμένεται να χτυπήσει την ακτή του Ειρηνικού, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα. Η Βρετανική Columbia φέρεται να είναι η περιοχή που διατρέχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για αυτό που οι ερευνητές αποκαλούν «μέγα-σεισμό", επίσης γνωστό ως σεισμό megathrust, ένα τρεμούλιασμα που δεν έχει χτυπήσει την περιοχή για περισσότερα από 11.000 χρόνια, ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης πίεσης που τίθεται πάνω από την πλάκα  της  Βόρειας Αμερικής από τον  Nibiru  (πλανήτης Χ).

Για όλους εσάς τους πατεράδες...Να Είστε Πάντα Καλά!!!

With my dad by my side
                               
Locked as one
In this empty room
Spine against spine
Yours against mine
Till the warmth comes through

10 Ισχυρές Φράσεις Σοφίας Από Τον Γκάντι

Μαχάτμα Γκάντι--hd-wallpapers

Ο Μαχάτμα Γκάντι ήταν ένας άνθρωπος που άφησε  ισχυρά μηνύματα για την ανθρωπότητα πριν συμπληρωθεί ο χρόνος του πάνω στη γη. Εδώ είναι μια λίστα των 10 ισχυρών φράσεων σοφίας που άφησε σε όλους μας. 
Ένα πράγμα που θα ήθελα να προσθέσω, είναι ότι για κάθε ένα, να προσπαθήσουμε να δούμε πώς μπορεί να σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο παράδειγμα ή πτυχή της ζωής μας, ώστε να μπορέσουμε πραγματικά να ξεκινήσουμε την ενσωμάτωση τους στη ζωή μας. 

Προστασία του εγκεφάλου




Η προστασία και ενδυνάμωση του εγκεφάλου μας είναι ζωτικής σημασίας για τη πνευματική πορεία, και φυσικά για την σωματική και ψυχική υγεία.

Ο εγκέφαλός μας είναι εκείνος που θα "μεταφράσει" τις πνευματικές εντυπώσεις που δεχτήκαμε στο διαλογισμό σε ιδέες και κατόπιν σε έργο. Οι εντυπώσεις απ’ τα πνευματικά πεδία θα περάσουν πρώτα στον αιθερικό εγκέφαλο και κατόπιν στον φυσικό εγκέφαλο.

Αν θέλετε η φιλία ή ο γάμος σας να βαθύνει και να διαρκέσει, φτιάξτε ένα σχέδιο μαζί




Για να βελτιωθεί η σχέση του γάμου ή της οικογένειας, πρέπει να υπάρχει ένα σχέδιο για βελτίωση, για ανάπτυξη και για εξέλιξη. Αν δεν έχετε κανένα σχέδιο στον γάμο σας, ο γάμος δεν θα βελτιωθεί ούτε θα εξελιχθεί. Δεν θα διευρυνθεί και η αγάπη σας δεν θα μπορέσει να βαθύνει.

Ρωτήστε τον εαυτό σας σαν ζευγάρι, “Γιατί παντρευτήκαμε;” Φυσικά παντρευτήκατε εξαιτίας του σεξουαλικού ενστίκτου και της επιθυμίας να κάνετε παιδιά. Αυτό είναι απόλυτα φυσικό. Υπάρχει όμως κάποιο σχέδιο πίσω από αυτό; Για παράδειγμα, μπορείτε να σχεδιάσετε να αφιερώσετε τη ζωή σας στη βοήθεια της ανθρωπότητας με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο; Πρέπει να είναι κάτι πρακτικό και λεπτομερές βήμα προς βήμα, ώστε να μπορέσει να επιτευχθεί.

Μπορούμε πάντα να αρχίσουμε να βελτιώνουμε μια σχέση




Το θεμέλιο του κόσμου είναι η οικογένεια. Ο Αβραάμ Λίνκολ είπε ότι οι Αμερικάνοι έπρεπε να αντιληφθούν ότι αν ένα άτομο δεν μπορεί να είναι δίκαιο και έντιμο με την οικογένειά του, τότε δεν μπορεί να είναι δίκαιο με το κράτος.

Σήμερα οι άνθρωποι νομίζουν ότι ο γάμος και η οικογένεια είναι τεχνητά και δεν έχουν κανένα νόημα. Όταν μιλώ με νέους και με το ευρύ κοινό, βλέπω ότι δεν έχουν τον ίδιο σεβασμό για την οικογένεια και τον γάμο που είχαν οι άνθρωποι πριν από εκατό ή από πενήντα χρόνια. Αν οι γάμοι δεν βασίζονται σε αληθινή αγάπη και σεβασμό -σε ένα πραγματικό θεμέλιο- τότε δεν έχετε κράτος' δεν έχετε χώρα' δεν έχετε κόσμο.

Φωτογραφίες Δικτάτορων Σε Νεαρή Ηλικία (25 φωτογραφίες)

young-Kim-Jong-il-02

Όταν αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν ήταν μόνο παιδιά ή νεαρά άτομα. Ποιος θα το φανταζόταν ότι καθώς μεγάλωναν θα μεταμορφώνονταν σε αδίστακτους δικτάτορες που ανήθικα άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία του κόσμου;

Aλτάνη: Αφροδίτη και Άρης, οι Αιώνιοι εραστές.

 
  Όχι, οι Έλληνες Θεοί ουδέποτε εγκατέλειψαν τας ψυχάς μας.
Η Θεία Λειτουργία του Έρωτος μάς συνδέει μετ' αυτών.
Ήλθεν η ώρα νά αναγνωρίσωμε διά του Έρωτος
τήν Θείαν των Ύπαρξιν εντός μας!...
ΑΙΩΝΙΟΣ Ο ΕΡΩΣ ΑΡΕΩΣ/ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ Ε   Ρ   Ω   Σ  
Α  +  Ρ   Ε   Ω   Σ
πρός
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η Ν 
Α   Ρ     Η   Ν
Σημαντικόν παράδειγμα κυκλικής περιφοράς ή κυκλικής εναλλαγής των στοιχείωνπροσφέρουν η Αφροδίτη και ο Άρης.  
Ο Έρως των θά είναι παράφορος και παράνομος εις την αιωνιότητα, διότι ανανεώνεται από την εναρμόνισιν των τεσσάρων στοιχείων, πού εκπροσωπούν οι δύο Θεοί. 

42 Άνθρωποι Που Δεν Θα Πιστέψετε Ότι Υπάρχουν Πραγματικά!!!


  

ηλίθιοι άνθρωποι υπάρχουν

1. Η γυναίκα που προσπάθησε να οδηγήσει σε κυλιόμενη σκάλα μια αναπηρική καρέκλα.

42 άνθρωποι δεν θα πιστέψω υπάρχουν πραγματικά

Το Διαδίκτυο – Οι διαφορετικές προτιμήσεις των δύο φύλων



Ψυχολόγοι από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Μπαθ, στην Αγγλία, έχουν ανακαλύψει ότι τα τελευταία 10 χρόνια, η διαφορά μεταξύ του πώς οι άνδρες και οι γυναίκες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο έχει καταστεί ακόμη πιο σημαντική. Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο, οι ερευνητές ισχυρίζονται, ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να ψάξουν και να θέλουν να ενημερώνονται για την ψυχαγωγία, τα παιχνίδια και τις ιστοσελίδες για μουσική. Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, έψαχναν για ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης[1] .

Διαγράψτε το ιστορικό αναζητήσεών σας στο Facebook


39f4c2bc42ff90b2a619716f32f2850c MΤο Facebook αποθηκεύει όλα τα δεδομένα αναζητήσεων που έχετε κάνει ποτέ, κάθε όρο που έχετε εισάγει και παρά το γεγονός πως η ρύθμιση απορρήτου έχει οριστεί σε «Μόνο εγώ», μπορεί να αισθανθείτε άβολα γνωρίζοντας ότι όλες αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν αποθηκευμένες.
Το θετικό είναι ότι με μερικά απλά βήματα μπορείτε εύκολα να διαγράψετε το ιστορικό των αναζητήσεων σας και να καθαρίσετε όλες τις πληροφορίες που δεν θα θέλατε να διαρρεύσουν.

Το απαγορευμένο και επικίνδυνο βιβλίο.



Τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα βιβλίο που ξεκινάει κάπως έτσι....

''Κρατήστε όλα τα αντίγραφα κλειδωμένα,κανείς απ'όσους το διαβάσουν να μην αποκαλύψει την ύπαρξη του στους αδαείς,που είναι ακατάλληλοι να σηκώσουν τόσο βαρύ φορτίο,καλύτερα να βγουν τα μάτια τους με κάρβουνα πυρωμένα και να σφραγιστούν τα χείλη τους με κερί,παρά να προφέρουν τα λόγια αυτού του βιβλίου..''

Γεννιόμαστε τυχεροί;


Γεννιόμαστε τυχεροί;

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλές φορές ανθρώπους γύρω σας να παραπονιούνται πως είναι εξαιρετικά άτυχοι στην προσωπική τους ζωή, όπως αντίστοιχα θα έχετε ακούσει –ή ακόμη και παρατηρήσει- αντίστοιχα άλλους να είναι εξαιρετικά τυχεροί. Οι μεν άτυχοι είναι συνήθως την λάθος ώρα στο λάθος μέρος, ενώ οι τυχεροί φαίνεται να πέφτουν συνέχεια πάνω σε ευκαιρίες για την προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Υπάρχει αυτός ο απόκοσμος παράγοντας που ονομάζουμε τύχη ή μήπως όλες αυτές οι παρατηρήσεις οφείλονται σε άλλους, πιο πεζούς, παράγοντες;

Με ξενολιγούρα κι αρλούμπες, ψήφοι δεν μαζεύονται

vote-or-die



Οι αρλούμπες και η ξενολιγούρα: Η Ελλάδα δεν πάσχει από έλλειψη νόμων, αλλά από πληθώρα κακών νόμων–δηλαδή νόμων που δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν “φωτογραφικά” συμφέροντα και εκάστοτε κομματικές ή/και ψηφοθηρικές ανάγκες. Πάσχει επίσης από ανεφαρμογή νόμων και επιλεκτική ή κατά καιρούς εφαρμογή τους.
Και είναι μεγάλη αρλούμπα και έχει καταντήσει σκέτη αηδία αυτή με το Βενιζέλο να λέει “διεθνής υποχρέωση της Ελλάδος το αντιρατσιστικό”, γιατί σύμφωνα με το παγκόσμιο Δίκαιο, από αρχαιοτάτων χρόνων έως και σήμερα, και για όλες τις χώρες του κόσμου, η πρώτη και βασική υποχρέωσή τους είναι η εγγύηση της ζωής, ελευθερίας, τιμής, και περιουσίας των πολιτών της.

Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 666




Ο μεγάλος μας τραγικός ποιητής Αισχύλος, είναι γνωστόν ότι ήταν μυημένος στα Ελευσίνια Μυστήρια. Μάλιστα κατηγορήθηκε ότι μέσα απο τα έργα του αποκάλυπτε άρρητα μυστικά που δεν έπρεπε να κοινοποιούνται στους αδαείς. 

Στο έργο του Αγαμέμνων και μάλιστα στους στίχους 30-32, αναφέρεται στο 666, δια στόματος του φύλακος της φρυκτωρίας, ο οποίος είχε ως έργο την παρακολούθηση σήματος, που θα έστελναν απο το Ίλιον, όταν η Τροία καταλαμβάνονταν απο τους Έλληνες.

ΠΕΡΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΟΣΑ ΔΙΕΣΩΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΑΓΕΙΡΙΤΟΥ




Πρώτος ιερός ποιητής λογίζεται εν Ελλάδι ο Ορφεύς, ενώ γνώστες των μυστηρίων ήσαν οι Κάβειροι εις την νήσον Σαμοθράκη, ο Μελάμπους εις Αργολίδαν, ο Μουσαίος εν Αθήναις, ο Τροφώνιος εις Βοιωτίαν. Λόγω του αρρήτου των τελουμένων μυστηρίων, δεν σώζονται συγγράμματα. 

Διεσώθησαν όμως αναφοραί εις συγγράμματα χριστιανών όπως του Κλήμεντος, του Αρνοβίου και Τερτυλλιανού, τα οποία βρίθουν αλληγοριών ώστε να διαφυλάξουν τα κρυπτόμενα εις αυτά μυστικά. Απο τα σωζόμενα συνάγεται ότι η μύησις εδίδασκε τέσσερα δόγματα. 

Γιατρέ γιατί βλέπω «μυγάκια»;



mygakia-1Ενα από τα πιο συχνά ενοχλήματα που αναφέρουν οι 

ασθενείς που επισκέπτονται τον οφθαλμίατρο είναι τα 

«μυγάκια» που βλέπουν στοοπτικό τους πεδίο, τα 

οποία γίνονται ιδιαίτερα αντιληπτά όταν κοιτούν σε 

ομοιόμορφο οπτικό πεδίο.


Τα εξιδρώματα του υαλοειδούς λοιπόν όπως ονομάζονται , μπορούν επίσης να 

περιγραφούν από τουςασθενείς σαν στίγματα, κηλίδες, ιστούς αράχνης, κόκκους 

σκόνης ημικροσκοπικά έντομα. 

Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι όπου και να αντιστρέψουμε το βλέμμα μας τα 

βλέπουμε μπροστά μας.

Βαριά, κουρασμένα πόδια το καλοκαίρι;

Τα πόδια, το καλοκαίρι και όχι μόνον, παρουσιάζουν αρκετές φορές, εξαιτίας της ζέστης κυρίως, αρκετά προβλήματα, όπως αίσθημα βάρους, οίδημα (πρήξιμο), πόνο, κούραση ενώ ταυτόχρονα μπορεί να υπάρχουν κιρσοί και ευρυαγγείες.
Δώστε το «φιλί της ζωής» στα βαριά, κουρασμένα και πρησμένα πόδια σας, με τη συνεχή χρήση προϊόντων που περιέχουν βιο-φλαβονοειδή, από το εκχύλισμα των φύλλων της κόκκινης αμπέλου.
Τι μπορείτε να κάνετε:

Αυτά είναι τα θλιβερά στατιστικά της Τουρκίας

BM36subCEAA-iMQ.jpg_large

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Η μέλισσα και η θεραπεία της αρθρίτιδας




Στο άρθρο αυτό θα γράψω τις προσωπικές μου μαρτυρίες από την αρθρίτιδα  μου και την πρακτική θεραπεία που εφάρμοσα με δηλητήριο μέλισσας.

-ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
-ΔΕΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ.
-ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟ.

Η δρακοντιά και η λαϊκή θεραπευτική της χρήση στην αρθρίτιδα

Arum Maculatum, κοινώς δρακοντιά, φαί του φιδιού, φιδόχορτο. Σε άλλα μέρη της Ελλάδας ονομάζεται επίσης και σταφύλι του φιδιού, λιάρος.
Άλλα είδη στην Ελλάδα: Arum Dioscoridis, Arum Creticum, Arum Italicum, Arum Orientale. Στη Γαλλία ονομάζεται, "αυτί του γαιδάρου" και, "βοηδόγλωσσα".

Τον 16ο-18ο αιώνα σε περιπτώσεις σιτοδείας χρησιμοποιήθηκε αντί άρτου λόγω της μεγάλης ποσότητας αμύλου που περιέχει. Η λήψη του προϋπόθετε καλό ψήσιμο προς καταστροφή των τοξικών συστατικών. Ακόμη και σήμερα στις Βαλεαρίδες νήσους χρησιμοποιείται αντί άρτου.

Εξαφανίζουν την Κιβωτό των Σπόρων μας

ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ 

 Η κατάργηση της ΕΡΤ είναι το εξώφυλλο. Στις πίσω σελίδες ακολουθεί η καταστροφή της βιοποικιλότητάς μας!



Μονόδρομος ο αγώνας μας για την πλήρη κατάργηση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου της 11-6-13.
Εξαφανίζουν για να την ξεπουλήσουν την Εθνική μας Τράπεζα Γενετικού Υλικού μέσα από την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της 11-6-13 για την κατάργηση της ΕΡΤ!
Σαλαμοποιείται η Αγροτική Έρευνα για την Κοινωνία, δηλαδή το ΕΘΙΑΓΕ και ο Εθνικός έλεγχος στα Βιολογικά και στο γάλα!
Συγκεκριμένα ενσωματώνονται σε μια εταιρία μαμούθ με εκατοντάδες διευθυντές και χιλιάδες προϊσταμένους όλες οι ανεξάρτητες ομάδες-κοινότητες επιστημόνων της αγροτικής έρευνας του ΕΘΙΑΓΕ.

Δειλοί καὶ δοῦλοι




..... Ἀπ' τὴ στιγμὴ ποὺ ἀνεβάζατε ἰσάθλιους μασκαρᾶδες στὴν Ἐξουσία γιὰ νὰ ρίξετε τοὺς χτεσινοὺς μασκαρᾶδες της, ἦταν κιόλας γεννημένο κι ἀνδρώνονταν ἀπ' τὸ αἷμ α σας τὸ τερατῶδες καρκίνωμα ποὺ βλέπεται πάλι ἔντρομοι σήμερα... Ἄν πολύ τοὺς τρομάξατε πρὶν ἀπ' τὶς κάλπες, δέ θὰ φτάσετε οὔτε σ' αὐτές ! Ἀλλὰ σᾶς λέω: Μή σᾶς σκοτίζῃ κι αὐτὸ πολύ γιατὶ μὲ κάλπες εἴτε χωρίς, θὰ κάνουν αὐτοὶ τὸ ἀνώτατο δυνατό γιὰ νὰ μή σηκώσετε κεφάλι ! Καὶ στὶς κάλπες -- ποὺ τόσο σᾶς ἀρέσουν (σὰν τὰ φλιμπεράκια ἤ κάθε τζόγος) -- θὰ σᾶς ἀφήσουν νὰ σταθῆτε καὶ νὰ παίξετε, μ ό ν ο ἄ ν εἶναι βέβαιοι πὼς μ' αὐτές θὰ κάνουν πιό εὔκολα ὅ,τι θέλουν ! Αὐτά παθαίνει ἕνας λαός, ὅταν τὴν ἐλευθερία τὴν περιμένῃ ἀπ' όξω (σ' ὅλες τὶς σημασίες) καὶ τὸ σ ω σ τ ό δέν τὸ γεννάῃ πρῶτα ὁ ἴδιος, στὴ β ά σ η του, παρὰ τὸ γυρεύει ἀπὸ μασκαρᾶδες κι ἀντιμασκαρᾶδες, ποὺ τοὺς ξέρει, περίλαμπρα, κι ὡστόσο αὐτοκοροϊδεύεται, δειλά, γιὰ χιλιοστή φορά.

Τροφές για γερά μαλλιά

DSCN1121

Παρ’ όλο που υπάρχουν διάφορα είδη τρίχας με τον κάθε άνθρωπο να έχει διαφορετικής ποιότητας μαλλιά, αυτό που έχουμε όλοι κοινό είναι η ικανότητα του οργανισμού μας να παράγει σμήγμα, μια λιπαρή ουσία η οποία δημιουργείται από τους σμηγματογόνους αδένες και δεν αφήνει τα μαλλιά να αφυδατωθούν. Αυτό που είναι απαραίτητο, όμως, για υγιή μαλλιά είναι να διατηρούμε και το δέρμα του κεφαλιού μας υγιές – αν για παράδειγμα αυτό είναι ξηρό, τότε και τα μαλλιά μας δεν θα είναι επαρκώς ενυδατωμένα, όσο κι αν κάποιες φορές μπορεί να μας φαίνονται σε καλή κατάσταση.

Δεν Είναι Μαύρη Η Οθόνη Είναι Γκρίζοι Οι Καιροί

walking



Οι τελευταίες εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Τουρκία αλλά και στη Μέση Ανατολή κάνουν ανήσυχους αρκετούς απ’ την πορεία της ανθρωπότητας την τελευταία τετραετία. Η κρίση σε επίπεδο πολιτισμού, οικονομίας, ανθρωπίνων σχέσεων ήρθε απ’ την ανωριμότητα των πολλών και τη ματαιοδοξία των λίγων. Η ανωριμότητα διορθώνεται με τα παθήματα, η ματαιοδοξία δυστυχώς είναι στη φύση του ανθρώπου, γι’ αυτό και η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα