Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ο Πρώτος Ιδιοκτήτης Σκλάβων Στις ΗΠΑ Ήταν Μαύρος... Η Ιστορία Που Δεν Θέλουν Να Ξέρεις!!!


Πόσοι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι ο πρώτος ιδιοκτήτης σκλάβων στην Αμερική ήταν ένας μαύρος αγρότης καπνού; Πόσοι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι χιλιάδες ελεύθεροι μαύροι στο Νότο ήταν, οι ίδιοι, ιδιοκτήτες σκλάβων;
Απάντηση: Πολύ λίγοι.
Ενσωματωμένη στο μυαλό των Αμερικανών είναι μια μεγάλη στρέβλωση της ιστορίας των μαύρων .
Η αντίληψή μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ακτιβιστές του Χόλιγουντ και τους ρεβιζιονιστές του ακαδημαϊκού χώρου. Προσθέστε και αυτούς που παπαγαλίζουν το  Hollywood και τον ακαδημαϊκό κόσμο και έχετε μια ευρεία άποψη της άγνοιας που επικρατεί στην Αμερική.
Καιρός να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Τουλάχιστον εν μέρει.
Γνωρίζετε τα ακόλουθα σχετικά με την ιστορία των μαύρων  στην Αμερική;

Ο Κουβέλης και ο σκορπιός. Του Κώστα Βαξεβάνη

Ο Κουβέλης και ο σκορπιός. Του Κώστα Βαξεβάνη

Ο Φώτης Κουβέλης,θα κριθεί από την ιστορία και για τη στάση του να συμμετάσχει στην τρικομματική κυβέρνηση που έριξε τη χώρα στην απύθμενη λιτότητα και για τη στάση του να εγκαταλείψει αυτή την κυβέρνηση, όπως την εγκαταλείπει.
Είναι δύσκολο πάντως, να προφασιστεί πως το κίνητρό του ήταν η σωτηρία της χώρας και τις δύο φορές, αφού όλη η αναγκαιότητα της “σωτηρίας” που επικαλέστηκε παραμένει, αλλά ο ίδιος αποχωρεί. Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, πιέστηκε από την Κοινοβουλευτική του ομάδα και την κομματική βάση, που με τη σειρά τους πιέστηκαν από τις εξελίξεις, να πάψει να αποτελεί παρακλάδι μιας αυταρχικής ΝΔ και άλλοθι στα απομεινάρια ενός ΠΑΣΟΚ που δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική, αλλά εκφράζει έναν βουλιμικό για εξουσία αρχηγό.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ!!!!

Πρόκειται για μια περίπτωση που ακόμα και οι ποιο ευκολόπιστοι ερευνητές την κοροϊδεύουν λέγοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο!!!! Αυτό όμως που ξεχνάνε οι εν λόγο κύριοι είναι ότι πλέον ζούμε σε μια εποχή όπου πλέον τίποτα δεν είναι πιστευτό μα και όλα είναι!!!! Ζούμε στον καιρό της τεχνολογικής εξέλιξης είτε το θέλουμε είτε όχι!!!!
Το παρακάτω βίντεο μας το έστειλε ο ίδιος ο τεχνολόγος όπου και ανάρτησε το βίντεο για να δείξει στον κόσμο κάτι το πολύ αλλόκοτο μα και συνάμα απίστευτο!!!!

Έθαψαν σε «ψηφιακή κιβωτό» την ανθρώπινη ύπαρξη στις Άλπεις!!! (Βίντεο)




Στην ενέργεια αυτή προχώρησε ομάδα ευρωπαίων επιστήμονων στις 1 Σεπτεμβρίου του 2009 όπου ξεκίνησε επίσημα η "Swiss Bank DNA» (DNA Swiss Bank)
Σύμφωνα με τους ίδιους το κίνητρό τους δεν ήταν "ο φόβος για το τέλος του κόσμου", αλλά κάτι πολύ πιο τεχνοκρατικό: η ανησυχία τους ότι οι επόμενες γενιές δεν θα μπορούν να "διαβάσουν" τα δεδομένα και τις πληροφορίες που θα βρίσκονται σε "ξεπερασμένες" τεχνολογικες μορφές!

Συνοδευμένοι από αυστηρούς μαυροντυμένους φρουρούς, οι επιστήμονες μετέφεραντην ψηφιακή «χρονοκάψουλα» στο λεγόμενο «ελβετικό Φορτ Νοξ», μέσα σε ένα λαβύρινθο από υπόγεια τούνελ και πέντε διαδοχικές ζώνες ασφαλείας και την απέθεσαν σε μια κρύπτη κάτω από τις πλαγιές όπου βρίσκεται το Γκστάαντ, ο δημοφιλής προορισμός για σκι της διεθνούς ελίτ. 

Γιγάντια έκρηξη του ηφαιστείου Ποποκατεπέλτ (Βίντεο)

Έντονη δραστηριότητα παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες το ηφαίστειο Ποποκατεπέλτ στο Μεξικό.

Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας οι κάτοικοι του Μέξικο Σίτι και των γύρω περιοχών συγκλονίστηκαν από μια μεγάλη έκρηξη του ηφαιστείου, που είχε ως αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μια στήλη καπνού σε ύψος τεσσάρων χιλιομέτρων.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

Εδώ και χρόνια, στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα

 καρκινοπαθείς γίνονται, εν αγνοία τους, πειραματόζωα, πληρώνουν οτι έχουν και δεν έχουν, και υποβάλλονται σε μια μέθοδο που μελετάται διεθνώς σε ΧΟΙΡΟΥΣ και ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, εκτός από ανθρώπους, τη λεγόμενη Λαπαροσκοπική Υπερθερμική Ενδοπεριτοναϊκή Χημειοθεραπεία και το εμπόριο ψεύτικης ελπίδας σε ανθρώπους που είναι σε απόγνωση καλά κρατεί.










Στο παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ, δυο παιδιά προσπάθησαν να γλυτώσουν από μια ανθρωποφάγο μάγισσα που ήθελε να τα γευματίσει. Στο τέλος, η μάγισσα νικήθηκε και η ιστορία τους είχε happy end. 


Στην αληθινή ζωή, εντός της δικτυακής τοποθεσίας gretelia hanselia, οικογένειες-θύματα μιας άπληστης-απάνθρωπης-εγκληματικής εκμετάλλευσης προσπαθούν να ενημερώσουν την ελληνική κοινωνία, φωτίζοντας μια σκοτεινή πλευρά του χώρου της Υγείας όπου βασιλεύει η Ομερτά. 

Τα όσα θα διαβάσετε, δυστυχώς, δεν είναι μυθιστόρημα ούτε σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. 

Ένας άνθρωπος απλός και συνηθισμένος….



Ήταν μια φορά κι έναν καιρό ένας κύριος που ζούσε σύμφωνα με αυτό που ήταν: ένας άνθρωπος απλός και συνηθισμένος.
Μια ωραία πρωία, μυστηριωδώς, παρατήρησε ότι ο κόσμος άρχιζε να τον κολακεύει λέγοντάς του πόσο ψηλός ήταν:
“Τι ψηλός που είσαι!”
“Πόσο έχεις μεγαλώσει!”
“Ζηλεύω το ύψος σου…”...

Η καρδιοτοξικότητα του σίτου



Στο παρακάτω άρθρο του ιδρυτή του ιστότοπου 

http://www.greenmedinfo.com/  Sayer Ji 
αναλύεται η σχέση του σιταριού και των λεκτινών με τον σχηματισμό της αθηρωματικής πλάκας, στηριζόμενος στις απόψεις του Loren Cordain, εμπνευστή της Paleo-Diet.

Αρκετοί θα εκπλαγούν με τη συγκεκριμένη σύνδεση αλλά η σύνδεση είναι τόσο παλιά όσο και η Ελληνική ιστορία.
Η λέξη αθήρωμα (atheroma) εμφανίζεται για πρώτη φορά το 1706 για να περιγράψει τον εγκεκυστωμένο όγκο που παρατηρούσαν στις αρτηρίες και προέρχεται από την ελληνικότατη λέξη αθήρη ή αθήρα ή αθάρη και σημαίνει πολτός , ζωμός πηχτός από χοντροαλεσμένο σιτάρι (κοινώς μπουλουγούρι ή μπλουγούρι)- Λεξ. Δημητράκου σελ.102.

Κι ύστερα ήρθε η πραγματικότητα της συνεργασίας ΝΔ και Χρυσής Αυγής






Φίλε νεοφιλελεύθερε, οι λεκτικοί και λογικοί ακροβατισμοί σου έχουν φτάσει σε ένα αναπόφευκτο κατώφλι.

Στο κατώφλι της κενολογίας και της φαυλότητας.

Στο κατώφλι της μπουρδολογίας.

Πώς έφτασες όμως, ρε φίλε νεοφιλελεύθερε, από φανατικός οπαδός της λογικής, να εμφανίζεσαι ως παρανοϊκός που πάσχει από παλιλαλία;

Από τη μία τα βήματά σου ήταν μικρά, αλλά, από την άλλη, τόσο πολλά, που ξεχάστηκες μέσα σε αυτή τη διαδοχή. Ξεχάστηκες τόσο, που επιχειρηματολογείς σήμερα με τρόπο που θα σου προκαλούσε νευρικά γέλια συμπόνιας αν τα άκουγες αυτά από κάποιον άλλο δυο-τρία χρόνια πριν.

D-ριβόζη: Ενεργοποιήστε την καρδιά σας, σώστε τη ζωή σας.


Τι είναι η D-ριβόζη;

H D-ριβόζη, που ονομάζεται επίσης "ριβόζη," είναι μια μορφή ζάχαρης που περιέχει πέντε άτομα άνθρακα, που όλα τα ζωντανά κύτταρα απαιτούν για τη δημιουργία της ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη), τη κύρια πηγή 
 ενέργειας του σώματος.  Η D-ριβόζη είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό και άλλων σημαντικών μορίων στο εσωτερικό των κυττάρων μας, όπως το RNA, και το DNA .Το DNA παράγει τις πρωτεΐνες των κυττάρων για την λειτουργία και την ανάπτυξη, ενώ το RNA παρέχει τις οδηγίες.

ΑΝΟΔΟΣ - ΠΤΩΣΗ & ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ I.G. FARBEN (Part 1 WW I)

riseandfall1

O Ιωσήφ Μπόρκιν εκδίδει το βιβλίο του το 1978 “ΕΓΚΛΗΜΑ & ΤΙΜΩΡΙΑ της I.G.FARBEN”
ένα βιβλίο που είναι η ιστορία της πλέον ισχυρής βιομηχανίας που ιδρύθηκε ποτέ.
Θα περιηγηθούμε στην ιστορία του με παράλληλες αναφορές και στα ιστορικά αλλά και στα τεχνολογικά τεκταινόμενα των τελευταίων 150 ετών και πως αυτά διαμορφώνουν και τις σημερινές συνθήκες της οικονομικής κρίσης.
Το 1934 ο Μπόρκιν προσλαμβάνεται σαν αναλυτής ερευνητής από τηνUS Senate Special Committee για να ερευνήσει τις βιομηχανίες πυρομαχικών. Ο προϊστάμενος του για να τον βοηθήσει του προσκομίζει τη συμφωνία μεταξύ της Standard Oil Company & I.G. Farben. Ο Μπόρκιν από τότε μέχρι το 1978 παρακολουθεί στενά όλες τις δραστηριότητες της IG FARBEN.
“ Χωρίς την IG FARBEN η Γερμανία δεν θάταν ποτέ σε θέση να ξεκινήσει τον επιθετικό πόλεμο το 1939 “ ήταν το συμπέρασμα πολιτικών και στρατιωτικών ειδικών με εντολή του Αϊζενχάουερ να εξετάσουν τη συνεισφορά της IG FARBEN στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο WWII.

Ρέκβιεμ Για Μια Επανάσταση

Ρέκβιεμ Για Μια Επανάσταση

«Σοφός δεν είναι όποιος δεν θυμώνει. Σοφός είναι όποιος θυμώνει τη σωστή στιγμή, στο σωστό βαθμό και με το σωστό στόχο.»

Αριστοτέλης
Εδώ και τρία χρόνια διαβάζω στα μπλοκ και στα social media για τα ελικόπτερα που έρχονται. Τα ελικόπτερα που θα πάρουν τους προδότες.

Όλο διαβάζω ότι έρχονται κρεμάλες κι ότι έρχονται Γουδιά και ότι η οργή των πολιτών έχει φτάσει στο απροχώρητο και ότι η επανάσταση όπου να ‘ναι αρχίζει και ότι…

Κι επειδή είμαι αφελής κι αιθεροβάμων τα πιστεύω και βάζω στη διαπασών τις Βαλκυρίες και τον Ξυλούρη.

Έτσι και τις προάλλες, καθώς πηγαίναμε στην ΕΡΤ3 για να πάρουμε μέρος στην επανάσταση («i had to start it somewhere, so i started there») φανταζόμουν σκηνές όπως η Παρισινή Κομμούνα.

Επαναστάτες στο πόδι…

Οι Standing men της Τουρκίας ενέπνευσαν παγκόσμιο κίνημα από το Μιλάνο ως τον Καναδά [εικόνες]…

Καθώς η ηρεμία επανέρχεται σταδιακά στην πλατεία Ταξιμ της Κωνσταντινούπολης, ο άνδρας που στεκόταν για ώρες ακίνητος ανάμεσα στα …
διασταυρωμένα πυρά διαδηλωτών και αστυνομικών, ενέπνευσε ένα ολόκληρο κίνημα «standing men» το οποίο πλέον παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις.

Εντυπωσιακό video της NASA: τι κρύβεται κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής;


Η NASA κατόρθωσε κάτι που μέχρι τελευταία ήταν ακατόρθωτο. Έφτασε στα βάθη της ..Ανταρκτικής καταφέρνοντας να δώσει μια λεπτομερή εικόνα του τι ακριβώς βρίσκεται κάτω από τους πάγους.

Να γιατί δεν πρέπει να πετάς ποτέ μια λεμονόκουπα!


Το ήξερες ότι το λεμόνι μπορεί να καθαρίσει τους λεκέδες από το πλυντήριο πιάτων ή να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τις ξύλινες κουτάλες; Δες πως...

Τα φυτά «όντως γνωρίζουν από κβαντομηχανική»

Φως στη φωτοσύνθεση


Mέσα σε ένα ταπεινό φύλλο, τα πιο παράξενα πειράματα φυσικής
Mέσα σε ένα ταπεινό φύλλο, τα πιο παράξενα πειράματα φυσικής  

Ουάσινγκτον
Πώς μπορούν τα φυτά να αξιοποιούν το 95% της λιακάδας που απορροφούν στα φύλλα τους, ενώ τα φωτοβολταϊκά συστήματα περιορίζονται γύρω στο 20%; Νέα μελέτη στο Science προσφέρει στήριξη σε μια φαινομενικά τρελή ιδέα, σύμφωνα με την οποία η φωτοσύνθεση αξιοποιεί κβαντικά φαινόμενα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 2 ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 1




Από την στιγμή της εμφάνισης των ανθρώπινου είδους
επικρατεί η ίδια κατάσταση.

Η σπουδαιότητα της αυτοπεποίθησης

Βασικό εφόδιο για την πρόοδο και την αρμονική πορεία στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Η αυτοπεποίθηση έχει άμεση σχέση με την αυτογνωσία, που εδραιώνει την πίστη στις δυνάμεις του ατόμου, αφού πρώτα το φέρει σε άμεση επαφή μ’ αυτές, αλλά και με την ελευθερία. Σημαίνει την πίστη του ανθρώπου στον εαυτό του, που, όμως, επιτυγχάνεται με τη γνώση των ιδιαιτεροτήτων του.
th-gunaika-ananewsi-styleΧωρίς αυτήν τη γνώση η αυτοπεποίθηση είναι επικίνδυνη, οδηγεί στην προκατάληψη και σε λαθεμένες αποφάσεις, στο δογματισμό, στην υποτίμηση των άλλων προσώπων, ιδεών και πραγμάτων, που δεν εκφράζουν την πίστη του. Η ελευθερία απ’ την άλλη πλευρά συνδυάζεται με την απελευθέρωση απ’ τα πάθη και τα ένστικτα του ατόμου, την ιδιοτέλεια και τον αυτοθαυμασμό για να κρίνει σωστά το άτομο με βάση τις πραγματικές δυνάμεις και αδυναμίες του.

Φόβος: Ο εσωτερικός μας δράκος



Ο κυριότερος αντίπαλος της πίστης και της εμπιστοσύνης είναι ο φόβος. Ο φόβος συνδέεται πάντα με κάποιον ή κάτι εξωτερικό από εμάς σε αντίθεση με το άγχος που δημιουργείται από μέσα μας.

Κατά τον Frits Riesman, οι βασικές εκφράσεις του φόβου έχουν τις ρίζες τους στις κοσμικές αντιθέσεις που διέπουν τον κόσμο.

Σύμφωνα με τις κοσμικές δυνάμεις, βρισκόμαστε εκτεθειμένοι σε τέσσερις βασικές ωθήσεις, τις οποίες ξαναβρίσκουμε μέσα μας, σαν αντιφατικές και συγχρόνως αλληλοσυμπληρούμενες απαιτήσεις.

Η κίνηση της γης γύρω από τον ήλιο αλλά και γύρω από τον εαυτό της. Αυτή η κίνηση της γης δημιουργεί δυο νέες δυνάμεις εξίσου αντιφατικές αλλά και αλληλοσυμπληρούμενες αφού διατηρούν την κοσμική κίνηση και οδηγούν σε συγκεκριμένη πορεία. Αυτές οι δυνάμεις είναι η κεντρομόλος και η φυγόκεντρος δύναμη. Η μια κατευθύνεται προς τα έξω και έχει την τάση να απομακρύνεται και η άλλη προς το κέντρο σαν να επιθυμεί να συγκρατηθεί ή να συγκρατήσει.

Κίνδυνος καρκίνου για τους άνδρες που πάσχουν από αζωοσπερμία

spermatozoaria

Έλλειψη σπερματοζωαρίων
Οι άνδρες που πάσχουν από αζωοσπερμία, δηλαδή έλλειψη σπερματοζωαρίων, αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου, υποστηρίζουν αμερικανοί επιστήμονες σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Fertility and Sterility.
Αν μάλιστα η διάγνωση της αζωοσπερμίας γίνει πριν την ηλικία των 30 ετών, τότε ο κίνδυνος είναι οκταπλάσιος.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Ουρολογίας Μάικλ Άιζενμπεργκ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνιας, μελέτησαν τις περιπτώσεις 2.238 υπογόνιμων ανδρών με μέση ηλικία 36 ετών, από τους οποίους οι 451 εμφάνιζαν αζωοσπερμία.

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη βραδινή γυμναστική


Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις, οδηγούν αρκετούς στο να γυμνάζονται τις βραδινές ώρες. Είναι αυτό καλό και ποια τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της βραδινής γυμναστικής ;

Agenda 21 - Φρούτα με barcodes !!!



Τελικά δεν έχουν τελειωμό οι ιδέες και τα σχέδια για την επιβολή της Νέας Τάξης πραγμάτων.Θα μας παρακολουθούν με κάθε δυνατό τρόπο και θα ελέγχουν κάθε μας κίνηση.Τι τρώμε, πόσο τρώμε, που το τρώμε...

Θα τρώμε ότι αυτοί μας επιβάλλουν κι εφόσον είναι ελεγχόμενο θα περιέχει ότι στοιχεία θέλουν αυτοί. Άρα θα μπορούν να εμφυτεύσουν οποιαδήποτε ουσία θεωρούν βλαβερή για τον ανθρώπινο πληθυσμό. Η εξόντωση των ανθρώπων συνεχίζεται κανονικά !!!

Φωνάξτε Όλοι Μαζί "Φτάνει Πια "...."Θέλω Να Ζήσω Ευτυχισμένος"!




Το είδος μας δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει τον κίνδυνο αυτοκαταστροφής του ..... πλέει μέσα στον γαλαξιακό ωκεανό της άγνοιας του και στολίζετε με τα κίβδηλα στολίδια των ματαιοκρατούντων εγώ ...... η έπαρση ,η δόξα ,η δύναμη ,η επιβεβαίωση είναι διάσπαρτα μα ευτελή αξιώματα που οπλίζουν τα χέρια μας με όπλα τόσο καταστροφικά ,απειλώντας μας με εξαφάνιση...

δυστυχώς μετά από τόση γνώση που συσσωρεύσαμε στην διάρκεια που αυτοχαρακτηριζόμαστε κυρίαρχο είδος , καταφέραμε να πληγώσουμε σχεδόν ανεπανόρθωτα την μητέρα των ειδών ,την γη που επάνω της ζούμε!
τον λίγο αυτό χρόνο που μας επιτρέπετε να ζήσουμε ως οντότητες ,δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για πλήρη αφανισμό της ζωής σε αυτό το κοσμικό κύτταρο στις εσχατιές του χώρου ....

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι πρόσφατοι περίεργοι θάνατοι ακτιβιστών στις Η.Π.Α


γράφει η Eva Cat

Το 2013 μόνο, θα μπορούσε κανείς να μετρήσει τουλάχιστον 5 ύποπτους θανάτους  ανθρώπων που αντιστέκονταν απέναντι στην επιβολή της Νέας Τάξης πραγμάτων, άνθρωποι που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ για να σταματήσουν να μεταδίδουν τις ιδέες τους και να αποκαλύπτουν γεγονότα. Καταγγέλλοντες, ακτιβιστές και οποιοσδήποτε ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην προσπάθεια να διατηρηθούν τα δικαιώματα των πολιτών και να κρατήσει την κυβέρνηση των Η.Π.Α υπό έλεγχο.

Η εκλογή Ροχανί στο Ιράν αλλάζει όλη τη Μ. Ανατολή !!


Η κρίση που προκάλεσε η απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ και να απολύσει τους πάνω από 2.500 εργαζόμενους για να φτιάξει μια εντελώς δική του, απολύτως μνημονιακή κρατική ραδιοτηλεόραση σαν την ΥΕΝΕΔ επί χούντας, εμπόδισε αντικειμενικά τους Ελληνες να συνειδητοποιήσουν τις τεράστιες πολιτικές επιπτώσεις που θα έχουν σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή οι προεδρικές εκλογές που έγιναν στο Ιράν. Η απροσδόκητη, ανετότατη επικράτηση από τον πρώτο γύρο του φιλοδυτικού Χασάν Ροχανί ως νέου προέδρου της χώρας (ο Αχμαντινετζάντ δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος βάσει του Συντάγματος του Ιράν επειδή είχε ήδη διατελέσει πρόεδρος επί δύο συνεχείς θητείες) συνιστά θρίαμβο της πολιτικής των ΗΠΑ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα