Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Σύμβολα – Πρότυπα: κλειδιά για την ελευθερία και αυτο-ίαση μας

5.jpg



Σύμβολα – Πρότυπα: κλειδιά για την ελευθερία και αυτο-ίαση μας: Πιο πέρα από τα σύνορα μας. Το άρθρο αυτό συνοδεύει και πάει πιο μακριά από ένα προηγούμενο άρθρο με τίτλο «Σώμα-Ψυχολογία-Πνεύμα: Η ενότητά τους έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά και μας θεραπεύει». Εκεί παρουσιάσθηκαν καινοτομίες επιστημονικές γνώσεις που αλλάζουν δραστικά την εικόνα που είχαμε μέχρι τώρα για την ζωή, την υγεία, και γενικά τα διάφορα προβλήματά μας, αλλά και για την ίδια την υπόσταση και πραγματικότητά μας.

Η ημερομηνία γέννησης καθορίζει το μέλλον μας!

μέλλον καθορισμός ημερομηνία γέννηση

Το λένε πανεπιστημιακές έρευνες και όχι οι αστρολόγοι…

Ποιος δεν θα ήθελε να γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον; Αν είχατε τη δυνατότητα να κάνετε ένα χωροχρονικό ταξίδι, δεν θα το τολμούσατε; Δεν θα είσασταν περίεργοι έστω και λίγο να δείτε πώς θα ήταν μετά από κάποια χρόνια η ζωή σας;
Το βέβαιο είναι ότι ανέκαθεν ο άνθρωπος ήθελε να μπορέσει να ανοίξει έστω ένα μικρό παραθυράκι στο μέλλον και να ρίξει μια κρυφή ματιά.

Έμφραγμα-ανακοπή-εγκεφαλικό: ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια;;;

Έμφραγμα-ανακοπή-εγκεφαλικό: ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια;;;Έμφραγμα μυοκαρδίου

Σε κάποιες καρδιακές προσβολές, όπως συνήθως λέμε το έμφραγμα του μυοκαρδίου, τα συμπτώματα είναι ξαφνικά, έντονα, και εξελίσσονται ...
με κινηματογραφική ταχύτητα ( the movie heart attack), δεν αφήνουν αμφιβολία ότι πρόκειται για έμφραγμα και το καταλαβαίνουν όλοι. Στις περισσότερες όμως περιπτώσεις η προσβολή αρχίζει και εγκαθίσταται αργά και δίνει προειδοποιητικά σημεία. Συχνά οι ασθενείς δεν μπορεί να είναι σίγουροι αν πρόκειται για καρδιακή προσβολή επειδή ακριβώς δεν είναι ενημερωμένοι. Τα σημάδια αυτά είναι τα εξής:

Τζίντζερ 9 ανυπέρβλητοι λόγοι για να το βάλετε στη ζωή σας!

Το ginger ή πιπερόριζα όπως το ξέρουμε στην Ελλάδα, ή zingiber officinale όπως λέγεται επιστημονικά, είναι μια πολύ σημαντική ρίζα με πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων.

Για την ακρίβεια δε πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, παρόλο που στη χώρα μας δεν είναι και τόσο διαδεδομένο.

1. Πέψη
Πρώτη στη λίστα με τις ευεργετικές ιδιότητες του ginger είναι η συνδρομή του στη διαδικασία της πέψης και η ανακούφιση από γαστρεντερικές διαταραχές που προσφέρει. Όχι μόνο θα συμβάλλει στη γρηγορότερη πέψη των τροφών αλλά θα βοηθήσει και στην απορρόφηση των θρεπτικών τους συστατικών. Επιπλέον έχει την ιδιότητα να καταπολεμά τα «κακά» βακτήρια της πεπτικής οδού που ευθύνονται για τη δημιουργία ελκών και χρόνιων φλεγμονών.

Αντικείμενο Στο Μέγεθος Του Δία Ανακαλύφθηκε Δίπλα από τον Ήλιο!!!

Ένα σφαιρικό αντικείμενο στο μέγεθος του Δία Ανακαλύφθηκε Δίπλα στον Ήλιο και απαθανατίστηκε από το Helioviewer στις 17-18 Ιούνιου.
COR1-B (17/6/2013 00:05:18 - 06/17/2013 23:45:18 UTC)
COR1-B (17/6/2013 00:05:18 - 06/17/2013 23:45:18 UTC) 


21 του Ιούνη 2013
Ένα σφαιρικό αντικείμενο στο μέγεθος του Δία, εντοπίστηκε και απεικονίστηκε από το Helioviewer.org στις 17 και 18 Ιουνίου. Το αντικείμενο είναι σαφώς σφαιρικό και είναι στο μέγεθος του Δία με περίπου 86.881 μίλια σε διάμετρο.
Για πολλά χρόνια έχουν υπάρξει εικασίες σχετικά με την ύπαρξη ενός σκοτεινού αστέρα που είναι το  δίδυμο αδελφάκι του δικού μας ήλιου, καθιστώντας το ηλιακό μας σύστημα ένα δυαδικό σύστημα αστεριών .

Το κάπνισμα από τρίτο χέρι προκαλεί βλάβες στο DNA


Το κάπνισμα από τρίτο χέρι συμβαίνει, όταν ένας άνθρωπος εισπνέει, καταπίνει ή το δέρμα του έρχεται μετά από καιρό σε επαφή με τις ουσίες που έχει αφήσει ο καπνός πάνω στα διάφορα αντικείμενα και γενικότερα στο περιβάλλον. Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι αυτά τα υπολείμματα μπορεί να ανιχνευθούν στη σκόνη και στις επιφάνειες ενός διαμερίσματος περισσότερο από δύο μήνες μετά την παρουσία ενός καπνιστή στον χώρο. 

Άγνωστες θεωρίες συνωμοσίας με μεγάλο ενδιαφέρον


Θεωρίες συνωμοσίας παντού,όλοι τις γνωρίζουμε,σχέδια για την παγκόσμια κυριαρχία και εξουσία κλπ...Για όλα τα πράγματα έχει εφευρεθεί και μια θεωρία...Δεν υπάρχουν παντού συνωμοσίες,αλλά ας πούμε ότι υπήρχαν,θεωρείτε ότι θα ήταν αρκετά εύκολο για τον οποιοδήποτε να τις αποδείξει;;Κάποιες θεωρίες έχουν βάση αλλά όταν η φαντασία του εκάστοτε συνωμοσιολόγου έρχεται να αντικαταστήσει την έλλειψη αποδείξεων εκεί αρχίζει το πρόβλημα...Άσε που πολεμάνε αυτούς που υποτίθεται ότι σπέρνουν το τρόμο (κυβερνήσεις κλπ) με το να σπέρνουν περισσότερο τρόμο..

Επιτέλους μόνοι


Το τι γέλιο έχω ρίξει από την ώρα που ο Φώτης Κουβέλης άφησε μόνους τους τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο δεν περιγράφεται. Ειδικά, όταν ακούω τις πομπώδεις αναλύσεις για τον ανασχηματισμό και την κυβέρνηση που θα εξαντλήσει την τετραετία, πνίγομαι από τα γέλια. 
Πολύ γέλιο έριξα και με κάτι τυπάκια που είχαν πιστέψει στην ΔΗΜΑΡ -και είχαν κτίσει εκεί την φωλίτσα τους, γοητευμένα από το υπεύθυνο μουστάκι του Κουβέλη-, και τώρα αισθάνονται προδομένα που χάθηκε το όνειρο της Κεντροαριστεράς.

Φλόμος: φαρμακευτικές ιδιότητες


Βερμπάσκον ο θάψος-Φλόμος, καλάνθρωπος (Σκροφουλαριίδες ή Χοιραδιίδες)
Verbascum thapsus-Mullein (Scrophulariaceae)
Αν και είναι ένα κοινό βότανο ο φλόμος είναι ένα από τα πιο πολύτιμα θεραπευτικά βότανα που έχουμε στην Ελλάδα. Ας μάθουμε λοιπόν να τον χρησιμοποιούμε.

ΩΧ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ!!!!!


Έχω κατσαρίδες στο σπίτι. Τι να κάνω?

Οι κατσαρίδες είναι σίγουρα ένα από τα πιο αηδιαστικά πλάσματα άσε δε που είναι και δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτές, από τη στιγμή που θα εγκατασταθούν μέσα στο σπίτι μας.
Έχετε φάει κάτι και έχετε αφήσει ψίχουλα πάνω στο τραπέζι?, ή σε κάποιο βιβλίο την ώρα που διαβάζατε; Ίσως τρόφιμα σε πλαστικές σακούλες ή η κουζίνα σας είναι βρώμικα? Τότε έχετε πρόβλημα. Οι κατσαρίδες, έλκονται από τα υπολείμματα τροφών μέσα στο σπίτι, ενώ αποτελούν κίνδυνο για τη διάδοση ασθενειών.για μετάδοση αλλεργιών, βακτηριδίων και ασθενειών όπως του άσθματος.

Η Ε.Ε. αναγνώρισε ότι το νερό δεν μπορεί να πουληθεί!



Μεγάλη νίκη του Right2Water, οργάνωσης που μάχεται για να μην ιδιωτικοποιηθεί το νερό στις χώρες της Ε.Ε., καθώς οι 1,5 εκατομμύριο υπογραφές που συγκέντρωσε ανάγκασαν τον αρμόδιο για την ΕσωτερικήΑγορά επίτροπο Μισέλ Μπαρνιέ να δηλώσει ότι «η ιδιωτικοποίηση του νερού της βρύσης δεν υπήρξε ποτέ ως πρόθεση, ούτε ως πραγματικότητα για την Ε.Ε.».

Ο Άνδρας μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας

Βασιλική Κριεκούκη


Σε γνώρισα μέσα από διάφορους ρόλους. Ως πατέρα μου όταν γεννήθηκα, ως αδερφό μου όταν γεννήθηκες, ως φίλο μου όταν παίζαμε στις γειτονιές, ως δάσκαλο στο σχολείο, ως γιατρό όταν ήμουν παιδί, ως φύλακα όταν υπερασπίστηκες την πατρίδα μου, ως σύντροφο όταν με αγκάλιασες.
Και εσύ κάπου εκεί να προσπαθείς να ισορροπήσεις στις απαιτήσεις όλων αυτών των ρόλων! 

Η Δύναμη

cage
Θα έρθω με όποια μορφή με φωνάξεις. Όπως με καλέσεις έτσι θα έρθω. Θα εμφανιστώ με την μορφή ενός τρομερού δαίμονα που θ’ αντιπροσωπεύει τους φόβους σου, αλλά μπορώ να έρθω και με την μορφή του Θεού του ίδιου. Θα είμαι τόσο ισχυρός όση είναι και η πίστη σου. Θα είμαι τόσο ακλόνητος όση είναι και η θέληση σου. Και θα είμαι τόσο παντοδύναμος όση είναι και η αφοσίωσή στοv σκοπό σου.

Ποιος την ζωή μου, ποιος την κυβερνά;

alma
             …όταν ρώτησε ο νους και η καρδιά επαναστάτησε, το ΕΙΜΑΙ, άρχισε να ψάχνει την ταυτότητά του!
«Ποιος την ζωή μου, ποιος τη
ν κυνηγά;» Το άκουσμα αυτού του γνωστού τραγουδιού, έφερε στο φώς ένα ερώτημα που κοιμόταν, ποιος ξέρει πόσα χρόνια στο υποσυνείδητο, σαν φίδι, σε χειμερία νάρκη. Όχι όμως για το ποιος την κυνηγά, αλλά ποιος άραγε την κυβερνά. Το κράτος, η πολιτική και οι πολιτικοί, οι εργοδότες, οι άνδρες, τα χρήματα, το κατεστημένο, η θρησκεία, ποιος; Και αν βρω ποιος την κυβερνά τι μπορώ να κάνω για να την αλλάξω; Άραγε μπορώ να την αλλάξω, ή  μήπως είμαι έρμαιο των όποιων καταστάσεων;

Virgo Ιntacta


Και ξαφνικά, εκεί που ο πρωθυπουργεύων σφουγγοκωλάριος είχε δύο -έστω και θλιβερούς- όρχεις για τον παρά φύση βιασμό της Ελλάδας, έμεινε... μονάρχις! 

Η χώρα, μπορεί να βρέθηκε χθες για περίπου δύο ώρες στον αστερισμό των πρόωρων εκλογών όμως η έγκαιρη τοποθέτηση του έντρομου στην προοπτική της πολιτικής του εξαφάνισης, αρχομανούς παρασυνταγματολόγου με την ψυχογενή βουλιμία, έβαλε τις ψυχές όλων στη θέση τους, αφού έσπευσε να δηλώσει ότι παραμένει στην κυβέρνηση και στηρίζει την προσπάθεια για την ολοκληρωτική καταστροφή του τόπου.

Εσύ και Εγώ




Ξεκινάω από το ότι «τίποτα δεν είναι λάθος» και ότι «όλα έχουν λόγο ύπαρξης». Δεν υπάρχει δηλαδή μια σωστή άποψη και μια (ή πολλές) λανθασμένη άποψη. Αυτό θα ήταν βολικό και σίγουρα θρέφει το εγώ, αλλά απλά δεν είναι αλήθεια.
Πιο απλά, αν εγώ έχω μια Α άποψη και εσύ έχεις μια Β άποψη και έχουμε συναντηθεί (είτε προσωπικά είτε διαδικτυακά), τότε έχω κάτι να σου δώσω και έχεις κάτι να μου δώσεις, μέσα από την ατομικότητά μας και όχι την απόρριψη αυτής. Περίεργο, όμως ο εκπαιδευμένος μας νους δεν το κατανοεί αυτό.

Έλληνες εθελοντές στη Συρία...




γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Η χώρα ζει στον αστερισμό της ΕΡΤ εσχάτως.
Θα γίνουν εκλογές; Δεν θα γίνουν;
Τόσο μα τόσο μεγάλη δύναμη έχουν μερικοί μερικοί σ’ αυτόν τον τόπο. Να «γ@#$%^ν και να δέρνουν»...Έτσι απλά, με τον τσαμπουκά τους.
Θα επιβληθεί ποτέ κανείς στους χρυσοκάνθαρους του δημοσίου και κυρίως στην ελίτ των κρατικών ΜΜΕ;
Μάλλον όχι.
Όποιος έχει στα χέρια του τις κάμερες, τα μικρόφωνα και τις πένες είναι ανίκητος.

Δύναμη



γράφει η Αντωνία Σοφού

Είμαστε τόσο μικροί, τόσο μικροί μέσα σ’όλο αυτό το σύμπαν των πιθανοτήτων,
κι όμως τόσο μεγάλοι. Είμαστε άπειροι.
Κάθε φορά που παίρνουμε μια απόφαση είμαστε μεγάλοι.
Κάθε φορά που ξεπερνάμε τον εαυτό μας, που πατάμε κάτω το μικρό και κυνηγάμε το μεγάλο, κάθε φορά που σταματάμε να φοβόμαστε.
Κάθε φορά που σταματάμε να φοβόμαστε.
Κάθε φορά που ξυπνάμε και επιλέγουμε να είμαστε χαρούμενοι.

Η χιουμοριστική πλευρά της επιθανάτιας εμπειρίας για κάθε ζώδιο


Όλοι έχουμε ακούσει ακούσει ιστορίες από ανθρώπους που κόντεψαν να πεθάνουν και ξαναγύρισαν στη ζωή, με το τούνελ που στην άκρη του υπάρχει ένα φως, τους αγγέλους, τους αγαπημένους συγγενείς, τις υπερκόσμιες μελωδίες και, πιθανόν, το άκουσμα της φωνής του Θεού. Παρόλο που η επιστήμη καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να μας πείσει ότι είναι απλώς παραισθήσεις, πολύς κόσμος πιστεύει σε αυτές τις εξωσωματικές εμπειρίες. Να λοιπόν από μια χιουμοριστική πλευρά, πώς θα τις βίωνε το κάθε ζώδιο. Γιατί χρειάζεται να παίρνουμε ανάλαφρα την ανθρώπινη εμπειρία μας!

Ο Κόσμος έχει Αλλάξει - Steve Rother (Βίντεο)





Προσδοκώντας μια τρισδιάστατη πραγματικότητα στην πέμπτη διάσταση
Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε μερικά από τα πράγματα που έρχονται για όλους όσους προχώρησαν ηθελημένα σ’ αυτό το μέλλον. Περιμένατε τις μεγαλύτερες δυνατότητες και βιώσατε όλες τις απαραίτητες προκλήσεις ώστε να καθαρίσει η ενέργεια για να κάνετε αυτό το βήμα. Τώρα κοιτάζετε τριγύρω προσπαθώντας να δείτε την αντανάκλασή σας, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Ο κόσμος άλλαξε. Αλλάξατε όμως κι εσείς όπως ανακαλύπτετε τώρα. Μόλις τώρα αρχίσατε να αγκυρώνετε την ενέργειά σας. Δεν έχει σημασία ποια είναι τα χαρίσματά σας και δεν νιώθετε πάθος για τα πράγματα που νιώθατε παλιά. Δεν σας επιστρέφουν την ενέργεια την οποία τους στέλνατε, επειδή ο κόσμος άλλαξε… κυριολεκτικά.

Τροφή με...συνείδηση -Τροφή & Αγάπη




Τροφή με...συνείδηση


Θα σας πω ένα μυστικό...
Κάθε φορά που θα μασάτε μια τροφή, σκεφτείτε τι θέλετε να κάνει αυτή στο σώμα σας, για το σώμα σας.
Σκεφτείτε την ώρα που μασάτε, τι θα κάνει για εσάς, όταν εισχωρήσει στο σώμα σας.
Και όταν λέω σκεφτείτε, εννοώ... δείτε το! Οραματιστείτε το!

Stake your claim -Emmet Fox



Ένας καλός νοικοκύρης φροντίζει να μη μαζεύεται σκόνη και βρωμιά πάνω στα ράφια και στις γωνιές. Κατά διαστήματα το σπίτι καθαρίζεται απ' άκρη σ' άκρη.
 

Συχνά στην πνευματική μας ζωή επιτρέπουμε να συσσωρεύονται αρνητικά στοιχεία στις γωνιές του νου μας. 

Ασχολούμαστε με τα φανερά προβλήματα αλλά επιτρέπουμε στις μικρές δυσκολίες να μαζεύονται στις γωνιές ή ίσως τις σπρώχνουμε στο υποσυνείδητο και προσπαθούμε να τις ξεχάσουμε.

Ζωή και σκέψη


Όταν Ζεις πραγματικά (όταν ζεις με επίγνωση της κατάστασής σου), αυτή η άμεση εμπειρία της ζωής είναι τόσο Πλήρης που εξαντλείται μέσα στα όριά της…. Δεν χρειάζεται να σκεφτούμε, να σχολιάσουμε, να εξηγήσουμε τίποτα. Απλά ζούμε. Αυτός είναι ο Τρόπος της Φύσης, ο φυσικός Δρόμος, το Αληθινό Πνεύμα του Ζεν.
Τότε η Αλήθεια είναι απλά η ίδια η εμπειρία της ζωής, η ζωή μας. Δεν υπάρχει, πέρα από το απλό γεγονός της ζωής, καμιά θεωρία, καμιά διδασκαλία, τίποτα να μεταδώσουμε, ή να πούμε. Αυτός είναι ο Μόνος Τρόπος Αληθινής Διδασκαλίας. Αυτή είναι η μετάδοση της φλόγας της ζωής με φλόγα, όχι με λόγια.
Αληθινός Διδάσκαλος στο Δρόμο του Ζεν είναι αυτός που Ζει το ζεν, που Ζει με Φυσικό Τρόπο, που απλά Ζει τη ζωή του. Δεν έχει τίποτα να διδάξει, τίποτα να πει, τίποτα να προσφέρει σε κανένα. Ο Αληθινός Δάσκαλος Ακολουθεί τη Μοναχική Πορεία του… ούτε χρειάζεται, ούτε έχει μαθητές.

Ποιος ήταν πραγματικά ο Ορφέας;

Η Εικόνα που έχουν για την Ελληνική Αρχαιότητα οι σοβαροί μελετητές της Αρχαίας Ελλάδας είναι τελείως διαφορετική από την επίσημη εικόνα που επιβάλλεται από την "χριστιανική εκπαίδευση". Όσοι σπουδάζουν Αρχαιολογία βλέπουν να τους αποκαλύπτεται ένας κόσμος που κρύβεται επιμελώς από την επίσημη εκπαιδευτική κοινότητα και την επικρατούσα αντίληψη.
Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: Για τους Αρχαίους Έλληνες (κι όχι μόνο τουςμυημένους, τους φιλοσόφους, τους ιστορικούς, τους διανοητές, αλλά και τον απλό λαό) οΟρφέας ήταν πραγματικό πρόσωπο για το οποίο υπάρχουν συγκεκριμένες ιστορικές αναφορές, πέρα από τους μύθους που δημιουργήθηκαν για τον Ορφέα, για διαφόρους λόγους.
Η Περιοχή του Ολύμπου, της Πιερίας, και των Λειβήθρων, όπου γεννήθηκε, δίδαξε και τάφηκε ο Ορφέας
Η Παραλία του Βορείου Αιγαίου, από τον Όλυμπο μέχρι τον Ελλήσποντο, ήταν γνωστή στους αρχαίους σαν Θράκη, εδώ και 35 αιώνες. Αργότερα οι δυτικές περιοχές κατοικήθηκαν από Μακεδόνες. Έχει πολύ λίγη σημασία ποιοι πληθυσμοί κατοίκησαν σε όλες αυτές τις περιοχές. Προέλληνες, Έλληνες, Εξωέλληνες,  (Πίερες Θράκες, Μινύες, Μάγνητες, Κίκονες, Πιεριώτες Μακεδόνες,  κλπ.) όλοι αυτοί οι λαοί έχουν κοινή φυλετική και πολιτιστική καταγωγή που ανάγεται στην παλαιολιθική εποχή.

Η Φύση του Ζεν




Η Αληθινή Φύση σου

Αυτό που Υπάρχει Πραγματικά Είναι ο Απεριόριστος, Άπειρος, Ανεμπόδιστος Χώρος της Αντίληψης… δεν υπάρχει κανένας εαυτός, κανένα εμπόδιο.
Αυτό που Είσαι Πραγματικά Είναι Πάντα Πίσω: Πίσω από όσα αντιλαμβάνεσαι, πίσω από όσα σκέφτεσαι, όσα νοιώθεις, όσα αισθάνεσαι με τις αισθήσεις.
Εκεί που σβήνει το φως της επίγνωσής σου εκεί που αρχίζει το Σκοτάδι, το Άγνωστο, το Ασυνείδητο, Εκεί Απλώνεται η Πραγματικότητα.
Η σχετική συνείδηση (όσα μπορείς να αντιληφθείς και να κατανοήσεις) δεν είναι παρά μια κηλίδα επίγνωσης στον Ωκεανό της Αληθινής Φύσης, δεν είναι Ολόκληρη η Φύση, αλλά μόνο το φωτισμένο κομμάτι της Φύσης σου.
Για να Γνωρίσεις Αυτό που Είσαι Πραγματικά, τη Πραγματικότητα, την Αληθινή Φύση σου, πρέπει να εγκαταλειφθείς σε Αυτό που σε Γέννησε και σε Στηρίζει (εσένα, σαν σχετική συνείδηση, σαν εγώ).

"κλειδωμενες ψυχες "




κλειδωμενες  είναι οι ψυχες των ανθρωπων.

Και καποιος κραταει το κλειδι.

Εγωισμο τον λενε..κι εχει πολλες μορφες..πολλα τα προσωπα του..

Αλαζονια – Επαρση  - Υπεροψια - Ελεγχος - Υποκρισια - Μοχθηρια –

 Φθονος - Προδοσια – Απιστια -  Πονος - Θανατος

Η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε άνδρα που απήγαγε 2 χρονών κορίτσι για να το θυσιάσει στους Illuminati!!!


O 37 χρονος Sammie Lamont Wallace πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την αστυνομία έπειτα από την απαγωγή ενός 2 χρονου  κοριτσιού σε ένα εμπορικό κέντρο  στην Οκλαχόμα και την απειλή να «θυσιάσει» το παιδί στους Illuminati. 

40 σοφές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να αντέξουμε


1)Μείνε σιωπηλός τουλάχιστον 10 λεπτά καθημερινά. Απομονώσου αν είναι απαραίτητο.


2)Άκου καλή μουσική όλες τις ημέρες, που αποτελεί γνήσια τροφή για το πνεύμα.

3)Σαν σηκώνεσαι το πρωί πές αυτό: Σήμερα ο στόχος μου είναι…

4)Να ζείς με τις τρείς λέξεις: Ενέργεια, ενθουσιασμό, κατανόηση του άλλου.

5)Παίξε περισσότερο από τον περσινό χρόνο.

6)Διάβασε πιο πολύ από πέρσι.

4000μχ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ.... ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ...


Τό 1922 ὁ Ἐλβετός φιλέλλην μέ Αὐστριακές καταβολές Paul Amadeus Dienach (Πάουλ Ἀμαντέους Ντήναχ) ἔχοντας ἔλθει στήν Ἀθήνα τοῦ μεσοπολέμου, μετά ἀπό ἕνα ἀτύχημα πέφτει σέ ληθαργικό ὕπνο (κλινικά νεκρός γιά 15 λεπτά). Ἡ συνείδησή του κάνει ἅλμα στόν χρόνο. Μεταφέρεται λοιπόν στό ἔτος 3906 μ.Χ. διατηρώντας παράλληλα τήν συνείδηση τοῦ ἑαυτοῦ του. Ἔχει μεταβιωθεῖ στόν φυσικό ἐπιστήμονα Ἀνδρέα Νόρθαμ. Τήν ἐμπειρία τοῦ αὐτή τήν κατέγραψε ὑπό μορφήν σημειώσεων ἡμερολογίου στήν μητρική του γλώσσα καί παρέδωσε τά χειρόγραφα στόν μετέπειτα πρύτανη τῆς Παντείου Γεώργιο Παπαχατζή.

Στην Ευρώπη οι ναοί γίνονται γυμναστήρια

eklisia (6)

Όλοι γνωρίζουμε την μικρή ολλανδική πόλη του Μάαστριχ, στα σύνορα Γερμανίας, Ολλανδίας και Βελγίου. Η πόλη αυτή συμβολίζει την Ενωμένη Ευρώπη, καθώς εκεί στις 7 Φεβρουαρίου του 1992 υπογράφηκε η συνθήκη της δημιουργίας της Ενωμένης Ευρώπης. Η συνθήκη αυτή έθεσε ουσιαστικά την βάση για την μετέπειτα πορεία της ευρωπαϊκής ηπείρου, μια πορεία όμως που κάθε άλλο παρά ανταποκρίθηκε στα όνειρα των ευρωπαϊκών λαών καθώς προώθησε ένα άτεγκτο τραπεζιτικό ολοκληρωτισμό και μια δικτατορία του χρηματιστηριακού κεφαλαίου.

Δημιουργήστε την δική σας μυστική οργάνωση και πάρτε τα ηνία της ανθρωπότητος



Μυστικές οργανώσεις που επιθυμούν την κυριαρχία,όλοι τις έχετε ακουστά,μασόνοι κλπ,πολλοί υποτίθεται ότι τους πολεμούν αλλά κατά βάθος αναρωτιούνται πως γίνονται μέλη τέτοιων μυστικών ομάδων και ελπίζουν με το κυνηγητό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον τέτοιων ομάδων....Συμβαίνουν και αυτά....
H εξουσία είναι ελκυστική για τον καθένα μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας που μας πήρε ο πόνος ξαφνικά να αφυπνίσουμε τον κόσμο,αν και τις περισσότερες φορές η προσωπική προβολή και το κέρδος είναι αυτοσκοπός..Χαλαρώστε όμως,αν ήταν να γινόσασταν μέλος μιας τέτοιας ομάδας θα σας είχαν ήδη βρει.

Γιατί όμως να τους κυνηγάς και δεν φτιάχνεις μια δική σου μυστική οργάνωση;

--- Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ''UNPLUG YOURSELF'' – ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ !!! ---


Παραξένεψε πολλούς η είδηση που αναρτήσαμε χθες για τις χιλιάδες Παρασιτικές Οντότητες που θα επηρέαζαν αρνητικά όσους χρήστες συνδέονταν στο διαδίκτυο σήμερα το πρωί (στις 21 Ιουνίου 2013), 7:00 - 15:00 Τοπική Ώρα.
Η πληροφορία ξεκίνησε από τον ενεργειακό θεραπευτή Julien Wells που προέβλεψε πριν λίγο καιρό την εμφάνιση UFOs πάνω από την τελική ημέρα της «Ακρόασης Πολιτών για την Αποκάλυψη» (Citizen Hearing on Disclosure) στην Ουάσινγκτον. Ο Wells, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ενημερώθηκε για την παρασιτική ψυχική κυβερνο-επίθεση από τον ελληνοαμερικανικό ενεργοθεραπευτή Ανδρέα Μπάρτζη, που πριν λίγο καιρό ανακάλυψε ότι ισχυρά ''troll'' programs , μία υπαρκτή τεχνολογία που εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιείται σε μαζικές επιθέσεις λογισμικών, θα προωθηθούν να κατακλύσουν το διαδίκτυο τις συγκεκριμένες ώρες από κάτι δυνάμεις ''έξω από εδώ'' που ονομάζονται Παρασιτικές Οντότητες. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε...

ΔΑΙΜΩΝ. ΠΩΣ Η ΙΕΡΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Η νοηματική μετάλλαξη της λέξης δαίμων θυμίζει κάτι από τα λάφυρα των νικητών. Θυμίζει τους αρχαίους αριστοκράτες που κατέληξαν στις γαλέρες των νικητών Ρωμαίων. Θυμίζει, θυμίζει… αναρίθμητες περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν ότι ο νικητής ποτέ δε σέβεται «τα ιερά και τα όσια» των ηττημένων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα