Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

7 οφέλη του μελιού για την επιδερμίδα

Οφέλη του μελιού για την επιδερμίδα (1)
Το μέλι δεν χρησιμοποιείται μόνο ως γλυκαντική ουσία ή για να μαλακώσει τον πονόλαιμο, αλλά έχει και ένα σωρό οφέλη για την επιδερμίδα σας, τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτείτε! Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα εξ’ ολοκλήρου φυσικό συστατικό για να προσθέσετε στη ρουτίνα της φροντίδας του δέρματος σας, υιοθετήστε το, αφού οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι πάρα πολλές.

Χίλια Χρόνια Ράιχ!!!

Φωτογραφίες (από τα αρχεία του LIFE ) από τον Hugo Jaeger
(προσωπικό φωτογράφο του Αδόλφου Χίτλερ)



Τσουνάμι χτύπησε Τις Ακτές Του Jersey Στις 13 Ιούνη 2013... Η Ηπειρωτική Ολίσθηση / Continental Shift / Θεωρείται Ως Πιθανή Αιτία!!!

Δεν θα πίστευα αυτή την ιστορία κι εγώ ο ίδιος αν δεν είχα διαβάσει και δει το βίντεο αυτό, ακόμα κι αν αυτό το βίντεο προέρχεται κατ 'ευθείαν από την NOAA και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Πιστεύω ότι λένε την αλήθεια αυτή τη φορά. Στις 13 του Ιούνη 2013, ένα τσουνάμι έπληξε τις ακτές του Jersey. Και όχι μόνο αυτό αλλά ως μια πιθανή αιτία θεωρείται η ηπειρωτική ολίσθηση / Continental Shift . Η άλλη πιθανή αιτία για αυτό το τσουνάμι είναι ένα σύστημα θύελλας. Ποιο από τα δύο να  πιστέψουμε;

Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν τρεις πλανήτες στην κατοικήσιμη ζώνη του Gliese 667C, 22 έτη φωτός μακριά!!!

Τρεις πλανήτες σε τροχιά γύρω από Gliese 667C

Οι αστρονόμοι ανακοίνωσαν την ανακάλυψη τριών πλανητών στην κατοικήσιμη ζώνη του Gliese 667C. Τρεις από αυτούς τους πλανήτες έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι υπερ-Γαίες.Αυτή είναι η πρώτη φορά που τρεις τέτοιοι πλανήτες έχουν εντοπιστεί σε τροχιά γύρω από τη ζώνη αυτή στο ίδιο σύστημα. 

Είναι, επίσης, το πρώτο σύστημα που βρέθηκε με μία πλήρως συσκευασμένη κατοικήσιμη ζώνη. Η Gliese 667C είναι τμήμα ενός τριπλού συστήματος αστέρων που είναι γνωστό ως Gliese 667. Αυτό το σύστημα αστέρων είναι 22 έτη φωτός μακριά, στον αστερισμό του Σκορπιού. 

"Έχεις παράσιτα δεν σε ακούμε" !!! Απαντησαν οι Ελληνες πιλοτοι στον Ελεγκτή βάρδιας του RADAR της Ρόδου... και κυνήγησαν τα Τούρκικα μέχρι το αεροδρόμιο του Dalaman !!

Ήταν ενα  καλοκαιρινό πρωινό  του 2000 και τίποτε δεν προμήνυε κάτι το ασυνήθιστο ...Ο Ελεγκτής  βάρδιας του RADAR της Ρόδου  ψάχνει τον ουρανό για κάτι το παράξενο αλλά μάταια!
Ξάφνου χτυπάει το alert στο  IFF  και δείχνει δύο  εισβολείς να έρχονται καταπάνω τους  !


Σημαίνει συναγερμός  και ειδοποιείται  το κέντρο επιχειρήσεων και το ΑΤΑ στη Λάρισα ,που ο  Αρχηγός του Ιπτάμενος  και ο ίδιος από τους λίγους ,κατέβασε όλα  τα διαόλια που ήξερε !

SNOWDEN. Ήρωας η προδότης;



Ενδεχομένως σε πρώτη ανάγνωση το όνομα να μην σας θυμίζει κάτι,είναι το νούμερο ένα όμως στις ειδήσεις παγκοσμίως ύστερα από την αποκάλυψη του για την ηλεκτρονική παρακολούθηση των πολιτών από την Αμερικανική κυβέρνηση και στο διαδίκτυο αντιμετωπίζεται ως ήρωας..

Παρακολουθώντας λίγο τις ειδήσεις πριν γράψω και εγώ ένα διθυραμβικό άρθρο για την πάρτη του,άρχισα να σκέφτομαι διάφορα,είναι σίγουρα αυτός που λέει ότι είναι;;Ένας υπάλληλος μιας εταιρίας τεχνολογίας από όπου υπέκλεψε στοιχεία από την ισχυρότερη υπηρεσία στην Αμερική;

EPIC FAIL!!!! (βίντεο)


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Αυτή ήταν η πρώτη γενετικά τροποποιημένη τομάτα

Ένα λαχανικό με τα όνομα Flavr Savr, εμφανίστηκε στα ράφια κάποιων μανάβικων και υπεραγορών στις ΗΠΑ το 1994. Διαρκούσε περισσότερο, (κάποιοι λένε ότι) είχε καλύτερη γεύση και ήταν πιο όμορφο: ήταν η πρώτη γενετικά τροποποιημένη τομάτα.
1

Σάλος με tweet Τούρκου ολυμπιονίκη- «Ελληνικά και αρμένικα ακτιβιστικά σκυλιά» οι διαδηλωτές....Απαιτούμε την άμεση επέμβαση της Ελληνικής Κυβέρνησης για την υπεράσπιση του !!!



Ανω κάτω έχει γίνει η γειτονική  μετά το σχόλιο του χάλκινου ολυμπιονίκη στο Λονδίνο στην ελληνορωμαϊκή πάλη, Ριζά Καγιάλπ.
Ο 23χρονος πρωταθλητής χαρακτήρισε «ακτιβιστικά σκυλιά» τους Ελληνες και τους Αρμένιους σε σχόλιό του στο Twitter το οποίο αμέσως μετά αποσύρθηκε.

16 Λόγοι Για Να Κάνετε Καθημερινά Σεξ!!!





Νιώθετε αγχωμένοι, επιβαρυμένοι με τα δύσκολα προβλήματα της ζωής και φοβάστε ότι η υγεία σας δεν βρίσκεται σε καλό επίπεδο;

Τότε  το σεξ είναι η απάντηση για ευτυχία, μακροζωία και ένα υγιές σώμα. 

Δεν συμφωνείτε;

Λοιπόν, σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τα οφέλη 
του σεξ για την υγεία, ώστε να το κάνετε καθημερινά για να ζήσετε την πλήρη απόλαυση. 


16 λόγοι για να κάνετε σεξ σήμερα! 

1. Διώχνει το στρες 


Το Σεξ σας βοηθά να μειώσετε το στρες. Όταν οι βαθιές ασκήσεις αναπνοής δεν σας διώχνουν το στρες, το σεξ θα κάνει αυτό που πρέπει. 

Στη διάρκεια του σεξ το σώμα σας παράγει την ντοπαμίνη, μια ουσία που καταπολεμά τις ορμόνες του στρες, τις ενδορφίνες, γνωστές και ως «ορμόνες ευτυχίας» και την οξυτοκίνη, μια ορμόνη που ενισχύει την επιθυμία και η οποία εκκρίνεται από την υπόφυση του αδένα. 

Σε μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του περιοδικού Science, τρεις Νευροεπιστήμονες ερευνητές πραγματοποίησαν μια δοκιμή σε αρσενικά ποντίκια και διαπίστωσαν ότι τα σεξουαλικά ενεργά  ποντίκια είχαν λιγότερο άγχος από τους αρουραίους χωρίς σεξουαλική δραστηριότητα.

 2. Σπουδαία μορφή άσκησης 


Κάνοντας έρωτα είναι μια μορφή σωματικής δραστηριότητας. Κατά τη διάρκεια της συνουσίας, οι φυσιολογικές αλλαγές στο σώμα σας είναι όμοιες με μια προπόνηση. Πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι ο αναπνευστικός ρυθμός αυξάνεται, που σημαίνει ότι κουράζεστε. 

Ως εκ τούτου, μπορείτε να κάψετε θερμίδες. Αν κάνετε σεξ τρεις φορές την εβδομάδα για 15 λεπτά (αλλά ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερο από αυτό) θα κάψετε περίπου 7.500 θερμίδες σε ένα χρόνο. Αυτό είναι το ισοδύναμο με τζόκινγκ 75 μιλίων! 

Η βαριά αναπνοή αυξάνει την ποσότητα του οξυγόνου στα κύτταρα σας, και η τεστοστερόνη που παράγεται κατά τη διάρκεια του σεξ κρατά τα κόκαλα και τους μυς σας ισχυρούς. 

3. Μειώνει την υψηλή πίεση του αίματος 


Οι αγκαλιές και το σεξ μπορούν να βελτιώσουν την αρτηριακή σας πίεση. Το Σεξ μειώνει τη διαστολική πίεση του αίματος. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Paisley πραγματοποίησαν ένα πείραμα πάνω σε αυτό. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το σεξ βελτιώνει την αρτηριακή πίεση. 

Λουμπάγκο

Λουμπάγκο
Το λουμπάγκο είναι ένα ξαφνικό τράβηγμα με έντονους πόνους στη μέση. 
Δεν είναι πάθηση, είναι κατάσταση αλλά μπορεί να κρύβει και πάθηση της μέσης.

Σύμπτωμα

Συνήθως εμφανίζεται απότομα, έπειτα από μια απότομη κίνηση, το σήκωμα ενός βάρους ή ένα φτέρνισμα.

Περί καριόλας

Του Πιτσιρίκου

Συμβαίνει καμιά φορά στη ζωή να ερωτευτείς μια καριόλα. Ή έναν καριόλη, για να μην κατηγορηθώ για μισογυνισμό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το ξέρεις πως είναι καριόλα, αφού η καριόλα δεν κρύβεται ιδιαίτερα. Αλλά εκεί εσύ...

Η καριόλα μπορεί να είναι θεογκόμενα και να μπερδέψεις τις γενετήσιες ορμές σου με την ανθρώπινη ανάγκη για συντροφικότητα.

«Θα την αλλάξω» σκέφτεσαι, «είναι καριόλα αλλά θα την αλλάξω». Σου διαφεύγει πως δεν έχεις καταφέρει να αλλάξεις τον εαυτό σου, οπότε είναι εντελώς αδύνατο να αλλάξεις οποιονδήποτε άλλον.

Τι Να Τρώτε Για Να Αποτρέψετε Τη Νόσο Του Αλτσχάιμερ




Υπάρχει μια θρεπτική προσέγγιση για την πρόληψη της νόσου Αλτσχάιμερ.

 Όταν το σώμα σας καίει λίπος για ενέργεια, παράγει κετόνες, που βοηθούν την προώθηση της υγείας του εγκεφάλου και πιστεύεται ότι συνδέονται με χαμηλότερο  κίνδυνο Αλτσχάιμερ υποστηρίζει το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας. 

Ενώ υπάρχουν περιβαλλοντικές και διατροφικές αιτίες για τη νόσο του Αλτσχάιμερ, υπάρχουν επίσης περιπτώσεις φυσικών θεραπειών και τρόπων πρόληψης της νόσου. 

Θυρεοειδής αδένας και καλοκαιρινές διακοπές


kalokairi4Το καλοκαίρι στην χώρα μας, λόγω της 

σημαντικής αύξησης της θερμοκρασίας και 

της συχνής έκθεσης στον ήλιο και τη 

θάλασσα, μπορεί να επηρεάσει άτομα με 

παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα. 

Ιδιαίτερη προσοχή 

χρειάζεται στα παιδιά, τις εγκύους και τους 

ηλικιωμένους που έχουν κάποια πάθηση του 

θυρεοειδούς αδένα και αυτούς με θυρεοειδική 

υπερλειτουργία (υπερθυρεοειδισμός). Αν βρίσκεστε σε 

μια τέτοια κατηγορία, επικοινωνήστε με τον 

Ενδοκρινολόγο σας και ενημερωθείτε για το τι πρέπει να 

προσέξετε.

Πώς να χάσετε κιλά …από το πρωί ως το βράδυ

Πώς να χάσετε κιλά ...από το πρωί ως το βράδυ (1)
Η ερώτηση γνωστή: «πώς θα χάσουμε τα παραπανίσια κιλά μια και καλή;». Η απάντηση επιτέλους, που δίνει λύση, είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες, που σας συστήνουμε.
Δεσμεύεστε να ακολουθήστε κατά γράμμα τη διατροφική και προπονητική ρουτίνα, που εγγυάται ότι θα χάσετε τα περιττά κιλά και επιτέλους θα αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε. Αλλά σύντομα, πίνετε μία μπύρα παραπάνω (ή ένα κοκτέιλ μιας και είναι καλοκαίρι), τρώτε και ένα παγωτό και η υπόσχεση…πάει περίπατο. Τα κιλά όμως μένουν. Κάπως έτσι βρίσκεστε πάλι στην αρχή.
Σύμφωνα με το health.com βέβαια, λύση υπάρχει και ακολουθεί ευθύς αμέσως με πρόγραμμα ιδανικό για απώλεια κιλών, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τι δείχνουν για εμάς τα σημάδια εκ γενετής;

Τι δείχνουν για εμάς τα σημάδια εκ γενετής;
Το παρελθόν και το παρόν είναι βαθιά συνυφασμένο με τα σημάδια εκ γενετής που αποτυπώνονται ανεξίτηλα...

στο σώμα ενός ατόμου. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτον: το σώμα δεν είχε αρκετό χρόνο μεταξύ των ενσαρκώσεων του για να επουλωθούν σωστά. Δεύτερον: το μυαλό πρέπει να επανασυνδεθεί με τα παρελθοντικά τραύματα της ζωής, έτσι ώστε να μπορέσει να θεραπευθεί και να απελευθερωθεί. Έτσι, ένα σημάδι γέννησης διαμορφώνεται στο μέρος του σώματος που είχε δεχθεί την βλάβη στο παρελθόν, όταν το άτομο επιλέγει να μετενσαρκωθεί σε μια νέα ζωή.

Η Δύναμη Της Προσφοράς και Της Αποδοχής


1,4

Ένας τρόπος να αξιολογήσεις τους ανθρώπους είναι από το τα λόγια τους, ένας άλλος είναι από τις πράξεις τους. Καλύτερος τρόπος όμως είναι από την προσφορά τους και την αποδοχή τους. Ο Κόσμος σαν Ενεργειακό πεδίο, είναι απέραντος και λειτουργεί μέσα από μια διαδικασία Δυναμικής Ενεργειακής Ροής… Προσφορά και Αποδοχή σε αέναη κίνηση.
Αν Θέλεις  και έχεις πρόθεση ελευθερία ή αναζητάς αφθονία και ευτυχία, αγάπη, επιτυχία , σύντροφο, φίλους, πελάτες, ή χρήματα να έρθουν στην ζωή σου, αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να συνδεθείς με αυτή την Ενεργειακή Ροή και να προσφέρεις, αυτό που αναζητάς. Σκέψου το Σύμπαν σαν ένα Ενεργειακό πεδίο ροής που κινείται και κινείται, στο άπειρο, έτσι θα αντιληφθείς πως επιβάλλεται να προσφέρεις για να πάρεις, να σπείρεις για να θερίσεις, να είσαι Αιτία για να δημιουργείς ένα Αποτέλεσμα και τούμπαλιν. Όλο αυτό σε διαρκή κίνηση κατά το γνωστό αεί γίγνεσθαι και μεταβάλλεσθαι και μη ουδέποτε το αυτό μένειν, είπε ο Μέγας Ηράκλειτος.

Αχινός «Η λύχνος του Αριστοτέλη»


1Sea urchin (5)

Όταν η Καλοκαιρινή σελήνη ολοστρόγγυλη κι ολόφωτη προβάλλει, στον ουρανό τότε οι αγκαθοστόλιστοι «περιπατητές» της θάλασσας παίρνουν τη δύναμη από τις φωτεινές ακτίνες της και γίνονται καρπεροί, ισχυροί και παχύτατοι. Τότε λοιπόν είναι ο κατάλληλος χρονισμός για τους λάτρεις αυτού του θρεπτικού εδέσματος να συλλέξουν τους αχινούς! Αυτό το μικρό εχινόδερμο, που μοιάζει με στρογγυλό ντεπόζιτο νερού, με το ασβεστολιθικό σκελετό και τα σκληρά αγκάθια, τα οποία χρησιμοποιεί ως πόδια για τις μετακινήσεις του, μπορεί να φαίνεται απρόσιτο, αλλά γίνεται πολύ ευάλωτο αν κάποιος του αφαιρέσει την «Λύχνο του Αριστοτέλη».

Τι είναι αυτό που σε καθηλώνει;

terra papers- dream (14)



Τι είναι αυτό που σε καθηλώνει σε ένα τόπο, σε μια σχέση, σε μια κατάσταση; Είναι  φόβος για το άγνωστο; Για το μετά ; Eίναι η καρδιά σου που είναι κολλημένη σε αυτά που ξέρεις, εκτιμάς και τιμάς; Είναι που δε σου αρέσουν οι αλλαγές; Μήπως είναι ότι ακόμα δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για κάτι τέτοιο; Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να φύγουν , να απαλλαχτούν, να πάνε μακριά από όλα και όλους και όμως μένουν πάλι πίσω , μένουν πάντα εδώ.

Σεισμός 6,5R στον Ατλαντικό

σεισμος, ατλαντικο, σημειωθηκε, ελλαδος

Ισχυρότατος σεισμός της τάξεως των 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 01.12 (ώρα Ελλάδος) στον Ατλαντικό Ωκεανό...


O Βόρειος Ατλαντικός Ωκεανός έχει:


  • 1 σεισμό σήμερα
  • 64 σεισμούς στις τελευταίες 7 ημέρες
  • 208 σεισμούς στον παρελθόν μήνα
  • 1.647 σεισμούς κατά το παρελθόν έτος

Ο μεγαλύτερος σεισμός στην Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό:


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ. Δάκρυσε η προτομή του Ιπποκράτη !!

Ιπποκράτης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τη ΚΩ, η προτομή του πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη δάκρυσε !!!



Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι το γεγονός συνέβη ευθύς μετά την ανακοίνωση του νέου υπουργικού συμβουλίου από τον σφαγέα της ΕΡΤ, Σίμο Κεδίκογλου, και πιο ειδικά μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Ιπποκράτης ευθύς μετά το άκουσμα του ονόματος του τηλεοπτικού βιβλιοπώλη Μπουμπούκου, άρχισε να κλαίει με μεγάλα δάκρυα.

Σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί μετά το άνοιγμα της Πύλης στις 25 Μαΐου.



                                                      Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 

Σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί μετά το άνοιγμα της Πύλης στις 25 Μαΐου.  

Στα μη φυσικά πεδία, η τελική επίθεση των Δυνάμεων του Φωτός για να καταργήσουν όλες τιςυπόλοιπες αρνητικές οντότητες έχει αρχίσει. Αυτή η επίθεση θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική και πλήρη απελευθέρωση των μη φυσικών πεδίων και οι Φωτεινές δυνάμεις δεν θα υποχωρήσουνκάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.  
Αυτή η επίθεση είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για την πλανητική απελευθέρωση και μπορούμε να τη συγκρίνουμε με την επίθεση "Επιχείρηση Overlord"  το 1944 που καθόρισε την νίκη των συμμαχικών δυνάμεων στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο . Παρά το γεγονός ότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να ολοκληρωθεί η απελευθέρωση , η νίκη μας είναι εξασφαλισμένη. 

9 «ένοχοι» για τις ημικρανίες σας

Για όσους πάσχουν από ημικρανίες, οι επιθέσεις μπορεί μερικές φορές να είναι τυχαίες. Άλλοτε πάλι μπορεί να είναι το αποτέλεσμα που προκαλούν διάφοροι ανεξήγητοι (έως σήμερα) παράγοντες.

Καθημερινές καταστάσεις ή δραστηριότητες, που φαίνεται ότι λογικά θα απελευθέρωναν την ένταση που νιώθετε, μπορούν να προκαλέσουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Με απλά λόγια, ορισμένες συνθήκες που βιώνετε στην καθημερινότητα, ενδεχομένως να είναι οι «ένοχοι» για τις ημικρανίες σας.

ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΤΟΥ «ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ» ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ (Μέρος Έβδομο)





Οι ευθείες [ΓΟ=10,5μ και ΑΓ=6μ] μας δίνουν τους λεξαριθμους [10,5+6=16,5] = 165-1650
165[3]=Επει θανε* .-[όταν «πεθάνεις»/ αφού «πεθάνεις/εννοει τον «θάνατο» των αισθήσεων κατά την διάρκεια του διαλογισμού]
165[3]=ειπε θανε*.-[ είπε –συμβούλεψε πρέπει να «πεθάνεις/μας συμβουλεύει πως ο «θάνατος» των αισθήσεων είναι υποχρεωτικός για την πρόσληψη ιερής γνώσης από την Ε.Ε.]
165[3]=επει θεαν*.-[όταν «πεθανεις» η θεά-Ελληνική Έλικα ]
165[3]=ειπε θεαν*.-[ η θεά –Ελληνική Έλικα δίνει ιερή γνώση –μιλά όταν κατά την διάρκεια του διαλογισμού όταν «πεθαίνεις» τις αισθήσεις σου]
165[3]=αγε άνδρα.-[εμπρός άνδρα]

Ο όμοιος λεξαριθμος [επει θανε=165[3] μας περιγράφει την διαδικασία πρόσληψης ιερής γνώσης από την Ε.Ε. με την διαδικασία του διαλογισμού.
Ο «θάνατος» των αισθήσεων είναι το μυστικό της πρόσληψης ιερής γνώσης από την Ε.Ε.
Εμπρός άνδρα της ΓΗΣ διαλογίσου.

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ Ο «ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ( Μέρος Έκτο)

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος



Ο αρχιτέκτονας του σοφού δόμου με την ονομασία ο «θησαυρός του Ατρέα στις αρχαίες Μυκήνες ο ίδιος που έγραψε και τα Ομηρικά έπη [θεά Αθηνά] φρόντισε τα δυο έργα του να ταυτίζονται απόλυτα ποικιλοτρόπως ώστε να μην υπάρξει ουδεμία αμφιβολία στους ερευνητές του μέλλοντος για την ιδιαίτερη σημασία τους στην σωτηρία του πλανήτη ΓΗ.

Ένας από τους επιλεγέντες τρόπους ταύτισης των δυο έργων είναι και η εγγραφή των [4] πρώτων λέξεων της Οδύσσειας στις διαστάσεις της πρόσοψης του μεγαλιθικού μνημείου.


Ας μην ξεχνάμε πως οι ταυτότητες η οικογένειες η πρωταρχικοί αριθμοί η πυθμενικοί αριθμοί των [4] πρώτων λέξεων της Οδύσσειας αποτελούν σειρά ακεραίων αριθμών [φιμπονατσι] [3-3-6-9] και αποδίδουν για πρώτη φορά παγκοσμίως πριν 3253 χρόνια τον χρυσό λόγο Φ=1,618.
Επίσης ο αριθμός [4] αντιπροσωπεύει τα τέσσερα «γράμματα» που είναι «γραμμένος» ο Γενετικός μας Κώδικας.

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΩΝ (Μέρος Πέμπτο)


ο δρόμος που οδηγεί στο μνημείο, οι πλευρικοί τοίχοι και η πρόσοψη του Δόμου με τις διαστάσεις τους. Οι διαστασεις αυτες μας δινουν ολες τις πληροφοριες της Μεταπτωσης των Ισημεριων καθως και του χρονου που δοθηκε στους Γηινους να φερουν σε περας τα ζητουμενα της συμφωνιας των δυο μερων.

Στην συνέχεια θα δούμε τα στοιχειά που μας δίνει ο Μεντης-Αθηνά για τον χρόνο, ποιος είναι ο σωστός τρόπος μέτρησης του, καθώς και πόσος χρόνος μας δόθηκε για να λύσουμε το πρόβλημα της αθανασίας του ανθρώπου και του ταξιδίου του στο γαλαξια. Ολα είναι καταγραμμένα στο μεγαλιθικό μνημείο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα