Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ






Τα  κοινωνικά  φαινόμενα  δεν  διαφέρουν  σε  τίποτα  απο  τα   βιολογικά   και  οι  νόμοι  που   ισχύουν  είναι  οι  ίδιοι .
Επομένως  όποιος    σχεδιάζει  και  προτείνει  νέα  κοινωνικοοικονομικά  συστήματα    πρέπει  να  τους  έχει  υπ'  όψιν  για  να  ξέρει  αν  αυτό  που  προτείνει  είναι  βιώσιμο ή  όχι .

Ιδού  οι  νόμοι   που  ισχύουν   στα  βιολογικά   συστήματα :  

Ο θυμός... κληρονομείται.

Γιατί εξοργιζόμαστε γι ασήμαντους λόγους; Μια νέα έρευνα έρχεται να εξηγήσει γιατί οι άνθρωποι στις σύγχρονες κοινωνίες θυμώνουν με το παραμικρό. Κάποτε η επιθετικότητα ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανθρώπινη φύση - απαραίτητο στοιχείο του ατόμου που πάλευε για την εξασφάλιση τροφής και στέγης. Τα χρόνια πέρασαν, τα πράγματα άλλαξαν και ο σύγχρονος τρόπος ζωής πλέον ικανοποιεί τις ανάγκες μας. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η εν λόγω τάση έπαψε να είναι βαθιά ριζωμένη μέσα μας. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η δρ Σάντι Μαν, καθηγήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Κεντρικού Λάνκασιρ.

Έξυπνες λύσεις: Δροσιστείτε στο σπίτι χωρίς κλιματιστικά

Τώρα που το ηλεκτρικό ρεύμα έχει φθάσει στα ύψη διαβάστε πως θα δροσιστείτε οικονομικά χωρίς τη βοήθεια τουair- condition...
Αν σας ενοχλεί ο κλιματισμός ή δεν τον αντέχει η τσέπη σας και δεν αντέχετε όμως ούτε τη ζέστη, ανακαλύψτε φιλικούς στο περιβάλλον τρόπους να δροσιστείτε ανέξοδα τώρα που ο υδράργυρος έχει σκαρφαλώσει στα ύψη.

* Με τη δύση του ήλιου, ανοίξτε όλα τα παράθυρα του σπιτιού, ώστε να μπει ο δροσερός αέρας και να δημιουργηθεί ρεύμα αέρα. Αν επιθυμείτε καλύτερα αποτελέσματα και για την επόμενη ημέρα αφήστε τα ανοιχτά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Την επόμενη το σπίτι σας θα είναι πιο δροσερό αφού θα έχει κρατήσει τη δροσιά από το βράδυ.

Μετά τη νομιμοποίηση των γάμων μεταξύ γκέι και λεσβιών στην Ολλανδία, τώρα και η πολυγαμία!


Το ευτυχισμένο τρίο μετά την τελετή φεύγει για το γαμήλιο ταξίδι…

Πάντα πρωτοπορία αυτή η Ολλανδία!
Γκέι και λεσβίες μπορούν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου… τώρα και πολυγαμία!
Πρωτοπόρος για την νομιμοποίηση της πολυγαμίας ο 46χρονος Victor de Brujin που «παντρεύτηκε» ταυτόχρονα την 31χρονη Bianca και την 35χρονη Mirjan, σε μια...
γαμήλια πολυγαμική τελετή ενώπιον συμβολαιογράφου.

Οδυνηρό σεξ και έλλειψη οργασμού οι παρενέργειες της χημειοθεραπείας



Για τις τραγικές παρενέργειες που προκαλούν οι χημειοθεραπείες στο ανθρώπινο σώμα και κανένας γιατρός δεν τις αναφέρει ποτέ στους ασθενείς του μίλησε μία 31χρονη γυναίκα. Η Κρίστεν Χάουαρντ που κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο που την χτύπησε λίγο αφότου παντρεύτηκε, μίλησε σε γνωστό αμερικάνικο δίκτυο για τις απίστευτες παρενέργειες που προκάλεσε η χημειοθεραπεία στη σεξουαλική της ζωή.

GAY DAY Στο Ανώτατο Δικαστήριο Της Καλιφόρνια!!!



Το Ανώτατο Δικαστήριο έκανε ένα εκατομμύριο νέους  φίλους την Τετάρτη μετά την απόφασή του με την οποία κηρύσσεται η υπεράσπιση του νόμου περί γάμου "αντισυνταγματική" και αναιρείται. 

Η Πρόταση 8 του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καλιφόρνια αποτελεί ορόσημο εξαιτίας των δύο αποφάσεων που φέρνουν το έθνος ένα βήμα πιο κοντά στην ισότητα γάμου. Από τα βήματα του Δημαρχείου του Σαν Φρανσίσκο με τα μνημεία της Ουάσιγκτον, DC, μια ματιά στη gay γιορτή γάμου που κάνει «το γύρο του κόσμου>>.

Καταρρίπτοντας τις κάρτες των Illuminati.



Οι κάρτες που προβλέπουν τις καταστροφές,το παιχνίδι με το οποίο υποτίθεται φανερώνουν οι Illuminati τα μυστικά τους σχέδια επάνω στη γη..

Άλλη μια ανοησία των συνωμοσιολόγων,είναι ποτέ δυνατόν κάποια μυστική οργάνωση να φανερώνει τους σκοπούς της τόσο απροκάλυπτα;;

Οι κάρτες της καταστροφής,ένα παιχνίδι που κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των καρτών,άλλοι λένε για 300 άλλοι για πάνω από 450 και άλλοι για 500 και πλέον κάρτες...

Ένα παιχνίδι που οι κάρτες δημιουργούνται από επιτήδειους ύστερα από κάθε καταστροφή..

Απλότητα:Το Ξυράφι του Όκαμ

edw hellas


Tο Ξυράφι του Όκαμ (Novacula Occami, εναλλακτική ορθογραφία Το Ξυράφι του Όκκαμ, αποδίδεται και ως Λεπίδα του Όκαμ), είναι επιστημονική αρχή, η οποία αποδίδεται στον Άγγλο φιλόσοφο Λογικής και φραγκισκανό μοναχό του 14ου αιώνα, Γουλιέλμο του Όκαμ. Η αρχή αυτή αποτελεί την βάση της μεθοδολογικής απαγωγής και αποκαλείται επίσης αρχή της οικονομίας.  Στην απλούστερη διατύπωσή του, το Ξυράφι του Όκαμ εκφράζεται ως εξής: «Κανείς δεν θα πρέπει να προβαίνει σε περισσότερες εικασίες από όσες είναι απαραίτητες».
Στα λατινικά διατυπώνεται ωςPluralitas non est ponenda sine necessitate
Η φράση αυτή θα μπορούσε να αποδοθεί πολύ ελεύθερα ως εξής: Όταν δύο θεωρίες παρέχουν εξίσου ακριβείς προβλέψεις, πάντα επιλέγουμε την απλούστερη.

Προσοχή! Ο Αποκωδικοποιητής Είναι Η Παγίδα Της Ψηφιακής Τηλεόρασης!

Η διαφορά του ψηφιακού σήματος από το αναλογικό, ενώ οπτικά δείχνει να είναι μεγάλη, η τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται για να μεταδοθεί αυτό, είναι ασήμαντη.

Το σήμα μεταδίδεται από τα ίδια σημεία μετάδοσης που υπήρχαν, στα οποία χρειάστηκε να τοποθετηθεί μόνο μια νέα κεραία. Αυτή η κεραία μεταδίδει κωδικοποιημένο, το ελεύθερο ψηφιακό σήμα που λαμβάνει από τους δορυφόρους.
 

15. Επαναγέννηση

Είδαμε πώς η απόφαση της ψυχής να προχωρήσει στην επόμενη ζωή της σ' έναν συγκεκριμένο χρόνο και τόπο στη Γη αφορά μία σχεδιασμένη εξελικτική πορεία πνευματικού προγραμματισμού. Καθώς οδηγώ τη συνειδητότητα των πελατών μου πλησιέστερα στη στιγμή της εξόδου τους από τον πνευματικό κόσμο, οι περισσότεροι μπαίνουν σε μια σιωπηλή ενδοσκόπηση, ενώ κάποιοι άλλοι περνούν μερικές ευχάριστες στιγμές, αστειευόμενοι με τους φίλους. Ο τρόπος που αντιδρά η κάθε ψυχή σ' αυτό που πρόκειται να της συμβεί, εξαρτάται περισσότερο από την ιδιαιτερότητα της ιδιοσυγκρασίας της και λιγότερο από το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία ενσάρκωση.

14. Προετοιμασία για την Αναχώρηση

΄Οταν οι ψυχές ολοκληρώσουν τις συμβουλευτικές τους συζητήσεις με τους οδηγούς και τους φίλους τους σχετικά με τις πολλές σωματικές και ψυχολογικές επιπλοκές μιας νέας ζωής και επιλογής σώματος, λαμβάνεται η απόφαση για ενσάρκωση. Θα ήταν λογικό να υποθέσουμε ότι οι ψυχές θα αναχωρούσαν, τότε, αμέσως για τη Γη. Αυτό όμως συμβαίνει μόνο όταν προηγηθεί ένα σημαντικό στοιχείο προετοιμασίας.
Είμαι βέβαιος πως έχει γίνει ήδη κατανοητό ότι οι ψυχές, που επιστρέφουν από το χώρο της επιλογής ζωής, δεν πρέπει απλώς να κάνουν την καλύτερη επιλογή για το ποιοι πρόκειται να είναι στην επόμενη ζωή τους, αλλά και να συντονίσουν αυτή την απόφαση με άλλους παίκτες στο επερχόμενο δρώμενο. Παρομοιάζοντας τη ζωή με μία μεγάλη θεατρική παραγωγή εμείς, ως ηθοποιοί, θα έχουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο,τιδήποτε κάνουμε εμείς στο έργο επηρεάζει στο σενάριο άλλους, δευτερεύοντες χαρακτήρες (δευτερεύοντες, επειδή δεν είναι εμείς). Οι ρόλοι τους μπορεί να τροποποιηθούν από εμάς και οι δικοί μας από αυτούς, γιατί το σενάριο αλλάζει (το αποτέλεσμα της ελεύθερης βούλησης) όσο το έργο είναι εν εξελίξει. Οι ψυχές εκείνες, που πρόκειται να έχουν στενή σχέση με μας στη σκηνή της ζωής, αντιπροσωπεύουν το επιτελείο των ηθοποιών που στηρίζουν τον πρωταγωνιστή, ο καθένας με πρωτεύοντες ρόλους. Πώς, όμως, θα τους γνωρίσουμε;

13. Η Επιλογή του Νέου Σώματος



Στο χώρο της επιλογής ζωής, οι ψυχές μας βλέπουν από πριν ολόκληρη τη διάρκεια ζωής περισσοτέρων του ενός ανθρώπινων όντων, μέσα στον ίδιο χρονικό κύκλο. Φεύγοντας από εκεί, οι περισσότερες ψυχές κλίνουν ήδη προς έναν κύριο υποψήφιο για την κατοικία της ψυχής απ' όλους εκείνους που τους έχουν παρουσιάσει. Ωστόσο, οι πνευματικοί μας σύμβουλοι μάς παρέχουν άφθονες ευκαιρίες για να συλλογιστούμε πάνω σε όλα αυτά που είδαμε για το μέλλον προκειμένου να πάρουμε την τελική απόφαση. Το κεφάλαιο αυτό είναι αφιερωμένο στα πολλά στοιχεία που συνθέτουν αυτήν την απόφαση.

12. Η Επιλογή της Ζωής





΄Ερχεται κάποτε η στιγμή που η ψυχή πρέπει να εγκαταλείψει και πάλι τον ιερό χώρο του πνευματικού κόσμου για να κάνει ένα ακόμη ταξίδι στη Γη. Η απόφαση αυτή δεν είναι εύκολη. Οι ψυχές πρέπει να προετοιμαστούν για να αφήσουν έναν κόσμο απόλυτης σοφίας, που ζουν σε μία ευλογημένη κατάσταση ελευθερίας, για τις φυσικές και νοητικές απαιτήσεις ενός ανθρώπινου σώματος.

Είδαμε πόσο κουρασμένες είναι οι ψυχές όταν επιστρέφουν στον πνευματικό κόσμο. Πολλές δεν θέλουν ούτε καν να σκεφτούν την επιστροφή τους και πάλι στη Γη. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα όταν δεν έχουμε πλησιάσει τους στόχους μας στο τέλος της φυσικής μας ζωής.

11. Η Ψυχή στα Ανώτερα Επίπεδα Εξέλιξης




΄Ανθρωποι με παλαιές και ταυτόχρονα υψηλά εξελιγμένες ψυχές είναι σπάνιοι. Παρ' όλο που δεν είχα την ευκαιρία να κάνω αναδρομές σε πολλούς Μπλε του Επιπέδου V, είναι πάντα πολύ ενδιαφέρον να δουλεύω μαζί τους εξ αιτίας της κατανόησής τους και της βαθιάς αντιληπτικότητας της συνειδητότητάς τους. Είναι γεγονός ότι ένας άνθρωπος με τόσο υψηλή ωριμότητα δεν αναζητά έναν θεραπευτή για να επιλύσει ζητήματα σχετικά με την πορεία της ζωής του. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο Επίπεδο V, είναι εδώ ως ενσαρκωμένοι οδηγοί.

10. Η Ψυχή στα Μέσα Επίπεδα Εξέλιξης

Μόλις οι ψυχές μας ολοκληρώσουν το Επίπεδο ΙΙ και περάσουν στα μεσαία επίπεδα εξέλιξης, η δραστηριότητα μέσα στην κύρια ομάδα τους μειώνεται αισθητά. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιστρέφουμε στο είδος της απομόνωσης που συναντήσαμε στη νεογέννητη ψυχή.
Οι ψυχές, που διανύουν τα μεσαία επίπεδα εξέλιξης, σχετίζονται λιγότερο με τις κύριες ομάδες, επειδή έχουν αποκτήσει την ωριμότητα και την εμπειρία να ενεργούν πιο ανεξάρτητα. Οι ψυχές αυτές ελαττώνουν, επίσης, τον αριθμό των ενσαρκώσεών τους.

9. Η Ψυχή στα Αρχικά Επίπεδα Εξέλιξης

Υπάρχουν δύο είδη ψυχών στα αρχικά επίπεδα εξέλιξης: ψυχές που πραγματικά είναι νεαρές, από την άποψη της έκθεσής τους σε μία ύπαρξη έξω από τον πνευματικό κόσμο, και ψυχές που επανενσαρκώνονται στη Γη για ένα μεγάλο διάστημα του σχετικού χρόνου, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν ανώριμες. ΄Εχω βρει και τους δύο τύπους αρχάριων ψυχών τόσο στο Επίπεδο I όσο και στο Επίπεδο II.
Πιστεύω ότι σχεδόν τα τρία τέταρτα των ψυχών, που κατοικούν σε ανθρώπινα σώματα σήμερα στη Γη, βρίσκονται ακόμα στα αρχικά στάδια της εξέλιξης. Γνωρίζω ότι αυτή η δήλωση είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντική, γιατί σημαίνει ότι η πλειονότητα του ανθρώπινου πληθυσμού μας κινείται στο χαμηλότερο επίπεδο της εκπαίδευσής της.
Απ' την άλλη πλευρά, όταν βλέπω έναν παγκόσμιο πληθυσμό να βασανίζεται από μια τέτοια διαπολιτισμική παρεξήγηση και βία, δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω την άποψή μου σχετικά με το υψηλό ποσοστό των ψυχών χαμηλής εξέλιξης στη Γη. Ωστόσο, πιστεύω ότι κάθε αιώνας αυξάνει την επίγνωση όλων των ανθρώπων.

8. Οι Οδηγοί μας



Δεν έχω ποτέ εργαστεί με άνθρωπο σε κατάσταση ύπνωσης, που να μην έχει έναν προσωπικό οδηγό. Μερικοί οδηγοί είναι πιο φανεροί από τους άλλους κατά τη διάρκεια των συνεδριών μας. Συνηθίζω να ρωτώ τους ανθρώπους αν βλέπουν ή αισθάνονται μία ασώματη παρουσία μέσα στο δωμάτιο. Αν όντως συμβαίνει αυτό, η τρίτη παρουσία είναι, συνήθως, ένας προστατευτικός οδηγός. Συχνά, κάποιος πελάτης μου θα αισθανθεί την παρουσία μιας ασώματης μορφής πριν δει ένα πρόσωπο ή ακούσει μια φωνή. ΄Ανθρωποι, που διαλογίζονται πολύ, είναι από τη φύση τους πιο εξοικειωμένοι με αυτά τα οράματα από κάποιον άλλον, ο οποίος δεν έχει ποτέ καλέσει τον ή την οδηγό του.
Η αναγνώριση αυτών των πνευματικών δασκάλων φέρνει τους ανθρώπους σε επαφή με μία θερμή, αγαπημένη δημιουργική δύναμη. Μέσω των οδηγών μας, αποκτούμε οξύτερη επίγνωση της συνέχειας της ζωής και της ταυτότητάς μας ως ψυχής. Οι οδηγοί είναι μορφές χάριτος στην ύπαρξή μας, γιατί αποτελούν μέρος της εκπλήρωσης του προορισμού μας.

7. Εγκατάσταση



΄Οσοι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι έχουν ψυχή, μου δίνουν την εντύπωση ότι φαντάζονται πως όλες οι ψυχές βρίσκονται μάλλον ανακατωμένες σε μία μεγάλη συγκέντρωση, στο διάστημα. Ακόμα και πολλοί από τους πελάτες μου το πιστεύουν αυτό, πριν αρχίσουν τη συνεδρία τους. Δεν είναι περίεργο πως, μόλις επανέλθουν από την ύπνωση, εκφράζουν την έκπληξή τους με τη γνώση που απέκτησαν ότι ο καθένας έχει μία προσδιορισμένη θέση στον πνευματικό κόσμο. ΄Οταν άρχισα να μελετώ τη ζωή στον πνευματικό κόσμο, μέσω της ανθρώπινης ύπνωσης, ομολογώ ότι δεν ήμουν προετοιμασμένος ν' ακούσω κάτι σχετικό με την ύπαρξη οργανωμένων ομάδων υποστήριξης των ψυχών. Είχα φανταστεί ότι, μόλις φύγουν από τη Γη, τα πνεύματα πλέουν, απλά, άσκοπα τριγύρω, από μόνα τους.

6.Μετάβαση



΄Ολες οι ψυχές, ανεξάρτητα από την εμπειρία τους, καταλήγουν τελικά σ' έναν κεντρικό λιμένα στον πνευματικό κόσμο, τον οποίο αποκαλώ χώρο΄ εκεί γίνεται η διανομή των ρόλων για ν' ανέβει ένα έργο. ΄Οπως έχω πει, υπάρχουν παραλλαγές στην ταχύτητα με την οποία κινείται η ψυχή αμέσως μετά το θάνατο, οι οποίες εξαρτώνται από την πνευματική ωριμότητά της. Αφού περάσουν οι ψυχές τον σταθμό του προσανατολισμού, δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες στάσεις στο ταξίδι, κατά την είσοδό τους σ' αυτό το διάστημα του πνευματικού κόσμου. ΄Οπως είναι φανερό, μεγάλος αριθμός ψυχών που επιστρέφουν, μεταφέρονται σε μία πνευματική μορφή μαζικής διαμετακόμισης.

5. Προσανατολισμός

Μόλις αναχωρήσουν οι οντότητες, που είχαν έρθει να μας υποδεχθούν, είμαστε έτοιμοι να μεταφερθούμε σ' ένα χώρο θεραπείας. Στη διαδρομή αυτή θα υπάρξει μία ακόμα στάση, η οποία αφορά τον επαναπροσανατολισμό της ψυχής σ' ένα πνευματικό περιβάλλον. Σ' αυτό το μέρος, συχνά, εξεταζόμαστε από τους οδηγούς μας.
΄Εχω την τάση να αποκαλώ την κοσμολογία όλων των πνευματικών τοποθεσιών ως μέρη ή διαστήματα ή χώρους, για να διευκολύνω απλά τον προσδιορισμό τους, αφού έχουμε να κάνουμε με ένα μη-φυσικό σύμπαν. Η ομοιότητα των περιγραφών των πελατών μου σχετικά με το τι κάνουν ως ψυχές σ' αυτές τις δύο επόμενες, συνδυασμένες στάσεις είναι αξιοσημείωτη, παρ' όλο που χρησιμοποιούν διαφορετικές ονομασίες γι' αυτές. Ακούω όρους όπως ιδιαίτερα δώματα, αγκυροβόλια και διαστημικές ζώνες προσωρινής στάθμευσης, αλλά ο πιο συνηθισμένος όρος είναι «ο τόπος της θεραπείας».
΄Εχω την εικόνα αυτού του θεραπευτικού σταθμού: ένα νοσοκομείο πρώτων βοηθειών στα μετόπισθεν της πρώτης γραμμής ή μια μονάδα MASH για τις τραυματισμένες ψυχές, που έρχονται από τα πεδία μαχών της Γης. Επέλεξα μία μάλλον εξελιγμένη ψυχή ενός άνδρα, ο οποίος έχει περάσει απ' αυτή τη διαδικασία αναζωογόνησης πολλές φορές, για να μας περιγράψει τη φύση αυτής της επόμενης στάσης.

4. Η Εκτοπισμένη Ψυχή



Υπάρχουν ψυχές, οι οποίες υπέστησαν τόσο σοβαρές βλάβες ώστε, αναγκαστικά, διαχωρίζονται από το κύριο ρεύμα των ψυχών, που επιστρέφουν σε μία πνευματική βάση. Συγκριτικά με το σύνολο των οντοτήτων που επιστρέφουν, ο αριθμός αυτών των μη φυσιολογικών ψυχών δεν είναι μεγάλος. Εντούτοις, όσα τους συνέβησαν στη Γη είναι σημαντικά, εξ αιτίας της σοβαρής επίπτωσης που έχουν πάνω σε άλλες ενσαρκωμένες ψυχές.
Υπάρχουν δύο είδη εκτοπισμένων ψυχών: αυτές που δεν αποδέχονται το γεγονός ότι το φυσικό τους σώμα έχει πεθάνει και παλεύουν εναντίον της επιστροφής τους στον πνευματικό κόσμο, λόγω της προσωπικής τους οδύνης και εκείνες οι ψυχές, οι οποίες έχουν εκτραπεί, δηλαδή ενεπλάκησαν ή συνήργησαν σε εγκληματικές ενέργειες μέσα σ' ένα ανθρώπινο σώμα.
Στην πρώτη περίπτωση, ο εκτοπισμός αποτελεί επιλογή της ίδιας της ψυχής, ενώ στη δεύτερη, οι πνευματικοί οδηγοί απομακρύνουν σκόπιμα τις ψυχές αυτές από περαιτέρω σχέσεις με άλλες οντότητες για ένα μεταβατικό χρονικό διάστημα. Και στις δύο καταστάσεις, οι οδηγοί των ψυχών αυτών ασχολούνται εντατικά με την αποκατάστασή τους, επειδή, όμως, οι συνθήκες ανάμεσα στον κάθε τύπο εκτοπισμένης ψυχής είναι τελείως διαφορετικές, θα ασχοληθώ με τον καθένα χωριστά.

3. Υποδοχή στο Σπίτι



Αφού, μετά το θάνατο, η συνάντησή μας με φιλικά πνεύματα που έρχονται να μας υποδεχτούν είναι τόσο σημαντική, πώς τα αναγνωρίζουμε; Διαπιστώνω μία γενική συμφωνία στις περιγραφές των πελατών μου για το πώς φαίνονται οι ψυχές, η μία στην άλλη, στον πνευματικό κόσμο. Μία ψυχή μπορεί να μοιάζει με ενεργειακή μάζα, μία, όμως, μη-οργανική ψυχική ενέργεια είναι δυνατόν, επίσης, να παρουσιαστεί με ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Στη μεταξύ τους επικοινωνία, οι ψυχές χρησιμοποιούν συχνά την ικανότητά τους να προβάλλουν μορφές, που είχαν σε προηγούμενες ζωές. Η προβολή ανθρώπινης μορφής είναι μία μόνο από τις αναρίθμητες μορφές, που μπορούν να λάβουν οι ψυχές από τη βασική ενεργειακή τους ουσία. Αργότερα, στο Κεφάλαιο 6, θα συζητήσω ένα άλλο χαρακτηριστικό της ταυτότητας της ψυχής - την κατοχή μιας συγκεκριμένης χρωματικής αύρας.

2. Η Πύλη προς τον Πνευματικό Κόσμο

Επί χιλιάδες χρόνια οι λαοί της Μεσοποταμίας πίστευαν ότι οι πύλες της εισόδου και της εξόδου των Ουρανών βρίσκονται στα αντίθετα άκρα της μεγάλης αψίδας του Γαλαξία μας. Η Οδός αυτή του περάσματος ονομαζόταν ο Ποταμός των Ψυχών. Μετά το θάνατο, οι ψυχές έπρεπε να περιμένουν ν' ανοίξει το πέρασμα του Τοξότη κατά τη φθινοπωρινή ισημερία, τότε που η ημέρα και η νύχτα έχουν την ίδια διάρκεια. Η επανενσάρκωση στη Γη μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνο κατά την εαρινή ισημερία, μέσω της εξόδου των Διδύμων στο νυχτερινό ουρανό.
Σύμφωνα με τους πελάτες μου, η αποδημία των ψυχών είναι, στην πραγματικότητα, πολύ πιο εύκολη. Η εντύπωση του τούνελ, την οποία βιώνουν όταν αφήνουν τη Γη, αποτελεί την πύλη-είσοδο στον πνευματικό κόσμο. Παρ' όλο που οι ψυχές αφήνουν το σώμα τους με μεγάλη ταχύτητα, έχω συμπεράνει ότι η είσοδος στον πνευματικό κόσμο είναι μία προσεκτικά οργανωμένη διαδικασία. Αργότερα, όταν επιστρέφουμε στη Γη σε μια άλλη ζωή, η πορεία της επιστροφής περιγράφεται ως πολύ πιο γρήγορη.

1. Θάνατος και Αναχώρηση


Θάνατος και Αναχώρηση
Α. ( ΄Ανθρωπος ): Ω , θεέ μου ! Δεν είμαι πεθαμένος - ή μήπως είμαι; Εννοώ, το σώμα μου έχει πεθάνει - μπορώ και το βλέπω κάτω από μένα - αλλά εγώ μετεωρίζομαι ... μπορώ να κοιτάξω κάτω και να δω το σώμα μου να κείτεται ακίνητο στο κρεβάτι του νοσοκομείου. ΄Ολοι γύρω μουνομίζουν ότι είμαι πεθαμένος, αλλά εγώ δεν είμαι. Θέλω να φωνάξω, ε!, δεν είμαι στ' αλήθεια πεθαμένος! Είναι πραγματικά απίστευτο ... οι νοσοκόμες τραβούν ένα σεντόνι πάνω στο κεφάλι μου ... άνθρωποι που γνωρίζω κλαίνε. Υποτίθεται ότι έχω πεθάνει, όμως εγώ είμαι ακόμαζωντανός! Είναι περίεργο, γιατί το σώμα μου είναι απόλυτα νεκρό ενώ εγώ κινούμαι γύρω του από ψηλά. Είμαι ζωντανός!

Επιθανάτιες εμπειρίες


Καθημερινά περνούν την πύλη του θανάτου εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Παρόλο που ο θάνατος είναι αναπόφευκτο και άρρηκτα δεμένο με τη φύση γεγονός, ο άνθρωπος συνήθως τον φοβάται, καθώς «η άλλη πλευρά» είναι κάτι άγνωστο για τους περισσότερους, ανεξερεύνητο με ακαδημαϊκές μεθόδους, γεγονός που δυσχεραίνει τη δυνατότητά μας να επιβεβαιώσουμε σχετικά με το τι συμβαίνει μετά το δρασκέλισμα του κατωφλίου.

Έντβαρντ Σνόουντεν: ήρωας, προδότης ή απλώς ένα φρικιό;

Экс-сотрудник ЦРУ Эдвард Сноуден

Είναι ψυχολογικά ασταθής, προδότης ή απλώς ένα φρικιό; Τα μεγαλύτερα δυτικά ΜΜΕ, αφού δημοσίευσαν όλα μαζί μια σειρά από υλικά που δυσφημίζουν τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, που παραχώρησε ο Έντβαρντ Σνόουντεν, επίσης όλα μαζί άρχισαν να ξεσκεπάζουν τις κρυφές αιτίες της πράξης του. Ωστόσο, οι σοβαροί ειδικοί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος που συνειδητά και ανοιχτά αντιτάχθηκε στις υπηρεσίες ασφαλείας, καταδεικνύει μεγάλη αυτοκυριαρχία και αυτοέλεγχο.

Κόβουν το επίδομα τέκνων σε χιλιάδες οικογένειες

me-bash-to-synolo-toy-oikogeneiakoy-eisodhmatos-to-epidoma-teknwn

ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Δυσκολεύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις για την χορήγηση του επιδόματος τέκνων με βάση το νομοσχέδιο για την ΕΛΤΕ που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή, ενώ εγείρονται και ζητήματα αντισυνταγματικότητας από την Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής.
Σύμφωνα με τη ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση, το επίδομα τέκνων σε πολύτεκνους και τρίτεκνους θα δίνεται με βάση το σύνολο του οικογενειακού εισοδήματος, ενώ τώρα δινόταν με το οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα. Αυτό σημαίνει ότι αποκλείονται ενδεχομένως όσοι λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, είναι άτομο με ειδικές ανάγκες κ.λπ.

«Ο Ήλιος και το Νερό» - Νιγηριανός Μύθος



Ολυμπία Χατζησάρου

Μια φορά κι έναν καιρό, τότε που όλα πάνω στη γη ήταν αλλιώτικα, ο ήλιος και το νερό ζούσαν μαζί κι έκαναν παρέα. Ο ήλιος πήγαινε συχνά επίσκεψη στο νερό, μα το νερό ποτέ δεν τον είχε επισκεφτεί.

-"Γιατί δεν έρχεσαι και συ στο παλάτι μου;" ρώτησε μια μέρα ο ήλιος το νερό.
-"Δεν μπορώ, ήλιε μου", απάντησε το νερό.
"Γιατί, αν έρθω, πρέπει να φέρω μαζί μου όλους τους συγγενείς μου".
-"Και γι' αυτό, καλό μου νερό, ανησυχείς;" είπε ο ήλιος.
"Το παλάτι μου είναι μεγάλο. Έχει χώρο για όλους σας. Ελάτε και μη νοιάζεστε καθόλου", είπε αποφασιστικά ο ήλιος.

Zombie Apocalypse: Αληθινοί ιοί που μετατρέπουν τους ανθρώπους σε «ζόμπι»



Η επίθεση ζόμπι αποτελεί συνηθισμένο σενάριο καταστροφής.

Με αφορμή την σχετική επερχόμενη ταινία World War Z, αλλά και τη μεγάλη επιτυχία του Walking Dead, ας δούμε πόσο πιθανή είναι τελικά η εμφάνιση μίας μόλυνσης που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι.

Gabriela Ousakova...Έρωτας Σεξ, Ερωτική Λίμπιντο και Πορνεία

gabriela
 Έχουν χυθεί τόνοι ηλεκτρονικού μελανιού και έχουν γραφτεί αμέτρητες ηλεκτρονικές σελίδες για να διαβάζει κάποιος τις ερωτικές τάσεις και συμπεριφορές των ζωδίων. Κανείς όμως δεν λέει τι πρέπει να προσέχουμε! Κανείς δεν λέει τι πρέπει να διαβάζουμε σε έναν αστρολογικό χάρτη. Κανείς δεν λέει τι μας κάνει να συμπεριφερόμαστε με συγκεκριμένο ερωτικό τρόπο σε άλλα κράτη, πόλεις ή περιοχές. Αλλά, όλοι διαφημίζουν τις ερωτικές ευκαιρίες και τονίζουν το πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στο κρεβάτι, τι κάνουν στο σεξ, τι προτιμούν στον ερωτικό τους σύντροφο, τι πρέπει να κάνει κάποιο ζώδιο για να ρίξει ένα άλλο ζώδιο. Κανείς δεν μπαίνει σε βάθος για να δώσει σωστές πληροφορίες για να προσέχουμε και να έχουμε. Όλοι έχουν πέσει στην επιφανειακή εικόνα της εμπορικής ανταπόδοσης. Η ανταπόδοση αυτή έχει τις ρίζες της στον έντυπο τύπο και στην ασχετοσύνη των δημοσιογράφων που γράφανε από παλιότερες εποχές τα ζώδια γιατί «γνωρίζουν τι θέλουν» οι αναγνώστες των αστρολογικών στηλών.

Ο Δίας και η είσοδός του στον Καρκίνο, στις 26 Ιουνίου




Ένα από τα σημαντικότερα πλανητικά γεγονότα της χρονιάς είναι η είσοδος του Δία στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου του 2013. Στο ζώδιο του Καρκίνου θα παραμείνει έως τις 15 Ιουλίου του επόμενου έτους. Ανάδρομος θα γυρίσει από την 20η μοίρα του ζωδίου στις 7 Νοεμβρίου, για να ορθοδρομήσει όταν φτάσει στη 10η μοίρα στις 7 Μαρτίου του 2014. Το ζώδιο της Σελήνης, παραδοσιακά είναι μια αρκετά ευνοϊκή θέση για τον «τυχερό» του ζωδιακού κι αυτό γιατί βρίσκεται σε θέση έξαρσης, σε ζώδιο δηλαδή που εκφράζει με ευκολία τις ιδιότητες του. Στη 15η μοίρα βρίσκεται η απόλυτη έξαρση του, μια μοίρα που θεωρείται ενεργειακό φορτισμένο σημείο, όχι μόνο εξαιτίας της απόλυτης έξαρσης του Δία αλλά και γιατί εκεί βρίσκεται ο Sirius (14. 05 μοίρες) ο λαμπρότερος απλανής αστέρας που χαρίζει τιμές και δόξες και ο Canopus (14. 58 μοίρες) που χαρίζει αγάπη για τα ταξίδια κυρίως όταν βρεθεί σε σύνοδο με τον ωροσκόπο. Αυτό το τελευταίο πάντως, με ωροσκόπο στις 15 Καρκίνου μπορώ να σας το επιβεβαιώσω.

Για να προετοιμαζεστε για το τι μας ερχεται απο Ασια: Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες με θέμα τον υπερπληθυσμό




Συλλογή εικόνων από το Reuters από τις παραλίες μέχρι το μετρό, από τα εμπορικά κέντρα μέχρι τους δρόμους

Είναι τελικά πρόβλημα διεθνούς εμβέλειας ο υπερπληθυσμός; Ποιος είναι ο παγκόσμιος πληθυσμός μέχρι σήμερα και ποιος μπορεί να φανταστεί ποιο ποσό θα φτάσει το 2100;
Η αρχή συνέβη με την Κίνα, εκεί όπου η κυβέρνηση επέβαλε τον έλεγχο των γεννήσεων στις οικογένειες, στα αστικά κέντρα, προβλέποντας ένα παιδί ανά οικογένεια, μειώνοντας όμως αποτυχημένα την ετήσια αύξηση του πληθυσμού κάτω από το 1%.

Γιατί οι άνθρωποι έχουν μπλε μάτια και τι σημαίνει;

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Γιατί οι άνθρωποι έχουν μπλε μάτια και τι σημαίνει;

   
 
Χαρακτηριστικά των ανθρώπων με μπλε μάτια
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και δεν είναι απλά ένα κλισέ, αλλά μια απόλυτη πραγματικότητα. Τα κύρια γνωρίσματα του χαρακτήρα μπορούν να «διαβαστούν» στα μάτια των ανθρώπων, εφ 'όσον ξέρουμε το πώς.
Ο καθένας είναι διαφορετικός στον χαρακτήρα, στην εμφάνιση, στην κατανόηση αλλά το χρώμα των ματιών σε κάποιο βαθμό ενώνει τους ανθρώπους και τους δίνει μερικά κοινά χαρακτηριστικά.
Πριν μπούμε όμως στις λεπτομέρειες για τους ανθρώπους με μπλε μάτια που θα εξετάσουμε σήμερα, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα θεωρία από μια ομάδα ερευνητών από την Κοπεγχάγη, για την μετάλλαξη που προκαλεί το μυστηριώδες φαινόμενο των μπλε ματιών: Ότι όλοι οι άνθρωποι με μπλε μάτια, γενετικά σχετίζονται με ένα πρόσωπο που έζησε στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας κάπου μεταξύ 6 - 10.000 χρόνια πριν.

Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ




Γράφει: Λευτέρης Γκίνης
Ηλεκτρονικός μηχανικός, μηχανικός υπολογιστών, προγραμματιστής.

Τρίτη 25/6/2013
(1)Έχω και παλαιότερα γράψει σχετικό άρθρο για την μεθόδευση η οποία έλαβε χώρα στην Βαλκανική για την μετατροπή της χώρας μας σε υπόδουλο κράτος, και την εξαφάνιση του Έθνους των Ελλήνων.


Στο σημείο αυτό θα θυμίσω λίγο τον Κινέζο στοχαστή και εν δυνάμει στρατηγικό σύμβουλο της μεγάλης Κίνας, Sun Tzu (340bc), ένας άνθρωπος στον οποίο ανέθεσε ο Αυτοκράτωρ της Κίνας να του λύσει το μεγάλο ζήτημα των πολεμικών συγκρούσεων. 

Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




Γράφει και αναλύει: Λευτέρης Γκίνης 24-6-2013
1)
Έχω αναφερθεί και παλαιότερα για τον ύπουλο ρόλο της Ευρωπαϊκής ένωσης σε σχέση με τα κράτη του Ευρωπαϊκού νότου.

Όμως αυτή την φορά θα ήθελα να αναφερθώ και πάλι στην σχέση αυτή, μιάς και η γενικότερη γεωπολιτική και οικονομική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αναλογιζόμαστε το παρελθόν και το μέλλον μας.


Η Ελλάδα από την περίοδο της Τουρκικής απελευθέρωσης και μετά ήταν πάντοτε υπόδουλη σε κάποια μεγάλη δύναμη, ανάλογα με συμφέροντα τους (οικονομικά και γεωπολιτικά), μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έκανε δυναμικά την εμφάνισή της η Αμερική, όλοι οι Έλληνες, έχοντας πλήρη άγνοια των γεωπολιτικών τεκταινόμενων, και αντιμετωπίζοντας τον ψυχρό πόλεμο περισσότερο σαν ένα γεωπολιτικό παιχνίδι δύο μεγάλων δυνάμεων αδιαφόρησε παντελώς για την δική της γεωπολιτική θέση, δηλαδή τον ρόλο της πάνω στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα.

Ο 256 Ετών Κινέζος Βοτανολόγος Ολιστικής Ιατρικής Li Ching-Yuen Και Οι 15 Συμπεριφορές Που Προκαλούν Ασθένειες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ο βοτανολόγος είχε 23 συζύγους και μεγάλωσε περισσότερα από 200 παιδιά

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο βοτανολόγος  Li Ching-Yuen  γεννήθηκε στην Κίνα το 1677 (αν και ο ίδιος υποστήριξε ότι γεννήθηκε το 1736). Καθ 'όλη τη μακρά ζωή του, ασκήθηκε συνεχώς στα/στον βότανα-ισμό και τις πολεμικές τέχνες .. Το 1930, η εφημερίδα New York Times τύπωσε ένα άρθρο στο οποίο δημοσιεύθηκαν επίσημα κινεζικά κρατικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν. Τα έγγραφα αυτά, που χρονολογούνται από το 1827, περιελάμβαναν επίσημα συγχαρητήρια για τα 150α γενέθλια του Li Ching-Yuen . Αργότερα έγγραφα, που χρονολογούνται από το 1877, περιελάμβαναν επίσημα συγχαρητήρια για την 200η επέτειο του.

Δωρεάν οι ταινίες μέτρησης σακχάρου στους διαβητικούς



Εντελώς δωρεάν, χωρίς συμμετοχή, παίρνουν από χθες τις ταινίες μέτρησης σακχάρου μισό εκατομμύριο ασθενείς που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη. Όπως δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς στο περιθώριο της τελετής παράδοσης-παραλαβής, η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε την περασμένη Παρασκευή στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Βουβωνική πανώλη Χτυπάει Ζώα Στο Νέο Μεξικό και Την Καλιφόρνια

miceplague

Η βουβωνική πανώλη - ναι, ο μαύρος θάνατος που σκότωσε σχεδόν το 60% της Ευρώπης κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα- έχει αναφερθεί στο Νέο Μεξικό και την Καλιφόρνια.
Οι επίσημοι στο Νέο  Μεξικό προειδοποίησαν τους κάτοικους στα Ανατολικά Όρη και στον νομό Santa Fe ότι η βουβωνική πανώλη βρέθηκε σε δύο τοπικούς σκύλους. Οι κάτοικοι  συνιστάται να κρατήσουν τα σκυλιά και τις γάτες τους μακριά από τα τρωκτικά επειδή οι υπάλληλοι φοβούνται ότι θα μπορούσαν να μεταφέρουν τον Μαύρο Θάνατο μέσω των ψύλλων.

Γιατί οι Ιάπωνες δεν παχαίνουν;

Έχετε δει Ιάπωνα που να είναι παχύς; Ή έστω υπέρβαρος; Αν εξαιρέσουμε τους αθλητές του Σούμο, τότε παχύ Ιάπωνα, συναντάμε από σπάνια, μέχρι και πολύ σπάνια.
Ίσως τα τελευταία χρόνια με την συστηματική υιοθέτηση του δυτικού τρόπου ζωής και διατροφής (πχ fast food)στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, να βλέπουμε αρκετά παιδιά παχύσαρκα, αλλά σε γενικές γραμμές παχύς και Ιάπωνας είναι δυο έννοιες που δεν ταυτίζονται στο μυαλό μας. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΓΙΑΤΙ .... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ.




Τον αλλοδαπό που πουλά λαθραία στο κεντρο της πολης... ΔΕΝ τον κυνηγάς.
Την αλλοδαπη που εκπορνευεται στο κεντρο της πολης ... ΔΕΝ την κυνηγάς.
Το "αλοδαπάκι" που ζητιανεύει στο κεντρο της πολης ... ΔΕΝ το κυνηγάς.
Τον εμπορο που πασάρει ναρκωτικα στο κεντρο της πολης ...ΔΕΝ τον κυνηγάς.
Την ψευτοζητιανα που εχει ποτησει ναρκωτικα το βρεφος που φερει αγκαλια στο κεντρο της πολης....ΔΕΝ την κυνηγας.

10 περίεργα στοιχεία για τα κουνούπια




Μολονότι όλοι νομίζουμε ότι τα κουνούπια αρέσκονται στο γλυκό μας αίμα, τελικά αυτό που τα προσελκύει είναι το διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπουμε. Όσο πιο βαριά η αναπνοή μας, τόσο πιο πολύ διοξείδιο εκπνέουμε και τόσο πιο ελκυστικοί γινόμαστε για τα κουνούπια. Γι’ αυτό μας τσιμπάνε περισσότερο όταν είμαστε ιδρωμένοι μετά τη γυμναστική!

Ο καθαρότερος τρόπος για να σπάσουμε ένα αυγό!



Όταν χτυπάτε ένα αυγό στην άκρη ενός μπολ, δεν σπάει μόνο το κέλυφος. Η λεπτή μεμβράνη που περιβάλλει το λευκό και τον κρόκο σπάει εξίσου. Μικροσκοπικά θραύσματα από το κέλυφος μπορεί να αναμιχθούν με το υγρό και καταλήξουν τελικά στο πιάτο σας.

Φτιάξτε σολομό στο πλυντήριο πιάτων! Ναι καλά διαβάσατε...στο ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ πιάτων!


Το να φτιάχνεις φαΐ στο πλυντήριο σίγουρα ακούγεται εξωπραγματικό και αστείο...Όταν όμως πρόκειται για συνταγή ΣΕΦ, τότε δεν μπορείς παρά να το δοκιμάσεις!
Συστατικά:

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Φιλέτο σολομού σε κομμάτια
¼ του φλιτζάνιού φρέσκο ​​χυμό λάιμ
αλάτι και μαύρο πιπέρι
1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες
αλουμινόχαρτο

Πως θα το φτιάξετε:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα