Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο ευτυχισμένος άνθρωπος





Ευτυχισμένος
είναι ο άνθρωπος
που δεν είναι
τίποτα.

Ευτυχισμένος δεν είναι ο άνθρωπος που δεν έχει τίποτα, γιατί,  τα πλούτη πολλοί εμίσησαν,  τη δόξα όμως;;

Οι σχέσεις του γάμου και της οικογένειας βελτιώνονται αληθινά όταν εξαφανίζεται η νωθρότητα



Οι σχέσεις του γάμου και της οικογένειας βελτιώνονται αληθινά όταν εξαφανίζεται η νωθρότητα. Όταν αρχίζει η νωθρότητα είναι ψυχολογικό σημάδι ότι ένα μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης ασχολείται με κάτι μυστικό. Όταν ένας άνδρας αρχίζει να γίνεται νωθρός, ο μισός του εγκέφαλος είναι μακριά από τη γυναίκα του και από τα προβλήματα και τις ευθύνες του. Η νωθρότητα σημαίνει κρύψιμο εξαιτίας κάποιας εσωτερικής σύγκρουσης ή μυστικής κατάληψης. Για να διώξει αυτήν τη σύγκρουση ή τη μυστική κατάληψη ο άνδρας πρέπει να ασχοληθεί με μια πολύ σκληρή εργασία – να βάψει το σπίτι, να περιποιηθεί τον κήπο, να χτίσει ή κάτι παρόμοιο.

Ο Γύφτος



Ήλθε στο ύπνο μου και πάλι ο ζητιάνος
ρακένδυτος και ελεεινός.
Δεν άντεξα στη θέα του και στη βρώμα
κι έστρεψα με απέχθεια το πρόσωπο.
Μ’ αυτός χωρίς να πτοηθεί άρχισε να φωνάζει:


“Μην αποστρέφεις το κεφάλι σου και κοίτα με”
“Τι θέλεις από μένα γύφτο; Δεν έχω να σου δώσω τίποτα”
“Δεν ήλθα για ελεημοσύνη” αποκρίθηκε,
“τα πρωτοτόκια πίσω σου ζητώ,
την περιουσία μου να επιστρέψεις,
να ζήσω θέλω τη ζωή που δεν έζησα!”

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ποιό ψευδώνυμο χρησιμοποιούσε ο Παπανδρέου στην επικοινωνία του με τους υπουργούς;


Αυτό είναι άνω ποταμών και μάλιστα δεν είναι καθόλου πλάκα. Υπήρχε η πληροφορία από τους ίδιους τους …εμβρόντητους παραλήπτες αλλά κανείς δεν τους πίστευε.


Οι διαρροές μάλιστα λένε πως υπήρξαν τέτοια μειλς ως αποδεικτικά έγκρισης εξόδων, που ανασύρθηκαν κατά την συλλογή των στοιχείων για το πόρισμα των οικονομικων του κινήματος.

Βρήκαν γιατί είναι συχνότερα τα εμφράγματα τον χειμώνα


emfragma
Ένα μυστήριο της καρδιολογίας πιστεύουν ότι έλυσαν επιστήμονες από τη Σουηδία και την Κίνα, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι εμφράγματα και εγκεφαλικά είναι συχνότερα και πιο επικίνδυνα τον χειμώνα εξαιτίας του... καφέ λίπους.
Η αύξηση των θανάτων από καρδιαγγειακά νοσήματα τον χειμώνα αποδιδόταν στο ότι ο οργανισμός καταπονείται από το κρύο, αλλά έως τώρα οι γιατροί δεν ήξεραν την ακριβή βιολογία πίσω από την εποχιακή αύξησή τους.
Η διεθνής ομάδα επιστημόνων, όμως, διαπίστωσε ότι το καφέ λίπος, το οποίο έως τώρα εθεωρείτο ωφέλιμο, οδηγεί σε στένωση των αιμοφόρων αγγείων, όταν οι άνθρωποι εκτίθενται σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Το καφέ λίπος είναι αυτό που χρησιμοποιεί ο οργανισμός για να παράγει θερμότητα, ενώ όσο περισσότερο είναι, τόσο λιγότερο παχυντικό λευκό λίπος έχουμε - και γι’ αυτό θεωρείται ωφέλιμο.

Εντάλματα Σύλληψης Σε Όλο Τον Πλανήτη Για Μπους Και Ομπάμα το 2013!!! (Βίντεο)


Εξαιρετική αναφορά από το  RT σχετικά με τα εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί σε όλο τον  κόσμο για τον Ομπάμα και τον Τζορτζ  Μπους για εγκλήματα πολέμου. 

Περαιτέρω εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούν,  περιλαμβάνουν  τους  Ντόναλντ Ράμσφελντ, Ντικ Τσένι,  Τόνι Μπλερ και  Henry Kissinger.

«ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Dimosievma Milliyet


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα «μυστηριώδες» ελληνικό αεροσκάφος το οποίο σύμφωνα με τους Τούρκους παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο την Δευτέρα πρώτη Ιουλίου, έχει αναστατώσει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο γιατί δεν έγινε γνωστή η ταυτότητα και το είδος του κάτι που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά για το σύστημα παρακολούθησης των τουρκικών ραντάρ στην περιοχή του Αιγαίου.

Νίκησαν το AIDS με μεταμόσχευση μυελού οστών. Συγκρατημένη αισιοδοξία

Νίκησαν το AIDS με μεταμόσχευση μυελού οστών. Συγκρατημένη αισιοδοξία
Οι διαπιστώσεις για το τι συνέβη παρουσιάστηκαν στο International Aids Society Conference και είναι οι εξής: Δυο ασθενείς με AIDS που ήταν φορείς για 30 χρόνια και κρατούσαν τον ιό σε ύπνωση με αντιρετροϊκά φάρμακα, νόσησαν και μετά από λίγο καιρό εμφάνισαν λέμφωμα (καρκίνο). Οι γιατροί για να τον αντιμετωπίσουν αναγκάστηκαν να τους κάνουν μεταμόσχευση μυελού. Λίγο μετά την μεταμόσχευση ο HIV, είχε εξαφανιστεί από το αίμα τους.

Ενσυναίσθηση: H άγνωστη δύναμη της επικοινωνίας



Ίσως να φοβίζει λίγο η λέξη. Ακούγεται περίπλοκη ως έννοια, μπορεί και λίγο να μας μπερδεύει. Ενδέχεται η εφαρμογή της στην καθημερινότητά μας να απαιτεί θεαματική υπέρβαση των παραμέτρων που συγκροτούν την ύπαρξή μας; Μας προτρέπει να γίνουμε εξαιρετικά καλοί, άψογοι, άσπιλοι;
Τίποτα από όλα αυτά. Η ενσυναίσθηση μας καλεί σε μια μικρή προσπάθεια, ώστε να μπορέσουμε να μπούμε στη θέση του άλλου χωρίς να χάσουμε την ακεραιότητα της δικής μας ύπαρξης. Η ενσυναίσθηση μας παρακινεί να κάνουμε ένα μικρό βήμα, με τεράστια όμως επίδραση στις διαπροσωπικές επαφές μας.

Γυμναστική και μείωση του σωματικού λίπους




Παχυσαρκία θεωρείται η κατάσταση της υπερβολικής συσσώρευσης λίπους στο σώμα. Ο λιπώδης ιστός είναι απαραίτητος για μερικές βασικές λειτουργίες, αλλά η υπέρμετρη αύξησή του μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές παθήσεις, όπως καρδιαγγειακά, εγκεφαλικά, υπέρταση, διαβήτη, αναπνευστικά προβλήματα, οστεοαρθρίτιδες, υψηλή χοληστερίνη και τριγλυκερίδια, καθώς και σε διάφορες μορφές καρκίνου. 

Τα γονίδια επηρεάζουν κατά ένα ποσοστό της τάξεως του 25%-40%, αλλά καθοριστικό για την εκδήλωση της παχυσαρκίας είναι το περιβάλλον. Αν το ενεργειακό ισοζύγιο πρόσληψης και κατανάλωσης θερμίδων είναι αρνητικό, ακόμα και αν κάποιος φέρει τα γονίδια της παχυσαρκίας, δε σημαίνει αυτόματα πως θα οδηγηθεί σε αυτήν.

Οι αρχές μας…

http://www.greeklandscapes.com/images/wallpapers/greeklandscapes_09_640x480.jpg

Όλα έχουν μια αρχή, η οποία παραμένει σταθερή και αμετάβλητη όσο και αν αλλάξουν τα πράγματα στην συνέχεια.


Στις μέρες μας δεχόμαστε έναν πόλεμο που είναι άγνωστος σε εμάς, δεν υπάρχει τακτική για να μας ενώσει, δεν υπάρχει στρατηγική για να μας οργανώσει, δεν υπάρχει στρατηγός για να μας καθοδηγήσει σε τούτο τον πόλεμο που έχει ρημάξει σχεδόν όλους τους οίκους των Ελλήνων και έχει εκφυλίσει κάθε ανθρώπινη αξία και αρετή.

Ζιζανιοκτόνο συνδέεται με αυτισμό, Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ!


Νέο σοκ προκαλεί στη διεθνή κοινή γνώμη η αναφορά επιστημόνων για τις δραματικές επιπτώσεις που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό το μεγαλύτερο σε πωλήσεις ζιζανιοκτόνο στον κόσμο, το Roundup της εταιρείας Monsanto.

Οι ερευνητές, στην αναφορά τους και αφού επανεξέτασαν εκατοντάδες μελέτες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δίνουν νέα διάσταση για τις επιπτώσεις που επιφέρει το Glyphosate, που είναι το ενεργό συστατικό του  Roundup.

Υποβαθμίστηκαν τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες


  • 0
     
5E2C860D38F99CB110F024B552D25E28.jpg
  Το αξιόχρεο τριών μεγάλων ευρωπαϊκών τραπεζών – της γερμανικής Deutsche Bank, της βρετανικής Barclays και της ελβετικής Credit Suisse Group- υποβάθμισε ο οίκος Standard & Poor’s, στην κατηγορία Α από Α+, λόγω των νέων τραπεζικών κανόνων και των «αβέβαιων συνθηκών της αγοράς», αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg.
Ο οίκος επιβεβαίωσε επίσης το αξιόχρεο της ελβετικής τράπεζας UBS στη βαθμίδα Α.

Κατερρευσαν οι μελισσες στην Μεγαλη Βρετανια



Η Ένωση Μελισσοκόμων ανακοίνωσε ότι πέρυσι χάθηκε το 33,8% των αποικιών εξαιτίας του πλέον υγρού καλοκαιριού των τελευταίων 100 ετών και του παρατεταμένου χειμώνα που ακολούθησε.

Τη διενέργεια «κατεπείγουσας και λεπτομερούς» έρευνας για τον εντοπισμό των αιτιών που έχουν οδηγήσει σε κατάρρευση τις αποικίες μελισσών στη Βρετανία διέταξε η κυβέρνηση της χώρας.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Ένωση Μελισσοκόμων ανακοίνωσε ότι πέρυσι χάθηκε το 33,8% των αποικιών εξαιτίας του πλέον υγρού καλοκαιριού των τελευταίων 100 ετών και του παρατεταμένου χειμώνα που ακολούθησε. Το ποσοστό είναι το μεγαλύτερο εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια, απ’ όταν η ένωση άρχισε να καταγράφει αυτά τα δεδομένα.

Πιστεύεις ότι είσαι ο νους σου ?


Ο νους είναι ένα εξαιρετικό όργανο, όταν τον χρησιμοποιείς σωστά. Όταν όμως τον χρησιμοποιείς με λάθος τρόπο, τότε γίνεται καταστροφικός. 

Για να το πω με μεγαλύτερη ακρίβεια, δεν είναι τόσο ότι χρησιμοποιείς το νου σου με λάθος τρόπο - συνήθως δεν τον χρησιμοποιείς καθόλου. Αυτός χρησιμοποιεί εσένα. 

Μην Αποφύγετε Τον Ήλιο Αυτό Το Καλοκαίρι!




Γνωρίζουμε όλοι ότι η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την υγεία των οστών. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι πριν λίγα χρόνια είναι πόσο επηρεάζει άλλους τομείς της υγείας μας και πως.
Τα τελευταία χρόνια ο παγκόσμιος ιατρικός τύπος και τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων είναι γεμάτα από άρθρα που αναφέρονται στις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης D: στα αυτοάνοσα νοσήματα, στον αυτισμό, στη νόσο Alzheimer, στη σκλήρυνση κατά πλάκας, στην υπέρταση, στον καρκίνο, στο διαβήτη, στην εγκυμοσύνη, στην ανάπτυξη των παιδιών και σε πολλά άλλα.
Αν αναζητήσετε νέα και ειδήσεις για τη βιταμίνη D θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο "καυτά" θέματα των τελευταίων ετών. Η πληθώρα των επιστημονικών ανακοινώσεων που δημοσιεύονται καθημερινά είναι εντυπωσιακή.
Αυτή τη στιγμή η μέτρηση της βιταμίνης D στο αίμα είναι η εξέταση που ζητείται με τη μεγαλύτερη συχνότητα από τους γιατρούς στις ΗΠΑ.

Φτιάξε φυσική παγίδα για κουνούπια μόνος σου!

Φτιάξε φυσική παγίδα για κουνούπια μόνη σου!
Η ζέστη έπιασε για τα καλά και οι γνωστοί-άγνωστοι "εχθροί" έχουν αρχίσει την… αφαίμαξη. Πέρα από τα γνωστά αντικουνουπικά "ζουμιά", σπιράλ και κρέμες, δες πώς μπορείς να φτιάξεις μόνη μια παγίδα για τα ενοχλητικά έντομα εύκολα και οικονομικά.


Θα χρειαστείς:

Morgellons.Τι δεν μας λένε οι συνωμοσιολόγοι.




Morgellons, η ασθένεια που ταυτίζεται με τους αεροψεκασμούς σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους,εκατοντάδες άρθρα κυκλοφορούν για την ασθένεια αυτή η οποία,σύμφωνα πάντα με τη γνώμη των συνωμοσιολόγων,έγκειται στο ευρύτερο πλαίσιο της μείωσης του πληθυσμού,αν θέλουν να μειώσουν το πληθυσμό γιατί το προσδόκιμο ζωής συνεχώς αυξάνεται αλλά και ο πληθυσμός της γης σημειώνει άνοδο,είναι κάτι που οι συνωμοσιολόγοι σίγουρα αδυνατούν να απαντήσουν...

ομίχλη ....



Ας σταματήσουμε βρίσκουμε όλων των λογιών της δικαιολογίες μέσα μας και ας ξεκαθαρισουμε...... μη ψάχνετε αφορμές και σημαδάκια για να μείνετε ... πάρτε το απόφαση και φύγετε, σταματήστε να ασχολείστε και μη προσπαθείτε να δείτε μέσα στην ομίχλη το τοπίο... είναι θολό!!!
ενώστε τα κομμάτια του παζλ και αν λείπουν παρατήστε δε θα καταφέρετε ποτέ να το τελειώσετε όσο και αν το θέλετε!!

ακούστε το ένστικτο σας!!!,

«Περιήγησις εις την Σελήνην»


film-le-voyage-dans-la-lune 

Lune, quell esprit sombre
Promène au bout d’un fil
Dans l’ombre
Ta face et ton profil?
Musset
«Ουδέν υπάρχει απατηλότερον των γυναικών και των επιταφίων», έγραφεν ο Βύρων μετά άυπνον νύκτα, ης το πρώτον ήμισυ είχε διέλθει εις επίσημον χορόν, θαυμάζων τους γυμνούς ώμους και τας ενδυμένας φράσεις των θυγατέρων της υγράς Βενετίας, το δε άλλο ήμισυ εντός νεκροταφείου, του οποίου πάντες ανεξαιρέτως οι κάτοικοι ανεπαύοντο υπό πλάκας, εφ’ ων όλαι του κόσμου αι αρεταί και τινες άλλαι ακόμη ήσαν με χρυσά γράμματα κεχαραγμέναι. Αλλ’ ου μόνον αι ανυμνούσαι των νεκρών τας αρετάς, αλλά και αι επιστέφουσαι τα έργα των ζώντων επιγραφαί υπόκεινται δυστυχώς εις την αυτήν κατηγορίαν.

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΒΑΤΙΚΑΝΟ - Η ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΖΗΖΙΟΥΛΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΟΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ



Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου βρίσκεται από χθες στη Ρώμη, προκειμένου να συμμετάσχει, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, στους εορτασμούς της Θρονικής εορτής της Εκκλησίας της Ρώμης, επί τη μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Τι εστί... βερίκοκο;

Μπαίνει σιγά-σιγά στην εποχή του και μυρίζει… καλοκαίρι. Καθώς λοιπόν απολαμβάνετε ξανά τη γεύση του βερίκοκου μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, δείτε τι οφέλη έχει για την υγεία και τη σιλουέτα σας.

Όλο το χειμώνα σας κράτησαν καλή παρέα τα μήλα, τα πορτοκάλια και τα αχλάδια, τώρα, όμως, είναι η εποχή που καινούργια, καλοκαιρινά φρούτα ετοιμάζονται να αποτελέσουν το ιδανικό δροσιστικό σνακ της ημέρας και το βερίκοκο είναι ένα από αυτά.
Με καταγωγή από τη Μογγολία, τη Βόρεια Κίνα και τη Μαντζουρία, το βερίκοκο ήρθε στην Ευρώπη από την Αρμενία και μάλιστα στην Ελλάδα λέγεται πως μεταφέρθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο. Σε διάφορα μέρη της χώρας μας θα το συναντήσετε και ως ζερδελιά, ζαρνταλιά ή χρυσόμηλο, η γεύση του, όμως, παντού παραμένει μοναδική, δροσιστική και άκρως ευεργετική σε διάφορους τομείς, ειδικά για όσους το καταναλώνουν τακτικά.

20 φοβερές χρήσεις του ξυδιού που δεν τις φανταζόσασταν – Τις ξέρατε;;;

Στοίχημα ότι χρησιμοποιείτε το μπουκάλι ξύδι που έχετε στο σπίτι σας αποκλειστικά για να ραντίσετε τη σαλάτα σας..
Το υγρό αυτό ανακαλύφθηκε κατά λάθος, όταν προϊόντα όπως το κρασί, η μπύρα και ο μηλίτης άρχισαν με τον καιρό να αποκτούν μια ξινή γεύση. Γνωρίζατε όμως ότι το ξύδι, ιδιαίτερα το λευκό και εκείνο που προέρχεται από το μηλίτη, έχει πάρα πολλές χρήσεις; Ιδού 20 ασυνήθιστες και οικολογικές χρήσεις του ξυδιού που ίσως να μην έχετε σκεφτεί:


1. Κοντίσιονερ για τα μαλλιά
Αν θέλετε μεταξένια και λαμπερά μαλλιά το ξύδι κάνει θαύματα! Διαλύστε ένα κουτάλι της σούπας ξύδι από μηλίτη σε ένα ποτήρι νερό μαζί με λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου. Απλώστε στα μαλλιά σας και ξεπλύνετε καλά. Τα μαλλιά θα αποκτήσουν αστραφτερό χρώμα και οι κόμποι θα διαλυθούν. Για λίγο χρόνο το κεφάλι σας θα μυρίζει αλλά σύντομα η μυρωδιά θα εξαφανιστεί.

Απίστευτο βίντεο: H αποτυχία Toυ Ρωσικού Πυραύλου M Proton!!

070113c

Ο ήλιος και η σελήνη … ένα παραμύθι αγάπης…



Όταν ο Ήλιος και η Σελήνη συναντήθηκαν για πρώτη φορά ...
ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και ξεκίνησε μια μεγάλη αγάπη ...
Ο κόσμος ακόμα δεν είχε δημιουργηθεί ...
και την ημέρα που ο Θεός αποφάσισε να τον φτιάξει ... τους έδωσε το φως τους ...
Αποφασίστηκε ότι ο Ήλιος θα φώτιζε τη μέρα και η Σελήνη τη νύχτα ...
Και έτσι θα ζούσαν χώρια ...
Με αυτή την απόφαση, πλημμύρισαν από στενοχώρια,
γιατί κατάλαβαν πως θα ζούσαν χωριστά ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ.. ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΛΑ ΕΠΙΠΛΟ.. ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ...



ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑ..
ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ...
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΑΚΟΜΑ..
ΠΕΡΑ  ΛΙΓΩΝ  ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα