Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η Ύλη Δεν Υπάρχει



Η Ύλη και η Δύναμη, είναι δύο διαφορετικά και ξεχωριστά μεταξύ τους πράγματα !!! Ο Καρτέσιος διαχωρίζει τον Νου από το Σώμα και την ανθρώπινη φύση από την φύση. Παρ όλο που πίστευε πως όλα είναι έργα του θεού, εν τούτοις ο Ντεκάρτ, τα διαχώριζε. Αγαπούσε πολύ τα ρολόγια και έλεγε «εκλαμβάνω το σώμα του ανθρώπου σαν μηχανή» αυτό δημιούργησε την ψυχιατρική και την ψυχολογία που έγινε η μελέτη στης ψυχής, που κατ αυτούς, δεν υπάρχει. Εδώ έπεσε ο πέλεκυς και η επιστήμη έγινε πιο δογματική και από την εκκλησία με αποτελέσματα πολύ χειρότερα από την Ιερά Εξέταση.

Η θηλυκή υπόσταση των μαθητών του Ιησού.


Διαβάζοντας την Καινή Διαθήκη στο ευαγγέλιο του Λουκά κεφάλαιο 8

1 ΚΑΙ ύστερα απ' αυτά, αυτός περνούσε μέσα από κάθε πόλη και κωμόπολη, κηρύττοντας και φέρνοντας το χαρμόσυνο άγγελμα για τη βασιλεία τού Θεού· και οι δώδεκα ήσαν μαζί του·
2 και μερικές γυναίκες, που είχαν θεραπευθεί από πονηρά πνεύματα και ασθένειες, η Μαρία, που λεγόταν Μαγδαληνή, από την οποία είχαν βγει επτά δαιμόνια,
3 και η Ιωάννα, η γυναίκα τού Χουζά, του επιτρόπου τού Ηρώδη, και η Σουσάννα, και πολλές άλλες, που τον υπηρετούσαν από τα υπάρχοντά τους.

Πώς και να εκπλήσσεσαι εξάλλου με έναν λαό που ανακατεύει ρετσίνι με κρασί, τυλίγει ρύζι με χορταρικά σε αμπελόφυλλα , παίρνει το ευρωπαϊκό κύπελλο σχεδόν χωρίς κανένα γκολ;





"Πολιτισμικό σοκ της Ελλάδας" Αρθρογραφος.Κ.Boetig από το Focus on line.

* Η μετάφραση από τα γερμανικά του άρθρου, έχει ως εξής:"Η Ε.Ε. ζητάει από την Ελλάδα όχι μόνο μια σκληρή οικονομική πολιτική αλλά απαιτεί και αλλαγή της νοοτροπίας. Οι ρίζες όμως της διαφορετικότητας είναι βαθιές και δεν θα αλλάξει τίποτα πέραν μιας αισθητικής εξωτερικής επέμβασης

Μπορούμε να καταλάβουμε τους Έλληνες;

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ HAARP; ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΘΕΙ!!!

HAARP facility shuts down and will be dismantled

16 Ιούλ 2013 - Το High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) - ένα θέμα που ασκεί γοητεία σε πολλούς ανθρώπους και αποτελεί τον κύριο στόχο των συνωμοσιολόγων και των αντικυβερνητικών ακτιβιστών - έχει κλείσει

Ο Διευθυντής του προγράμματος HAARP,  Δρ James Keeney στο Kirtland Air Force Base στο Νέο Μεξικό, είπε στο ARRL ότι η 35 στρεμμάτων εγκατάσταση για την  έρευνα της ιονόσφαιρας στην  απομακρυσμένη περιοχή Gakona στην Αλάσκα, έχει κλείσει από τις αρχές Μαΐου.

"Σήμερα η περιοχή έχει εγκαταλειφθεί», είπε. "Δεν υπάρχουν χρήματα. Δεν έχουμε μία. "Ο Keeney είπε ότι δεν υπάρχει κανείς στην περιοχή , έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι πρόσβασης, τα κτίρια είναι ερμητικά κλειστά και η ισχύς απενεργοποιήθηκε. 

Πρωτοφανής σκηνή! Δεν έχει ξαναγίνει… ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Eurogroup president Jean Claude Juncker visits Greece

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αμοντάριστο το διάγγελμα Σαμαρά!!!

Πρωθυπουργός σε διάγγελμα εγκατέλειψε το πόντιουμ αφήνοντας εμβρόντητους τους δημοσιογράφους και τον λαό που παρακολουθούσαν την ανακοίνωση για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ένα θέμα που η κυβέρνηση έχει αναγάγει σε μείζον θέμα.

Έλληνες Μισθοφόροι στη Μέση Ανατολή



γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Ιράκ. Κάπου στα περίχωρα της Βασόρα...

- Cargo 1, slow down...NOW...
- Το ελέγχω boys...ο παρατηρητής μου από πάνω έχει ένα μάτι που γαμεί κι ένα πολυβόλο που δέρνει...
- Κι αυτοί εκεί έξω, Μουγκάμπε, έχουν κάτι ιρανικές αντιαρματικές που θα σου σκίσουν το γκρόβερ...κόψε ταχύτητα ρε μαλάκα και περίμενέ μας...
- Ελάτε ρε κότες....άντε γκαζώστε λίγο...όποιος περάσει πρώτος από εκείνους τους δύο βράχους ανάμεσα κερνάει τις μπύρες....
- Κόψε ταχύτητα ρε μαλάκα...μπορεί να μας την  έχουν στημένη εκεί μέσα...περίμενε να ελέγξουμε πρώτα με ανιχνευτές...
- Θα χάσουμε χρόνο και νυχτώνει cargo 2...Βλέπω....καθαρά είναι...ελάτε...αν συνεχίσουμε μ’ αυτή την ταχύτητα δεν θα προλάβουν να δουν από που θα τους έρθει...

Μπορεί ο Δημόσιος Τομέας να είναι κερδοφόρος;


Τι σημαίνει η περισπούδαστη ρήση: «Το κράτος οφείλει να παράσχει μόνο εκείνες τις υπηρεσίες, τις οποίες δεν μπορεί να παράσχει ο ιδιωτικός τομέας»;

Τι  όμως δεν μπορεί να παράσχει ο ιδιωτικός τομέας;
Προφανώς, τις υπηρεσίες εκείνες που δεν τού αποφέρουν αρκετό κέρδος.

Ποια είναι τα συμπτώματα της λοίμωξης από ιό του Δυτικού Νείλου; Μικρά αλλά χρήσιμα μυστικά για τα κουνούπια


Συντάκτες: Aλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. Βιολόγος

Ποια είναι τα συμπτώματα της λοίμωξης από ιό του Δυτικού Νείλου;


Το 80% των ατόμων που μολύνονται παραμένουν ασυμπτωματικοί, το 20% εμφανίζουν ήπια νόσο, ενώ λιγότεροι από 1 στα 100 ασθενείς, εμφανίζουν σοβαρή κλινική νόσο που προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα.

2.Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ




Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ


Ερμηνεία της παραγράφου [α26 έως α43] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

2 από 2

Την εποχή του Κριού , με την είδηση της άφιξης της Αθηνάς στη ΓΗ, ο Ποσειδώνας κάλεσε τους συμμάχους του Αχαιούς σε μια συγκέντρωση στον πλανήτη ΑΡΗ ,να τους ενημερώσει για την βασική πρόταση του προς τους Έλληνες Αθανάτους για το μέλλον του πλανήτη.

Η πρόταση του Ποσειδώνα είναι απλη.Δημιουργια νέου είδους ανθρώπου με διπλή υπόσταση ,μια θεϊκή με την Ε.Ε. μέσα του καλά κρυμμένη και μια ανθρώπινη, φανερή ,πρακτική και καθημερινη.

1.Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ





Παραγραφος α26 εως α 43 .

1 από 2

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ

Έχοντας επίγνωση των όσων συνέβαιναν στο αστρικό μας σύστημα, οι αιώνιοι Ολύμπιοι θεοί του γαλαξία Ελλάδα, ενώ πλησίαζε η εποχή του Κριού, την Αθηνά και τον Ερμή κάλεσαν να μεταβούν στην Ιθάκη 33. Ο Μενέλαος, ο αρχαιότερος και καλύτερος σύμμαχος των Ελλήνων στο γαλαξία μας , αρχηγός των Δαναών κλήθηκε να συμβάλλει με τις δυνάμεις του στην αποστολή των Ελλήνων στη ΓΗ.
...........................................................................

335[2]=Ζηνος* .-[ο θεος ΔΙΑΣ].-α27

335[2]=ος ζην*.-[αυτος που ζει αιώνια].- α27

335[2]=Νηος ζ’[ω].[στο αστροπλοιο του ζει ο Δίας / ο μέγα-υπολογιστής ΔΙΑΣ με τον οποίον είναι εφοδιασμένα όλα τα αστροπλοια των Ελλήνων].-α27
........................................................................

Ο Ολύμπιος ΔΙΑΣ , μέγα βίο-υπολογιστής εγκατεστημένος σε κάθε αστροπλοιο των συμμάχων των Ελλήνων στο γαλαξία Αργο ,γνώστης κάθε πληροφορίας από γεννήσεως του σύμπαντος, αναλαμβάνει, αφού αισθάνθηκε πως ήταν χρέος του να το κάνει, να πληροφορήσει όλους τους συμμετέχοντες στην ομάδα κρούσης του Μενέλαου, με τις διαπραγματευτικές τους θέσεις στις συζητήσεις τους με τους Αχαιούς, για το κλείσιμο της συμφωνίας σχετικά με το μέλλον του πλανήτη μας. 

Ο ΕΡΩΣ βοηθά στην απελευθέρωση της τόσο αναγκαίας ιερής επιστημονικής γνώσης.




Από την κρυμμένη σοφία της Οδύσσειας.

Στίχος α150

65[2]=Εξ = από η [6]
225[9]=Ερον=αιτιακη του ουσιαστικου ερως.
425[2]=Εντο=του ρηματος ιημι = στελλω-αποστελλω-χυνω-χυνομαι-αφινω-θετω-βαζω-εκβαλλω

715[4]=Εξ ερον εντο .-[ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.Το [εξ ερον εντο] στη κυριολεξία ερμηνεύεται [από έρωτα χύνω η από αγάπη αποστέλλω-εκβάλλω] φυσικά η έκφραση αναφέρεται στην Ε.Ε. που μόνο αν «αγαπήσουν» τα δυο εγκεφαλικά ημισφαίρια [γάμος] και τηρηθούν όλοι οι κανόνες της επαφής «χύνει» την «ιερή πληροφορία» στον ενδιαφερόμενο υποψήφιο άνδρα-ήρωα-μύστη [μνηστήρα] / ΕΡΜΗΝΕΙΑ. Μέσα στο[ κύτταρο] υπάρχουν [6] [δισεκατομμύρια γράμματα] που από ερωτα,ρεουν,νερο [ιερή επιστημονική πληροφόρηση] . α150

Άοσμες Οσμές


Λέγεται ότι κάποια στοιχεία και ενώσεις είναι άοσμα. Δημοφιλέστερα από αυτά, το οξυγόνο, όσο κι αν το χρειαζόμαστε, δε μπορούμε να αντιληφθούμε την ύπαρξή του άμεσα παρά μόνο όταν φτάσει να επιδράσει με τον οργανισμό μας. Γνωστή ένωση, εκτός από άοσμη και άγευστη, είναι το νερό.

 Μάλιστα είναι ένα κριτήριο της ποιότητάς του.  Παρότι μπορούμε να βρούμε κι άλλες πολλές τέτοιες ενώσεις και στοιχεία, νομίζω ότι για πολλά από αυτά, η αιτία του άοσμού τους βρίσκεται κάπου αλλού από την αδυναμία του οσφρητικού μας συστήματος να συλλάβει διά της παρουσίας τους πληροφορίες χαρακτηριστικές των μορίων τους.

Κίσινγκερ: «Χορτάστε με λόγια τους πεινασμένους»!


Του Θεόδωρου Δίζελου

Ο αρχιτέκτονας της σημερινής μορφής του απάνθρωπου καπιταλισμού, αμερικανοεβραίος πολιτικός Κίσινγκερ, είχε απευθύνει directive στους ηγέτες όλων των κρατών που στηρίζουν το σημερινό σύστημα και το στηρίζουν ακόμη, να χορταίνουν με λόγια ευδαιμονίας τους λαούς για να δέχονται τα μέτρα που εξυπηρετούν το σύστημα. 
Και τώρα ακόμη η προτροπή αυτή ισχύει και εφαρμόζεται σε ευρύτατη κλίμακα.

Γιατί τυρόπιτα κουρού και όχι σφολιάτα


Μια αγαπημένη γεύση των περισσοτέρων είναι η τυρόπιτα. Ιδιαιτέρως για άτομα που είναι αρκετές ώρες εκτός σπιτιού και κινούνται περισσότερο στο δρόμο είναι μια εύκολη, πρακτική και φυσικά γευστική λύση. 
Ωστόσο, όπως και ότι τρώμε από έξω και δεν γνωρίζουμε τι υλικά χρησιμοποιούνται, είναι άγνωστο το πόσο και τι είδους λιπαρή ύλη χρησιμοποιείται, για την Παρασκευή μιας κατά τα άλλα νοστιμότατης τυρόπιτας.

Ο καλύτερος φυσικός τρόπος για να απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα στο πρόσωπο!




Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να μειώσετε ή να εξαλείψετε την τριχοφυΐα από το πρόσωπο, αν και μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνη και εξαιρετικά δαπανηρή. Εδώ σας έχουμε ένα τρόπο για να αντιμετωπίσετε την τριχοφυΐα μόνη σας στο σπίτι!

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την τριχοφυΐα είναι η απολέπιση, και ο η καλύτερη φυσική απολέπιση που μπορείτε να βρείτε στην κουζίνα σας, είναι η ζάχαρη και το μέλι.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Φίλοι μου, σήμερα θα αναλύσουμε μαζί, και κάτω από τη σύγχρονη κβαντική αντίληψη, το θέμα των δημιουργικών ανθρωπίνων σχέσεων .
Πρώτον, θα ξεκινήσουμε με τη διερεύνηση της σχέσης μας με τον εαυτό μας.
Επειδή όταν μιλάμε για δημιουργικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, αν αυτή που
έχουμε με τον εαυτό μας δεν είναι δημιουργική, είναι απίθανο κάποιος άλλος να
τη βιώσει με μας.
 Θα συζητήσουμε, επίσης, την ιδέα της έλξης και την ιδέα της συμμετοχής σε δημιουργικές σχέσεις.

 Είμαστε όλοι  παιδιά και οι δημιουργικές σχέσεις θα πρέπει να είναι παιδικό παιχνίδι! 

Γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι μαγνήτες κουνουπιών;


Εάν νομίζετε ότι κάθε κουνούπι σε ακτίνα 80 χιλιομέτρων σας έχει κλειδώσει σαν στόχο, ενώ σπάνια δαγκώνουν τους φίλους σας, θα μπορούσατε να έχετε δίκιο. Περίπου το 20% από εμάς είναι άκρως δελεαστικοί για τα κουνούπια. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν κάποιους εκπληκτικούς λόγους.
«Αμφότερα και ο μεταβολισμός σας και μοναδική χημεία του σώματος σας – που είναι διαφορετική σαν τα δακτυλικά σας αποτυπώματα – παίζουν σπουδαίο λόγο για να καθορίσουν εάν είστε ή όχι ένας μαγνήτης κουνουπιών,» λέει ο καθηγητής εντομολογίες Dr. Phil Koehler του πανεπιστημίου της Florida. «Επίσης, υπάρχουν αποδείξεις ότι ο βαθμός της ελκυστικότητας σας αλλάζει με τον χρόνο.»
Δείτε μερικές από τις ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις γιατί κάποιοι από εμάς είναι ιδιαίτερα νόστιμοι στόχοι για τα μικροσκοπικά βαμπίρ:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα