Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Η Αστυνομία Του Τορόντο Σκοτώνει 18χρονο Νεαρό Που Βρισκόταν Μόνος Μέσα Σε Τραμ Με 9 Σφαίρες!!! (Βίντεο)

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ




Μεγαλεπήβολος τίτλος. Είναι όμως κάτι το τόσο ασυνήθιστο, τόσο μεγαλειώδες; Είναι ο Θεός κάτι το τόσο μακρινό και δυσπρόσιτο ώστε να χρειάζονται θρησκείες, τελετουργίες, κανόνες και πρέπει, για να γυρίσει το πρόσωπό του και να μας προσέξει; Η αντίληψη ότι ο Θεός είναι κάτι το άπιαστο, ίσως ένας τιμωρός, κάποιος που θα μας κατακρίνει, μας αποθαρρύνει. Είναι όμως έτσι; Μήπως είναι ένας φίλος με άπειρη κατανόηση και ενδιαφέρον; Αν δεχθούμε την άποψη ότι ο Θεός βρίσκεται μέσα μας, τότε είναι κάτι το πολύ κοντινό σε μας, κάτι το πολύ οικείο. Να τολμήσουμε να πούμε ποιο οικείο και από τον ίδιο μας τον εαυτό... 

Σκόπιμες Αναπνοές




intentional_Breathing.jpg
Υπάρχουν πολλές ασκήσεις αναπνοών, η κάθε μια και για άλλο σκοπό. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε να αναπνέουμε σωστά για να διαλογιστούμε, αλλά τα οφέλη των σκόπιμων αναπνοών δεν σταματούν εκεί.

Οι σκόπιμες αναπνοές συνιστούνται και από ψυχολόγους, σαν βοήθημα θεραπείας ενάντια στο άγχος, τις φοβίες, την κατάθλιψη, την νευρικότητα, τους πονοκεφάλους, την κούραση κ.α.
Συνιστούνται επίσης από καρδιολόγους για ενδυνάμωση του κυκλοφοριακού και του καρδιακού μυ, από αθλητικούς προπονητές για ενδυνάμωση των πνευμόνων και γενικά οι χρησιμότητες τους είναι αναρίθμητες.

Μην κοιμάστε πολύ, αυξάνετε την χοληστερίνη σας…


Old-age-sleeping
Ο ύπνος πρέπει να είναι επαρκής και καλής ποιότητας. Οι ηλικιωμένοι όμως που κοιμούνται πολύ, αυξάνουν τη χοληστερίνη τους, επισημαίνει νέα έρευνα. 



Ολλανδοί επιστήμονες συνέκριναν τη διάρκεια του ύπνου και τα επίπεδα της ολικής χοληστερόλης όπως και την αναλογία ολικής προς HDL χοληστερόλη σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 57-97 ετών.

ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΆ ΑΘΩΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ; - ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ


Καταξιωμένοι στον χώρο της υγείας καθηγητές,περιγράφουν τα συμπτώματα εκείνα,
που δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε,αντιθέτως,επιβάλλουν να επισκεφτούμε τον γιατρό.
Ο οργανισμός μας,μέσω των συμπτωμάτων μας ειδοποιεί για προβλήματα που ενδεχομένως υπάρχουν,ή που θα δημιουργηθούν.

»Ο ομότιμος καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βασίλης Γολεμάτης, ο διευθυντής του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας, καθηγητής κ. Παύλος Τούτουζας, ο αναπληρωτής καθηγητής Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Σγουρόπουλος και η παθολόγος, τέως διευθύντρια στο ΕΣΥ, δρ Βάσω Σιατερλή, περιγράφουν τα συμπτώματα που πρέπει να σας κάνουν να επισκεφθείτε τον γιατρό.

Mpoumpoukokolotoumpas: To τραγούδι του Άδωνι (video, lyrics)!

Mpoumpoukokolotoumpas: To τραγούδι του Άδωνι (video, lyrics)!
Έφθασε το Τραγούδι του Άδωνι και αναμένεται να γίνει το απόλυτο χιτ του φετινού καλοκαιριού! Με τίτλο Mpoumpoukokolotpumpas, ρυθμό εθιστικό και στίχους-φωτιά αποκλείεται να μη σας αρέσει!

Δυναμώστε τον ήχο στον υπολογιστή σας.

Ο Σαμαράς πέταξε τον Λέτα έξω από το Μαξίμου!


Ο Αντώνης Σαμαράς διέκοψε ξαφνικά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Ιταλία, Ενρίκο Λέτα. Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς πέταξε τον Ενρίκο Λέτα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, σε μια προσπάθεια να δείξει πυγμή και αποφασιστικότητα...

Ο Αντώνης Σαμαράς και το επιτελείο του θορυβήθηκαν από την τεράστια άνοδο της δημοτικότητας του Αλέξη Τσίπρα στις δημοσκοπήσεις, μετά την αποπομπή από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ του γερμανού δημοσιογράφου, Μίκαελ Μάρτενς.

Πόσοι είναι οι φυσιολογικοί παλμοί της καρδιάς;


Ο φυσιολογικός καρδιακός παλμός ενός ενηλίκου όταν κάθεται ήρεμος στην καρέκλα του κυμαίνεται από 60 έως 100 παλμούς το λεπτό. Πολλοί επιστήμονες όμως πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να επανεξεταστεί το ανώτερο όριο.





Ερευνητές διαπίστωσαν πως όταν ο καρδιακός παλμός σε κατάσταση ηρεμίας βρίσκεται κοντά σε αυτό το όριο αυξάνεται ο κίνδυνος εγκεφαλικού, καρδιοπάθειας, διαβήτη και παχυσαρκίας. Γι’ αυτό υποστηρίζουν πως το ανώτερο φυσιολογικό όριο πρέπει να ελαττωθεί στο 90 ή ακόμα και στο 80.

ο φόβος φοβάται την αγάπη

Ο Φόβος Φοβάται την Αγάπη

Αποφασίστε, ή μάλλον επιλέξτε που θέλετε να είστε. Από την μία υπάρχει ο φόβος, η συρρίκνωση, το κουτί, το εγώ, εκεί που δεν αισθάνεστε βολικά και χάνετε την ζωή μέσα από την μιζέρια και τηναπογοήτευση και από την άλλη αυτή η αγάπη που είναι άπειρη χωρίς να κρίνει, λαμπερή, χωρίς όρια, εκεί που αισθάνεστε χαρούμενοι, αισθάνεστε ένωση με τον κόσμο και τους ανθρώπους και ..μιά ροή που μπορείτε να είστε δημιουργοί του μαγικού κόσμου της υλοποίησης.

Ποιος μας έδωσε τις πεποιθήσεις μας;

VOLADORES (4)


Ένας βοσκός είχε πάρα πολλά αρνάκια. Τόσα που δεν φαντάζεσαι. Κάθε μέρα φυσικά έσφαζε και μερικά απ’ αυτά. Τα προβατάκια με το λίγο μυαλό που ‘χαν, προσπαθούσαν να ξεφύγουν, διότι όσο προβατάκια και αν ήταν, κάποιο ελάχιστο ένστικτο επιβίωσης το είχαν.
Ο βοσκός λοιπόν παρατήρησε ότι πολλά απ’ τα πρόβατά του χανόντουσαν, άλλα τρέμανε από τον φόβο τους και άλλα φεύγανε προς το δάσος όπου τα έτρωγαν οι λύκοι. Κατάλαβε λοιπόν ότι χρειαζότανε πολλούς υπηρέτες για να τα φυλάνε, πράγμα που θ’ ανέβαζε κατά πολύ τα έξοδα του.
Τότε σκέφτηκε κάτι πολύ απλό.

Τι Είναι Ένας Ζωντανός Άνθρωπος;

Demian-Herman-Hesse (5)


«… Τι είναι πραγματικά ένας ζωντανός άνθρωπος; Για να διηγηθώ τη ζωή μου, πρέπει να ξεκινήσω από τα πολύ παλιά χρόνια. Αν μου ήταν μπορετό, έπρεπε να πάω πολύ πίσω, ώς τα πρώτα χρόνια της παιδικής μου ηλικίας κι ακόμα πιο μακριά, στις ίδιες τις ρίζες της καταγωγής μου.
(ΠΡΙΝ συνεχίσεις το διάβασμα πήγαινε στο τέλος του άρθρου πάτα το βίντεο να παίζει και ΜΕΤΑ συνέχισε)
Οι λογοτέχνες, όταν γράφουν μυθιστορήματα, φροντίζουν να φαίνονται σαν θεοί και πιστεύουν πως μπορούν την κάθε ανθρώπινη ιστορία να την εξετάζουν και να την περιγράφουν με όλες τις λεπτομέρειες και συνάμα να την παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο, που μόνο ο Θεός θα μπορούσε να τη διηγηθεί, χωρίς σκοτεινά σημεία και με όλα τα ουσιαστικά γνωρίσματα. Κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το κάνω, όπως άλλωστε και οι λογοτέχνες πολύ λίγο το καταφέρνουν.

Τίτλοι τέλους για το οικονομικό θαύμα της Κίνας

του George Friedman
Το αδιέξοδο του οικονομικού μοντέλου της Κίνας και η καθυστερημένη αναγνώριση της κρίσης. Τα διλήμματα της κινεζικής ηγεσίας. Οι φόβοι για επαναπατρισμό κεφαλαίων και το θέμα του πληθωρισμού. Οι αλλαγές στις παγκόσμιες ισορροπίες.

Stratfor: Τίτλοι τέλους για το οικονομικό θαύμα της Κίνας - O γόρδιος δεσμός
Ο μετασχηματισμός της κινεζικής οικονομίας, τον οποίο το Stratfor έχει προβλέψει και είχε αναλύσει εδώ και χρόνια, προσελκύει τώρα το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.Πολλοί έχουν θέσει το ερώτημα πότε θα έρθει η Κίνα αντιμέτωπη με μια οικονομική κρίση και εμείς έχουμε απαντήσει ότι η στιγμή αυτή έχει έρθει εδώ και καιρό – θέση που δεν είναι ευρέως αναγνωρισμένη εκτός Κίνας, και ειδικά στις ΗΠΑ. Mια κρίση μπορεί να υφίσταται προτού αναγνωριστεί. H παραδοχή ότι η κρίση είναι υπαρκτή είναι σημαντική στιγμή, γιατί τότε είναι που οι περισσότεροι αρχίζουν να αλλάζουν τη στάση τους. Το ερώτημα που μας απασχολούσε ήταν πότε η κινεζική οικονομική κρίση θα γίνει κοινά αποδεκτό γεγονός, αλλάζοντας τις ισορροπίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αν σ’ αγαπάς, μη...

Τρως τα νύχια σου;  Πίνεις πολύ; Ξενυχτάς; Μήπως κυκλοφορείς πρωί - βράδυ με ψηλά τακούνια;  Ή μήπως ακούς μουσική μόνο στη διαπασών; Αν ναι, μάθε τους κινδύνους που διατρέχεις και κανόνισε την πορεία σου.


Έχοντας μπόλικη θέληση και καταβάλλοντας λίγη προσπάθεια, μπορείς να απαλλαγείς  από συνήθειες που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία σου και χαλάνε την εικόνα σου.

Το σύμπαν θα σε ακούσει αν.....

                        
...ζητήσεις τη βοήθεια του. Το πιστεύουν όσοι υποστηρίζουν ότι εκτός από τις δικές μας δυνάμεις υπάρχουν και οι κοσμικές, οι δυνάμεις του σύμπαντος. Εσύ όχι; Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Αν χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε τον ιδανικό σας σύντροφο, τη δουλειά ή το σπίτι των ονείρων σας, δεν έχετε παρά να τη ζητήσετε από το σύμπαν και αυτό θα ανταποκριθεί, υποστηρίζουν εκείνοι που πιστεύουν στις κοσμικές δυνάμεις.

Με μια προϋπόθεση: Να διατυπώσετε το αίτημα σας με σωστό τρόπο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα