Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τι να κάνετε αν αισθάνεστε νυσταγμένοι




Για να αποκτήσετε ενέργεια χρειάζεστε φαγητό. Πάντα να θυμάστε να αποφεύγετε τα μεγάλα και δύσπεπτα γεύματα. Ο Αριστοτέλης αναφέρει ότι η υπνηλία και ο ύπνος συμβαίνουν λόγω των αερίων που εκλύονται από το στομάχι προς την καρδιά μέσω των φλεβών κατά την διάρκεια της χώνεψης. Οι δύσπετες τροφές δημιουργούν κούραση και υπνηλία. Για να απορροφηθεί ένα μεγάλο γεύμα μεγάλες ποσότητες αίματος συγκεντρώνονται στο στομάχι. Αυτό σημαίνει λιγότερο αίμα στον εγκέφαλο και σε άλλα μέρη του σώματος. Συμβουλές για υπνηλία:

Μιά τεράστια σπατάλη ενέργειας

Ενεργεια στο σύμπαν


Εδώ βρίσκεται το μεγάλο μυστικό. Ο άνθρωπος που έχει γαλουχηθεί  με τη νοοτροπία του δυτικού πολιτισμού κάνει ένα μεγάλο  αγώνα για να εκπληρώσει  τις επιθυμίες του, επειδή  ακριβώς δεν γνωρίζει  ότι μπορεί να έλξει την ικανοποίησή τους με τη θέλησή του και μόνον.
Έτσι έχουμε μια τεράστια σπατάλη ενέργειας, που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Πολλές φορές αυτή η σπατάλη μπορεί να είναι  εξαιρετικά φθοροποιός.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα παράδειγμα: Ας φανταστούμε έναν άνθρωπο που συνεχώς κινείται ψάχνοντας να βρει  μία λύση σε  κάποιο πρόβλημα.  Η πραγματική λύση μπορεί να περάσει από μπροστά του και να μην την αντιληφθεί, γιατί εκείνη τη στιγμή ψάχνει να βρει ο ίδιος λύσεις για μια επιθυμία του Ανώτερου Εαυτού  του.

Ας πέσουν τα φώτα πάνω μας για όσα αιώνες κουβαλάμε. Στις μνήμες μας, στο αίμα, στην ψυχή μας.........

acropolis2


Ότι και να ευχόμαστε γι αυτή τη χώρα δεν είναι αρκετό, μιας και οι ευχές που δε συνοδεύονται από έργα δεν έχουν καμιά αξία. Μπράβο σε όσους τολμούν να κάνουν μπροστά έστω και ένα βήμα. Εμείς είμαστε το κράτος .Εμείς είμαστε η Ελλάδα. Εγώ κρατώ κι ενώνω την κέλτικη τη μουσική του “Εξάντα”, μαζί με τη latin και την Ελληνική που δίνει ρυθμό στις φλέβες μου, της βάζω λόγια χαράς και αισιοδοξίας και σα μουσική σαΐτα τη στέλνω βαθιά μες την ψυχή εκείνων που αποτείνουν μεν φόρο τιμής στα θύματα της κρίσης απ΄ το αφιέρωμα της “Ερευνας” αλλά απ’ την άλλη αναζητούν την αλλαγή, χαμογελούν κι ελπίζουν. 

Παγκόσμια απειλή η περιφερική αρτηριοπάθεια

Παγκόσμια απειλή η περιφερική αρτηριοπάθεια
Το κάπνισμα είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες κινδύνου για εμφάνιση περιφερικής αρτηριοπάθειας
Πάσχουν περισσότερα από 250 εκατομμύρια άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο
Λονδίνο 
Η πρώτη παγκόσμια ανάλυση του είδους της δείχνει μια ανησυχητική αύξηση των περιστατικών της περιφερικής αρτηριοπάθειας (ή περιφερικής αγγειακής νόσου), η οποία πλέον τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρόβλημα. Εκτιμάται ότι πάνω από 250 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από τη νόσο διεθνώς και από αυτούς οι περισσότεροι (το 70% περίπου) ζουν σε χώρες χαμηλού και μέσου εισοδήματος.

Άγχος και επιληψία: Νέα ευρήματα


Παιδιά με συνυπάρχουσα επιληψία και αγχώδη διαταραχή έχουν ογκομετρικές αλλαγές στον εγκέφαλο παρόμοιες με αυτές που παρατηρούνται σε μη επιληπτικούς ασθενείς με αγχώδεις διαταραχές, δείχνει μια νέα έρευνα.
«Συχνά, το άγχος στην επιληψία θεωρείται αποτέλεσμα του απροβλέπτου των κρίσεων και δεν αντιμετωπίζεται», δήλωσε στο Medscape Medical News η Jana Jones, PhD, αναπληρωτής καθηγήτρια της Σχολής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin στο Madison. «Αλλά τα αποτελέσματα της μελέτης αυτής υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια υποκείμενη μη φυσιολογική νευρική βιολογία που μπορεί να επηρεάζει ορισμένες υποφλοιώδεις και φλοιϊκές περιοχές που σχετίζονται με το άγχος. Η κλινική συνέπεια του ευρήματος αυτού είναι πως οι κατάλληλες θεραπείες για τις αγχώδεις διαταραχές θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στα παιδιά με επιληψία και άγχος, ειδικά αν η νευροβιολογία είναι παρόμοια με άτομα με άγχος, ανεξαρτήτως του αν αυτά πάσχουν από επιληψία».
Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν στο 30ο Διεθνές Συνέδριο Επιληψίας.

Γιατί χαίρονται οι γύπες και χαμογελούν πατέρα;



Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Β. Σόιμπλε και το υπόλοιπο κονκλάβιο της Ευρωζώνης κλείνουν τα μάτια στις προειδοποιήσεις ότι τα χειρότερα έρχονται -όπως του Αμερικανού οικονομολόγου Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ και του πρώην «γερακιού» της ΕΚΤ, Γιούργκεν Σταρκ

«Τα πράγματα είναι πολύ, πολύ καλύτερα. Τώρα έχω μόνο φίλους στο Eurogroup και ανθρώπους οι οποίοι εκτιμούν την τεράστια προσπάθεια που έχει γίνει». Αυτό δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, στη συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι δεν υπάρχει οικονομικό ρίσκο αλλά μόνο πολιτικό, το οποίο έγκειται στην κόπωση κάποιων βουλευτών να ψηφίζουν τα αλλεπάλληλα πακέτα μέτρων. «Αντικατοπτρίζουν τον μέσο Έλληνα και τη μέση Ελληνίδα», πρόσθεσε -αναγνωρίζοντας έτσι, εμμέσως πλην σαφώς, την κόπωση εκατομμυρίων Ελλήνων να υφίστανται μέτρα τα οποία μάλιστα ούτε καν καλούνται να ψηφίσουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΑΠΟ REUTERS: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!


Προ ημερών, το Reuters έπιασε λαυράκι. Σε ιδιαίτερα προσεκτικό δημοσίευμά του που πήρε μεγάλη έκταση παγκοσμίως ανέδειξε κάποιες «συναλλαγές» μεταξύ τριών ελληνικών τραπεζών η οποία, αν το δημοσίευμα αληθεύει, τεκμηριώνει την ποινική δίωξη γνωστών τραπεζιτών της χώρας.

 Κι αν όχι την ποινική τους δίωξη, απαιτεί από την κυβέρνηση, το EFSF, την ΕΚΤ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τραπεζών (European Banking Authority), κατ'ελάχιστον, την παύση του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς και την δρομολόγηση διαδικασίας εξυγείανσής της. Ανάλογες κινήσεις θα έπρεπε να ξεκινήσουν για τον τραπεζικό όμιλλο Marfin Popular Bank για κινήσεις της Marfin Egnatia Bank της οποίας αποτελεί μετεξέλιξη.

Πώς θα αποφύγουμε τη μυκητίαση των ποδιών


Η μυκητίαση των ποδιών είναι μια συχνή δερματοπάθεια που πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. 
Τα συμπτώματα ποικίλλουν. Σε μερικές περιπτώσεις το δέρμα μεταξύ των δαχτύλων (ιδίως των 2 τελευταίων μικρών) ξεφλουδίζει και σκάζει, σε άλλες υπάρχει ερυθρότητα, απολέπιση, ακόμα και φυσαλίδες στα πέλματα αλλά και στα πλάγια των ποδιών, ενώ οι βλάβες αυτές μπορεί να συνοδεύονται από φαγούρα.

New York Times: Γιατί δεν λένε την αλήθεια στην Ελλάδα;

Επικριτικό κατά της πολιτικής που ακολουθείται για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση, είναι το editorial των New York Times. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα είναι προφανές, εδώ και καιρό ότι το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας δεν αποδίδει και τονίζει ότι «η χώρα βουλιάζει στην ύφεση, ενώ παράλληλα έχει επωμιστεί ένα μεγάλο, μη βιώσιμο χρέος».
Μάλιστα η εφημερίδα, αναφέρεται και στους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι «δεν αποδέχονται την αλήθεια», Ότι δηλαδή το πρόγραμμα δεν βγαίνει, διότι έτσι θα παραδεχτούν την αποτυχία τους.

Τα Φτερά Είναι για να Πετάς!


Σε ένα μέρος του κόσμου σε κάποια στιγμή της ιστορίας, ζούσαν άνθρωποι που έφεραν φτερά στους ώμους, μικρά ή μεγάλα, όμορφα ή άσχημα, όμως σίγουρα είχαν φτερά.

Πώς αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις της ζωής σου;


 

Ψυχρές φθινοπωρινές βροχές καλύπτουν το όρος Φούτζι, ομορφαίνοντάς το ακομά πιο πολύ. Basho
Ένα μέρος της ισχυρής και υγιούς φιλοσοφίας που μας επιτρέπει να φέρνουμε την ευτυχία στη ζωή μας, έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια. Μια από τις αιτίες που στη ζωή σου υπάρχει κάποιο εμπόδιο, είναι για να μάθεις από αυτό και να δυναμώσεις.

Έχεις ακούσει το παλιό ρητό που λέει ότι μια αλυσίδα είναι τόσο δυνατή όσο ο πιο αδύνατος κρίκος της. Ε, λοιπόν, είσαι τόσο δυνατός όσο και η μεγαλύτερη αδυναμία σου.Μπορείς να δεις τις βασικές αρχές να λειτουργούν συνεχώς στη Φύση.

Η καρδερίνα σπρώχνει τα μικρά της έξω από τη φωλιά για να μάθουν να πετούν. Σταματά να τα ταΪζει έτσι ώστε να αποτολμήσουν να προχωρήσουν μόνα τους. Παίζοντας τα λιονταράκια επιτίθενται το ένα στο άλλο, ακόμα και όταν αυτό που δέχεται την επίθεση αρνείται  να μπει στο παιχνίδι, επειδή έτσι μαθαίνουν πώς θα διεκδικήσουν το ταίρι τους όταν ενηλικιωθούν.

22 λόγοι που αγαπώ τη μητέρα μου


Γιατί με έκανε να αισθάνομαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος ...στον κόσμο της
Γιατί η αγκαλιά της ήταν πάντα το πιο παρήγορο μέρος
Γιατί όταν φωνάξω «μαμά», θα ξεχωρίσει τη φωνή μου ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες
Γιατί δεν ανησυχούσε ποτέ αν θα λερώσουμε τους καναπέδες ή τα χαλιά
Γιατί με άφηνε να τρώω το μείγμα του κέικ που έμενε στο μπολ
Γιατί όταν όλοι ντύνανε τα κοριτσάκια τους πριγκίπισσες, εκείνη με άφηνε να πάρω τη στολή της αφρικάνας
Γιατί ήταν περήφανη για μένα, ακόμη κι όταν …ζωγράφιζα (φρικτά)
Γιατί μου έμαθε να ξεχωρίζω το καλό και το κακό

Τρόποι να χαλαρώσετε μέσα σε 5 λεπτά


Την ώρα που νιώθετε πως όλα γύρω σας υψώνονται σαν βουνό είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσετε ό,τι κάνετε και να δώσετε time out στον εαυτό σας ώστε να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση, να ξεπεράσει το στρες και να ξαναβρεί τους σωστούς ρυθμούς του.
Αφιερώστε πέντε λεπτά και κάντε κάτι από τα παρακάτω:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΗΛΥΚΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Benjamin Fulford 29/7/2013


 Οι γυναίκες πράκτορες έχουν υπάρξει από καιρό μια σημαντική πηγή δύναμης. Οι Εβραίοι γιορτάζουν το Πουρίμ με βάση την ιστορία της συζύγου ενός βασιλιά που έσωσε τους ανθρώπους της, πείθοντας τον να μην τους καταδιώξει. Οι ηγετικές γραμμές αίματος της Ευρώπης ισχυρίζονται πως είναι απόγονοι του βασιλιά Δαβίδ της Ιουδαίας. Σύμφωνα με το μύθο τους, όταν η Ιουδαία έπεσε στα χέρια των Βαβυλωνίων όλοι οι άρρενες απόγονοι του Δαβίδ σκοτώθηκαν. Για την προστασία της γεναλογίας (bloodline) του Δαβίδ, η επίλεκτη φρουρά του άρχισε να προστατεύσει τις γυναίκες απογόνους του. Το modus operandi τους ήταν απλό, να παντρευτεί μία από τις γυναίκες απόγονοι με έναν βασιλιά και να της επιτρέψει να έχει την εκπαίδευση των παιδιών και των κληρονόμων του. Με αυτόν τον τρόπο, οι γυναίκες πράκτορες σφετερίστηκαν κρυφά τη δύναμη στη Δύση από τις παραδοσιακές βασιλικές γραμμές αίματος. Αυτή η ιστορία, που μου ειπώθηκε προσωπικά από εκπροσώπους των σημερινών ηγετικών γραμμών αίματος της Δύσης δείχνει, πόσο σημαντικές οι γυναίκες πράκτορες μπορεί να είναι.   

Με τα ψηλοτάκουνα στα χωράφια;...Κινδυνεύουμε;

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ..

 Πρώτα-πρώτα πρέπει να ξέρετε ότι, στον πόλεμο εναντίον των ανθρώπων, κάθε αρνητική ενέργεια έχει τον δικό της ρόλο.
Κάθε αρνητική δράση η κίνηση γίνεται με την παρακίνηση ή και τη συνεργεία ορισμένης οντότητας και κάθε πάθος υποστηρίζεται από ορισμένο δαιμόνιο.

Έτσι, τα ηγετικά δαιμόνια (αρνητικές οντότητες) είναι οχτώ, όσα και τα «θανάσιμα» πάθη: της λαιμαργίας, της λαγνείας, της φιλαργυρίας, της λύπης, της οργής - θυμού, της αδικίας, της νωθρότητας, της υπερηφάνειας, της κενοδοξίας- ματαιοδοξίας, (η κενοδοξία οδηγεί τον άνθρωπο στην έπαρση και τον αυτοθαυμασμό)


«Βουλιάζει» στα χρέη το Βερολίνο



Ο δήμος χρωστάει 61 δισ. ευρώ

«Είμαστε πτωχοί, πλην... σέξι» λέει ο αισιόδοξος και χαλαρός κύριος Κλάους Βόβεραϊτ που βλέπει τα πράγματα αλλιώς...

Ευρωπαϊκό... Νότο θυμίζει η οικονομική κατάσταση του Βερολίνου, με την εικόνα στα ταμεία της χώρας να περιγράφεται κάτι παραπάνω από δραματική!

Να ‘χεις πληρότητα· μην προσπαθείς να έχεις πληρότητα, να έχεις.



«Η ελευθερία έρχεται όταν ο νους είναι μόνος. Έτσι, για διασκέδαση, κράτα το νου ακίνητο, ελεύθερο και κάθε σκέψη. Παίξε μ’ αυτό, μην το κάνεις καμιά σοβαρή υπόθεση· χωρίς ν’ αγωνίζεσαι, να ‘χεις επίγνωση και άσε το νου να είναι ακίνητος.

Υπάρχει πάντα απογοήτευση όταν αναζητά κανείς την εκπλήρωση όσων επιθυμεί. 

Φθόριο και υγεία

Φθόριο: Ασφαλές ή όχι;
Αντιμετώπιση της Τερηδόνας των δοντιών με φυσικούς τρόπους 
Όπως περιγράφεται στο Journal of American Medical Association [JAMA] τα φθοριούχα είναι πρωτοπλασματικά δηλητήρια που επηρεάζουν τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης και αναστέλλουν τη δράση διαφόρων ενζύμων. Παρόλο που είναι γνωστά δηλητήρια, ωστόσο επιτρέπεται να υπάρχουν στο νερό, στα τρόφιμα και σε άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης με το επιχείρημα ότι προστατεύουν από τη τερηδόνα των δοντιών. 

1984: Ο Μεγάλος Αδελφός

1984 big brother (1)



«… Είτε συνέχιζε είτε σταματούσε να γράφει το ημερολόγιο δεν είχε σημασία. Η Αστυνομία Σκέψης θα τον έπιανε έτσι κι αλλιώς. Είχε διαπράξει – θα το είχε διαπράξει ακόμα κι αν δεν είχε πιάσει την πένα στα χέρια του – το βασικό έγκλημα που περιείχε όλα τ’ άλλα μέσα του. Έγκλημα της Σκέψης το έλεγαν. Το Έγκλημα της Σκέψης δεν ήταν κάτι που μπορούσε να κρύψει κανείς για πάντα. Μπορούσες να ξεγελάσεις με επιτυχία για λίγο ακόμα και για χρόνια, αλλά αργά ή γρήγορα, θα σ’ έπιαναν»

Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ & ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ, ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΦΥΤΑ, ΑΚΟΜΑ & Η ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΥΛΗ.

ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ

 
Η Τρίτη επίγνωση περιγράφει μια νέα αντίληψη που βλέπει το σύμπαν σαν μια δυναμική ενέργεια. 



  Κοιτάζοντας γύρω μας, δεν μπορούμε πλέον να θεωρήσουμε ότι τα πάντα αποτελούνται από ύλη. 

Ο ΟΡΕΣΤΗΣ & ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ



Ο ΜΥΘΟΣ

Ο Ορέστης ήταν εγγονός του Ατρέα, ενός ανθρώπου που είχε προσπαθήσει φθονερά να αποδείξει πως ήταν ισχυρότερος από τους θεούς. 

Για αυτή τη στάση του οι θεοί τον τιμώρησαν επεκτείνοντας την κατάρα τους σε όλους τους απογόνους του. 



Μέρος της εκπλήρωσης αυτής της κατάρας πάνω στον οίκο του Ατρέα ήταν η δολοφονία του πατέρα του Ορέστη, Αγαμέμνονα, από τη σύζυγο του Κλυταιμνήστρα. 

Αυτό το έγκλημα, με τη σειρά του, μεταβίβασε την κατάρα στον Ορέστη, επειδή σύμφωνα με τον κώδικα τιμής, ο γιος ήταν υποχρεωμένος να σκοτώσει το φονιά του πατέρα του. 

Η ακτινοβόλα ενέργεια σου επηρεάζει τους πάντες.



Στο βιβλίο του  Wayene Dyer,  με τίτλο,  Η Δύναμη της πρόθεσης,  γράφει για μια έρευνα που έγινε από τον δρα Χόκινς.
 
Στην Ινδία πιστεύουν πως όταν υπάρχει ένας άγιος άνθρωπος σε ένα χωριό, όλοι οι κάτοικοι του χωριού ωφελούνται από τη φώτιση του.


Οι άνθρωποι με ανώτερη ενέργεια αποτελούν αντίβαρο για την αρνητική επιρροή των ανθρώπων κατώτερης ενέργειας. 

Όμως αυτό δεν συμβαίνει κατά αντιστοιχία ένα προς ένα, από τη στιγμή που το 87% της ανθρωπότητας κινείται στις κατώτερες, αποδυναμωτικές συχνότητες. 

Νόμιμη πλέον η μαριχουάνα…

Μαριχουάνα



Στη νομιμοποίηση της μαριχουάνας προχώρησε η Βουλή της Ουρουγουάης εγκρίνοντας χθες το βράδυ νομοσχέδιο, το οποίο θα πρέπει να επικυρωθεί από τη Γερουσία και εφόσον γίνει νόμος, η χώρα θα είναι η πρώτη στον κόσμο που θα ελέγχει την παραγωγή και την πώληση της κάνναβης.

666: Ο αριθμός του Σατανά ή του Απόλλωνα


 Ένας Λαρισαίος Καθηγητής των Μαθηματικών καταρρίπτει τόν μύθο! 
  
   Υποστηρίζει ότι ο Ιωάννης στην αποκάλυψη ήθελε να εκδικηθεί
τον θεόν Ήλιο των ειδωλολατρών. φ. 19ον
  
   Ο αριθμός του διαβόλου
   Δημ. Αριθμός του Αντιχρίστου λέγεται λοιπόν, ότι είναι ο 666, ένας αριθμός που αναφέρεται συμβολικά μέσα από την Αποκάλυψη σ' ένα άτομο, είτε κυβερνήτη, είτε βασιλέα, είτε άρχοντα, είτε πλανητάρχη - τον Αντίχριστο - που θα εξαπολύσει τις δυνάμεις του σκότους κατά της ανθρωπότητος, εξαφανίζοντας τις δυνάμεις του καλού, αντικαθιστώντας τον Χριστό και τον Χριστιανισμό.
    Ώδε η σοφία εστί. Ο έχων νουν ψηφισάτο τον αριθμόν του θηρίου.
   αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξς.

ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ


Η Λογική είναι χρήσιμη μόνο για να απαλλάξει τον άνθρωπο από τη διανοητική λογική και να τον οδηγήσει στην εμπιστοσύνη, η οποία οδηγεί στην κατανόηση. Η λογική είναι η ανωριμότητα που υφαίνει τα δίχτυα της αράχνης, σκοπεύοντας με αυτά να πιάσει το γίγαντα της Γνώσης. Όταν η λογική μεγαλώσει, πνίγεται στα δίχτυα της και τότε μετουσιώνεται σε εμπιστοσύνη που είναι η βαθύτερη γνώση. 

Bruce Springsteen: Είναι ο καλύτερος live perfomer



Δεν έχω δει πολλούς καλλιτέχνες live. Εχω δει αρκετούς, αλλά όχι πολλούς. Και πάλι όμως, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο, κάτι πιο άρτιο, από αυτό που κάνει ο Bruce Springsteen. Καταγράφω όσο πιο περιληπτικά μπορώ και χωρίς πολύ σάλτσα, τις -σκόρπιες- σκέψεις μου και τα γεγονότα που με κάνουν να πιστεύω το παραπάνω:
Θέμα 1ο: Ποιος άλλος παίζει 3 ώρες -τουλάχιστον- σε κάθε συναυλία του; 30 τραγούδια τουλάχιστον. Και είναι και 63 ετών. Το κάνουν οι Stones; Το κάνει οDylan;
Θέμα 2ο: Εχει καμιά 15αριά άτομα στη σκηνή. Ολοι μουσικοί. Ολα ζωντανά. Κάνενα ίχνος background.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα