Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Να τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν επιστρέψει στη δραχμή!


draxmi
Του Στρατή Μαζίδη. Αν η Ελλάδα τολμήσει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη και επιστρέψει στη δραχμή τότε μια σειρά από τρομερά δεινά θα τη συνταράξουν:

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ, μια ‘’σημαδιακή’’ Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 7 Αυγούστου 2013, ώρα 0.50 π.μ. (θερινή) στη 14ο Λέοντα, ακριβώς στον Κρόνο της Ελλάδας και απέναντι από τον Ήλιο της, ενεργοποιεί δηλαδή αυτή η Νέα Σελήνη τη γενέθλια αντίθεση Ήλιου - Κρόνου της Ελλάδας, γι’ αυτό και αυτή τη Νέα Σελήνη τη θεωρούμε ιδιαίτερα «σημαδιακή», με έντονο συμβολικό περιεχόμενο, πολύ περισσότερο που και οι Δεσμοί της Σελήνης, στις 12ο Σκορπιού - Ταύρου είναι σε τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη αλλά σχηματίζουν και «σταυρό» με Ήλιο και Κρόνο της Ελλάδας, μιας και είναι σε όψη τετραγώνου μ’ αυτούς.

Ας δούμε λοιπόν την αστρολογική - πλανητική ταυτότητα αυτής της Νέας Σελήνης.


5 εναλλακτικές χρήσεις για το ασετόν


Είναι πολύ πιο χρήσιμο από όσο φαντάζεστε

Όλοι γνωρίζετε πως το ασετόν χρησιμοποιείται για να ξεβάψετε τα νύχια σας ή γενικότερα για να απομακρύνετε το βερνίκι από διάφορες επιφάνειες. Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι χρήσεις του…

Δείτε μια λίστα με 5 διαφορετικές χρήσεις του:

Δε με παρατάτε με το Σεπτέμβριο...



Λυσσάξανε όλοι. Ο Σεπτέμβριος θα είναι έτσι, ο Σεπτέμβριος θα είναι αλλιώς, μετά τις γερμανικές εκλογές θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας, ο Σεπτέμβριος θα έχει φόρους, χαράτσια , λογαριασμούς.

Γιατί ρε , οι άλλοι μήνες δηλαδή τι είχαν; Έρεε το χρήμα απ' τα μπατζάκια μας και δεν το θυμάμαι; Τρώγαμε με χρυσά κουτάλια και το Σεπτέμβριο θα μας τα πάρουν; Δεν μας έχουν πάρει και τα σώβρακα τρία χρόνια τώρα, το Σεπτέμβριο του '13 θα περιμένουν να το κάνουν;

Τι θα κάνουν, δηλαδή, θα ψηφίσουν κι άλλα μέτρα; Ε, και; Γιατί, μήπως τα προηγούμενα που ψήφισαν απέδωσαν;

ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ 72ΧΡΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ!


kataskopos-tourkwn
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Αρμόλια Χίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαστιχοχωρίων Χίου, ένας Γερμανός ηλικίας 72 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας.

Δεκαεφτά εκ. τουρίστες τι τρώνε; τι πίνουν;


17 εκ. τουρίστες τι τρώνε; Τι πίνουν; τι από αυτά είναι ελληνικό και τι εισαγόμενο; Πόσες ώρες κάνει το συνάλλαγμα που αφήνουν να περάσει τα σύνορα για να πάει σε κάποιον ξένο παραγωγό;;

ΤΣΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ




ΣΚΕΨΕΙΣ.... ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙ? ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ Η ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.....ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΡΕ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ,ΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.....ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ....

Σκόρδο και υγεία της καρδιάς


Το σκόρδο διακρίνεται για τη χαρακτηριστική γεύση και άρωμα που μπορεί να προσδίδει στα πιάτα μας και για αυτό άλλωστε αποτελεί αγαπημένο καρύκευμα των περισσοτέρων νοικοκυρών. 
Μάλιστα, το σκόρδο αποτελεί ένα σήμα κατατεθέν της ελληνική παραδοσιακής κουζίνας και των πιάτων της.

Πώς το σκόρδο μπορεί να προάγει την υγεία της καρδιάς;

Η Ελευθερία, ο ελεύθερος άνθρωπος και η ευθύνη


Αν η αγάπη είναι σκλαβιά,τότε δεν είναι αγάπη.
 Ο ελεύθερος άνθρωπος
είναι συνήθως μόνος.
Αν η αγάπη είναι σκλαβιά ,
τότε δεν είναι αγάπη.
 Ο ελεύθερος άνθρωπος έχει την αίσθηση
 της ειρηνικής σιγουριάς μέσα του.
Ο ελεύθερος άνθρωπος αρνείται να παρασυρθεί
από τις επιδοκιμασίες ή τις αποδοκιμασίες των άλλων.
 Ο ελεύθερος άνθρωπος είναι απαλλαγμένος
από ρόλους που υπαγορεύουν,
ουσιαστικά ,
τρόπους συμπεριφοράς.

Ο Άνθρωπος είναι το πολυπλοκότερο και πολυσύνθετο εργαλείο ώστε να μπορεί το Σύμπαν να έχει πρόσβαση μέσω αυτού , στη "παγκόσμια βιβλιοθήκη" ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ !




Οι βουδιστές λένε ότι το μεγαλύτερο προνόμιο, είναι να γεννηθείς άνθρωπος!

Οι Ινδοί σοφοί λένε , ότι ανάμεσα στα αισθανόμενα  όντα, το δυσκολότερο είναι να γεννηθείς άνθρωπος!

Ο Ε.Καντ έλεγε ότι η μεγαλύτερη ευθύνη του ανθρώπου είναι να γνωρίσει πως πρέπει να είναι κάποιος για να είναι άνθρωπος!

Ο Α.Μπεσάντ είπε πως ο άνθρωπος είναι αυτή η ύπαρξη που μπορεί να βρίσκεται σε οποιοδήποτε σημείο του Σύμπαντος όπου το ανώτερο πνεύμα και η κατώτερη ύλη ενώνονται μέσω της νοημοσύνης!

Σ' όποιον αναρωτιέται πώς πάει η ανάπτυξη στο δάσος στις Σκουριές,δείξτε του αυτή τη φώτο!Κι αν χαρεί μουτζώστε τον!!



ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Οι 11 νόμοι τηs γκαντεμιάs!!


1. Ο νόμος του τηλεφώνου:
Όταν καλείς, λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο!!!...

2. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης:
Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου!!!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ…

 

Πάνω από 100 δις το κόστος της εγχώριας διαπλοκής… Ακούσατε ρε ηλίθιοι κομματοπελατοχτυπημένοι που εξακολουθείτε να στηρίζετε τους βιαστές σας;
100 δις!!!
Πόση είναι ρε, η εγχώρια διαπλοκή; 1000; 2000; 3000 αρπακτικά;
Εσείς είστε εκατομμύρια ρε μαλάκες… 

ΣΕΙΡΙΟΣ.... Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ... 03/08/2013



ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑ... ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΜΕΡΑ....
ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΘΑ ΥΜΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ....
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ...
ΕΝΩ ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ ΘΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΓΗΙΝΟ ΕΔΑΦΟΣ...
ΘΑ ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΝΗΣΙΑ...
ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΑΝ ΑΥΛΑΙΑ...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΕΣΤΗΣ,,,,
ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Η ΔΡΟΣΙΑ .. ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑΚΙ...

Ο ρόλος του Απρόβλεπτου στη Ζωή μας




Η φύση της ζωής είναι να περιέχει τόσο το χάος όσο και την τάξη. Από την αταξία αναδύονται συγκεκριμένα πρότυπα που δομούν τάξη, και ύστερα διαλύονται πάλι μέσα της και δημιουργούν χάος. Σε κάποια επίπεδα, το σώμα σου είναι εντελώς χαοτικό: με κάθε σου ανάσα, στροβιλιζόμενα άτομα οξυγόνου εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος, πλήθος από πρωτεϊνες και ένζυμα πλημμυρίζουν κάθε σου κύτταρο, ακόμη και η διέγερση των νευρώνων στον εγκέφαλό σου είναι μια αδιάκοπη καταιγίδα. Κι όμως, αυτό το χάος είναι απλώς μια όψη της τάξης, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κύτταρά μας αποτελούν αριστουργήματα οργανωμένης λειτουργίας κι ότι η εγκεφαλική σου δραστηριότητα καταλήγει σε λογικές σκέψεις.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ... ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ...
ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΦΕΡΕΙ....
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ....
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ..
ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ...

ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕΤΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ...

Φάγαμε το βράδυ. Και τώρα τι κάνουμε;

fagame to brady ti tha kanoyme

 Γεωργία Μαυρογιάννη Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Πολλοί άνθρωποι στην ιδέα της έναρξης ενός προγράμματος διατροφής αγχώνονται γιατί σκέφτονται ότι θα στερηθούν τα αγαπημένα τους φαγητά, γλυκά και θα πρέπει να μειώσουν τις εξόδους τους για να μπορέσουν να τηρήσουνε πιστά το πρόγραμμά τους. Όπως έχει παρατηρηθεί τα περισσότερα άτομα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος διατροφής θα οδηγηθούν στην υποτροπή. Αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της όλης προσπάθειας. Το ζητούμενο είναι να μάθει κάποιος πώς να διαχειρίζεται μια τέτοια κατάσταση και να την ξεπερνάει.

Διαπαιδαγωγώντας μια κοινωνία να αυθαιρετεί, να διαπλέκεται και να εξαγοράζει !!!


Σήμερα περισσότερο από ποτέ βιώνουμε μια πολιτική άδικη, αναξιοκρατική και με προσανατολισμό ενάντια στην κοινωνία και το περιβάλλον. Η πολιτική αυτή διαπαιδαγωγεί τους πολίτες για το πώς θα πρέπει να δρουν σε μια κοινωνία που η τήρηση των νόμων αποτελεί την εξαίρεση και η αυθαιρεσία – ανομία τον κανόνα.
Δεν χωράει αμφιβολία ότι το ζήτημα της αυθαίρετης δόμησης απασχολεί την πολιτική ζωή της χώρας αλλά και την κοινωνική πραγματικότητα για δεκαετίες. Πρόκειται ένα κορυφαίο ζήτημα με σοβαρές…περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές πτυχές.

Έξυπνοι τρόποι για να ρίξετε τη χοληστερίνη

5AE0189B77B3F34CC603DA7309B4F12A.jpg

  • 0
     


  Όσο πολύτιμη είναι η χοληστερίνη για τον οργανισμό όταν βρίσκεται σε φυσιολογικά όρια, τόσο επιζήμια γίνεται όταν τα επίπεδά της αυξάνονται πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.

Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε την υγεία της καρδιάς σας.

"Οι προνομιακοί εφαψίες της εξουσίας"


 

ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
 (ακόμη και η πιο γενναία) για την δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας είναι καταδικασμένη να αποτύχει, αν δεν στηριχθεί σε μία χωρίς έλεος ριζική μεταρρύθμιση του Κράτους και των σχέσεων που «παραδοσιακά» το συνδέουν με την κοινωνία και την οικονομία.

Συρία: το 2ο (και τελειωτικό) μέρος του Τουρκικού/Ισλαμικού Project «Σμύρνη 1922»



 γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Εκ των υστέρων παρατηρώντας την ιστορία βλέπουμε πολλά πράγματα που οι μέτοχοί της δεν είδαν τότε. Ή δεν πρόβλεψαν, καλύτερα:

Εάν πχ το 1919 οι απερίσκεπτοι Έλληνες δεν είχαν προελάσει στην Τουρκική ενδοχώρα καταδιώκοντας τον δειλό Ατατούρκ και είχαν πεισματικά περιχαρακωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης και την Ανατολική Θράκη που τους έδιναν οι Σύμμαχοι – εκκαθαρίζοντάς τες από κάθε τουρκική αντίσταση - αυτό που θα είχε συμβεί θα ήταν το εξής:

Τι πρέπει να κάνετε αν μπει νερό θαλασσινό ή πισίνας στα μάτια σας;

Επιμέλεια: Κική Τσεκούρα
Τους θερινούς μήνες η αυξημένη ηλιοφάνεια, η υπεριώδης ακτινοβολία και η ελάττωση των δακρύων λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, έχουν σαν συνέπεια να εμφανίζονται διάφορα οφθαλμολογικά προβλήματα όπως: 
  • επιπεφυκίτιδα, 
  • κερατίτιδα, 
  • δερματίτιδα βλεφάρων, 
  • φωτοτραυματισμός κ.α. 
  • Ακόμη, είναι συχνές οι μολύνσεις των ματιών από τις ακάθαρτες πισίνες ή τη θάλασσα, από την κακή συντήρηση των φακών επαφής, από τα βρώμικα χέρια κ.α. 

Έτσι διαβάζουν τα πρόσωπα των ανθρώπων

Για αιώνες οι άνθρωποι προσπαθούσαν να κατανοήσουν τις πτυχές του χαρακτήρα ενός ατόμου απλά και μόνο παρατηρώντας το πρόσωπό του. Οι αρχαίοι Κινέζοι πίστευαν ότι το πρόσωπο….αποτελεί αντανάκλαση του εσωτερικού μας κόσμου. Στη Μεσαιωνική Ευρώπη η ομορφιά θεωρούνταν συνώνυμη με την αρετή και η ασχήμια σημάδι του κακού. Αλλά και σε πιο πρόσφατες περιόδους η φρενολογία , δηλαδή η μελέτη του σχήματος του κρανίου, χρησιμοποιήθηκε συχνά για να προσδιορίσει την ενοχή των υπόπτων για εγκλήματα.

ΓΥΜΝΑΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΙΣΤΗ


-Αν περνάς πολλές ώρες καθισμένη σε ένα γραφείο δες τι μπορείς να κάνεις για να γυμνάσεις λίγο τα πόδια σου!
Έχεις σκεφτεί πόσες ώρες περνάς καθισμένη μπροστά στον υπολογιστή? Η καθιστική ζωή εκτός ότι ευθύνεται για παχυσαρκία και καρδιακά προβλήματα, επιβαρύνει και τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος και ευθύνεται για την εμφάνιση φλεβίτιδας και θρομβώσεων στα πόδια. Έτσι, όταν η δουλειά σου δεν σου επιτρέπει συνεχείς μετακινήσεις, μπορείς να κάνεις κάποιες απλές ασκήσεις για να τονώσεις και να βελτιώσεις τους μυς και την κυκλοφορία του αίματος στα πέλματα, στους αστραγάλους και τα γόνατα.

Περί ψυχής ερωτήματα για γερά νεύρα!


Σας εφιστώ την προσοχή στο γεγονός ότι αυτά που πρόκειται να διαβάσετε δεν είναι μια παγιωμένη επιστημονική άποψη που την ασπάζονται σχεδόν όλοι οι επιστήμονες, όπως είναι  η άποψη ότι η Γη γυρίζει γύρω απ’ τον άξονά της.
Είναι όμως  ερωτήματα στα οποία δείχνει να συγκλίνει η επιστημονική κοινότητα, και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο πολύ  ισχυροποιούνται αυτά  που θα καταγράψω.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν αισθάνομαι και  ιδιαίτερα ευτυχής που πρόκειται να υποστηρίξω την άποψη ότι δεν υπάρχει «ψυχή»,  άσχετα αν αυτό  επιστημονικά  ευσταθεί, και στα 51 χρόνια, μου έμαθα να είμαι με το μέρος της επιστήμης.

Πρόσεχε τι googlάρεις..



Γράφει ο Θανάσης Τρομπούκης 
Η Αμερικανίδα Μισέλ Καταλάνο έψαχνε πληροφορίες στο Διαδίκτυο για χύτρες ταχύτητας ενώ την ίδια στιγμή, ο άντρας της googlαρε για τσάντες πλάτης (backpacks). Μία τραγική σύμπτωση που ποτέ να μη σας τύχει!
Είναι πρωί της Τετάρτης και αίφνης, έξι άντρες της αστυνομίας εμφανίζονται σπίτι τους διατυπώνοντας ερωτήσεις για το πού δουλεύουν, ποιοι είναι οι γονείς τους και αν έχουν χύτρα ταχύτητας! Το ερώτημα είναι προφανές: Πού ήξερε η αστυνομία του Λονγκ Άιλαντ τι έψαχναν στο Ίντερνετ;

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ


Οι υπερμελαγχρώσεις αλλιώς «πανάδες» ή μέλασμα στην ιατρική ορολογία είναι διαταραχές του χρώματος του δέρματος που παρατηρούνται κυρίως στο πρόσωπο και λιγότερο συχνά στο λαιμό, χέρια ή άλλα μέρη του σώματος. Παρότι μπορούν να προσβληθούν όλες οι φυλές, το μέλασμα είναι πολύ συχνότερο σε άτομα - και κυρίως γυναίκες - με σκούρα δέρματα. Οι μεσογειακές γυναίκες και ειδικότερα οι Ελληνίδες προσέρχονται συχνά στο δερματολόγο για την αντιμετώπιση αυτού του αισθητικού προβλήματος.

Ο μύθος που είναι κοσμική πραγματικότητα. Τι συνέβη όταν ο Κρόνος «επιτέθηκε» στον Εγκέλαδο

Η ομορφιά του Εγκέλαδου προκάλεσε την οργή του Κρόνου
Μια φορά και έναν καιρό μέσα στο πυκνό σκοτάδι του Διαστήματος ζούσε ένας γίγαντας αερίου, ο Κρόνος, που ήταν γνωστός για τη ματαιοδοξία του. Σε αντίθεση με τους άλλους πλανήτες της γειτονιάς του εκείνος είχε καταφέρει να ξεχωρίζει χάρη στα πολλά και μεγάλα λαμπερά δαχτυλίδια του.

Κάποια στιγμή κοντά στον πλανήτη έκανε δειλά την εμφάνισή του ένα διαστημικό σώμα, ο Εγκέλαδος, που ήταν πολύ μικρότερο από αυτόν και έγινε γρήγορα δορυφόρος του. Ο δορυφόρος αυτός όμως ήταν επίσης πολύ φωτεινός και με όμορφη, λεία «επιδερμίδα».

Μετεωρίτης στην Κίνα


Μετεωρίτης έπεσε,χτες, Παρασκευή σε περιοχή της βορειοανατολικής Κίνας χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.Το βραχώδη σώμα εισήλθε στην ατμόσφαιρα της Γης με πολύ μεγάλη ταχύτητα και στο μέρος που έπεσε δημιούργησε κρατήρα 3 περίπου μέτρων.


Δείτε το video

13 + 1 tips για να πίνετε περισσότερο νερό





Ότι το νερό είναι το μεγαλύτερο και πιο απαραίτητο αγαθό είναι φυσικά γνωστό. Ότι πρέπει να καταναλώνουμε αρκετή ποσότητα καθημερινά ώστε να παραμένει ενυδατωμένος ο ....οργανισμός είναι και αυτό γνωστό. 


Τι γίνεται όμως, όταν λόγω αμέλειας δεν πίνουμε όσο νερό θα έπρεπε; 

Παρακάτω σας έχουμε κάποια tips για να αυξήσετε τις ποσότητες που πίνετε καθημερινά, χωρίς καν να πιεστείτε... 

Edward Snowden: Θανατηφόρος Κατακλυσμός Ηλιακών Εκρήξεων

3



Μόσχα, Ρωσία: Ο Edward Snowden ο φυγάς χάκερ και πρώην συμβασιούχος της National Security Agency (NSA). Αποκάλυψε την Τρίτη ότι μια σειρά ηλιακών εκρήξεων πρόκειται να συμβούν τον Σεπτέμβριο, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Ντοκουμέντα που έδωσε ο Snowden αποδεικνύουν, ότι 14 χρόνια πριν οι Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως της Central Intelligence Agency (CIA) γνωρίζανε ότι το γεγονός είναι αναπόφευκτο. Από τότε οι παγκόσμιες κυβερνήσεις προσπαθούν ήσυχα να προετοιμαστούν για την παγκόσμια πείνα που θα επακολουθήσει.

Οι Έλληνες προσπαθούν μάταια να διασωθούν ατομικά.




Μόνο με συλλογική δράση και αντίσταση μπορούμε να διασωθούμε. Να διασώσουμε τις περιουσίες που τίμια φτιάξαμε. Να διασώσουμε τα παιδιά μας από τα σύγχρονα διεθνή σκλαβοπάζαρα. 

Εκείνο που σε κάθε περίπτωση χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή προκειμένου να διασωθούμε είναι η συλλογική αντιμετώπιση της κρίσης. Το σάπιο...
«συνταγματικό τόξο» κάνει ακριβώς το αντίθετο. Επιλέγει μια - μια της κοινωνικές ομάδες και τις εξοντώνει. Κάνει επιλεγμένες απολύσεις και επιλεγμένες φορολογήσεις, εφησυχάζοντας τους υπόλοιπους, μέχρι να έρθει και η δική τους σειρά.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Το  άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».

 
Μετάφραση -επιμέλεια:  Ελευθέριος Αναστασιάδης


Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η  πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να  την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και  δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

Όταν η προδοσία γίνεται ο κανόνας: γιατί οι οραματιστές των πολυφυλετικών κοινωνιών και όχι το Ισλάμ, είναι ο πρωταρχικός μας εχθρός




The Fjordman Report / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχ. ΚΟ: Το παρακάτω άρθρο αναφέρεται στο πρόβλημα της πολυπολιτισμικότητας η οποία κατατρώει σαν γάγγραινα τις χώρες της Ευρώπης, αλλοιώνει την εικόνα της και την εθνολογική της σύνθεση, έχει κοστίσει εκατοντάδες θύματα «διαπολιτισμικής συνύπαρξης», έχει μετατρέψει περιοχές σε εμπόλεμες ζώνες και εγκυμονεί συνεχώς κινδύνους για ξεσπάσματα βίας έως και γενικευμένο «εμφύλιο» πόλεμο. Το άρθρο είναι κάπως μεγάλο, αλλά αρκετά καλό, αν και δεν θίγει κάποια «ευαίσθητα» θέματα σχετικά με την προώθηση της μαζικής μετανάστευσης από γνωστά "μη δυτικά" λόμπι. Είναι του Νορβηγού blogger Peder Are NøstvoldJensen*

Το 2009 αποκαλύφθηκε ότι το τότε κυβερνών Εργατικό Κόμμα είχε πλημμυρίσει σκόπιμα την Βρετανία με πολλά εκατομμύρια μετανάστες, χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση με τους πολίτες, προκειμένου να κατασκευάσει μια κοινωνικά «πραγματικά πολυπολιτισμική» χώρα. Η τεράστια αύξηση του αριθμού των μεταναστών κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, εν μέρει οφείλονταν σε μια πολιτικά υποκινούμενη προσπάθεια να αλλάξει ριζικά η χώρα και να «κολλήσουν στα μούτρα της Δεξιάς την πολυμορφία», σύμφωνα με τον Andrew Neather, ( φωτο) πρώην σύμβουλο του πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ. Ο Neather είπε ότι η μαζική μετανάστευση ήταν το αποτέλεσμα ενός προμελετημένου σχεδίου, αλλά οι υπουργοί ήταν απρόθυμοι να το συζητήσουν για το φόβο ότι αυτό θα αποξένωνε τους Εργατικούς από τον «πυρήνα του κόμματος που ήταν η εργατική τάξη» (βλέπε σχετικό άρθροεδώ καθώς και το Γιατί αυτό δεν λέγεται ΠΡΟΔΟΣΙΑ;)

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΑΣ...ΜΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΡΓΟΣ!

«Γιατί οι θεοί αισθάνονται ό,τι θα συμβεί στο μέλλον, οι άνθρωποι ό,τι γίνεται τώρα και οι σοφοί ό,τι πλησιάζει»
Απολλώνιος ο Τυανέυς


Μία ιδιαιτέρως αινιγματική μορφή της Αρχαίας Ελλάδας υπήρξε ο νεοπυθαγόρειος Φιλόσοφος, ιερέας του Ασκληπιού, μύστης και θεουργός, Απολλώνιος ο Τυαννέας.
Γεννήθηκε σε πλούσια οικογένεια στα Τύανα της Καππαδοκίας τον πρώτο αιώνα μ.Χ ( 15 – 100).
Ο Απολλώνιος μεγάλωσε σε μία εποχή έντονου θεολογικού συγκρητισμού, όταν οι αρχαίες παγανιστικές θρησκείες της πολυπολιτισμικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας έχαναν έδαφος από την νέα Χριστιανική θρησκεία.

Αστυνομικοί Έκαναν Έφοδο Στο Σπίτι Του Επειδή Πλήρωσε Με Μετρητά!!!

Η αστυνομία ήταν εκεί με ένα ένταλμα έρευνας για το σπίτι του, κατηγορώντας τον ότι τα μετρητά που είχε ξοδέψει είχαν "προέλθει από ποινικό αδίκημα." Στην πραγματικότητα, τα χρήματα ήταν  μέρος  προκαταβολής περίπου ενός εκατομμυρίου δολαρίων από μια κληρονομιά που είχε λάβει.

Φωτογραφία: Wikimedia Commons
Φωτογραφία: Wikimedia Commons
 Joseph Salerno 
 The Sleuth Journal
Από τα πολλά εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί από τις κυβερνήσεις σε βάρος των πολιτών τους  στον παγκόσμιο πόλεμο εναντίον της πληρωμής με μετρητά (και εδώ ), ίσως αυτό είναι το πιο περίεργο. Διαβάστε την απίστευτη αυτή ιστορία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα