Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

4. ΕΓΩ Ο ΔΙΑΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ - ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.




4 από 4

Ε π ι κ ε φ α λ ι δ ε ς

Οι ανησυχίες του ΔΙΑ / λεξαριθμος 660[3] = η δημιουργία της Αθηνάς από το κεφάλι του ΔΙΑ / ο λεξαριθμος 800[8] / νεφεληγερετα Ζευς - η συμπαντική πηγή γνώσης / ο υψηλός Δόμος του Οδυσσέα /έρκος οδόντων / ο όρκος της Αθηνάς - επικαλούμαι τους Αθάνατους Θεούς / κρατος=κρατος=κρατος=691[7] / οι επτά αγγελιοφόροι και η αγαθή έριδα / οδυσειαν =ουσιαν δε=ουσιαν εδ’[ω] =740[2] / ζω οσο πιο απλά μπορώ για να μην πλανηθώ / Φορκυνας –Θοωσα / το πρόβλημα του Ποσειδώνα .

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ

Στην Αθηνά, που αντιπροσωπεύει την σοφία, που είναι δημιούργημα της δικής του βούλησης , αυτός που σκοπός του είναι η παρουσία νοήμονος ζωής σε κάθε «γωνιά» του αφιλόξενου σύμπαντος , ο υπεύθυνος για την ύπαρξη κάθε μορφής ζωής από την δημιουργία του , απαντώντας ,μίλησε για την ζωή του νέου ηρώα άνδρα της ΓΗΣ και τις προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσει για να επιτύχει τους στόχους του.

Ο ΔΙΑΣ έχει συμφωνήσει σε όλα με τις προτάσεις του «αδελφού» του Ποσειδώνα.Εχει όμως επιφυλάξεις σχετικά με τους Όρους της συμφωνίας και εκφράζει τις ανησυχίες του στην Αθηνά.

3. ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΔΟΜΟΣ-ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ – ΠΟΙΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΜΟ-ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ


Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος


3 από 4 
Ο ΥΨΗΛΟΣ ΔΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ
……………………………
3523[4]=Την δ’ απαμειβομενος προσεφη νεφεληγερετα Ζευς .-[σε αυτήν απαντώντας είπε ο διαλύων το σκότος της αμάθειας ΔΙΑΣ –υπεύθυνος για την εξάπλωση της νόησης στο σύμπαν].-α63

3523[4]=ως δη ανθρώπων δε αθρόα παντ’.- [έτσι βέβαια οι άνθρωποι θα έχουν τα πάντα όλα όσα χρειάζονται]

3523[4]=Γαια δη δομον υψηλοιο Οδυσσηιον αθροα παντ’ .-[στη ΓΗ ο υψηλός δόμος έχει τα πάντα που ενδιαφέρουν τον Οδυσσέα / τα πάντα όσα ενδιαφέρουν τον Οδυσσέα βρίσκονται στο νέο υπερυψωμένο κεφάλι του] 

2.ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΘΗ ΕΡΙΔΑ




2 από 4
Μιλήσαμε στην προηγούμενη παράγραφο για την πηγή της γνώσης και αναφερθήκαμε ελάχιστα στο μηχανισμό του δόλου.

Η απάντηση του Δια μας ενημερώνει λεπτομερώς για την λύση που δόθηκε, από την Αθηνά και την ιατρική ομάδα των αθανάτων ,ώστε οι λαοί του πλανήτη να έχουν μια ελπίδα λύσης των προβλημάτων τους.

Από τον Ησίοδο* μαθαίνουμε πως στο ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ έχουν τοποθετηθεί στα γονίδια του δυο [2] ΕΡΙΔΕΣ.

*ο ΗΣΙΟΔΟΣ είναι το μοναδικό άλλο βιβλίο της αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας που αρκετά «κομμάτια» του είναι γραμμένα με την Ομηρική κωδικοποιημένη γλώσσα και λογική.

1.Η πορεία της Οδύσσειας, δια μέσου των αιώνων, ήταν κάτω από την συνεχή παρακολούθηση των « ανθρώπων» των Ελλήνων Αθανάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν χάθηκε ούτε ένα γράμμα, ούτε ένα κόμμα, ούτε μια τελεία, από το ιερό αυτό κείμενο. Ο νοών νοειτω.




Σύμφωνα με την επιταγή, δωρεάν έλαβες δωρεάν θα δώσεις, η γνώση του βιβλίου [ο Κώδικας των Ελλήνων Αθανάτων] είναι δώρο σε όλους εκείνους που το πάθος τους είναι η αναζήτηση της αλήθειας για την καταγωγή τους και για το νόημα της ζωής που τους χαρίστηκε από τον δημιουργό τους.

συλλέγοντας...

578_large.jpg
Στην Ζωή μου είμαι κάποια απ' όλους εσάς...τίποτα ξεχωριστό και ιδιαίτερο.  Προχωρώ με την καρδιά ανοιχτή, χέρι-χέρι με την λογική, κάνοντας πάντα λάθη και πάντα ελπίζοντας να μάθω από αυτά.  "Γιατί;"  δεν ξέρω...ακόμα μαθαίνω. Αλλιώς δεν μπορώ...δεν έμαθα...δεν είμαι....ακόμα!Κι εύχομαι...ΠΟΤΕ! Αλλά τι είμαι στην ζωή μου, νομίζω ότι κανένα από τα avatar σας δεν αφορά.
Εδώ, είμαι ένας ανοιχτός Ορίζοντας...μπλε κατά προτίμηση (αυτό απλά γιατί έτσι μ' αρέσει), μια γραμμή που ποτέ δεν τη φτάνεις...ένα όριο χωρίς περιθώριο...μια ιδέα.  Πυξίδα δεν έχω. Στον Ορίζοντα περιττή...Ο ήλιος πάντα από την ανατολή θα ξεκινά και στη δύση θα βασιλεύει κι όσο αυτό θα συμβαίνει, τα 4 σημεία του ορίζοντα, πάντα σταθερά θα είναι...κάνω λοιπόν την καρδιά μου πυξίδα, την ψυχή πανιά κι ατελείωτα ταξιδεύω...στο απέραντο...στο απεριόριστο...στο παντού! Στο φως πάντα...γιατί εδώ όλα είναι ανοιχτά...η καρδιά, η ψυχή, τα πανιά, η ματιά, η αγκαλιά...ανοίγομαι και ξεπερνώ την Ζωή μου...τη γραμμή μου!

Αυτο-αποδοχή

Ηρεμία της καρδιάς μέσα στον κήπο του βασιλιά


Δεν μπορείς να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Και δεν εννοώ ότι δεν συμβαίνει η βελτίωση, να το θυμάσαι΄ όμως δεν μπορείς να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Όταν πάψεις να βελτιώνεις τον εαυτό σου, σε βελτιώνει η ζωή. Μέσα στη χαλάρωση εκείνη, μέσα στην αποδοχή εκείνη, η ζωή αρχίζει να σε χαϊδεύει, η ζωή αρχίζει να κυλά μέσα σου. Κανείς άλλος δεν υπήρξε ποτέ ακριβώς σαν κι εσένα και κανείς άλλος δεν θα είναι ποτέ σαν κι εσένα΄ είσαι απλούστατα μοναδικός, ασύγκριτος.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΕ ΛΕΟΝΤΑ - ΥΔΡΟΧΟΟ

Η Πανσέληνος γίνεται στις 4.45π.μ.(θερινή ώρα) την 21.8.2013, στην 28ο  του άξονα Υδροχόου - Λέοντα, σε αναιρετική μοίρα (για τις αναιρετικές μοίρες έχουμε γράψει και παλιότερα στα πλαίσια αυτής της στήλης).


Ας δούμε τις πλανητικές θέσεις της ημέρας:

Περί Του Διαβόλου

Της Ειρήνης Βακαλοπούλου




 
ή διαφορετικά τι σχέση μπορεί να έχουν ο Φερνάντο Πεσσόα, «Τα Πουλιά» του Χίτσκοκ, ένας μυστηριώδης ξένος και η τελευταία ταινία του Μπέλα Ταρ

Μη Γράφεις Περιττά Πράγματα

Χρήστος Οικονόμου 


[Εις εαυτόν]
  • Μη γράφεις περιττά πράγματα.
  • Μη γράφεις για να εκφραστείς, για να πεις τον πόνο σου ή την άποψή σου για τη ζωή και τον κόσμο. Η λογοτεχνία είναι προσωπική αλλά όχι ιδιωτική υπόθεση.
  • Ο πάσχων άνθρωπος, ο άνθρωπος που δοκιμάζεται:  η μεγάλη σου έγνοια.
  • Η δουλειά σου δεν είναι να αναπαριστάς ή να σχολιάζεις την πραγματικότητα, αλλά να δημιουργείς νέες πραγματικότητες, γράφοντας με αιμοφόρες λέξεις, λέξεις που αν τις κόψεις θα τρέξουν αίμα.
  • Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, ούτε ένα κόμμα, ούτε μια τελεία. Θυμήσου ότι, πάνω απ’ όλα, οφείλεις να είσαι τεχνίτης των λέξεων και των σημείων στίξης.

«Codex Alimentarius» και FDA

agenda 21


«Codex Alimentarius» Το πανηγύρι συνεχίζεται, η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων, Ω! ναι η αμαρτωλή FDA ετοιμάζεται να κλείσει την βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών και όλων των ευεργετικών για τον άνθρωπο τροφών. Η εξαφάνιση του ανθρώπου όπως τον γνωρίζουμε, έχει ήδη αρχίσει εντατικά και μεθοδικά, μετά τον πόλεμο, τώρα απλά βιώνουμε τις απόρροιες.
Ο γερουσιαστής Dick Durbin επανέφερε νομοθεσία που θα φέρει ένα θανάσιμο πλήγμα για τα συμπληρώματα διατροφής. Αυτό το νομοσχέδιο προβλέπει ότι η FDA, μαζί με το Ινστιτούτο Ιατρικής (ΙΟΜ), καταρτίζει έναν κατάλογο διατροφικών συστατικών (συμπληρώματα) που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες ενέργειες, ή άλλως θεωρούνται επικίνδυνα κατά κάποιο τρόπο-με βάση εντελώς αυθαίρετα ή ανύπαρκτα πρότυπα.

Είμαστε φυλακισμένοι μέσα στο ηλιακό μας σύστημα;


Όταν το 1977 εκτοξεύτηκε το εξερευνητικό διαστημόπλοιο Voyager1 με σκοπό να ταξιδέψει πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, δεν ξέραμε τι θα βρούμε.

Οι αστροφυσικοί, μέσα στα 36 χρόνια που το Voyager1 πορεύεται στο διάστημα, ήλπιζαν ότι μια ωραία ημέρα θα καταφέρουμε να ανακαλύψουμε τι υπάρχει πέρα από τα σύνορα του ηλιακού μας κόσμου. 

Τώρα όμως που το διαστημόπλοιο έφτασε σε αυτά τα σύνορα, γκρεμίστηκαν όλα τα μοντέλα που είχαν φανταστεί οι επιστήμονες για την έξοδο στο άγνωστο σύμπαν. Αυτό που έχει συμβεί θυμίζει σενάριο από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Παράξενο πλάσμα αιφνιδιάζει κολυμβητές στο Villaricos (Ισπανία)!!!


Την Πέμπτη ένα παράξενο πλάσμα ξεβράστηκε στην παραλία Luis Siret Villaricos της Ισπανίας. Το πλάσμα, τεσσάρων μέτρων μήκος, βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με το Inexplitica , το αποκάλεσαν «μεταλλαγμένο ψάρι», και το σύγκριναν με το φημισμένο μυστηριώδες τέρας του Λοχ Νες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα