Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ!!!!!

Πριν κάμποσο καιρό είχα γράψει δυο άρθρα για το τι είχε συμβεί στην λίμνη Βοστόκ δυο άρθρα για να τα διαβάσετε πατήστε πρώτα ΕΔΩ και μετά ΕΔΩ. Είχα κάνει κάποιες εικασίες μα τα γεγονότα τα οποία παρουσιάζονται είναι απίστευτα τα οποία όμως εξελίσσονται στα κρυφά και με άκρα μυστικότητα!!!!
limni vostokΗ Λίμνη Vostok ( Βοστόκ ) έχει 1.000 μίλια βάθος, με επιφάνεια ίση με τη λίμνη της Αμερικής – Οντάριο.

ΓΕΝΕΥΗ – Μια αποκάλυψη όπου έκανε Ρώσος επιστήμονας ( το όνομα του δεν αναφέρεται ) έχει ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στην λίμνη, όταν ο ίδιος και οι συνάδελφοί του πήγαν για πέντε ημέρες σε μια μυστηριώδη λίμνη 12.366 πόδια κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής.

Τριχόπτωση και αλωπεκίες: Αίτια και θεραπείες

Συνηθισμένα αίτια τριχόπτωσης είναι εκτός από το στρες, η εποχικότητα, η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, η σιδηροπενία, η λοχεία και η διακοπή αντισυλληπτικών, η λήψη κάποιων φαρμάκων, εξαντλητικές δίαιτες και τέλος η κληρονομικότητα.


Μουσάτου Βασιλική
Γράφει: Μουσάτου Βασιλική
Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος

Τριχόπτωση και αλωπεκίες: Αίτια και θεραπείες

Η ποιότητα των μαλλιών είναι γενετικά προκαθορισμένη, αλλά εξαρτάται και από εξωτερικούς παράγοντες. Κατά περιόδους μπορεί να παρατηρούμε μεγαλύτερη απώλεια τριχών από το κανονικό, που συνήθως αποκαθίσταται μέσα σε λίγους μήνες και συνήθως συσχετίζεται με στρεσογόνες περιόδους ζωής (χειρουργικό στρες, άγχος, κατάθλιψη κ.α).
Συνηθισμένα αίτια τριχόπτωσης είναι εκτός από το στρες, η εποχικότητα, η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, η σιδηροπενία, η λοχεία και η διακοπή αντισυλληπτικών, η λήψη κάποιων φαρμάκων (ρετινοειδή, βαρβιτουρικά, χημειοθεραπευτικά κ.α), εξαντλητικές δίαιτες απίσχνασης και τέλος η κληρονομικότητα.

Αυτογνωσία: Η στροφή από το ασήμαντο στο σημαντικό



Βασιλειάδης Γρηγόρης

Συχνά οι σύγχρονοι άνθρωποι απομακρυνόμαστε από την αυθεντική μας βούληση, τη βούληση της Ψυχής και τις καθοδηγητικές της αρχές. Ζούμε σ? ένα βιαστικό κόσμο, που χαρακτηρίζεται από την 'ανάγκη' για γρήγορη επιτυχία...
Αναπτύσσεται μέσα μας μια αίσθηση βιασύνης, και πολύ συχνά έχουμε την τάση να ζούμε υπο πίεση. Σ? αυτόν τον κικεώνα του διαρκούς αυτοματισμού πολλά πράγματα στη ζωή μας μοιάζουν επείγοντα, παρόλο που δεν είναι σημαντικά.
Πιστεύω ότι εάν αρχίσετε να εστιάζετε την προσοχή σας στις πιο σημαντικές πλευρές της ζωής σας, αυτή η φαινομενικά ακαταμάχητη αίσθηση του επείγοντος θα μειώνεται όλο και περισσότερο, και θα νιώσετε ότι ξαναέχετε τον έλεγχο της ζωής σας, η οποία θα αρχίσει να αποκτά ξανά νέο νόημα.

Μήπως μεγαλώνουμε μικρούς νάρκισσους;


narkisos mikrosΑπό: Ελένη Χαδιαράκου 
Με την συνεργασία της κας Αλεξάνδρας Καππάτου (ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος –συγγραφέας)
Ποιος δε θέλει το παιδί του να έχει υψηλή αυτοεκτίμηση και να τοποθετεί τον εαυτό του ψηλά; Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να διακρίνουμε είναι τα «λεπτά» όρια μεταξύ χαριτωμένης ματαιοδοξίας και άκρατου ναρκισσισμού!
Θα έχετε σίγουρα συναντήσει τρίχρονες μικρούλες να στριφογυρίζουν φιλάρεσκα μπροστά στον καθρέφτη…σαν σταρ που κοντοστέκονται στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, πριν αρχίσουν να αστράφτουν τα φλας των παπαράτσι...
Η σίγουρα θα έχετε έρθει αντιμέτωπες με την άρνηση του γιου σας ή της κόρης σας να φορέσει ένα συγκεκριμένο ρούχο που πιστεύει ότι καθόλου δεν την κολακεύει. Τι δηλώνει άραγε αυτή η ματαιοδοξία των νηπίων, πρόκειται για ένα πρόσκαιρο παιχνίδι, ή μήπως τελικά μεγαλώνετε ένα μικρό νάρκισσο;

Μαζικές αγωγές δανειοληπτών μετά την αποκάλυψη βόμβα για την μεγάλη κομπίνα των τραπεζών


Αλυσιδωτές αντιδράσεις πρόκειται να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις - φωτιά του οικονομολόγου και πρώην...
στελέχους της Εμπορικής Τράπεζας Στέφανου Τσίπα για την τοκογλυφική και ληστρική τακτική των τραπεζών, οι οποίες ακονίζουν τα νύχια τους για να αρπάξουν την πρώτη κατοικία του Έλληνα.

Την ώρα που δανειστές και κυβέρνηση προσπαθούν να πείσουν το λαό κι όλο τον πλανήτη, οτι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι και μπαταχτζήδες και κάλα παθαίνουν ότι παθαίνουν, μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά των τραπεζιτών και όσων νομίζουν οτι θα ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Οι Κεραυνοί Στρατιωτικό Όπλο

Οι “περιθωριακοί” στρατιωτικοί παίζουν με τον έλεγχο του καιρού και την Γεωμηχανική για χρόνια. Πρόσφατα οι ιδέες τους να προσθέσουν σίδηρο στους ωκεανούς, η να καλύψουν την Αρκτική με σκόνη έχουν κάνει τον γύρο στους κύκλους των επιστημόνων που “πιστεύουν” στην υπερθέρμανση του πλανήτη.
Αλλά το Πεντάγωνο έχει ένα μακρύ ιστορικό να χαλάει τον καιρό του εχθρού και να βελτιώνει τις επιχειρησιακές του ικανότητες.

Από την Philadelphia στην Αθήνα, το USS Eldridge σε πολεμική αποστολή

virus1.jpg



Η Scotland Yard ερεύνησε την θεωρία της διπλής υφής του Τρίτου Ράιχ (η διείσδυση στο Βρετανικό Συμβούλιο των Βαυαρών Ιλλουμινάτων ή του Astrum Argentium “Silver Star”). Φυσικά η τελική αναφορά παραμένει κρυφή από το κοινό.
Μία απαγόρευση ΕΚΑΤΟ ΕΤΩΝ έχει επιβληθεί στα σημαντικά γεγονότα που αφορούν τους θανάτους ορισμένων Γερμανών ηγετών του πολέμου. Το Αμερικανικό πολεμικό ναυτικό από την άλλη κρατά κρυφά τα δικά του ντοκουμέντα (Stargate Project) και είναι έτοιμο να αποκαλύψει δημοσίως, το ότι οι Αμερικανικές δυνάμεις δεν ενεπλέχθησαν σε παράνομη δραστηριότητα. Γράφει ο Peter Fotis Kapnistos στις 09/18/2010
[ Προς το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου η πυρηνική στρατηγική του 3ου Ράιχ βρισκόταν σε αταξία. Το Βερολίνο δεν μπορούσε να παράγει ένα λειτουργικό πυρηνικό όπλο. Ούτε μπορούσε να ενεργοποιήσει την μεγάλη «Μηχανή Ουρανίου»  που οι κορυφαίοι  επιστήμονες του είχαν πιθανώς σχεδιάσει. 
Αλλά στην Ανατολική Μεσόγειο τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Τα πληρώματα των Αμερικανικών πολεμικών πλοίων συζητούσαν κρυφά μεταξύ τους για έναν πλωτό Αμερικανικό ατομικό αντιδραστήρα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα