Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η 2Η ΔΟΣΗ


Νέο θρίλερ στην Κύπρο, μετά το "όχι" της Βουλής σε νομοσχέδιο, που αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση της 2ης δόσης του δανείου....

Την απόρριψη μνημονιακού νομοσχεδίου αποφάσισε το βράδυ της Πέμπτης, κατά πλειοψηφία η βουλή.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 
Την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταΐπ Ερντογάν, διακατεχόμενος από έντονο φόβο επικείμενων μεγάλων ταραχών και επιχειρήσεων αποσταθεροποίησης της Τουρκίας ετοιμάζει ειδικά σώματα κομάντος για να κατέβουν στους δρόμους των τουρκικών πόλεων προς  
αντιμετώπιση αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, κάνει η γνωστή τουρκική εφημερίδα, Aydınlık. 
Γεγονός είναι ότι σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν παρουσιαστεί στο πρωθυπουργικό γραφείο του Ερντογάν αλλεπάλληλες αναφορές των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών ότι μέσα στο Φθινόπωρο αναμένονται μεγάλες κινητοποιήσεις αποσταθεροποίησης της Τουρκίας.

Πώς να μη ξεθωριάζουν τα μαύρα βαμβακερά ρούχα – Φοβερό κόλπο!


Για να μη χάνουν τη λάμψη τους ύστερα από λίγες πλύσεις...

Μερικές φορές συμβαίνει τα μαύρα βαμβακερά ρούχα να χάνουν το χρώμα τους ύστερα από μερικές πλύσεις, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να τα φοράς. 

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣ !!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ?


Μοιραστε τα γευματα.Ενεργοποιηστε το μεταβολισμο σας και ελεγξτε την ορεξη σας μοιραζοντας τα γευματα σας σε 5 με 6,καθε τρεις με πεντε ωρες.Ετσι,το σωμα σας θα καταναλωσει περισσοτερη ενεργεια για να χωνεψει το φαγητο και ο μεταβολικος σας ρυθμος θα αυξηθει.

Μην κοιμάστε «αγκαλιά» με το πρόβλημα

 Ειρήνη Βενιού


Καλύτερα απομακρυνθείτε από δυσάρεστες εμπειρίες προτού πέσετε για ύπνο

Οχι στον ύπνο με «φρέσκα» προβλήματα, υποστηρίζουν τώρα αμερικανοί επιστήμονες

Μέχρι πρότινος οι ειδικοί συνιστούσαν να «κοιμόμαστε» με τα προβλήματά μας, εννοώντας ότι ο ύπνος μπορεί να μας έδειχνε πιο εύκολα τον δρόμο για τη λύση τους, ωστόσο νέα ευρήματα έρχονται να ανατρέψουν την παραπάνω πεποίθηση.

Συγκεκριμένα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Amherst της Μασαχουσέτης διαπίστωσαν ότι οι δυσάρεστες εμπειρίες παραμένουν πιο έντονες στη μνήμη μας εάν κοιμηθούμε αμέσως μετά από ένα τέτοιο γεγονός, συγκριτικά με το αν το «χωνεύαμε» παραμένοντας ξύπνιοι.

Κανέλα για πλούσια χείλη, μακριά μαλλιά, κοφτερό μυαλό και όχι μόνο

«Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα» λέει ο λαός και εκεί ακριβώς, στην κορυφή δηλαδή, πρέπει να κατατάσσεται το ιδιόμορφο αυτό μπαχαρικό με το υπέροχο άρωμα και την πικρή γεύση.


Η κανέλα χρησιμοποιείται αιώνες τώρα στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για την αντιμετώπιση ασθενειών, όπως η γρίπη και η δυσπεψία. Το ευωδιαστό μπαχαρικό περιέχει ασβέστιο, φυτικές ίνες, σίδηρο και μαγγάνιο και ο φλοιός του περικλείει διάφορα θεραπευτικά αιθέρια έλαια.
Επειδή όμως η κανέλα δεν περιορίζει τις δυνατότητές της στον τομέα της υγείας, όταν συνδυαστεί με συστατικά όπως το ελαιόλαδο και η καστανή ζάχαρη, μπορεί να κάνει κυριολεκτικά θαύματα στον τομέα της ομορφιάς και όχι μόνο. Γνωρίζετε αλήθεια πόσο χρήσιμη μπορεί να σας φανεί η κανέλα, εκτός από τον τομέα «μαγειρική»;

Η κάμπια, η χρυσαλίδα & η πεταλούδα!!!




Τα πράγματα δεν είναι απαραίτητα όπως φαίνονται! 





 

Η κάμπια γίνεται χρυσαλλίδα & μετά μια υπέροχη ενήλικη πεταλούδα!!!

Το ήξερες; Γιατί σηκώνεται η τρίχα μας όταν αντιμετωπίζουμε ακραίες καταστάσεις;


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ανατριχιάζουμε και σηκώνονται οι τρίχες μας όταν φοβόμαστε ή κρυώνουμε;...

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το φαινόμενο της ανατριχίλας (goosebumps) αποτελεί την προσπάθεια του σώματος μας να προστατευτεί. Οι μικροσκοπικοί μύες που συνδέονται με τον κάθε θύλακα της τρίχας συστέλλονται, το δέρμα διογκώνεται και οι τρίχες σηκώνονται.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ




  •    Επιθυμώ βαθιά να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου.
  • Επιθυμώ να απελευθερώσω του εαυτό μου.
  • Επιθυμώ να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι.

Ἀντίστασις..., τί σημαίνει..;;

Πῶς ἐννοοῦμεν τήν ἀντίστασιν

Ἡ ἀντίστασις δέν εἶναι πυροτέχνημα που θά σβήση.., εἶναι στάσις ζωῆς..!



Μέ σκοπόν νά ὁρίσουμεν τήν ἒννοιαν ἀντίστασις, τό σημερινόν ἂρθρον. Τί τελικῶς σημαίνει ἀνθίσταμαι ἀλήθεια ;; Τό ἀκοῦμε κάθε μέρα νά ἐκτοξεύεται ἀπό διάφορα χείλη, ἀκοῦμε νά ἐπαναλαμβάνεται ὡς ἀναγκαιότης τῆς χρονικῆς στιγμῆς που βιώνει στήν ἱστορίαν της ἡ πατρίδα μας, μά ἲσως πολλοί ἀπό ἐμᾶς νά μήν ἀντιλαμβάνονται τό βαθύτερον νόημά της. Μέ σκοπόν λοιπόν νά μπῶ κατ' εὐθείαν στό θέμα, ἐξηγῶ ὃπως πολλοί ἀπό ἐσᾶς μαντεύω γνωρίζετε ἢδη, ἡ λέξις ἀνθ-ίσταμαι, ἀποτελεῖται ἀπό δύο ξεχωριστά τμήματα τά ὁποῖα συνθέτουν τήν ἒννοιαν. Ἡ πρώτη εἶναι ἡ λέξιςἀντί καί ἡ ἂλλη, ἡ λ. ἳσταμαι (= στέκομαι). Ἐν τούτοις ἡ ἒννοια που ζητοῦμεν ἐδῶ δέν ἐπεξηγεῖται σαφῶς μέ τίς δύο αὐτές λ. Διότι καί ἡ λ. ἀντίπερικλείει καί μίαν ἀκόμη λ. ἡ ὁποία ὑπο-νοεῖται, στήν περίπτωσίν μας, ἡ ὁποία εἶναι τό ρῆμα τίθημι ἢ τίθεμαι.

10 οιωνοί σας φωνάζουν «τέρμα, ως εδώ»

Κάποιες στιγμές, είτε επειδή εθελοτυφλούμε, είτε από φόβο για το άγνωστο, επιμένουμε να παραμένουμε σε σχέσεις που όχι μόνο δεν μας ικανοποιούν, αλλά μας προκαλούν δυστυχία. Πότε είναι η ώρα για να φύγουμε από μία ανώφελη σχέση;

Οι απανταχού γκουρού των σχέσεων ισχυρίζονται ότι αν επιμένετε σε μία σχέση δείχνει γενναιότητα, αν πάλι φύγετε και προχωρήσετε με τη ζωή σας δείχνει ότι είστε δυνατοί και με ευοίωνο μέλλον.
Ό,τι και αν ισχύει από αυτά, το ζήτημα είναι ότι κανείς δεν πρέπει να αναλώνεται σε σχέσεις που δεν ικανοποιούν το σκοπό τους, δηλαδή την ευτυχία. Μήπως έφτασε η ώρα να πείτε «ως εδώ»;

Απειλή για την υγεία η λανθασμένη χρήση του πλυντηρίου

Απειλή για την υγεία η λανθασμένη χρήση του πλυντηρίου
Το πλύσιμο σε χαμηλή θερμοκρασία δεν σκοτώνει τα βακτηρίδια
Η αλλαγή στην ποιότητα και τις αντοχές των υφασμάτων καθώς και μια τάση για οικολογική συμπεριφορά, συνήθειες που άρχιζαν να εμφανίζονται τα μέσα της δεκαετίας του ’90, έχουν σαν αποτέλεσμα να γυρίζουμε το διακόπτη του πλυντηρίου μας σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Μια επιλογή που οι μελέτες έχουν δείξει πως δεν είναι τελικά σωστή αλλά μάλλον απειλητική για την υγεία μας.

ΑΦΑΡΜΑΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ!!!

ΑΦΑΡΜΑΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ
Ξερόβηχας: Επιθέματα ζεστά κρύα εναλλάξ. 3 λεπτά ζεστά και 1 λεπτό κρύα, το κάνουμε για 10 λεπτά, τρεις φορές την ημέρα.
Μπορούμε και πάνω από τα ρούχα με το σεσουάρ ζεστό κρύο εναλλάξ.
Βήχας με φλέμματα: κάνουμε τσάι με λιναρόσπορο. Επειδή είναι άγευστο το τσάι με λιναρόσπορο προσθέτουμε και ένα αρωματικό βότανο. Πίνουμε ένα φλιτζάνι τσάι τρεις φορές την ημέρα..
Βήχας: Σε ένα μεγάλο σχετικά ρεπάνι κάνουμε μία τρύπα και βάζουμε μέσα μέλι. Με ένα καλαμάκι ρουφάμε το ζουμί

--- Η CIA ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ 51 ---

Σε έκθεση της CIA που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσινγκτον, ξεκαθαρίστηκε ότι τα μυστηριώδη φώτα στον ουρανό της Νεβάδα και οι «ιπτάμενοι δίσκοι» που πηγαινοέρχονταν όλα αυτά τα χρόνια στη θρυλική «Περιοχή 51» στην πραγματικότητα δεν ήταν παρά τα κατασκοπευτικά αεροσκάφη που δοκιμάζονταν σε αυτήν την απόρρητη βάση. Ή τουλάχιστον αυτό θέλει να περάσει στη δημοσιότητα το αρχηγείο της CIA, αφού μετά από πολλές δεκαετίες απόκρυψης και παραπληροφόρησης του κοινού, οι θεωρίες συνωμοσίας περί εξωγήινων και πειραμάτων άρχισαν πάλι να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου μέσω διαδικτύου (ένα σύστημα ανεξέλεγκτων μέσων μαζικής ενημέρωσης που δεν μπορούν να ελέγξουν).

Πόσες ζωές χρειάζεται ο άνθρωπος;



Είναι όλες αυτές οι εικόνες μες το μυαλό μου, που έχουν γίνει επίγνωση και συναίσθημα. Είναι όλες αυτές οι σκηνές από ένα παρελθόν που δεν έχω ζήσει, τουλάχιστον όχι σε αυτή τη ζωή. Είναι το μικρό φοβισμένο κοριτσάκι με τις εμπειρίες μιάς μικρής Τζέιν Έιρ, που υποκύπτει στη μοίρα του και στη φυσική του αδυναμία, κρεμιέται από το βασανιστή του και εξαρτάται από αυτόν, όχι μόνο για την επιβιώση του, αλλά και για την εξέλιξη του συναισθηματικού του κόσμου.

Είναι αυτό το αβοήθητο πλάσμα, που για κάποιο λόγο έχασε τη μητέρα του και ψάχνει ένα υποκατάστατο για να συνδεθεί με τον κόσμο. Είναι αυτό το υποκατάστατο που το κάνει να βλέπει τον κόσμο ως μία ατέλειωτη απειλή και τη ζωή γεμάτη από αφόρητο φόβο. Είναι η χειροδικία, η τιμωρία, ο εξαναγκασμός που μέρα με τη μέρα δρουν ως βουβή επιβεβαίωση μιας ζωής ανυπόφορης, μιας ζωής φυλακής, μιας ζωής που δεν αξίζει να τη ζει κανείς, παρά μόνο εάν την αποδεχτεί ως αναπόφευκτη.

12 αυτοάνοσα νοσήματα – Όταν ο οργανισμός επιτίθεται στον εαυτό του!!!

12 αυτοάνοσα νοσήματα – Όταν ο οργανισμός επιτίθεται στον εαυτό του

Ως αυτοάνοσες ασθένειες ορίζονται εκείνες οι οποίες προκαλούνται από υπερβολική και λανθασμένη απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος έναντι στον ίδιο τον οργανισμό. Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει εξελιχθεί έτσι ώστε να μας προστατεύει απέναντι σε οποιοδήποτε ξένο σώμα που μπορεί να εισβάλλει στον οργανισμό μας. Επομένως, οι αυτοάνοσες ασθένειες είναι η ακριβώς αντίθετη περίπτωση της ανοσολογικής ανεπάρκειας, η οποία προκαλείται από υπολειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Ποιές είναι οι πιο κοινές αυτοάνοσες ασθένειες;

Face Reading Διαβάστε το πρόσωπο των άλλων- M.Farouk Radwan



Το πρόσωπό σας είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς σας. Στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων έδειξε ότι υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ χαρακτηριστικών του προσώπου και των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας.

Από χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να μελετήσουν τη σχέση μεταξύ των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων προσώπου και των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας. Τα ευρήματα έχουν αποδείξει ότι μπορείτε να κρίνετε την προσωπικότητα κάποιου μέσα από τις εκφράσεις του προσώπου του με έναν υψηλό βαθμό αξιοπιστίας.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι που μοιάζουν μεταξύ τους τείνουν να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο ή τουλάχιστον να έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές.

Ένας διαφορετικός μύθος δημιουργίας

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ένας διαφορετικός μύθος δημιουργίας    
Οι μύθοι από όπου κι αν προέρχονται – από όποιο λαό και όποια θρησκεία – έχουν σαν σκοπό να μας διδάξουν να διεκδικήσουμε ξανά τη Θεία μας φύση και να ανακαλύψουμε το Θεό μέσα μας.

Ένας παλιός μύθος από την Ινδία εξιστορεί ότι ο θεός Μπράχμα ήταν ολομόναχος. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο στον κόσμο εκτός από αυτόν, με αποτέλεσμα να βαριέται αφάνταστα. Ήθελε να παίξει ένα παιχνίδι, αλλά δεν υπήρχε κανείς για να παίξει μαζί του.
Για να διασκεδάσει λοιπόν σκέφτηκε να δημιουργήσει μια όμορφη θεά. Στρώθηκε λοιπόν στη δουλειά και έφτιαξε τη Μάγια.

Η Αγάπη για τον εαυτό μας



Όποιο κι αν φαίνεται πως είναι το πρόβλημά μας, στο βάθος υπάρχει μόνον εκείνο για το οποίο επιμένω: η αγάπη για τον εαυτό μας. Γιατί η αγάπη είναι μια θαυματουργή θεραπεία. Και η αγάπη για τον εαυτό μας κάνει θαύματα στη ζωή.

Δε μιλάω για αλαζονεία και για έπαρση ή για τη μεγάλη ιδέα που μπορεί να έχει κανείς για τον εαυτό του, γιατί αυτό δεν είναι αγάπη. Είναι μόνο φόβος. Μιλάω όμως για το μεγάλο σεβασμό που χρειάζεται να νιώθουμε για τον εαυτό μας και την ευγνωμοσύνη που πρέπει να αισθανόμαστε για το θαύμα του μυαλού και του σώματός μας.

Για μένα, η «αγάπη» σημαίνει «εκτίμηση» τόσο απέραντη που κάνει την καρδιά μου να ξεχειλίζει απ’ αυτήν. Και η αγάπη αυτή μπορεί να απευθύνεται οπουδήποτε!

Μπορώ να νιώθω αγάπη…

Η κρυμμένη φλόγα της εσωτερικής μας επανάστασης




Εδώ και αρκετά χρόνια παρατηρώ τον εαυτό μου ανάμεσα στους ανθρώπους γύρω μου, έχοντας τη βεβαιότητα πλέον πως δεν υπάρχει τίποτα που να μην γνωρίζουν. Όπου και να γυρίσω τη ματιά μου και την προσοχή μου, θα δω ή θα ακούσω κάτι που δείχνει το βαθμό αφύπνισης του παγκόσμιου «δυτικού» πληθυσμού αυτού του πλανήτη, σε πραγματικά υψηλά επίπεδα. Δείχνει, αλλά δεν είναι… Όταν πλησιάσεις πιο κοντά στον κάθε ένα από αυτούς, όλο το σκηνικό καταρρέει μέσα σε ένα φοβικό περιβάλλον γεμάτο από ερωτήσεις για την επιβίωσή τους και το μέλλον τους, χωρίς σχεδόν ίχνος από όσα με τα μανίας διαβάζουν, ακούν και συζητούνε… Γιατί; Οι λόγοι είναι αρκετοί και καλά κρυμμένοι… Κύρια όμως διότι η γνώση παραμένει αόρατη στη συνείδηση αν δεν περάσει απ τις αισθήσεις μας, αν δεν γίνει βίωμα, αν δεν μεταφραστεί σε πράξη…

ΝΑΒΙΣ: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ


Το έτος 207, ο καταγόμενος από το βασιλικό γένος των Αγιαδών Νάβις (γενική Νάβιδος ή Νάβιος), μία προσωπικότητα που έχει σαφώς αδικηθεί από την επίσημη Ιστορία η οποία αναμασά αβίαστα την εχθρότητα του φιλορωμαίου Πολυβίου, παραμερίζει τον παράνομο νεαρόν βασιλέα Πέλοπα και καταλαμβάνει επαναστατικώς την αρχή, στηριζόμενος από μισθοφορικές στρατιωτικές μονάδες και έχων την υποστήριξη της ομοϊδεατίσσης συζύγου του Αγαπήνας. Αμέσως μετά την πλήρη εδραίωση της αρχής του, ο “τύραννος” Νάβις πραγματοποιεί με πρωτόγνωρη αποφασιστικότητα και δυναμισμό την κοινωνική επανάσταση που είχαν οραματισθεί οι μάρτυρες προκάτοχοί του Άγις και Κλεομένης: καταργεί την δωρική ολιγαρχία, δημεύοντας τις περιουσίες των πλουσίων ολιγαρχικών και παραχωρώντας τες σε “νέους πολίτες”, δηλαδή στους είλωτες που απελευθέρωσε και εστρατολόγησε δια νόμου, και πολλούς εκ των “περιοίκων”. Ο Νάβις προχωρεί και σε επιμελή οχύρωση της πόλεως της Σπάρτης,

Είναι ο πόνος αναγκαίος;

double-exposure-sergey
Είναι ο πόνος αναγκαίος; Ναι και όχι. Εάν δεν είχες υποφέρει όπως έχεις, δεν θα είχες βάθος σαν ανθρώπινο όν. Δεν θα αντιλαμβανόσουνα την ταπεινότητα και την συμπόνια. Δεν θα το διάβαζες αυτό τώρα.

Τρόπος εργασίας των σκοτεινών και η Ζωντανή Ηθική

statue-liberty-closeup

Έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι σε όλες τις απόπειρες των σκοτεινών υπάρχει ένα ορισμένο σύστημα. Ακριβώς, αγωνίζονται να δυσφημίσουν κάθε αγνή έναρξη. Και ο ευκολότερος τρόπος να το πετύχουν είναι να φέρουν σκοτεινά ή ανεύθυνα άτομα μέσα σε μια αγαθοεργή δραστηριότητα. Να γιατί τα βιβλία της Διδασκαλίας επιμένουν τόσο πολύ στην διάκριση σχετικά με τους νεοφερμένους. Η διάκριση είναι το κλειδί για την επίτευξη και την επιτυχία. Αυτή είναι η πρώτη ιδιότητα που θα πρέπει να αναπτύξει ένας μαθητής. Συνεπώς, η ιδέα να οργανώσουμε ομάδες για την μελέτη της επιστήμης και της τέχνης είναι σοφή και ωφέλιμη από κάθε άποψη. Αυτές οι μελέτες εναρμονίζονται με το έργο της αυτοτελειοποίησης που υποδεικνύεται από την Διδασκαλία πιο πολύ από κάθε τι άλλο. Επιπλέον, αυτό θα δώσει μια καλή ευκαιρία να παρατηρήσουμε τους χαρακτήρες των σπουδαστών και να δεχτούμε στην Διδασκαλία της Ζωντανής Ηθικής μόνο άτομα που έχουν δοκιμαστεί καλά.

Το κάρμα είναι σκέψη

Karma1
Σε κάθε ζωή μπορεί κάποιος να εκμηδενίσει ένα ορισμένο τμήμα του παλιού του κάρμα, που φτάνει μέχρι αυτήv την ενσάρκωσή του, και ασφαλώς αρχίζει τότε ένα νέο κάρμα. Αν όμως η συνειδητότητά του είναι διευρυμένη, μπορεί να υπερκεράσει ταχύτερα το συσσωρευμένο κάρμα, και το νέο κάρμα που δημιουργεί τότε θα είναι ήδη ανώτερης ποιότητας. Επιπλέον, το παλιό κάρμα δεν θα του φαίνεται τόσο επίφοβο, εξαιτίας της εξαγνισμένης σκέψης· συνεπώς, η εξαγνισμένη αύρα θα αντιδρά εντελώς διαφορετικά στα επαναδρασιακά χτυπήματα. Και μ’ αυτόν τον τρόπο, ο άνθρωπος μπορεί να αναδυθεί απ’ το μαγικό κύκλο του κάρμα. Αυτό όμως αφορά μόνο το επίγειο κάρμα, που τον ελκύει στη Γη, γιατί το κάρμα δεν μπορεί να εξαλειφθεί όσο υπάρχει συνειδητότητα και σκέψη. Το κάρμα που ανταποκρίνεται στους κοσμικούς νόμους θα βελτιώνει επ’ άπειρον την ποιότητά του, εισερχόμενο σε νέους κύκλους και εξερχόμενο από αυτούς, και τούτο επ’ Άπειρον.

Κράτος εν κράτει ανάλγητων Ολετήρων!



Σήμερα μας έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι. Το ραδιόφωνο έπαψε να παίζει αλλά δεν έδωσα σημασία. Κάποιο τεχνικό πρόβλημα στον αναμεταδότη, σκέφτηκα καθώς βαριόμουνα να σηκωθώ για να αλλάξω σταθμό. Σε λίγο όμως άρχισε να πεθαίνει η γερασμένη μπαταρία του Θεοφάνη και κατάλαβα. Θεοφάνη είχα βαφτίσει τον πρώτο μου ηλεκτρονικό υπολογιστή κι όλοι του οι διάδοχοι, κρατάνε από τότε το ίδιο όνομα, από παππού προς εγγονό...Γέρασε κι ετούτος ο Θεοφάνης... 

Τα πολλά παυσίπονα προκαλούν πονοκέφαλο


Χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν από εξουθενωτικούς πονοκεφάλους επειδή κάνουν κατάχρηση στα αναλγητικά φάρμακα, προειδοποιούν Βρετανοί ειδικοί.


Σύμφωνα με νέες οδηγίες για την αντιμετώπιση της κεφαλαλγίας, ένας στους 50 ενήλικες παρουσιάζουν συχνά πονοκέφαλο που οφείλεται στην υπερκατανάλωση των παυσίπονων φαρμάκων.

Ο κίνδυνος εκδήλωσης αυτών των πονοκεφάλων είναι ιδιαιτέρως υψηλός σε όσους παίρνουν ακετυλοσαλικυλικό οξύ, παρακεταμόλη ή ιβουπροφαίνη τουλάχιστον μέρα παρά μέρα, για να καταπραϋνουν τον πονοκέφαλο ή άλλες διαταραχές, όπως οι πόνοι της αρθρίτιδας.

Η εντατική άσκηση έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται η όρεξή μας



Η άσκηση υψηλής έντασης μπορεί να μειώσει την όρεξή μας αμέσως μετά, αλλά και την επόμενη μέρα σύμφωνα με μικρή έρευνα που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό International Journal of Obesity. 

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες έφαγαν περίπου 200 θερμίδες λιγότερες μετά από μια εντατική προπόνηση συγκριτικά με την κατανάλωση θερμίδων μετά από ξεκούραση.

Σαμαρικό γεύμα


Τα στοιχεία ενοχής του Άκη είναι προσωπικά δεδομένα. Οπότε δεν μπορεί η δικαιοσύνη να τα χρησιμοποιήσει για να τον καταδικάσει.
Ο Άκης ανάμεσα στα άλλα είπε ότι φυλάκισαν μια αθώα για να τον πιέσουν. Δεν είπε ότι και αυτόν τον φυλάκισαν αν και αθώος. Οπότε παραδέχεται ότι ο ίδιος είναι ένοχος.
Όλοι οι εργαζόμενοι είναι χαρούμενοι γιατί ο Άδωνις τους βάζει σε κινητικότητα. Είχαν μουδιάσει στην ίδια θέση. Και τώρα όπου τον βρουν τον αγκαλιάζουν.
Ίσως για να τον πνίξουν από την πολύ αγάπη…
Ο Άδωνις δεν μπορούσε να απολύσει τον αδερφό του από την εκπομπή που πουλάνε βιβλία και έχει απωθημένα.

Ανακαλύψτε αυτόν τον ήρωα που έχετε μέσα σας ζώντας στο τώρα.


Οι άνθρωποι στην πρώτη γραμμή του μετώπου στον πόλεμο έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Ζουν την κάθε στιγμή! Δεν υπάρχει το αύριο γι αυτούς στο μυαλό τους!

 Το τσιγάρο το βράδυ είναι απολαυστικό και η ανατολή του ήλιου χαιρετίζεται με ιδιαίτερη λαμπρότητα! 

Η κουβέντα με το σύντροφο έχει άλλο νόημα, βαθύ, ίσως να είναι τα τελευταία λόγια που ανταλλάσσουν. 

Πώς σκέφτονται οι Γερμανοί;

Του Νίκου Ξυδάκη



Η προεκλογική συζήτηση και η μετεκλογική πορεία της Γερμανίας ουδέποτε απασχόλησε την Ελλάδα ή και την Ευρώπη τόσο έντονα όσο τώρα. Ευλόγως. Ουδέποτε η γερμανική πολιτική βούληση επηρέαζε τόσο έντονα τις τύχες των Ευρωπαίων όσο τώρα - εκτός των δύο μεγάλων πολέμων του 20ού αιώνα. Ουσιαστικά, το φλέγον δεν είναι καν η προεκλογική συζήτηση, αλλά το πώς σκέφτονται πολιτικά οι Γερμανοί, κυρίως πώς βλέπουν την Ευρώπη και τους εαυτούς τους μέσα σ’ αυτήν.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΙΚ!!!! : Δείτε πως παγώνει η Coca Cola σε ένα δευτερόλεπτο!!!!




Δείτε τις κινήσεις του στο παρακάτω βίντεο και δοκιμάστε το...

Συνδέοντας τις "τελείες" μεταξύ Συρίας, Fukushima, τρομοκρατικών απειλών Ολυμπιακών αγώνων και της ναζιστικής CIA

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 2/9/2013



Η προσπάθεια να ξεκινήσει ένας πόλεμος στη Συρία, η ξαφνική άνοδος της ακτινοβολίας στηFukushima, οι απειλές από τη Σαουδική Αραβία να εξαπολύσει τρόμο στους επόμενους Ρωσικούς Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλα ασυνήθιστα παγκόσμια γεγονότα αποτελούν μέρος μιας από πολύ καιρό προγραμματισμένης μεγαλύτερης σκευωρίας για να ξεκινήσει μια παγκόσμια φασιστική κυβέρνηση.   
Μισθοφόροι δολοφόνοι της Αλ Κάϊντα / CIA στη Συρία καμαρώνουν κουκουλωμένοι.

   Ευτυχώς για όλους μας , η συνομωσία είναι σε διαλεύκανση και οι Sabbatean Ναζί που είναι πίσω από αυτή είναι τώρα πολύ, πολύ φοβισμένοι. Αυτός είναι ο λόγος που στην εταιρική διακυβέρνηση των ΗΠΑ ο σκλάβος Barak Obama είναι τώρα ο περίγελος του κόσμου για την προσπάθειά του να κινήσει το στρατό των ΗΠΑ προς υποστήριξη της Αλ Κάιντα βασιζόμενος σε προφανή ψέματα.   

Γιατί το ότι «ξέρω ότι ξέρω» είναι καλό

_MG_06781 (10)



Γιατί το ότι «ξέρω ότι ξέρω» είναι καλό: Emma Young: Η ικανότητα της αυτεπίγνωσης δίνει στους ανθρώπους «υπερσυνείδηση» και φαίνεται να είναι αυτή που μας ξεχωρίζει από τα άλλα ζώα.
Το γεγονός ότι αντιλαμβάνονται τις αισθητηριακές πληροφορίες που λαμβάνουν είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους ικανούς να αξιολογούν τα συναισθήματα και τις κρίσεις τους
Η ανθρώπινη νοημοσύνη διαφέρει με πολλούς τρόπους από τη νοημοσύνη των ζώων, ένας όμως από τους πιο προφανείς είναι η αυτεπίγνωσή μας. Ενας σκύλος, για παράδειγμα, έχει πιθανώς αντίληψη πολλών αισθημάτων σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή: ότι πεινάει, ότι έχει κουραστεί ύστερα από μια μεγάλη βόλτα, ίσως, ή ότι μια γαργαλιστική μυρωδιά έρχεται από την κουζίνα.
Ο ιδιόκτητης του όμως θα έχει αντίληψη όλων αυτών των αισθημάτων αλλά παράλληλα θα έχει ένα επιπλέον επίπεδο διαδικασιών σκέψης επάνω από αυτά. Ως άνθρωποι μπορούμε να έχουμε αντίληψη του ότι αντιλαμβανόμαστε τις βασικές αισθητηριακές πληροφορίες που λαμβάνουμε και αυτό μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε σχετικά με την ακρίβεια ή την αξιοπιστία των συναισθημάτων και των κρίσεών μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα