Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η γλώσσα του σώματος με...φλερτ διάθεση

Κάθεστε αμέριμνος/η και απολαμβάνετε τον καφέ σας. Ξαφνικά κάποιος/α από την απέναντι παρέα σας κοιτά έντονα αλλά δεν κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση που υπήρχε σε διαφήμιση γνωστού ποτού, να χαϊδέψει δηλαδή τα χείλη του/της, δείχνοντάς σας τις προθέσεις του/της.

Αυτό θα ήταν μία πολύ καλή κίνηση, που θα προμήνυε ξεκάθαρα ενδεχομένως την αρχή μιας ερωτικής σχέσης. Πόσο σίγουροι όμως είστε, ότι ξέρετε να ...διαβάζετε τα σημάδια του φλερτ; Μήπως τελικά ο έρωτας πέρασε δίπλα σας και δεν τον καταλάβατε; Ώρα για δράση.
Ποιες είναι οι χαρακτηριστικές κινήσεις των ανδρών και ποιες των γυναικών, όταν θέλουν να δείξουν το ενδιαφέρον τους; Το φλερτ χρειάζεται τελικά τη δική του αποκωδικοποίηση.

η "νεκρή γλώσσα" των αρχαίων ελληνικών



Από το 2014, η "νεκρή γλώσσα" των αρχαίων ελληνικών θα διδάσκεται στα δημόσια σχολεία της Αγγλίας, καθώς οι Άγγλοι εκπαιδευτικοί υποστηρίζουν ότι βοηθά στην ευκολότερη εκμάθηση της "ζωντανής γλώσσας" των... αγγλικών και άλλων γλωσσών. 


Η "νεκρή γλώσσα" των αρχαίων ελληνικών, χρησιμοποιείται στην Ιατρική, τη Φυσική, την Αστρονομία, τη Νομική, τα Μαθηματικά, την παραγωγή νέων λέξεων, και αποτελεί τη μητέρα όλων των ευρωπαϊκών γλωσσών.

Τί είναι ο αγλέουρας; (Έφαγε τον αγλέουρα)



Αγλέουρας (ελλέβορος ο κυκλόφυλλος)Ο αγλέουρας (συναντάται και ως «αγλέορας», «αγκλέορας» και «αγκλέουρας») είναι δηλητηριώδες φυτό και ετυμολογικά αποτελεί παραφθορά τού αρχαιοελληνικού «ελλέβορος» (ελλέβορος => ελλέβορας => αλλέβουρας => αλλέουρας => αγλέουρας) που αποτελεί και την επιστημονική του ονομασία (στην καθομιλουμένη λέγεται «γαλατσίδα», ενώ άλλες κοινές ονομασίες του είναι «σκάρφι», «κάρπη», «καρπί» κ.ά). Από τα ένδεκα είδη ελλέβορου που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα φυτρώνει μόνο ο «ελλέβορος ο κυκλόφυλλος» (Helleborus cyclophyllus). Τον βρίσκουμε στα ξέφωτα των ορεινών δασών, τα άνθη του έχουν χρώμα ανοιχτό κιτρινοπράσινο και εμφανίζονται νωρίς την άνοιξη, μετά το λιώσιμο των χιονιών. Ο ελλέβορος είναι φυτό ποώδες και πολυετές, έχει ελάχιστα φύλλα, αλλά βγάζει ωραιότατα λουλούδια.

Πώς να επαναχρησιμοποιήσετε τις θήκες από CD


·                                                                                    
·                                                                                    
·                                                                                    
  Ίσως έχετε δει στις περιηγήσεις σας στο διαδίκτυο τη φωτογραφία με ένα σάντουιτς σε μια θήκη από cd.

Η φωτογραφία αυτή έχει κάνει το γύρο όλου του κόσμου μέσα από το ίντερνετ, κι αυτό γιατί θεωρήθηκε ένα πάρα πολύ επιτυχημένο παράδειγμα επαναχρησιμοποιήσης υλικών, μιας και είναι φτιαγμένη από μη ανακυκλώσιμο πλαστικό και συνήθως πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων.

Όταν οι Έλληνες αυτοκτονούν…

autoktonies-kentrinews

Δραματικές διαστάσεις λαμβάνει το κύμα αυτοκτονιών στην Ελλάδα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την πρόληψη της αυτοκτονίας μέλη της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΚΛΙΜΑΚΑ μοιράζουν φυλλάδια για να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες.
Σύμφωνα με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης μόνο το 2012 3.124 άνθρωποι αυτοκτόνησαν ή αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν. Αιτία είναι και η οικονομική κρίση, για αυτό και αποκαλούνται «κοινωνικές αυτοκτονίες».

Oι Αλχημιστές. του Κώστα Βαξεβάνη

Oι Αλχημιστές. του Κώστα Βαξεβάνη

Στον Γιάννη Στουρνάρα μπορείς να χρεώσεις πολλά, αλλά όχι έλλειψη στοιχειώδους γνώσης αριθμητικής. Δηλαδή μια πρόσθεση και μια αφαίρεση μπορεί να την κάνει. Άρα αν σε μια απλή αριθμητική πράξη που καταλήγει να είναι αποτέλεσμα στον ίδιο τον προϋπολογισμό υπάρχει λάθος, τότε δεν είναι θέμα αριθμητικής αλλά αλχημείας. 


Ο κ. Στουρνάρας και η κυβέρνηση, προσπαθούν να παρουσιάσουν την βαριά πέτρα της Οικονομίας που κρέμασαν στο λαιμό της χώρας, ως φιλοσοφική λίθο που παράγει καθαρό χρυσάφι.

Ξεπερνώντας Την Ανησυχία Για Τα Οικονομικά : 8 Αποφθέγματα.....!!!


Ακούμε συχνά πως «το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία», η σημασία που αποδίδουμε όμως σε αυτό είναι τόσο μεγάλη ώστε η έλλειψη του, δεν επηρεάζει μόνο την καθημερινότητα μας πρακτικά αλλά και εμάς ψυχολογικά. 

Λόγω μαλιστα της οικονομικής κρίσης που έχει επισύρει μεταξύ άλλων χιλιάδες απολύσεις κι άρα δυσκολίες, αβεβαιότητα και χρέη, η ανησυχία για τα οικονομικά θέματα μεγαλώνει, δημιουργώντας μια έντονα αρνητική ατμόσφαιρα που πλανιέται σχεδόν παντού.

Η αλήθεια είναι ότι το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία. Όμως ούτε και η ανέχεια. Η οικονομική σταθερότητα βοηθά στο να νιώσουμε ασφαλείς και ικανοποιημένοι, άρα συνετελεί στην ψυχολογική σταθερότητα. 

Η Γη αναμένει έναν ηλιακό Αρμαγεδώνα

солнце вспышка солнце

Σύντομα η Γη θα υποστεί μια ισχυρή επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, η πρόβλεψη αυτή αποδεικνύεται από το γεγονός εμφάνισης στην επιφάνεια του κεντρικού άστρου του ηλιακού μας συστήματος ενός μεγάλου αριθμού ηλιακών κηλίδων, στη θέση των οποίων συνήθως συμβαίνουν οι εκπομπές του ηλιακού πλάσματος.

Δημ. Αντωνίου: Η Τράπεζα της Ελλάδας δεν εγκρίνει το ΔΣ της EUROBANK! Iδού η απάντηση του Στρατηγείου και του Νονού της Τραπεζικής Συμμορίας. Σε εκκρεμότητα η άδεια λειτουργίας της τράπεζας;

Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ (Δ/της ΤτΕ): ΩΣ ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ: ΙΔΟΥ Η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ TOY ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΔΣ ΤΗΣ EUROBANK…ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ…ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ. Σε εκκρεμότητα η άδεια λειτουργίας της τράπεζας;
Διαβάστε την παρακάτω, από 20-08-2013,2σέλιδη συγκεκριμένη, ακριβή, εξουθενωτικά λεπτομερή, απόλυτα νομικά στοιχειοθετημένη αίτησή μου και την αόριστη, σε βαθμό Πυθιαίου Χρησμού, αφόρητης  ιλαρότητας, αλλά και οργής απάντηση της ΤτΕ, με την οποία βέβαια επιβεβαιώνει πλήρως το γεγονός ότι η ΤτΕ ΔΕΝ έχει εκρίνει το ΔΣ τηςEurobank, γεγονός που βέβαια καθημερινά επιβεβαιώνεται στην πράξη σε όλα τα δικαστήρια της χώρας, στα οποία και οι δικστές οι ίδιοι αυτεπάγγελτα αναβάλλουν, ματαιώνουν και δικάζουν ερήμην της τράπεζας τις δίκες, ενώ και οι ίδιοι οι δικηγόροι της τράπεζας ζητούν αναβολές λόγω έλλειψης νομιμότητας εκπροσώπησης? (μη-νομιμότητας του ΔΣ).  Είναι όμως θλιβερό, πρωτοφανές και μοναδικό στον πολιτισμένο κόσμο, η ανώτατη εποπτική κι ελεγκτική αρχή των τραπεζών της Ελλάδος, να εκδίδει τέτοιες απαντήσεις που συνιστούν  συγκάλυψη εγκληματικών απαιτήσεων, πράξεων και μεθόδων τηςEurobank εναντίον ενός ημιθνήσκοντος λαού. Την ερωτάμε συγκεκριμένα κι επιστημονικά και μας απαντάει…με τα κάλαντα.  

Τι θα κάνει η Ρωσία; Μια σημαντική συνέντευξη του κορυφαίου Ρώσου γεωπολιτικού Αλεξάντερ Ντούγκιν


- Ίσως βρισκόμαστε τώρα στη μεγάλη κρίση της σύγχρονης γεωπολιτικής ιστορίας.
- Αν η Συρία πέσει, θα αρχίσει αμέσως ο πόλεμος στη Ρωσία.
- Ο Ομπάμα δεν είναι τίποτα, ο Πούτιν είναι το παν.
- Ο Πούτιν έχει τον λαό μαζί του, αλλά δέχεται πιέσεις από την φιλοδυτική, φιλο-ισραηλινή πολιτική ελίτ.


Μια συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Ντούγκιν (Alexander Dugin)* για τη συριακή κρίση.
* Ο Αλεξάντρ Ντούγκιν (γενν. 1962) είναι ένας από τους σημαντικότερους πολιτικούς φιλοσόφους και κορυφαίος γεωπολιτικός της Ρωσίας του Πούτιν, με μεγάλη και ανερχόμενη επιρροή στο Κρεμλίνο. Είναι εκφραστής της "νέας ρωσικής γεωπολιτικής" και του ρεύματος του "ευρασιανισμού". Το βιβλίο του «Τέταρτη Πολιτική Θεωρία», εκδόθηκε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις «Έσοπτρο».

Είναι λυπηρό και άκρως απογοητευτικό να επιτρέπουν σε πολιτικά πρόσωπα να χαρακτηρίζουν την αρχαία ελληνική γλώσσα «νεκρή». Μια γλώσσα που πάνω της θεμελιώθηκε ολόκληρος ο δυτικός πολιτισμός - Μαρία Λαμπαδαρίδου Πόθου



Ο μέγας διανοητής του αιώνα και φιλόσοφος, George Steiner, καθηγητής στο Cambridge, είπε: «To articulate experience grammatically, to relate discourse and meaning as we do, is to be Greek”.


Το να αρθρώσεις εννοιολογικά μια εμπειρία, να συσχετίσεις τον λόγο με το νόημα, σημαίνει “να είσαι Έλληνας”» 
(Antigones, The Antigone myth in Western literature, art and thought, Oxford University Press, 1984, p. 135) 


Και είπε ακόμα στο ίδιο σημαντικό βιβλίο: «Η ελληνική κλασική γραμματεία και ο ελληνικός μύθος, όσο τίποτε άλλο στον κόσμο κυριάρχησαν στη δυτική αντίληψη, στη δυτική φιλοσοφία, στη διαμόρφωση της δυτικής πολιτικής σκέψης». Και επισημαίνει ακόμα: «Επιστροφή στην κλασική ελληνική γραμματεία και στον ελληνικό μύθο σημαίνει επιστροφή στις ρίζες μας, είναι ο επαναπατρισμός του πνεύματος».

μάθετε πως να παρασκευάζετε βότανα

Μάθετε πως να παρασκευάζετε βότανα

Μάθετε πως να παρασκευάζετε εύκολα και μόνοι σας βότανα για θεραπευτικές και καλλυντικές χρήσεις. Ελάτε τώρα, δεν είναι τόσο δύσκολο! Μόνο η αρχή είναι δύσκολη. Μετά η διαδικασία παρασκευής τους θα σας συνεπάρει και θα μπορείτε να φτιάχνετε τις δικές σας καλλυντικές κρέμες ή θεραπευτικούς συνδυασμούς βοτάνων.

Η Δαμανάκη έχασε μέχρι και την μάχη της "Φέτας"!!! (Δεν μπορούσε ή δεν ήθελε;;;)

Ούτε την Ελληνική φέτα, ή καλύτερα την πρώην «Ελληνική φέτα» δεν μπόρεσε να προστατέψει η αργόμισθη κυρία Δαμανάκη που....
τοποθετήθηκε στην θέση της επιτρόπου από το σαΐνι τον Τζέφρι για να ξεπουλήσει και αυτή ό,τι περνάει από το χέρι της!
Ανίκανη να κρατήσει την φετούλα μας, στη διεθνή «μάχη της φέτας»!
Τσάμπα τα 230.000 που παίρνει και 50.000 για έξοδα κίνησης που αν τα δίναμε θα την στέλναμε στον Άρη χωρίς επιστροφή ευχαρίστως, βάλε και τα έσοδα από τα ακίνητα κτλ, παίρνει και την βουλευτική σύνταξη και όλα αυτά για να κάνει τι; Να ξεπουλάει την πατρίδα της!

Συγχαρητήρια! Δείτε τα κατορθώματά της:

Πότε πρέπει να μας ανησυχούν οι ταχυκαρδίες;



Πολλές φορές νέοι άνθρωποι και κυρίως γυναίκες παραπονούνται για ταχυκαρδίες λίγων δευτερολέπτων ή ‘ακούν΄ την καρδιά τους να χτυπάει ιδιαίτερα όταν πάνε να κοιμηθούν. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι δεν τους απασχολεί το συγκεκριμένο σύμπτωμα κατά τη διάρκεια της εργασίας τους ή κατά την έντονη άσκηση, αλλά κυρίως όταν ηρεμούν διαβάζοντας ένα βιβλίο ή κοιτάζοντας τηλεόραση. Η διάρκεια κρατάει κάτι λιγότερο από δευτερόλεπτο και η εντόπιση του αισθήματος αυτού μπορεί να ποικίλει στο θώρακα.

Να ψηλώνεις για να σε συναντήσεις, επιτέλους, σ΄εκείνα τα θεοφώτιστα λιβάδια σου.


Απάνω στ΄απότομα και κακοτράχαλα βοσκοτόπια της αγωνίας τής ψυχής, εκεί πού γκρεμοτσακίζεσαι για μια σπιθαμή γης μέσα σου, και ανάμεσα στα παγωμένα σημεία των καιρών, ξεπηδούν κάποια μονοπάτια μυστικά, πού σε βγάζουν σε κάτι ηλιόλουστα και ευωδιαστά λιβάδια, με γάργαρα νερά, άγνωστα στούς φονικούς βοριάδες και τις λυσσαλέες θύελλες τής καμμένης γης.

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ... ΜΕΣΑ ΣΟΥ



Σε όλους μας εμφανίζονται σύμβολα είτε σαν οράματα (θρησκεία) είτε σαν συμπτώσεις (κβαντική), είτε σαν όνειρα (ψυχολογία) είτε σαν ένα τρεμόπαιγμα της φωνής, των βλεφάρων ή της καρδιάς (βιοματικές εμπειρίες). Άλλοι κάμουν πως δε τα βλέπουν, άλλοι τα αμφισβητούν και άλλοι τα ακολουθούν!

Ένα είναι σίγουρο, όσοι χαράξαν τον δικό τους δρόμο, είχαν τα κότσια να τ΄ ακολουθήσουν από πίστη και όχι από λογική. Από μία πίστη προσωπική και όχι θρησκευτική, επιστημονική ή ενστικτώδη.  Και ένα είναι ακόμα πιο σίγουρο, το παράτολμο δεν είναι ότι ακολούθησαν έναν δύσκολο, δικό τους δρόμο, αλλά ότι βρήκαν τα κότσια να απαρνηθούν όσα μέχρι τότε γνώριζαν, πίστευαν, υπηρετούσαν και τους βόλευαν. 

Διαταραχές της Επιθυμίας-άνδρας


Η επιθυμία είναι το εισιτήριο της σεξουαλικής διαδρομής προς το στόχο, που ένας άνδρας επιλέγει μέσα από την παρούσα ψυχική του κατάσταση και την αισθητηριακή του έλξη. Η αισθητηριακή έλξη βιώνεται και γίνεται αισθητή μέσα από ερεθίσματα που σχετίζονται με την όραση, την ακοή, την όσφρηση, την αφή και τη γεύση.

Η έκφραση της συνειδητής αναζήτησης του «σε θέλω» προκαλεί τη σεξουαλική διέγερση, που η σωματική αφύπνιση (στύση) και η εγκεφαλική συμμετοχή (φαντασίωση) καθορίζουν την επόμενη φάση. Κατ' επέκταση, οι διαταραχές της επιθυμίας, ανάλογα με το βαθμό λειτουργίας αυτής της ψυχικής κατάστασης, διακρίνονται σε:

Οι παράνομοι μετανάστες το... σκάνε από την Ελλάδα στην Αλβανία


Η αστυνομία του Αργυροκάστρου ανακοίνωσε ότι συνέλαβε σήμερα 47 παράνομους μετανάστες από το Σουδάν, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και την Αλγερία.

Οι δέκα κανόνες της ανθρώπινης ενσάρκωσης....!!!


1. Θα λάβεις ένα σώμα. Μπορεί να το λατρέψεις ή να το μισήσεις αλλά είναι δικό σου για να το κρατήσεις καθ' όλη την περίοδο της ενσαρκώσεως σου.

2. Θα λάβεις μαθήματα. Έχεις εγγραφεί σε ένα άτυπο σχολείο που ονομάζεται '' ζωή ''.

3. Δεν υπάρχουν λάθη, παρά μόνο μαθήματα. Η ανάπτυξη είναι μια διαδικασία προκλήσεων, σφαλμάτων και πειραματισμών. Τα ''αποτυχημένα'' πειράματα είναι εξ ίσου μέρος της διαδικασίας όσο και αυτά που είναι ''επιτυχημένα'' ολοκληρωτικά.

Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου

Οπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυματων 2_page2_image1Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια,
για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη.
Dr Richard Feynman
Στο τέλος του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, Η Σοβιετική Ένωση απέκτησε την αφρόκρεμα των Γερμανών επιστημόνων στα κανονικά και υπέρυθρα ραντάρ. Εκείνο τον καιρό η αυτή η επιστημονική ομάδα ήταν η κορυφαία παγκοσμίως στην θεωρία και τεχνολογία των Υλικών Απορροφήσεως Κυμάτων Ραντάρ (RAM) και της θεωρίας διατομής των ραντάρ.
Τα ραντάρ Απόλυτο Οπλικό Σύστημα; “ …Τι μας λες τώρα πάλι” θα πείτε πολλοί ανυποψίαστοι και όμως διαβάστε, ερευνήστε και ενημερωθείτε, η ζωή είναι απείρως πιο πολύπλοκη και η παράνοια των Οργανικών Πυλών πέρα από κάθε φαντασία! Όπως ήδη έχει βιώσει η ανθρωπότητα στο πετσί της, άσχετα αν το ‘χει διαγράψει από την μνήμη της !

Φασκόμηλο, το σωτήριο φυτό της Αθανασίας

salvia_health_tea
Salvia Officinalis είναι το επιστημονικό όνομα γι’ αυτό το χνουδάτο, αρωματικό φυτό, το «ελληνικό τσάι» όπως είναι γνωστό παγκοσμίως που έχει κλέψει την καρδιά Κινέζων και Γάλλων.
Το φασκόμηλο δρα σε τόσο πολλά επίπεδα του σώματος, του εγκεφάλου και του συναισθήματος που φτιάχνει μακρά λίστα ευεργεσιών. Το λατινικό, βοτανολογικό όνομά του, Salvia, εκ του ρήματος salvare, θεραπεύω δείχνει από πίσω την εκτεταμένη ίαση σώματος και ψυχής του αντισηπτικού, αντιοξειδωτικού, στυπτικού και νευροδιεγερτικού φυτού.
Πανέμορφος θάμνος των θερμών περιοχών με το καλύτερο άρωμά του να αναδύεται από την ελληνική γη, ανθίζει Απρίλη-Μάη και διατηρείται όλο το χρόνο σε στεγνό, ξηρό μέρος.
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι χάριζε τη ζωή του ανθρώπου και τους ημών προγόνους ήταν το φυτό της αθανασίας, τέτοια επίδραση θεωρούσαν ότι έχει στους ανθρώπους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα