Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

--- ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ KEPLER ---


Το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler, το οποίο έχει εμπλουτίσει την κατανόησή μας για τον τεράστιο αριθμό των εξωπλανητών πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά, δήλωσαν στις 15 Αυγούστου του 2013, αξιωματούχοι της NASA. Ένας από τους τρεις γυροσκοπικούς τροχούς που βοηθούσε να είναι το διαστημικό σκάφος σταθερό καθώς συγκέντρωνε φωτογραφίες, δεν μπορεί να επισκευαστεί. Έτσι, το διαστημικό τηλεσκόπιο σταμάτησε να λειτουργεί κανονικά τον Μάιο, όμως αφότου είχε ολοκληρώσει τη πρωταρχική αποστολή του ως το Νοέμβριο του 2012.

Για όλα είναι υπεύθυνα τα συναισθήματα και οι σκέψεις...οι σκέψεις και τα συναισθήματα... και αν παρατηρήσουμε, οι άνθρωποι έτσι ζούμε.



O άνθρωπος από την αληθινή του Φύση, είναι δοτικός, συμπονετικός, γενναιόδωρος...
Δεν είναι θέμα χαρακτήρα οι Αρετές τούτες, είναι μέσα σε κάθε άνθρωπο που γεννιέται στον Φυσικό Κόσμο.

Δεν χρειάζεται να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος…
Χρειάζεται όμως να θέλω να ερευνήσω πόσο καλοσυνάτος είμαι

Ειρήνη είναι όταν τ᾿ ανθρώπου η ψυχή γίνεται έξω στο σύμπαν ήλιος. Κι ο ήλιος ψυχή μες στον άνθρωπο.


Mερικές φορές η Πίστη μας είναι δυνατότερη από την Χαρά μας...Αυτή μας κρατάει στις δύσκολες στιγμές.
Όμως όταν οι δύσκολες στιγμές είναι ανατρεπτικά περισσότερες, κι αυτή θα λυγίσει κάποια στιγμή...
Ας της αφιερώσουμε την Χαρά...Ας της δώσουμε μηνύματα ότι έχουμε Δύναμη και Θέληση να εγκαταλείψουμε εκείνον τον κόσμο, στον οποίον δεν ανήκουμε και δεν ανήκαμε ποτέ. Τον κόσμο του φόβου, της εξάρτησης και του λίγου που καμουφλάρεται σε πολύ…

Ο βουλευτής στο πανηγύρι


20130918-170447.jpg
Του Δημήτρη Τσιμούρα
Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει κυρίως σήμερα ένας κυβερνητικός βουλευτής δεν είναι φυσικά η αγωνία του για τη… «σωτηρία της πατρίδας» αλλά η επανεκλογή του! Και το πρόβλημα της επανεκλογής γίνεται ακόμα δυσκολότερο, επειδή οι ψήφοι αυτών, που με συνέπεια και δουλικότητα υπηρετεί, είναι ελάχιστοι και δυστυχώς του χρειάζονται και οι ψήφοι εκείνων, που και εξαιτίας του υποφέρουν.
Συνεπώς η όλη αγωνία του επικεντρώνεται πώς στην ουσία θα συνεχίσει να εξαπατά εκείνους που ήδη έχει εξαπατήσει και αυτό φυσικά δεν είναι και από τα πιο εύκολα. Όμως 
σε καμιά περίπτωση δεν παραιτείται από το δύσκολο αυτό… εγχείρημα, δηλαδή της εξασφάλισης των απαιτούμενων για την επανεκλογή του ψήφων!

Η πλειονότητα των ανθρώπων ζει σε αδράνεια και είναι ευχαριστημένη με τη ζωή της

Η πλειονότητα των ανθρώπων ζει σε αδράνεια και είναι ευχαριστημένη με τη ζωή της

Ύστερα από προσεχτική παρατήρηση των φίλων μου για δέκα ολόκληρα χρόνια, ίσως και περισσότερα, άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι δεν προορίζονταν για ολοκλήρωση και ανάπτυξη της Συνειδητότητας. Εκείνο που είχαν κοινό ανάμεσά τους ήταν η έλλειψη της νοητικής ή μάλλον της διανοητικής πόλωσης κι αυτό ήταν η αιτία που τα εγώ τους δεν ήταν ώριμα, αλλά νεφελώδη, ρευστά και βουτηγμένα σε μια θάλασσα ασυνειδητότητας. Κατά κάποιον τρόπο, το πρώτο τους και άμεσο έργο ήταν να σχηματίσουν ένα συμπαγές, διανοητικό εγώ και μετά να προχωρήσουν πέρα απ’ αυτό. Σχεδόν σε όλους τους, οι αρνητικές, επιθετικές δυνάμεις ήταν πολύ πιο ισχυρές από τις θετικές.

Γιατί το ταξίδι της επιστροφής μας φαίνεται συντομότερο?


Έχετε παρατηρήσει ότι όταν επιστρέφετε από κάποιο ταξίδι, ο χρόνος επιστροφής σας φαίνεται λιγότερος από αυτόν που κάνατε  όταν πηγαίνατε? .
 Το 1969, ο αστροναύτης Alan Bean πήγε στο φεγγάρι, με το Apollo 12.  Παρά το γεγονός ότι πηγαίνοντας στο φεγγάρι κάλυψε την ίδια απόσταση με αυτή που έκανε επιστρέφοντας πίσω στη γη , εντούτοις όταν επέστρεψε είπε  ότι αισθάνθηκε ότι η απόσταση της επιστροφής  ήταν μικρότερη.
Οι άνθρωποι αισθάνονται συχνά ότι το ταξίδι επιστροφής διήρκησε λιγότερο χρόνο από το ταξίδι προορισμού, ακόμα και αν αυτό δεν ισχύει. Αυτό έχει πραγματικά ψυχολογικά αίτια, και έρχεται τώρα μια νέα επιστημονική μελέτη για να μας δώσει μια εξήγηση.

Σύνδεση της κρίσης με τις αυτοκτονίες σε διεθνές επίπεδο


krish
Φόρος ζωής
Η διεθνής οικονομική κατάρρευση του 2008, και ειδικά η αύξηση της ανεργίας, οδήγησε σε αύξηση των αυτοκτονιών μεταξύ των ανδρών, δείχνει η πρώτη μελέτη που εξετάζει το φαινόμενο σε διεθνές επίπεδο.
Η έρευνα που δημοσιεύεται στο British Medical Journal εκτιμά ότι η κρίση ευθύνεται για 5.000 επιπλέον αυτοκτονίες το 2009 στις 54 χώρες που εξετάζονται. Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στη λίστα, παρουσιάζει όμως περίπου στάσιμo ρυθμό αυτοκτονιών, αφού η κρίση δεν είχε γίνει ακόμα αισθητή στην πραγματική οικονομία το 2009, έτος το οποίο εξέτασαν οι ερευνητές.

Τα θύματα ρατσιστικής βίας έχουν αυξημένες πιθανότητες ανάπτυξης κατάθλιψης και άγχους


Τα θύματα ρατσιστικής βίας έχουν αυξημένες πιθανότητες ανάπτυξης κατάθλιψης και άγχους
Ο ρατσισμός περιγράφει ένα μεγάλο εύρος συμπεριφορών οι οποίες στρέφονται εναντίον ατόμων διαφορετικών εθνοτικών, θρησκευτικών, πολιτικών, κοινωνικών, σεξουαλικών ή άλλων ομάδων οι οποίες συνήθως είναι η μειονότητα σε μια συγκεκριμένη κοινωνία. Το φαινόμενο του ρατσισμού έχει απασχολήσει την επιστημονική κοινότητα εδώ και πολλές δεκαετίες, καθώς τα ερωτήματα γύρω από την ανάπτυξη, την εκδήλωση και τις επιπτώσεις αυτών των συμπεριφορών είναι πολλά. Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα είναι ο αντίκτυπος που έχει η ρατσιστική συμπεριφορά στα θύματά του. Τι βλάβες μπορεί να προκαλέσει σε ένα άτομο η έκθεσή του επί μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα εχθρικό, ρατσιστικό περιβάλλον που στρέφεται εναντίον του;

40 Εξωφρενικά Γεγονότα Για Τα Οποία Οι Περισσότεροι Άνθρωποι Έχουν Πλήρη Άγνοια!!!

Μόλις εισέλθετε στην τρύπα του κουνελιού, θα ανακαλύψετε πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν. Εδώ είναι 40 εξωφρενικά γεγονότα που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πλήρη άγνοια.
1. Η IRS (εφορία) δεν είναι μια κυβερνητική υπηρεσία των ΗΠΑ. Είναι ένας οργανισμός του ΔΝΤ(Diversified Metal Products v. IRS et al. CV-93-405E-EJE U.S.D.C.D.I., Public Law 94-564, Senate Report 94-1148 pg. 5967, Reorganization Plan No. 26, Public Law 102-391.)
2. Το ΔΝΤ είναι ένας οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών. (Blacks Law Dictionary 6th Ed. Pg. 816)
3. Οι ΗΠΑ δεν έχουν θησαυροφυλάκιο Δημοσίου από το 1921. (41 Stat. Ch.214 pg. 654)
4. Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών είναι τώρα το ΔΝΤ. (Presidential Documents Volume 29-No.4 pg. 113, 22 U.S.C. 285-288)
5. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν  υπαλλήλους, διότι δεν υπάρχουν πλέον Ηνωμένες Πολιτείες . 

Η ζάχαρη είναι το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό των καιρών!!!

Μπουλντόζα συσσωρεύονται ζάχαρης στην αποθήκη (© Monty Rakusen / Getty Images)


Στο Άμστερνταμ, όπου η στάση απέναντι σε πολλά ναρκωτικά είναι επιεικής τουλάχιστον, ένας κορυφαίος αξιωματούχος των υγειονομικών υπηρεσιών ζητά πάταξη της  γευστικής ουσίας που χρησιμοποιούμε σχεδόν για τα πάντα. 
"Ακριβώς όπως το αλκοόλ και ο καπνός, η ζάχαρη είναι στην πραγματικότητα ένα ναρκωτικό," έγραψε σε μια επίσημη δημόσια ιστοσελίδα για την υγεία ο επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της πόλης Paul van der Velpen. 
"Αυτό μπορεί να φαίνεται υπερβολικό και τραβηγμένο, αλλά η ζάχαρη είναι το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό των καιρών."

Υπήρξε Συμμετοχή Του George HW Bush Στην Δολοφονία Του JFK; Αρχεία Του FBI, Άρθρο Σε Εφημερίδα Και Περίεργες Φωτογραφίες Εγείρουν Ερωτήματα ...

JFK-motorcade.jpg
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Παρά τους ισχυρισμούς του για το αντίθετο, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι ο Τζορτζ Μπους ήταν στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963, περίοδο κατά την οποία συνδέθηκε με τη CIA, παρά τις διαμαρτυρίες του ότι δεν συνεργάστηκε με τον οργανισμό μέχρι τον διορισμό του ως διευθυντή το 1976 από τον Πρόεδρο Gerald R. Ford.
Δύο υπομνήματα του FBI και μια φωτογραφία ενός άνδρα που στέκεται έξω από την βιβλιοθήκη του  Τέξας είναι από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που εξετάζονται στο νέο βιβλίο του Jerome Corsi   "Ποιος σκότωσε πραγματικά τον Kennedy" .

Χωρίς την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος η εκχώρηση των «κόκκινων» δανείων σε τρίτους



Διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας

«Η εκχώρηση απαιτήσεων πιστωτικών ιδρυμάτων σε τρίτους δεν προϋποθέτει προηγούμενη έγκριση ή ενημέρωση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία έχει αρμοδιότητα μόνο για την εποπτική μεταχείριση των απαιτήσεων αυτών, ώστε να σταθμίζονται καταλλήλως από απόψεως κινδύνου».

Τα παραπάνω αποτελούν έγγραφη απάντηση της ΤτΕ, η οποία διαβιβάστηκε στη Βουλή, έπειτα από ερωτήσεις βουλευτών για το ενδεχόμενο αγοράς των κόκκινων δανείων από ξένες ιδιωτικές εταιρείες-distress funds. 

Κίνδυνος να “κλείσει” το αμερικανικό κράτος

White_house01-03august2013

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες πρέπει να είναι προετοιμασμένες για την πιθανότητα ενός οικονομικού «μπλακ-άουτ», προειδοποίησε το Γραφείο Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου. Και αυτό μπορεί να συμβεί επειδή οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι φαίνεται ότι αδυνατούν να βρουν μια συμβιβαστική λύση στο θέμα του προϋπολογισμού μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Ανώτερος Υπάλληλος Ορκίζεται Τώρα: Δεν Υπήρξε Κανένα Πιστοποιητικό Γέννησης Του Ομπάμα!!! Τελικά Έχει Γεννηθεί Ή Όχι Ο Πλανητάρχης;

120905_obama_certificate_reu_605_605.jpg

Ο πρώην εκλογικός υπάλληλος στην Χαβάη, Tim Adams, έχει πλέον υπογράψει ένορκη βεβαίωση ότι γνώριζε από τους προϊσταμένους του στη Χαβάη ότι δεν υπήρξε κανένα  πιστοποιητικό γέννησης για τον Μπάρακ Ομπάμα τον νεώτερο στη Χαβάη και ούτε στο Queens Medical Center, ούτε στο Ιατρικό Κέντρο του Kapi'olani  στη Χονολουλού υπήρξε οποιαδήποτε καταγραφή γέννησης του Ομπάμα στις ιατρικές εγκαταστάσεις τους.

Πως θα μειώσεις τη χοληστερίνη ή χοληστερόλη χωρίς φάρμακα, με φυσικούς τρόπους

Η χοληστερίνη ή χοληστερόλη είναι κηρώδης στερόλη που βρίσκεται στη μεμβράνη των κυττάρων όλων των ιστών του σώματος, και στο πλάσμα του αίματος όλων των ζώων. Μικρότερες ποσότητες χοληστερίνης απαντώνται και στις μεμβράνες των φυτών.
Στον σύγχρονο κόσμο είναι δύσκολο να επιτευχθεί υγιεινή διαβίωση για πολλούς ανθρώπους. Ένα από τα θέματα που αφορούν την υγεία και την υγιεινή διαβίωση είναι η χοληστερόλη. Πολλοί εμπειρογνώμονες υγείας μελετούν φυσικούς τρόπους ώστε αυτή να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα χωρίς τη χορήγηση φαρμάκων.
Η χοληστερόλη είναι μια ουσία που υπάρχει μέσα στο ανθρώπινο σώμα και παράγεται έπειτα από την πέψη και την απορρόφηση των τροφών.

Όταν η αρρώστια γίνεται το καταφύγιο του ανθρώπου…

Όταν η αρρώστια γίνεται το καταφύγιο του ανθρώπου…

Κάποιες φορές στη ζωή μας είναι τόσο έντονο το αίσθημα του αδιεξόδου και του μάταιου, ώστε αισθανόμαστε την ανάγκη της αρρώστιας ως μιας έστω και προσωρινής διεξόδου…
Για τους περισσότερους ανθρώπους σήμερα, η υγεία θεωρείται υπόθεση του σώματος, η αποκατάσταση της υγείας αφορά στην απλή απομάκρυνση των συμπτωμάτων και η «θεραπεία» επέρχεται όταν «η τιμή» βρίσκεται στα «φυσιολογικά όρια».

Γιατί αρρωσταίνουμε;

Το ΠΑΣΟΚ μεταφέρει την έδρα του στη Βουλγαρία

Μετά τη Βιοχάλκο, μια ακόμα γνωστή ελληνική επιχείρηση μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό. Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μεταφέρει τα γραφεία του στην Βουλγαρία, γιατί στην Ελλάδα το κυνηγάνε για τα νοίκια και κινδυνεύει με κατασχέσεις.
Τα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Σόφια της Βουλγαρίας είναι σε ημιυπόγειο χώρο και το ενοίκιο είναι 40 ευρώ.

Το λευκό ξύδι κάνει τα ρούχα πεντακάθαρα!


Αν και φημίζεται για τον τέλειο καθαρισμό επιφανειών, το λευκό ξύδι λειτουργεί επίσης άψογα και ως καθαριστικό λεκέδων. Το οξικό οξύ, το κύριο συστατικό του λευκού ξιδιού, διαπερνά τη σκληρή βρωμιά και την εξαφανίζει. Το λευκό ξύδι αφαιρεί επίσης πολύ καλά και τα άλατα, οπότε κρατά και το πλυντήριο σας σε καλή κατάσταση.

Λευκό ξύδι στο πλύσιμο ...

Το λευκό ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πλυντήριο για να αφαιρέσει τους δύσκολους λεκέδες, αλλά και σαν σπρέι πριν την πλύση. Πως; Δείτε παρακάτω!

Η υψηλή χοληστερίνη απειλή και για τις γυναίκες


Πολλοί θεωρούν ότι η υψηλή χοληστερίνη είναι ένα πρόβλημα γένους αρσενικού. Κάτι τέτοιο δεν αληθεύει, καθώς μια υψηλή χοληστερίνη σίγουρα εμφανίζεται και στις γυναίκες, οι οποίες όμως μέχρι τουλάχιστον την κλιμακτήριο, προστατεύονται από τις ορμόνες τους. Από εκεί και πέρα, και μετά την εμμηνόπαυση, αρχίζουν τα προβλήματα. 
Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα και τη διατροφή τους, καθώς μια υψηλή χοληστερίνη στην εμμηνόπαυση αποτελεί ένα παράγοντα κινδύνου για νοσήματα της καρδιάς και των αγγείων.

Γιατί κιτρινίζουν τα δόντια;



Ένα φωτεινό χαμόγελο είναι σημαντικό για τη συνολική εμφάνιση μας. Ένα χαμόγελο είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε μια καλή πρώτη εντύπωση, καθώς αυτό γίνεται αντιληπτό ως μια φυσική ένδειξη της φιλικότητας μας. Με την πάροδο του χρόνου τα δόντια μας μπορούν να πάρουν μια κίτρινη χροιά. Παράγοντες όπως η γήρανση, οι κακές συνήθειες και η επίδραση της υγιεινής επιδρούν σημαντικά στη λευκότητα που έχει το χαμόγελο μας.

Γιατί βάζουμε χυμό λεμονιού στο πλυντήριο πιάτων;




Αν στη θήκη απορρυπαντικού του πλυντηρίου πιάτων προσθέσετε εκτός από το απορρυπαντικό και λίγο χυμό λεμονιού, αυτό θα βοηθήσει

Περίεργα Σουρεαλιστικά πορτρέτα Ανθρώπων Με Κεφάλια- Δέντρα


Το Πουέρτο Ρίκο Προμηθεύεται Χιλιάδες Σακούλες Σώματος Και Φέρετρα Σύμφωνα Με Αυτόπτη Μάρτυρα - Προετοιμάζονται Για Τσουνάμι


Ευλογίες 
Ήθελα απλώς να σας πω για κάτι που ο αδελφός μου με ενημέρωσε τηλεφωνικώς  το 
πρωί σχετικά με το Πουέρτο Ρίκο. Η σύζυγός του εργάζεται σε ένα νοσοκομείο και μου τηλεφώνησε φρικαρισμένος  εξαιτίας των εκατοντάδων σακουλών σώματος που έφεραν πρόσφατα στο νοσοκομείο που εργάζεται, καθώς και χιλιάδες άλλες σε άλλα νοσοκομεία σε όλο το νησί.
Αυτό σε συνδυασμό με τα μαύρα φέρετρα της FEMA  που παραδόθηκαν στο αεροδρόμιο
Mercedita καθώς και τα  δεκάδες στρατιωτικά οχημάτα στο λιμάνι. Δεν είναι μια
φήμη, η μαρτυρία είναι από πρώτο χέρι , από τη δική μου οικογένεια. 

Δείτε τι συμβαίνει όταν 4 κορίτσια πηγαίνουν σε ένα εμπορικό κέντρο με τα όπλα τους σε κοινή θέα!!!




Τέσσερις νεαρές κυρίες, στο Marshfield του Μισούρι, πήγαν για ένα γρήγορο γεύμα , σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο. Δύο από αυτές είχαν τα όπλα τους σε κοινή θέα , μην ξέροντας ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν ναζιστικού στιλ "Δείξε-μου-τα-χαρτιά-σου" τοπικό αστυνομικό.

Μόνο να το πιστέψομε ότι μπορούμε, χρειάζεται∙ γιατί μπορούμε!


Μίλησε μεταξύ άλλων και για την παραγωγική ανασυγκρότηση ο Ροζ Αλέξης, από το πάλκο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ωραία! Οι σύμβουλοί του, ορθότατα τον συμβούλευσαν κι αυτός το κατάλαβε φαίνεται, ότι προτεραιότητα πρέπει  να δοθεί στην πρωτογενή παραγωγή και στη συνολική αναδιαπραγμάτευση της ευρωπαϊκής κοινής αγροτικής πολιτικής για προϊόντα όπως η ζάχαρη, το γάλα ή τα καπνά, ας πούμε ενδεικτικά. 

Οι σύμβουλοί του, δεν μπορεί, θα του είπαν και για την ανάγκη επεξεργασίας και τυποποίησης αυτών και των υπόλοιπων αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, όταν με το καλό παραχθούν ξανά, αλλά εκείνος ξέχασε φαίνεται να το διευκρινίσει. Δεν πειράζει, ένα μυαλό είναι αυτό, δεν μπορείς να τα θυμάσαι κι όλα. Κι αν ξέχασε να το αναφέρει, ασφαλώς θα το εννοεί. 

Βέβαια, αυτή είναι, στην πραγματικότητα,  ευθύνη ακέραια στα χέρια των στελεχών των τοπικών οργανώσεων και στους πενήντα έναν νομούς της χώρας. Πενήντα ολοκληρωμένες προτάσεις χρειάζονται, αν εξαιρέσεις το κλεινόν άστυ που είναι πιο περίπλοκο. 

Κομήτης Ison:Ανεξήγητες προσαρμογές της τροχιάς του

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος της Ρωσίας, ο κομήτης ISON έχει κάνει μια σειρά από "ανεξήγητες τροχιακές προσαρμογές," γύρω από τον πλανήτη Άρη για να ευθυγραμμιστεί καλύτερα με το παράξενο φεγγάρι του κόκκινου πλανήτη τον Phobos .   Οι αλλαγές αυτές προβληματίζουν τους επιστήμονες.

Υψηλή πηγή επιβεβαιώνει: η Αμερική μεταφέρει κρυφά πυρηνικά σε βάσεις

Μια υψηλού επιπέδου πηγή εντός του στρατού έχει επιβεβαιώσει ότι η Dyess Βάση Πολεμικής Αεροπορίας κινεί ενεργά πυρηνικά στην Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια μυστική μεταφορά η οποία δεν έχει καμία έγγραφη άδεια.
Σύμφωνα με πηγή υψηλού επιπέδου στρατιωτικό,η Air Force Command Dyess (Dyess είναι μια βάση των Ηνωμένων Πολιτειών Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκεται περίπου 7 μίλια (11 χιλιόμετρα) νοτιοδυτικά της Abilene, Τέξας .), να μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές σε μια άγνωστη θέση που είχε αναφερθεί στη Νότια Καρολίνα, όπου οι κεφαλές μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν,, Αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο λόγω του γεγονότος ότι της κατάστασης στη Συρία που έχει ενταθεί σε σημείο που ένα σενάριο πολέμου μπορεί να βγει αληθινό,
αλλά οφείλεται στο γεγονός ότι η Dyess έχει επανειλημμένα αρνηθεί την ύπαρξη των πυρηνικών κεφαλών στο εσωτερικό της βάσης. μια σύντομη έκθεση από την πηγή, λέει το εξής: «Dyess έχει αρχίσει να μεταφέρει πυρηνικές κεφαλές σήμερα.

Αστυνομία εναντίον φυλών Ινδιάνων στη Βραζιλία

574555_235976749891001_1692973259_n

”Το 2014 η Βραζιλία της ανάπτυξης, η χώρα που κατάφερε όχι μόνο να αποπληρώσει το χρέος της προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αλλά να του δώσει και…δάνειο, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Δύο χρόνια αργότερα, η ίδια χώρα θα διεξάγει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες (2016).
Το Ρίο ντε Τζανέιρο θα αποτελέσει το κέντρο του κόσμου και οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει… Τι περιλαμβάνουν; Μεταξύ άλλων και ότι ακριβώς συνέβη στο Πεκίνο:
Ξεσπίτωμα των κατοίκων «για το καλό του τόπου»… Ξεπούλημα των εδαφών «για το καλό των Αγώνων»…
Αυτή τη φορά οι πρώτοι που απομακρύνονται δια της βίας από τους τόπους διαμονής τους είναι οι Ινδιάνοι που ζουν στα περίχωρα του θρυλικού σταδίου «Μαρακανά»…

“Να το αντιληφθείτε”

adiaforia

Μια μέρα ζητήθηκε από έναν στοχαστή της Ιατρικής ποιά είναι η πιο σοβαρή ασθένεια του αιώνα. Οι παρόντες περίμεναν να απαντούσε ο καρκίνος και το έμφραγμα. Με μεγάλη τους έκπληξη ο επιστήμονας απάντησε: “Η αδιαφορία”.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα