Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Βόμβα στα θεμέλια της Νευτώνειας Μηχανικής (Poincaré)


Ο Ζυλ Ανρί Πουανκαρέ (Henri Poincaré) ήταν ένας από τους κορυφαίους Γάλλους μαθηματικούς και θεωρητικούς φυσικούς και φιλόσοφος της επιστήμης. Ο Πουανκαρέ γεννήθηκε στις 29 Απριλίου του 1854 στην πόλη Νανσύ της Γαλλίας και πέθανε στις 17 Ιουλίου του 1912 στο Παρίσι. Συχνά περιγράφεται ως πολυμαθής, και στον κόσμο των μαθηματικών είναι γνωστός ως ο «Τελευταίος Πανεπιστήμονας», καθώς διέπρεπε σε όλα τα επιστημονικά πεδία τα οποία υπήρχαν στη διάρκεια της ζωής του.
Συμπληρώθηκαν το 2012, 100 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου φιλόσοφου και επιστήμονα Jules Henri Poincaré (Nancy 1854 – Παρίσι 1912).

***Τ΄ΑΣΤΕΡΙΑ***, Μία Αληθινή Ιστορία.



Ήταν μιά γλυκιά καλοκαιρινή βραδυά τού 2003 καί βρισκόμουν με μιά παρέα σε ένα γραφικό ψαροχώρι, σε κάποιο νησί τού Ιονίου. 
Εκείνο το βράδυ είχαμε καθήσει σ΄ένα ταβερνάκι στην άκρη τού χωριού, επάνω στη μεγάλη βοτσαλένια παραλία.
Κάποια στιγμή, καί αφού είχαν έρθει κι άλλοι στο τραπέζι μας καί γινόταν ένας μικρός σαματάς, κατώρθωσα να ξεφύγω, θέλοντας να περπατήσω γιά λίγο στην παραλία.

Καθώς απομακρύνθηκα από τα λιγοστά φώτα, κοίταξα ψηλά, καί τότε αντίκρυσα τον απόλυτο έναστρο Ουρανό! Μυριάδες άστρων πάνω απ΄το κεφάλι μου. Τόσο φωτεινά, τόσο κοντινά, πού, γιά μιά στιγμή κοντοστάθηκα μπροστά στο πλατύ πέλαγο καί σήκωσα τα χέρια μου ψηλά, θέλοντας να αγγίξω κάποιο αστέρι! 

Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....




Στην αντίστροφη μέτρηση

του μυαλού μου

πόσο πίσω να πάω

Να σταματήσω εκεί

που έδωσα τα περιθώρια

για να εναπόθεσεις

τη δική σου αδυναμία

και τότε να σου πώ

προχώρα τη μέτρηση

γρήγορα να πάει

μόνο εκεί που θα

είμαι γαλήνια.



Απάντηση

Μαγνήτης για τις γυναίκες η χροιά της φωνής!

Μαγνήτης για τις γυναίκες αποτελεί η χροιά της φωνής.Ένα ακόμη προσόν που διαθέτει το ανδρικό φύλο αλλά η πλειοψηφία φαίνεται πως το αγνοεί για να ελκύσει τις γυναίκες είναι το είδος της φωνής τους.

Ο τόνος της φωνής αναφέρουν Αμερικανοί επιστήμονες όπως η βαθιά αρρενωπή φωνή ή η  μπάσα  ή η ελαφρώς βραχνιασμένη προσμετράται στα πλεονεκτήματα τους ενώ το κυριότερο μένει χαραγμένη στην μνήμη των γυναικών.
 
Μάλιστα πολλές φορές οι γυναίκες ακούγοντας την φωνή μόνο από το τηλέφωνο πλάθουν σενάρια στο μυάλο τους για το πως είναι:
συνήθως οι γυναίκες φαντάζονται τους άνδρες με μπάσα φωνή να έχουν φαρδιές πλάτες , να είναι αθλητικοί τύποι, επαγγελματικά καταξιωμένοι και να αποπνέουν αυτοπεποίθηση. 

Όταν ο πόνος ''περπατάει'' σε όλο το σώμα



Προτίμηση στις γυναίκες φαίνεται ότι έχει η ινομυαλγία αφού τις χτυπά επτά φορές περισσότερο από τους άνδρες!
Η πάθηση είναι μια σύγχρονη νόσος που εκδηλώνεται με έντονο πόνο σε διάφορα σημεία του σώματος που διαρκούν για τουλάχιστον τρείς μήνες.
Οι πόνοι αυτοί συνοδεύονται πολλές φορές από πρωινή μυϊκή δυσκαμψία, διαταραχές του ύπνου, καταβολή και αίσθημα κόπωσης και επιτείνονται μετά από σωματική ή ψυχική κόπωση, σε ψυχρό περιβάλλον και σε μεταβολές των καιρικών συνθηκών. 
Αντίθετα βελτιώνονται με τη μάλαξη, το θερμό περιβάλλον και την ψυχική ηρεμία.

Η ψυχοπαθολογία της ''εκκόλαψης του αυγού του φιδιού''

r169_457x257_13972_Invocation_2d_fantasy_illustration_snake_egg_city_picture_image_digital_art
Η ανάπτυξη θεωριών ρατσισμού, ολοκληρωτισμού και πολιτικών διαχωρισμού των ανθρώπων με βάση κάποια χαρακτηριστικά τους, επιτυγχάνεται μέσω της χειραγώγησης του ατόμου, μέσα από την αδρανοποίηση του ατόμου, ως λογικά σκεπτόμενου όντος και ακολούθως η ένταξή του σε ομάδες, οι οποίες πλέον αναλαμβάνουν ολοκληρωτικά να καθοδηγούν και να εξουσιάζουν όλες τις πτυχές της ζωής του.
Το άτομο χάνει την δυνατότητα να σκέφτεται και να δρα βάσει της προηγούμενης λογικής του, των παλιών αξιακών συστημάτων και υιοθετεί νέες αξίες, εκχωρώντας ταυτόχρονα τα βασικά ατομικά του χαρακτηριστικά (βούληση, σκέψη, πράξη, προσωπικές αξίες και  ηθική) στον αρχηγό και στην ομάδα. Έτσι, το άτομο καθίσταται τυφλό όργανο υπακοής, ενώ πλέον αναπαράγει άκριτα την νέα γι’ αυτόν ιδεολογία, καθοδηγούμενο μόνο από φανατικό και βίαιο συναίσθημα. Χωρίς αυτά τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν μπορεί να επιβιώσει μια ολοκληρωτική ιδεολογία, όπως αυτή του φασισμού.

Κάποτε, οι κοινωνίες μας ήταν αλλιώς! Τώρα αλλάζουν!



Αλλάζει η κοινωνία μας τελείως! 

Κάποτε, περιμέναμε πολλά από τους άλλους, και ίσως οι άλλοι να μας έδιναν κάτι. Για τους δικούς τους λόγους βέβαια! Κάποτε, θέλαμε σωτήρες, και αυτοί βρίσκονταν, έτοιμοι να μας σώσουν και νομίζαμε και εμείς ότι σωζόμασταν! 

Κάποτε, κάποιοι πραγματικοί σωτήρες θέλησαν να μας ανοίξουν τα μάτια, και εμείς είπαμε ότι μόνο εκείνοι ξέρουν και θα είμαστε βλάσφημοι αν νομίζουμε ότι μπορούμε μόνοι μας. 

Μεταβολικός Ρυθµός Ηρεµίας


 
Μεταβολικός Ρυθµός Ηρεµίας
Η µέτρηση του µεταβολισµού είναι εύκολη και γρήγορη. Απλά αναπνέετε κανονικά καθώς αναπαύεστε σε ένα κρεβάτι, µέσα από µια µάσκα για 10-15 λεπτά. Στο τέλος του τεστ θα µάθετε το ακριβές ποσό των θερµίδων που το σώµα σας καταναλώνει καθηµερινά.
Ποιοι πρέπει να ελέγχουν τον μεταβολισμό τους;

Πώς ένας χαλασμένος φελλός μπορεί να βουλώσει τη μύτη

feloi


H ουσία TCA προέρχεται από μύκητες και βακτήρια που μπορεί να...

 μολύνουν το φελλό.

Την επόμενη φορά που θα επιστρέψετε ως ακατάλληλο ένα κρασί στο σερβιτόρο, πείτε του ότι ανιχνεύσατε υψηλά επίπεδα ΤCA. Είναι μια διαβόητη ουσία του φελλού που χαλάει το κρασί, και η οποία αποκαλύπτεται τώρα ότι έχει την ιδιότητα να μπλοκάρει την όσφρηση και να παραμορφώνει τις οσμές.

Δε θα πιστεύετε τι μπορείτε να κάνετε με μια κιμωλία.


Η κιμωλία είναι υλικό που φυλακίζει την υγρασία πολύ αποτελεσματικά. Μερικές από τις χρήσεις της στην καθημερινότητά μας είναι οι εξής: 

Δεν θα πιστεύετε τι μπορείτε να κάνετε με το διχτάκι από το μανάβη

ae68e00552d171b20b17c92d3a017148_M

Ένα -φαινομενικά άχρηστο- αντικείμενο, γίνεται ο σύμμαχός σας στην καθαριότητα
Όπως συνηθίζουμε να λέμε, δεν πετάμε τίποτα και, αυτή η χρήση για το διχτάκι που συσκευάζονται φρούτα και λαχανικά είναι η ζωντανή απόδειξη.

Καρκίνος του λάρυγγα: Διάγνωση και θεραπεία

Πειστήκατε τώρα κύριοι για «Το Αίμα που Έρχεται»;




γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Ακούστε τώρα την ιστορία του Κεμάλ, ενός νεαρού Μουτζαχεντίν της Ανατολής , απόγονου του Μπαρμπαρόσα του Θαλασσινού που πίστευε ότι μπορεί ν’ αλλάξει τον κόσμο και να τον κάνει όλον ΙΣΛΑΜ. Αλλά πικρές οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων...καμιά φορά σε παίρνουν είδηση...και το Σχέδιο χαλάει...άλλωστε, δε λένε ότι, «όταν οι Άνθρωποι κάνουν Σχέδια, οι Θεοί (μαζί κι ο Αλλάχ) χαμογελούν»; ...έστω και ειρωνικά... 
Κι έτσι, πάντα όταν κάποιος πάει να καταστρέψει μια χώρα, κάπου θα στραβώσει το πράγμα. Είτε είναι εισβολέας είτε είναι έσωθεν υποστηρικτής του.

Κι εκεί αρχίζει πάντα να τρέχει το αίμα....

Συντρίμμια Του Κομήτη Ison Κτυπούν Τη Γη Τώρα!!! Η Νasa Προετοιμάζεται (Βίντεο)

UFO Προκαλεί Συντριβή Ρωσικού Στρατιωτικού Τζετ!!! (Βίντεο)

UFO προκαλεί ρωσικό τζετ για να συντρίψει

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει μερικές συναρπαστικές σκηνές από τη συντριβή ενός Ρωσικού στρατιωτικού Jet  από UFO. Έχει ληφθεί από μια ζωντανή ρωσική τηλεοπτική μετάδοση και δείχνει το  UFO  να περνά από τον ίδιο αεροδιάδρομο  με το ρωσικό Jet και στιγμές αργότερα το Jet να συντρίβεται στο έδαφος. 
Γύρω στο 28ο δευτερόλεπτο το βίντεο επιβραδύνει ώστε να  τονίσει την πορεία του UFO. . Οι παρουσιαστές σαφώς αμήχανοι από το περιστατικό κάτι που αποτέλεσε πρώτη είδηση στα τηλεοπτικά κανάλια.

Σε Νέο Κβαντικό Πείραμα Το Αποτέλεσμα Συμβαίνει Πριν Την Αιτία!!!Η Αιτιότητα, Προφανώς, Είναι Μία Γραφική, Άσχετη Έννοια.!!!

Στο πείραμα New Quantum, το φαινόμενο συμβαίνει Πριν Αιτία

19 Σεπ, 2013 - Έναν πραγματικό κόσμο επέδειξε ένα πείραμα σκέψης που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης και του οποίου το αποτέλεσμα προκάλεσε σύγχυση στα  άτομα τα οποία έχουν, όπως ο επικεφαλής ερευνητής αποκαλεί, <<αφελή κλασική άποψη για τον κόσμο>>.

η δύναμη της συγχώρεσης

Η Δύναμη της Συγχώρεσης

Η συγχώρεση είναι δύσκολη για τους περισσότερους ανθρώπους.. Και αναμφίβολα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουμε να συγχωρήσουμε κάποιον που μας έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταφέρουμε να συγχωρήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό!!!
Εκείνος που δυσκολεύεται να αγαπήσει αληθινά τον εαυτό του, είναι αυτός που έχει κολλήσει σε αυτό τον τομέα.

Το συμπέρασμα



Επειδή οι αναλύσεις μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής -και μετά από εντολή που φέρεται να δόθηκε από τα γραφεία αυτής της συμμορίας- πέφτουν βροχή και προκαλούν σύγχυση (ανάλυση παράλυση), θα προσπαθήσω να συνοψίσω την κατάσταση:
Τον Απρίλιο του 2010, η Ελλάδα χρεοκόπησε και προσέφυγε στον μηχανισμό στήριξης, με αποτέλεσμα να υπάρξει λαϊκή οργή και αντίδραση, πολλοί πολίτες να σπάσουν στον δρόμο τις διαχωριστικές γραμμές Δεξιάς-Αριστεράς, να ενωθούν και να ζητήσουν απόδοση ευθυνών, ισότητα, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.

Η αρχιτεκτονική του χάους

FRACTAL -TERRAPAPERS  (13)


Ανακαλύπτοντας τα μυστικά της επιβίωσης σ’ έναν αβέβαιο κόσμο: Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε πως κάτι -μια φυσική δομή ή ένα κοινωνικό σύστημα- «βυθίστηκε» ή «κατέρρευσε» στο χάος;
Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, η επίκληση του χάους γίνεται αποκλειστικά για να περιγράψουμε διεργασίες αποδιοργάνωσης, αποσάθρωσης και καταστροφής. Οι περισσότεροι από εμάς είναι απολύτως πεπεισμένοι ότι η εισβολή του χάους στα φυσικά, κοινωνικά, οικονομικά ή βιολογικά συστήματα οδηγεί, αναπόδραστα και νομοτελειακά, στην αποδόμησή τους: η επικράτηση του χάους ισοδυναμεί με πλήρη αποδιοργάνωση, και άρα με ολοκληρωτική καταστροφή κάθε μορφής οργάνωσης.
Θα πρέπει συνεπώς να ακούγεται τρελό ή και ολότελα παράδοξο το να τολμά κανείς να μιλά για «αρχιτεκτονική του χάους», υπονοώντας ότι πίσω από την αταξία κρύβεται κάποιο είδος οργάνωσης. Κοντολογίς, ότι ακόμη και οι χαώδεις δυναμικές κρύβουν κάποια… δομή.

Ε ΑΦΟΎ ΤΟ ‘ΠΕ Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ!


«Οι βάρβαροι δεν θα ξανάρθουν απ τα σύνορα, τους εκπαιδεύουν οι σοφοί με τηλεόραση
και οι ορδές τους από τα παιδικά δωμάτια θα ορμήσουν»
Τάκης Σινόπουλος
«Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες , τη στιγμή που υπάρχουν τηλεοράσεις».
Ουμπέρτο Εκο
«Πριν από την τηλεόραση, η όραση ήταν γνώση. Τότε όμως ο άνθρωπος έβλεπε με τα δικά του μάτια».
Γιώργος Κάρτερ

Πως να φουσκώσετε ένα μπαλόνι με ξύδι και σόδα

Πως να φουσκώσετε ένα μπαλόνι με ξύδι και σόδα

Έχετε βαρεθεί να φουσκώνετε μπαλόνια για τα παιδιά σας ή τα πάρτυ σας; Σας έχουμε μια καταπληκτική ιδέα για το πως να τα φουσκώσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε τους πνεύμονές σας και χωρίς να τα βάλετε καν στο στόμα σας…
Η μέθοδος είναι πολύ απλή… και απαιτεί δύο απλά υλικά, μαγειρική σόδα και ξύδι

Ιδού τι έχουν παρεξηγήσει ΟΛΟΙ στη μετωπική των δύο «παρατάξεων»…


Τα εξαιρετικά δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ωρών, είναι γνωστά σε όλους μας. Ενώ η χώρα βρίσκεται στον κυκεώνα της χειρότερης οικονομικής κρίσης που βιώνει τα τελευταία 50 χρόνια, το σκηνικό βάφεται με αίμα, ενώ παρατηρείται πλήρης έλλειψη αυτοσυγκράτησης και ψυχραιμίας από όλους και ακόμα περισσότερο από τους πολιτικούς μας, που εξ ορισμού έχουν πρόσβαση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Και όμως το τέρμα αυτού του δρόμου που ακολουθούμε ως χώρα και κοινωνία είναι προδιαγεγραμμένο. Τις δολοφονίες θα ακολουθήσουν οι συρράξεις μεταξύ λιγότερο ή περισσότερο οργανωμένων ομάδων, οι οδομαχίες και η γενικευμένη σύγκρουση.
Όμως όλοι αυτοί οι επίδοξοι σωτήρες, πατριώτες, αγωνιστές και οτιδήποτε άλλο χαρακτηρισμό θα ήθελε ο κάθε αναγνώστης να προσθέσει, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι σε αυτή την περίπτωσηΤΕΛΙΚΑ θα επικρατήσει ο καλύτερα και βαρύτερα οπλισμένος, σε μια πλήρη επιβεβαίωση του γνωστού κανόνα… της ζούγκλας.
Όχι ποιος έχει δίκαιο ή νομίζει ότι έχει δίκαιο, όχι όποιος αγωνίζεται ή νομίζει ότι αγωνίζεται, όχι όποιος είναι περισσότερο ή λιγότερο αγανακτισμένος, εξοργισμένος ή απογοητευμένος, πένητας ή οικονομικά εξαθλιωμένος αλλά αυτός που έχει την καλύτερη οργάνωση και τον βαρύτερο οπλισμό.

Η Μεγαλύτερη Τράπεζα Στον Κόσμο Ανακοινώνει Χρεοκοπία!!!

Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η πιο ισχυρή τράπεζα σε ολόκληρο τον κόσμο, μόλις ανακοίνωσε  «χρεοκοπία», σύμφωνα με την παρακάτω ιστορία  από τη  Γερμανία . Αυτό συνέβει γιατί η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μόλις αποφάσισε ποσοτική χαλάρωση(QE infinity); Φαίνεται ότι έχουμε φτάσει σε μια νέα εποχή, στην κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ και της χώρας μας, που δεν γίνεται  καν προσπάθεια να αποκρυφθεί, ούτε να σταματήσει. Η χρεοκοπία έχει ανακοινωθεί από την BIS(Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών).

Η απόφαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ να συνεχίσει επ'αόριστον να εκτυπώνει χρήματα ( εδώ  ) μπορεί να υπόκειται σε «άνωθεν εντολές».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα