Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Βέλγοι πυροσβέστες διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στον προϋπολογισμό, περιέλουσαν τα ΜΑΤ με αφρό (Φωτογραφίες + Βίντεο)

 Screen shot 2013-10-09 at 4.15.46 AM
Βέλγοι πυροσβέστες που διαμαρτύρονταν για τις περικοπές του προϋπολογισμού στην πυροσβεστική υπηρεσία περιέλουσαν τα ΜΑΤ με αφρό!
 

Οι πάντες αγαπούν τους πυροσβέστες , και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος . Με την καύση ενός μεγάλου σωρού ελαστικών που είχε ως συνέπεια τεράστια σύννεφα μαύρου καπνού στον ουρανό , μια ομάδα πυροσβεστών διαμαρτυρήθηκε ειρηνικά για περικοπή των αμοιβών τους , των ασφαλιστικών παροχών και την ανεπαρκή στελέχωση , ανέφερε  το Russia Today .
 

Πυροσβέστες από όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν στις Βρυξέλλες για να δείξουν την υποστήριξή τους, τοποθετώντας τα πυροσβεστικά οχήματα τους μπροστά από το γραφείο του πρωθυπουργού και κλείνοντας τους δρόμους .
 

Ρίχνοντας νερό στα ΜΑΤ,δημιούργησαν αφρό που στην κυριολεξία κάλυψε όλη την περιοχή.
 

Κάνοντας αφρόλουτρο , η αστυνομία συνέχισε να φρουρεί την διαμαρτυρία , την ίδια στιγμή που οι ασυνομικοί σκούπιζαν τη συσσώρευση σαπουνιού από τα ρούχα και τον οπλισμό τους .

Πλανήτης X: Μεγάλοι Αστεροειδείς Ανακαλύφθηκαν Κοντά Στην Γη, Κινούνται Πολύ Γρήγορα Και Είναι Πολλοί!!! (Βίντεο)




"Είναι ο Πλανήτης X πραγματικός; Κανείς δεν ξέρει, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι κάθε μέρα και πιο εμφανή!
Τι θα κάνεις, αν ο πλανήτης Χ είναι πραγματικός;
Υπάρχουν αναφορές για αστεροειδείς, τόσο μεγάλους όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου
Είσαι ένας από εκείνους που κρύβεται κάτω από το γραφείο του;
Πάρα πολύ δειλός για να πεθάνει, παρακαλώντας το Θεό να εισακουστούν οι παρακλήσεις του;
Λοιπόν, ο Θεός δεν βοηθάει αυτούς που πρόκειται να πνιγούν.

 Άνθρωποι καίγονται σε κτίρια και ο Θεός δεν είναι πουθενά κοντά
Έτσι, αν ελπίζατε ότι ο Θεός θα σώσει τη ζωή σας
Ίσως ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε και να συζητήσετε με τη σύζυγό σας
Το ThorNews έχει συμπεριλάβει πολλούς νέους αστεροειδείς κοντά στη Γη
Έχει πολλά στοιχεία που παρατίθενται για τον κάθε αστεροειδή, ότι κι αν αυτό σημαίνει.
Ο καθένας συζητά την στιγμή που ο κόσμος είναι χωρισμένος
Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο. Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα! "

Ρομπότ λύνει τον κύβο του Rubik σε 1 δευτερόλεπτο!!! (Βίντεο)

Σαν να  χρειαζόταν μια ακόμη υπενθύμιση, ότι τα ρομπότ γίνονται όλο και περισσότερο έξυπνα και έρχονται όλο και πιο κοντά στο να αντικαταστήσουν την ανθρωπότητα.
Σας παρουσιάζουμε το «Skinner» -. Ένα ρομπότ που είναι σε θέση να λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε ένα μόνο δευτερόλεπτο

Μόλις βαρεθεί με τους κύβους, θα έρθει η σειρά της ανθρωπότητας .

ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
Αφεψήματα,ή έκχυμα.
Σε περιόδους που είστε »πεσμένοι» ψυχολογικά ή όλα σας φαίνονται μαύρα,μπορείτε να πίνετε 2 φλυτζάνια την ημέρα αφέψημα ή έκχυμα δεντρολίβανου,μελισσόχορτου,βαλεριάνας,ή βάλσαμου,(στα 500 ml νερού,30 γραμ. αποξηραμένα,ή 75 γρμ.νωπά).
Μπορείτε επίσης να παίρνετε σε σταγόνες βάμματος ή και σε κάψουλες, Τα βότανα αυτά,διαθέτουν πολύ ισχυρές ηρεμιστικές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες.

Νίκη της Ελλάδας στις Βρυξέλλες για την ΑΟΖ

09.10.2013
Θετικές υπήρξαν οι ειδήσεις για την Ελλάδα από τις Βρυξέλλες. Πιο συγκεκριμένα, υιοθετώντας πλήρως τις ελληνικές θέσεις για θέματα αλιείας στη Μεσόγειο, η ΕΕ ανοίγει θέμα και για τις ΑΟΖ, τις οποίες βαπτίζει "κοινό θέμα" για την Ευρώπη, ενισχύοντας την ελληνική διαπραγματευτική πλευρά στο πρόβλημα που υπάρχει με την Τουρκία.

Πρόκειται για δικαίωση των θέσεων που πριν από ένα μήνα εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς περί «ευρωπαϊκών ΑΟΖ», αλλά και της Ελληνίδας Επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη, που είχε εργαστεί γι' αυτό το θέμα. 
Τι ακριβώς όμως προβλέπει η ευρωπαϊκή αυτή απόφαση; Ειδικότερα, τονίζεται πως ο ανταγωνισμός για μειωμένα επίπεδα αποθεμάτων θαλάσσιων πόρων ενδέχεται να αποτελέσει πηγή τριβής με τρίτες χώρες. 

Οκτώβρης 2013: Ανησυχητική μετάβαση σε νέες (αν)ισορροπίες..

Αυτές οι 31 ημέρες θα είναι πολύ σημαντικές για όλους μας, κυρίως σε επίπεδο προσωπικής ενόρασης και αυτοανάλυσης. Μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στον εαυτό μας, στις σκέψεις μας και στα συναισθήματά μας με αποτέλεσμα να ερχόμαστε σε επαφή με τον βαθύτερο, ουσιαστικό και αληθινό μας πυρήνα-κύτταρο. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο μήνας της μετάβασης από ένα επίπεδο συνειδητότητας σε ένα άλλο, αν και βέβαια κάτι τέτοιο δε γίνεται μέσα σε έναν μήνα, αλλά είναι διαδικασία που προετοιμάζεται καιρό και γίνεται σταδιακά. Πολλά τα ερεθίσματα για αλλαγή και μετανάστευση, όχι απαραίτητα από την Ελλάδα, αλλά σε ένα επίπεδο εσωτερικό και με έναν τρόπο άκρως εναλλακτικό. Μήνας μεταφυσικών οραμάτων και ενεργειών..μήνας μαγικός!
                 Image

Πότε και γιατί δυο άνθρωποι ερωτεύονται;

Όλη μας η ζωή περιστρέφεται γύρω από σχέσεις και η πραγματικήευτυχία αφορά το πόσο κοντά και αγαπημένα νιώθουμε όταν είμαστε μαζί με τους άλλους, είτε είναι φίλοι, είτε ερωτικοί σύντροφοι είτε οι γονείς μας.
Ο έρωτας, το απόλυτο συναίσθημα. ΟΝίτσε είχε πει πως «οι ερωτευμένοι είναι τρελοί» και κατά μία έννοια είχε δίκιο. Όταν είμαστε ερωτευμένοι αλλάζει ο τρόπος που νιώθουμε και αντιλαμβανόμαστε τη ζωή. Όμως πότε δυο άνθρωποι ερωτεύονται;
Γράφει η ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια, Έρα Μουλάκη
Υπάρχουν συνθήκες που βοηθούν το να ερωτευτούμε; Άραγε τα ετερώνυμα πραγματικά έλκονται;

Oι 7 χειρότερες κατηγορίες τροφών που μπορείτε να επιλέξετε για το πρωινό σας

Έχουμε ήδη αναφέρει ορισμένες τροφές που συστήνονται για ένα θρεπτικό πρωινό. Παρακάτω θα δείτε ποιες τροφές θα πρέπει να αποφεύγετε, αν θέλετε να έχετε καλή υγεία.

Γνωρίζετε ότι το να τρώτε πρωινό είναι σημαντικό. Αλλά ίσως να μην έχετε συνειδητοποιήσει ότι ορισμένες επιλογές σας τις πρώτες ώρες της ημέρας, μπορεί να επηρεάσουν το πώς θα αισθάνεστε και κατά το υπόλοιπο της ημέρας. Επιπλέον, ένα υγιεινό πρωινό κάθε μέρα, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για ασθένειες όπως ο καρκίνος και ο διαβήτης.
Έχουμε ήδη αναφέρει ορισμένες τροφές που συστήνονται για ένα θρεπτικό πρωινό . Παρακάτω θα δείτε ποιες τροφές θα πρέπει να αποφεύγετε, αν θέλετε να έχετε καλή υγεία.

Η εποχή της ανάθεσης και το Σύνδρομο Genovese



 41364165-kitty-genoveseΣτις 13 Μαρτίου το 1964 στην Νέα Υόρκη, η Kitty Genoveseεπέστρεφε σπίτι της, όταν δέχτηκε μία ανηλεή επίθεση από ένα κλέφτη ο οποίος την μαχαίρωσε, την βίασε και την έκλεψε. Το πιο σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης, είναι ότι το όλο συμβάν, εκτυλίχθηκε σε διάστημα τουλάχιστον μισής ώρας και σε περισσότερα από τρία σημεία.

Η Kitty, καθ όλη την διάρκεια των επιθέσεων φώναζε δυνατά και καλούσε για βοήθεια, οπότε υπήρξαν άτομα τα οποία βγήκαν σε κάποια μπαλκόνια, ίσως κάποιοι περαστικοί από μακρυά κλπ. Οπότε ο κλέφτης όταν έβλεπε τους άλλους απομακρυνόταν προσωρινά από φόβο, αλλά μόλις έβλεπε ότι τελικά δεν επέμβαινε κανένας ουσιαστικά, δεν πήγαινε κανείς να βοηθήσει (δεν κάλεσαν καν την αστυνομία), επέστρεφε κάθε λίγο και λιγάκι για να τελειώσει τη δουλειά που είχε αφήσει στη μέση. Μέχρι που έξω από το σπίτι της, την ώρα που προσπαθούσε αιμόφυρτη να πάει, της έδωσε την χαριστική βολή και την σκότωσε

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ


Της Δημοσιογράφου Κατερίνας Ράγιου.
Τι  είναι αυτό που δίνει την αίσθηση της μοναξιάς, πιο είναι αυτό το συναίσθημα, το ερέθισμα που μας κάνει να νιώθουμε μόνους. Ωραία γιορτές φασαρία, πανικός, τι θα ψωνίσουμε, τι θα μαγειρέψουμε τι δώρα θα κάνουμε. Και μετά αλήθεια έχουμε αναρωτηθεί τι μένει μετά …Όλα έγιναν όπως  έπρεπε αλλά κάτι λείπει, πάντα έλειπε , απ όλους μας μηδενός εξαιρουμένου. Κι όμως συνεχίζουμε την επόμενη μέρα να ξεκινάμε ξανά μια ρουτίνα που την γνωρίζουμε χρόνια και το χειρότερο είναι ότι θα την υπακούμε, θα την εκτελούμε για περισσότερα χρόνια. Και έρχεται μια απρόσμενη στιγμή που ενώ όλοι πάμε σαν τρελοί από τους ρυθμούς της ζωής, σηκώνοντας φορτία δικά μας και ξένα λέμε «φτάνει πια».

Ρινικό σπρέϊ απογειώνει τη γυναικεία σεξουαλικότητα


Οι γυναίκες που δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης σύντομα θα βρουν λύση στο πρόβλημά τους με ρινικό σπρέι.
Περίπου το 30% των γυναικών πάσχει από ανοργασμία, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εγκεκριμένη θεραπεία που να κυκλοφορεί στην αγορά.

Οι ερευνητές που μελετούν το θέμα έχουν αναπτύξει μια θεραπεία που ονομάζουν «το γυναικείο βιάγκρα», 12 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του φαρμάκου για την στυτική δυσλειτουργία των αντρών.

Η θεραπεία γίνεται με τη βοήθεια σπρέι από τα ρουθούνια της μύτης. Εφαρμόζεται δύο ώρες πριν το σεξ και εκτιμάται ότι «λειτουργεί» για έξι ώρες!

Συμβουλές για την υγιεινή τακτοποίηση των ρούχων


Αυτή την εποχή, που μαζεύουμε τα καλοκαιρινά ρούχα και βγάζουμε από τις ντουλάπες τα χειμωνιάτικα, μας δίνεται η ευκαιρία να καθαρίσουμε, να αερίσουμε και να τακτοποιήσουμε καλύτερα τις ντουλάπες μας, ώστε να παρατείνουμε τη ζωή της γκαρνταρόμπας μας. Σημαντικός παράγοντας για την τακτοποίηση των ρούχων μας δεν είναι μόνο η καλή οργάνωση αλλά και η υγιεινή.
Γενικές συμβουλές
- Αποφεύγουμε να παραφορτώσουμε τις ντουλάπες γιατί έτσι τα ρούχα δεν αερίζονται σωστά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα δυσάρεστης οσμής. Επιπλέον όταν τα ρούχα πιέζονται το ένα πάνω στο άλλο τσαλακώνονται και δείχνουν πολυφορεμένα.

Καλύτερες νοικοκυρές...οι άντρες


Nέα έρευνα ισχυρίζεται ότι οι άντρες είναι το πιο καθαρό φύλο, με το 66% αυτών να περνά 8 ή περισσότερες ώρες κάνοντας δουλειές του σπιτιού, με το ποσοστό στο γυναικείο φύλο να είναι στο 62%.
Σύμφωνα με τους ερευνητές που διεξήγαγαν την έρευνα για λογαριασμό του YoupiJob.co.uk τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν μια αλλαγή στο στερεότυπο των τελευταίων 50 και παραπάνω χρόνων, γράφει η MailOnline.

Το 1965 οι παντρεμένες γυναίκες και όσες συγκατοικούσαν με το σύντροφό τους, περνούσαν 30 ώρες την εβδομάδα ασχολούμενες με τις οικιακές εργασίες, ενώ οι άντρες αφιέρωναν μόλις 4,9 ώρες στις «ανάγκες» του σπιτιού.

Η τέχνη της χαλάρωσης


Όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια προβάλλεται σαν απαίτηση μέσα στους απίστευτους ρυθμούς που ζούμε η αναγκαιότητα της χαλάρωσης. Προτείνεται από ψυχολόγους και θεραπευτές η ανάγκη να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να αντιμετωπίσουμε τη ζωή χαλαρά, ενωτικά, απομακρύνοντας τα κάθε μορφής άγχη που μας καταστρέφουν, αλλοιώνουν την προσωπικότητά μας και μας ωθούν σε ανισόρροπες καταστάσεις. Μας προτείνουν ακόμη και φαρμακευτικά σκευάσματα είτε χημικά, είτε φυσικής προέλευσης, όπου μας βοηθούν να χαλαρώσουμε, να αναζωογονηθούμε, να ενεργοποιηθούμε περισσότερο μέσω μιας ολοκληρωτικής ανανέωσης του σώματός μας.

Ποια είναι αυτή η δύναμη όμως που σπαταλιέται, πώς συγκεντρώνεται και τι σημαίνει χαλαρώνω;
Είναι εφικτό μέσω της χαλάρωσης να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε πιο δημιουργικά, πιο ισορροπημένα την ίδια τη ζωή;

Και τελικά μήπως μέσα από τη χαλάρωση ανακαλύψουμε ένα νέο τρόπο ίασης κάποιων ασθενειών του σώματος και της ψυχής;

Αγαπητέ Θεέ

Ερίκ Εμανουέλ Σμιτ

Αγαπητέ Θεέ,
Με λένε Όσκαρ, είμαι δέκα χρονών, έχω βάλει φωτιά στη γάτα, στο σκύλο, στο σπίτι (αν δεν κάνω λάθος έχω ψήσει και τα χρυσόψαρα), κι αυτή είναι η πρώτη φορά που σού γράφω, γιατί μέχρι σήμερα, λόγω του σχολείου, δεν είχα χρόνο.
Σού το λέω ευθύς εξαρχής: σιχαίνομαι να γράφω. Για να γράψω, πρέπει πραγματικά να είμαι αναγκασμένος να το κάνω· γιατί το γράψιμο είναι γιρλάντα και στολίδι και μεταξωτή κορδέλα. Τι άλλο είναι το γράψιμο από ένα ωραιοποιημένο ψέμα; Το γράψιμο είναι για τους μεγάλους.
Θες να σ’ το αποδείξω; Ξανακοιτά λίγο πιο πάνω και δες πώς αρχίζω το γράμμα μου! «Με λένε Όσκαρ, είμαι δέκα χρονών, έχω βάλει φωτιά στη γάτα, στο σκύλο, στο σπίτι (αν δεν κάνω λάθος έχω ψήσει και τα χρυσόψαρα), κι αυτή είναι η πρώτη φορά που σού γράφω, γιατί μέχρι σήμερα, λόγω του σχολείου, δεν είχα χρόνο». Ε, δε θα μπορούσα να γράψω: «Με φωνάζουν Γλόμπο, δε δείχνω παραπάνω από επτά, μένω στο νοσοκομείο λόγω του καρκίνου μου, και δεν σού ’χω απευθύνει ποτέ το λόγο γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχεις»;
Βέβαια, αν το γράψω αυτό, την πάτησα, γιατί θα δείξεις λιγότερο ενδιαφέρον για μένα. Κι εγώ το ’χω ανάγκη το ενδιαφέρον σου.
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα ’θελα να βρεις χρόνο να μου κάνεις και δυο-τρεις χάρες.

Προγεννητική Ζωή

από την
Ιωάννα ΜαρήΠρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Προγεννητικής Αγωγής
«η αγωγή του παιδιού αρχίζει εκ κοιλίας μητρός 
και μάλιστα εξ άκρας συλλήψεως»
γέρων Πορφύριος
Ο άνθρωπος πριν να διαπεράσει την πύλη της γεννήσεως και να ζήσει στο «εξωτερικό», ορατό, απρόσωπο Μεγάλο Σύμπαν, έχει ήδη διανύσει μια μακρόχρονη περίοδο εννέα μηνών σ' ένα μικρό, «εσωτερικό», προσωπικό, αόρατο σύμπαν (την μητρική κοιλιά), την Μήτρα της Μητέρας του. Και απ' αυτήν την περίοδο των εννέα μηνών - ιδιαίτερα μακρόχρονη, λόγω των συνταρακτικά γρήγορων ρυθμών αναπτύξεως της εμβρυϊκής ζωής - εξαρτάται κατά την σύγχρονη επιστήμη η υγεία, η ψυχική ισορροπία και η πνευματική δομή: οι ιδιοφυίες ή η έλλειψή τους και η ποιότητα του χαρακτήρα που ο άνθρωπος θα εκδηλώσει κατά την μεταγεννητική ζωή του!
Η επιστήμη στην πρώτη της έρευνα της εμβρυϊκής ζωής, ανακάλυψε τις αισθητηριακές ικανότητες του εμβρύου:

Αγαπημένε Όσσο, γιατί εγώ ενδιαφέρομαι για τις παντρεμένες γυναίκες;


Αγαπημένε Όσσο, γιατί εγώ ενδιαφέρομαι για τις παντρεμένες γυναίκες;

- Σ’ αυτό δεν υπάρχει τίποτε το ιδιαίτερο, πρόκειται για την πιο διαδεδομένη αρρώστια, που έχει φτάσει πια σε μεγέθη επιδημίας. Υπάρχει η αιτία σ’ αυτό. Για εκατομμύρια ανθρώπους, άντρες και γυναίκες, οι παντρεμένοι παρουσιάζουν ένα μεγάλο ενδιαφέρον. Κατ’ αρχάς, εάν ένας άνθρωπος δεν είναι παντρεμένος, αυτό το γεγονός λέει, ότι μέχρι τώρα κανείς δεν τον θέλησε. Έχετε συνηθίσει τόσο πολύ να μιμείσθε, που δεν μπορείτε ούτε να αγαπάτε ξεκινώντας από τις επιθυμίες σας.

Είστε τόσο δούλοι, που όταν κάποιος αγαπά κάποιον,
τότε μόνο εσείς μπορείτε να ακολουθείτε. Ενώ αν ο άνθρωπος είναι μόνος και κανείς δεν τον αγαπάει, τότε αυτό προκαλεί την υποψία. Ίσως αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει, διότι αλλιώς, γιατί αυτός ή αυτή πρέπει να σας περιμένουν; Για τον μιμητή, ένας παντρεμένος ή μια παντρεμένη είναι πιο ελκυστικοί.

Ο Κομήτης Ison Ξεπροβάλλει...

Comet ISON έρχεται σε θέα

Φτιάξτε με 2 κινήσεις το πιο εύκολο και υγιεινό σαμπουάν και αφρόλουτρο


Ξεχάστε τα parabens, τα αλουμίνια και όλα τα καρκινογόνα που περιέχονται μέσα στα τοξικά προϊόντα που χρυσοπληρώνουμε στα super markets!!
Όλοι ξέρουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου και το πόσο σπουδαίο είναι το σαπούνι ελιάς.
Έχουμε όμως συνηθίσει να χρησιμοποιούμε υγρό σαπούνι για να πλενόμαστε και το στερεό σαπούνι – και ιδιαίτερα αυτό της ελιάς – είναι συνήθως σκληρό και άβολο!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.


Η Wall Street Journal έκανε μία αποκάλυψη – βόμβα, φέροντας στην επιφάνεια απόρρητα έγγραφα του ΔΝΤ κατά την διάρκεια συζήτησης για το πρόγραμμα “διάσωσης” της Ελλάδας. Μέσα από αυτά τα έγγραφα αποκαλύπτεται πως τουλάχιστον το 1/3 των μελών αντέδρασε σφόδρα στο διαφαινόμενο κακούργημα, υποστηρίζοντας ευθεως ότι κάτι τέτοιο θα κατάστρεφε την χώρα! Γεγονός που επιβεβαιώνει την συνομιλία Στρως Καν – Παπανδρέου, όπου ο πρώτος φέρεται να τον προείδοποίησε πως “εάν εφαρμόσεις κάτι τέτοιο, θα καταστρέψεις το Έθνος σου”! Η αποκάλυψη αυτή ανοίγει εκ νέου την πρόταση για εξεταστική κατά της συμμορίας του μνημονίου που μαζί με την εξεταστική για τις καταγγελίες Ρουμελιώτη, αραχνιάζουν σε κάποιο συρτάρι…


Δεν υπάρχουν αλλα περιθώρια. Διαβάστε:

70 ιδέες για την τακτοποίηση ΒΙΒΛΙΩΝ





Βιβλίαπεριοδικά, εφημερίδες. Όσο περισσότερα αγαπάτετο διάβασμα τόσο πιο συχνό το ερώτημα "μα που να τα βάλω;" 

Αν λοιπόν τα έπιπλα βιβλιοθήκες ή τα ράφια σας δεν επαρκούν,δημιουργήστε νέουςαποθηκευτικούς χώρους που θαχωρούν όσο γίνεται περισσότεραχωρίς να καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο. Πάντα υπάρχουν κρυφά και φανερά σημεία για νααξιοποιηθούν, ακόμη και στο πιομικρό δωμάτιο.

Κάντε έναν βασικό διαχωρισμό στα βιβλία που δεν ανατρέχετε συχνά και μπορούν να τοποθετηθούν και σε πιο "απρόσιτα" σημεία και για όλα τα άλλα εκμεταλλευθείτε κυρίως το ύψος  του σημείου που θα τα τοποθετήσετε. Με βιβλιοθήκες ή ράφια που επεκτείνονται σε ολόκληροτο ύψος του τοίχου, όπως και με την κάθετη διάταξη στα ράφια (το ένα βιβλίο πάνω και όχι δίπλα στο άλλο) είναι βέβαιο πως στον ίδιο χώρο θαχωρέσουν πολύ περισσότερα.

Χαμόγελο και περπάτημα προδίδουν σεξουαλικά μυστικά


Εχει σχέση το περπάτημα των γυναικών με το σεξ;
Μια μελέτη (Brody, 2008) με παράδοξη ερευνητική υπόθεση, έφερε στο φως δεδομένα που προκαλούν ενδιαφέρον και απορία!


Οι ερευνητές ζήτησαν από 16 γυναίκες στο Βέλγιο να συμπληρώσουν διάφορα ερωτηματολόγια που αφορούσαν τις σεξουαλικές τους συμπεριφορές και κατόπιν τους ζήτησαν να περπατήσουν μια μικρή απόσταση, ενώ ταυτόχρονα τις βιντεοσκοπούσαν.


Η επεξεργασία των δεδομένων έδειξε πως το περπάτημα των γυναικών σχετιζόταν με την ικανότητά τους να έχουν κολπικό οργασμό. Συγκεκριμένα, το εύρος του βηματισμού και το λίκνισμα της λεκάνης ήταν μεγαλύτερα στις γυναίκες που είχαν κολπικούς οργασμούς. Αντίθετα, το περπάτημα δεν είχε σημαντική σχέση με άλλες σεξουαλικές συμπεριφορές. 

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ




Υπάρχουν πολλά είδη αδιαφορίας αλλά θα επικεντρωθώ σε δύο.

Υπάρχει η αδιαφορία που προέρχεται από άγνοια, επιπολαιότητα και εγωισμό και υπάρχει η αδιαφορία που προέρχεται μέσα από μια βαθιά εσωτερική συνειδητοποίηση που εξαγνίζει, συγχωρεί και ενώνει σε διάφορα επίπεδα.

ΕΥΓΟΝΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ....



26 Ιουλίου 1933 στη Γερμανία ψηφίζεται νόμος σύμφωνα με τον οποίο θα υποβάλλονται σε στείρωση άτομα που πάσχουν από βαριές ή κληρονομικές σωματικές και ψυχικές ασθένειες. Της Έλλης Βασιλάκη

Η ιστορία της Ευγονικής
                                                        ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

Από την Αναπαραγωγή Ζώων στη Γενοκτονία Ευγονισμός καλεί γενετική Η ευγονική είχε τις ρίζες της στην εκμετάλλευση των ζώων. Η αναπαραγωγή εξημερωμένων ζώων -αναπαράγοντας τα πιο επιθυμητά και ευνουχίζοντας και δολοφονώντας τα υπόλοιπα έγινε το μοντέλο στις προσπάθειες της ευγονικής για αναβάθμιση πληθυσμών, ανοίγοντας το δρόμο σε δολοφονίες, ευθανασία και γενοκτονία.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΣΥΝΟΡΑ - ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ




Το ζητούμενο δεν μπορεί παρά να είναι η ενότητα-αλληλεγγύη, αλλά κάθε άνθρωπος, με βάση τα ψυχολογικά του προβλήματα, έχει έναν δικό του ορισμό για την ενότητα-αλληλεγγύη. 

Είναι πλέον σίγουρο ότι διανύουμε της εποχή της αλληλεγγύης με σύνορα, καλώς ή κακώς. Τίποτα δεν είναι άσπρο-μαύρο και o καθένας μας οφείλει να σέβεται τον διαφορετικό τρόπο έκφρασης, με το να διερευνά και να επικοινωνεί. Χωρίς επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα