Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Μμμμμ.....τοξικά δηλητήρια....!


ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ
Με αυτά τα τοξικά δηλητήρια...προσπαθούν να μας αρρωστήσουν και να μας ξεκάνουν....

Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ.....είναι τοξικό βαρύ μέταλλο...συνήθως το χορηγούν στα εμβόλια. Επιπλέον στα εμβόλια χρησιμοποιούν και ιούς.

ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ.....τοξικό....και μας το παρέχουν στην παροχή νερού....παρακαλώ από 1910...τάχα ως απολυμαντικό....ενώ η  χλωρίωση του νερού καταστρέφει την πρωτεϊνη των κυττάρων μας. 
ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ.....έχει τοξικότητα...και το χρησιμοποιούμε στα τρόφιμα, στα μαγειρικά σκεύη....αλουμινόχαρτο.....για να βάζουμε τα τρόφιμα. Επίσης μας το ψεκάζουν από αεροπλάνα...συνεχώς....διότι ένα από τα βλαβερά που έχει είναι ότι μειώνει την νοημοσύνη και την μνήμη μας.

ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.....σε συνδυασμό με γεωργικές χημικές ουσίες...όπως το καλαμπόκι-ζαχαρότευτλα-σόγια κλπ...επίσης τα γαλακτομικά προϊόντα που περιέχουν την ορμόνη bGh….δημιουργούν τοξίνες και καρκίνο.

10 Συμβουλές για να καταπολεμήσετε το stress, το πρήξιμο και την κούραση


της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος, 

1. Μειώστε το αλάτι!
Αισθάνεστε πρήξιμο; Ίσως το αλάτι ευθύνεται εν μέρει για αυτό. Η υπερβολική κατανάλωση αλατιού μπορεί να προκαλέσει κατακράτηση υγρών και αυτό μάλιστα να οδηγήσει στην αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Μειώστε το αλάτι επιλέγοντας φρέσκα (όχι κονσερβοποιημένα ή επεξεργασμένα) τρόφιμα και πειραματιστείτε με άλλα καρυκεύματα, όπως το κάρυ, το σκόρδο, το κύμινο ή το δενδρολίβανο ώστε να προσθέσετε γεύση στο φαγητό σας. Θα διευρύνεται τους μαγειρικούς σας ορίζοντες και θα αισθάνεστε πιο ενεργητικοί!

Οι δυνάμεις του σύμπαντος κι ο άνθρωπος

universe power
Ένα αρχαίο παραμύθι από την Ανατολή, μας εξιστορεί την εποχή που οι παλιοί θεοί αποφάσισαν να κρύψουν τις δυνάμεις του σύμπαντος , έτσι ώστε ο άνθρωπος ούτε να μπορεί  να τις βρει εύκολα ,αλλά κι αν τις βρει να μην μπορεί να τις σπαταλά αλόγιστα..
Μαζεύτηκαν λοιπόν οι θεοί μια μέρα για ν συν-αποφασίσουν σε ποιο μέρος να τις κρύψουν
«Το βρήκα !!», φώναξε δυνατά ένας ψηλός θεός με σγουρά μαύρα μπερδεμένα μαλλιά και τα μαλλιά του πετάχτηκαν στο πρόσωπό του από τη φόρα που είχε πάρει για να σηκωθεί. Τα μάτια του γυάλισαν όταν είπε ενθουσιασμένος. «θα τις κρύψουμε στο πιο ψηλό βουνό , εκεί έχει χιόνι , πάγο και κρύο , δεν θα ψάξει εκεί ούτε σε εκατό χρόνια ο άνθρωπος»

Πως Αποφεύγουμε την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ από τους ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟΥΣ για χρέη στο ΔΗΜΟΣΙΟ και τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ


Κυριάκος Τόμπρας...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ

ΠΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Μπορούν τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ να κατάσχουν μισθούς ή συντάξεις για οφειλές προς αυτά ?


Της Ξανθίππης Γκλαβοπούλου Κρικέλλη

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ Α.Τ.Ε. : ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΑΓΡΟΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ...!!!


ΑΓΡΟΤΕΣ  ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!

Διαβάστε τα άρθρα που έχουν γραφεί σχετικά με αυτό στους παρακάτω συνδέσμους, βγάλτε τα συμπεράσματά σας και πάρτε την απόφαση για αγωγή άρσης της παράνομης υποθήκης. 
Με το τρόπο αυτό μπλοκάρετε όλες τις διαδικασίες διαταγής πληρωμής, πληστηριαμού κ.λ.π. μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση...

Τσουκνίδα για υγιή μαλλιά!

Τσουκνίδα για υγιή μαλλιά!
Θα χρειαστούμε:
1 λίτρο νερό
3 κουταλιές αποξηραμένη τσουκνίδα
Γρήγορα και εύκολα:
Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε την τσουκνίδα. Την αφήνουμε για 15 λετπά και στη συνέχεια την σουρώνουμε.

Είναι όλα όσα θέλω να μάθω…



Είναι όλα όσα θέλω να μάθω…

Άλλοτε προσπαθώ, άλλοτε βαριέμαι, συχνά θυμώνω, βρίσκω και άλλα και τα αμφισβητώ. Όταν όμως αγγίζω έστω και ένα, τότε καταλαβαίνω πως είναι όλα όσα θέλω να μάθω…

1. Η ζωή μας, η όμορφη, απρόβλεπτη, μαγευτική, παράξενη και δύσκολη ζωή μας είναι ένα δώρο μοναδικά πολύτιμο!
2. Η αγάπη για τον εαυτό μας, όσο κοπιαστικά και αν φτάνουμε σε αυτή, είναι η αρχή για να αγαπήσουμε πραγματικά τους άλλους και τη ζωή. Το τέλος είναι πάλι η αγάπη!

Εγωισμός και Αθανασία

Εγωισμός και Αθανασία

γράφει η 



Αρχικά σκέφτηκα να γράψω ένα άρθρο περί της ανθρώπινης καθυστέρησης (διότι περί καθυστέρησης πρόκειται). Με αφετηρία αυτή την πρωταρχική ιδέα, νέες γεννήθηκαν και το παρόν άρθρο επιχειρεί να τις "συμμαζέψει" σε κάτι "λογικό", που θα βγάζει νόημα.

Ένα θέμα λοιπόν που με έχει απασχολήσει αρκετά είναι ο εγωισμός. Κάποτε ο διαχωρισμός που έκανα ήταν ο εξής: υπάρχει ο "καλός" εγωισμός, αυτός που μας "προστατεύει" από το να πέφτουμε θύματα π.χ. εκμετάλλευσης και που σαν αιτία του έχει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης κυρίως (αν και μπορούν να συνδράμουν και άλλα). Επίσης, υπάρχει ο "κακός" εγωισμός. Αυτός που μας φοράει παρωπίδες απέναντι σε όλους και σε όλα, καθιστώντας μας καχύποπτους, αναίτιους σκεπτικιστές και άλλα παρόμοια.

Η Αλχημεία του Εγώ (Osho)

Oshoγράφει ο , "Η Αλχημεία του Εγώ" (απόσπασμα)


Πριν μπορέσεις να χάσεις τον εγωισμό σου θα πρέπει να τον αποκτήσεις. Μόνο το ώριμο φρούτο πέφτει στη γη.
Τα πάντα εξαρτώνται από την ωριμότητα.
Δεν μπορείς να ξεφορτωθείς ούτε να καταστρέψεις έναν ανώριμο εγωισμό.
Κι αν προσπαθείς να τον καταστρέψεις και να τον διαλύσεις, ολόκληρη η προσπάθεια θα αποτύχει.
Αντί να τον καταστρέψεις, θα τον βρεις πιο δυνατό, με νέους, εκλεπτισμένους τρόπους.

Είναι κάτι βασικό, που πρέπει να κατανοήσετε:
Το εγώ πρέπει να κορυφωθεί, πρέπει να γίνει δυνατό, πρέπει να γίνει ακέραιο. Μόνο τότε εξαφανίζεται. Ένα ανίσχυρο εγώ δεν φεύγει. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Πραγματικότητα – Κοσμογονία – Μαγεία

Πραγματικότητα – Κοσμογονία – Μαγεία

γράφει ο 


Σε αυτό το κείμενο θα κάνω μια μικρή διατριβή πάνω στο θέματα της αληθινής φύσης της πραγματικότητας, της κοσμογονίας και της μαγείας. Παραθέτω επίσης ορισμένα πειράματα με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε.

Ο άνθρωπος είναι ανώτερο είδος λόγω της διανοητικής του εξέλιξης, που του προσδίδει υψηλή συνείδηση. Με αυτή τη συνείδηση μπορεί να ελέγχει και να διαμορφώνει τον υλικό κόσμο γύρο του. Αυτό που δε ξέρει όμως ο καθημερινός άνθρωπος, είναι ότι με τη σκέψη του μπορεί να έχει επίδραση στο κόσμο σε μεγαλύτερο βαθμό!

Η πραγματικότητα που ζούμε είναι ένα όνειρο και στο όνειρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Κάπου είχα διαβάσει ότι "η αλήθεια υπάρχει εκεί έξω", όμως αυτό είναι λάθος διότι όλη η πραγματικότητα που βιώνουμε βρίσκεται στη συνείδησή μας και δεν υπάρχει έξω από εμάς.

Ζωή και σκέψη


Όταν Ζεις πραγματικά (όταν ζεις με επίγνωση της κατάστασής σου), αυτή η άμεση εμπειρία της ζωής είναι τόσο Πλήρης που εξαντλείται μέσα στα όριά της…. Δεν χρειάζεται να σκεφτούμε, να σχολιάσουμε, να εξηγήσουμε τίποτα. Απλά ζούμε. Αυτός είναι ο Τρόπος της Φύσης, ο φυσικός Δρόμος, το Αληθινό Πνεύμα του Ζεν.

Τότε η Αλήθεια είναι απλά η ίδια η εμπειρία της ζωής, η ζωή μας. Δεν υπάρχει, πέρα από το απλό γεγονός της ζωής, καμιά θεωρία, καμιά διδασκαλία, τίποτα να μεταδώσουμε, ή να πούμε. Αυτός είναι ο Μόνος Τρόπος Αληθινής Διδασκαλίας. Αυτή είναι η μετάδοση της φλόγας της ζωής με φλόγα, όχι με λόγια.

Αληθινός Διδάσκαλος στο Δρόμο του Ζεν είναι αυτός που Ζει το ζεν, που Ζει με Φυσικό Τρόπο, που απλά Ζει τη ζωή του. Δεν έχει τίποτα να διδάξει, τίποτα να πει, τίποτα να προσφέρει σε κανένα. Ο Αληθινός Δάσκαλος Ακολουθεί τη Μοναχική Πορεία του… ούτε χρειάζεται, ούτε έχει μαθητές.

Η Εξωσωματική Συνειδητότητα




Το ΧΑΟΣ, το Αχανές, το Απεριόριστο, η Θεότητα, Είναι Αυτό που Περικλείει Τα Πάντα Μέσα Του: η Βάση Κάθε Αντίληψης κι Εμπειρίας.

Η Συνείδηση (η Επίγνωση) είναι το Ενοποιημένο Πεδίο Αντίληψης, Εποπτείας, που Εμπεριέχει όλα τα Πεδία Ύπαρξης, κάθε κατάσταση ύπαρξης, κάθε αντιληπτική δραστηριότητα. Η Επίγνωση Εκδηλώνεται μέσα στους Κόσμους, που Εκδηλώνονται -Υπάρχουν – Λειτουργούν στον Ίδιο Χώρο αλλά σε διαφορετικές συχνότητες εκδήλωσης.

Όταν η Επίγνωση Εκδηλώνεται στον Υλικό Κόσμο μέσα από ένα υλικό φορέα «διατηρεί» από την  «Ύπαρξη στα Ανώτερα Πεδία» τις Δυνάμεις Εκδήλωσης (σε Αυτά τα Πεδία) σαν Ανώτερες Λειτουργίες μέσα στον υλικό φορέα. Έτσι η «Σύνθεση του Όντος στον υλικό κόσμο» μπορεί να περιγραφεί ως εξής:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα