Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ποινική Δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Η τελευταία ξεφτίλα μιας μονίμως αναξιόπιστης Δικαιοσύνης.
Η μεγάλη ευκαιρία της Ελληνικής Δημοκρατίας να ξεφορτωθεί τους "εμποράκους" του δικαίου.
Ποια είναι τελικά η μεγαλύτερη Εγκληματική Οργάνωση στην ελληνική ιστορία;
..."Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, αλλά μία φορά θα σπάσει". Πιστεύουμε πως η υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι μια ευκαιρία για τον ελληνικό λαό να σπάσει επιτέλους το "απόστημα" της Ελληνικής —κατ' ευφημισμόν— Δικαιοσύνης ...Μία μοναδική και ίσως η τελευταία ευκαιρία να γυρίσει τη "σελίδα" τής υποδούλωσης, που είχε αρχίσει να γράφεται από την "απελευθέρωση" έως τώρα ...Να κλείσει μια περίοδος υποτέλειας, που βασίστηκε στον απόλυτο έλεγχο της Δικαιοσύνης. Η "στάμνα" αυτής της Δικαιοσύνης πολλές φορές πήγε στην "αμαρτία", αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να "σπάσει" ...Πολλές φορές η Ελληνική Δικαιοσύνη "έπαιξε" παιχνίδια ντόπιων και ξένων κέντρων εξουσίας, αλλά αυτήν τη φορά πρέπει εμείς —ως λαός— να την κάνουμε την τελευταία.

Τα συναισθήματα στη ζωή μας


Τα συναισθήματα μας αποτελούν τον καθρέφτη της ψυχής μας και χρωματίζουν την πορεία της ζωής μας.
Από τη Δικαία Ροδίτη, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας – Κοινωνιολόγο
Ανά τους αιώνες οι άνθρωποι προσπάθησαν να εντοπίσουν από που προέρχονται τα συναισθήματα. Οι ρίζες των συναισθημάτων αρχικά διερευνήθηκαν μέσω της Μυθολογίας, της Θρησκείας και της Φιλοσοφίας, μετέπειτα ασχολήθηκαν επιστημονικά η Ψυχολογία και η Ψυχανάλυση, ενώ οι διάφορες μορφές Τέχνης δεν έπαψαν ποτέ να τα χρησιμοποιούν ως κύρια πηγή έμπνευσης.
Ο όρος «συναίσθημα» αποτελεί συχνό σημείο αναφοράς της καθημερινότητας μας. Δίνοντας έναν σύντομο και απλό ορισμό, θα μπορούσαμε να πούμε ότι συναίσθημα είναι μία ευχάριστη ή δυσάρεστη ψυχική κατάσταση, που προκύπτει ως επακόλουθο κάποιου γεγονότος ή εμπειρίας και συνοδεύεται από ορισμένες μεταβολές στις λειτουργίες του οργανισμού του ατόμου.

Γιατί οι άνθρωποι δεν επικοινωνούν;


Για ποιο λόγο δημιουργείται πρόβλημα στην επικοινωνία των ανθρώπων; Τι γίνεται και οι άνθρωποι δεν μπορούν να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον; Φταίει πως ο καθένας μας έχει μεγαλώσει σε διαφορετικές οικογένειες; Φταίνε τα πρέπει και οι πεποιθήσεις μας ή όχι; Μήπως φταίει η διαφορετική γλώσσα που μιλάμε;

Μπορεί να είμαστε από την ίδια χώρα, να ζούμε στην ίδια γειτονιά κι όμως η διαφορά είναι μεγάλη. Ο κάθε άνθρωπος διαμορφώνει τα δικά του πρέπει και απόψεις. Η οικογένεια του, οι αξίες, οι κανόνες, τα πιστεύω, τα ήθη διαμορφώνουν τη προσωπικότητα του ατόμου. Οι ρόλοι που αποκτά στην ζωή του παίζουν μεγάλο ρόλο.

Εύκολα παρατηρεί κανείς, τα μέλη της οικογένειας να δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν. Το ζευγάρι να διαφωνεί χωρίς να καταλαβαίνει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Άλλοτε το παιδί χρησιμοποιείται ως μέσο επικοινωνίας.Οι ειδικοί το ονομάζουν τριγονοποίηση. «Το παιδί σου, κοιτά να το μαζέψεις», «Έτσι, όπως το έχεις κάνει, δεν σέβεται τίποτα και κανένα πια». Είναι μερικές φράσεις που ακούγονται συχνά και έχουν τις ρίζες του στην παραδοσιακή κοινωνία. Σκεφτείτε, την βασική αξία της εποχής εκείνης. Ήταν η αλληλεγγύη.

Η λευκή ζάχαρη σε σκοτώνει

zaxari_628x



Η λευκή ζάχαρη σε σκοτώνει. Είναι ένας από τους λευκούς δολοφόνους ! Είναι ένας από τους “λευκούς δολοφόνους” που σε σκοτώνουν μεθοδικά με σχέδιο και σκοπό. Ε δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις, ότι το λευκό αλεύρι, το γάλα, η ζάχαρη και το αλάτι σε σκοτώνουν σωματικά και νοητικά. Είναι πλέον καταγεγραμμένο και επιστημονικά αποδεδειγμένο, αλλά ΕΣΥ εξακολουθείς να το βάζεις στο σώμα σου και να ταΐζεις με αυτούς τους “λευκούς δολοφόνους” τα παιδιά σου που μετά λες πως τα αγαπάς !
Ο άνθρωπος δεν χρειάζεται ζάχαρη για να δώσει στο εγκέφαλο του τροφή, μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει με μέλι, πετιμέζι ή stevia, και ανάλογα φυσικά γλυκαντικά. Μην ξεχνάμε πως όλα τα φρούτα και οι καρποί έχουν ζάχαρη και δεν χρειαζόμαστε επιπλέον στον οργανισμό μας. Τα ίδια και χειρότερα κάνει και το άσπρο αλεύρι, θα αναφερθώ σε προσεχές άρθρο.

Κάτι δε μου πάει σε αυτό το παραμύθι



Κάτι δε μου πάει σε αυτό το παραμύθι: όλα τα "μεγάλα ΜΜΕ" έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες και εξιστορούν τη "επανάσταση" της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου κατά της "διαβολικής" Τρόικας που ζητάει νέα οριζόντια μέτρα. Ο κ. Σαμαράς τάχα έχει πει το μεγάλο όχι στους "υπαλλήλους" της Τρόικας, και ετοιμάζεται να δώσει την παράσταση που είχε κάποτε παρουσιάσει ο εταίρος του κ. Βενιζέλος (μετά τους παρακάλαγε να γυρίσουν).

Κανείς μας δεν μπέρδεψε την Τρόικα με τον Ερυθρό Σταυρό. Διότι οι δανειστές - big surprise - νοιάζονται να πάρουν πίσω αυτά που δάνεισαν, και προστατεύουν τα συμφέροντά τους - another big surprise. 

Αλλά τώρα, σύμφωνα με το παραμύθι που πρέπει να φάμε, οι δανειστές είναι "κρετίνοι" - γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι άλλα οριζόντια μέτρα δεν τα αντέχει η χώρα - ή "σαδιστές" - διότι γουστάρουν να επιβάλουν επώδυνα μέτρα. Και όλα αυτά σε κάθε λογική που όχι απλώς δεν εξυπηρετεί όχι τα συμφέροντα της Ελλάδας, αλλά ούτε καν τα δικά τους!

Ο Γαλαξιακός Άνθρωπος!

Πολυαγαπημένη οικογένεια του φωτός, το επόμενο διάστημα θα υπάρξει μια σημαντική αύξηση στη δράση του φωτός και της αγάπης που αναβλύζει από το γαλαξιακό μας κέντρο και μια αλλαγή στη συλλογική συνείδηση με τους νέους μαργαριταρένιους γαλαξιακούς κωδικούς που ενεργοποιούνται. 
banner-news-22-10-13


Οι νέοι κωδικοί του φωτός και η μαργαριταρένια δόνηση η οποία κατέρχεται τώρα στον πλανήτη μας υπό την καθοδήγηση των Σείριων θα ενεργοποιήσει ένα νέο κύκλο εξέλιξης στον πλανήτη μας. Θα υπάρξει λοιπόν μια αυξημένη ακτινοβολία από τον Ήλιο, καθώς η Γη θα περιστρέφεται σπειροειδώς σε ένα νέο κύκλο. Αυτό με τη σειρά του θα επιταχύνει τη συλλογική συνείδηση σε μια υψηλότερη οκτάβα.
Θα αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας ως "Γαλαξιακό Άνθρωπο", γιατί το γαλαξιακό φωτεινό μας σώμα θα είναι πλήρως συνδεδεμένο και θα συνειδητοποιούμε την παρουσία των γαλαξιακών όντων που εργάζονται μαζί μας. Αυτά τα όντα πάντα περίμεναν υπομονετικά μέχρι να είμαστε έτοιμοι να τους "δούμε" και να εργαστούμε μαζί τους.

Σώμα αγνώστου ζώου που βρέθηκε κοντά στο Worthing, UK προκαλεί αμηχανία στους εμπειρογνώμονες...



Μυστήριο των ζώων που βρέθηκαν κοντά σε Worthing έχει αμηχανία εμπειρογνώμονες


Μυστήριο καλύπτει την ανακάλυψη ενός σκελετού που βρέθηκε σε ένα χωράφι κοντά στο Worthing και έχει προκαλέσει αμηχανία στους εμπειρογνώμονες.
Η Jodie Salmon, 23, της οδού Collingwood , Goring, είχε βγάλει το σκύλο της βόλτα , κοντά στο Ring Chanctonbury την Πέμπτη, όταν έκανε την ανακάλυψη.
Δείχνοντας το  στους φίλους της, είχε την εντύπωση ότι θα μπορούσε να ήταν μια μεγάλη γάτα.
Είπε: «Στην αρχή, νόμιζα ότι ήταν ένα φίδι, αλλά όταν κοίταξα πιο κοντά, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη γάτα.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μόνο το 10 τοις εκατό του εγκεφάλου τους; Η αλήθεια πίσω από τον μύθο!!!

Ποιο είναι το θέμα με την αξιοποίηση ενός μόνο τμήματος της φαιάς ουσίας μας;


Εικόνα: Oleg Prikhodko / iStockphoto
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πολύπλοκος.Μαζί με την εκτέλεση εκατομμύρια τετριμμένων πράξεων, συνθέτει κοντσέρτα,  μανιφέστα και δίνει κομψές λύσεις στις εξισώσεις. Είναι η ανεξάντλητη πηγή όλων των ανθρώπινων συναισθημάτων, συμπεριφορών, εμπειριών, καθώς και  χώρος αποθήκευσης της μνήμης και της αυτογνωσίας. Έτσι δεν αποτελεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι ο εγκέφαλος παραμένει ένα μυστήριο από μόνος του.
Προσθέτοντας σε αυτό το μυστήριο, είναι ο ισχυρισμός ότι οι άνθρωποι  απασχολούν «μόνο» το 10 τοις εκατό του εγκεφάλου τους. Αν όμως  μπορούσε να αξιοποιηθεί  αυτό το άλλο 90 τοις εκατό, τότε  όλοι θα μπορούσαν να γίνουν σοφοί, να θυμούνται το π στο εικοστό χιλιοστό δεκαδικό ψηφίο ή ίσως να αποκτήσουν ακόμη και τηλεκινητικές δυνάμεις.
Αν και πρόκειται για μία δελεαστική ιδέα, ο "μύθος του 10 τοις εκατό " είναι τόσο λάθος, σχεδόν γελοίος, λέει ο νευρολόγος Barry Gordon στο Johns Hopkins School of Medicine στη Βαλτιμόρη. 

Η Δημοκρατία Αποθνήσκει Και Εμείς Στρουθοκαμηλίζουμε…



Η δημοκρατία, όρος ελληνικός, πολιτογραφηθείς διεθνώς, ονομάζεται το πολτικό σύστημα, στο οποίο “άρχει ο λαός”, κυριαρχούν οι περισσότεροι, γι’ αυτό και είναι “κάλλιστον το όνομά” της. Δημοκρατία, υπό ευρύτερη έννοια, είναι μια κοινωνική αρχή τάξεως γεινικής ισχύος, όπου αναγνωρίζεται κάθε μέλος της κοινωνίας. Ενας χώρος δράσης αυτουπεύθυνης ελευθερίας και συνυπεύθυνης συμμετοχής στα κοινά. Δηλαδή, δημοκρατία, σημαίνει: “Είμαι τόσο καλός, όσον και εσύ”. Αλλά και: “Είσαι τόσο καλός, όσον και εγώ”.

Τα έγγραφα για τη σύλληψη του Οτσαλάν στα χέρια ερευνητών με νόμιμο τρόπο μέσω του FOIA




Ομάδα ερευνητών στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατάφεραν μετά από προσπάθειες τεσσάρων ετών κατάφεραν -μέσω του αμερικανικού νόμου Freedom of Information Act (FOIA)- να κερδίσουν με καθ’ όλα νόμιμο τρόπο, χιλιάδες έγγραφα που αφορούν τον ηγέτη του PKK, Αμντουλλάχ Οτσαλάν. 
Οι ερευνητές στόχευσαν το διάστημα πριν, κατά και μετά τη σύλληψη του Κούρδου ηγέτη, ο οποίος κατατρεγμένος από πολλές μυστικές υπηρεσίες βρήκε καταφύγιο στην ελληνική πρεσβεία στη Κένυα, όπου και έξαναγκάστηκε σε παράδοση σε πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι τον μετέφεραν στην Αγκυρα, όπου υπέστη -και άντεξε- φρικτά βασανιστήρια.

Πρόκειται για αναφορές των αμερικανικών πρεσβειών στις πρωτεύουσες των χωρών οι οποίες “αναμείχθηκαν” με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στη διαφυγή του Οτσαλάν από τη Συρία και στη σύλληψη του στο Ναϊρόμπι, αφού προηγουμένως πέρασε από την Ιταλία, τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, την Ελλάδα και την Κένυα. Επίσης πολλά από τα έγγραφα είναι αναφορές της αμερικανικής πρεσβείας στην Αγκυρα και του αμερικανικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη. 

Γεια σου Μπαρόζο… με τα ωραία σου!



Να μην αλλάξει το Βερολίνο οικονομική πολιτική για την Ευρώπη ζητά ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο με συνέντευξη του στην γερμανική «Bild».
 
«Δεν θα ήταν σοφό να εγκαταλειφθεί ο δρόμος της δημοσιονομικής εξυγίανσης, των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και των στοχευμένων επενδύσεων», δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα ο Μπαρόζο. 
 
Ο πρόεδρος της Κομισιόν τόνισε ότι επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής θα πρέπει να είναι «η καλλιέργεια εμπιστοσύνης και το πώς θα κάνουμε περισσότερα για την ανάπτυξη και για την δημιουργία θέσεων εργασίας».

Γιατί είμαστε σ' αυτόν τον πλανήτη, η αποστολή...


[...] Τί βλέπεις στη φωτιά;" ρώτησα, χωρίς να περιμένω απάντηση.
"Τί θα 'κανες αν σου έλεγα ότι δεν είμαι απ' αυτόν τον πλανήτη;" με ρώτησε.

"Τί;"

"Κι αν σου έλεγα το ίδιο για τον Σωκράτη; Ή και για σένα;"
Δεν ήξερα τι να της πω -κι αν έπρεπε να την πάρω στα σοβαρά.

"Αυτό είδες στη φωτιά;" ήταν το μόνο που μπόρεσα να σκεφτώ και να τη ρωτήσω.
"Κάτσε κάτω," είπε εκείνη "Δες και μόνος σου."

Κάθησα και κοίταξα τις φλόγες που χόρευαν. Η Μαμά Τσία σηκώθηκε αργά και άρχισε να μαλάζει τους μυς της πλάτης μου με τα δυνατά της χέρια. "Με ρώτησες γιατί σου στάθηκα. Η απάντηση είναι: γιατί ανήκουμε στην ίδια οικογένεια" μου είπε. "Είμαστε μέλη της ίδιας πνευματικής οικογένειας."

"Τί εννοείς..." Δεν κατάφερα να τελειώσω την πρότασή μου. Η Μαμά Τσία με χτύπησε δυνατά στο σβέρκο. Είδα αστεράκια και μετά μόνο τις φλόγες, στις οποίες βυθίστηκα όλο και πιο βαθειά...

Πνευματική Τροφή από τα Φυτά μέχρι τον Θεό

[...] Πριν ολοκληρώσω, θα σας πω ακόμα ένα πράγμα που είναι επίσης σε σχέση με τη διατροφή. Όταν περνάτε μέσα από μεγάλες δοκιμασίες, όταν όλα σπάνε και σείονται μέσα σας, σημαίνει ότι ο Ουρανός αποφάσισε να σας "φάει", συμβολικά μιλώντας, δηλαδή να σας δεκτεί, να σας δεκτεί επάνω, ανάμεσα στα πιο εκλεκτά όντα: σας καθαρίζει λοιπόν για την ώρα, σας πλένει, σας αφαιρεί όλα τα δύσπεπτα, βλαβερά στοιχεία για να κρατήσει μόνο ό,τι είναι εξαίσιο και κατάλληλο για τη γιορτή του. 

Ακόμα και οι απόστολοι, πριν γίνουν αποδεκτοί στο συμπόσιο του και αυτοί έπρεπε να συνθλιβούν, να καθαριστούν. 

Να η σημασία των μεγάλων δοκιμασιών, κι αν αυτές δεν έχουν ακόμα έρθει, σημαίνει ότι ο Ουρανός δεν σας βρίσκει ακόμα αρκετά ώριμους και αντάξιους για να γίνετε κάτι σαν μια τροφή γι' Αυτόν.

O δρόμος για την επίτευξη των στόχων σου




Καθώς βουλιάζαμε μέχρι τα γόνατα στη λάσπη, πρόσθεσε, "Αυτό που σε σπρώχνει να περάσεις μέσα από τα λασπωμένα μονοπάτια της ζωής είναι το όραμα που σε ενέπνευσε να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου. Αυτό έχει τη δύναμη να σε τραβήξει σαν μαγνήτης μέσα από τη λάσπη και το τέλμα. Άρα το πρώτο βήμα σε κάθε διαδικασία είναι να δημιουργείς μία κατεύθυνση, εκλέγοντας έναν σκοπό που έχει αξία για σένα".

"Αυτό είναι μερικές φορές ένα σοβαρό ερώτηση για μένα-να αποφασίσω τι στόχο θα θέσω".
"Βέβαια, δεν θα τον ανακαλύψεις περιμένοντας τη θεία επιφοίτηση, την απόλυτη βεβαιότητα, κάποιο μυστικιστικό όραμα, ή τη φωνή του Θεού. Γι' αυτό μην ζυγίζεις τις ιδέες και μην ανησυχείς , μην αμφισβητείς την κατεύθυνσή σου και μην βασίζεσαι στους άλλους για να σου πουν τι θα έπρεπε ή τι δεν θα έπρεπε να κάνεις. Πήγαινε προς αυτό που σε ελκύει, σε διεγείρει, ή σε εμπνέει -προς αυτό που αγγίζει την καρδιά σου. Ρώτα τον εαυτό σου τί είναι αυτό που αξίζει την προσπάθεια και τις θυσίες που συνοδεύουν έναν οποιονδήποτε σκοπό".

Τα όρια της γελοιότητας (Ναι, τα περάσαμε προ πολλού)

Το χειρότερο που θα συμβεί στην χώρα είναι η γελοιοποίηση της ιστορίας, της φιλοσοφίας και του οικουμενικού πνεύματός της. Δώδεκα υπουργοί νυν και πρώην, πρωθυπουργοί, καθώς και νυν και πρώην υφυπουργοί διαθέτουν μόνον 36 ακίνητα ο καθένας, έχουν 12,3 εκατ. ευρώ καταθέσεις και μπορούν να ρευστοποιήσουν 560.000 μετοχές. Με μέσον όρο ηλικίας 51 ετών, τα ανωτέρω πρόσωπα δεν έχουν ΠΟΤΕ δουλέψει στην ζωή τους και σήμερα, μαζί με άλλους 288 βουλευτές, διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας.
Σε μία χώρα υπό χρεοκοπία, οι «μεγάλοι» αυτοί άνδρες είναι γερά ματσωμένοι και, βεβαίως, μάς είναι δύσκολο να μάθουμε τί διαθέτουν εκτός Ελλάδος. Από την άποψη αυτή, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει δίκιο. Τα τριάντα τελευταία χρόνια, λέει στην ουσία ο κ. Θεοδ. Πάγκαλος, διορίσαμε ένα εκατομμύριο φίλους στο Δημόσιο, φτιάξαμε κάποιους δικούς μας επιχειρηματίες, αναγνωρίσαμε 260.000 αυθαίρετα, ανεχθήκαμε, μέσω περαιώσεων, την φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή και τώρα εμείς μεν είμαστε καλα, αλλά οι άλλοι ας πληρώσουν κάτιτις…

Το διπλό Ε το ένα ίσια και το άλλο ανάποδα -) (- = το Εγώ και ο εαυτός)...Το 2πλο Ε μέσα από δικά μου συμπεράσματα μετά από έρευνα ....

Το διπλό Ε  το ένα ίσια και το άλλο ανάποδα  -) (- = το Εγώ και 
ο εαυτός,

  δύο ασπίδες που κρύβουν την ορατότητα του ενός από του άλλου. 

Το ένα φαντάζεται την ύπαρξη του άλλου, όμως οι ασπίδες δεν επιτρέπουν την εικόνα, την αλήθεια.

 Το να βλέπεις τη πλάτη ή την ασπίδα δεν σου επιτρέπει να γνωρίσεις. 

Αισιοδοξία, μπορώ να εκπαιδευτώ για να γίνω πιο αισιόδοξη/ος?

Τα καλά νέα είναι ότι το επίπεδο της αισιοδοξίας μας μπορεί να αυξηθεί με συστηματική εκπαίδευση. 



Με άλλα λόγια, η αισιοδοξία μαθαίνεται, αλλά όχι από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται σοβαρή εξάσκηση. Για να γίνετε αισιόδοξοι πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις αντιξοότητες. H ζωή δημιουργεί ακριβώς τα ίδια προβλήματα και στον αισιόδοξο και στον απαισιόδοξο. 

H διαφορά είναι ότι ο απαισιόδοξος πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα αρνητικά στοιχεία και γενικά τα παίρνει  σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ο αισιόδοξος πιστεύει ότι τα αρνητικά είναι προσωρινά, συγκεκριμένα και εξωτερικά και δεν τα βαφτίζει αρνητικά αλλά ψάχνει πάντα μέσα στα συμβάντα να βρει τα θετικά 

Πώς βοηθούν στην πνευματική ανάπτυξη ο άνδρας τη γυναίκα και η γυναίκα τον άνδρα



Οι άνδρες είναι απαραίτητοι για την ανάπτυξη της γυναίκας και οι γυναίκες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη του άνδρα. Ένας άνδρας βοηθάει τη γυναίκα του να προοδεύσει συγχωνευόμενος μαζί της φυσικά, αιθερικά, συναισθηματικά και νοητικά. Η επικοινωνία μαζί της σε όλα αυτά τα επίπεδα επιφέρει ολοκλήρωση σ’ αυτήν επειδή το αρσενικό στοιχείο ή δύναμη είναι αναγκαία για να κάνει τα κέντρα της να ανθίσουν. Όπως η γύρη του αρσενικού και του θηλυκού δέντρου πρέπει να ενωθούν για να δώσουν καρπό τα δέντρα, έτσι η γυναίκα δεν μπορεί να δώσει τον καρπό των κέντρων της χωρίς τη “γονιμοποίηση” από τα αρσενικά στοιχεία.

Όταν η γυναίκα συλλαμβάνει και γεννάει ένα φυσικό παιδί, μπορεί να έχει περισσότερες ευκαιρίες για να αναπτύξει τα κέντρα της και να προχωρήσει στην πνευματική της εξέλιξη. Τη στιγμή της σύλληψης τα ανώτερα κέντρα της γυναίκας θα ανοίξουν για να δεχθούν την εισερχόμενη ψυχή. Κατά τη γέννηση του παιδιού ενεργοποιούνται τα κέντρα της σπονδυλικής στήλης. Την περίοδο του θηλασμού τα κέντρα του στήθους μπορεί να αναπτυχθούν πιο γρήγορα ή πιο εύκολα.

Η επέτειος του νόχι!




Τι πραγματικά συνέβη στην οικία του Ιωάννη Μεταξά τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 1940; Ο πιτσιρίκος ανοίγει τα αρχεία του Φόρεϊν Όφις και αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια.
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που γιορτάζει την είσοδό της στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – οι υπόλοιπες χώρες γιορτάζουν το τέλος του πολέμου. Βέβαια, αυτό έχει μια λογική εξήγηση: μιας και λέμε σε όλους «ΝΑΙ», γιορτάζουμε τη μια φορά που είπαμε «ΟΧΙ».
Από το ’40 και μετά, κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να μας ρωτήσει – θεωρούν την καταφατική μας απάντηση δεδομένη και κάνουν όλοι ό,τι γουστάρουν.

Οι εχθροί της οικογένειας




Υπάρχουν δυνάμεις στο σύμπαν που επιτίθενται σε κάθε νέα μονάδα που σχηματίζεται. Κάθε μονάδα που σχηματίζεται, είτε πρόκειται για ορυκτή μονάδα, φυτική μονάδα, για ανθρώπινη μονάδα είτε για ένα ηλιακό σύστημα, εγκαλεί επιθετικές δυνάμεις εναντίον της.

Η οικογένεια είναι μια μονάδα η οποία ορισμένες φορές εγκαλεί εχθρότητα, επιθετικότητα και εχθρούς. Κάθε μονάδα δημιουργείται για ένα κοινό συμφέρον και για την προστασία αυτού του κοινού συμφέροντος. Η οικογενειακή μονάδα πρέπει να εργαστεί μαζί και κάθε μέρος της πρέπει να συνεργαστεί έτσι ώστε να είναι αρκετά ισχυρό ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του και το οικογενειακό όραμα ενάντια σε αυτές τις καταστροφικές δυνάμεις.

Τρία είδη δυνάμεων μπορούν να ενωθούν και να επιτεθούν στην οικογένεια. Μερικές δυνάμεις καταστροφής κρύβονται μέσα στην ατομική ψυχολογία, μέσα στην ψυχή και στη συνείδηση του ατόμου. Άλλες βρίσκονται μέσα στην ίδια την οικογένεια. Μερικές υποκειμενικές και αόρατες δυνάμεις βρίσκονται έξω από την οικογένεια.

Πρέπει να παρατηρήσετε τη δική σας οικογένεια για να δείτε αν αυτοί οι εχθροί εργάζονται για να υπονομεύσουν τη “μονάδα” σας.

Θέληση και θελήσεις


Αν παρατηρήσουμε την ανθρώπινη ψυχολογία, θα δούμε ότι ο άνθρωπος έχει πολλές θελήσεις στο είναι του, οι οποίες συχνά αλληλοσυγκρούονται και προκαλούν διλήμματα. Οι διάφορες θελήσεις κι επιθυμίες δε, γίνονται πολλές φορές βασανιστικές στην περίπτωση που δεν εκπληρώνονται. Τελικά ποια είναι η πραγματική θέληση του ατόμου και πως μπορεί να τιθασεύσει τις μικρές θελήσεις ώστε να μην δημιουργούν σχίσματα και εντάσεις στο είναι του;

Το στομάχι μας έχει την δική του θέληση. Τα σεξουαλικά όργανα το ίδιο. Κάποιος φόβος ή εμμονή, δημιουργεί επίσης μια εστία θέλησης. Οι οικογενειακοί και κοινωνικοί προγραμματισμοί επίσης. Ορισμένες οντότητες που καταλαμβάνουν το ενεργειακό σύστημα του ατόμου, έχουν κι αυτές την δική τους θέληση και χειραγωγούν στο μέτρο που μπορούν τον άνθρωπο ώστε να τις εξυπηρετήσει. Για παράδειγμα, κάποιος που πάσχει από έναν εθισμό, όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ, η λαιμαργία, βρίσκεται υπό τον έλεγχο αυτών των εθισμών και των οντοτήτων που κρύβονται πίσω απ' τον εθισμό και τρέφονται απ' αυτόν. Έτσι ο ίδιος ο άνθρωπος δεν έχει τον έλεγχο του εαυτού του, τον έχει παραδώσει σε δυνάμεις κατώτερες του Εαυτού του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα