Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

3 Τεράστια Αντικείμενα Μπροστά Από Το Φεγγάρι!!! (Βίντεο)



Date of discovery: October 2013
Location of discovery: Near Earths Moon
Mission: Apollo 9, 179 Nautical Miles above Earth, or 324km in orbit. 
Camera: HB Hasselblad, 80mm, 
Film: Kodac Ektachrome, Frame 23

ΑΤΙΑ που ήταν πάνω από 2-3 χλμ. παρατηρήθηκαν και αναφέρθηκαν από πιλότους και άλλους αυτόπτες μάρτυρες, κι εγώ ο ίδιος έχω αναφέρει  UFO στην επιφάνεια της σελήνης που ήταν περίπου 10 χιλιόμετρα  σε σύγκριση με τον απέναντι κοντινό κρατήρα του οποίου η  διάμετρος είναι γνωστή.

Και εδώ είναι τρία UFOs, μακριά και γιγαντιαία σε μέγεθος που πετούν μπροστά από το φεγγάρι και καταγράφονται από τη NASA!

ΞΥΠΝΑ... ΠΡΟΧΩΡΑ.. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥ....



Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ...

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ..
ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ...

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΥΟ ΖΩΩΝ, ΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ....
ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ...
ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΑΙΩΝΕΣ...
ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΓΝΟΤΗΤΑ...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ..

ΑΝΑΠΤΥΞΟΥ..

Καποτε ρωτησαν τον Γκαίτε,"ποιο ειναι το νοημα,το μυστικο της ζωης?" 

εκεινος απαντησε,"Αυτο που κανουν τα φυτα ασυνειδητα,κανε το συνειδητα..αναπτυξου."το νοημα της ζωης ειναι η αναπτυξη. Το νοημα της νιρβανας ειναι η αναπτυξη σου,το νοημα της αληθειας ειναι η αναπτυξη σου. Αναπτυξου.Και αυτη η αναπτυξη δεν εχει τελος. Αναπτυσεσαι συνεχεια. 

Το ταξιδι ειναι ατερμονο. Ο στοχος ποτε δεν ερχεται. Πολλοι στοχοι ερχονται και φεγουν,πολλες κορυφωσεις εμπειριας ερχονται και φευγουν,μα το απειρο ακομη περιμενει και περιμενει συνεχεια. Δεν μπορεις να το εξαντλησεις. 

Αυτο ειναι το προβλημα με την γλωσσα,η γλωσσα εξαντλει!Παντα λοιπον να θυμασαι,οταν ενας βουδας λεει κατι,σημασια δεν εχει το δοχειο,αλλα το περιεχομενο. Η λεξη ειναι το δοχειο και το νοημα το περιεχομενο. Αυτο το νοημα ομως,μονο οταν αναπτυχθεις μπορει να ερθει σε σενα. 

Αν δεν παρεις μια γευση απο βουδικοτητα,δεν θα καταλαβεις.Δεν ειναι λοιπον ζητημα γνωσης,ειναι ζητημα κατανοησης. Γνωση μπορεις να συσσωρευσεις δεν ειναι αναγκη να αναπτυχθεις. Μπορεις να παραγεμιζεσαι με γνωση και βαθια μεσα σου θα παραμενεις ο ιδιος. Δεν συμβαινει αναπτυξη,δεν συμβαινει μεταμορφωση.

Κυριαρχία πάνω στις διαθέσεις

Το μυστικό του δακτυλιδιού

Είναι έλλειψη επίγνωσης να σκέφτεσαι ΄΄Είμαι ο νους΄΄. Αν ξέρεις ότι ο νους είναι απλώς ένας μηχανισμός, όπως είναι και το σώμα, αν ξέρεις ότι ο νους είναι ξέχωρος... Ερχεται η νύχτα, έρχεται το πρωί: δεν ταυτίζεσαι με τη νύχτα. Δεν λες, ΄΄Είμαι νύχτα.΄΄ Δεν λες, ΄΄Είμαι πρωί΄΄. Ερχεται η νύχτα, έρχεται το πρωί, έρχεται η μέρα, έρχεται και πάλι η νύχτα΄ ο τροχός κινείται συνεχώς, εσύ όμως είσαι σε εγρήγορση ότι δεν είσαι αυτά τα πράγματα.

Το ίδιο ισχύει με τον νου. Ερχεται ο θυμός, αλλά ξεχνάς΄ γίνεσαι θυμός. Ερχεται η απληστία, ξεχνάς΄ γίνεσαι απληστία. Ερχεται το μίσος, ξεχνάς΄ γίνεσαι μίσος. Αυτό είναι έλλειψη επίγνωσης. 

Επίγνωση σημαίνει ότι παρατηρείς πως ο νους είναι γεμάτος απληστία, γεμάτος θυμό, γεμάτος μίσος ή γεμάτος πόθο, εσύ όμως είσαι απλώς ο παρατηρητής. Τότε μπορείς και βλέπεις να αναδύεται η απληστία, να γίνεται ένα μεγάλο, μαύρο σύννεφο, κι έπειτα να διαλύεται΄ και παραμένεις ανεπηρέαστος. Πόση ώρα μπορεί να παραμείνει; Ο θυμός σου είναι στιγμιαίος, η απληστία σου είναι στιγμιαία, ο πόθος σου είναι στιγμιαίος. Παρατήρησε λίγο και θα εκπλαγείς: έρχεται και φεύγει. Κι εσύ παραμένεις εκεί ανεπηρέαστος, ήσυχος, ήρεμος.

Osho - Η φτώχεια δεν είναι Πνευματικότητα


Οι γονείς του OshoΑγαπημένε Όσσο, πως συμβαίνει και όλοι οι δάσκαλοι του παρελθόντος ήταν εναντίον των χρημάτων και του σεξ, που είναι οι πηγές της παγκόσμιας ευχαρίστησης;
Εσύ είσαι, ίσως ο πρώτος Δάσκαλος που τα αποδέχεται όλα – την απόλαυση, την ευχαρίστηση, την ευτυχία- πράγμα που έχει προκαλέσει μεγάλη παρανόηση στην περίπτωσή σου. Μήπως οι δάσκαλοι του παρελθόντος προσπάθησαν να συμβιβαστούν με την παράδοση και να παίξουν εκ του ασφαλούς;
-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν κατανοητά. Όλοι οι δάσκαλοι του παρελθόντος προερχόταν από βασιλικές οικογένειες. Απολάμβαναν τα χρήματα, απολάμβαναν το σεξ, ζούσαν με τον πολυτελέστερο δυνατό τρόπο και όμως, βαθιά μέσα τους, ένιωθαν κενό.
Δεν έχουν γεννηθεί όμως όλοι οι άνθρωποι σε βασιλικές οικογένειες. Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να γευθούν τα χρήματα, το σεξ και τις άλλες απολαύσεις του εξωτερικού κόσμου.
Επειδή τα χρήματα δεν τους ικανοποιούσαν -το σεξ ήταν επιφανειακό και όλες οι απολαύσεις ήταν απλώς μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα, βαριόταν που ζούσαν- εγκατέλειπαν τον κόσμο και πήγαιναν στα δάση και στα βουνά. Έτσι, γεννήθηκε η εσφαλμένη αντίληψη ότι αν δεν εγκαταλείψεις τον κόσμο και τις απολαύσεις του, δεν μπορείς να αφυπνιστείς, δεν μπορείς να φωτιστείς. Είναι ανθρώπινη τάση να μετατρέπεται η ατομική εμπειρία σε συμπαντικό νόμο. Και αυτός ο νόμος επιμένει ακόμη.

ΑΡΧΕΤΥΠΟ – ΠΡΟΤΥΠΟ – ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

«Αρχέτυπο» ονομάζουμε την πρωταρχική «εν δυνάμει» ιδέα- εικόνα που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.

«Πρότυπο» εννοούμε την πρώτη υλοποίηση- πραγμάτωση που έγινε βάσει μιας «αρχέτυπης» ιδέας. Το «πρότυπο» είναι πάντα προς μίμηση.

«Πρωτότυπη» ονομάζουμε μια μίμηση προτύπου που έχει «κάτι το ξεχωριστό» και που τη διαφοροποιεί από τις άλλες μιμήσεις.

Μπορούμε, λοιπόν, βάσει μιας «αρχέτυπης ιδέας», να δημιουργήσουμε ή να αντιγράψουμε ένα «πρότυπο» και με ένα εμπνευσμένα έντονο προσωπικό στοιχείο να το καταστήσουμε πρωτότυπο.

«Γενηθήτω φως  και εγένετο φως».

Ομως ο τόπος που γέννησε τη δημοκρατία, το μέγιστο αυτό δημιούργημα του ανθρώπινου πνεύματος, δεν μπορεί παρά να βρει τις αρχέγονες δυνάμεις του – ο ίδιος ο τόπος. Είναι σαν να προκαλείς το θαύμα.

“Και τι πταίει η γλαυξ η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της χώρας”, έγραφε στην εφημερίδα Ακρόπολις, το 1896, ο Παπαδιαμάντης, προφανώς για την τότε χρεοκοπία επί Τρικούπη. 

Τόσο επίκαιρος μόνον ο άγιος εκείνος των Γραμμάτων μας θα μπορούσε να είναι. 

Κι εμείς, οι ανώνυμοι πολίτες, που η αθωότητά μας δεν μπόρεσε να μας σώσει, όπως το είπε ο Κάφκα, θρηνούμε επί των ερειπίων μας σαν τη γλαύκα του Παπαδιαμάντη. Και βιώνουμε ως τα βάθη του παραλόγου αυτή την χαώδη πραγματικότητα που έγινε η ζωή μας. 


“Τις ημύνθη περί πάτρης; λέει ακόμα ο σοφός. Τις εξ αυτών;” 


Όταν ρώτησαν τον Αισχύλο τι θα ήθελε να γράψουν στον τάφο του, απάντησε: “Ότι υπήρξα μαραθωνομάχος”. Αυτό ήταν για τον μεγάλο τραγικό μας πιο σημαντικό από την ποίηση. 


Ντοπαμίνη, εγκεφαλικά μονοπάτια και φάρμακα


Η ντοπαμίνη είναι μια μονοαμίνη νευροδιαβιβαστής που παράγεται από νευρώνες (νευρικά κύτταρα) του εγκεφάλου που λέγονται ντοπαμινεργικοί. Τα κυτταρικά σώματα των ντοπαμινεργικών νευρώνων βρίσκονται στα παρακάτω σημεία του εγκεφάλου :
·        Συμπαγής μοίρα της μέλαινας ουσίας,η οποία αποτελεί τμήμα των βασικών γαγγλίων. Από τη μέλαινα εκφύονται λοιπόν οι νευράξονες που καταλήγουν στο ραβδωτό σώμα των βασικών γαγγλίων επίσης, όπου και συνάπτονται με χολινεργικούς νευρώνες.
 Η ντοπαμινεργική αυτή εννεύρωση παίζει σημαντικό ρόλο στην παθολογία της νόσου Πάρκινσον, στην οποία ήδη κατά την έναρξή της έχει εκφυλιστεί μεγάλο ποσοστό της μέλαινας ουσίας και τα ποσά της ντοπαμίνης που παράγονται είναι μειωμένα. Επιπλέον η συγκεκριμένη διασύνδεση ευθύνεται για τις λεγόμενες εξωπυραμιδικές ανεπιθύμητες ενέργειες που εμφανίζονται κατά τη λήψη κυρίως των αντιψυχωτικών φαρμάκων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα