Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί όλα τα τζιν έχουν μια μικρή τσέπη;

 


Σε όλα τα τζιν ράβουν δεξιά μια μικρή τσέπη. Αναρωτηθήκατε ποτέ σε τι τελικά χρησιμεύει αυτή η μικρή τσέπη;

Μάσκα με αλεύρι ενάντια στο γήρας

Η πρόληψη είναι το παν στα θέματα ομορφιάς και η κουζίνα αποτελεί έναν πολύ μεγάλο σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια, αφού διαθέτει άφθονα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντιμετωπίσετε και να προλάβετε πολλά μελλοντικά και τρέχοντα προβλήματα.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα δείτε μια απλή και πολύ γρήγορη μάσκα που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε και να προλάβετε την εμφάνιση των ανεπιθύμητων ρυτίδων. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω μάσκα περιέχει αυγό, ένα υλικό στο οποίο δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έχουν αλλεργία, οπότε αν ανήκετε σε αυτούς μην την επιχειρήσετε.

7 πράγματα που δεν ξέρατε για τους πονοκεφάλους

Έλενα Μπούλια. 
 
Πονοκέφαλος; Μερικές φορές ένα παυσίπονο δεν είναι αρκετό. Δείτε τι μπροεί να φταίει, τι να κάνετε για να τον αποφύγετε και πότε θα πρέπει να απευθύνεστε σε κάποιον γιατρό.
 
-Τι τύπος είναι;
Οι ειδικοί λένε πως υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικοί τύποι πονοκεφάλων. Εμπίπτουν, ωστόσο, σε τρεις βασικούς τύπους, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού για τους Πονοκεφάλους της Αμερικής, δρ. Seymour Diamond:

Οι πονοκέφαλοι λόγω έντασης, οι οποίοι μπορεί να συνδέονται με το στρες, περιλαμβάνουν τεταμένους μύες προσώπου και αυχένα.
Οι πονοκέφαλοι λόγω αγγείων περιλαμβάνουν τις ημικρανίες.
Οι πονοκέφαλοι λόγω άλλων προβλημάτων υγείας, όπως μόλυνση της ρινικής κοιλότητας ή όγκος στον εγκέφαλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΑΚΌΜΗ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΤΕ ΜΕ ΠΑΛΕΤΕΣ!




Συνεχίζοντας την ενότητα με ιδέες για διακόσμηση και design που προκύπτουν μέσα από την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση παλαιών, φτηνών ή...
συχνά άχρηστων υλικών σας παρουσιάζω ένα υπέροχο εργασιακό χώρο στο Αμστραντάμ που έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από παλέτες!

Ο καφές και η μπύρα καθορίζουν τη διάρκεια της ζωής


Ο καφές και η μπύρα καθορίζουν τη διάρκεια της ζωής

Οι επιλογές μας στον καφέ και τη μπύρα δεν επηρεάζουν μόνο τη διάθεσή μας αλλά και τα γονίδιά μας!

Σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, η καφεΐνη και η αιθανόλη καθορίζουν τις ιδιότητες των κυττάρων και επηρεάζουν τη γήρανση και την εκδήλωση σοβαρών ασθενειών. Τα ευρήματα της νέας μελέτης υποδεικνύουν καινοτόμες μεθόδους με στόχο την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης και την καταπολέμηση κάθε παράγοντα κινδύνου.

Οι ερευνητές ήθελαν να μελετήσουν ποιοι περιβαλλοντικοί παράγοντες επηρεάζουν τα τμήματα του DNA που προκαλούν τη γήρανση (τελομερή). Για το σκοπό αυτό, καλλιέργησαν ένα τύπο μύκητα που έχει κοινές ιδιότητες με τον άνθρωπο σε επίπεδο γονιδίων.

Στη συνέχεια, έφεραν το μύκητα σε επαφή με δώδεκα διαφορετικά στοιχεία, όπως η θερμοκρασία, το pH, χημικές ουσίες και φάρμακα. Από το σύνολο των ουσιών, ξεχώρισαν ο καφές και η μπύρα.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν μάλιστα πώς ακριβώς επιδρούν οι δύο ουσίες στο μήκος των τελομερών. Αν και η καφεΐνη σε ποσότητα ίση με αυτή που περιέχει ένας εσπρέσσο μειώνει το μήκος των τελομερών, διάλυμα περιεκτικότητας 5-7% αλκοόλ έχει σαν αποτέλεσμα την επιμήκυνση των τελομερών.

Η νέα μελέτη δημοσιεύεται στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό PLoS Genetics.


onmed

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Η φιλία είναι ένα ηλεκτρικό φαινόμενο


Στο φίλο σας δε λέτε ψέματα και αυτός δε σας λέει ψέματα. Η φιλία σταματάει τη στιγμή που λέτε ψέματα στο φίλο σας. Η φιλία είναι ένα ηλεκτρικό φαινόμενο· πρέπει να είστε προσεκτικός και να μην κάψετε τις ασφάλειες ή να μη δημιουργήσετε βραχυκύκλωμα σ’ αυτό.
Η φιλία βασίζεται στο θεμέλιο της ευγένειας και της ειλικρίνειας. Όταν λέτε ψέματα ή εξαπατάτε το φίλο σας, κάποια ηλεκτρικά φράγματα σχηματίζονται ανάμεσά σας. Η αιτία αυτού είναι ότι ο Ανώτερος Εαυτός του φίλου σας το συνειδητοποιεί και προτείνει στην προσωπικότητά του να είναι προσεκτική.

Ένας φίλος είναι κάποιος στον οποίο τρέφετε πίστη




Ένας φίλος είναι κάποιος στον οποίο τρέφετε πίστη. Η πίστη δεν είναι μόνο εμπιστοσύνη, αλλά και μια πεποίθηση ότι ο φίλος σας πρόκειται να γίνει κάτι όμορφο, ένα επιτυχημένο και ευγενικό άτομο. Ο φίλος σας θα πρέπει να έχει την ίδια στάση προς εσάς. Η πίστη σας τον βοηθά να αγωνίζεται για το μεγαλείο, όπως η δική του πίστη σάς βοηθά να υπερνικήσετε πολλά εμπόδια στην ατραπό σας.

Όποτε χάνετε την πίστη για το φίλο σας, χάνετε και τον ίδιο. Η πίστη προκαλεί διάθεση αγώνα για το μέλλον. Η πίστη σας στηρίζει το φίλο σας και τον βοηθά να ζει μια ζωή εναρμονισμένη με τη συνείδησή του και με τις ανώτατες αρχές του. Η πίστη κάθε ατόμου είναι μια ενέργεια που τρέφει το άλλο άτομο.

NELSON MANDELA

Νέος με όνειρα



Όταν πάλευε, τα όνειρα να τα κάνει πραγματικότητα

Στο διάστημα πριν τη γέννηση




Μια ιστορία φανταστική αλλά και πραγματική συνάμα. 
Στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στους δυο κόσμους, βρίσκομαι σε μια σχετικά φιλική, αλλά και έντονη συζήτηση με τους συμβούλους μου. Υπάρχουν 24 από αυτούς. Στην προσωπική μου ομάδα υπάρχουν 17 που με πλαισιώνουν. 


-Τζάνους, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, είναι πάρα πολύ. Γνωρίζω την καρδιά και το θάρρος σου, τον αγωνιστικό σου πνεύμα και τη δύναμη της ψυχής σου. Όμως σε προειδοποιώ ότι αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ό, τι μπορείς να αντέξεις. Ήταν ο Ζερμαίν που μίλησε.

Πριν ο Τζάνους μπορέσει να αποκριθεί, ο Ραφαήλ λέει:
«Τζάνους, θυμάσαι καλά την εμπειρία σου ως Τζην, πώς κάηκε στην πυρά; Πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι όταν ενσαρκωθείς, οι φόβοι της δεν θα έχουν το πάνω χέρι και δεν θα σε σταματήσουν από την αποστολή σου!»

Τα μέλη του Συμβουλίου μιλάνε με όλους. Είναι σπάνιο πριν από μια προετοιμασία για την επόμενη ενσάρκωση να διαφωνήσεις πραγματικά μαζί τους για τις δυσκολίες της ζωής που επιθυμείς να ζήσεις. Για τα μαθήματα που θα πάρεις.

Εκατομμύρια αράχνες υφαίνουν κουβέρτα στο αυστραλιανό τοπίο μετά από πλημμύρες

αράχνες-cover-Αυστραλία-9
Όχι, αυτό δεν είναι  χιόνι στο έδαφος. Αυτό που καλύπτει τα εν λόγω πεδία της Αυστραλίας είναι κάτι από το οποίο είναι κατασκευασμένοι οι εφιάλτες  - εκατομμύρια ιστοί αράχνης . 

 Τον Μάρτιο του 2012 η Αυστραλία αντιμετώπισε αρκετές ημέρες καταρρακτώδους βροχής, που πλημμύρισαν ένα μεγάλο μέρος της Νέας Νότιας Ουαλίας, προκαλώντας ζημιές περίπου 530.000.000 δολαρίων σε   σπίτια , γέφυρες, και  καλλιεργήσιμα εδάφη.
Ο φωτογράφος του Reuters Daniel Munoz ήταν κοντά στην πόλη της Γουάγκα όταν τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες,  στις οποίες τεράστιες  περιοχές είναι γεμάτες με εκατομμύρια αράχνες και τους ιστούς τους, ίσως ένα από τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Προφανώς οι αράχνες προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την άνοδο των υδάτων, αφήνοντας πίσω τους τεράστιες ποσότητες μεταξιού στα μονοπάτια τους.
Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι ήταν δύσκολο να περπατήσουν με τόνους αράχνες να σέρνονται μέχρι τα πόδια τους, καθώς προσπαθούσαν να  φτάσουν σε υψηλότερο σημείο.

Δείτε πως να ανάψετε φωτιά χρησιμοποιώντας πάγο (Βίντεο)

Δείτε πως να ανάψετε φωτιά χρησιμοποιώντας πάγο (Βίντεο)

Τα μόνα πράγματα που χρειάζεστε για να ανάψετε φωτιά σε μια περίπτωση ανάγκης στις χειμερινές σας εξορμήσεις είναι ένα κομμάτι πάγο, ένα κοφτερό μαχαίρι, και μερικά ξερά φύλλα ή κλωνάρια για προσάναμμα.
Βρείτε όσο πιο καθαρό πάγο μπορείτε και κόψτε με το μαχαίρι ένα μεγάλο κομμάτι.

Στη συνέχεια δώστε του με τα χέρια σας ένα κυκλικό σχήμα, σαν ένα δίσκο, και μετά χρησιμοποιήστε το όπως θα κάνατε με ένα μεγεθυντικό φακό, δηλαδή βρείτε τη σωστή γωνία έτσι ώστε να περνάνε από μέσα του οι ακτίνες του ηλίου, βάλτε το προσάναμμα εκεί που καταλήγουν οι ακτίνες, και έχετε φωτιά!

Παύλος Σιδηρόπουλος (1948 – 1990)



Ο Παύλος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου του 1948 στην Αθήνα. Ήταν δισέγγονος του Αλέξη Ζορμπά και ανιψιός της γνωστής ποιήτριας Έλλης Αλεξίου. Σ' αυτές τις δύο διαφορετικές του ρίζες έβλεπε την αιτία της συνύπαρξης σ' αυτόν του ρόκερ και του σκεπτικιστή.
Η μουσική του πορεία ξεκινά το 1970 από τη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει Μαθηματικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εκεί γνωρίζει τον Παντελή Δεληγιαννίδη, με τον οποίο δημιουργούν το ντουέτο «Δάμων και Φιντίας». Μαζί κυκλοφορούν τον δίσκο 45 στροφών «Το ξέσπασμα / Ο κόσμος τους» και συμμετέχουν στη συλλογή «Ζωντανοί στο κύτταρο». Από το 1972 έως το 1974 ενσωματώνονται στα «Μπουρμπούλια». Καρπός αυτής της συνεργασίας είναι το 7ινστο «Ο Ντάμης ο σκληρός».

Σπιτικό σιρόπι κουφοξυλιάς για το κρυολόγημα!

11

Το σιρόπι κουφοξυλιάς είναι ένας εύγευστος τρόπος που λειτουργεί προληπτικά ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. 


Υλικά που θα χρειαστούμε:
  • 2 φλιτζ. νερό
  • 1/2 φλιτζ. αποξηραμένους καρπούς κουφοξυλιάς (σαμπούκου-sambucus nigra, elderberries)*
  • 1 ξυλάκι κανέλα (προσοχή την γνήσια, όχι κάσσια! Δείτε πως να τις ξεχωρίζετε εδώ!)
  • 1 κομμάτι τζίντζερ φρέσκο, αποφλοιωμένο (περίπου 2,5 εκ.)
  • 1 κουτ. γλυκού γαρίφαλα
  • 1 φλιτζ. μέλι

Το ανδρικό σπέρμα ξεσκεπάζει τις άπιστες γυναίκες!

Το ανδρικό σπέρμα ξεσκεπάζει τις άπιστες γυναίκες!


Εάν ένας άνδρας ανησυχεί ότι η σύντροφός του πρόκειται να τον απατήσει, το σπέρμα του προδίδει τον κίνδυνο απιστίας!

Σύμφωνα με την κλινική σεξολόγο Δρ Λίνζι Ντο, έως και το 40% του σπέρματος των ανδρών αποτελείται από κύτταρα «καμικάζι» ή κύτταρα «μαχητές», τα οποία δρουν ώστε να εξαλειφθεί ο ανταγωνισμός από έναν άλλο άνδρα που πρόκειται να γονιμοποιήσει το ωάριο.

Όταν ένας άνδρας υποψιάζεται πως υπάρχουν πιθανότητες απιστίας, ο αριθμός αυτών των επιθετικών κυττάρων αυξάνεται ώστε να αντιμετωπιστεί η επικείμενη απειλή.

Η ερωτική αυτο-ικανοποίηση θωρακίζει σώμα και πνεύμα


Η ερωτική αυτο-ικανοποίηση θωρακίζει σώμα και πνεύμα
Η σεξουαλική αυτο-ικανοποίηση είναι ένα ακόμη και σήμερα ένα θέμα ταμπού. Κατά καιρούς, έχουν ακουστεί πολλά για τις επιπτώσεις αυτής της πρακτικής, όπως ότι προκαλεί τύφλωση ή παραφροσύνη.

Τώρα, δύο επιστήμονες από την Αυστραλία βάζουν τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας τα οφέλη του αυνανισμού για την υγεία.

Ο Άντονι Σαντέλλα και η συνάδελφός του Σπρινγκ Τσενόα Κούπερ από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ δηλώνουν ανοιχτά πως η σεξουαλική αυτο-ικανοποίηση μπορεί να προστατεύσει τον οργανισμό από σοβαρές ασθένειες, όπως η κυστίτιδα, ο διαβήτης ή ο καρκίνος του προστάτη.

Οι ορμόνες που «ρυθμίζουν» τις γυναίκες

ormones
Γονιμότητα, κιλά που δεν φεύγουν με τίποτα, οστεοπόρωση, νεύρα χωρίς λόγο;
Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα, «ρυθμίζονται» από τις γυναικείες ορμόνες
Ειδικά για τις γυναίκες, η ορμονική ισορροπία είναι πολύ σημαντική
Συνολικά, στον γυναικείο οργανισμό κυκλοφορούν ασταμάτητα στο αίμα περίπου 30 ορμόνες, ρυθμίζοντας σημαντικότατες λειτουργίες.
Δείτε τις κυριότερες:

Αν ήξερες άνθρωπε τη δύναμη της ζωής σου, θα τη ζούσες σαν αετός, δεν θα τη σπαταλούσες σαν σπουργίτι.



Αν ήξερες άνθρωπε τη δύναμη της ψυχής σου, δεν θα μπορούσε κανείς να σε βγάλει από την τροχιά σου, γιατί κανείς δεν μπορεί να κόψει το κύμα της ανάπτυξης!

Αν ήξερες άνθρωπε τη δύναμη της καρδιάς σου, δεν θα μπορούσε κανείς να σε πληγώσει, γιατί κανείς δεν μπορεί να πετσοκόψει το ολοκληρωμένο!

Οι πιο όμορφες φωτογραφίες από τα ίσως καλύτερα μέρη της γης: Ελλάδα

Η Σαντορίνη τη νύκτα, Ελλάδα

Μάθετε αν σας έκλεψαν τους κωδικούς στο ίντερνετ


Τη δυνατότητα σε έναν χρήστη να εξακριβώσει αν έχει πέσει θύμα κλοπής κωδικών στο ιντερνετ δίνει η ιστοσελίδα haveibeenpwned.com.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του PC World, δημιουργός του είναι ο αυστραλός Τρόι Χαντ, δημιουργός λογισμικού. Η ιστοσελίδα επιτρέπει στον χρήστη να δει αν διευθύνσεις email του περιλαμβάνονταν στις βάσεις δεδομένων που παραβιάστηκαν κατά τα περιστατικά διαρροών της Adobe Systems (φέτος) της Yahoo (2012) της Sony και της Stratfor (2011) και της Gawker (2010).
Η παραβίαση στην Adobe έγινε γνωστή τον Οκτώβριο και θεωρείται η μεγαλύτερη διαρροή δεδομένων χρηστών στην ιστορία, με πάνω από 153 εκατ. αρχεία να επηρεάζονται.

ΧΕΙΡΩΝ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ


(Ο κένταυρος Χείρων, γιος του Κρόνου και της νύμφης Φιλύρας είναι μια σημαντική μορφή της ελληνικής μυθολογίας, τόσο για τη σχέση του με τη θεραπεία και άλλες υπό διαμόρφωσιν φυσικές επιστήμες του αρχαίου κόσμου, όσο και για τη σχέση του με τη διδασκαλία των ηρώων. Υβριδική μορφή, όπως όλοι οι κένταυροι και τα άλλα χιμαιρικά πλάσματα του μυθικού κόσμου, διακρίνεται από τους υπόλοιπους του είδους του για την προαιώνια σοφία που κατέχει. Παρουσιάζεται σε πολλούς μύθους, με σημαντικότερο αυτόν στον οποίο φέρεται να ήταν δάσκαλος του Αχιλλέα.wikipedia.

Η αποσυμβόληση του Κένταυρου Χείρωνα…..έχει να κάμει με εμάς τους ίδιους.
Σε συνδυασμό….και των δύο λέξεων : ΧΕΙΡΩΝ και ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ…..μας υποδεικνύουν ότι η τέχνη της ιάσεως….δηλαδή (θεραπείας) των θνητών είναι στην δικαιοδοσία της ΑΥΡΑΣ/ΨΥΧΗΣ του ίδιου του ασθενή….και ο ίδιος είναι υπεύθυνος με τα δικά του χέρια….ψυχικά πάσχοντας….να προσπαθήσει να αυτοϊασθεί…δηλαδή να θεραπευτεί. Στην κάθε νέα ενσάρκωση της κυκλικής φοράς γύρω από το κέντρο….η Ψυχή αλλάζει το ένον…..δηλαδή το παλιό ρούχο με νέο…

Ενώ Δεν Ήσουν Εκεί [Βασίλης Κουστούδας]



του Βασίλη Κουστούδα
Και ενώ εσύ δεν ήσουν εκεί, είδα να σε ορίζουν μανιασμένες θύελλες και κύματα μιας άγριας θάλασσας να πλέκουν γαλαξίες στα μαλλιά σου,

κι είδα τρικυμίες μέσα στην ψυχή σου που με ναυάγησαν σε όλους τους ωκεανούς του απέραντου,

είδα τα αστρικά φαντάσματα των ανθρώπων να με κοιτούν με απορία, τον κόσμο ολόκληρο μέσα στα μάτια σου τον είδα να πεθαίνει και να ανασταίνεται, με μιαν ανάσα, με ένα τίποτα, και ενώ εσύ δεν ήσουν εκεί, με κάθε τρόπο σε ένιωσα
και μέσα σε ένα θλιμμένο όνειρο γεύτηκα την ανελέητη μοναξιά των ξεχασμένων θεών, των πεθαμένων ανθρώπων…

Καίτη Βασιλάκου, – Η Αρχαία Παγίδα (Μικρή Ιστορία)


old trap
old trap
Αποφάσισε να αυτοκτονήσει λόγω πλήξης.

Ήταν που κατάλαβε ξαφνικά ότι δεν είχε πλέον πάρε δώσε μ’ αυτό που λέγεται ζωή και ότι στην ουσία ήταν πεθαμένος από χρόνια κι αν κάτι τον διατηρούσε ζωντανό,  αυτό ήταν οι φοβίες του, πράγμα πολύ βασανιστικό.

Τελικά σκέφτηκε πως δεν θα ήταν άσχημα να είχε πέσει θύμα κάποιας από αυτές τις φοβίες, δεν θα ήταν τόσο τραγικό, αν παραδείγματος χάριν τον καταπλάκωνε το σπίτι του σ’ ένα σεισμό, αν ένα αυτοκίνητο στο δρόμο έπεφτε πάνω του και τον διέλυε, αν τον μαχαίρωνε θανάσιμα ένας ληστής ή αν ανακάλυπτε ότι ήταν αθεράπευτα άρρωστος με ορίζοντα ζωής δύο τριών μηνών μονάχα.

Η Αιώνια Δημιουργία των Μοτίβων

Chaos  Fire and Ice IV by vii2tigo3
Σε αυτήν την «ενότητα» θα μιλήσουμε για αυτό που λέμε αρχή, αν μπορεί να υπάρχει κάτι που να λέγεται αρχή, ίσως πολλές φορές η αρχή και η συνέχιση της να ταυτίζεται με την Αιτία της ύπαρξης και άρα η αρχή της δημιουργίας να είναι ταυτόσημη με την αιτία, άλλες ερμηνείες πάλι διαχωρίζουν την αρχή από την αιτία και θέτουν αυτήν την αρχή σε μια προαιώνια κατάσταση ενώ την αιτία της συνέχειας την ονόμασαν πτώση.
Τι είναι και τι δεν είναι ο Χαογνωστικισμός…

Όμως τελικά έχουν δίκιο οι μεν ή δε; Μπορούμε να μιλήσουμε για σταθερή ή για σχετική αλήθεια; Η Σχετικότητα και η Σταθερότητα της αλήθειας που αρχίζουν και που σταματούν; Ας δούμε την θεωρία του Χαογνωστικισμού, αφού πρώτα θέλω να επισημάνω κάτι το οποίο πολλοί μας ρωτούν. O Χαογνωστικισμός δεν είναι σύστημα, είναι ρεύμα το οποίο δεν είναι χαοτική μαγεία, ο όρος χάος είναι αρχαιότερος της μαγικής φιλοσοφίας η οποία περιγράφεται πίσω από τον όρο χαοτική μαγεία. Ο Χαογνωστικισμός ως όρος συντίθεται από δύο λέξεις, από την λέξη Χάος και την λέξη Γνωστικισμός, οπότε είναι λογικό η ερμηνευτικές του μέθοδοι και οι θεωρίες του να περιγράφονται έχοντας γνωστική χροιά.

Πού είναι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου;




Στον ιστότοπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους δημοσιεύονταν σε Ελληνική μετάφραση οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που αφορούσαν υποθέσεις κατά Ελλάδας, καθώς και οι αντίστοιχες Γνώμες του Συμβουλίου Ανθρώπινων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε., αθωωτικές και καταδικαστικές. Εδώ και αρκετούς μήνες, στην πρώτη σελίδα υπάρχει μεν το πλαίσιο "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΔΑ", αλλά η ενεργοποίησή του οδηγεί σε μια σελίδα που μας ενημερώνει ότι "η σελίδα αυτή είναι υπό αναβάθμιση". Σημειωτέον ότι το ΕΔΔΑ εκδίδει τις αποφάσεις του μόνο στην Αγγλική ή/και στην Γαλλική γλώσσα και η ιστοσελίδα του ΝΣΚ ήταν ο μόνος ιστότοπος στον οποίο μπορούσαμε να βρούμε τις επίσημες μεταφράσεις των αποφάσεων από το Υπουργείο Εξωτερικών. Τώρα πια, δεν μπορούμε να τις βρούμε, χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα ολοκληρωθεί η "αναβάθμιση".

Στον ιστότοπο της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου υπάρχει επίσης επιλογή "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ", η οποία οδηγεί σε menu, όπου επιλέγοντας "ΕΔΔΑ" (ή οτιδήποτε άλλο) οδηγούμαστε σε μια υποσελίδα άνευ περιεχομένου. 

Περίεργο λαμπερό πλάσμα κινηματογραφήθηκε στο λιμάνι του Μπρίστολ (Βίντεο)

R

Οι ειδικοί ένιωσαν αμηχανία μετά την παρακολούθηση του βίντεο το οποίο παρουσιάζει ένα λαμπερό φωτεινό «αλλόκοτο πλάσμα" να κολυμπάει στο λιμάνι του Μπρίστολ.

Το SKYJACK κυνηγά Drones, μετατρέποντας τα σε ζόμπι!!(Βίντεο)

Resized-TPC2X

Ο Serial hacker Samy Kamkar κυκλοφόρησε όλο το hardware και το λογισμικό που οι χομπίστες χρειάζονται για να κατασκευάσουν ένα εναέριο drone που αναζητά άλλα drones στον αέρα, τα χακάρει, και τα μετατρέπει σε έναν επιστρατευμένο στρατό μη επανδρωμένων οχημάτων υπό τον έλεγχο του εισβολέα.

Codex Alimentarius «Στο εξής, όποιος θέλει να παράγει τη τροφή του, θα θεωρείται εγκληματίας.»

Codex Alimentarius «Στο εξής, όποιος θέλει να παράγει τη τροφή του, θα θεωρείται εγκληματίας.»



Εποχή των σχεδιασμών μιας παγκόσμιας δικτατορίας της αγοράς: Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκαλύπτεται καθημερινά. Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την “καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία” σπόρων κηπευτικών που δεν έχουν “αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί” από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο “Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών”. 

Το σχέδιο νόμου με την ονομασία “Plant Reproductive Material Law”, επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφασίζει αυτή για όλα σχεδόν τα φυτά και τους σπόρους. Αν ένας “ερασιτέχνης” αγρότης, του Σαββατοκύριακου, καλλιεργεί στον κήπο του φυτά από σπόρους που δεν έχουν εγκριθεί, σύμφωνα με το νόμο αυτό, τότε θα μπορεί να καταδικαστεί ως εγκληματίας. Ο νόμος αυτός, διαμαρτύρεται ο Ben Gabel του “Real Seed Catalogue”,στοχεύει στο να καταπνίξει τους παραγωγούς των τοπικών ποικιλιών,τους βιοκαλλιεργητές και τους αγρότες που δραστηριοποιούνται σε μικρή κλίμακα. “Όπως μπορούμε να υποπτευθούμε – δήλωσε ο Mike Adams του Natural News – η κίνηση αυτή είναι η ”τελική λύση” της Monsanto, της DuPont και των άλλων πολυεθνικών που πουλάνε σπόρους, οι οποίες εδώ και χρόνια έχουν βάλει στόχο, να κυριαρχήσουν πλήρως σε όλους τους σπόρους και φυτά του πλανήτη. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα