Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΥΑ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΔΥΟ ΑΔΑΜ


Άσχημη. Άκομψη. Ατημέλητη. Το κόβω, μην αραδιάσω κι άλλα που αρχίζουν με το στερητικό Άλφα, το αρνητικό.
Τίλντα Σουίντον.  Μεγάλη ηθοποιός. Τυπάρα. Και για μένα γυναικάρα. Κάτι μοντέλες και κάποιες σταρλετίστες που ψάχνονται να βγουν στον αφρό, με τις αισθησιακές καμπύλες και το βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις, είναι για να πλένουν το αιδοίο της Τίλντας Σούιντον.
Κάτσανε στο πάνελ να μιλήσουν για την ταινία Grand Budapest οι πρωταγωνιστές της, οι παικταράδες του Χόλυγουντ Bill Murray, Edward Norton, Willem Dafoe, Jeff Goldblum και από κοντά η Σκωτσέζα Tilda Swinton. Τους πήρε το σκαλπ.
Κανένα σεξαπήλ. Αυτό το δείχνει στο κρεββάτι. Εκεί είναι το γήπεδό της, όχι μπροστά στην κάμερα. “Γιατί φαίνομαι τόσο γερασμένη; Μα, είμαι πολύ γριά...”
είπε στους δημοσιογράφους. “Είμαι πολύ πολύ γριά, έτσι κυκλοφορώ κάθε μέρα, χωρίς make up”.
Άσε τι βλέπεις. Να ρωτήσετε τους άνδρες της, αν θα σας μιλήσουν για την τακτική και την ποικιλία στο παιχνίδι της. Δύο άνδρες έχει, με δύο συζεί χρόνια η 53χρονη Βρετανίδα. Με τον 75χρονο θεατρικό συγγραφέα Τζων Μπερν, με τον οποίο έχει δύο παιδιά, και τον Γερμανό ηθοποιό Σάντρο Κοπ.
Κάποτε είχε πει ότι “για να λειτουργήσει μια τέτοια σχέση, τριγωνική, χρειάζεται και οι δύο άνδρες να είναι κλάση”. Χρειάζεται, λέει, ο αποδυτηριάκιας, και εκείνη η γυναίκα που έχει την ποιότητα να ανοίγει πόδια και χέρια για να αγκαλιάσει, χωριστά βέβαια, τους δυο άνδρες και να δίνει και στους δυο αυτό που ένας αληθινός αρσενικός περιμένει από την Εύα του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα