Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Βασικές αστρολογικές όψεις για το 2014 ~ (η μεταμόρφωση των κοινωνιών) ~ μέρος 2ο

Γεφυρώνοντας Ουρανό και  Γη
μετάφραση Βίκυ Χρυσού

Η Αστρολογία για τον Απρίλη του 2014  φαίνεται πράγματι πολύ ενδιαφέρουσα .

Όπως περιγράφεται στο μέρος 1 του άρθρου αυτού, το αστέρι Βασιλίσκος είναι τώρα στην Παρθένο ~ ήδη έχει και θα έχει ~ μεγάλη επιρροή στη συνείδηση ​​μας , η οποία θα οδηγήσει σε βαθιές αλλαγές στην κουλτούρα μας . Αυτό σηματοδοτεί μια αλλαγή από ένα αρσενικό σε ένα πιο θηλυκό τρόπο διανομής  και παροχής τηε δύναμη της ζωής, εκφράζοντας την επίδραση του Βασιλίσκου.

Ένα ανδρικό "νύχι" στην κατανομή της ενέργειας της ζωής θα είναι πάντα ανισόρροπο και μπορεί να διατηρηθεί μόνο για όσο διάστημα διατηρείται ένας απατηλός " Νους Ρώμης ".  Ο νους Ρώμης είναι η νοοτροπία που απαιτεί υπακοή στις εξωτερικές αρχές ~ ~ ντυμένες και ως δημόσιες υπηρεσίες. Αυτή η υπακοή και έλλειψη θέλησης χρησιμεύει για να « πλέει τη βάρκα »  ενώ η κρύα καρδιά της δομής παραμένει συχνά απαρατήρητη . Το τελευταίο πράγμα που ανακαλύπτει ένα περίεργο ψάρι , λέγεται πως είναι το νερό μέσα στο οποίο κολυμπά. Εμείς μπορούμε να ευχαριστήσουμε επιστήμονες όπως τον Roger Sperry και τον Stanley Milgram για τις ανακαλύψεις και τα πειράματά τους  ( « διάσπαση του εγκεφάλου » και « Οι κίνδυνοι της υπακοής » ) , που δείχνουν πόσο πρόθυμα το ανθρώπινο μυαλό ταυτίζεται με ένα ψέμα ή το διηγείται.

Ενώ η παροχή ενέργειας προς τη δομή αυτή μειώνεται και θα τελειώσει, με την έναρξη εισόδου του Regulus στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/11/2011, η βίαιη και απελπισμένη λαβή αυτού του παρασιτικού νου άρχισε να φαίνεται όλο και περισσότερο. Η αντανάκλαση της στην προσωπική μας ζωή είναι αυξημένο άγχος, άσκοπες δραστηριότητες και αντίσταση στη σιωπή. Όλοι έχουμε το μερίδιό μας ~ και επενδύουμε~ σε αυτό το μυαλό Ρώμης.

Με τον Regulus τώρα στην Παρθένο, η γυναικεία προσέγγιση για την κατανομή της ενέργειας της ζωής ( το μυαλό ΑΓΑΠΗ ) , σε όποια μορφή και αν έχει ασκηθεί , υποστηρίζεται τώρα και η μετατόπιση στη συνείδηση ​​μας και τις κοσμικές υποθέσεις μπορεί να έρθει ξαφνικά . Η Αστρολογία για τον Απρίλιο δείχνει ότι τα γεγονότα που προετοιμάζουν και υποστηρίζουν αυτή τη στροφή θα είναι ορατά.



Σε Experimentarium στην Κοπεγχάγη , ύψωσαν ένα μεγάλο κύλινδρο γεμάτο με νερό. Με την περιστροφή του τροχού, οι επισκέπτες μπορούν να δουν μια κυκλική κίνηση του νερού και τελικά , όταν η ταχύτητα φθάνει ένα όριο ξεκινά από την επιφάνεια του νερού μία δίνη ή " Tornado" και χτυπά σαν «λάμψη » το έδαφος. Η αίσθηση ότι το νερό ξαφνικά " ενδίδει " και βρίσκει μια νέα ισορροπία είναι αρκετά εκπληκτική, ικανοποιητική ~ και πολύ όμορφη .



Κατά κάποιο τρόπο , αυτό το νερό που σιγά-σιγά αρχίζει να γυρίζει και ο άμεσος αντίκτυπος του, μοιάζει με την κίνηση η οποία ξεκίνησε στις 29 Ιουλίου του περασμένου έτους . Αυτό που είδαμε ήταν δύο τέλεια τρίγωνα , το ένα στο ζώδιο της γης και το άλλο στο ζώδιο του νερού, ενώ μαζί σχηματίζουν το εξάκτινο αστέρι του Δαβίδ . Ο Ουρανός άρχισε την εν λόγω κυκλική κίνηση , η οποία επηρεάζει και συνίσταται στο να μας παραδώσει το αντίστοιχο τμήμα της ανθρώπινης συναισθηματικής φύσης μας που αγωνίζεται για υψηλότερες αξίες και ιδανικά. Και μετά από χιλιάδες χρόνια αιχμαλωσίας των ψυχών , αυτό αποτελεί και «λόγος» για να αρχίσει να μας συγκινεί , -επίσης  διατηρήθηκε κατά τους οκτώ τελευταίους  μήνες και συνοδεύτηκε από μια εννέα μηνών περίοδο  κύησης , ενώ το "μωρό"  αναμένεται τώρα στο τέλος Απριλίου 2014 , με ένα μεγάλο σταυρό ευθυγράμμισης των παρορμητικών ζωδίων .

Στη διάρκεια των τελευταίων οκτώ μηνών, οι μαίες έχουν κληθεί σε αυτή την εκδήλωση ευθυγράμμισης που πρόκειται να συμβεί . Οι βασικές αποχρώσεις έφεραν ίαση στο εσωτερικό παιδί και την ενσωμάτωση όλων των υπο-προσωπικοτήτων που εξακολουθούσαν να " κάνουν τα δικά τους " . Επίσης συνέβη  μια απελευθέρωση από κάθε τι που δεν τρέφει την ψυχή. Ο καθαρισμός του σώματός και του μυαλού σας .

Αν νιώθεται πως τούτο συνηχεί μαζί σας, θα είστε πιθανών "μια από τις μαίες" που ανέλαβε ψυχική-υποχρέωση στο να υποστηρίξει αυτό που είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε .

Τα τρίγωνα στο στοιχείο της γης και του νερού, που χρησίμευσαν ως σκηνικό για την εμπειρία μας κατά τους τελευταίους 8 μήνες, είναι η αντίδραση «από τα κάτω» ~ ο τροχός που περιστρέφεται συνεχώς στο κάτω μέρος του κυλίνδρου με το νερό ~ και θα οδηγήσει τελικά σε μια αντίδραση "από τα πάνω " .

Με τη θέση των άστρων και των πλανητών  έτσι,  φαίνεται πως η απάντηση θα είναι η 15η Απρίλη 2014, όπου έλαβε χώρα μια πλήρη έκλειψη σελήνης .

Για να βρούμε το βασικό τόνο της εκδήλωσης, πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον Ποσειδώνα ~ για διάφορους λόγους .

Πρώτον, αυτός ο μεγάλος πλανήτης, που είναι επίσης γνωστός και ως "Ο Κοσμικός Χριστός" είναι σε τέλειο συνδυασμό κλίσης με την έκλειψη σελήνης ( δεν πρέπει να συγχέεται με το συνδυασμό μήκους ) . Αυτό σημαίνει πως είναι ακριβώς εκεί όπου θέλουμε να είναι o Ποσειδώνας ~ Ο Θεός των υδάτων~ κατά τη διάρκεια της κύησης. Ασφαλής στο δικό του ζώδιο των Ιχθυών.

Δεύτερον , ο Ποσειδώνας ήταν η κυρίαρχη επιρροή στην εξαγωνικό σχηματισμό αστέρων και εξασφάλισε ότι η σταθερή κίνηση "του νερού " έγινε για με ειρηνικό και σταθερά κινούμενο τρόπο , έτσι ώστε η θεραπεία των θεμάτων της παιδικής ηλικίας και των θεμάτων προηγούμενων ζωών έγινε σε ένα ασφαλή απόσταση μακριά από όλα τα θαλάσσια τέρατα που κρύβονται "στα βάθη της λίμνης».

Τρίτον , κάθε φορά που ένα ζώδιο στο ωροσκόπιο βρίσκεται σε συνδυασμό με ένα σταθερό αστέρι , αξίζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον . Στην περίπτωση αυτή , ο Ποσειδώνας και η Σελήνη βρίσκονται σε συνδυασμό με ένα απλανή αστέρα . Και ναι , μπορεί να έχετε ήδη μαντέψει ~ αυτοί οι δύο απλανείς αστέρες είναι από τους πιο ισχυρούς σε επιρροή από τα αστέρια που βλέπουμε στον ουρανό .

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε συνδυασμό με το βασιλικό αστέρι Φομαλχώ (Fomalhaut) , θεματοφύλακα του Νότου. Αν τα ιδανικά και οι προθέσεις σας είναι καθαρές και για το καλό όλων , κάθε ενέργεια που γίνεται υπό την επίδραση αυτών των άστρων, είναι ευλογημένη με επιτυχία και ευτυχία . Από την άλλη πλευρά, εάν τα ιδανικά σας είναι διεφθαρμένα, θα υπάρξει μεγάλη απώλεια και σύγχυση .

Το σύμβολο Sabian *  στην 6η μοίρα των Ιχθυών, όπου θα βρίσκεται ο Ποσειδώνας στις 15 Απριλίου, φωτίζεται από μια ακτίνα φωτός , βρίσκεται σε έναν μεγάλο σταυρό πάνω σε ένα βράχο που περιβάλλεται από θάλασσα . ( Σημείωση μας : * Το όνομα σύμβολο Sabian  χρονολογείται από την εποχή της Μεσοποταμίας ή τους πρώιμους αιγυπτιακή χρόνους και χρησιμοποιείται από το 1925. Περισσότερα σχετικά στο επόμενο μέρος.... )

Ο βασικό τόνος για το γεγονός, προς την κατεύθυνση του οποίου κινούμαστε, είναι κρυμμένος σε αυτό το σύμβολο . Τι ή μάλλον ποιος είναι ο Μεγάλος Σταυρός , που στέκει πάνω στα βράχια ;

Ξέρετε την ιστορία του Προμηθέα και του Χείρωνα ; Όπως ίσως γνωρίζετε , αυτοί οι παλιοί μεγάλοι μύθοι αντανακλούν κάτι που είναι πραγματικό και μερικές φορές χειροπιαστό.

Ο Προμηθέας αψήφησε τους θεούς και έδωσε το δώρο της φωτιάς στην ανθρωπότητα , η οποία αντιπροσωπεύει την αυγή της συνείδησης. Ως τιμωρία , ήταν αλυσοδεμένος σε ένα βράχο , όπου ένας αετός ερχόταν και έτρωγε το συκώτι του . Μέχρι το βράδυ , το συκώτι ξαναμεγάλωνε και το φοβερό σκηνικό επαναλαμβανόταν την επόμενη μέρα ~ στην αιωνιότητα , αφού ο Προμηθέας ήταν αθάνατος .

Μόνο ένα πράγμα μπορούσε να σώσει τον Προμηθέα από το μαρτύριο του ~ αν μια μέρα κάποιος έπαιρνε εθελοντικά τη θέση του, τότε αυτός θα ελευθερωνόταν.

Αυτός ο κάποιος ήταν ο Κένταυρος Χείρων , επίσης γνωστός ως ο πληγωμένος θεραπευτής. Γι 'αυτό το κατόρθωμα πέθανε και αναγεννήθηκε μετά από 9 ημέρες .

Ο Μεγάλος Σταυρός στο βράχο ( συνείδηση του Εγω ), που περιβάλλεται από θάλασσα ( συλλογικό ασυνείδητο ), δεν είναι άλλος από τον μεγάλο ήρωα Χείρων. Η ακτίνα φωτός , η οποία φωτίζει το σώμα του , είναι το φως του απελευθερωμένου Προμηθέα ( συνείδηση ​​) .

Αυτός είναι ο βασικό τόνος της έκλειψης της σελήνης που έγινε στις 15 Απρίλη του 2014 , 9:45 ώρα CET .

Καλούμαστε να συνηχήσουμε με το τμήμα εκείνο της ψυχής μας, που συνηχεί με το κατόρθωμα του Χείρωνα, που με αυταπάρνηση θυσιάστηκε προκειμένου να απαλύνει τον πόνο του άλλου .

Το να αποδεχτούμε κάτι τέτοιο μπορεί να μας φαίνεται πάρα πολύ , μέχρι να ανακαλύψουμε τη διαθέσιμη βοήθεια . Σε τέλειο συνδυασμό με τη σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες του Ζυγού, βρίσκουμε  τον Αρκτούρο , " The One Who Comes" , το τέταρτο φωτεινότερο αστέρι στο σύνολό του ουρανό μας . Με την υποστήριξη αυτών των αστέρων ο Οδυσσέας βρήκε το δρόμο για το σπίτι του .

Ο Αρκτούρος είναι ο «φύλακας της αρκούδας » , η οποία αναφέρεται στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου με επτά αστέρια της . Αυτά τα επτά αστέρια που μεταδίδουν κάθε μία από τις επτά βασικές ενέργειες που υφαίνουν τόσο τον ορατό όσο και τον αόρατο κόσμο μας . Και ο βοσκός για τις επτά αυτές ενέργειες είναι ~ ο Αρκτούρος .

Με αυτό το ισχυρό αστέρι , σε συνδυασμό με μια σεληνιακή έκλειψη , κάτι μεγάλο θα συμβεί .

Στο 3ο μέρος  του παρόντος άρθρου θα εξετάσουμε τον μεγάλο Σταυρό που βρίσκουμε στο τέλος του Απριλίου στα σταθερά ζώδια, και επίσης το σύμβολο Sabian σε σχέση με το σημείο στο ζωδιακό κύκλο στον οποίο συμβαίνει (συνέβη) η έκλειψη ~ 25 μοίρες στο Ζυγό :

Ένας αετός και μια Μεγάλη λευκή περιστερά αλληλομεταμορφώνονται .


συνεχίζεται


vickytoxotis


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα