Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ο έλεγχος των γεννήσεων




Οι γυναίκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν κανένα δηλητήριο προκειμένου να εμποδίσουν την εγκυμοσύνη. Το “χάπι” και τα σκευάσματα IUD είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα. Είναι έγκλημα να χρησιμοποιούνται επειδή είναι αιτίες για τον καρκίνο στις γυναίκες. Οι καλύτερες μέθοδοι για τον έλεγχο των γεννήσεων είναι ο φυσικός ρυθμός ή η χρήση προφυλακτικού.

Αν κάνετε τεχνητή στείρωση εργάζεστε ενάντια στη Φύση και αργά ή γρήγορα θα σας ζητήσει να πληρώσετε. Στη Φύση δεν αρέσουν τέτοιες παρεμβάσεις. Μπορείτε να βοηθήσετε τη Φύση να εκπληρώσει τις προθέσεις της, αλλά είναι λάθος να προσπαθήσετε να αλλάξετε αυτές τις προθέσεις.

Η Φύση μας προσφέρει τη μεταρσίωση. Η μεταρσίωση είναι φυσικός έλεγχος των γεννήσεων.

Είναι η μετουσίωση των ενεργειών σας σε άλλες εκφράσεις, μέσω άλλων κέντρων. Το ιερό κέντρο μπορεί να μεταμορφωθεί και οι ενέργειές του να μεταβιβαστούν στο κέντρο του λαιμού, επιτρέποντας έτσι την έκφραση της δημιουργικής δράσης εκεί. Το ιερό κέντρο εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά χρησιμοποιείται για ειδικούς σκοπούς. Μέσω της μεταρσίωσης η φυσική λειτουργία σας διατηρείται σε αναμονή μέχρις ότου χρειαστεί για ειδικούς σκοπούς.

Αν επεμβαίνετε σε ένα μέρος του σώματός σας, πώς ξέρετε ότι αυτό το μέρος δεν σχετίζεται με κάποιο μεγαλύτερο μέρος; Για παράδειγμα, οι γεννητικοί αδένες αντιστοιχούν στους αδένες της επίφυσης και της υπόφυσης· οτιδήποτε συμβαίνει στους γεννητικούς αδένες έχει αμέσως ηλεκτρικά μια επίδραση στους αδένες της επίφυσης και της υπόφυσης. Και αυτό δεν σταματάει εκεί. Η επίδραση περνάει στα σχετικά κέντρα στο κεφάλι και ύστερα στα ανώτερα κέντρα.

Στην πραγματικότητα τίποτα δεν γίνεται μόνο σε ένα μέρος του σώματός σας. Το καθετί γίνεται σε ολόκληρο τον εαυτό μας. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική δήλωση. Για καθετί που κάνετε στη ζωή σας, ατομικά ή σε εθνικό επίπεδο, το να σκέφτεστε ότι το κάνετε μόνο σε ένα μέρος είναι πλάνη. Γίνεται στο σύνολο, επειδή το καθετί συνδέεται σε ένα σχέδιο. 

Αν σκοτώσετε ένα πουλί, είναι το πουλί του πλανήτη που σκοτώσατε και με αυτό σκοτώσατε καθετί με το οποίο συνδέεται το πουλί, αφαιρώντας από τον κόσμο όλα τα αγαθά που θα έφερνε στη Φύση. 

Αν σκοτώσετε ένα κύτταρο του σώματός σας, σκοτώνετε ένα σωρό πράγματα στα λεπτοφυή πεδία. 

Όταν ένας άνδρας κάνει αγγειεκτομή του σπερματικού πόρου, επηρεάζει ολόκληρο το αιθερικό ενεργειακό του σύστημα.

 Η σεξουαλική ενέργεια συσσωρεύεται στο αιθερικό μέρος του οργάνου που έχει κοπεί και μερικές φορές προκαλεί διάφορα προβλήματα.

Οι αφύσικες συνθήκες δεν είναι ποτέ καλές. 


Πρέπει να είστε αγνοί, ώστε η ενέργεια να κυλάει σύμφωνα με τη φυσική πορεία της.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία 


elenastral


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα