Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ζήσε τον Καθορισμό σου


Αν είναι να ζήσεις αυτή την ζωή σαν ο Εαυτός σου πρέπει να ζήσεις τον Καθορισμό σου. Για αυτό είσαι εδώ. Το απλοποιούμε με έναν τρόπο, λέγοντας “Πάρε την Στρατηγική σου και την Εξουσία σου', έτσι ώστε να μην το πολύ σκέφτεσαι γιατί η Στρατηγική και η Εξουσία σου βασίζεται στον Καθορισμό σου. Ζήσε με αυτές, και η αλήθεια σου θα έρθει στην ζωή μέσω του Καθορισμού σου, θα εκφραστεί μέσω αυτού.” 

Αλλά είμαι δάσκαλος της Αυτό-Αγάπης. Είναι ένα σημαντικό συστατικό. Αν είναι να έχεις οποιοδήποτε είδος υπέρβασης σε αυτή την ζωή θα πρέπει να μπορείς να σταθείς μπροστά στον καθρέπτη, όχι τον εγκόσμιο που κρέμεται στον τοίχο, αλλά τον καθρέπτη που μπορείς να βάλεις πάντα μπροστά σου, να σταθείς σε αυτόν και να αγαπάς αυτό που βλέπεις εκεί. Το μόνο μέρος που θα βρεις αυτή την αγάπη είναι ο Καθορισμός σου. Αυτός σε κάνει μοναδικό, ιδιαίτερο, ξεχωριστό και διαφορετικό. Είναι το δυναμικό της δόξας σου, της ομορφιάς σου, της αλήθειας σου όποια και αν είναι αυτή. Όλα βρίσκονται στον Καθορισμό. 

Και όταν ξεκινήσεις να ζεις τον Καθορισμό σου και αρχίσεις να τον βλέπεις να ανθίζει, όταν απομακρύνεις τις ευθύνες σε αυτή την ζωή από το μυαλό σου και επιτρέψεις στην Στρατηγική σου να σε κινεί, θα δεις ότι αξίζεις πραγματικά την αγάπη. Πάρα πολλοί σήμερα, μιλάνε για την Αγάπη, προσωπικά δεν είμαι φαν της Νέας Εποχής (New Age) και σίγουρα δεν είμαι μελό! Εξ άλλου αυτού του είδους τα πράγματα μπορούν να γίνουν προπαγάνδα και απλώς ανοησίες. Για μένα, η αυτό-αγάπη είναι η πρώτη αγάπη. Αν δεν φτάσεις εκεί, όλες οι άλλες είναι απλώς απομιμήσεις. 

Το να αγαπάς τον εαυτό σου, είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους. Οι άνθρωποι δεν συμπαθούν τον εαυτό τους λόγω της φύσης της ανοιχτότητας τους, επειδή ζουν στην ασυνέχεια, ζουν συνεχώς τον προσδιορισμό, δεν έχουν σταθερότητα. Επειδή δεν έχουν αυτό που νομίζουν ότι θα έπρεπε να έχουν, και επειδή αυτός ο καθρέφτης που κρατούν δεν είναι ποτέ εκπληρωμένος. Ο καθρέφτης τους δεν λέει “Αγαπάω τον Εαυτό μου.” Λέει, “Ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, ξέρω τι λείπει, ξέρω τι χρειάζομαι, ξέρω τι πρέπει να έχω, ξέρω τι δεν μου αρέσει σε μένα, τι χρειάζεται βελτίωση, τα γνωρίζω όλα αυτά.” 

Ήμουν έκπληκτος όταν ξεκίνησα να δουλεύω σαν επαγγελματίας από το αυτό-μίσος και την αυτό-αντιπάθεια που συνάντησα. Αυτή είναι η μεγάλη αρρώστια του μη-εαυτού — άνθρωποι που δεν έχουν θετική εικόνα για τον εαυτό τους, συμπεριλαμβανομένου και του 30+ τοις εκατό που είναι άνθρωποι του Εγώ που βγάζουν έξω απλώς ένα προσωπείο. Το γεγονός είναι ότι ο μη-εαυτός είναι ένα δυστυχισμένο και ανεκπλήρωτο πλάσμα.

Για αυτό αξίζει να δώσεις την προσοχή σου στον Καθορισμό σου, όχι απλώς σαν την βάση πάνω στην οποία βλέπουμε την φύση της Στρατηγικής και της Εξουσίας, αλλά κατανοώντας πραγματικά ότι είναι η μοναδικότητα σου. Αυτό ελπίζω να μπορέσετε να καταλάβετε, επειδή είναι μετρήσιμος, επειδή είναι μια τόσο εκπληκτική σύνθεση – αυτό το κβάντο που υπάρχει εκεί μέσα στο κανάλι - , είναι η μοναδικότητα σου. Και πρέπει να εκφραστεί καθαρά, και μπορείς να το κάνεις αυτό μονάχα από αυτό που είναι χτισμένο εκεί για σένα. 
Είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα το ότι ο Καθορισμός μας χτίζει την πλατφόρμα πάνω στην οποία έχουμε την Στρατηγική και την Εξουσία μας. Στην ουσία, δημιουργεί τα πάντα. Μας δίνει τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να ζήσουμε αυτή την ζωή σαν ο Εαυτός μας. Και όταν σκέφτεστε τον Καθορισμό σας, δεν είναι ότι σας λέω να μην σκέφτεστε τις πύλες σας, προφανώς είναι οι πύλες που δημιουργούν τα κανάλια, αλλά θέλω να μπορέσετε να εστιαστείτε και να διαλογιστείτε πάνω στα κανάλια σας σαν να είναι κάτι ξεχωριστό. Σκεφτείτε τα βασικά μέσα από τις Λέξεις – Κλειδιά τους. Από εκεί θέλω να ξεκινήσετε. 

Είναι επίσης αυτό για το οποίο θα αναγνωριστείτε από τους άλλους. Δεν είναι ότι αν είσαι ένα 59-6 (Το Κανάλι της Αναπαραγωγής) θα αναγνωριστείς για την πύλη 59 σου η την 6 σου. Όχι! Είναι το κβάντο που θα αναγνωριστεί. Είναι το κανάλι που θα έχει τον αντίκτυπο του. Είναι το κανάλι που θα μπει μέσα στους άλλους. Αυτό είσαι. Είναι η μοναδικότητα σου. Και αν η συχνότητα του δεν είναι σωστή, σκέψου την διαστρέβλωση που θα πάρεις πίσω από τους άλλους, επειδή θα την πάρεις. 

Όταν κοιτάζεις έναν χάρτη, κοίταξε τον Καθορισμό του. Δες τι υπάρχει εκεί, δες ποιος είναι εκεί, απλά μέσα από τα κανάλια. Απλά κοίταξε τα κανάλια, τίποτα άλλο. Ένωσε τις λέξεις – κλειδιά τους μέσα στο μυαλό σου, ένωσε τες με διαφορετικούς τρόπους, παίξε με τον Σχεδιασμό, και απλά σκέψου τα. Επειδή αν μπορέσεις να το κάνεις αυτό, αν εστιαστείς απλά στα κανάλια, θα δεις τι ακριβώς βάζει αυτός μέσα σε σένα και σε όλους τους άλλους. Θα έχεις την εικόνα του. Είναι η αρχή της αναγνώρισης του ποιός πραγματικά είναι. Θέλεις να μάθεις, Ποιος είσαι? Ξεκίνα με τον Καθορισμό σου. Είναι ο Καθορισμός σου που θα σου πει όλη την ιστορία.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα