Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Οι Πήλινες Πινακίδες της Σουμερίας – Γ΄ Μέρος

...και η Αφύπνιση της Ανθρώπινης Συνειδητότητας


Αφύπνιση Συνειδητότητας. Γιατί το ακούμε να λέγεται τόσο συχνά τα τελευταία χρόνια; Προς τι τόσα σεμινάρια και ομιλίες αφύπνισης;

Επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων εδώ και πάνω από 13.000 χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση «ύπνου». Από εκείνο το απώτατο παρελθόν κάποιοι που ονόμαζαν τους εαυτούς τους θεούς, χειραγώγησαν την ανθρωπότητα κάνοντάς την να πιστεύει ως αληθινά, πράγματα ολότελα ψεύτικα, με τα οποία όμως μπορούσαν και την κρατούσαν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους. 

Εκείνοι οι «θεοί» είχαν το προνόμιο να ζουν πολλές χιλιάδες χρόνια, κι έτσι οι άνθρωποι της τότε εποχής είχαν κάθε λόγο να τους πιστεύουν για αληθινούς θεούς και να τους προσκυνούν. Όταν εκείνοι οι «θεοί» πέθαναν, άφησαν πίσω τους μια κοινωνία οργανωμένη την οποία διοικούσαν οι ιερείς-βασιλείς. 

Με το πέρασμα των αιώνων δημιουργήθηκε μια ειδική «κάστα» ανθρώπων μέσα από τις γραμμές αίματος (bloodlines) των ιερέων-βασιλιάδων, που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας και που κρατάει όλη την εξουσία και όλα τα πλούτη της γης για τους δικούς της. Σε αυτές τις γραμμές αίματος ανήκουν τα μέλη των Ευρωπαϊκών βασιλικών οίκων και κάποιες πανίσχυρες και πάμπλουτες οικογένειες τραπεζιτών.

Με τα πλούτη τους διαφθείρουν και απειλούν όλους όσους στέκονται εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδιά τους. Μάλιστα είναι τόσο απίστευτα και πέραν κάθε φαντασίας τα μέσα που χρησιμοποιούν για να πετύχουν αυτά που θέλουν, ώστε ο κοινός ανθρώπινος νους να μην μπορεί να τα πιστέψει, επιλέγοντας να τα θεωρεί «σενάρια νοσηρής φαντασίας», προτιμώντας να παραμένει στην άγνοια ή στην κατάσταση «ύπνου» που αναφέραμε παραπάνω. 

Εξωγήινοι και πνευματικές οντότητες έχουν πει κατά καιρούς:
«Οι ζωές σας προς το παρόν είναι πραγματικά τόσο περιορισμένες και ελεγχόμενες», οSaLuSa το 2012. Μέχρι να μάθετε πόσο σας έχουν χειραγωγήσει και χρησιμοποιήσει οι Σκοτεινοί, θα έχετε μικρή μόνο  ιδέα για το πόσο μακριά έφτασαν τα πλοκάμια τους».

«Η αλήθεια πάει πολύ πιο βαθιά απ’ όσο πραγματικά γνωρίζετε».
Πόσο βαθιά; Ο Μάθιου Γουώρντ μας έδωσε μια λίστα εκείνων που διαπράττονται ή έχουν διαπραχθεί στον πλανήτη από τους Σκοτεινούς: 
«Πόλεμοι, δολοφονίες, βιασμοί, κατασκευασμένες σε εργαστήρια ασθένειες, καιρικά φαινόμενα κατασκευασμένα με μηχανήματα, άδικοι νόμοι, αστυνομική βιαιότητα, ψευδείς κατηγορίες και φυλακίσεις, παρακολουθήσεις πολιτών, πωλήσεις όπλων και άλλων πολεμικών μηχανημάτων, ανθρώπινη δουλεία για σεξ, παιδική παρενόχληση, πορνογραφία». 

Σε μια άλλη λίστα όμως ο Μάθιου μας λέει τι ΔΕΝ θα συμβεί στη Γη:
«Για να καθησυχάσουμε τα μυαλά σας σχετικά με τα διάφορα θέματα που συνεχίζουν να ξεφυτρώνουν σε άρθρα και μηνύματα στο Διαδίκτυο: Δεν θα γίνει πόλεμος με το Ιράν, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν θα γεμίσουν με τα εκατομμύρια εκείνων που αντιτίθενται στην πολιτική της κυβέρνησης (αυτό συγκεκριμένα για τους κατοίκους των ΗΠΑ όπου έχουν δημιουργηθεί τα στρατόπεδα της FEMA). 

Η Ρωσία δεν θα εμπλακεί σε μεγάλο πόλεμο, ούτε η Κίνα και δεν θα κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος (πάλι για τις ΗΠΑ, που ο κόσμος απειλείται συνεχώς με ένα τέτοιο ενδεχόμενο).
ΔΕΝ θα υπάρξει πυρηνικός πόλεμος και ΚΑΝΕΙΣ στη Γη δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει πόλεμο στο διάστημα. ΚΑΝΕΝΑΣ εξωγήινος πολιτισμός δεν θα εισβάλει και δεν θα κυριεύσει τον πλανήτη σας (όπως τακτικά προτείνουν οι Σκοτεινοί στα έργα του σινεμά και της τηλεόρασης). Τα εκατομμύρια εκείνων που μιλάνε κατά της πολιτικής της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών ΔΕΝ θα συλληφθούν και ΔΕΝ θα φυλακιστούν σε στρατόπεδα. ΚΑΝΕΝΑΣ φτιαγμένος ιός δεν θα προκαλέσει πανδημία ώστε να πεθάνει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

ΔΕΝ θα υπάρξει τρομοκρατική πράξη όμοια με της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 (9/11), ούτε πανδημία, ούτε σύγκρουση της Γης με αστεροειδείς ούτε κάποια άλλη ‘προβλεφθείσα’ καταστροφή - όπως κατακλυσμοί σε ξηρά και θάλασσα - που θα κάνουν τον πλανήτη ακατοίκητο».  
Μια άλλη μορφή είναι να κατονομάζονται εκείνοι που τα διαπράττουν, όπως έκανε  οSaLuSa το 2012: 
«Ό,τι εκπέμπει χαμηλές δονήσεις... σε αυτό περιλαμβάνονται κυβερνήτες τυραννικών καθεστώτωνπολιτισμοί που αρνούνται στις γυναίκες πολιτικά δικαιώματασατανιστές, εκείνοι που έχουν υπό τον έλεγχό τους προηγμένες τεχνολογίες που  χρησιμοποιούν γιακαταστροφικούς σκοπού, προϊστάμενοι στο Βατικανό, άτομα που εξακολουθούν ναλογοκρίνουν τις πληροφορίες ή διατάσσουν την δημιουργία ταινιών που δοξάζουν τον πόλεμο ή που απεικονίζουν τους εξωγήινους ως τερατώδεις εισβολείς». 

«Ακόμα και τώρα το Σκοτάδι σχεδιάζει περισσότερες φρικαλεότητες», μας είπε ο Ker-On από την Αφροδίτη το 2008. «Αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε ενήμεροι για το τισχεδιάζουν και θα αφαιρέσουμε τις ευκαιρίες για τις περαιτέρω προθέσεις τους.» 
Μερικά από τα χειρότερα γεγονότα που οι Illuminati σχεδίαζαν και η διαστημική μας οικογένεια ματαίωσε, έπρεπε να κρατηθούν μυστικά για να μην φοβηθεί ο πληθυσμός. 

Ο Matthew καταλήγει

«Τα σχέδια που βασίζονται στο σκοτάδι δεν θα καρποφορήσουν και όλοι οι σκληροί και άδικοι νόμοιπολιτικές και παραδόσεις θα καταρρεύσουν και αντ 'αυτών, αγάπη και αμεροληψία θα βασιλεύσουν». 

«Το φως δεν θα επιτρέψει καμία ανατροπή στην ολοένα αυξανόμενη έντασή του και η Γηδεν υπέμεινε τόσο πολλά επί τόσο πολλούς αιώνες τυραννίας και αιματοχυσίας που προκάλεσαν όλη την αρνητικότητααπλά και μόνο για να βιώνουν ακόμα περισσότερα οι αγαπημένοι κάτοικοί της!» 

Ο SaLuSa μας είπε, επίσης, στις αρχές του 2012 ότι τους Illuminati θα τους σταματήσουνκαι θα τους καθαιρέσουν

«Οι Σκοτεινοί οδηγούνται στη γωνίακαι αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να θέσουμε ένα τέλος στις δραστηριότητές τους. Η κατάργηση των Illuminati θα είναι ένα μνημειώδες επίτευγμα και θα τους αφαιρέσει την ικανότητα να προκαλούν περαιτέρω προβλήματα,και αυτή η ενέργεια είναι ψηλά στη λίστα μαςΜπορούμε να προσθέσουμε ότι χρειάζεται να έχετε υπομονήκαθώς ορισμένες από αυτές τις διεργασίες είναι πολύ ευαίσθητες και σε λεπτή ισορροπία». 

Αυτά είναι μια γεύση από το πόσο μακριά έχουν φτάσει τα πλοκάμια του Σκότους 
Είναι πολλά τα ονόματα με τα οποία αποκαλούνται τα μέλη της πανίσχυρης αυτής «κάστας». Ιλλουμινάτι (επειδή οι ίδιοι πιστεύουν ότι είναι ‘πεφωτισμένοι’ μιας και εκείνοι μόνο γνωρίζουν πράγματα που οι άλλοι αγνοούν ή δεν πιστεύουν), Σκοτεινοί, σαυροειδείς (reptilians), κλίκα (cabal), Ανουννάκι, σκοτεινή κυβέρνηση, κλπ. κλπ. 

Από αυτή την ληθαργική κατάσταση της ανθρώπινης συνειδητότητας μόνον ελάχιστα άτομα – ανά τους αιώνες – κράτησαν τη συνειδητότητά τους σε εγρήγορση. Αυτό έγινε με πολύ μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους τους, μελέτη, ταξίδια σε τόπους αρχαίας σοφίας, διαλογισμό, παρατήρηση της φύσης και πολλά άλλα. Είναι γνωστοί ως Μεγάλοι Διδάσκαλοι, προφήτες, φιλόσοφοι, άβαταρ, γκουρού, γιόγκι, που προσπάθησαν να μεταδώσουν τη γνώση τους και στους άλλους ανθρώπους. Και φυσικά οι περισσότεροι είχαν άσχημο τέλος, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με τα ιερατεία των εκάστοτε εποχών.    

Γιατί όμως επισκέφτηκαν τη Γη οι αρχαίοι «θεοί»; Τι μας λένε οι πήλινες πινακίδες μέσα από τη σφηνοειδή γραφή τους;

Θα μπορούσε να αρχίσει κάποιος τη διήγηση όπως αρχινάν τα παραμύθια:
«Μια φορά κι έναν καιρό, στα πολύ παλιά χρόνια, κάποιοι εξωγήινοι αργοναύτες έφτασαν στη Γη από τον μακρινό πλανήτη τους για να βρούνε χρυσό. Όχι για να πλουτίσουν ή να κάνουν κοσμήματα, όχι, όχι, αλλά επειδή ο χρυσός ήταν το μόνο υλικό με το οποίο μπορούσαν να επουλώσουν την τρύπα που είχε δημιουργηθεί στην ατμόσφαιρα του πλανήτη τους (κάτι αντίστοιχο με την τρύπα του όζοντος) και από την οποία περνούσαν με μεγάλη ένταση οι ακτίνες του ήλιου. Γιατί ο Νιμπίρου κάθε 3.600 χρόνια έκανε μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο μας. Έτσι, τα χρόνια που βρισκόταν πιο κοντά στο φωτεινό άστρο, οι ακτίνες του ήλιου έπεφταν με σφοδρότητα επάνω του καταστρέφοντας καλλιέργειες και ζωές. Αν όμως κατόρθωναν να μπαλώσουν την οπή με την εξαιρετικά ελαφριά χρυσή σκόνη, που είχε την ιδιότητα να αιωρείται και να μην πέφτει στο χώμα, αυτή θα ήταν η λύση στο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετώπιζαν. Στον Νιμπίρου όμως ο χρυσός ήταν σπάνιος, ενώ στη Γη άφθονος.

Στη Γη έφτασε, λοιπόν, μια αποστολή πρώτα 50 και μετά 550 ατόμων με αρχηγούς τον Ε.Α. («Εκείνον που έχει σπίτι του το νερό») και τον αδελφό του ΕΝ.LIL («Αρχηγό της Αποστολής»), τους δυο γιους του βασιλιά του πλανήτη Νιμπίρου. Από κάποια στιγμή και μετά ο Ε.Α. ονομάστηκε ΕΝ.ΚΙ («Αρχηγός της Γης») και όλοι, συν τα 600 άτομα που άρχισαν να δουλεύουν στα ορυχεία ονομάστηκαν ΑΝΟΥΝΝΑ.ΚΙ («Εκείνοι που από τον ουρανό ήρθαν στη Γη»).
Ονόμασαν την πρώτη εγκατάστασή τους στη Γη, στη Νότια Μεσοποταμία, ΕΝΤΙΝ (E.DIN η βιβλική Εδέμ). Εκεί πήγαινε ο χρυσός που έβγαινε από τα ορυχεία της ΑΜΠΖΟΥ (AB.ZU) στη νοτιοανατολική Αφρική και από εκεί μεταφερόταν πρώτα στον Άρη με ελαφριά σκάφη και μετά με μεγαλύτερα στον Νιμπίρου.

Ο Ένκι ήταν σπουδαίος επιστήμονας και στην Αφρική συνάντησε για πρώτη φορά ανθρωποειδή που περπατούσαν σε όρθια στάση. Όταν μετά από χιλιάδες χρόνια εξόρρυξης χρυσού οι Ανουννάκι στασίασαν εξαιτίας της δύσκολης και κοπιαστικής εργασίας τους, και είπαν «φτάνει πια», ο Ένκι σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει για εργάτες τα ανθρωποειδή, αφού πρώτα όμως επέμβη γεννετικά στο DNA τους ώστε να τα κάνει ικανά να δέχονται εντολές, να μάθουν να μιλάνε αντί να μουγκρίζουν και να χειρίζονται εργαλεία.
Το πρώτο ζευγάρι που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της γεννετικής ήταν ο Αντάμου (Adamu) και η Τι-Αμάτ. Ως υβρίδια ο Αντάμου και η Τι-Αμάτ δεν είχαν τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Γι’ αυτό και ο Ένκι συνέχισε να επεμβαίνει στο DNA τους μέχρι να ανακαλύψει πώς θα μπορέσει να τους κάνει να πολλαπλασιάζονται. Κατά τη διάρκεια των προσπαθειών αυτών τα δυο ανθρωποειδή διέμεναν στην Έντιν.

Ο Ενλίλ δεν ήταν καθόλου σύμφωνος με τις ενέργειες του αδελφού του. Θεωρούσε πως δεν ήταν σωστό ο Ένκι να ενεργεί σαν να ήταν Θεός, δημιουργώντας καινούργια είδη. Φυσικά δεν εισακούστηκε, επειδή η ανάγκη για εργάτες ήταν επείγουσα.
Η τελευταία προσπάθεια του Ένκι ήταν να εισαγάγει με εγχείρηση κατ’ ευθείαν στα πλευρά του Αντάμου και της Τι-Αμάτ κύτταρα με DNA των Ανουννάκι που περιείχε τα χρωματοσώματα της γονιμοποίησης. Ο Ενλίλ μαθαίνοντάς το αυτό θύμωσε πάρα πολύ και διέταξε να διώξουν το ζευγάρι των ανθρωποειδών από την Έντιν στα ορυχεία της Αφρικής.

Εκεί άρχισαν να πολλαπλασιάζονται και οι Ανουννάκι βρήκαν με τον τρόπο αυτό τους Πρωτόγονους Εργάτες που θα τους απάλασσαν από τη σκληρή εργασία. Τα ανθρωποειδή δεν κουράζονταν εύκολα και άντεχαν τη σκληρή δουλειά των ορυχείων χρυσού.

Τα χρόνια περνούσαν. Ο Ένκι, που η σεξουαλική επιθυμία του ήταν ακόρεστη, έσμιξε με δυο πολύ ελκυστικά ανθρωποειδή, τα οποία τεκνοποίησαν και γέννησαν ένα αρσενικό και ένα θηλυκό παιδί αντίστοιχα. Αυτά τα παιδιά ήταν πολύ πιο διαφορετικά από τους πρωτόγονους εργάτες. Το δέρμα τους ήταν λευκό, είχαν εξυπνάδα, μεγάλη αντίληψη, και μπόρεσαν να μάθουν να μιλάνε τη γλώσσα των Ανουννάκι. Ήταν ο Αντάπα και η Τίτη, το πρώτο ζευγάρι Πολιτισμένων Ανθρώπων, οι πρώτοι Homo Sapiens. Ο Ένκι ήταν περήφανος γι’ αυτούς, που γεννήθηκαν τόσο πολύ κατ’ εικόνα και ομοίωση δική του. Καθώς μεγάλωναν τους έμαθε πώς να καλλιεργούν τη γη και πώς να εκτρέφουν ζώα ώστε να απαλλαγούν εντελώς οι Ανουννάκι από αυτές τις εργασίες, που όμως ήταν απαραίτητες για την επιβίωσή τους στον πλανήτη.

Το ζευγάρι των Πολιτισμένων Ανθρώπων είχε τη δυνατότητα να τεκνοποιεί. Τα πρώτα τους παιδιά ήταν δυο δίδυμα αγόρια, ο Κά-ιν («Αυτός που είναι καλλιεργητής») και ο Άμπαελ («Αυτός που ποτίζει τα βοσκοτόπια»). Ο Κά-ιν είχε για δάσκαλό του τον Νινούρτα (γιο του Ενλίλ) και ο Άμπαελ τον Μαρδούκ (γιο του Ένκι). Όταν οι πρώτοι καρποί ωρίμασαν και τα πρώτα αρνάκια γεννήθηκαν με τη φροντίδα των δυο δίδυμων αδελφών, το γεγονός γιορτάστηκε με μια μεγάλη Γιορτή! Ο Κά-ιν καθοδηγούμενος από τον μέντορά του πρόσφερε στα πόδια των Ένκι και Ενλίλ τα πρώτα γεννήματα. Το ίδιο έκανε και ο Άμπαελ, καθοδηγούμενος από τον δικό του μέντορα... έβαλε στα πόδια τους ένα νεογέννητο αρνάκι. Ο Ενλίλ ευλόγησε τους δυο άξιους εργάτες και εξήρε το έργο τους. Ο Ένκι από την άλλη, αγκάλιασε το γιο του Μαρδούκ που υπήρξε άξιος δάσκαλος και σήκωσε ψηλά το αρνάκι να το δουν και να το θαυμάσουν όλοι.

Ο Κά-ιν πικράθηκε που ο Ένκι δεν τον ευλόγησε, όπως ο Ενλίλ. Τα δυο αγόρια πέρασαν όλο το χειμώνα διαπληκτιζόμενα ποιανού η εργασία ήταν πιο χρήσιμη και απαραίτητη. Όταν ήρθε το καλοκαίρι, έπεσε ξηρασία στη χώρα. Οι πηγές άρχισαν να στερεύουν και ο Άμπαελ έφερε τα κοπάδια του στα βοσκοτόπια του αδελφού του. Ο Κά-ιν θύμωσε και τον διέταξε να αποχωρήσει. Τα δυο αδέλφια άρχισαν να τσακώνονται και κάποια στιγμή ο Κά-ιν άρπαξε μια πέτρα και χτύπησε τον αδελφό του στο κεφάλι. Τον σκότωσε.
Όταν η πράξη του έγινε γνωστή στους Ανουννάκι, το Συμβούλιο των Επτά τον διέταξε να φύγει μακριά, αν δεν ήθελε να τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου. Τον έστειλαν λοιπόν στα μέρη που σήμερα είναι γνωστά ως Αμερική. Εκεί ο Κά-ιν έκανε  οικογένεια και παιδιά και έγινε ο πρωπάτορας των φυλών της Αμερικής.
Ο Αντάπα και η Τίτη έκαναν πολλά παιδιά, γύρω στους τριάντα γιους και τριάντα θυγατέρες. Ο πληθυσμός των Homo Sapiens μεγάλωνε. Οι χιλιετίες περνούσαν. Οι άνθρωποι της γης άρχισαν να αποκαλούν τους Ανουννάκι «Κυρίους».

Ο χρυσός συνέχισε να εξορρίσεται και να στέλνεται στον Νιμπίρου με διαστημόπλοια. Ο πλανήτης Άρης είχε γίνει ο ενδιάμεσος σταθμός τους κι εκεί δούλευαν 300 άτομα από τον Νιμπίρου τους οποίους αποκαλούσαν Ιγκίγκι. Στον Άρη κατέφυγε ένας πρίγκηπας των Ανουννάκι, όταν τον εξόρισαν από τη Γη λόγω παραπτωμάτων του. Όταν πέθανε του έφτιαξαν ένα μνημείο για να τον θυμόνται. Σκάλισαν τη μορφή του σε ένα βουνό του πλανήτη. Το πρόσωπό του έφερε το κράνος των αστροναυτών και κοιτούσε προς το διάστημα, προς τον πλανήτη Νιμπίρου. (Είναι αξιοθαύμαστο το ότι οι Σουμέριοι γνώριζαν ήδη από τότε την ύπαρξη της μορφής στον Άρη, γνωστή ως «το πρόσωπο στον Άρη». Η ΝΑΣΑ την είδε για πρώτη φορά όταν το 1976 έστειλε τον ανιχνευτή Viking II στον κόκκινο πλανήτη. Και επίσης, μπόρεσε να δει στις φωτογραφίες που απέστελνε στη Γη ο ανιχνευτής Rover το 2008, μιαν άλλη γλυπτή κατασκευή).

Το πρόσωπο στον Άρη

                                                        Η γλυπτή κατασκευή στον Άρη

Η ιστορία είναι πολύ μεγάλη, αλλά για να την κάνουμε σύντομη θα σας πω μόνο ότι κάποια χρονική περίοδο, ο πλανήτης Νιμπίρου θα πέρναγε πολύ κοντά στη Γη. Αυτό το αντιλήφθηκαν εγκαίρως οι Ανουννάκι, από την αύξηση των σεισμών και των μεγάλων μεταβολών στον καιρό της Γης, εξαιτίας της βαρυτικής έλξης που προκαλούσε το μεγάλο μαγνητικό πεδίο του πλανήτη, καθώς πλησίαζε. Η ζημιά που θα έκανε στη Γη προβλεπόταν τεράστια. Απειλούσε την επιβίωση όλων. Ο μεν Ένκι ήθελε να διασώσει το ανθρώπινο γένος, εφόσον ήταν δικό του δημιούργημα, ο δε Ενλίλ – που από την αρχή ήταν αντίθετος με το εγχείρημα – ήθελε να μην επιζήσει κανένας. Έτσι ο Ένκι πληροφόρησε κρυφά τον Ζιουζούντρα (που και αυτός ήταν δικό του παιδί από την ένωσή του με μια γήινη) πώς να φτιάξει ένα πλοίο ικανό να επιπλέει ακόμα και εντελώς βυθισμένο στο νερό, κάτι σαν υποβρύχιο, αφού θα ήταν κλειστό χωρίς παράθυρα και καταστρώματα. Τον χορήγησε με ένα κιβώτιο που περιείχε το DNA όλων των έμβιων όντων της Γης και του έδωσε για πλοηγό έναν ειδικό Ανουννάκι. Μετά τοποθέτησε Αρχεία Μνήμης σε πινακίδες που έθαψε βαθιά μέσα στη γη, στην περιοχή της πόλης Σιππάρ.

Όταν ο Νιμπίρου έφτασε στο κοντινότερο σημείο με τη Γη, ένα τεράστιο τσουνάμι σηκώθηκε από την Ανταρκτική, παρέσυρε και έλιωσε τους πάγους της και κάλυψε με νερό όλη τον πλανήτη. Μια δυνατή βροχή άρχισε να πέφτει επί σαράντα μέρες από τον ουρανό. Οι Ανουννάκι είχαν αναχωρήσει με τα διαστημόπλοιά τους και παρατηρούσαν τα γεγονότα από ψηλά. Η στεριά εξαφανίστηκε. Το πλοίο όμως του Ζιουζούντρα άντεξε και κάποια στιγμή, όταν τα νερά χαμήλωσαν, ο πλοηγός το οδήγησε στην κορυφή του όρους Αραράτ.
Μετά από μέρες προσγειώθηκαν στο όρος Αραράτ και οι δυο αρχηγοί των Ανουννάκι. Όταν ο Ενλίλ είδε τον Ζιουζούντρα να έχει επιζήσει, κατάλαβε την πράξη του αδελφού του και κόντεψε να τον πνίξει με τα χέρια του. Τότε ο Ένκι αναγκάστηκε να του πει ότι ο Ζιουζούντρα δεν ήταν ένας απλός θνητός, αλλά γιος του! Ο Ενλίλ δεν είχε άλλη επιλογή από το να υποχωρήσει. Έτσι το ανθρώπινο γένος επιβίωσε του Κατακλυσμού. Η ετεροθαλής αδελφή του Ένκι, η Νινμά, ορκίστηκε στο κρυστάλλινο περιδέραιο που φορούσε και που λαμποκοπούσε στον ήλιο, δώρο του βασιλιά Άνου του Νιμπίρου, ότι ποτέ ξανά δεν θα προσπαθούσαν να εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος. 

Οι Ανουννάκι στη συνέχεια έκαναν απολογισμό των καταστροφών. Η βάση τους στον Άρη δεν υπήρχε πια. Ο πλανήτης είχε υποστεί τεράστια καταστροφή από το πλησίασμα του Νιμπίρου. Η ατμόσφαιρά του είχε εξαφανιστεί τελείως, η επιφάνεια του πλανήτη είχε μετατραπεί σε έρημο και η ζωή εκεί ήταν πλέον αδύνατη.
Στη Γη όλες οι πόλεις είχαν θαφτεί κάτω από τόνους λάσπης. Τα ορυχεία στην Αφρική το ίδιο. Το μόνο κατασκεύασμα που παρέμεινε σώο ήταν η Βάση Εκτόξευσης πάνω στο Όρος των Κέδρων, επειδή στηριζόταν σε τεράστιες πέτρινες κολώνες. Και το κυριότερο, η ασπίδα προστασίας που είχαν δημιουργήσει στην ατμόσφαιρα του Νιμπίρου με την εργασία χιλιάδων χρόνων, καταστράφηκε εκ νέου.

Στη Γη άρχισε η ανοικοδόμιση των πόλεων και η προσπάθεια να βρεθούν νέα κοιτάσματα χρυσού. Όντως αυτά βρέθηκαν στην Αμερική, και εκεί κατασκευάστηκαν ορυχεία αλλά και μια νέα Βάση Εκτόξευσης διαστημοπλοίων για να μπορεί να μεταφέρεται ο χρυσός στον Νιμπίρου.


                                                  Η Σφίγγα με το πρόσωπο του Μαρδούκ

Στην περιοχή που σήμερα βρίσκεται η Αίγυπτος, εκείνη την εποχή ήταν μια μεγάλη κοιλάδα που ποτιζόταν από το Νείλο. Οι Ανουννάκι αντιλήφθησαν ότι μόνο όποια κατασκευή ήταν φτιαγμένη από τεράστιους ογκόλιθους, μπορούσε να σωθεί από έναν μελλοντικό κατακλυσμό. Ο Ενλίλ ζήτησε να χτιστούν δυο τεράστια μνημεία σαν βουνά, ορατά από το διάστημα, με γερά θεμέλια, στην κοιλάδα του Νείλου. Με τα εργαλεία δύναμης που λειτουργούσαν με ακτίνες ήχου ή φωτός και με τα μηχανήματα ανύψωσης που υπερνικούσαν τη βαρύτητα, τα μνημεία αυτά κατασκευάστηκαν και σήμερα τα γνωρίζουμε ως τις δυο μεγάλες πυραμίδες. Οι κορυφές τους, φτιαγμένες από ήλεκτρο, έλαμπαν και  εξέπεμπαν μια παλλόμενη ακτινοβολία. Στο εσωτερικό των πυραμίδων μια ερυθρή ακτινοβολία φώτιζε το χώρο. Μπροστά από τις δυο πυραμίδες κατασκεύασαν ένα μεγαλειώδες μνημείο στο σχήμα λέοντος για να θυμίζει την Εποχή του Λέοντος που τότε ανέτειλε. Ο λέοντας είχε ανθρώπινη μορφή. Εκείνη του Νινκιτζιντά, του αρχιτέκτονα των πυραμίδων.

Αργότερα, όταν ο Μαρδούκ έγινε κύριος της Αιγύπτου και ζήτησε να λατρεύεται ως θεός με το όνομα Ρα, σκάλισε πάνω στην πέτρα της Σφίγγας το δικό του πρόσωπο! Είναι αξιοθαύμαστο το ότι σήμερα οι επιστήμονες γεωλόγοι γνωρίζουν πως η μορφή της Σφίγγας είναι σκαλισμένη δυο φορές! Γνωρίζουν ακόμα ότι το σώμα της έχει διαβρωθεί από τα νερά των βροχών, που όμως δεν πέφτουν στην περιοχή τα τελευταία 7000 χρόνια! Έτσι κατέληξαν να υποθέτουν ότι έχει κατασκευαστεί γύρω στο 10500 π.Χ., τότε που η περιοχή ήταν καταπράσινη.   

Η ζωή συνεχιζόταν για αρκετές χιλιετίες ήρεμα και ειρηνικά. Οι πόλεις ανθούσαν και ευημερούσαν. Ο Μαρδούκ βασίλευε ως Ρα στην Αίγυπτο. Κατασκεύσασε μια στήλη και στην κορυφή της τοποθέτησε το Ουράνιο Σκάφος του που είχε κωνικό σχήμα και με το οποίο ταξίδευε και την ονόμασε Μπεν-Μπεν (θυμηθείτε το ρολόι Μπιγκ Μπεν στο Λονδίνο). Τα άλλα παιδιά των αρχηγών Ένκι και Ενλίλ είχαν μοιράσει την υπόλοιπη Γη μεταξύ τους. Ήρθε όμως μια μέρα που ξεκίνησε μια μεγάλη κόντρα εξουσίας ανάμεσα στον Μαρδούκ - που ζητούσε να επεκτείνει την κυριαρχία του και στη Μεσοποταμία - και στα άλλα παιδιά των Ανουννάκι.
Το αποτέλεσμα εκείνης της διένεξης είχε φοβερές συνέπειες. Για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον Μαρδούκ, οι αντίπαλοί του αναγκάστηκαν στο τέλος να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα με τα οποία στόχευσαν τις πέντε πόλεις που είχαν πάει με το μέρος του Μαρδούκ. Αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν το ραδιενεργό νέφος που σηκώθηκε και εξάπλωσε τη ραδιενέργεια μέχρι την Ινδία. Όσοι άνθρωποι, καλλιέργειες, ζώα, νερά, βρέθηκαν στο πέρασμά του, πέθαναν ή δηλητηριάστηκαν. Το περίεργο ήταν πως η Βαβυλώνα, την οποία διεκδικούσε ο Μαρδούκ για τον εαυτό του, γλίτωσε από την καταστροφή. Δεν την άγγιξε το ραδιενεργό νέφος, παρά πέρασε δίπλα της. Αυτό θεωρήθηκε οιωνός υπέρ του Μαρδούκ. Ότι ήταν θέλημα Θεού να κυβερνήσει και επειδή εκείνη την εποχή ανέτειλε η Εποχή του Κριού, το Κριάρι έγινε το σύμβολο του Μαρδούκ. Με αυτό στολίστηκαν ναοί και ανάκτορα.
                                                         Σειρά κριαριών στο Καρνάκ 

Και πάλι υπήρξε επέμβαση των Ανουννάκι για τη σωτηρία κάποιων ανθρώπων της εμπιστοσύνης τους. Αυτή τη φορά ήταν ο Ενλίλ, που ειδοποίησε τον Ίμπρου-ουμ, (βιβλικό Αβραάμ), γόνο βασιλικής ιερατικής οικογένειας της Ουρ, να φύγει και να πάει στη Χαρράν (πόλη της ΒΔ. Μεσοποταμίας, σήμερα στην Τουρκία) ώστε να γλιτώσει τον πυρηνικό όλεθρο.

Όλα αυτά μπορεί να φαντάζουν παραμύθι. Μπορεί οι σκεπτικιστές να τα αμφισβητήσουν. Ο Ζαχαρίας Σίτσιν που μας μετέφερε τα όσα λένε οι πινακίδες κατηγορήθηκε ως πράκτορας της CIA και ότι όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Όμως υπήρξαν πολλοί άλλοι επιστήμονες που διάβασαν τις πινακίδες και ακόμα ερευνητές που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες των πινακίδων. Ο Michael Tellinger ανακάλυψε στην ΝΔ. πλευρά της Αφρικής πανάρχαια κτίσματα που παραπέμπουν στην εποχή των ορυχείων χρυσού της ΑΜΠΖΟΥ. Ο Graham Hancock αναφέρει στο βιβλίο του «Αποτυπώματα των Θεών» την ύπαρξη αρχαίων εξωγήινων, ίχνη των οποίων βρίσκονται σε όλη την υφήλιο, Αίγυπτο, Ινδία, Ταϋλάνδη, Κεντρική Αμερική, Νησιά Πάσχα κλπ. Ανάγλυφες εικόνες στα ιερά της Αιγύπτου δείχνουν ιπτάμενες μηχανές, ανθρώπους με φτερά στην πλάτη, (εδώ θυμηθείτε τον Ίκαρο στην προσπάθειά του να μιμηθεί ...κάποιους ιπτάμενους). Φέρτε στο νου σας και την γοργοτάξιδη «Αργώ» που πέταγε, μιλούσε και ήξερε να βρίσκει το δρόμο μόνη της προς την Κολχίδα και το χρυσόμαλλο δέρας. Όλα αυτά παραπέμπουν σε μια πολύ πιο αρχαία ιστορία αναζήτησης χρυσού που οι αρχαίοι ενσωμάτωσαν στην μυθολογία τους).

Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω, διάσπαρτη, κι εμείς οφείλουμε να ενώσουμε τα κομμάτια της. Αυτό θα γίνει μόνον όταν αφυπνιστούμε και αρχίσουμε να ξεχωρίζουμε την αλήθεια από το ψέμα. Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Το να πιστεύουμε όλα όσα μας σερβίρουν στα ΜΜΕ ως αλήθεια, σημαίνει ότι δεν θέλουμε να αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας. Σημαίνει ότι παραδίδουμε τη δύναμη μας σε άλλους. Όσο και αν ευχόμαστε να «αλλάξουν τα πράγματα», εμείς είμαστε εκείνοι που πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα